Mycket glad chey

Min dröm (är inte helt säker än, men 90%) verkar ha gått i uppfyllelse!! Om allt går som planerat så far jag i höst till städernas stad, the big apple, NEW YORK!




 

WOHOOOOOO!

Sommaren verkar vara tillbaka

 

Goddagens. Idag var det sista vanliga måndagen före sommarlovet, och det innebär: SISTA SYSLÖJDEN EVER! Min lycka är total. Dock gick den sista timmen något åt helvete, skulle laga en tröja jag hade failat med, men istället flyger spolen ur den jävla symaskinen, tråden korvar sig till en jävla boll och jag blir så sur så jag håller på att börja lipa. Mycket lyckat!
Annars var väl dagen rätt okej. För att vara måndag, måste påpekas. Vädret är iallafall underbart, fyfan vad skönt.
Efter skolan var jag med Saine. Vi gick till stan men hade inget att göra, så det vart lite lamt.. Haha, men hon är rolig ändå. :)
Nu kom jag just ur duschen. HAHA, orkade inte bli HELT risig, så vet ni vad jag gjorde när jag tvättade håret? Jag hade simglasögon på mej. Japp ni läste rätt. Förstå hur fult det var! Haha, men nu är mascaran kvar på plats iallafall!
Ikväll ska jag till Saine, vi hittar nog på nåt kul som vanligt. Och förresten, om några timmar är det juni, och sommar! ♥


Nu far jag till stranden med Saine

 

Och det gillas! Har saknat våra stranddagar under denna kalla vecka. Men nu tycks värmen återvända! Låg nyss ute på balkongen och solade i en timme också, skönt. Men när jag skulle gå in hände dock världens sjukaste grej. Hade haft datorn i famnen och vilat benen på en pall typ, så benen hade varit helt raka, och nästan överböja, om ni fattar. Sen när jag reste mej och skulle gå så bara gav benen upp. Det var som att dom ville böja sig åt andra hållet, jag bara föll ihop typ! Hade ingen kontroll över benen, det var helt crazy! Haha, så nu vet ni det.
Och nu sticker jag som sagt ut i det fina vädret. Om benen tillåter.
Hörs sen!

igårkväll.

Hällu. Gårdagskvällen var bra till en början. For på middag, sen ut till tvärsan med Saine och öva på danserna med lite andra dunderdancers. ;D Det gick nog rätt fint, och på Summer in så kör vi!
Sen gick Saine och jag in till stan, i hopp om att hitta på nåt kul.. Eller iallafall nåt fanskap. Men inte ett skit hittade vi på. Jäkligt lamt. Det enda var väl typ att Saine hängde sig över mej så vi båda föll rakt ner i asfalten (AJ min armbåge) och sen låg där i en hög och garvade tills en hundägare gick förbi och undrade vad vi höll på med. Sen så var vi även tvugna att visa några finnar till select, hehe men det orkade vi inte.
Men eftersom jag var med Saine och vår humor aldrig sviker (eller jo ibland) så fick jag ändå massa stora asgarv. :D
Sen gick jag iallafall tillbaks till dom vi var på middag hos, och då kom peppen lite. Det ser bra ut det här, det ser bra ut... Nä okej, nu fattar ni ingenting av vad jag snackar om. Men det KAN HÄNDA att världens bästa grej kommer bli verklighet snart! Eller kanske inte, har ingen aning för tillfället.
Nu ska jag hur som helst till kyrkan. Har två gånger kvar, heh. JOBBIGT.
Resten av dagen får vi se vad som händer, vädret ser ju lovande ut iallafall!
Vi hörs senare!



hehe lite dåligt redigerad men..


HÄRLIG dag

Hääj. Har haft fullt upp idag. Typ.
Vid 12 for jag på dans, första timmen var bra. Andra timmen var bäst. När vi körde igenom hela programmet sista gången var jag så jävla lycklig, och gav verkligen allt kändes det som! Vart så sjukt jäkla glad av det, kunde inte stå stilla en sekund i slutet! Tror det beror på att vanliga dansen är slut och jag inte har haft dans på en vecka (!), så NU fick jag ta igen allt! U N D E R B A R T. Älskar det så jävla stort.
Efter det for jag ut till min faster, där även gullenora fanns. Mitt tvååriga kusinbarn. Hon är världens sötaste. Sprang runt och fotade och lekte med henne hela tiden typ, gullllleeee. 
Nu sitter jag hemma, ska precis bort på middag typ. Haha vad vuxet det där lät då. 
Sen senare ikväll är det dansövning på tvärsan som gäller! Vi dansar nämligen på Summer in. :) Men mer om det sen!
Måste bara, helt random, nämna en grej från gårdagen också. När jag och Saine skulle cykla till henne före vi for till hennes stuga, så drabbades vi av världens damp. Nån liten satjävel hade nämligen sabbat hennes cykel. Kanske den/de skulle göra det på skoj men det slutade med att Saines händer var helt skitiga och svarta av nån cykelvätska och vi kunde inte använda cykeln alls. Saine fick psykbryt och jag tänkte lägga mej ner och dö på marken av ren ilska, men såklart slog jag i huvudet i nån jävla sten, och skrek som fan. Det dröjde ett tag innnan jag slutade mumla att det nog var hål i huvudet..
Haha, det där är iallafall SÅ typiskt oss!
Men nu hörni, nu måste jag dra. Byee



Btw, sen blir jag också så jävla galen på rykten. (nähä?) Det är ju verkligen den här principen: råkade man t.ex slå någon på tummen en dag, så har man tydligen två dagar senare, nästan slagit ihjäl personen. Orkar fan inte ens bli arg.


flowers in a tree















lite sådär somrigt? :)
Vad tycker ni, kommenteraaa ♥

Nyss hemkommen från Saines stuga

Tjaaaaaaaaaa. Nu sitter jag hemma, är trött, risigast och glad. :)
Gårdagen var rätt bäst, haha.
Sov somsagt på Saines stuga, och ja.. vi gjorde helt sinnessjuka grejer. Jag vill bara asgarva ihjäl mej när jag tänker på det nu, haha! Vi kände iallafall äkta frihet! Hoho.
Jao, sen så käkade vi också och så såg vi på en film från när Saine var typ 1 år, JESSUS vad jag skrattade! Saines lilla minibadbalja var gulligast, haha!
Och så badade vi bastu, simmade, var ut och rodde och åkte moppe, maaassa moppe. Fina grejer. Så jävla nice att kunna köra för fullt på deras väg där det aldrig kom en enda bil typ.
Vart dock lite vettskrämd ibland, som när vi skulle köra in i skogen och vi båda plötsligt typ kände på oss hur nån iakttog oss, fyfan. Och när vi höll på att köra rakt ner i ett dike, wohoo, haha.
Yees, sen slirade vi lite mer.... Alltså, ni vill inte veta.
Imorse klev vi upp halv nio, RISIGT. Helt döda. Men vi klarade oss in till stan och förtillfället är Saine på dunderdans, själv ska jag dit till 12. Känner peppen, vill dansa gärnet nu.
Just nu sitter jag och lyssnar på Paul McCartney låtar som jag hörde live i Liverpool, åh vilka minnen!
Men nu ska jag ta och... risa upp (risa ner?) mej!
Vi höööörees, tror det blir en liten bildbomb snart!
Puss på er




Morgoninlägg

 

Godmorgon!
Äntligen freedaaag! Likeylikey.
Gårdagskvällen var finfin, haha. Färgade håret (känns som att jag gör det skitofta?), skrev naturdagbok, slirade med Saine. Ni skulle sett oss på Chatroulette.. Först verkade vi värsta seriösa, sen satte vi på oss våra brillor upp och ner, fick cpryck och började sjunga massa random saker, haha!
Idag har jag en jävlig skoldag att se fram emot, men sen tar det jobbiga slut! Far ju med my sistah till hennes stuga :D
Så uppdateringen kan bli lidande, för det finns inget bredband där ute, men om jag inte hinner skriva före jag far, så hörs vi imorgon bitti!
Ha det bäääst

bellisar

Tjoo!
Först och främst, vad tycker ni om nya headern? Tog faktiskt ett tag att göra den, hehe. Men NU känner jag att jag ska ha den ett tag.. Eller.. iallafall nån vecka. Hehe.

