cause I hate goodbyes

Imorgon far jag hem och det kanns inte sa javla bra. :(
Dagen har bestatt av angest. Kan fan inte lamna det har nu ju!
Sen har jag solat sista gangen, och snorklat ofc. Och tagit dom traditionsenliga hoppbilderna pa stranden. :) Visar nar jag kommer hem. Nar vi kommer till sve imorn far vi och sover till min faster. Pa mandag blir det baten hem till aland. MISSAR SYSLOJDEN!! LYCKA.
Jaja. Saknar massor med folk, sa ska bli kul att traffa alla igen iallafall. Det enda bra typ, forutom syslojden da.
Nu ska jag val ata, och forbereda mej for resan hem till nordpolen..

puss!

never wanna leave this place.

That's it. :)
Blir bara mer och mer kar i det har stallet :D HAHA, stallet. Men ni fattar vad jag menar.
Idag har jag solat som fan, och simmat lite. En fisks ryggfena stack mej i benet, tror jag. Ont som fan tog det iallafall! Haha.
Har aven utforskat hela hotellomradet idag. Finner inga ord, haha... love it.
Hoppas ni andra ocksa har det bra, vare sig ni ar i fjallen, pa solsemester eller hemma. :)
Nu tar datatiden slut IGEN. Men ni far ha det sa bra!
puss

jag har det underbart.

Hello!
NU kommer det efterlangtade AAO - inlagget. Haha. Hur har ni det? Jag har det helt javla underbart i egypten. Vilket harligt place! 30 grader, soligt, turkost vatten, aah.
Igar snorklade jag forsta gangen har, omg sager jag bara! Massor med koraller precis vid stranden och haftiga fiskar i alla farger och storlekar, som kommer jattenara. Och jag har aldrig sett blaare vatten! HAHA, blaare, vad fult det later. Hoppas ni fattar vad jag menar.
Idag har jag bara solat och simmat och sovit i solstolen. Det behovdes verkligen, fyfan vad skont. Jag lever verkligen livet har. Och araberna ar sa jakla roliga! Dom ar for harliga, haha. Speciellt MOHAMMED! (finns minst 10 st mohammed pa hotellet) . Pa tal om hotellet, det ar det finaste jag nansin bott pa ocksa. Ojoj vad jag har det bra just nu alltsa. :) Saknar dock massor med folk och dansen :(
Wellwell. Om nagon dag kanske vi ska ut med en bat och kolla massa coola saker, haha.
Men nu tar internet tiden slut snart. Skriver sakert igen nan gang under veckan!
Hoppas ni har det super.
Puss!

@ arlanda

eller ett hotell i närheten iallafall.
Båtresan var rätt nice, var med Alicia och Viktor så. :) Och så köpte jag ett par nya solbrillor, wey. Dessutom var det is, så det gungade inte fast det blåste.
Nu är vi äntligen här på vårt lilla mysiga hotell. Sitter just nu och väntar på middagen. Efter det blir det melodifestivalen (blir mitt första avsnitt, har inte sett ett enda än) och SOVA! Ska upp så sanslöst tidigt sen så.. Bussen går härifrån FEM ÖVER FEM. Yes. Men man får sova på flyget, och sen är man äntligen i egypten! Lovely.
Men nu -> mat. Det här blir mitt sista ÅÄÖ inlägg!
Ha det bäst!
Puss!

det närmar sig.

Godmorgon! Uppe tidigt. Eller egentligen inte sådär jättetidigt jämfört med imorgon då jag måste upp före 5 på natten/morgonen. Tjoho.
Usch, har haft hemska drömmar inatt. Ni vill inte veta.
Men hursomhelst. Nu är allt färdigpackat, och resfebern börjar infinna sig, som vanligt. Fast så farligt är det inte. Det jobbigaste med resan är nästan färjan så. Haha.
Tittade nyss på väderprognos för veckan i Egypten. Jag dog. Den visade strålande sol, och 25 - 30 grader varje dag! Vet ju inte säkert om det stämmer men hoppas som fan! 
JUST DET, nu ska jag äntligen göra det jag alltid glömmer att göra före en resa. Jag ska ta en bild på min arm och mitt face, utan smink. Haha, coolt va? Nä, men sen ska jag ta två likadana bilder när jag kommer hem, för att se hurdan skillnad det är på hudfärgen (om det nu blir nån..) haha!
Tycker de skulle vara lite kul. 

