19092014

Ännu en vecka har rusat förbi. Har varit en riktigt bra sådan, hunnit med mycket. I fredags blev det som sagt lite drinkar med några fina danskompisar, otroligt trevligt! Och att jag aldrig insett hur guld Söder är, nytt favoritställe känner jag. Lite senare slöt vi upp med ytterligare några från dansgruppen för att sen gå ut och dansa halva natten, var en riktigt grym kväll!! I lördags var Saine här över dagen, var så roligt att få hänga med henne! Vi gick runt inne i stan, mötte PH-Thobias, dansade på Sergels torg haha (var nåt stort event, Dance for love, där massor av människor samlades för att dansa som en protest mot främlingsfientlighet och antigayskit och sånt, riktigt fint!!) och catchade up. Söndagen ägnades åt fysik, chill, och en långpromenad på Lidingö. Även om Åland såklart är bäst är den faktiskt riktigt nice den här ön också. 
Annars har resten av veckan varit som vanligt. Som vanligt. Känns så sjukt att detta är min vardag, att detta faktiskt är "som vanligt". Flera gånger under senaste månaden i Stockholm har jag verkligen stannat upp och insett att herregud, det händer verkligen. Att jag skulle få möjligheten att kombinera dans och basår, Balettakademien och KTH, konst och naturvetenskap, de två sakerna jag brinner för, under ett år känns för bra för att vara sant. Minns förra året när jag drömde om att lyckas göra något sådant, men ALDRIG trodde jag ju att det skulle bli verklighet. Men nu sitter jag här i Stockholm och kind of lever min dröm, känns så sjukt bra!! Är dock riktigt slut, det tar på som fan att gå 150% i skolan. Och givetvis är jag ju fortfarande rädd att det ska bli för mycket och att jag blir tvungen att hoppa av basåret, men har ju överlevt en månad nu i alla fall!! 
Förövrigt har veckan bestått av dans, plugg, rapportskrivande och en jäkla massa kaffe med Leila, häng med Hanna och Emma och sådär. Mojs tycker jag, såklart. Nu är jag bara lycklig över inkommande helg, får finbesök i Stockholm och kommer spendera 24 h hemma på paradisön. 

 

Dans på Sergels torg och en nice view från min prommis här hemma (haha herregud vad sjukt, "här hemma")
 

Scones hos Emma


The future's in our hands and we will never be the same again

Hej! Dels har mitt liv inte innehållit mycket ledig tid alls de senaste två veckorna, dels har jag fortfarande inget bredband hehe, därav brist på blogginlägg. Känns som att jag har en hel livstid att beskriva när jag funderar på hur jag kortfattat ska skriva om de senaste veckorna. Ska försöka att inte sväva iväg alltför mycket, då blir denna text längre än Bibeln. 
Dansen fortsätter vara fantastisk!! Är så GLAD att jag får göra detta, det är helt otroligt vad man får lära sig saker och vad roligt det är. Börjar sakta sjunka in att jag ska göra detta hela tiden hela året och visst börjar kroppen bli trött men jag vill ju verkligen detta. Nu har även KTH dragit igång på riktigt, så så fort jag dansat klart rusar jag iväg dit på fysik- och kemilektioner haha. Och så fort jag är klar där skyndar jag hem för att hinna plugga ikapp lektionerna jag missat då jag dansat. Där emellan ska sjukt långa labbrapporter skrivas, mat lagas och nån slags vila hinnas med. Det mesta är stressigt som fan men jag ska fixa det, har bestämt mig för det. Och får ju äntligen läsa något jag faktiskt tycker är intressant, alltså åh naturvetenskap haha. 
Utöver skola har jag hunnit med en helt underbar helg i Dalarna med min fina, besök i Stockholm av både Ida och Saine (fruktansvärt härligt att få se dem igen♥) och häng med mina Stockholmsålänningar Emma och Hanna. Så mojsigt! På KTH ordnas det events lite nu och då, till och med för oss som bara går basår. Har druckit elektrisk drink på elektrosektionens pub (ja man fick en stöt i ansiktet när man drack den!!), dansat mig svettig på farkosttekniks kårhus och suttit på borggårdens gräsmatta och kollat på fyrverkerier, grymt härligt! 
Idag är det fredag igen, tiden flyger iväg verkligen. Har haft en härlig dag, måste dock skippa dansen på grund av obligatorisk kemilabb imorse. Kemin var hursomhelst rolig den också och efteråt blev det världens godaste lunch uppe på ett tak (haha låter ju jävligt random) med min grymma labbpartner Leila! 
Nu har jag slutat för dagen, ikväll blir det en cider eller två på Söder med lite dansmates tror jag!! 
Ha det bäst!

 

Konsert på Dalhalla!
 
 
Romantisk korvsoppsmiddag för två haha och skåpbyggande med Emma


Underhåller mig på pendeln haha, och labbrapportsskrivande
 

Godaste lunchen jag käkade med min finaste Ida


Massa bilder från nollepubrundan som var grymt rolig!!
Finisar i StockholmFyrverkerikonsert på skolan


Ett ställe jag hittat på Lidingö, känner mig som hemma
 

RSS 2.0