Ett övertrött inlägg (och en skum rubrik)

Hej! Min vecka består mest av skola hela dagarna (skitperiod)(tack gud för att trean börjar snart)(nog för att jag har det närmaste man kan komma PANIK inför den, borde typ välja 5 mattekurser) och karonkaövningar. Imorn är det dags att framföra parodierna för 3orna, tror nog det blir kul! Kladdkaronka är det också, även det kan bli roligt tror jag. Hoppas man överlever. Är förövrigt vettlöst trött, klockan är inte ens 9 men känns som att den lika bra kunnat vara 3 på natten. Ser i alla fall framemot (kan verkligen inte fatta om "framemot" ska va som ett eller två ord. trött) helgen, bara för att det är den första helgen på.. en och en halv månad kanske, som jag inte har nåt jag måste göra. Det är ganska skönt. Ska ladda upp Young Russian Ballet-bilder så fort det funkar förresten. Funkar är något det inte vill göra just nu tyvärr. Nu ska jag mysa vidare här med mina 3289 smörgåsar och mitt te + pretty little liars, så.himla.bra.torsdagskväll. Haha, ha det!
 
Lite sommar 

Pepp

HEJ! Alltså jag är nog vårmänniskornas vårmänniska, inte bara för att jag fyller år då, utan också för att mitt humör tydligen är helt totalt styrt av årstiden ute. Okej, de flesta andra har väl känt likadant idag gissar jag, hehe. Hur som helst så var det ju helt uuuunderbart med lite solsken och snöfria trottoarer, kände världens livspepp. Länge sen jag kände så här hemma på holmen. Efter skolan for jag på dans, gick helt bra. Blir glad av att vara där. Blir glad av det mesta idag, haha. Nu har jag just mailat spanjoren jag ska bo hos, far ju fan till Madrid om en månad typ!! 0 % uppfattning om det japp men blir nog kul. Ska strax iväg på danspass nummer 2, kan gå lite hur som helst det men hoppas att min överdrivna energi håller i sig lite till ännu!! 
 
ett år gammal, ifall nån skulle vilja veta tidpunkt för bildtagandet heh

Hemma från GC

Nämen hallå, här har det varit tyst. Mitt sportlov på Gran Canaria var hur som helst så otroligt fint, välbehövligt och härligt!! Saknar redan att käka plättar med Nutella till frukost, skratta ihjäl sig i poolen när någon av oss för 244e gången råkar skjuta upp bollen på någon stackars random turist, vakna av att solen har lyst upp rummet och att nästan falla ur solstolen bara för att man försöker nå pojkvännen som ligger bredvid och kunna ge honom dagens 357e puss. Varit så underbart att få spendera en vecka med sol och värme igen, och dessutom med sin älskling. Känns hårt att vara tillbaks i vinter och vardag, men å andra sidan känner jag mig faktiskt för första gången på jääääääääääääääääkligt länge utvilad. Riktigt träningspepp. Inte skolpepp. Men, det får väl gå. Fyller faktiskt 18 om två veckor, + att sommarens partyresa nyss blev bokad, Rhodos it is! Längtar! 
Den delen av helgen som spenderats i 0 gradigt klimat istället för 25 har hur som helst gått åt till mys, massa svenskt hederligt lösgodis och Snabba Cash med Micke, och även en promenad i solen och lite häng+catch up-snack med Ida. Himla fint. Har hunnit plugga lite ikväll också, vilket igen påminner mig om vardagen som är påväg att börja, och som jag förövrigt ska börja förbereda mig lite för nu! Ha det bra!
 

Snart drar vi!

HOH! Jag har överlevt. Denna dag har verkligen varit den jobbigaste på myyyycket länge, fyfan. Var så slut så jag somnade på en 5minutersrasten, drömde och hade mig. Har svårt att förstå hur man kan nå drömstadiet under 5 minuters sömn hahah men är i alla fall helt säker på att jag såg hur Micke höll på att bygga en koja eller något liknande. 
Är förövrigt sjukt skönt att äntligen vara klar med period 3, missade ju så mycket i och med turnén men idag skrev jag som sagt det sista provet jag missat. Historia, gick inte så bra som jag hade tänkt mig, men men. 
Förresten så hann jag hänga med min jättesaknadefinavän Ida i helgen, var så skönt att snacka med henne igen.
Nån gång mellan alla danstimmar under helgen såg jag även på Gladiator, vilket är typ världens bästa film, med Micke. Grät och grät lite till. Det gjorde jag även igår.Länge typ. Är verkligen lite nervvrak alltså, ska bli så SKÖNT att resa bort imorgon!! Musiken är dessutom tryggt tillbaks i iPhonen, kan inte tacka min pappa tillräckligt♥
Nu taggar jag en veckas sol och värme, häng med min andra halva, bollkastning i vattnet, svenska menyer fast man befinner sig strax utanför Afrika, sandstränder med halvkallt vatten, kanariska potatisar och helt enkelt ett sportlov på Gran Canaria♥ haha
Hoppas ni också får ett himla fint lov, hörs när jag är hemma igen! 
 
