happiness

Börjar efter ikväll nästan tro på det där med att man kan träna bort träningsvärk, i alla fall om man tränar tillräckligt mycket.... Börjar även upptäcka faktumet att dans kan få mig att gå från att känna ingenting till att bli den lyckligaste tjejen på jorden.
I mailboxen ligger världens jobbigaste geografiuppgifter, men jag orkar inte ens öppna mailet. I mitt huvud är det kaos och jag behöver sova mer än nåt annat, men jag vill inte för jag är så glad att det känns onödigt att sova.
Borde väl ändå för en gångs skull försöka göra nåt smart, och faktiskt gå och lägga mig. I'll give it a try. Sov gott finisar!

Needs: FÅ SOVA OCH CHILLA

Hallå. Dött lite idag. Stentung dag. Kunde inte sova inatt heller så har varit helt överslut + fortfarande sån träningsvärk att jag känner mig stelare än en 102-åring. Har varit så överslut och opepp på allt att jag har gått runt och fnissat och halvt skrattat ihjäl mig åt typ allt hela dagen....
Ikväll har jag dansat, vilket gick bättre än jag trodde det skulle göra! Blev på så himla bra humör. Nu ska jag strax iväg på nästa dans, lär hålla på till halv 11 eller så, då jag och Linn måste öva vår dans! Jäkligt kul, även om jag just nu är så slut att jag inte riktigt vet vad. Men att, ha det bra så hörs vi!
Hahah, så fruktansvärt skum bild. Stirriga familjen eller?

Dancedancedance

Tjo! Sitter och jag dör lite för mig själv just nu. Har så cpmycket skolarbeten att göra och inte blir det bättre av att jag har så sinnessjukt ont i hela kroppen att jag knappt kan röra mig. Länge sedan jag hade sån här sjuk jävla träningsvärk. Hur fan ska jag orka med 3 timmar vanlig dans imorgon...
Har i alla fall ägnat nästan hela helgen åt att dansa, närmare 9 timmar på 2 dagar. Var dock sjukt roligt, har levt i en lycklig liten bubbla hela helgen typ. Igår kom Saine hit och sov också, himla trevligt. :)
Nu sitter jag och försöker plugga, så borde nog ta och avsluta detta inlägg.
HEJS!

Lördag

Tjena! Stack till Ida igår sen då, chillade galet hela kvällen. Haha skumma grejer vi hade för oss.. Slutade i alla fall med att vi båda var så slut (vad fan gör lusse med en) att Ida låg och halvsov medan jag låg bredvid och lyssnade igenom alla gamla Secondhand Serenade-låtar man alltid hörde på i sjuan, och befann mig i något slags transliknande tillstånd. Haha, vild kväll jao. Jäkligt skön dock.
Idag vaknade jag med ett ryck från en helt sinnessjuk dröm. Nu har jag käkat väärldens frukost, så jag ska orka dansa resten av dagen. Workshop coming up! Fasen vad nice. Sen kommer Saine hit och sover här, år sen! Finfint! :)

Juuuust chilling


Heej! Hade en helt nice skoldag, men nu är jag ändå trött som ett as. Ligger i sängen och orkar inte riktigt röra på mig haha. Reste mig upp just och kände mig fan nästan svimfärdig. Blir alltid så, men nu var det ännu värre. Och usch vad fjolligt detta låter. Måste bara få klaga lite över mitt dåliga blodtryck, eller vad det nu är.
Är så jäkla stressad också, har långa arbeten som måste göras i 4 av de fem kurserna jag läser just nu. Söndag, låt aldrig den dagen komma....... Men nu ska jag njuta av helgen! Ikväll ska jag och Ida göra nåt tror jag, och lördag och söndag ska jag dansa! :)

Mycket semesterbilder idag

Den här dagen blev helt nice sen mot eftermiddagen. Skrattade som aldrig förr då Saine och jag hittade vår gamla lista med internskämt. Kan vara det mest skadade jag någonsin läst, herregud...
Efter skolan kom Linn hit, vi blev klara med dansen!! På 6 dagar, yeeey! Längtar efter att få framföra den på Alandica nu, hihi. Sen var det mer dans som gällde som sagt, fina grejer.
Ikväll var jag till min Ida och kollade på Bron. Typ världens bästa serie. Men så sjukt asigt, aaah vågade knappt cykla hem (mes). Nu är jag så äckligt trött att jag inte vet vad. Som vanligt. Imorgon blir det helg, ord kan inte beskriva lyckan. Hejs och godnatt!