Ja, så dagens planer är alltså checka att allt är packat, dö av tristess på färjan, åka bil, och bo på nåt hotell på arlanda. Imorgon drar jag. :) Snorkling, kameler och aladdinland, here I come! 

Skriver mer senare, vet att det finns en dator på hotellet i sve också så. :)
Ni får vänta lite till på inlägget utan åäö. Haha!
Ha det bäst och njut av sportlovet alla :) 
puss!

Jag ville ladda upp lite random bilder, dessa är från lanzarote sportlovet09. 






 
 

my shoes

tycker jag är jäkligt fräna.
Okej, nu vart det fel. Nu låter det ju som att skorna tycker JAG är frän. Frän med ett a efter. Hahah.
Men ni fattar ju hur jag menar.
Nitar och andra detaljer + gladiatormodell. Love it!




risig dag.

Hej!
Det är sportlov! LOV! Ledigt-från-fanskapet! (läs:skolan)
Lycka.
Dagen har varit helt fruktansvärt risig, finner inga ord. Mina tankar har varit ute på flygtur eller nån annanstans, iallafall långt ifrån mitt huvud. Har varit helt borta, inte kunnat tänka överhuvudtaget. Koncentrationsförmåga: 0 %. Och allt annat var också allmänt jätterisigt. Men överlevde dagen ändå.
Det var sjukt trist att säga hejdå till alla. Kommer sakna folk så sjukt mycket! Men det är ju bara en vecka (2 för saine :((( )utan dom så. Lär förhoppningsvis överleva. :) 
Efter skolan var jag till stan med Ida. :) Hittade världens underbaraste gladiatorsandaler som numera är mina! Ska ha dom i Egypt. Visar bilder i nästa inlägg.
Sen gick vi runt lite mera, just det, vi köpte maaassa godis också. Kan vara bra att ha.
Sen gick jag hem, försökte packa klart allt. Kan ju säga att.. jag är rätt långt ifrån klar fortfarande. Hehe.
Så nu ska jag ta tag i det.
Skriver nog igen före jag far imorgon.
Sen blir det kass uppdatering i en vecka. Men det kommer antagligen, eller nästan hundra % säkert, ett inlägg utan åäö sen där nerifrån, där det somvanligt står Hej alla, har ar det varmt och harligt... osv, haha! Brukar alltid bli såna inlägg när man är där nere nånstans.
Jaja. NU ska jag packa!!
puss!



right now.

... packas det för fullt


jag får använda mina älsklingar igen, conversen!




alltså.. jag undrar varför i h*lvete jag laddar upp den här.. men jag tycker det är roligt att läsa bloggar där dom bjuder på sig, som Kenza t.ex. Så varför inte göra ett försök? BIlden ska föreställa att jag gör tummen ner åt alla kläder på golvet. Såkalrt syns inte tummen *FAIL* haha


 såhär mycket godis har jag med mej. :)





nu ska jag fortsäta mitt "packande" (läs: fjollande) haha.

dans, skolan, kvällen

Tjo. Har haft ganska fullt upp sen jag skrev senast (igår, hehe).
Hade då dans i onsdags, härla. Vi repeterade och komponerade mest olika danser, sånt gillas!
Och jag är helt megaglad för vi har ca FEM uppvisningar i vår! Kan det bli bättre?

Idag var lååång. Hade dubbeltime historia och det känns som att jag inte kommer ihåg ett enda ord läraren sa, förutom "Alltså, vad är det med er egentligen? Har ni glömt precis allt?!" Haha. Men kan inte tänka nu typ. Har bara dans och Egypten i skallen.
På hkn fick vi veta betyget på hkprovet vi hade för nån vecka sen. Jag säger bara: FAIL! Haha.
Och på matten fick vi ut proven, där är jag iallafall nöjd så in i helsike.
Efter skolan var jag och solade med Celinda (nej, det börjar INTE bli en vana, haha). Efter det var det dans. Nicenice. Sen cyklade jag hem helt genomsvettig, åt middag, duschade och renskrev hela jävla geografiprojektet. Nu känner jag mej slut, trött och risig. Usch. Så ska ta och chilla lite resten av kvällen.
Två dagar kvar i kylan nu förresten!
Nu ska jag proppa iPoden (eller, på Saines och mitt språk: ipoooååååden) full med great music. ♥