 

Fullt upp

Heej. Är riktigt trött på allt för tillfället. Minns inte när jag senast hade en ledig helg, var iaf förbannat längesen. Lika länge var det sen jag fick sova ut. Är så jävla utmattad, visste ju dock att den här vintern skulle bli så. Och när jag tänker tillbaka på senaste helgen var det helt klart värt det! Spenderade hela lördagen och hela söndagen på Alandica, på söndagen hade vi två shower för sammanlagt över 1100 pers. Underbara danser, underbara människor med sig, underbart är verkligen ordet som beskriver det hela bäst. Var ett tillfälle mitt i en dans då jag bara insåg hur magiskt allt var, strålkastarna och röken gjorde att jag inte såg nånting förutom kamerablixtarna framför mig i det enorma publikhavet, och musiken var så hög och låten var så himla bra, och vi var så många och det var så härligt!! Haha, fjantmalin. Anyway, annars har jag mest pluggat och förberett för resan senaste dagarna. Inledde dagen idag med pulkaåkning. Kan tänka mig ett flertal bättre sätt att börja morgonen på än klockan 8 i gnisten. Var så opepp så stannade några extraminuter i min pojkväns varma säng, så mycket bättre. Resten av dagen är full med lektioner, sen karonkaövning, omtagning direkt efter det, följt av dans på folkhälsan och slutligen ÅMI-dans. Blir helt jävla trött av tanken. Dessutom är all min musik på iPhonen borta. Och vi reser imorn. Aja det får lösa sig! :) nu ska jag fortsätta med samhällalektionen, ha det bra!


Fotboll, ny period och ont i benen

Min dag har bestått av massa nya kurser, inledde dock fotboll vilket mest kan beskrivas som miserabelt från min sida. 1. Jag tycker inte om bollsporter. 2. Jag är fantastiskt dålig på bollsporter. 3. Jag tycker verkligen inte om bollsporter. Förövrigt är ju den här perioden skit helt allmänt också, men men. Efter sista timmen hade vi lite karonkamöte med parodigruppen, blir nog kul det där! Nu har jag käkat middag, packat och panikkoreograferat lite, ska strax till Folkhälsan och dansa med ungarna och sen på ÅMI-dans. Har så förbannat ont i benen efter i måndags, fattar verkligen inte. Kanske beror på att vi drog upp stretchnivån ca 3840 steg men, hehe. Inte får man väl träningsvärk av att stretcha?! 
 
 
Lite olika bilder från olika tillfällen, den översta är Annette Hagströms! 

All these little things

Jag älskar att vara med Micke. Jag älskar att jag slipper fundera på om jag verkar störd när jag är med honom, utan kan vara precis så skum som jag är. Älskar att jag kan gå och rota i hans skåp efter chips utan att någon höjer på ögonbrynen. Älskar att jag får ha min hand i hans jackficka när det är kallt, och att han alltid tror på mig och faktiskt får mig att känna mig bra. Jag älskar att jag alltid får ligga på hans arm när vi ser på film och hur han håller om mig när vi vaknar. Älskar att han hjälper mig och förhör mig inför filosofiprov fast det är CL på tv, älskar till och med hur han kan fejka ett asgarv så fruktansvärt bra att det är omöjligt att fatta att det inte är på riktigt (så jävla bra att jag aldrig kan låta bli att själv börja garva). Jag älskar hans ögonfärg som skulle kunna konkurrera ut självaste Persbrandt och jag älskar att han är en av de få människorna som jag vågar sjunga ut i närheten av, oavsett hur illa det kanske låter. Jag älskar att han kan härma precis alla accenter och dialekter så sjukt klockrent (allt från lär-Kjell till indisk engelska). Älskar att vi är så jävla konstiga och bl.a har försökt göra en "high teeth" istället för high five. Älskar att han ser när jag är arg eller ledsen och hur han då bara kan ta tag om mitt huvud och pussa mig överallt i hela ansiktet ända tills jag börjar skratta och omöjligt kan vara arg mer. Visst skulle jag kunna skriva ett inlägg om alla vanliga saker. Självklart älskar jag hur snäll, rolig och snygg han är också. Men det är dom här småsakerna som gör allt så speciellt. Som gör oss två till just oss två :)
 

