Waboba

Tjaa! Sitter och chillar med mina goda vänner Viktor och Jacke. Störda typer det. Fast det är okej, jag tror jag är lika illa... Haha, dagen har i alla fall varit sjukt lång men jag lever ju än så. Anyway, nu ska jag dra på daaans, cya! :)

Koreograferande, rädsla och nu godnatt! (sammanhängade rubrik JO)

Tjo! Dansen gick helt okej actually. Är väldans överlycklig över min upptäckt hur stört kul det är att komponera en egen dans! Fyfan vilken lång, kärringaktig mening. :) Aja, nu sitter jag och dör av rädsla/förväntansfullhet också. Läser brevet från skolan i England nu, och jag är skräckslagen. Samtidigt tror jag detta blir rätt awesome. :)
Aja, inatt TÄNKER jag sova tidigt, för imorgon ska jag fan hålla mig vaken hela dagen. Så, nu ska jag käka och sen glo på oth. Pusspuss
Bild från nyår, hoppas förfan att ingen tror det är ett vanligt léende jag försöker mig på.. Anyway, så är jag väldigt avundsjuk på Ida, som åker till New York imorgon! Du får ha det bäst i alla fall gulle! :)

Ett år gamla hoppbilder

Heeej, ska på dans om fem minuter så är NÅGOT stressad! Men att, dagen har nog varit helt bra! Så obeskrivligt trött bara. Kändes ju lagom värt att gå till muséet klockan 2 efter gympan också, då resten av skolan som sagt får sluta. Aja, min 100% seriösa klass livade upp det hela lite i alla fall, haha.
Efter skolan fixade jag lite grejer på stan, sen stack jag och Saine till mig och (haha.... stavade just och med k, alltså ock..........) chillade. Nice det. Ikväll blir det 3 timmarsträning och just nu vet jag ärligt inte hur fan jag ska klara av det. Aja, hoppas det går bra i alla fall, haha. Vi hörs!

Skulle ha laddats upp igår

Jag vet, min blogg suger, jag har haft samma header sen big bang och alla inlägg är typ likadana.. Känns det som i alla fall. Men att, headern ska jag i alla fall göra något åt SNART, måste bara låta lite inspiration söka upp min hjärna först. :)
Var och dansade ikväll jo, det var sjukt nice. Förvånad, någon? Nu har jag dessutom pluggat, har till och med gjort halva finskaläxan. Herregud, vad jag är nöjd över mig själv. Dock är jag trött som ett as, helt jävla sjukt är det.
Så nu ska jag chilla, kolla lite one tree hill och sen försöka somna tidigt. Puss!

Chock

Tjo! Är stressad och glad och trött och slut i huvudet. Skoldagen var helt chill, efteråt gick jag och finaste Saine till mig och bara snackade och sov. Fyfan. Alltså missförstå mig inte, jag älskar att sova. MEN, chocken när man vaknar alltså. Mobillarmet tjuter, det är helt ljust i rummet och man fattar INGENTING. Det komiska är att både Saine och jag blir lika jävla förlamade av chock varje gång typ! Drar efter andan, stirrar runt sig med uppspärrade ögon och fattar så helvetes lite. Haha!
Nu har jag i alla fall käkat middag och strax blir det dans. Har längtat efter just denna lektion hela veckan. Så det är niiiiice. Nu ska jag fortsätta skriva om August Strindberg. Okej nej det ska jag inte. Kommer inte kunna slita mig från jävla facebook. Som vanligt.
Upprepade bilder wohoo, men vad jag längtar till detta. :)

Kort om idag

Tjo! Har varit i skolan idag (surprise, surprise), vilket var så jävla jobbigt att det inte är sant, nu efter skolan har jag chillat och strax ska jag på dans. Fyfan vad jag längtar. :)
Fyfan vilken bild, haha! Har sjukt stor brist på bilder.

Några bilder från gårdagskvällen

Earth hour
Tjeeena! Gårdagskvällen var jäkligt trevlig, spenderade den hos Celinda med henne, Francine och Frida. :) Massa skratt blev det, för att inte tala om KÄK! Haha, underbart! Och vad jag DOG när vi kollade gamla dansvideor, det var på riktigt helt jävla sjukt. Nice kväll hur som helst.
Idag har jag hunnit med chillande med fantastic 4 och lite släktkalas för bror min haha. Nu är jag konstigt nog trött, fast det blev sommartid inatt. Ska väl ta och börja kolla lite oth och sen sovaaa, härliga grejer. Hörs imorgon!

12 år!

