She needed a hero, so that's what she became

Hej!
Hade en jättemysig helg med Ida precis efter senaste gången jag skrev. Middag hos mig, bio och häng med Emma, massa snack och spring på stan är typ vad vi hann med, så härligt!! Annars har allt fortsatt spinna på som vanligt, tentaperioden är dock här och därför har det inte varit så överdrivet mycket nytt i skolan innan den. Senaste veckan har jag dock fått plugga en del, men nu är både mattetentan och kontrollskrivningen i fysik över!!!! Är så skönt att få varva ner lite nu, har varit en rätt tung vecka. Har varit sjuk och känt mig helt begravd under ett berg av krav och måsten. 
Förra veckan hade vi i alla fall workshopsvecka på dansen!! Roligaste någonsin! Är fortfarande helt till mig över allt vi gjorde, haha. Trodde aldrig jag skulle kunna sitta och konstatera här att jag har ställt mig och spelat upp en monolog (vi hade alltså teater) inför en halvt främmande klass och dessutom sjungit helt ensam och utan ackompanjemang inför samma främmande klass!! Hela veckan var riktigt utmanande och rolig, känns jättebra att veta att man faktiskt vågat göra något man egentligen inte alls känner sig bekväm med. Har även haft en grymt rolig lektion i partnering (massa lyft och samarbetsövningar), komposition och improvisation, fys, föreläsningar och street! Haha, ägnade de första 45 minuterna på sistnämnda lektionen åt att skratta åt mig själv... Jag och streetdance alltså, njeh. Var dock jäkligt kul när man kom in i det lite mer!! 
Annars så har jag även hunnit med att träffa min underbara saknade familj igen!! Fredagen och lördagen spenderade jag med dem här i Stockholm, vi åt middag ute, såg en jättebra show med Jonas Gardell och bara pratade på om allt som hänt senaste två månaderna. Saknar dem redan. 
Jaa, det är väl typ det. Hänger med vänner, pluggar och dansar, som vanligt. Imorgon är det dans i vanlig ordning och sen, vet ni, sen ska jag sätta mig på tåget mot Göteborg. Som jag längtat!!!!
Ha en fin helg!
 
 


 
 111014

Hej! Helg igen. Riktigt skön vecka har detta varit, inte behövt vara i skolan till mer än 3 en enda dag. Dansen har varit lika rolig som vanligt, åh alltså. Det är så fantastiskt, för oavsett vilken sinnesstämning jag vaknar upp med vet jag varje morgon att jag snart kommer få göra det som gör mig lycklig. Om regnet häller ner, man vet att man har en skitdag med massa plugg framför sig, man saknar alla och Göteborg känns som 10 ljusår bort, gör ändå faktumet att jag får dansa så att allt det jobbiga blir lite mindre jobbigt. Älskar det verkligen. Har ju varit inställd på att jag dansar nu i ett år men sen börjar jag nån ingenjörsutbildning eller vad det nu blir. Men en del av mitt hjärta kommer nog alltid hoppas på att få fortsätta med dansen. 
Annars då. Period 1 är snart till ända på KTH och om en vecka är det tenta och kontrollskrivning. Hittills känns det åtminstone fortfarande som att jag har läget under kontroll (hörde ju till och med igår mig själv yttra meningen "nu har jag inte räknat på ett dygn, fan jag saknar fysiken redan"?!?!?!?) och allt går bra men lär väl sitta och gråta, halsa kaffe och slita mitt hår med min basårskompis Leila sen nästa vecka haha. 
Helgen har börjat bra, igår fikade jag med några från dansgruppen vilket var sjukt mysigt och sen mojsades det på Östermalm hos fina Emma med käk, marängsviss, vin och en jääkla massa snack. Helt amazing kväll alltså. Nu ska jag strax bege mig mot Medborgarplatsen för att möta upp IDA som är här över helgen!! Snacka om att det ska bli underbart att träffa den bruden igen! ♥
 
 
 
 
 
 
 

I will wait for you

Hej! Livet rullar på. Hade en helt underbar helg förrförra veckan, åh. Skördemarknad hemma på holmen med saknade Janina och Hanna (hehe Hanna hänger jag ju i och för sig med i Stockholm också men ändå), catch up med familjen och en maassa mys. Skolveckan efter var ganska fullspäckad, hann med kontrollskrivning, två labbar, timmar av rapportskrivande, mer pluggande och såklart en massa dansande. Kontrollskrivningen var i matte så inga större problem där, fysiken och kemin som är på kommande lär jag dock få plugga lite mer på.. Förövrigt så kom, som på så många andra ställen, hösten även till Stockholm förra veckan. Har längtat så länge efter gula löv, mulna dagar och massa höstmys men förra veckan gick jag mest och svor och förbannade mina genomblöta skor och mitt söndriga paraply haha. Nåja, förra helgen var så sjukt fin den också, spenderade den hos Niko i Göteborg. God mat, mojs, rundtur i city (bl.a till Universeum, SÅ COOLT, nörden inom mig jublar), filmtittande osv hann vi med, helt underbart. Var riktigt tungt att säga hejdå och åka hem till Stockholm sen dock, åh. Senaste veckan har i alla fall gått sjukt snabbt! I måndags promenerade jag runt på Kungsholmen med Hanna och i onsdags hängde jag med Saine hela dagen, såå kul!! Nu är det helg och jag försöker vila så mycket det bara går. Ganska trött efter gårdagen, som dock var riktigt rolig! Vin hos Anton följt av oktoberfest på KTH bestod den av, bra kväll! Nu har jag städat samt kollat 5343 PH-avsnitt haha, strax ska jag bege mig mot stan för att träffa Emma, ska bli så härligt med en lugn kväll med massa catch up bara.
 
 
 


 

 
 
 
 
 

RSS 2.0