Den här dagen var jävligt lång, seg, trist och andra.. jobbiga ord. Och vädret livar ju inte direkt upp det hela. Men svenskaprovet gick bra iallfall, det gillas. Och teckningen var också chill, var till kakelhallen och tittade. Shit vad fina grejer vissa hade fixat!
Efter skolan var jag med Saine och Malin D till stan. Köpte hårfärg och nagellack till Saine. :)
Nu sitter vi som vanligt här och chillar. Ikväll vet vi för en gångs skull precis vad vi ska göra! Jag ska färga mitt hår, vi ska renskriva vårt jävla bilogiprojekt och så ska vi måla naglarna!!111 Haha. Yeeey.
Imorn blir det nice, då far jag och Saine till hennes stuga. Woho!
Men att jo, nu ska vi ta tag i våra liv. :)
Pussss






different colors

 

Hejsan hörniiiii.
Idag är jag så jävla happy, då jag fick reda på två helt awsome grejer!
1. Mitt matteprov gick så jävla bra! Trodde det var det sämsta jag skrivit, men näjnäj! :)
2. ERIC SAADE! Till rock off! Minns ni (okej, det gör ni knappast) i mars efter Melodifestivalen när jag skrev att han fanimej skulle komma till rock off och då skulle jag stå längst fram? Haha, jag håller fast vid det, för nu blir det ju verkligheet!
Hur som helst, fatta min lycka! Visst, fjortistider hejhej, men SKITSAMMA, han är ju så jävla snygg! Yeyeyeyeyyeyeye

Okej, nu till vanligt snack. Tack vare dessa grejer blev min dag rätt bra. Två stora minus är dock att Ida är sjuk och jag inte kunde vara med Saine efter skolan. :( Haha, det där med Saine är liksom tradition på onsdagar.
Ska iallafall vara med henne ikväll. Vi börjar på riktigt bli lite handikappade. Alltså, vi KAN inte vara normala. Kolla liksom på våra videoklipp. Eller idag på gympan. Bl.a. så låtsades att vi var ett svenskt, medelålders par i en dålig komedi när vi spelade tennis, sen försökte vi även jogga samtidigt som vi delade på en enda tröja, och sen stod vi och snackade världens roligaste finsk dialekt: Ja ä en matrouuus, älle va vill du höööeeer?
Haha nä, inte friska nånstans. :)
Men att, nu ska jag ut och fota tror jag!


Börjar gilla det här med videos..


 Allt jag har att säga om videon är: HAHAHAHHAHAH!
Detta var då vad Saine och jag pysslade med på matrasten idag, haha!

HAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHAHAHAH


Alltså. Nu ber jag er, som jag aldrig gjort förr, KOLLA på detta! Jag har seriöst aldrig i hela mitt liv garvat så mycket åt något eller någon!
Det är liksom det här klippet jag lever för!! Haha nä men, det var så sjukt klockrent att ... jag finner inga ord!
Jag höll på att spy av skratt och Saine höll på att pissa ner sig!
Det allra bästa kommer en bit in, när Saine reser sig för att följa efter mej. Hennes tveksamma min och kommentar "Här är Lennart...." är bara den sjukt kul, men sen när hon dessutom halkar och faller med en duns rakt på golvet, och man bara ser hur armen flyger, då brister det! Iallafall för oss. Som ni lär se. Det är helt knäpptyst i hundra år bara för att vi garvar så hårt... Okej, kan inte sitta och berätta om hela filmen, jag säger bara: SE DEN!
Och NOTERA NÄR SAINE HALKAR!!

ps. nej min frisyr och Saines brillor i början är INTE seriösa!

nä nu satan

börjar jag få lite psykfel här.
Okej, ska förklara mej. På bilddagboken finns ett litet fanskap som snor mina bilder, och laddar upp dem på sin bdb OCH sin blogg. Massor av mina kompisar har varit inne på hennes bdb och sett att hon/han (?) har massa bilder på mej och mina vänner där. Bara kopierar dem rakt av från min blogg alltså. Dessutom blockerar den här lilla jäveln mej, så jag kan varken se hennes bdb eller blogg, och hon blockerar också alla mina vänner så fort de skriver nåt om det till henne.
Börjar mer och mer få känslan att det är nån jag känner. Eller jag vet inte. Vissa säger så iallafall.
Och om jag hade varit en kändis, okej. Då hade det inte varit nån big deal. Men jag är ju fan ingen kändis direkt, haha.
Men, VEM är en sån jävla nolifer? I början skrattade jag bara åt det, vart ju nästan smickrad. Men nu börjar det bli lite... obehagligt. Och jag vet att du läser det här. Bara så du vet, så anmäler jag när som helst.

Some news

 
 
Strumpbyxor som jag hittade idag, har sökt efter såna jättelänge, konfirmationsklänning, leggins med lackdetaljer, t-shirt och linne.

Tjo!
Måste börja med att säga att min "plugg-kväll" blev inte riktigt så tråkig som jag hade tänkt mej. Saine kom hit nämligen, haha. Och jag säger nu, helt seriöst: Jag har nog aldrig i hela mitt liv skrattat så mycket åt en grej som jag gjorde igår! Jag kunde inte andas, min mage krampade, trodde jag skulle spy av garv! Det hela orsakades av ett mycket elegant.. fall. Och det bästa: VI HAR ALLT PÅ FILM!
Ni ska SÅ få se det sen. ;) Jag garvar bara jag tänker på det..
Aja, idag var en nice dag. Mest för att biologiprovet gick så förbannat bra! Okej, nu ska vi inte ta ut nåt i förskott.. Kanske jag failade omedvetet.. Men det kändes jäkligt bra, och det är en sån enorm lättnad.
På digibilden fick vi se massa ashäftiga bilder från Namibia typ, det var nice.
Och efter skolan for jag till Ida och sen till stan. :)
Min cykels däck lossnade... Eller hur fan man nu ska beskriva det. Risigt. Jappjapp, nu ska jag äta och duscha och ikväll kommer Saine hit!
puss

Ytterst slirigt



HAHA, kommer nog ångra detta.. Videoinlägg, inte riktigt min grej. Men jag och Janina gjorde några, och detta är ett av de mycket seriösa resutlaten. Hahah fan jag dör

Shadows





























Ja, här är då mitt sista digibildsprojekt! Hade skuggor som tema. Vet inte vad jag ska tycka, hehe. Är inte riktigt nöjd.. Men vad tycker ni? :)

Jävligaste dagen i veckan.

Tja! Måndag idag, det suger stort. Men överlevde skoldagen iallafall, och nu har jag bar TVÅ SYSLÖJDSTIMMAR KVAR! Ren lycka.
Och vad fan är vädret?! Kallt som fan ju.. Jag som började vänja mej vid att gå till the beach med Saine efter skolan hela tiden.. Hoppas det vänder.
För tillfället är Janina här, det gillas. Vi har gjort lite filmer... KANSKE vågar ladda upp nån här.. Hehe, får se.
Gårdagen var helt nice. Var i Uppsala, hälsade på släktingar, tillbringade hundra år på Jula och Rusta och sånt + köpte lite stuffs. Konfirmationsklänning, linnen, t-shirt, leggins, underkläder och en ring. Jo att, har verkligen fått shoppa himla mycket senaste tiden.
Ikväll blir det bilogiprovsplugg. MÅSTE verkligen koncentrera mig nu. Blev lite avskärckt av mattefailen, så nu vill jag verkligen kunna det här. 
Annars så har en liten lätt depression sänkt sig över mej under dagen.. Dansen. FAN vad jag saknar den, redan. Kommer inte klara mej utan den. Nä, nu hivade jag upp benet på närmaste stol och började stretcha, bara för att jag fick sån ångest, haha! Det är så underbart att stå på scenen, och efter stipendiumet belv man ju bara ännu mer PEPP på att träna och satsa.. Fan. Men dunderdansen fortsätter, såg nyss att det kommer massa uppvisningar snart! WOHO! 
Nu hörni.. Nu ska jag läsa om gener. 
Puss på er!

 
 

JANINAAAAAAAAAAAAAAAAAA

ASSÅ DET HÄR ÄR JANINA PÅ MALINS DATOR :D :D :D


in the sunset



























Kommentera och gör mej glad? :)

woho!