Idag är det så att min söta lillebror fyller 12 år! Jessus vad tiden går, och fyfan vad gammal jag känner mig. Haha. Martin betyder i alla fall väldigt mycket för mig, vet inte vad jag skulle göra utan en bror som honom. :') Så jag är jäkligt glad att jag har min lilla pluttbrorsa, han kan alltid få mig att skratta så jag dör, och han är fan ännu mer sjuk i huvudet än mig sometimes.
Hur som helst så hoppas jag han får en fin födelsedag, GRATTIS MARTY! :)
Haha fyfan, ser ju så jävla orolig ut, haha

Gotta go

Hallå! Håller på och fixar mig lite och nu ska jag snart dra till bussen och åka ut till finaste Celinda. På tal om henne, så blev jag påmind om en grej när jag läste hennes blogg, som jag själv aldrig skrev i fredags: Min "dikt" kom med i den där antologin från skrivartävlingen som hölls i och med litteraturdagarna, det var riktigt kul! (:
Annars så kan jag meddela att dagen som sagt har spenderats med världens bästa Saine! Och visst blev det lite random, haha! Finfin dag har det varit i alla fall. Men nu måste jag rusa, ha en bra lördag hörni!
Puss


2603

Tjenatjena! Det är ju helt jävla insane hur underbart det var att få sova mer än 6 timmar inatt! Hoho. Gårdagskvällen började hos Ida, sen stack vi några stycken till Christoffer också.
Idag är det en viktig dag! Haha, min framgångsrika vän Saines och min egna nationaldag, randomdag, Svendag. Det ska firas med något.. random. Vad vet jag dock inte än. Ikväll far jag ut till Hammarland och är med Celinda och Francine. :)
Gillas!
För övrigt, så är det heelt underbart att detta är verklighet igen om 2-3 månader!

0 rubriksfantasi

Tjenahej! Så sjukt skönt med fredag. Dagen har varit helt galet lång. Var i alla fall på sånt där vimmel eller nåt, till biblioteket. Alla nior skulle ju dit i och med litteraturdagarna. Hade skitkul!! Eller? Nä men det var väl bra på vissa sätt i alla fall, även om jag ska slå Celinda nästa gång jag ser henne. :) Efter skolan lagade jag våfflor med fantastic 4, trevligt! Ikväll drar jag till Ida en sväng, senare skulle jag träffa Saine tror jag.
Det var allt jag hade att meddela, pusss

Torsdag 21:35

Hej, jag har inte mycket att skriva. Skoldagen var som vanligt, jag var lika trött som vanligt och sen var jag på dans som var lika underbar som vanligt. Hann med lite chillande med Saine också + en sväng till stan.
Och på vägen dit skedde det fulaste jag har varit med om på jävligt länge. Premiärskjutsade Saine för det här året på min cykel, och ni vet hur grusiga vägarna är just nu... Så i en sväng, när jag trodde att jag hade full kontroll så bara... lägger sig cykeln ner. Det är fan det bästa sättet att uttrycka det på, för det vart liksom inte våldsamt på sätt, plötsligt bara försvann marken. Haha. Landade i en snöhög, låg där och dog av skratt med cykeln på mig ett tag, men ännu roligare var fan Saine som bara flög upp från pakethållaren på typ 0.0001 sekund, haha sjukt!
Sen har jag käkat middag hos farmor också, och nu sitter jag bara och chillar. Lyssnar på Beatles, hoho fina grejer.
Nu ska jag i alla fall käka nåt, cyaaa
Haha och nej, hade inget märkligt läppglans, bara så jävla spruckna läppar efter Spanien som sagt, sjukt vad det brände

Hoho

Tjo! Är hemma efter att ha tillbringat drygt 3 och en halv timme på dansskolan. Underbart, helt jävla freaking underbart var det ikväll. Jag dör, jag älskar detta så otroligt mycket. Sista halvtimmen stannade jag och Blanca kvar och komponerade på vår dans, dör lite mer av lycka!!
Cyklade hem med ett léende på läpparna. Nu är energin dock ganska gone. Sov uselt inatt, och dagens stress/trötthet gör sig påmind genom små yrselattacker, fyfan. Samtidigt sitter jag och skrattar som en dåre och är inte fullt så bitter och slut som denna långa dag borde gjort mig. :) Haha, this makes no sense, först skriver jag att jag är så trött, och sen är jag tydligen inte det... Drar slutsatsen att jag faktiskt är JÄVLIGT trött.
Aja, nu ska jag sluta sitta här och babbla. Vi hörs imorgon, pusss
Haha, jävligt ful bild från träningen nån vecka sedan

remember my name

Tjooo! Halvchill dag faktiskt. Fick till och med se betygen! Är nöööjd. :) Efter skolan (alltså nu) är jag med Saine och Viktor, för tillfället håller jag även på att fixa middag. Ikväll spenderas hela kvällen på dansskolan, kommer dö. Men härligt blir det! Precis som det var igår, herregud vad jag älskar den nya dansen vi lärde oss!
Men nu måste jag rusa,hööörs!

