Huvudvärk och Gossip Girl

Hej! Var så himla roligt hos Pernilla i lördags, tackar så mycket!! Det enda jävliga var att jag redan vid 11 på kvällen fick sån sjuk huvudvärk. Slut i skallen som jag är for jag ju dock till Arken ändå. Drog mig hemåt vid 2 redan då huvudet då nått den punkten då det verkligen höll på att sprängas. Antagligen pga senaste veckans brist på ledig tid. Vidrigt att vakna upp på söndagen sen med lika mycket värk i skallen. Till slut gick det dock över och jag pallrade mig iväg på revyträning igen. Trots liite motvillighet just i söndags så är det ju så himla roligt det där!! Idag hade jag bara en lektion, sen har jag mest städat rummet och hängt med världens bästa Saine. Ikväll dans och sen VIIIILAAAA♥ Skönt är det ju med vintertid i alla fall då det känts som att man sovit ut både igår och imorse. Okej nu ska jag sluta babbla onödiga saker och börja kolla på världens bästa Gossip Girl igen, allt annat må vara bra men GG är nog fan det bästa. Ha det!
 
 
Två bilder från i fredags och Idas bild från i lördags, var lite dålig med kameran själv så hehe
 
 
 
 

LÖRDAG

Tillhör minoriteten som inte skrev högskoleprovet idag. Lite ångest på den, men äh är nog lugnt. Har istället hängt på Stadshuset nästan hela dagen. Revyövningar som vanligt. Är ordentligt trött nu, varit en tung vecka men ikväll får jag förhoppningsvis släppa all stress och bara ha roligt. Snart kommer Lovisa hit för att fixa lite hår osv med mig och sen far vi till Pernilla för att fira henne! 
Sitter för tillfället insvept i min enorma, supermysiga morgonrock, knaprar lite godis och tar ett glas (haha jävlar vad jag känner mig som 50 när jag skriver så) samtidigt som härlig musik spelas på datorn och solen lyser lite igenom molnen utanför. Ganska fint har jag det nog!! 
Imorgon blir det förhoppningsvis en ganska typisk söndag, det vill säga skitmat och mys med Mike + massa Friendsavsnitt. På kvällen blir det dock revyövning igen hoh. 
 
 
 

14:00

Är hemma snabbt, har dagens andra hål för tillfället. Torsdagar alltså.. Det är illa med skolpeppen, det som håller mig levande är dansen. Har nåt varje dag nu för tiden, är det inte ÅMI-dans är det revyövningar. Ska nämligen vara med som bakgrundsdansare i årets uppsättning av Revyn! Är helt fantastiskt roligt, skrattar ihjäl mig varje kväll typ. Så det tycker jag att ni ska komma och titta på i november! Så jo, gör inte mycket annat än det. Idag var jag förövrigt ner till stan och fixade lite grejer till min och Celindas halloweendräkt. Är taggad!!! 
Det som skaver mest just nu är kanske att jag missade min chans att försöka förverkliga en dröm jag haft sen jag var barn, nämligen att vara med i Ålands luciatåg. Blev så otroligt glad när jag hörde att jag var anmäld, men sen visade det sig att jag var i Italien på enda uttagningsdagen så, det var det. Har ju absolut ingen aning om hur det hade gått haha, men hade varit kul att försöka!! Well, som sagt har ju revyn nu i alla fall och det kommer bli jäkligt kul det också! Nu blir det snart lite historia, följt av dansträning. Ikväll mer övning. 
Ha det så bra!
 
 

 
 
 
 





 
 
Är hemma efter en underbar vecka på Sardinien med Micke och familjen. Bilderna berättar det mesta tror jag. Vackra stränder, lugna dagar, bollspelande på stranden, vin på balkongen, mysiga middagar och så mycket kärlek. Vill ha 345 likadana veckor. 
Nu är det regn och kyla och motsatsen till i princip allt jag nämnde tidigare, som väntar. Inte negativt dock. Dans varje dag nästan, övningar hela tiden, skola, på lördag ska Pernilla firas och Arken besökas!! Haha, sånt är väldigt roligt det med. Inser att jag ska fira 18-åringar tre helger i rad nu haha, men blir så fint så. 
Nu ska jag äta och sova. Ha det bra!
 