Ohmygod! Vilken nice avslutning det blev! Måste bara börja med att säga: Jag fick stipendium!! Av musikinstitutet! Det gjorde min dag, totally! Fyfan vad glad jag blev! Trodde dock att dom hade slagit i huvudet eller något, ofta jag liksom? Haha.
Men det roliga tar inte slut där... Eller jo det kanske det gör, för resten var mest pinsamt.. OCH roligt.
När rektorn sa mitt namn stod jag nämligen bakom scenen, redo för att dansa våran roliga och helstörda dans. Men hela den roliga och helstörda utstyrseln på mig. Okej, ni ska få höra: Vi hade knocka, och över knockan en rutig.. basker? Sen hade vi även en slags grågrön scarf. OCH över våra t-shirtar och leggings hade vi en stor, genomskinlig regnrock. Mmm, stilrent!
Så i den outfiten måste jag vandra ut på scenen. Först var publiken helt tyst.. sen började dom asgarva. And so did I. Haha! Dessutom säger då rektorn något i stil med: "Ja, vissa har ju klätt upp sig!"
Haha, så jävla fult! Jag skämdes så jag dog, och skrattade så jag dog lite till. Typ.
Men är iallafall sjukt tacksam och glad! Cyklade hem med ett stort leende på läpparna.
Dansen gick nog prima den, tror jag. :) Och nu är det slutdansat för i år. Med ÅMI iallafall.. Fan vad trist. Kommer sakna allt som fan! Men som tur är kommer jag nog träffa mina dansvänner i sommar med ju. :)
Nu ska jag ta och hoppa i duschen. Efter det ut i trädgården/plugga.
Ikväll har jag inga särskilda planer, kanske chillar lite bara. Hur som helst så hörs vi!
PUSS


Jag har ingen aning om vad jag ska skriva här.

Tjoheeej. Genrepet gick väldigt fort och nu är jag hemma igen, hann hit snabbt då jag inte behöver vara tillbaka på alandica förrän om en halvtimme.
Annars har förmiddagen mest spenderats ute i trädgården med Saine, lika fint väder idag som resten av veckan.
Försökte oss på lite biologi.. Känner hur tungt det kommer bli att få in allt i skallen till tisdag. Menmen.
Sen var jag som sagt på generalrepetition, den gick väl bra. Fast jag kunde riktigt känna hur opepp jag såg ut, var så jävla trött. Utstrålning 0 % alltså. Vilket blir ganska FULT till vår dans, som ska vara jätterolig och har värsta mysko rörelserna. Haha. Men sparar det till sen, så kör vi utstrålning 100 % på uppvisningen istället, right?
Har nyss racer-röjt i mitt rum, haha. På tal om ingenting. Såg fan ut som fan här inne. Haha ja, det såg ut som fan. Men inte längreeee.
Nu ska jag se om jag hinner lägga upp en bildbomb, annars tar vi det ikväll!
Och snart bär det somsagt av till alandica igen, för att få leva ut dom där korta, underbara 3-4 minuterna på scenen. ♥









Egypten. Tror ni jag saknar det, så har ni jäkligt rätt. :)

Finaste Saine


Zimba ♥ Nala, alltid.
(Och jag ska FANIMEJ hitta vår bröllopsdag!)

Lite om gårdagskvällen.

Hej. För tillfället ligger jag i sängen och bloggar, och min finaste Saine ligger bredvid. :D
Hon sov här inatt jo.
Igår kväll for jag först till Janina dit Saga också kom. Vi fixade oss lite och sånt och sen drog vi ut, till lilla holmen. Där var det fullt med folk. Var där största delen av kvällen, sen for jag och Saine ut och cruisade lite också med några, haha.
Sen tillbaks till lilla holmen men där blev vi inte så länge, vart ju så förbannat kallt!
Så sen drog vi till mej, hade ansiktsmask och grejer.
Imorse berättade Saine om sina sjuka drömmar och det var längesen jag garvade så mycket! Herregud, jag dog, fint att börja dagen med att ligga och vrida sig av gapskratt.
Idag är det dansuppvisning @ alandica som står på schemat! Wohoooooo! Dock bara en dans, trist. Men men, det är ju alltid något. Det är musikinstitutets avslutning, och börjar klockan 3. Men vi har genrep redan vid 1 också.
Sen måste jag, okej det tar emot att säga detta, verkligen: Plugga. Eller iallafall renskriva en grej + öppna biologiboken.. FyFAN. En positiv grej är iallafall att jag far till Sverige imorgon! Ska hälsa på lite släktingar, och kanske med lite tur hinna köpa något.
Men att nu ska Saine och jag gå och dricka juice. Ha det!


haha failad slirbild

Härligt

Wohey, ännu en jävligt underbar dag. Älskar denna vecka alltså!
Skolan var dock lite jobbig, blir galet stressad av alla projekt som måste in, och alla mina papper försvinner hela tiden..
Jaja, efter fanskapet for jag och Saine till stranden, tredje gången för mej den här veckan, DET GILLAS. Vi låg och solade, åt vindruvor och fruktyoghurt som vi hade köpt, läste VR och simmade en gång. Underbart nice är allt jag har att säga.
Sen gick vi runt på stan lite, bl.a. till polisen med en kamera som Saine hittade på Lilla Holmen. Fint också att poliserna måste komma ut och säga till oss då Saine satte sig på mej pakethållare direkt utanför byggnaden.. Haha, smarta är vi jo!
Sen satt vi bara på en bänk och snackade och bara var lyckliga över hur bra livet plötsligt hade blivit igen.
Nu ska jag snart käka middag, sen far jag till Janina för att umgås med henne och Saga. :)


Grymmaste låtarna

Alla har ju låtar som man ALDRIG tröttnar på, fast man har lyssnat på dom i en månad, ett halvår, ett år.
Dom är bara så jävla bäst!
Här har ni mina favoriter, två som jag har lyssnat på hur länge som helst, som jag i huvudet har komponerat hundra danser till, som får håren att resa sig på armarna, som får mej så jävla peppad att jag fan kan göra vad som helst när jag hör dem:

1. Fabolous ft Jeremih  - My time


2. Kevin Rudolf, Birdman, Jay Sean and Lil' Wayne - I made it


Lite snack om kvällen.

Tjänna. Jo att, då var dansen över då. Förutom en uppvisning på lördag då. Hehe.
Kändes tragiskt, hemskt, sorgligt och andra negativa ord, att lämna dansskolan. Buhu. Vad jag kommer sakna den, träningarna, folket där, allt!
När jag kom hem käkade jag, hoppade i duschen och sen fixade jag ögonbrynen, naglarna, och hålen i öronen så känner mej som en ny människa nu. Sitter för tillfället och kollar på Bellatyrashow från förra veckan. Kissie alltså, ojoj. (:
Aja, imorgon är det fredag. Grymt skönt! Hoppas på ännu en solig sommardag. Nä gud vad töntigt det där lät. Men orkar inte ta bort det heller, haha.
Yesyes, nu ska jag lipa lite över att dh OCH dansen är slut.
Cya!


Summerfeelings













Nu var det ett tag sen en bildbomb, så här kommer äntligen en ny, som är den första av flera jag har på g.
Kommentera gärna, blir superglad då. :)

chillin@algrundet

Hallå. Ännu en underbar sommardag. Det är nu tiden kommer då skolan känns så totalt onödig, och man bara lever för kvällar och eftermiddagar. Jaja, bara lite kvar nu.
Skolan idag var lång och plågsam.. Och dessutom hade vi ett matteprov som gick käpprätt åt helvete.. Kändes det som först. Men sen kanske det inte gjorde det ;ppPpPpPPp Haha, nä men jag vet verkligen inte. Inte gick det prima iallafall.
Efter skolan stack jag hem, packade en simkasse och stack med min kusin Sara till algrundet, fan vad härligt! Där satt vi och käkade, snackade om allt mellan himmel och jord, solade och sen gick vi även och simmade! Andra dagen i rad för mej, wooah. Det var jäkligt nice iallafall. Nu sitter jag och samlar kraft för att fara och ta adjö av dansen för den här terminen.. Har examen ikväll, sen är det slut. Fyfan. Det är allt jag har att säga. Fyfan.
Vet inte vad jag ska göra, jag kommer sakna den. Men har ju iallafall uppvsining på lördag igen så. :)

Men nu ska jag byta om, vi hörs senare!
Puss


haha kände för en pepp bild, och har lite brist på såna... Hehe. Gillar minen.

I just LOVE it

Heeeeeeeeeeeeej!
Ursäkta uppdateringen, som sagt: VILL blogga men hinner inte. Ska förbättras.
Idag var en riktigt fin dag! Underbart varmt, sommarkänsla som bara stiger och stiger, chill skola.. Efter skolan for Saine och jag till stan, köpte glass och jeansjackor, och sen till lilla holmen där vi låg på bryggan och solade. Sen gick vi även och simmade, det ni! Det var inte ens kallt. Sen kom det lite annat folk också, och ja, hela dagen var allmänt trevlig.
Kvällen blev dock lite fail? Har inte så mycket att skriva om den, men var mest på stan och sen till Ida. Vissa grejer var ju iallafall trevliga, vissa mindre.