Ha det bäst!
puss

170210

Hej, har jäkligt bråttom just nu. Sitter och käkar middag och har dans om 20 minuter typ, hehe.
Dagen var rätt nice idag. Tillbringade hela musiktimmen inne på toan. Chillade med Ida haha. Det var nog den bästa musiktimmen jag nånsin haft! På geografin hade jag redovisning om älsklingslandet Storbritannien. Skönt att ha det gjort. Och på gympan pardans. Wehu..... Eller nåt.
Var med Saine efter skolan. Det var lika härligt som alltid haha. Att få bara asgarva av sig allt, vare sig man är glad, sur eller stressad. Ví bara flabbar.
Ikväll är det som sagt dans. Lång dans. Liiiite bättre, svårare, underbarare dans än den vi hade på gympan idag.
Såatt, det var det. Ha en bra onsdag.
puss!


kvällen.

Gash, vad jag är nöjd nu. Har gjort hela geografiprojektet klart, även om det skriftliga inte behöver vara klart än, men då slipper jag ju göra det senare. Känns ganska awesome. Sen var jag och tog en låååång dusch, med peeling, hårinpackning och massa salva efteråt. Vardagsspa, hehe.
Imorgon börjar vi nio. Vilken lyx. Kommer bli så utsövd. Hehe. Nä men det är way better än att börja åtta iallafall.
Nu ska jag.. ja men vad tror ni?
DH!!!!!!!!!!!!!!!!! :DD

puss


it's all about the light









 nej, det är inte meningen att man ska se vad det är. :)







I like this.








5 dagar kvar!

Sha. Idag var också rätt jobbig. Eller tråkig beskriver nog bättre. Vi hade matteprov, men det gick faktiskt bra. Tror jag?
Alltså jag vill ha dans. Suger att det inte är dans på tisdagar mer. Jajja, tar väl igen det imorgon med tre timmar. :)
Kom hem från dagens sista timme, digibild, nyligen. Sen dess har jag fotat massa. Fick en idé, så nu har jag fotat tills det värkte i handleden. Och jag skämtar inte! Bilder kommer strax.
Ikväll måste jag skriva på den förbannade geografin. Nåt arbete som ska vara klart att redovisas imorgon. Längtar inte. Men förutom det blir nog morgondagen chill. Gillar onsdagar.
Nu ska jag fördriva tiden genom att redigera lite bilder.
puss!


bra kväll.

Tjoooooooo, jag är NÅGOT gladare är tidigare idag nu, hehe ni får ursäkta mitt halvt deppinlägg tidigare. Dansen made me feel so damn happyyyyyyy. :D Den var verkligen bäst idag. Härligt. Och jag och Francine fick lite asgarv, speciellt när hon failade med fel ben, haha. Men åh, vad jag längtar till alla dansuppvisningar iallafall!

Kom på att jag glömde skriva om gårdagskvällen, som var really nice. Var med Saine matros till ett gym, tränade, failade, och stretchade lite, eh jaa, *hosthost* . Ni vill inte veta. Sen gick vi till henne igen. Där bastade vi lite halvt, vräkte i oss apelsiner och såg på blåsningen. Nicenice!

Resten av denna kväll ska spenderas med... gissa? DH såklart! ♥ Och ja, jag HAR faktiskt pluggat lite matte också. Imorgon är det rätt chill dag. Tror jag. Hoppas jag.
Jaja, ni får ha det så bra!
puss




Lite supercharmig bild från engelskan förra veckan, carebox ohja!
Haha :)

So don't try to change me.



fuckin underbar.
älskar texten, speciellt det i rubriken, så rätt.

keri hilson ft akon - change me

vill dansa. NU

Hej. :)
Jag hatar måndagar, dom blir bara värre och värre. Varje minut är fan jobbig. Åh. Irriterande dag. Och det är inte bara själva dagen som har varit irriterande.
Okej, nu är dagens klagan avklarad. Nu till positivare saker: Skolan är över. Jag behöver inte ha syslöjd förrän om tre veckor! Underbart.
Och ikväll är det dans, jag har gått och längtat efter den hela dagen, hihi. Ska bli härla.
Efter det måste jag plugga matteprov. Kanske. I sjuan klarade jag mej fint utan att plugga till matteprov, så vi får se. Desperate housewives, säsong två är gaaaaanska mycket mer lockande.
Men lite borde jag glo på matten ändå. Räntor och amorteringar kan ta sig nånstans.
Men nu, musik till iPoden!

Ha en bra måndag! (Hur fan man nu kan det..)

puss!