2 från Maspalomas

Hahah, cpful bild måste jag ju säga!

Tjenatjena! Skulle ha haft spanska nu men läraren är borta så är bara hemma och chillar istället. Herregud, kunde inte kommit mer passligt. Är så skoltrött att jag LÄNGTAR till provperioden, jag längtar som fan! Bara för att man har lite färre timmar. 3 veckor kvar!
Annars då. Efter skolan blir det antagligen att dansa med Linn igen, vår dans är nästan klar nu och det känns jäkligt bra! Sen ska jag iväg till dansskolan och dansa lite mer, längtar redan.

Sjukt trött

Alltså har ingen jävla kontroll just nu. Uppe alldeles för sent på nätterna, gör inte en enda jävla läxa, fixar ingenting, är helt jävla borta. Och mitt humör kan ju gå och skjuta sig.
Annars har dagen nog varit helt okej. Som vanligt bara. Min stackars fot har dock haft det tungt haha! Först slår en dörrkant i den, sen går jag in i ett skåp med lilltån (hahah) sen ska den plågas med 3 timmars dans och pressas in i en tåspetssko som faktiskt dödar mig lite. AJ.
Nu är jag så slut att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Ska käka nåt och sen sova. Right Malin, right.

One of those happy days





Lång tjej, där hade jag dessutom 12 cm-klackar haha






(En aning sent kanske) (Flera av bilderna är Saines, de sju sista, förutom den allra sista, haha)

Dagen jag gick ut nian. Fyfan vilken känsla. Lycklig man var, usch kommer inte glömma det på länge alltså. :) Aja, nu ser vi framåt och taggar skolavslutning då man slutar 1an! Hehe 7 månader kvar...

Godmorgon!

Har endast två lektioner idag, otroligt skönt! Efter det ska jag vara med Saine, tror att vi blir tvungna att jobba med vårt hälsaprojekt lite. Alltså åh, alla tycks gilla hälsa, men jag tycker bara det är ett jäkla flumämne (hittills). "Vad ska vi människor göra för att må bra?" Eh, vad fan tror de?
Hehe, aja. Ikväll blir det dans, ska antagligen träffa Linn också för att fortsätta med vår dans. :)
Hoppas ni får en riktigt bra tisdag nu hörni, vi hörs!

keep on dancin'

Kvällen började med en sträckt ljumske/lår (bra att jag vet) och ett självförtroende som var kört i botten. Sen slutade den dock med den där underbara glädjen som bara dansen kan ge mig, och att det faktiskt gick rätt bra! TACK FÖR DET, hade ju fått nåt fel annars.
Imorgon börjar jag halv 10, tack. Tack. Jo att, tack.

Chillar stenhårt

efter en vidrig skoldag. Hatar måndagar. 8-4, inget hål och bara cptråkiga ämnen (förutom spanska♥). Tacobuffén till lunch var det enda som lyste upp denna skitdag.
Och nu måste jag strax iväg igen, vid 5 är det dans som gäller. Sen far jag hem och käkar middag och efter det tillbaks på ytterligare ett danspass som håller på till klockan 10. Skulle inte orka just idag, är så himla trött! Men det blir nog bättre bara man kommer dit! :)
Just nu, i min assköna ITALIA-tröja, yeah!! Och nej, håret är inte nåt slags failat försök till tupering, glömde bara borsta det efter duschen så det är helt tovigt hehe

Opepp

Tjena! Kämpar med att inte dö av söndagsångest. Går sådär.
Igårkväll var i alla fall himla fin! Spenderades med Ida, på lite olika ställen. Skönt att prata (och skratta) av sig! Idag har jag inte gjort ett skit. Mer ångest. Gick ut och gick i alla fall, och nyss var Saine hit. Nåt bra med dagen! :)
Ikväll tänker jag plugga arslet av mig. Engelska verbprov, spanskaförhör på ett kapitel, psykologiuppsats och en jävla massa sidor geografi är det som gäller, weeeho. Aja, nu middag!