Nu till gårdagen: DANSUPPVISNINGEN! Den var underbart jävla fucking mega nice. Hehe.
Det var fullsatt, och varmt som i en bastu hehe. Verkligen, tänk er värmen igår, en liten lokal, massa folk + skitjobbiga danser... Äeeeh. Har aldrig i hela mitt liv svettats så mycket som jag gjorde då.
Jaja, danserna gick bra, INTE EN ENDA BLACKOUT! Har lite trauma från skolmusik, hehe. Så det är jag jäkligt tacksam för. Och inga andra störra failar. Det gick faktiskt helt bra! Är så lycklig över det haha. Men stressen, herregud vilken stress. Sex danser med olika kläder, frisyrer och skor, med endast nån minut på sig att fixa sig är inte så jäkla lätt. Men det gick!
Måste bara nämna en dans, ni förstår inte hur fula vi skulle vara.. Kläder och sånt alltså... Kan ju säga att Emma och jag var överens om att vi hellre skulle gå till skolan i pyjamas än dansa i de kläderna, haha! Men publiken garvade och det var ju meningen. Måsta bara säga bra jobbat alla danstjejer!
Åh vad lycklig jag var igår, allt var så damn underbart, som alltid. Det är som att det är det jag lever för.
Inget slår känslan. Först står man där, väntande och ser publiken, känner nervositeten i varje nerv. Sen, samma sekund man kliver ut på scenen och möter publiken så försvinner ALLT, och det enda som existerar är dansen. Ja som ni kanske har förstått, jag älskar dans enormt mycket. Det är liksom min.. mening. Haha.
Wellwell, efter uppvisningen skyndade jag direkt på dunderdans, svettig som en jävla dåre. Haha, även den var himla kul. Får såna enorma sommarkänslor av att träna på Rödakorsgården, hooho.

Nu sitter jag och pluggar matte. Yes, prov imorgon. Ska nog gå bra får vi hoppas. Annars sitter jag och deppar över att inte ha nån dans mer.. Vill bara ge livet en bitchslap i allmänhet.. Nä, egentligen är det inte så farligt, men jag vet inte.
Blev iallafall på mycket bättre humör när jag skrev om dansuppvisningen.. Hehe. ♥
Nu ska jag fortsätta plugga.
Ha det bäst!


STRESSAR

Eh, min middag är inte klar än, och jag ska va på dansskolan om en kvart och uppträda om en timme. Börjar känna stressen lite smått..
Hur som helst, efter skolan var jag och Saine till stan, det var finfint! Så varmt att man kunde gå i t-shirt. Hittade en superfin jeansjacka, äntligen! Ska köpa den imorgon, woho. Sen köpte jag lite dansstuff, stack hem och nu sitter jag och bloggar/packar/lagar mat.
AAAAH är lite nervös nu jo. Hjälp. Nej, det här blir bäst! :D Ikväll kör vi!


ikvällikvällikvällikväll

Hallåå hörni, sitter på digibild just nu. Hade min redovisning för ca 2 minuter sen, hehe. Och före det hade jag finskaprov också, gud vad skönt att ha dom två överstökade nu!
Bilderna jag redovisade kommer upp här nån gång i veckan, som vanligt efter ett digibildsprojekt, hehe.
Efter skolan ska jag och Saine till stan, måste köpa snoddar, spännen och strumpbyxor inför dansuppvisingen.
Efter det sticker vi nog till Janina.
Ikväll ska jag leva livet. :) Har dansuppvisning som ni kanske har förstått, och det blir så galet kul! Klockan 6 börjar det, och det är på fabriksgatan, hehe.. Om man bortser från att det kommer bli sjukt trångt och svårt att dansa i den lokalen, så blir det verkligen great!
Ett minus är att min förkylning har hållit i sig, och är värre idag. Har gått runt och låtit som en skogsmaskin hela dagen. OCH kännt mej febrig, wooho. Men det ska nog gå bra. :)
Känner peppen! Finns inget bättre än dansuppvisningar. Och efteråt ska jag på dunderdans. :)
Så förvänta er ingen höjdaruppdatering, men säkert nåt litet inlägg.
ha det bäst!






Hemma från genrepet.





Tjooo. Dansgenrepet gick först åt helvete, sen halvbra, och sen ganska jättebra. Hehe. Känner iallafall peppen inför imorgon! BLIR BÄST! Efteråt är det dessutom dunderdans, woho! Snacka om dansdag, men det älskar jag.
Något jag inte älskar är jag har både prov och redovisning imorn, yeey.. Jaja, får överleva.
Haha på tal om inget, så älskar jag min och Celindas humor när vi är trötta! "Woah!!! I didn't see that one coming!"
Nu sitter jag och försöker noppa ögonbrynen och läsa finska samtidigt.. Två plågor at the same time alltså, haha.
Men nu orkar jag inte meeeeer, så nu får det bli lite DH istället!
Och ursäkta uppdateringen förresten, det är inte det att jag inte vill/kan blogga, jag har bara inte tid. Har massa bildbombar som ligger och väntar, hehe. Men snart är ju som sagt dansen slut..... Då har jag ju all tid i världen..... Haha nä nu ska vi inte deppa ihop!
Cya!

details





Tja. Om man bortser från en enormt jobbig förkylning jag har drabbats av, grym trötthet (här snackar vi döjobbigt att hålla upp ögonen) måndag och asiga timmar plus provperiod, så är allt ganska great!
Vädret ska man inte klaga på, snarare dyrka, hehe. Nästan 25 i skuggan?! DRÖMMER JAG!? Så nu ska jag se till att blogga snabbt som fan och sen på med shortsen och ut i solen! Underbart. Ska i och för sig plugga som en dåre där ute, men äh, till och med det överlever man tack vare den underbara solen.
Ikväll är det genrep som gäller. Det gillas. FAN TA förkylningen bara.. Hoppas det inte blir värre tills imorn, det FÅR det inte bli. Uppvisningen imorgon är inte den största om man ser till lokal och publik, men det är en av de största om man tänker på danserna. Precis som i vintras har jag 6 danser = MÅSTE VARA PÅ TOPP!
Jaja, sjuk eller inte, ska ha galet kul iallafall.
Förresten, en hemsk sak. Kom på igår att jag redan har stått vid stången och stretchat, kämpat med dubbelpiruetterna, gjort de jobbiga spagathoppen över salen, och allt annat, för sista gången den här våren. Inget mer sånt förrän i AUGUSTI. FÖRSTÅ MIN SMÄRTA!! Haha, nä men det gjorde mej ganska djupt deprimerad.. Vart försvann mitt liv? Haha nä men jag har ju vännerna och dunderdansen. :)
Men nu, UT! Ha det fint

shoppat








tack Celinda, som inspirerade mej till detta nagellack, hoppas det inte gjorde nåt att jag skaffade ett. :)




haha gillar att man ser min spegelbild





Hemma från stugan

Tjenare, nu är jag hemma från stugan igen. Det var riktigt skönt där ute, iallafall igår när det var så varmt. Låg och solade i två timmar, fotade, målade naglar och lite annat. Före det var vi till mormor&morfar också, där jag fotade skitmycket. Ska bildbomba lite i veckan.
Nu ska jag fixa mej och sen drar jag till Saine och käkar middag, har saknat henne!
För övrigt ser jag faktiskt fram emot den här veckan! Har ju två dansuppvisningar, och mer än så kan man inte begära. Kommer vara i ett lyckorus hela tiden typ. Har dock två prov också... Men det orkar jag inte sysselsätta min stackars hjärna med just nu.. Men att, nu har jag lite bråttom, men vi hörs senare!


Lite halvgammal bild. Nyss hemkommen från Egypten, aaaaaah vad jag saknar.

Stugan next

Tjenatjena!
Är på fint humör tack vare det underbara vädret, det är ju förfan SOMMAR! Nu längtar jag till sommarlovet mer än nånsin.
Ida och jag har som sagt haft det finfint de senaste dagarna.
Sov hos Ida inatt igen, och nu på morgonen stack jag hem för att packa upp och packa igen, för nu drar jag till stugan. Ska bli rätt chill. Blir antagligen bara massa stekande och en del fotande säkert också. Kommer hem imorgon igen, så vi hörs då!
puss






We're back


haha jo, det var ganska jobbigt att böja upp benet sådär, men ville visa er mina nya älsklingar: high heelsen!