17:25



Hallååååeee. Har tillbringat dagen hos Ida. Vi började med att göra hjärtplättar, naw haha. Dom failade. Ganska stort. Men gott var det för det! Sen såg vi på film, den var braaa, och efter det glodde vi mest på kläder och sånt.
Och NU, när jag kommer ihåg det, så måste jag bara nämna det. Har glömt det hela helgen. I fredags såg jag, Ida och Saine Mark Levengood på stan. Coolt eller vad? Vi bara stannade upp när han passerade, typ 2 meter ifrån oss, stod och råstirrade, och när han hade gått för länge sen så var Saine modig och utbrast "Hej!" Haha, och han vände sig om och hälsade glatt! Status till oss eller?
Åland börjar visst bli kändistätt. Hehe.
Jaojao, ikväll ska antagligen jag och Saine till gymmet. Inte avancia, utan ett annat haha. Kan behövas. Vet ni hur fettig jag var igår? Pizza, cola, kladdkaka, godis, chips. Men sånt är också nice ibland. ;)

Nu, middag.
puss!

gårdagen och dagen

Hallå. :)
Gårdagen var sjukt kul! Var med Emelie och Fredric då. Först stack vi och skrinnade och tog jääättefina bilder, sen gick vi till Fantasia (första gången jag satte min fot där!!) och åt pizza, mums. Sen hyrde vi film, det tog 100 år att bestämma sig, sen drog vi hem till mej och chillade, asgarvade och såg på filmen. Den hette Ladykillers tror jag. Den var bra men verkligen helskum! Helt sjuk, haha. Vi hade iallafall trevligt. Tack för dagen / kvällen hörni.
Idag är det då alla hjärtans dag! Vad gulligt. Ska "fira" den med Ida, vi ska göra hjärtplättar, hihi.
Hörs senare,
puss!

Förresten, ny header igen! ÄNTLIGEN är jag lite nöjd. Så nu får den vara här ett tag (läs: nån vecka, haha). Vad tycker ni om den?

Glad alla <3:s dag!











ha en jättebra alla hjärtans dag alla!


dags att packa!

Godmorgon!
Vet ni hur sinnessjukt trött jag var igår? Jag kunde inte ens sitta upp, det var så jävla jobbigt, haha!
Så nu ha jag sovit som en liten prinsessa hela natten, det gillas.
För tillfället sitter jag och dreglar över skor och kläder (inlägget nedan), åh vad jag vill köpa saker. Hur fan blir man av med sitt ha-begär? Hjälp mej?
Jaja, nu ska jag strax börja med något underbart: PACKA! Oftast tycker jag det är jobbigt att packa, men undantaget är när man ska på solsemester mitt i vintern. Känslan att ta fram shorts, klänningar, solbrillor igen, och veta att man snart får använda dom, det är kärlek. Bara det att det ser ut som ett bombnedslag, nej, ett krigsfält, nej, en (kläd-)bergskedja i mitt rum! Haha, måste röja lite först innan jag ens får in en resväska i rummet alltså.
Just nu sitter jag och för över ALLA mina 1100 (ja, jag har så många) mobilbilder till ett minne på datorn. Sen ska alla bilder BORT från mobilen! Vilken obeskrivlig lättnad. Då kan den äntligen bli snabb, och ha ett tomt minne att börja om med igen.
Jappjapp, senare idag, och ikväll, ska jag vara med Emelie och Fredric! WOHO!
Skriver mer sen, ha en bra lördag!
puss




nitar♥

Hehe, ni vet säkert att jag dör för nitar, har gjort det sen i slutet av sommaren typ. Men det är nåt så jäkla snyggt med dom. Nittrenden får aldrig försvinna, haha. Här är lite grejer som jag för tillfället blir helt lycklig av att se på:








 bild tagen från  www.kenzas.se



tror jag ska köpa nåt av detta snart. :D
Vad tycker ni om nitar?


when I look at you, my mind goes on a trip

Jag hade besöksrekord här om dagen, fyfan vad ni är bra!! Siffran är fortfarande inte så mycket att skryta med, men jag är nöjd. :) Vem ni än är, TACK för att ni läser :D

Nu kommer en låt, som enligt mej är totalt awesome. ÄLSKAR DEN. Den börjar dock först vid 0:20.


keri hilson ft. kanye west and ne-yo - knock you down

puss på er!