I'm gonna come back, to walk these streets again

Taggade tjejer boardar planet!
 


Första kvällen, klockan är runt 1, magen skriker efter mat efter resan - och detta är den enda middagen man har. Plågsamt!

Men vi var glada ändå!
Hotellet och Ida (och en liten sneaky Marty)

Glad pappa i väntan på spårvagnen




Vet inte hur många hopp jag gjorde innan det vart en bild då jag actually är i luften, haha. Ida berättade sen att en italienare nästan gick in i en staty för att han var så upptagen med att kolla vad fan jag höll på med. Måste sett rätt skumt ut.




Duomo di Milano. Alltså när jag klev ut på det här torget var jag övertygad om att det var det vackraste jag någonsin sett. Bilder kommer aldrig kunna beskriva hur fint det var och hur enorm och cpfin den där kyrkan var! (TÖÖÖNT jag vet)








Nästa "herregud vad vackert"-chock efter Duomo - Vittorio Emanuele! Köpcentret som Milano nästan förknippas mest med. Prada, LV, Gucci.. Joatt, här blev det shopping nsk.



Haha skumt.. Ida och jag med en av italienarna som kände för att komma fram och vara lite sociala.

Italiensk glass, Milanos centrum, varmt som fan och soligt, och en underbar vän - kan det bli bättre?

Första kvälleeeen


Haha värdelös bild tänker ni antagligen.. Jag var bara så lycklig att jag lyckades få med italienska flaggan och EN PALM på samma bild



Brorsan softar

Så sjukt fin bild på en sjukt fin tjej

Nån slags demonstration, stod tydligen om den på Aftonbladet sen?

Visst, bilden är väl helt okej, men var den värd att missa spårvagnen för? Nja, men det var precis vad jag gjorde!
San Siro!







Zlatan himself!
Jag och underbara Giulia, fan vad jag saknat henne! Som jag skrev förut var vi båda i England i somras. Helt sjukt att få träffa någon man inte sett på 4 månader, som bor i andra änden av Europa i princip, och som man trodde att man aldrig skulle få träffa igen!

 


Såja, det var del 1 av Italienbilderna! Kommer ett till inlägg med Venedig-bilder sen, den staden var så jäkla frän att den behöver ett eget inlägg. Haha.
Hoppas ni gillade, och som vanligt: jag blir sjukt glad av kommentarer! :')

I believe in karma, what you give is what you get returned

Tjena! Känns som att jag har 48935 grejer att skriva om, men ska väl försöka fatta mig kort (vilket sällan lyckas). Igår hade jag en rätt ovärd skoldag med timme, hål, timme, hål, timme. Var en sväng till kära gamla ÖHS och hälsade på också, saknar faktiskt den skolan! Tiden där var så chill.
Efter skolan kom Linn hit, vi ägnade några timmar åt att komponera ihop en dans! Vi två ska nämligen få dansa på en välgörenhetsgala på Alandica om 3 veckor, otroligt kul! Gick helt bra, fick hälften färdigt! :)
Kvällen spenderades lite överallt med trevligt sällskap, slutade hos Cia i alla fall.
Idag vaknade jag upp hos Ida, och for ganska direkt iväg till Bio Savoy, där det var premiär för filmen Flyga utan vingar, som Simon o co har gjort, och som jag är med och gör några piruetter i, haha. Den var otroligt bra och hade ett så fint budskap. :')
Sen for jag tillbaks till Ida och käkade lunch (först plättar med sylt, sen en hög med rökta räkor, fint det). For till smarket och köpte islatte och godis också (heaven) och sen hem till henne och kolla på julfesten från förra året! Tårarna rann av skratt, fyfan vad pinsam man var haha! Men shit vad jag saknar åk9 2010-11 ändå! Aja, nu börjar detta inlägg bli för långt, ha det så himla bra så hörs vi!