Yes, Ida och jag är hemma från stockholm. Vi har haft det great, trots sämre väder och missberäknad budget från min sida, hehe. Tänkte köpa massor, men sen hade jag inte alls råd med allt.. Men fick iallafall tag på det här:
* Avslutningsklänning
* Skor
* Bikini
* 2 stycken T-shirts
* Nagellack
* Underkläder
* Solbrillor
* Örhängen och ring

Hade himla gärna köpt en jeansjacka och en fin transparent typ skjorta som jag hittade också, men ehe, lite fail med da money som sagt. Får bli en annan gång helt enkelt!
Åh, idag käkade jag på Tacobar första gången ever! (pinsamt, jag vet) Så jäävla gott! Ville bara kasta mej ner och kyssa fötterna på dom som uppfann det. Typ, hehe.
Annars har Ida och jag stressat runt som dårar, varit vid Stureplan (yeah, coolingar) och kollat i typ 398542076 butiker. Är mest nöjd med mina skor! Det var som ödet, för jag såg dom först på förmiddagen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Men då var dom för dyra. Sen, precis före vi skulle fara så såg jag dom igen, i en annan butik, PÅ REA! Äeh, vad underbart. Tack Ida för de 100 kronorna jag fick låna, hehe.
Ni ska få bättre bilder på allt jag köpt senare! Nu ska Ida och jag se klart Män som hatar kvinnor (hehe, vi orkade inte se allt igår), och imorgon far jag till stugan.
Pusshejsssss


Farstukvist

just nu, risigt



hahaha, sitter och asgarvar åt Ida :D

Tjaaa. Ida och jag kom nyss hem till henne. Vi har haft en himla nice kväll! Den tillbringades med Emma och Farstukvist. Ja, det är alltså hennes nya båt. Vi var ut och körde lite överallt, bland annat till Idas stuga. Snacka om sommarkänslor iallafall! Love it. Så jävla härligt var det.
Nu ska vi se resten av män som hatar kvinnor, och imorgon far vi in till Sthlm och shoppaaaar!
Så förvänta er dålig uppdatering.
Men att ni får ha det så bra!
puss

Om man får drömma lite

så är detta topplistan!







NY, Paris och ny, fungerande (miljövänlig)mobil. Det som gör mej lite extra lycklig är att nåt av dessa kanske med lite tur kan bli verklighet inom en viss framtid.

Hejsan hörni, jag kom nyss hem från Ida. Var först ute och gick i kanske 30-40 minuter, rensade skallen och lyssnade på underbar musik. Efter det stack jag hem till Ida då som sagt och vi såg på Män som hatar kvinnor. Asigt, men bra. Hann dock inte se hela, ser nog resten ikväll!
Nu sitter jag ute i trädgården och njuter av värmen och solen. Har bara t-shirt och shorts (!!!) och fryser ändå inte, tvärtom. Det bevisar ju verkligen att sommaren snart är här, och det är så jävla underbart!
Nu ska jag snart käka middag och sen ikväll händer väl nåt. (:


B.o.B - Born with it


Ny favoritlåt, lätt.

Jao, som ni ser har jag ny header IGEN. Hehe. Finns inte så mycket att säga om den, det är det samma: Blev så trött på den gamla, men är inte helt nöjd med den nya. Men den får duga!
För tillfället gör jag inte så mycket, sitter och lyssnar på den underbara låten där uppe. ♥
Just det, du anonym som kommenterade, jag tog bort din kommentar för att det är totalt bullshit. Vet inte om du vill jävlas eller menar väl, men hur som helst får du hellre säga direkt till mej om det är nåt, istället för på bloggen.
Nu ska jag nog ut och gå eller nåt, kan inte bli kvar här inne iallafall. Det är fan nästan TJUGO grader ute! Gosh.
Imorgon blir det shopping med Ida, längtar.
Men att vi hörs hörni!

gårdagen

Hejhej. Somnade halv 3 igår så hoppades vekligen på att få en låång sovmorgon.. Tills en snickare började banka på vårt hus halv tio på morgonen. Woho!
Igårkväll var hur som helst mycket nice. Först var jag på dans. Längtar verkligen till uppvisningen nu! Sen hem och fixa mej. När jag gick i duschen tog sig dock Emelie och Fredric in i huset utan att jag visste det, så när jag kom ner, skrikandes på min brorsa för nåt, så sitter dom i vardagsrummet. Jag blev så jävla rädd så jag kastade mej skrikandes ner på golvet, och bara tjöt av asgarv, haha!
Sen gick vi till Mannechai och åt, fyfan vad gott. Efter det hyrde vi film, Finding Neverland, som vi såg på när vi kom hem. Det var nog bland dom finaste/sötaste filmer jag nånsin sett. Det enda jag har att säga är "NAAAAAAAAAAW". Och Johnny Depp ska man ju inte heller klaga på, haha. ;)
Sen satt vi bara och snackade och kollade på sjuka youtubevideor, haha. Tillsist fick vi ett ryck och började se på Snövit, HAHAHAHA! Barndomsminnen!
Idag vet jag inte vad som händer, får väl se. Nu ska jag iallafall ta och stiga upp och så.
Skriver igen senare!



waiting for the summertimes














Tjoo! Har haft en underbart chill eftermiddag med min Saine. Den tillbringades mestadels ute på gräsmattan, med musik, kamera, dator och .. havrekakor? Haha, nice var det iallafall. Det var supervarmt och solen stekte. Och nu är dom här igen... Fräknarna. Håhå.
Sitter just nu med bara linne och tights på mej, och barfota (!), vadå sommarkänsla?
Även skoldagen var rätt nice idag faktiskt, till och med fysiken gick bra!
Nu sitter jag och är lite små (läs: jättesuperdupermegaas) mycket ledsen över att ikväll är det sista vanliga dansträningen.. FÖRE AUGUSTI!! Kill me!!!! Men har ju genrep, två uppvisingar och en examen kvar också så. Men vet seriöst inte hur jag ska kunna överleva.. Hade lite trauma förra sommarn.. Haha. Jaja, har ju dunderdansen iallafall. Så snart blir det då träning, men dock bara till 6/halv 7 för sen ska jag ut med E&F! Kommer bli great! Och nån dag nu på lovet far som sagt Ida och jag till Stockholm, har så jävla mycket jag måste köpa!
Men att, nu måste jag kila. Hörs!

Today's gonna be great

Godmorgon!
Idag är det sista dagen för lovet, och även om själva lovet bara är 4 dagar känns det underbart!
Idag har vi kort dag, med tre vanliga timmar + dubbelgympa. Enda minuset är fysikprovet... AAAH.
Och idag opereras gullejanina. Men det kommer gå fint, känner jag på mej.
Efter skolan ska jag antagligen vara med Saine, som alltid. :)
Sen snabbt på dans, men hinner dock inte va där hela, för sen ska jag och käka med Emelie och Fredric. Har en känsla av att vi kommer h alika kul som alltid. ;)
Yes, där har ni lite om min dag.
Vi hörs senare!


haha lite random bild från påsklovet

Islandia, skolmusik, 7/5-2010.

Tack till Saine som hittade denna video!
HÄR HAR NI DET, Islandia, skolmusik 2010! Så underbart vackert med mobilderna, tusentals människor, alla som sjöng.... NU fattar ni kanske vad jag menade i mitt inlägg om fredagen? :D Jag bara rös när jag stod på scenen! Verkligen, det var ett riktigt moment, då LEVDE JAG!
Det här var alltså låten vi dansade till, "vi kommer aldrig att dö", faktiskt riktigt bra när den var live!
Dessutom får ni se lite av när vi dansar i slutet, haha!


Summerclothes



åh vad fint, måste försöka haffa nåt av detta i helgen!

Tjaaa.