Bilder från sista dagen i Spanien

Tjotjo! Vilken värdelös skitdag alltså. Känns ju kul. Älskar i alla fall vädret, helt stört jävla underbart med vår.
Och ja, min kommentar till Saine tidigare idag säger väl det mesta om vad vi hade för oss efter skolan: "Ska vi kolla på film och somna eller bara somna?" Hehe, tragiskt! Men det får va så ibland. :)
Nu ska jag i alla fall på dans, det är fiiina grejer det!
Pusss

Två strandbilder

Hejhejheej, dansen gick nog fint! Vill verkligen ha uppvisning nu, börjar ju få fel i skallen alltså, varje gång vi kör danserna är det som att jag kan se publiken framför mig så jääkla tydligt, åh. :')
Efter det har jag hur som helst käkat och duschat och nu väntar plugg. Ska även komponera lite på en dans, gillarrrrt.
Mer har jag inte att berätta så, cyaaa

Kesha - Animal


Detta är fan den bästa låten jag hört på länge, vet inte varför, men på nåt sätt är den bara så jävla underbar!

16:06

Tjeeeena. Fattar inte vad som hänt, men i tredje perioden har alla skoldagar börjat kännas så sjuuuukt jävla långa. Fy fan. Humöret har väl inte heller varit det bästa genom dagen, men har egentligen inte mycket att deppa över just nu. :')
Nu sitter jag och chillar och strax är det dans som gäller. Vill ha uppvisning snart, saknar den där kicken man får.
Aja, nu ska jag i alla fall redigera nån bild, HAR ÄNTLIGEN PHOTOSHOP PÅ MIN DATOR♥

New

Armband och skärp (haha)
Köpte detta igår, om någon nu bryr sig. :)
Inatt sov jag nästan 10 timmar!♥♥ Det var så sjukt välbehövligt att det inte är sant. Idag är vädret helt amazing, så ska nog pallra mig ut med iPoden på en promenad nu. Saine, Viktor och Jacke var här nyss också, trevligt det.
Ha det fint, hörs!

Stockholm

Tjo! Har haft en finfin dag i Sverige med världens bästa Saine. Vad skulle jag göra utan dig alltså? Vi hade det i alla fall riktigt trevligt, och hittade lite fina vårsaker också, så är helt nöjd! :) Mot eftermiddagen började det dock gå lite utför med humorn, vad vi skrattade alltså! Älskar vår humor, älskar!
Bilder på vad jag köpt kanske kommer. Kanske. Nu ska jag sova. Tror faktiskt inte jag nånsin sovit så dåligt under en hel vecka som denna. Är så trött att jag knappt minns vad jag heter.
Så godnatt alla ni fina, pusspusspuss
dessa upprepade bilder alltså... hoho, måste ju skaffa nya!

Tired as hell

Var hos Ida och chillade ikväll som sagt, trevliga grejer! Vi kollade på The last song (lite efter kanske, haha) och fyfan vad bra den var! Förstår dock inte vad som hänt med mig. Har blivit en lipis. Fan vad jag grät haha, och jag brukar inte ofta göra det till filmer.
Nu ska jag kolla lite one tree hill, sen sova. Är så trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Och imorgon ska man upp före 7. Vad i hela helvete alltså... Men, det är faktiskt värt det. :)
GODNATT nu i alla fall!

Såhär pigg är jag just nu

Sov en timme efter skolan, känner mej lite lagom slut i huvudet nu. :)
Dagen var jobbig, insåg först nu hur äckliga ämnen vi har på fredagar också. Aja, sista timmarna digibild underlättar lite faktiskt.
Efter skolan sprang jag runt på stan med Saine. Fixade lite grejer och så, sen drog vi hem till mig och sov, som sagt. Imorgon far vi till Stockholm, känns förbannat bra. Är så sugen på massa vårkläder... Fast, vi har egentligen inte planerat att shoppa så mycket. Hehe, ska verkligen FÖRSÖKA hålla det. Peppar fan mest för Tacobar, underbarare ställe existerar ej.
Ikväll far jag till Ida och kollar på film, sköönt!
Puss

16

Idag fyller mina finafina, lite halvt galna vän Celinda 16 år, och förtjänar såklart ett sort jävla GRATTIS! :)
Du lyser upp våra dansträningar, vår fula humor får mej gång på gång att DÖ av skratt efter lite för många timmars tränande, och så får vi inte glömma att du är min sambo!