It's like wishing for rain as I stand in the desert



Hej. Fredag idag, shit vad skönt.
Dagen har väl varit bra. Oftast. Den började jäkligt bra iallafall, hör på det här: Steg upp HALV SJU och stack till avancia med Ida på core, klockan 7 på morgonen! Ojoj vad stolt jag är. Det var jobbigt iallafall, massor med mag- och ryggövningar. Sen duschade vi, hade hårinpackning, badade bastu och fixade oss. NICE. Men lite stress, vi började gå till skolan efter 10 i 9 typ. Men vi hann! Och Ida var modig och körde natural, haha.
Dagen segade sig fram, och när skolan till sist var slut stack jag till stan med Ida och Saine och sen hem.
Nu sitter jag och chillar, och är proppmätt, hehe.
Skriver mer sen, ha en bäst fredag!
puss


icecold










Sorry I cannot hear you, I'm kinda busy

 telephone - lady gaga ft. beyoncé

Hallå. Känns som hundra år sen jag skrev, fast det var igår, haha. Dansen igår var iallafall .. behöver jag ens skriva? Vad tror ni? UNDERBAR of course. Det är nästan som att den blir bättre och bättre. Härligt att börja planera massa uppvisningar i vår. Älskar uppvisningar, som ni kanske vet.
Idag hade vi bildtemadag i skolan. Hade inte speciellt höga förväntingar direkt, men det var riktigt nice. Efter skolan var jag och Ida hem till Gustav och hälsade på råttorna, naw. :) Och jag älskar deras hus, omg.
Idas och min humor slirade någe vettlöst sen också. Hemligt avlyssnarsystem, haha vadihelvete.
Sen var det dans, wooho. Åh, älskar att träna till lady gaga, weey! Paparazzi, Alejandro, Telephone osv. Härla.
Ikväll ska jag njuta av att göra INGENTING. Inga prov, inga läxor, ingen träning eller nåt.
Nu känner jag att en liten bildbomb behövs. Så det är väl det jag ska pyssla med i princip. Och DH såklart.
Ha det!
puss


bättre dag

ÄNTLIGEN en dag som inte är lika pissig. Idag fick jag både musikprovet och historiaprovet överstökat. Fan vad skönt. Musiken var läskig. Kul att sjunga typ ensam för klassen.. Hehe. Men nu har en tyngd lyfts från mina axlar iallafall hehe. Och historiaprovet gick finfint. På gympan hade vi boxercise, riktigt kul! Men jobbigt, huäh. Och när jag kom hem och skulle skära smör (jag och saine bakade) så fick min arm nåt spasmiskt ryck, antagligen efter boxercisen då, så den och kniven bara hackade i smöret utan att jag gjorde nåt! HAHA, fan vad fult.
Efter skolan kom Saine hit. Ännu större HAHA. Har inte skrattat så mycket på månader! HELT SJUKT. Jag fick ingen luft, bara pep av gapskratt. Haha.
Så det har varit en rätt nice dag. Och mer nice ska det bli. 3 timmar dans väntar nu!
Så ni får ha det så bra, skriver kanske först imorgon igen.
puss!

 Haha, saknar sommaren

mariebad med celinda

NU tänker jag inte ens skänka en tanke mer åt historian förrän imorgon. PUH.
Ska berätta om dagen lite nu. For till Mariebad med Celinda efter skolan då, nice som fan. Vi körde verkligen Mariebad hundra procent, nästan iallafall. Först simmade vi, tränade lite, åkte rutschikana, klättrade både upp och ner för hela den (såååå normalt), och testade lite danssteg under vattnet hehe. Det gick ju.. bra, haha. Sen käkade vi där också, åt nån hypernyttig sallad, känns fint. Sen gick vi och solade solarium. Wey. Celinda blev ju fan superbrun! Själv tyckte jag bara att jag kunde se lite tydligare märken efter bikinin/underkläderna än förr, men vet inte. :) 
Sen cyklade jag hem och pluggade på historian, och nu är jag somsagt klar med det. Och somvanligt ska kvällen avslutas med DH ♥
puss!


bad things - good things.

Tjo. Ännu en jävlig dag. Eller iallafall vissa grejer. Ibland undrar man ju. Hur slut får man bli?
Jaja. Geografiprovet gick iallafall waay much better än jag trodde, skitnöjd är jag med tanke på att jag inte ens läste igenom det eller nåt.
Åh, den här veckan är jobbig. Men snart sportlov, vår, fjällen, födelsedag och dansuppvisningar! ♥
Nu ska jag hursomhelst till Mariebad med Celinda, det är iallafall nåt trevligt som händer idag! Peppppp. :)
Ikväll - historiaplugg.
Ha det!
puss

underbart.