Sitter här helt proppmätt efter en supergod middag på åss. Tydligen lite försenad morsdagsmiddag, hehe.
När jag kom hem hoppade jag i (eller okej, nu ska vi vara realistiska, jag klev nog mera i) mjukiskläderna och satte mej här. Fast jag inte kan nåt av fysiken typ. Men måste ju vara trogen bloggen min, right?
Denna dag har nog varit helt bra. Har hittat mitt drömyrke! Eller okej, inte drömyrke kanske, men nåt jag verkligen skulle kunna tänka mej att jobba som.. förutom att bli dansare och resa jorden runt då. Hehe, men hursomhelst, det är yrket art director jag snackar om. Tycker det vore nice. Ifall nån undrar, haha.
Efter skolan stack jag till stan med Saine, köpte mascara och nagellack. Sen gjorde vi den roligaste ringsignalen ever, finns inga ord för hur mycket jag garvade åt den! Strax efter det mötte vi Ebba och gick och fikade med henne. Ännu mera asgrav kom det då, haha! Trevligt var det iallafall.
Nu sitter jag somsagt här och har lite pluggångest..
Måste börja läsa nu. Men kommer säkert upp lite inlägg igen senare.. Far och shoppar nu på lovet, så kommer kanske lite grejer jag ska hålla extra utkik efter när jag är i Stockholm. Kanske.
Tills vidare så kommer lite "look of today", hehe.





STRESS!

Hejhej. Träningen var jobbig som fan idag! Jessus vad min rygg kommer ha ont imorgon. Men nice var det iallafall. När jag kom hem åt jag världens godaste hemlagade kycklingsallad. Här är det nyttigt!
Sen hoppade jag i duschen och hade hårinpackning, ansiktsmask och rubbet. Känns fräscht nu.
För tillfället sitter jag och stressar som en galning då jag inte kan nåt av fysiken, och digibildsprojektet går åt helvete.. Fan för skolan, nu är jag så jävla trött på den. Jaja, håll ut, snart sommarlov.
Nu fick ni en liten uppdatering iallafall!
Hörs imorn♥


jäkligt gammal bild!

15 jäkligt random/ärliga/roliga sanningar om mej

1. Jag är en känslig människa. Kan man lugnt säga. Blir lätt ledsen, men kan även rätt lätt bli superudperjävlamegaglad.
2. Suger på att blogga om när jag mår dåligt. Går liksom bara inte. Vill så gärna alltid vara glad här på bloggen. Tycker dock jag är bättre på att uttrycka mej när jag är överlycklig här, som ni kanske märker efter t.ex. en dansuppvisng :"åh vad jag älskar det, jag är världens lyckligaste, tänk er känslan att blablabla.."
3. Världens bästa lyckopiller/energikick enligt mej: Stå på scen, uppträd! Finns inget härligare.
4. Jag kan börja skratta helt hysteriskt åt.. det mesta. Amanda behövde bara säga "sten" så dog jag.
5. Stör mej någge vettlöst på den jävlen som snott mina bilder och fixat en egen bdb med dem. Och sen blockerar mej och mina vänner.
6. Kom nyss på nåt skitbra att skriva, och nu glömde jag det. Dör av frustration nu..
7. Nu kom jag på det! Jag hatälskar åländska dialekten. Låter ju så JÄVLA bondigt, dör när jag hör en ålänning på svensk tv. Men samtidigt är det ju så härligt!
8. Jag vet vem ca 1/3 av mina bloggläsare är.. Vilka är ni andra?! :D
9. Jag har världens sämsta pokerface för det mesta, haha!
10. Jag dör ca 5 gånger DAGLIGEN av olika skäl.
11. Älskar att sitta med en underbar låt i lurarna som ger massa minnen och bara gråta till/skratta åt/le åt/sakna de minnena.
12. Jag undrar verkligen, är resten av världen som Åland? Om nån gör nåt i Gambia, vet resten av byn om det inom några timmar då med?
13. Jag skäms så jag dör (titta, där dog jag igen) när jag läser riktigt gamla inlägg på denna blogg. HAHAHA, ofta jag var stolt över att ha 18 läsare!!
14. Jag gör bort mej hela tiden! HELA TIDEN. Pinsamma saker tycks hemsöka mej.
15. Och jag älskar FORTFARANDE att göra dessa underbart roliga listor!

Take me away

Tjo!
Igår kom jag och Ida hem från hennes stuga, NÅGOT RISIGA. Direkt då så for jag ut till mormor&morfar på morsdagsmiddag, jessus vad jag åt, haha.
Efter det kom Ida hit, vi var ut och skrev naturdagbok och så bloggade vi lite, hehe.
Idag är det måndag och i skolen ville jag stundvis bara lägga mej ner och dö för att.. Äe, men det ceppade lite. Haha.
Sen blev det ändå rätt bra, överlevde syslöjden utan dampattacker! WOW!
Och tyskaprovet made my day.
Idag var även en sån dag då jag bara gick omkring och drömde mej bort. Alltså att resa är nog det underbaraste som finns! Nästan. Fick nåt ryck och började sakna Liverpool som fan, haha bara kände att jag måste dit igen! Och London.. Och Rom.. Och Grekland.. Och Egypten!! Man borde ju få nå slags anti-depp mediciner efter varje resa man gjort.
Jaja, resten av dagen kommer jag bli tvungen att plugga häcken av mej, haha! Ett digibildsprojekt ska redovisas imorgon och jag har inte ens tagit alla bilder.. Och på onsdag har vi fysikprov, helvete säger jag bara.
Tänkte även hinna med ett Bosubollspass med Emelie! Det var så nice förra gången så, och har ingen dans ikväll..
På tal om dans, om en vecka och en dag är det uppvisning! Tror vi har 6 stycken danser, herregud.. Det var fördelen med skolmusik, att bara ha en dans. Nu blir det dansa, rusa in och byta på 2 sekunder och upp och dansa igen typ, haha! Men gillar det ändå. ÄLSKAR det.*
Jesjes, men att vi hörs senare hörni!




Kungsholm

Tja hörni! Jag har haft en finfin helg! Men risigare och fettigare får man leta efter! Ojoj.
Det började med igår, när Ida och jag skulle ta oss ut till holmen deras, haha. För det första ösregnade det. Okej, det överlever man. Sen hade vi ju rätt usla regnkläder också, + inget ombyte... Men det överlever man också. Sen var det ju den lilla haken att mitt ute på sjön stannar snurrjävlen!!
Så Ida fick RO hela jävla vägen!! I ÖSREGN! Jag satt i fören och skrek av skratt åt hur patetiska vi måste ha sett ut. Dessutom hade jag nån slags sjal virad runt huvudet, för att skydda mitt redan dyblöta hår. Och mina älskade lockar försvann, buhu.. Och allt var så SJUKT KOMISKT, när vi tänkte att om några ungdomar från typ Stockholm undrar vad ålänningar gör på helgerna så skulle vi visa en video på oss två just då, fyfan vad fult!
Och inte nog med det: Efter typ 40 minuters roende, när vi äntligen kom fram till stugan, så fick vi inte iland båtfan! Så jag hoppade i vattnet (som hade mysiga 5 grader) med mina converse och började slita i båten. Det gick sådär.. Sen hoppade även Ida i, helt barfota (!!) för att hjälpa till. Tillslut fick vi iallafall upp den på land, helt slut, iskalla och dyblöta! Woho!
Väl inne i stugan gjorde vi vårt bästa för att värma oss, till exempel kämpade vi med en brasa från typ fyra på dagen till 3 på natten, och inte en jävla gång började veden brinna! Haha. 
Sen hann vi även med att laga underbart god middag, med lövbiff och vitlökskroketter, se på 3 filmer, äta oss jättesmala, snacka och garva ihjäl oss åt fina sommarminnen, ta tusen bilder, och sist men inte minst: LAGA 53 KANELBULLAR!! Haha, vi bakade fan i timmar! JESSUS. Men goda som fan blev dom!  
Sen fick vi lite ångest över hur jävla mycket godis och chips vi hade ätit, så då var vi lite nyttiga och tog några shotar! Haha, Proviva alltså. ;) Det var muuums.
Sen satt vi även och garvade sönder åt programledaren i Amigo! Såg ni också på det när ni var små? Hur som helst, han är ju helt jävla utflippad! Fyfan vad keeewl.
Vi har iallafall haft det great, (hehe oftast) som ni märker, och nu är vi taggade inför sommarn - 10!
Nu bjuder vi på lite finfina bilder






Mysigt väder jaooo. Observera vår lilla snurrebåt! Det var då där Ida och jag offrade våra stackars fötter, hehe.


dyngsura kläder på tork


jag frös, haha.


haha, här bakas det!






våra shots ♥

 
Ida shottar!


Och jag shottar!


filmerna vi såg


här sooov vi






Osminkade - RISGT!


jag däckar, haha


traditionsenliga hoppbilden, tagen av proffset Idaaaa! :D Haha, gillar bakgrunden!