och så blev det höst

HAHA, tror aldrig jag sett en sämre bild!! Skyller på mobilen.... I alla fall, detta är min nya, suuuperfina ring som jag fick av Saine! :)
Så sjuuukt fint ute idag! Såhär kan ju hela vinterhalvåret få vara faktiskt.. :)

Idag har inte mycket hänt. Skola, dans. Fick träffa vår saknade Anna på dansen igen, himla kul!
För tillfället är jag stolt över mig själv, har städat hela mitt rum (såg ut som FAN här inne) OCH pluggat! Och just nu komponerar jag ihop små steg, ny dansgrej på g! Ska bli så himla kul, skriver nog mer imorgon, är lite för osäkert ännu så vågar inte än, hehe!
Ha en bra kväll alla!

Jo fast nä

Tjena finisar!
Tränade 3 timmar ikväll, är ganska sluut. Och under pausen fick jag för mig att träna lite till, fyfan vad tungt det var. Kunde inte röra mig efteråt, låg i en liten hög på golvet haha! Annars gick det helt okej, eller nja. Kanske inte. Spenderade morgonen åt att orientera med Alina också, grymma vi var! :) Så känner mig riktigt duktig idag. Nä, det gör jag ju inte. Men. Nu ska jag plugga (nä det ska jag ju inte heller. Fan vad jag snarrar bullshit)
Tänker sova nu, godnatt! (och givetvis, kommer jag ju inte heller att sova nu...)
Alltså bara att se bilden av det här RUMMET ger mig ångest! Hatar att komma hem från resor, man saknar det ju så myckeeeeeet

I wanna fly I wanna drive I wanna go, I wanna be a part of something I don't know

Tjena! Underbart att få dansa igår igen, gick dessutom helt okej då jag äntligen börjar få in rörelserna i skallen!
Idag var det skola igen, sög ju lite. Känner mig cpefter i allt och jag har missat EN dag. Såja. Därför ligger jag nu begravd under skolböcker. Har dock gett upp pluggandet, orkar inte mer. Sitter istället och lyssnar på alla underbara låtar som redan blivit att påminna om resan och saknar så det gör ont.
Annars då, dansade ikväll med, härligt som vanligt!
Dessutom dyker det upp sjukt mycket roliga grejer nu närmaste månaderna, både dans och annat! Är otroligt pepp, så kanske kan lyckas överleva resten av hösten med nu! Hatar annars den här tiden på året, efter höstlovet och före julen. Nu + januari typ, så himla mörkt, grått och kallt. Aja, nu ska jag stressa lite till som vanligt. Haha hjälp mig någon. Vi hörs!
På tåget mot Venedig. Som vanligt sitter jag här hemma och vill bara iväg, helt sjukt rastlös med denna tillvaro alltså!

Påväg tillbaks till holmen

Tjena igen, haha! Så, nu har jag förmodligen tjatat ihjäl er om min resa. Men skriver lite för att jag själv vill komma ihåg när jag tittar tillbaks också hehe, så hoppas ni överlever. :) Sitter hur som helst på båten påväg hem just nu, har varit påväg hem sen klockan 10 igår morse, har varit en jävla massa väntande.. Inte blev det bättre av att vi inte hade nånstans att sätta vårt bagage när vi checkat ut från hotellet, så vi fick vänta på tågstationen några timmar, för att sen åka ut till flygplatsen 4 timmar före planet gick. Hahah, jag hade extremt roligt genom att gå fram och tillbaks på ett rullband, då har man fan tråkigt ska jag säga er. Och när vi kom till Sverige så startade inte bilen, så i en timme fick vi stå ute på parkeringen i alldeles för tunna kläder i kylan. Var så sjukt komiskt, när vi fick rusa fram och tillbaks och knuffa på bilen för att försöka få igång den... Hade fan frossa en timme efter att vi kommit inomhus sen...
Anyway, nu är det bara nån timme innan vi äntligen är hemma. Blir att packa upp lite och så, ska även träffa Ida. Sen far jag förhoppningsvis på dans om jag orkar. :) Heeejs!