HAHA, måse bara nämna för er som märkte, att såklart menade jag inte riverside som favoritbutik awardinlägget, det ska ju vara RIVER ISLAND! Hahahaha, lite påverkad av Andra Avenyn och Riverside kanske? ;)
Hur som helst, dansen var helt underbart nice idag. Allt stämde liksom, haha. Bra danser, det gick rätt bra att träna, var koncentrerad, ja det var finfint. Och jag älskar vår nya balettdans.
Men fy, ända dåliga saken var att jag upptäckte att man aldrig ska hälla i sig vatten och sen dansa "små svanar". En snabb och.. liite jobbig dans om man säger så. Fick så jävla mycket håll så jag bara.... AJ. Haha.
Nu har jag läst allt jag ska i historian en gång, stolt! Så nu är det nog bara Desperate Housewives som gäller. Underbart.
Som avslut på inlägget kommer en liten hälsning till celinda: Krya!! Vi måste ju till mariebad imorn. :( ♥

Ha det bäst!
puss




"just don't stand there and watch me fall"






pink-i don't believe you


ni har nog hört den på radion, men hursomhelst, den är underbart fin. Speciellt refrängen. Lyssna!

8feb. 2010

Tjo. Äeh, dagen har varit pissig. Riktigt pissig. Jag hatar måndagar, och dubbeltimme syslöjd, och en massa annat otroligt irriterande.
Men jag hatar inte er bästa läsare. :) Haha. Okej nu låter jag som Kenza som har 100 000 läsare om dagen och så är ju inte fallet här. Menmen.
Förresten, fint också att vår otroligt moderna, fräscha, varma skola ÖHS, hade.. kanske 10 grader idag? Fint att hela klassen satt med vinterjackor i klassrummen och fint att man frös häcken av sig halva dagen. :) Ja, fint att värmen funkade helt enkelt.
Nu fryser jag inte mer iallafall, nu är jag allmänt glad. Varför? Skoldagen är ju slut! Och jag har dans snart! Detta känns riktigt bra. Ikväll måste jag dock plugga. Inte lika bra.

Skriver mer sen.
puss


Jag fick en award av Janina

Världens bästa och finaste Janina, www.janinaw.blogg.se har gett mej en award. :) När du fått en award ska du

♥ kopiera awarden från min blogg
♥ länka personen som du fått den av
♥ berätta sju saker om dig själv
♥ välj bloggar som du vill ge den till
♥ länka till dem
♥ lämna en kommentar i deras blogg med information om att du har gett dem en award.

Here we go.

1. Jag tar alltid mer t.ex mjölk i glaset innan jag ens druckit upp det jag redan hade. Haha
2. Min dröm: Bo ett tag i london, jobba som dansare, koreograf, fotograf och annat kul.
3. Jag hatar syslöjd. :)
4. Jag tycker detta är svårt, då jag för bara nån vecka sen skrev en lista med sanningar om mej.
5. Egentligen tycker jag att spikmattor tar mest ont, men jag ligger på våran i hundra år iallafall och låtsas känna mej jätteavslappnad, haha
6. Monki, river island och bikbok är några av mina favoritklädaffärer
7. JAG ÄLSKAR FORTFARANDE ATT SKRIVA SANNINGAR OM MEJ! :D

jag nominerar:
MalinD,  www.mallelinn.blogg.se
Amanda, www.amandanivet.blogg.se
Hanna, www.hannahbannanah.blogg.se

men ni behöver ju inte känna er tvingade att göra den. :P

And I wish I could say the things you do, but I can't and I won't live a lie, no not this time

kevin rudolf ft lil wayne - let it rock


Grym! Nästan lika bra som i made it och då är det fan bra.
kevin rudolf ♥

dance.♥




Jag är lite danssjuk nu så därför laddar jag upp en massa fina danspics från google. Åh, vill bara värma upp och ge järnet! Eller göra massa hopp på en strand långt härifrån.. Okej, slut på drömmandet. Kom hem från mormor&morfar nyss, var där och åt middag. Nu borde jag ta och plugga. Faktiskt.
Sen blir det dh. :)
puss!