TJO

Trots att flera av mina fina stackars vänner var sjuka idag, vädret bara är asigt och vi har en jobbig biologiläxa+litet digibildsprjekt tills imorn som jag inte gjort, är jag riktigt glad just nu! (: Haha, känns som att det var typ 3 månader sen jag skrev nåt sånt. Haha, okej det där lät så sjukt emo att det inte är sant, så illa var det inte. :)
Idag var det först skola då, jag vet jag vet, ni är sjukt förvånade. Vårt schema på torsdagar är bara äckligt, dagarna känns så STÖRT jävla långa. Efter skolan sprang jag med läxor till Ida och Saine hoho, sen sov jag en halvtimme hos Saine också, underbart haha. Hann med ett danspass också, sen fort hem, där jag käkade och duschade. Efter det stack iväg till Alandica för att kolla på bl.a. Simons och companys nya film, som var riktigt nice! :)
Sen jag kom hem har jag gjort allt annat förutom det jag borde: plugga. Men det gör inte så vettlöst mycket faktiskt. Nu ska jag försöka gå och sova tidigare, har sovit alldeles för dåligt och lite senaste tiden. 
Cya!

ENGLAND ♥

I sommar ska jag till Storbritannien. I två veckor. Okej, so? Tänker väl ni. Men grejen är att detta i princip blir mitt livs utmaning. För jag åker helt ensam. Ska nämligen på språkresa! Är så sjukt jävla glad, detta har jag velat göra hur länge som helst. Samtidigt är jag skiträdd. Ensam på Heathrow, bara det gör mig ju fan nervös.
Har ännu inte riktigt klurat ut hur jag överhuvud taget ska klara av detta, bo hos en främmande engelsk familj, t.ex. MEN! Jag älskar England, har alltid haft en känsla av att det är nåt sånt här jag bara måste göra, och det är nog en bra grej att ha med sig genom livet helt enkelt. :)
Så, ville bara skriva av mig lite av min glädje över detta. Gör min sommar lite alltså! :)
googlebilder + mina bilder

Blåsippa

Hallå! Nu har jag kommit hem, och duschat. Dansen gick nästan riktigt fint ikväll! Vad underbart. Förutom tåspets, fyfan vad ont det ska göra nu!!
Annars då. Det känns som att det var nåt skitkul jag skulle skriva om... Men jag har glömt. Kanske var det att jag tappade duschmunstycket när jag stod i duschen, men så fångade jag det i luften igen, med en hand, och jag har fan ALDRIG känt mig så ninja! Detta ledde till att jag började asgarva åt mig själv.
Haha, och just det, har en till skitkul grej att berätta, skriver det i nästa inlägg som lär komma om cirka 5 minuter, hehe. Puss på er!

ONSDAG

Tjaa, rätt värdelös dag idag. Fyfan. Men jag är glad ändå! :) Efter skolan var jag snabbt via min lilla sjukling Ida, sen har jag varit med Saine, Viktor, Jacke och Alicia. Nice det! Nu lagar jag typ världens bästa middag åt mig, haha, och ikväll är det dans helt kvällen! Gillar detta.
Cyaaaa
Haha bjuder på två galet fula bilder (men såklart, Ella är dock söt) från förra veckans dansträningar (':

Find your freedom in the music

Och ännu en gång har dansen fått mig att liksom.. Bli mig själv igen. Skulle jag nästan beskriva det som. Eller kanske, att äntligen bli någon annan. Jag vet inte, men det jag vet är att jag älskar att bli den personen. För då är jag verkligen lycklig, 100% superlycklig.
Alla timmar vid balettstången, med benet i en vinkel som bara vill döda en av smärta, sendrag i fötter, ryggen och låren, mördande trötthet och en känsla av att man är sämst, det är alltihop värt det. Jag gör det igen och igen för att sedan få de här stunderna då man bara kan leva sig in i musiken och dansa ut allt!
Såja, då fick jag det sagt. :') Hoppas ni inte blir ALLT FÖR trötta på mitt tjat. Okej, jag förstår, ni är det redan. Sorry. Ska förbättra mig. Men jag... JAG ÄLSKAR DET JU!