Un viaggio che non dimenticherò mai

Heej! Så var 4 underbara dagar i Italien över. Har haft så sjukt roligt och härligt, detta var lugnt en av de bästa resorna nånsin! När jag kollade på bilderna på flyget hem skrattade jag så mycket att till och med flyvärdinnan som gick förbi började garva, haha!
Har alltså varit i Milano, där jag, tillsammans med världens underbaraste Ida, bl.a. har kollat in alla fina ställen (Il Duomo och Vittorio Emanuele bl.a), shoppat lite, käkat glass, checkat Milan-Palermo matchen på San Siro och träffat på skumma, roliga, smörande italienare, haha.
Var till Venedig en dag också, herregud vilken fin stad! Bästa stället jag varit på tror jag, kan inte beskriva. Dit måste man någon gång nästan!
Har även hunnit faila en del (det är ju mig vi snackar om), t.ex. missade jag spårvagnen en dag, där min Idas familj var. Glömmer nog aldrig min mammas skräckslagna min och Idas asgarv!
Har också fått träffa Giulia igen, fyfan vad härligt att se människan igen! Vi var på samma språkresa i somras och shit vad jag saknat henne! Stod och snackade om allt non stop i en timme innan mitt tåg gick.
Sista kvällen var bäst, första var jag på match, som sagt Milan mot Palermo. Jäkligt fränt! Har aldrig varit fotbollsintresserad, men nu börjar jag förstå grejen lite hehe. Sen var resten av den kvällen sjuk, roligaste i mitt liv tror jag, haha!
Så ja, jag har haft en awesome resa, som innehållit allt nästan. Tack Ida för de här dagarna, jag glömmer dem aldrig! Hoppas ni har haft ett riktigt jäkla bra lov! Vi hörs!
Är på brorsans dator, så har inga bilder. Blev att sno Idas bild från första dagen i Milano, blev ofrvilligt offer för några som sålde majs = lockar till sig 894237546 duvor. Haha!

And I'm off

Inledde dagen med att springa 6 varv runt IP. Var så opepp före att jag kunde ha dränkt mig i Slemmern, meeen det gick bättre än förväntat, är till och med nöjd!!
Sen har jag haft lite andra lektioner och nu är jag hemma, sådär stressad som man alltid är precis innan man far. Ikväll/inatt är jag med Ida i Italien! Har varit i Italien förr men aldrig i norra delen, så ska bli kul att se! Milano och Venedig kommer jag befinna mig i. :)
Kommer hem på måndagkväll, och lär inte hitta någon dator där borta.. Men man vet aldrig! Kanske kommer standardinlägget om hur soligt och fint det är sen, utan åäö. Haha. We'll see.
En grej till vill jag säga, och det är att jag hoppas ni alla får ett superfint lov var ni än befinner er, se till att njuta av första lovet sen skolstarten nu! HEJDÅÅÅÅ

:))

Tjena! Är så jäkla glad och excited och glad just nu, haha! Har haft en finfin dag med skola från 09.35-12.45, hur skönt?! Nu har jag nyss duschat och käkat, var och dansade tidigare också.
Det som återstår av min kväll är att skriva en hälsauppsats och packa, imorgon lyfter nämligen flyget mot Italien! Ska bli så himla skönt att åka dit, få känna lite värme igen förhoppningvis, käka massa glass, pizza och pasta hehe (helst inte i kombination dock), möjligtvis shoppa lite, träffa Giulia och Beatrice igen och framför allt: ha 4 awesome dagar med finaste Ida!
Men nu börjar jag bli stressad, vi hörs imorgon igen! :)
Bilder från en underbar höstlovsresa (vilken har inte varit underbar?) till Rhodos för två år sen

Trött tjej som skriver

Tjena! Gårdagskvällen slutade billigare än planerat då bio ersattes med film hemma hos Gustav! Lika trevligt det, och jävligt bra var filmen! :)
Idag ville jag skjuta huvudet av mig. Full dag från 8-4 med bara jävliga läsämnen. Höll ju på att dö... Men dagen blev bättre sen i alla fall! Nu har jag käkat och pluggat ihjäl mig med spanskan, känner en sån lust att lyckas bättre med det språket än jag gjort med finskan senaste åren... Aja, nu ska jag snart bege mig ut härifrån! Vi hörs!