Sardegna

Helt bra vecka, som dock gått lite upp och ner ändå. Men summerar den som bra bara för att jag känner mig så positiv just nu. Idag har jag varit i skolan, handlat massa grejer, gått runt och fotat allt eftersom hösten är så otroligt vacker och till sist har jag även varit på ett träningspass. Riktigt kul var det! Ikväll tänkte jag dra ett ordentligt fredagsmys med Celinda och Ebba. Ost, kex, vin och idol inkluderat, så härligt. Och imorgon far jag till Sverige för att sen flyga till favoritlandet Italien. Att jag ska få spendera en vecka där med killen jag älskar är ju faktiskt lite jäkla fint. Så det var allt för mig, ha en fin helg och ett fint höstlov!
 
 

Måndag

Tjo! Klockan är inte ens 12 och jag har redan slutat för dagen, har endast en lektion på måndagar. Hej period 2♥ Har förövrigt haft en superbra helg. I fredags var det styrke- och konditionspass med dunder igen, riktigt tungt men konstigt nog ser jag nästan fram emot dom träningarna. Efter det var det bara att lunka hem, svettig och förstörd, äta lite, för att sen återvända ut och uppträda med samma gäng. Kände mig inte alltför redo inför det som ni hör haha, men var riktigt roligt ändå!! I lördags hann jag med lite allt möjligt, bland annat en sväng till Maxinge med mor min. Mot kvällen for jag och Saine till Lovisa för att föra lite. Var så roligt, tycker om dom där två alltså. Sedan for vi till Frideborg och Ofelias och Josefins artonårsfest. Var en riktigt lyckad kväll, hade himla roligt! Tackar så mycket! Kvällen avslutades med ett besök utanför Arken och Chilihamburgare, såklart. Igår var en riktig SÖNDAG. Diablopizza, Ben&Jerrys, cola och film med Micke, helt fantastiskt haha. Resten av denna dag och vecka finns nog inga speciella planer alls, dans och skola rullar på bara. Har lite tappat den där "YES SOMMARN ÄR ÖVER HÖSTEN ÄR HÄR NU KÖR VI"-motivationen, nu räknar jag bara ner dagarna till nästa helg som kommer bli underbar.
 
Från i lördags. Älskade att ha lockigt hår och röd klänning, just för att jag aldrig annars har det haha

15:03

Provperioden är nästan över och jag är så lycklig att jag inte vet vad jag ska göra. Känns helt otroligt att ha lite fritid igen istället för skola-plugga-dansa-plugga-sova. Hur som helst, helgen var riktigt bra. På fredagen var jag på ett jäkligt tufft träningspass med dansgruppen först, sen myste jag med Micke. Lördagen tillbringade jag med att plugga lite, träffa en saknad vän och sen åka på match för att se Micke och resten av Jikken stiga till division 3!!!! Stoltast i världen haha, åh vad det var roligt att få se dem vinna. Så duktiga. Resten av kvällen hängde jag med Lovisa, vi käkade lite efterrätts på Arken följt av bastu, ost&kex och maaassa snack. Helt underbart. 
Söndagen var mest en enda stress, pluggade som en dåre. 
Har också hunnit hänga med Saine, igår drog vi en gammal klassiker från 8:an typ, nämligen bastu och sleepover haha, även det så himla härligt. 
Just nu har jag inget alls som måste göras vilket är fruktansvärt skönt. Ikväll blir det dans, vilket jag känner så sjukt stor pepp för. Tycker om våra nya danser och blir så himla glad av att få hålla på med detta!!
 
Nu lite bilder från senaste som vanligt:

Försökte överleva pluggandet


Finns ju trots allt vissa fördelar med provperioden
 
WHOO JIKKEN
 
 

Min fina silvermedaljör




 

Han typ.. fastnade i min bil

 
 
For ut till Celinda med Ebba igår för att käka glass, dricka kaffe och snacka om allt möjligt, helt himla supermys ah

RSS 2.0