150311

Tjena! Helt okej dag faktiskt, trots sjukt asiga ämnen i skolan. Höjdpunkten var fan de minuterna som Saine och jag låg och sov i hennes soffa, underbart! Eller nej, höjdpunkten var när vi skulle ta bussen till henne från stan. Förstår inte vad som hände, men plötsligt blev allt (ALLT) helt sinnessjukt roligt. Och ni kanske vet hur det är, man har garvat i hundra år, inser att detta börjar ju fan bli pinsamt, nu måste man för helvete sluta skratta. Och då skrattar man bara ännu mer. :')
Annars har jag hunnit med att fixa lite grejer på stan med Saine och laga tortillas hemma hos henne idag också. NICE. Nu sitter jag och fyller i ämnesvalsblanketten (vet fortfarande inte om det heter så), som tydligen ska vara inne imorgon. Jessus. Känns sådär, tänk om man väljer fel och så leder det till att man inte får det jobbet man vill ha i framtiden..... Okej, sluta nojja. Nu ska jag på dans istället! (: 
Pusssss
Sista bilden: I ett försök att se lite "hjäääälp vad ska jag välja till lusse?!?-aktig" ut

20:33

Tjotjo. Denna måndag var, som jag trodde, mycket chilligare än tidigare. Hade vår första HELP lektion idag också.. Det var fan det sjukaste jag varit med om i mitt liv, vad i hela helvete haha! Men chill var det nog, så det är ju nice. :)
Efter skolan checkade jag Lejonkungen med fantastic 4, hoho. Sen iväg på dans, fina grejer. Vi hade vår egen tränare igen ikväll, efter 1 månad utan henne.
Sen dess har jag bara käkat, duschat och chillat. Nu sitter jag och snackar med Celinda om ämnesvalet (haha, vet inte om det heter så) till Lusse. Sjukt svårt vad man ska välja alltså. Har ingen koll, alls. Aja, det brukar lösa sig! Ni får ha det så bra, cya!

Tjeena

Hur är det med er? (Ingen kommer svara på det där...) Med mig är det finfint! Dåligt med uppdatering har det varit dock, sorry för det! För tillfället sitter jag och lyssnar på musik och dör av trötthet lite. Dagen har i alla fall varit himla nice! (: Imorgon är det måndag.. Är dock bara 79 % självmordsbenägen (brukar vara 100) över det denna gång, för vårt nya schema är mycket bättre på måndagar. :) Nä men hörni. Vad jag snarrar alltså. Ska nog dra nu. Ha det bäst! Pusss

Saknar detta

Så, då kommer del två av Spanienbilderna!
Börjar med bilder från ett ställe jag älskar, går inte att åka hit för många gånger alltså: Maspalomas!











Traditionsenlig hoppbild + såklart, turisten! (Har en miljard andra turistbilder, tror de ska få ett eget inlägg senare haha...)






HAHA, och denna skylt såg vi då först på väg tillbaka... Har men för livet. Ni förstår nog inte hur sjukt jävla besvärade jag, Fredric, Viktor och Martin var när vi gick igenom där

 





Och lite andra bilder från resan:










Skitbild, men ska i alla fall föreställa ett två papegojor och ett bo :)





Flygplatsen, runt 4 på morgonen efter en nästan sömnlös natt... Haha det jag minns bäst från detta är fan hur sjuuukt torra och söndriga mina läppar var efter resan, aj!

Påväg hem igen!


Såja, det var det. Har lite andra med som lär komma upp nu och då. Behöver väl inte ens nämna detta längre... Älskar kommentarer, och blir superglad om ni tar er tid att lämna en liten åsikt? :')

NICE

Min födelsedag blev riktigt nice, spenderades med bästavännerna som jag tycker om så grymt mycket. :) Och nu är man alltså 16. Sexton jävla år. Känns weird.
Idag har i alla fall jag och Saine chillat ett tag, eftersom vädret är så sjukt fint gick vi ut och satt oss i trädgården med tidningar och musik på. Som på gamla goda tider hoho. Vill verkligen att det ska bli vår på riktigt nu!
För tillfället lyssnar jag på underbar musik, dansar runt och storstädar/möblerar om hela mitt rum, var ett tag sen hehe.. Ikväll finns planer, men får se lite! :)

Sweet 16

Tjo! Har nog inte mycket att skriva förutom att idag fyller jag 16 år, haha. Och, jag har världens finaste vänner. :)
Känns helt sjukt att det är min födelsedag idag, vill förbli 15 haha.. Nej men, det är nog helt nice. Har haft en finfin dag, tack för alla grattis, presenter och så vidare! :))  Efter skolan var jag med fantastic 4 hoho, och nu sitter jag här med världens finaste Saine och chillar. Skulle ha käkat middag med henne och en annan snygg brud vid namn Ida ikväll, men det failade för Saine.. Så det blir bara jag och Ida i alla fall! Senare ikväll får vi se vad som händer, nåt trevligt ska det ju förhoppningsvis bli. :')
Återigen, TACK för alla grattis, ha en grym fredag nu hörni!
Pusss

:)