15:49

Tjena! Sitter för tillfället hos Ida, vi har nyss bakat ca 50 stycken bullar! Vi brukar alltid göra det på Kanelbullens dag men nu på äldre dagar hinner vi inte mer höhö, sååå vi tog det nu.
Gårdagen spenderades mest hemma, städade och fixade massor. Var ute och gick, träffade Sara. På kvällen stack jag till Gustav och chillade med trevliga typer, vad jag skrattade alltså! Sen senare for jag, Ida och Emma hem till Ida. Finfint att vara vi 3 igen, var länge sen!
Ikväll är det Friends with benefits på bio med Ida som gäller, nice!
Har alltså haft en riktigt bra helg, nu blir det dock att dra hem och plugga spanska och psykologi, inte lika kul.. Aja, ha det så fint så hörs vi!


Några bilder Ida tog, från igår. :)





 

 

LÖRDAG

Igår slutade jag skolan kvart över nio. KVART ÖVER NIO! Helt sinnes ju. Dock otroligt skönt (har sån lust att säga något ironiskt till mig själv nu).
Dagen spenderades på alla möjliga trevliga ställen. Fick även lite grejer fixade, bl.a skattekort inlämnat till ÅMI så jag äntligen kan få löön, hehe. Kvällen spenderades med fina vänner, snack och idol. Så hade en riktigt bra fredag!
Idag skiner solen men jag lär bli inne ett tag till, ska nämligen storstäda rummet. Känns som att jag gör det hela tiden... Men behövs ju fan alltid! Känner mig som Bree i Desperate Housewives.
Anyway, sen kommer min kusin Sara hit också, ska bli kul att träffa henne igen!
Underbara underbara London i somras. Åh vad jag saknar det! Notera även London eye, som pappa så duktigt lyckades få med i bakgrunden haha.

Torsdag 6/10

Såja, inledde period två storslaget genom att hälsa tillbaka på min spanskalärares "¡Hola!" med ett förvirrat "..hello...". Tillåt mig dö av skratt. Det mesta har gått på skit för mig idag känns det som. Men det gör inget, för gillar nya perioden rätt mycket! Slipper nämligen gå 8-4 så ofta, vilket jag gjorde nästan varje dag förra perioden. Och så har vi geografi, hihi vilket jag tycker är rätt nice. Folk tycks tro att jag är sjuk i huvudet när jag säger det, men jag gör faktiskt det! Får väl bara se hur det blir på lusse nu.. Fredric och jag dog ju i alla fall av lärarens lama skämt, hehe.
Efter skolan fikade jag och köpte lite skolstuff med Ida, sen for jag på dans. Idag gick det bättre, sköönt.
Kvällen är läxfri, och jag dör av lycka över det. Nu har jag sagt att jag dör minst tre gånger i samma inlägg. Ska hitta på nåt strax, måste bara i duschen först. Fredag imorgon, thank God.
Saines bild från skolavslutningen i nian. Gör ju fan nästan ont att kolla på den på riktigt, saknar min klass (några fattas dock på bilden) så sjukt mycket!!

Totalt utmattad

Alltså dansen ikväll.... Vad hände? Hade inte 1 % energi i kroppen, har nog faktiskt aldrig varit med om att man är så slut att man inte ens KAN dansa, förrän ikväll. Lade mig ner för att vila, kunde knappt komma upp haha. Fyfan. Det som räddade kvällen var i alla fall Celindas och mina skämt om tjejtidnings-fenomenet, hennes wiengummin (TACK VÄNNEN) och Lady Gaga! Alltså jag kan säga att sista kvarten på onsdagslektionerna, då man ska öva tåspetsskor, då är man nära döden.. men när vi för första gången fick skippa den där lama battement tendu pas de deux blabla balettmusiken och istället träna till Bloody Mary, då var kvällen räddad! Ännu en gång, tack Celinda!