MUSIC

Mika - Kick ass



Haha, har nog aldrig upptäckt en låt på ett mer random sätt. Klockan var 2-3 på natten, jag och Ida satt i soffan på hennes stuga, helt risiga och lyssnade på radio, så kommer den här, och jag känner direkt hur hårt jag älskar den! Ville bara dansa gärnet typ, haha. Men jag hade inte en aning om vad den hette, så jag satte igång att lyssna på texten, och det enda jag uppfattade var "running with blood on our knees" och bara för att det var så random kom jag ihåg det, och nu när jag kom hem och sökte på det så kom den här upp!
And i love it! Refrängen är bäst, speciellt det där höga stället. Haha okej ni kanske fattar noll men LYSSNA

ÄNTLIGEN har jag photoshop!





TACK gulle Celinda!

A day i will remember


Först blev jag sminkad av nån proffsig typ. Den här bilden är rätt usel (mobil) men hon var riktigt duktig iallafall. Och jessus vad foundation jag fick! Var helt dyngsur i facet av det först, haha.


sen, efter timmar av väntan, var det dags för håret!


och jag älskade mina lockar jag fick!




eh, usel bild, uppifrån frisören. Men där är iallafall scenen. Alltså, hela islandia var som en skrikande arena, det var helt sjukt!


Och här är en bild på mina roliga dansvänner, ojoj vad vi garvade igår alltså! Dock fattas Sara på bilden, hon var också med igår!


Till sist får ni en bild på klänningen jag hade. En sömmerska hade sytt dom åt oss, det kallar jag lyx! Proportionerna vart dock helt fail, den går till knäna egentligen, haha!

lördagmorgon

Godmorgon hörni.
Ah, jag vill bara leva gårdagen igen och igen. Det var så jävla underbart!
Idag var det stor bild i tidningen på oss när vi dansar. Haha, jag garvade lite. Om dom hade tagit bilden typ en halv sekund senare hade den blivit mycket bättre, för där var vi bara påväg upp i ett hopp, och det såg liite stört ut.
På tal om dansen igår förresten, TACK alla söta för beröm och pepp och sånt! Är alltid lika kul.:)
Hursomhelst, igår kväll var Saine och jag först till Mariepark, men där var det.. inte så kul. Så vi drog vidare, och hamnade på massa olika ställen, men slutade iallafall vid Esso. Snackade med finnar, och sånt. Leipämakkara, haha!
Just nu sitter jag och känner mej allmänt risig. Snart ska iallafall jag och Ida och handla massa fettismat och sen drar vi till hennes stuga! Ska bli så jäkla mys! Känns som att det behövs just nu.
Aja, nu ska jag göra ett inlägg med lite usla mobilbilder från igår! Har mest på mej själv, för att jag ville visa er sminket och håret, hihi. Men vi får väl se vad som kommer.
Hörs snart!



It's my life, and this is how I wanna live it.

TJOO! WOHOOOOOOOOOOOOOOVADJAGÄRGLAAAD
Hela dagen har varit full av dansdansdans, övningar, uppvisningar, fail, asgarv, pepp, oro, smärta (i benet), lycka och tusen andra saker! Men jag säger bara: DET VAR SÅ DAMN KUL!
Har varit på Islandia från halv 9 imorse tills nu.
Har haft två genrep och två uppvisningar. Men på genrepen var det nästan fullsatt så de var nästan också som uppvisningar.
Var nervös som en jävla dåre före ALLA. Men ändå älskar jag känslan före. Man är bara i sin egen värld, så jävla koncentrerad. Man vet att oavsett om dansen är jobbig som fan så kommer man inte tänka en sekund på hur trött man är när man kommer ut på scenen. Och oavsett hur många som kollar så kommer man glömma alla när man står där sen. Precis så var det.
Och när jag väl stod där sen, med ett helt Islandia fyllt framför mej, hundra lysande mobiler som vaggade fram och tillbaka i luften, en enrom kör som sjunger, då var jag så jävla lycklig. Jag ÄLSKADE det. Jag levde!
Det enda jag kunde göra var att dansa gärnet och le helt lyckligt.
Älskar allt som dansen ger mej helt enkelt.
En enorm fail måste jag dock nämna. När jag och Ella skulle springa förbi varandra så blev det sådär att man inte visste vilken väg man skulle ta, så vi stod där och tvekade i hundra år, tills vi rusade rakt in i varandra. Jessus vad jag garvade efter det! Och så många blackouts som jag har fått idag har jag nog aldrig i hela mitt liv fått! På genrepen var det helt sjukt, hela tiden bara "Okej.. Och vad fan händer nu?"
Och scenen... Den var... liten. Mindre än minst. Haha, det gick också riktigt bra.
Och så lyckades jag (SÅKLART) sträcka mitt ben/höft. Det tog PIPPI.
Men men. Åååååh, nu är jag helt överfylld av energi från dansen!
Haha, men nu ska jag sluta babbla om dansen.. Hoppas ni överlevde mitt tjat. Nu ska iallafall Saine och jag ut. Det blir nog fest, woho.
Shysst att man är färdigt fixad också. Vi fick nämligen håren lockade och grejade av en frisör och ansiktena sminkade av nån slags make up artist! Det var frääänt.
Så att ja, vi hörs nog imorgon! Ni ska även få massa bilder från dagen nån gång!
Just det, det blir inge Sverige imorgon heller. :(
Men istället far jag till Idas stuga, och det blir great det med! :)
Nu får ni ha det så jäkla bra hörni!
puss

Pepp!

Godmorgon! Nu börjar nervositeten komma krypande.. Men det ska nog gå bra det här! :D
Hur som helst, igår kväll var jag med Saine. Först var vi på stan i hundra år, men där var ingen, så vi gav upp. Då fick vi höra att det var Islandia som gällde! Vi stack dit och ja - ALLA var fan där. Iallafall alla finnar, haha.
Och ni kanske förstår min nervositet om jag säger att när vi kom till gamla hederliga islandia, där man har skrinnat runt med klassen hela sin barndom, så var det inte längre Islandia... Det var dethär:




WOOOOOOOOOOOHO är allt jag har att säga!
Ofta vi ska kunna dansa där? Hehe, ja vi får väl se hur allt blir! Men kul som fan ska det bli, är peppppp till 1000!
Det kan hända att jag inte kommer hem förrän halv 7 - 7 ikväll, så uppdateringen kan bli lidande. Men ni får stå ut! :)
Såatt, nu ska jag iväg och leva mitt favoritliv! (haha, lät lite weird, men menar då livet som innehåller massa dans bara)
pussss

Hanna är hääär


"Min religion förbjuder mej att visa min haka för främlingar..", hahaha internskämt


Hahaha, vi skulle försöka le med ögonen, Tyra Banks säger ju att det är så viktigt! Det resulterade i detta:

Jag skulle inte säga att vi var så bra på det, haha! SMEYES (smize?)


ormen och hästgapet!




Joatt, vi sitter och garvar ihjäl oss åt hak-religionen och våra fina bilder.
Annars gör vi inte så mycket, chillar, lyssnar på musik och sånt. :)
Dagen har varit rätt lång, men slapp tyskan iallafall, vilket underlättar stort!
IMORGON DÅ JÄVLAR! Är grymt pepp!
Kommer troligen befinna mej på Islandia från 9 på morgonen till typ halv 7 på kvällen, HOHO.
Det är ju skolmusik och det ska vara massa evenemang där, med två stycken konserter och då dansar vi i båda, till en av låtarna. Dessutom dansar Ella och jag solo, jag kommer DÖ. Hundra gånger om. Hehe hjääälp.
Men att, igår på dansen fick vi våra klänningar som en hade sytt åt oss, och som vi ska ha imorgon. Gosh vad fina dom blev! Blev helt lycklig. Dessutom ska vi vara barfota och ha håret utsläppt - I LIKE!
Annars var dansen också nice igår, bröt ihop av garv några gånger när tröttheten tog över, haha.
Ikväll ska jag och Saine ut. Vi vet inte riktigt vad vi ska göra men kul ska vi ha iallafall, det är ett som är säkert!
Men att, vi hörs senare hörni! Bye

well it was just a dream, just a moment ago

I was up so high, looking down at the sky, don't let me fall


b.o.b - Don't let me fall


Det är inte lätt när det är svårt.

Citat taget från Janina, klockrenare får man leta efter, haha!