sepia




nice kväll

Hallå. Sitter i mitt rum och chillar, vaknade nyss, suuck. Just nu sitter jag iallafall och försöker fixa såna där canvastavlor, wey.
Igår var niice, haha. Janke och Eva och Viktor var hit, och somvanligt var det massa garvande, singstar och rappakalja. "lllampaaaa", hahaha. Jag dog verkligen av skratt. Speciellt åt den "hinduiska profetian". Haha jag säger bara: Har ni aldrig spelat Rappakalja, så GÖR DET!
Och i vår ska vi till sääälen, nästan helt säkert. Det GILLAS.
Nu har jag sån där söndagsfeeling. Slö, trött, risig.. Uäh. Måste ut och gå.
Nu ska jag iallafall glo lite på desperate housewives. Eller nåt.
puss


all by myself

Fick ett ryck och kollade en gammal video från let's dance. Finalen förra året. Och jag dog.
Det var Laila Bagges sista dans tror jag. Hade nästan glömt hur bra den var! vill jag också göra.Så vill jag också dansa. Underbar!


saturday.

Tjaaa. Har nyss kommit hem efter att ha åkt runt till massa olika ställen med päronen.
Dom skulle till flera möbelaffärer. Jag gick och dreglade över alla tavlorna.. Älskar såna där med foton, utan ram, och så är själva tavlan ganska tjock.. Fattar ni? Haha. Fick iallafall en sån, eller typ sån. Nu, eller nån gång, ska jag försöka fixa egna. Pappa sa att han kunde hjälpa till att greja, weeeu!
Köpte lite annat smått stuff också, Veckorevyn, salva och annat nödvändigt, hehe.
Nu är jag hungrig som en dåre, så ska käka snart.
Gårdagskvällen spenderades lite med saine, och sen hemma och chilla. Saine gav mej iallafall ett antal asgarv, as usual, haha. Speciellt när vi stod utanför skolan, och "sjöng" i kanon och samtidigt hoppade runt på varsitt ställe som vilda indianer, haha! Sen var jag typ bara hemma, skönt det också ibland. Kollade för en gångs skull ganska engagerat på Let's dance. Surfade runt lite också, hittade världens underbaraste tröja på bikbok. Måste ha. Menmen. Nu, mat.
Ikväll kommer sundebergs hit. :)

puss


"look into my eyes"







gamla och mindre gamla bilder. :)

vill dykaaa

Tjaaa, igen. Nu är jag hemma. Var på stan med amanda, fikade, gick runt lite och så. Nicenice. Sen träffade vi Emelie också, wey. Gillar våra små planer. ;)
Just nu sitter jag på mitt rum och chillar, och kollar på bilder från egypten. Längtar nästan mest efter att få dyka. Jag som tyckte medelhavet var coolt, med några få små fiskar. Vad är då inte röda havet och Sharm el Sheikh som sägs ha världens vackraste undervattensvärld? Haha, jag låter som en nörd, men det är faktiskt lite nice.
Ikväll får vi se vad som händer, kanske bara chillar lite.
Ni får ta och ha en bäst fredagkväll nu iallafall!
puss


finally friday

Hallo. ÄNTLIGEN FREDAG! Härla.
Sitter i datasalen och skriver om mitt namn.. Hehe, svenska uppgift.
Dagen har nog varit helt chill. Geografin in my heart, hohoho.
Nu sitter vi och glor på hotell vi ska bo på och sånt, lovely.
Efter skolan blir det att vara med Amanda. :)



 
lite random bilder, som jag hade sparade från digibilden :)


BROKEN ENGLISH

Här kommer äntligen tipset jag skrev o förut:



världens roligaste bok.
Det är så min humor att det inte är sant!
Detta är alltså en bok om en massa felskrivningar på engelska på olika hotell, restauranger, barer osv runt om i världen. Och fan så fel det kan bli! Skrattar så jag dör.

Och nu vill ni såklart veta vad fan jag snackar om. Så här kommer lite exmepel:

Stop the bus! I must spy!
skandinavisk illamående/spionerande (?) turist

Don't stand outside and be miserable. Come in and be fed up!
japansk bar

Come broil yourself at your own table.
Restaurang i Hong Kong

In case of emergency, say NO.
tyskt hotell

You have no reason to try our best restaurant.
indonesisk restaurang

I am a man who likes to have my balls in the air.
Svensk affärsman. Blir inte riktigt samma betydelse när man säger att man har många bollar i luften på engelska..

Fried freindeship. Fried fisherman.
mycket märkliga rätter kan man få i Japan och Nepal..