13:14

Tjo! Idag gjorde jag finskaprov och läsförståelse, drog en lunch med Hanna och avslutade skoldagen med uppsats. Är i alla fall så galet skönt att provperioden äntligen är över nu, även om jag har ett kvar på omtagningen. Älskar just den här dagen, sista dagen i provperioden, då man för en gångs skull får känna att nu behöver absolut INGENTING göras. 
Igår började förövrigt ÅMI-dansen igen efter turnén, var riktigt kul att vara tillbaks och motivationen är helt på topp. Hur skulle den inte kunna vara det efter att ha spenderat 5 dagar med dansare i världsklass undrar jag. Har senaste dagarna försökt ta in 3 korta nya koreografier och mer blir det. Nu börjar den här tiden igen då minnet arbetar konstant, hoh. Som sagt, ibland frågar jag mig själv varför jag är med i 5 olika dansgrupper. Men svaret är alltid samma, är så värt all jävla hjärngymnastik sen när man får stå på scen haha!
Ikväll blir det dans igen, men först ska jag spendera x antal timmar liggande i soffan med x antal tvserieavsnitt. GULD♥
 
 
 
 
 

HELGEN

Har haft lite mycket att göra igen nu senaste veckorna. Direkt när hemfärden från Finland började, så började även mitt panikpluggande. På fredagen fick jag i alla fall ML14 gjord, grymt skönt. I helgen har jag dansat och dansat och dansat, träning fredag-lördag-söndag och en uppvisning på lördagkvällen. Rockshow på Indigo var det som gällde, såna mindre uppvisningar är alltid så himla roliga! Har även hunnit mysa med mitt hjärta och pluggat mer. 3 prov kvar ännu. Ska bli lite jäkla skönt att resa ner till värmen om lite mer än en vecka måste jag säga!! 
Kommande dagarna innan resan blir dock ganska fulla, med dans varje dag, dubbeluppvisning på Alandica på söndag (wiiho), prov som sagt, Folkhälsanjobb och sånt där. Hur som helst, här är lite bilder från gårdagen, jäklar vad vi rockade haha!
(ska givetvis ladda upp 2947 bilder från turnén också, kommer så fort jag hinner!.. och har en fungerande system mellan min telefon och dator, vilket jag tydligen inte har för tillfället haha skitskumt)
 
 

Sometimes, your dreams do come true

HEJ! Alltså, det känns som att det är en annan människa som skriver detta inlägg, än den som skrivit hela resten av den här bloggen. Turnén med YRB var det sjukaste, häftigaste, mest otroliga jag varit med om!! 
Har tränat tillsammans med ryssarna varje dag, och bara det var något helt i en klass för sig. Så jävla coolt att få ta del av deras träning, se hur de jobbar och inse att man faktiskt klarar av det mesta själv också (givetsvis lååångt ifrån lika bra som ryssarna dock men, hehe)! Och uppvisningarna. Går liksom inte att få ner i text hur absurt det var att hänga backstage med showens prima ballerina, byta om och sminka sig i samma rum som proffsen, stå bredvid varandra och värma upp, önska varandra lycka till och tillsammans entra scenen. Var också så sjukt att få se Vasas och Björneborgs konsertsalar, fast inte från publiken och genom vanliga ingången, utan bakom och från scenen! 
Sen fick vi dessutom åka med i deras turnébuss, alltså haha fattar fortfarande inte att detta hänt. Har heller aldrig åkt så långt i buss som denna resa. Och trots långa färder, massa väntan, smärta, tandvärken från helvetet och en jäkla massa humörsvängningar så var detta ändå något jag kommer minnas hela livet som nåt av det absolut bästa jag gjort. Visst var det jobbigt att komma hem till hotellet vid 11 på kvällen, helt slut efter träning och show och med bara bröd och yoghurt att käka, och inse att man ska tillbaks till konsertsalen för att träna och därefter uppträda igen, klockan 8 nästa morgon. Men det var så himla värt all trötthet och allt jobbigt. Har nog aldrig lärt mig så mycket och blivit så inspirerad på en resa. Var så himla LYCKLIG och hade så galet roligt!! Världens bästa rumskompisar hade jag också, och jessus vad vi skrattat. 
Så, när mina barnbarn någon dag frågar sin mormor vad det häftigaste hon gjort är, då kommer jag nog faktiskt att svara att det var nog tusan när jag var och turnerade med ett ryskt balettkompani det. Haha! 5 dagars DRÖM har jag varit med om och jag skulle göra precis vad som helst för att få vara med om denna overkliga, galna, helt UNDERBARA upplevelse igen.

RSS 2.0