Tja. Idag har varit ganska så random. Mattetimmar utan en enda uppgift gjord, bryter lite halvt ihop av depp, orientering på gympan, Ida och jag kom först, woho haha, och Saine efter skolan. Både hon jag var puriga och allt vart fail så inåt helsike. Aj fyfan vad jobbigt allt blev! Slutade med att vi satt på trottoaren på väg till stan och grät. Haha. Det var jobbigt. Men varför jag skriver det vet jag inte, som om NÅN BRYR SIG? Haha. Jaja, nu vet ni vad jag har haft för mej idag iallafall. Känner ändå att mitt goda humör börjar återvända nu. Våren är här, vädret är underbart, ja det är nog rätt fint ändå!
Och ikväll är det dans, ska träna som en dåre. Dessutom får vi våra klänningar till uppvisningen!
På fredag ska jag ju somsagt tillbringa hela dagen på Islandia.. Skriver mer om det senare!
Nu kokar jag pasta och fixar middag lite smått, samtidigt som jag bläddrar i Veckorevyn och bloggar. Inte så illa.
Hittar tusen underbara grejer i tidningen. Ska nog ta och visa er, snart nån gång.
Men nu ska jag bjuda på en riktigt bra låt! Vänta till nästa inlägg bara.
Puss!




Detta gjorde mej dock lite självmordsbenägen igen.. Har inte nämnt det på länge, men jag saknar fortfarande Egytpen AS HELL!!!!

blåsippor









hej vårkänsla!

dä blir bätträ

Tjaa! OHYES vad bra det vart nu! Saine och jag fick nyss veta att det antagligen blir Täby på lördag, för det var enda helgen det funkade med henns föräldrar och så. Kom lite plötsligt men vadfan, wohoo!
Far dessutom med Ida senare i maj, haha detta gillas!
Åh vad härligt att lämna holmen. Dessutom blir resten av veckan också great, och hela den här kvällen har varit allmänt fin! Så, jag tror faktiskt att trots all skit som hänt och trots att jag ofta bara vill gråta över allt så går det kanske att överleva. :)



Snart är det dags för såna här tider


Och det gillas. :)
Just nu är Saine här (fortfarande, haha)
Vi har hunnit cykla mot strandnäs en timme för tidigt, suttit i en random skog och fotat/dampat, suttit vid tombos och garvat, varit på dansmöte, varit på Hesse och käkat och varit här. Hoho vad vi hinner med mycket.
Resten av kvällen får vi se vad som händer, antagligen sitter vi här och fortsätter chilla!
Hörs!

15:10

HÄJ. Jag och Saine sitter här och garvar åt allt och fattar noll. Vi har NOLLKOLL :D (internskämt)
Hursomhelst har denna dag varit betydligt bättre än igår, och det är jag jävligt tacksam för!
Fast fortfarande är det ångest och annat jobbigt som jävlas.. Men det går över..
Annars har skoldagen varit rätt okej. Efter skolan var jag och Saine till henne. På bussen satt vi och önskade os bort till en annan planet bara för att en liten unge satt bakom oss och drog oss i håret, haha, så jävla jobbigt juuuuuuuu! ;)
Nu ska vi strax på dunderdansmöte. Hoppas vi får veta nåt om sommarens uppvisningar, can't wait!
Efter det blir det stan och Hesse, det gillar vi.
Men att, uppdaterar senare!
Puss




charmiga bilder från idag, snodda från Saines blogg!



Hej

Mina fina vänner har än en gång lyst upp min dag. Allt känns absolut inte bra än, men ändå så otroligt mycket bättre.
Dansen bidrog också till mitt lilla humörlyft. Har ju massa uppvisningar framför mej att fokusera på, och det älskar jag.
När jag kom hem såg jag massa gulliga kommentarer här på bloggen, och ni lyser verkligen upp! ♥
Imorgon ska bli en bättre dag, även om jag känner mej hemsk, och saknar allt. Ja, även om att livet inte är på topp så går det nu bara att kämpa så man kommer upp igen och allt kan bli bra, eller iallafall bättre. :)
Nu är det lite käk och DH som gäller.
Puss



things are gonna be okay.

men just nu känns det länge dit.

Hej. OMG vilken rörig dag. Allt har gått från att vara lite smått åt helvete, till att bli lite halvkul, till att bli bra och sen till att bli rent åt helvete igen. Vissa stackars patetiska fanskap undrar man ju över. Jag har nog med mina egna problem just nu, okej? Jag är fan inte perfekt, JAG VET. Jag vill helst inte bli påhoppad av andra deusstom.
Jaja, dagen har gjorts bättre av mina underbara vänner, vad fan skulle jag göra utan er?♥
Sen gillar jag också när Saine och jag skulle gå ner för en trappa idag, och vad tror ni hände? Vi failade störst ever såklart. Av nån underlig anledning så gick vi och höll varann i handen (haha). Men direkt när Saine tog första steget i trappan så klev hon snett och började halka neråt, samtidigt som hon drog med mej. Och varje gång vi verkade ha återfunnit balansen så snubblade vi igen, ända tills Saine fastnade i ledstången och blev hängande ut över den, och jag kastades ner på golvet i en hög, haha! Det fula var att vi dessutom va helt knäpptysta när vi föll, och att det tog hundra år innan vi slutligen brakade ihop, haha! 
Just nu sitter jag och vet inte riktigt hur jag mår. Eller okej jo, jag mår sämre än jag gjort på länge. 
Orkar fan inte. Åt helvete, med allt. 
Men sånt känns så bittert att skriva på bloggen. Så, jag mår fint, okej?
Nu ska jag snart på dans, det är underbart. Och då ska jag inte tänka på nåt annat. Dansen betyder så jävla mycket. 

Isn't it always perfect at the start?
Isn't it the best damn thing that you've felt in your heart?
Doesn't everybody say we will never part?
Well i'm no different, never thought love was this hard
Til' the rain starts to pour down
And it makes me wanna call out
Stop this train I wanna get off
There's no way I can carry this all
Let me off

Claude Kelly-stop this train

 

broken

Allt känns lite jävligt just nu. Ingen bra dag. Men det kommer att bli okej. För båda.

Okej, hej, jag suger på att blogga när jag inte är glad. Men gör ett försök.
På stugan var det chill. Så tyst och lugnt, och bara man själv och tankarna. Så det var lite.. terapi eller vad man ska säga.
Snacka om händelserik helg.. både bra och dåligt.
Nu ska jag ta en dusch, och sen träffa min Ida. Hoppas hon får mej på bättre tankar..
Ni får ursäkta att det blir usel uppdatering idag. I veckan blir det bättre.
Puss


far till stugan nu

HEJ! Gash vad jag älskade dansuppvisningen! Wohooo, det var underbart kul. Och en jävla massa folk, vart riktigt nervös före. Men det gick nog fina fisken! Tack alla som var och tittade!
Nu vill jag somvanligt bara göra det igen och igen.
Men vet ni vad jag ska göra just nu? Jo, fara till stugan. What? Kom liite plötsligt om man säger så. Men, efter en massa dampande har jag insett att det kanske, möjligtvis kan bli rätt nice, att bara få chilla och så.
Fast jag som skulle vara med mina fina underbara vänner... Jaja, har en telefon iallafall. Wehu..
Kameran åker med, så ni ska nog få en liten bildbomb imorgon eller i veckan, känner äntligen hur inspirationen återvänder nu!
Så att, ingen uppdatering förrän imorn. Ni får ha det så bra så länge!
Puss alla!










Första maj!

Godmorgon! Jag vet, jag är uppe fans tidigt.... och är trött as hell. Men det är genrep i skrandnäs skola med dunderdansen och ett litet tag, och kan ju inte missa det heller. :)
Gårdagkvällen var verkligen.. blandad. Hade iallafall jäkligt kul vissa stunder.
Började hos Emma där också Emelie och Fredric var, och det var nog himla trevligt. Sen drog vi till badhusberget, där det var massa folk. Och ja, där spenderades typ resten av kvällen.
Nu sitter jag lite halvnervös och undrar hur uppvisningen ska gå. Det känns som att det händer så mycket just nu att jag inte riktigt kan koncentrera mej, men det ska nog bli bra.
Och nu är det första maj också! Juni om en månad. Inte länge kvar nu mina vänner. Can't waaaait.
Dessutom skiner solen ute, lovely.
Så ni får ha en superbra första maj nu, så hörs vi senare!
Pusssss






lite bilder jag tog förra våren/sommarn - bara för att bättra på vårfeelingen här! ;D

RSS 2.0