Haha, vet inte om detta är er humor, men jag garvar som en dåre iallafall!


hjärta


water.






Hallå. Dagen har varit lång, jobbig och rätt värdelös. Vissa stunder var det ändå rätt roligt, som på matprovet på hkn. Japp, vi skulle laga mat, eget recept, utan hjälp från läraren, och så skulle hon bedöma. Vi var ju fan skitnervösa! Så fort man tappade en gurkbit på golvet tänkte man "jahapp nu är det kört" typ. Och inte blev det bättre när vi skulle äta, och hade lovat att inte asgarva. (dömt att misslyckas...) Så säger Saine: Hörni, ha servetterna på vänster sida!" Och alla gör så, utom hon själv, som lägger den på höger sida. Vi bara skrek ut allt garv! Inte bra.
Sen var det geografiprov. Fyfan säger jag bara. Inte åt provet, men att jag, Saine och MalinD måste sluta tidigare än resten av klassen, för att vi kom några minuter för sent. Så när dom fick sitta kvar på rasten och skriva måste vi gå ut prick 1, oavsett om vi var klara eller inte. Vad fan är det för stil? Ge oss en prick and get over it! Haha.
Okej, sen var det dans då. Himla nice tycker jag. Gillar torsdagsträningarna.
Igår var också nice, rikitigt feelgood känsla. Massa gamla danser repeterade vi osv. Och jag SKA fan lära mej "hiphop" helt och hållet utantill!
Åh, ikväll kan jag NJUTA AV ATT INTE HA PROV ATT PLUGGA PÅ. Understand my happiness. (=förstå min lycka, HAHA, min humor♥)
Just det, på tal om failad engelska, ska jag snart ge er världens bästa tips på en grej! I nästa inlägg. Ska bara duscha först.
puss!

längtar till egypten.

Tjoooo. Idag var en rätt chill dag. Dog lite några gånger men. Speciellt när insikten att vi har matteläxa slog till som en bomb i huvudet på mej. H e l v e t e. Finns nog inget jag .. fruktar så mycket, hahaha!
Och så måste jag plugga som en dåre till geografiprovet nu också. Gick inte sådär jättebra igår.
Jajja, that's life. Har väl knappast mer plugg än någon annan så.
Ikväll är det daans hela kvällen, underbart.
Och när jag kommer hem tänker jag se på DH, också underbart. Är riktigt fast nu alltså.
Jao, nu plugggggggggg.
puss!

 längtar lite till detta nu alltså. två och en halv vecka kvar!

so many colours

Tänkte ta och försöka liva upp er tisdagskväll med lite färgklickar.. Hehe. Tagna i söndags. :)













 ganska nöjd med denna bild faktiskt.. det är snö på marken, ordentligt inzoomat. :)

workout

Efter skolan gick jag hem, slöglodde vid datorn, tog lite egopics = inget liv. Så jag fick nåt ryck och stack ut i snön och joggade i 25 minuter. Sen kom jag hem, och då tränade jag lite styrka och tog en låååång dusch med hårinpackning, skrubbning och allt. Känner mej som en ny människa nu, haha.
Ikväll måste jag plugga geografiprov fast vi har det på torsdag. Men har dans hela kvällen imorgon så.. Messa gärna och stör iallafall.
puss




 lite fjortisvarning på den där bollen, men min mun såg lite.. märklig ut, haha.

tuesday.

Hallå. Sitter på digibild och vill helst kasta datorn och mej själv ut genom fönstret,haha.
Vi håller på med panoramabilder, och det är så damn svårt!
Dagen annars har väl varit som vanligt. Lite bra lite dålig. Bäst var helt klart min och Saines egenkomponerade kanonlåt. Vill ni höra texten? "Jaaaaa, nej vad jobbigt, joo det går bra!" SÅ meningsfullt. Blir riktigt tårögd.
Efter skolan skulle jag till avancia med Saine och Janina, men vet inte hur det blir med det egentligen nu. Får väl se. Jao, det var det.
Sara hälsar att hon dör.
Och hon tycker glass är gott. :)

puss


small details













Hallå. Dagen, måndag, pissdag. Typ, men nu är skoldagen över iallafall. Efter skolan var jag till Ida med läxxxxxor, sen gick jag hem och åt ihjäl mej typ. Nu ska jag strax på dans, NICE. Skriver mera ikväll.
puss!

RSS 2.0