Lite random, två bilder från före vi uppträdde på Skolmusik, nästan ett år sen. Underbart minne, var så sjukt kul!
Tjooo! NU, NU är alla stressmoment över!! Jag döööör ju av lättnad! FYFAN, ska sova bort resten av mitt liv från och med nu. Hehe. Skoldagen var inte speciellt intressant hur som helst (när är den nånsin det?). Jag, Saine och Malin D hade i alla fall hand om den ena gympatimmen, då var det dans som gällde. Det var mycket roligare än jag hade förväntat mig!
Sen, efter dubbeltimme gympa, när HELA skolan gick hem, då hade vi ännu en timme! Fast det inte ska vara lektioner då egentligen, för då är det kvarsittning/provskrivartimme. Men nej, såklart har det failat för vår klass. Bra skolan, bra!
Efter skolan, klockan 3, stack jag till dansen. Kom hem vid 9. Herregudars ja... Jag och Celinda har i pricnip flyttat in i dansskolans lärarrum.. Haha, vi har även en lite trevlig bildserie på det, som lär komma upp snart! LÄNGE SEN jag skrattade så förbannat mycket som jag gjorde ikväll alltså! Galet. Tycker i alla fall om att dansa helt galet mycket, även om det DÖDAT mej på senaste tiden, och så tycker jag om mina fina danstjejer också. :')
Nackdelen med kvällen är väl att min hosta blev typ 390353 gånger värre.. Så nu är det illa. Men men, hoppas återigen att det ger med sig snart!
Nu ska jag NJUTA av att inte ha läxor till imorgon (eller inget man behöver göra i alla fall) och att jag inte.. har något annat heller att stressa över!! Vad LYCKLIG JAG BLIR!

So tired

Hejsaan. Jag är så fruktansvärt jävla trött och stressad just nu, och det jobbiga är att jag varje dag tänker att nästa blir bättre, men det händer aldrig. Det bara känns som att det är och har varit lite för mycket just nu, massa dans hela tiden, extra hårda träningar som tar mycket energi, själv vara tränare, mera dans, massor av prov och dessutom andra skoluppgifter och uppsatser som ska lämnas in. Jag orkar fan inte mer, haha..
Aja, idag har jag skrivit sista provet för denna period, sjukt jobbigt var det. Efter skolfan stack jag och mina två Malinar till Avancia, planerade inför morgondagens gympalektion som vi ska hålla. Någon som kan gissa vad det blir? Inte kan det väl vara dans...? Hehe. Älskar förövrigt vädret idag, helt underbart när solen värmer och snön forsar bort längs vägarna.
Efter avancia var jag och fikade med Hanna och Amanda, trevligt var det! Sen hem och skriva som fan på min svenskaberättelse. Har fortsatt med det ikväll. Något som få av er vet är nog att jag faktiskt tycker om att skriva. Haha lite pinsamt men så är det. Men nu var det bara stressigt. Har även hunnit med en danslektion ikväll, härligt! Hade dock sån träningsverk att det for åt skogen ibland, kunde knappt göra situps haha... Och i slutet av timmen började jag må dåligt, misstänker att det är förkylningen som blir värre. Haha, ni skulle hört mig imorse, helt sjukt när jag skulle snacka. Aja, hoppas den ger med sig under natten istället för att bli värre! :)
Imorgon... blir inte heller någon chilldag. Skola 8-3 och sen nästan 6 timmar på dansskolan. Jaja, ser fram emot det, och ska ju inte träna hela tiden i alla fall! Tycker hur som helst om att vara där. :')
Men nu mina vänner ska jag SOVA (=kolla oth)!♥
Puss på er!
Skulle ge mycket, jävligt mycket, för att vara här igen just nu. :)

Trött i kroppen, slut i huvudet

Är död. Har pluggat i två timmar i sträck och ändå känns det för jävligt. Det känns som att jag har missat sjuukt mycket av biologin och just nu är allt ett stort What The Fuck. Aja, brukar lösa sig.
Skoldagen var en dans på rosor. Haha, yeah vad kul med ironi!! Hehe, jotack jag är trött...
Sket i sista slöjdtimmen och for till dansskolan nästan direkt istället. Var tränare med Celinda, det gick faktiskt bra, var till och med kul! Förutom när man säger helt retarderade grejer som bara man själv ser det roliga i och börjar garva som fan åt det och alla elever bara "eh." Haha småmobbat. :)
Dom sista timmarna av träningen var jag helt galet trött så det gick väl inte helt lysande. Menmen, får vara så ibland. Känner redan hur min kropp förbereder sig inför onsdag och passen vi ska köra då... Aja, så nu ska jag faktiskt ta och SOVA! Okej, vem försöker jag lura. Snart ska jag sova. Ska bara chilla lite.. Läsa lite mer.. kolla ett avsnitt OTH. :) Känner att jag börjar bli förkyld igen dessutom. Fantastiskt. Underbart.
Yesyes, hörni sorry för klagoinlägg, verkligen! På onsdag borde all stress vara över. Ha det bäst, pusspusspuss