Förövrigt så slutade provperioden idag och imorgon börjar period två. Vet inte om jag ska vara pepp eller otaggad inför den. Återstår att se. Om exakt en vecka sitter jag på flyget med en underbar vän. DET är jag pepp på.

4 oktober 2011

Idag skrev jag novellen i princip hela förmiddagen och gick hem och chillade lite innan det var dags för bildutvärderingstimme (alltså va, jag fattar fortfarande inte vad de heter, alla de här jävla timmarna). Är helt sjukt glad (och chockad) över betyget där! Det var min dag det! Har även träffat gullejanina igen, dansat och fått massage, underbart.
Imorgon börjar jag 12, och jag ska säga er att ord kan fan inte beskriva min lycka.
Haha jäkligt osmickrande bild, men whatever, var ju glad i alla fall! :') Från en av alla härliga kvällar på Gröna Udden under Rock off. Hade lite ångest med Saine här om dagen, usch vad vi saknar det!

Jasmine Meakin

Helt sjuuukt grym koreograf och dansare! Kan sitta hur länge som helst och kolla på hennes danser!

Update

+ Kom till slut på en idé till novellen!! (tacktacktack Ida)
+ Kan räkna min provperiod som över imorgon ♥ (bra sverige?)
+ Tydligen har de runt 30 grader i Milano för tillfället! Ber att det ska hålla i sig en vecka till!
+ Tycker för övrigt att hösten här hemma är sjukt mysig just nu också!

- Kommer ta 50 år att få struktur på hela novellfan.. Men just ja, har ju bara två timmar på mig, snyggt jobbat Malin!
- Dansen sket sig lite, dock var den ju underbar ändå
- Jag har kind of svängt på dygnet under provperioden, fyfan vad tungt att börja 8 igen snart hehe..
GODNATT

"It's the journey, not the destination"


Gamla bilder från sjuan och åttan!


Tjena! Skrev finskaprov imorse..... Alltså, jag tyckte det var så sjukt svårt! Är van vid att de typ är skitlätta, men nu... va. Skönt att skriva om en finsk text som man fattade max 20 % av!
Aja, resten av dagen var chill men ganska ovärd. Satt en hel svenskalektion och stirrade i väggen. Skulle skriva på våra noveller. Skrev inte ett ord. Såja.
Nu är jag hemma och chillar och fryser. MÅSTE skriva nu. Ikväll är det dans i mängder som gäller!

Ikväll är google translate min bästa vän

...det är nämligen finskaplugg som gäller. Dör av tristess, no joke. Kan verkligen inte koncentrera mig. Inte blir det bättre av att jag måste skriva på en novell också. Ååh.
Idag var jag i alla fall med Saine, vilket var trevligt. Sen cyklade jag runt Sviby. Nu vill jag dansa. Hejs
Alicias bild!

I left my head and my heart on the dancefloor

Heej! Hade en totalt underbar dag i Sverige igår med massa härliga dansare! Fyfan, var bara helt lycklig hela dagen haha. Var då på workshop med Jennie från Bounce (en sjukt proffsig dansgrupp för er som inte vet). Var så himla häftigt att se henne i verkligheten, + att programledaren Renée Nyberg också var där, haha.
Körde stenhårt i två timmar, försökte oss på rörelser jag inte trodde det var möjligt att göra hoh, dansade en dans hon hade komponerat och lärde oss en massa! Blir att stå i brygga varje dag för mig nu då heh!
Hann även med att rusa i lite butiker, köpte dock bara en halsduk och parfym.
Tack Erica, Lollo och alla underbara dansare för den dagen, hade så sjukt roligt! Längtar redan till nästa resa!
Idag har jag lite söndagsångest. Även fast det fortfarande är provperiod några dagar och därmed chill schema, är jag sjukt otaggad. Men det gör inget, för helgerna har varit så himla nice nu för tiden, denna var inget undantag!
Idag ska jag vara med Saine, 100 år sen senast!! Blir myyycket fint det. :)

Här är lite bilder från helgen, snodda från Ida, Lasse Karlsson och Sara!

RSS 2.0