Godmorgon

Tjotjo! Skyndar mig att skriva ett snabbt morgoninlägg här, då jag kommer ha helt fullt upp hela dagen. Nu blir det i alla fall skola till 3, och 20 över 3 måste jag befinna mig på dansskolan för att vara tränare i en och en halv timme. Efter det blir jag kvar där i ytterligare två timmar, för att själv träna.
Sen när jag väl kommer hem har jag ett ton skolarbeten som måste pluggas på. Fyfan. Aja, gillar såna här dagar bättre än dem då man inte har ett skit att göra i alla fall. Hoppas ni får en bra måndag! (Haha, "en bra måndag"... lät ju nästan som att jag var ironisk)
Puss!
Sjuukt gammal bild, från en dansuppvisning. Tyckte den var lite konstnärlig. Celindas är den också! :)

Äntligen en bra söndag

Tjena! Sjukt skön kväll igår, kollade på film och bara chillade med Saine. :) Haha och efter att jag nojjat klart igår kör vi på att Today my (new) life begins, haha.
Idag har hittills varit en riktigt nice dag, TROTS att det är söndag. Sov 12 timmar, sen käkade vi frukost och så fick Saine med mig till gymmet! Jäkligt skönt. Efteråt satt vi bara ute, lutade mot en vägg och solade ett tag, vilket var förbannat underbart! Sen vandrade jag hemåt, och skrev klart lite skolarbeten. Har dock massor kvar ännu. Så ska väl fortsätta med det nu då. Cyaa!

Jag KAN verkligen inte komma på en bra rubrik.

Tjo! Har lunchat på Svarta Katten med Ida, drömt om sommaren med Saine, och kollat på film med henne, Jacke och Viktor idag! Alla tre grejer mycket trevliga.
Nu har jag chillat klart här hemma för ikväll hehe, drar mig mot Saine och sover där istället! Vi hörs imorgon, ha en bra lördagkväll! (:
Före jag for trodde jag ALDRIG jag skulle säga det, men jag saknar faktiskt Spanien helt sjukt mycket.

Saturday

Hej. Gårdagskvällen var bra, bara lite.. overklig. Kände mig helt, fan kan inte ens beskriva det. Men som sagt, bra var kvällen ändå och fint sällskap hade man!
Nu ska jag till stan och käkade lunch med Ida i alla fall. Blir fint det! :) Senare ska jag nog vara med Saine med. (:
Hörs sen, puss!


keep my promises

Hahahah, minns ni innan jag for, att jag skrev att jag var så lycklig över att komma ner till värmen att jag skulle klättra upp i en palm och sjunga Spaniens nationalsång? Well, I kind of did.
Ingen av er tog det ju seriöst antar jag, så just därför fick jag och Emelie för oss att faktiskt klättra och sjunga lite. Dock kunde vi inte nationalsången så vi gapade på Viiiivaaa España! Inte friska på ett ställe.
Aja, nu har vi ju bildbevis i alla fall! :)

Thank God the week is done

Tjenahej! Så var den här helvetesveckan slut då. (Räknar helg som en egen.. eh, en annan enhet än "vecka" i alla fall, haha) Usch vad stressigt det har varit. Nästa vecka kommer bli minst lika illa, fast bara första halvan då. Sen är provperioden slut!!
Annars har dagen varit helt praa. Kemiprovet kunde jag dock inte alls lika bra som jag trodde... Haha, hjälp. Har ingen aning om hur det gick, chansade vilt.
Nu kom jag nyss hem från digibilden, och för tillfället sitter jag och CHILLAR. Ni anar inte hur underbart det är.
Ikväll finns lite olika alternativ, nåt trevligt lär det bli i alla fall. :)

Sepia

Tja! Har känt mig.. Jävligt ynklig idag, haha! Fint det. Nej men, får man inte på sig jackan själv är ju nåt fel. Min vänstra arm är totalt död, och en smygande värk hemsöker typ.. resten av kroppen med. Vill bara slänga mig ner på golvet och sova hela dagen typ.
Wellwell, klarade mig igenom den i alla fall. Hade sista hkn i mitt liv, buhu. Jävligt trist. Det är faktiskt på de timmarna som min klass blir som roligast, fyfan vad vi skrattade idag!!
Efter skolan låg Saine och jag och snackade om allt mellan himmel och jord/sov. Underbart! :') Fick även känna av min stress/överansträningnig från igår/vad det nu var då, låg och spasmade så helvetes när jag precis skulle somna, alltså jag ryckte till varje minut på riktigt!
Sen var det dags för dans igen. Körde lika hård armträning (för att inte tala om benen!!!!!!!) som igår, längtar efter att sträcka ut vänsterarmen och stänga av väckarklockan imorgonbitti alltså! :')
Sen käkade jag middag hos farmor och ikväll har jag pluggat. Måste VERKLIGEN fortsätta med det nu. Fredag imorgon, AWESOME.
Puss på er!
Ett år gammal bild, känner en viss liten bildbrist här...

Slutkörd

Alltså. Kan jag röra mig imorgon har ett under skett. På riktigt. Har aldrig, aldrig tränat så hårt som vi gjorde ikväll!
Vissa stunder kunde jag inte göra nåt annat än att bara skrika rakt ut av smärta! Haha, fyfan!! Men, så galet underbart ändå. Vi hade ingen tränare, sjukt oseriös träning tror man ju det ska bli då, men det vart tvärtom. Vad vi körde! Och så komponerade vi en egen dans till världens finaste låt, lycklig man blir. Ceppande kväll alltså, ibland låg jag på golvet och skakade i hela kroppen, sen flög jag upp, tjoandes och började göra massa spagathopp runt i rummet. Inte ett problem fanns i huvudet under kvällen, var bara... Glad. Riktigt jävla glad helt enkelt, och det var så underbart.

Annars har dagen varit väldigt stressig, igen. Skrev samhällaprov i skolan, vilket gick över förväntan! Hade boxercise på gympan, nice det. Efter skolan fick jag och Saine lite trevligt spontanbesök av Viktor och Jacke. Vid 3 stack jag till dansskolan, var tränare för småttingarna med Celinda. Trodde de skulle grilla oss men de var mest söta! Klängde vid ens ben och hade sig, haha.. :') Sen snabbt hem till mig, käka, och tillbaks på 3 timmars danspass. Som jag redan beskrivit. Nu är jag död. Borde plugga kemi, men.. no way.

Ha det bäst hörni! Pussss

Randombild. Haha, som man ser mej oftast antar jag.. Fnissandes åt nåt. Haha, här i Barcelona.



Happiness

Här kommer del 1 av Spanienbilderna! Har så stört många så sparar resten till lite senare. T.ex Maspalomas och alla turistbilder vi tog (haha), de laddar jag upp en annan dag! Här är lite allt möjligt från resan, som för övrigt var helt amazing. :) Hope you like!


Barcelona:






Gran Canaria:

 






Haha, bonde, den här är för dig! :D








Liten apa hälsar från Gran Canaria!



















Air hockey är så sjukt jävla kul, jävlars vad mycket skrikande det blev.. För att inte tala om omkringskuttande och glädjetjut, kvällen då jag besegrade alla!! Haha okej, är inte ens säker på att jag gjorde det.
Världens skönaste kvällar alltså! Med världens sjukaste kommentarer och största asgarv!


Puuuh, det får räcka hittills! Eftersom jag lagt ner så mycket tid på att ta och ladda upp bilderna så... vill kanske någon vänlig själ lämna en liten kommentar också? :D

1 MARS

Tjo! Vetefan hur jag tänkte när jag satt uppe 2 timmar till efter att jag skrivit godnatt igår.. Fick straffet idag, höll verkligen på att somna i skolan. Efter plågan drog jag och Saine oss ut till Textiltryckarna, hämtade danskläder. Sen ner till stan. Och hör på detta: Vi gick in på Bagarstugan, vi skulle fika, hade till och med pengar framme. MEN så vänder vi, går ut igen och går hem till mig och käkar smörgåsar istället. Vilken bedrift! Stolt är jag över oss.
Efter det kom Viktor och Jacke hit. Vi kikade på Lejonkungen hihi. Älskar den filmen så förbannat mycket! För att inte tala om musikalen, ååh.
Ikväll skulle jag ha dansat, men det vart inställt. Suger lite smått jo. Men, måste verkligen, verkligen plugga ikväll! Så, nu ska jag stänga av datorn. Snart... Hehe. Men, om vi säger att jag råpluggar i två timmar (hahah, nu började jag skratta lite), så ska jag nog efter det även ha lite tid att ladda upp Gran Canaria-bilder här! :) Kanske. Vi får hoppas.
Cya!
HAHAH, älskar den här bilden! Pigga gänget! Var väl typ andra kvällen där nere, har nog aldrig i mitt liv varit så trött! Beskiver i alla fall dagens känsla förbannat bra.
Fredrics bild förresten, hoppas det var okej att jag laddade upp den nu. (:

RSS 2.0