No more counting dollars, we'll be counting stars

Ligger i soffan med sprängande huvudvärk och trött kropp. Är antagligen en blandning av förkylning och ett sätt för kroppen att säga ifrån efter alldeles för mycket stressande. Tänkte att jag skulle kunna chilla ner lite i trean nu men kraven jag lägger på mig själv i skolan blir typ bara värre. Så studentprov + tusen arbeten följt av lite provperiod satt inte fint alls. Frågar mig själv varför jag var på medina i helgen och inte chillade. Haha, dock var det roligt så det får va. Vill jättegärna att det ska bli period två nu så man slipper jobbigheterna. Då blir det färre kurser, inga studentprov och resa tillbaks till paradisön som jag upptäckte förra året; Sardinien. Helt fantastiskt. Har en fin helg framför mig också i alla fall, ska mysa, kolla match och hänga på arken (dock för att äta och basta - inte dricka och dansa). Nu ska jag be lite för att buranan ska börja verka så jag typ kan sätta mig upp och läsa lite geo. Vill dansa så himla gärna också, åh vill bli frisk nu!!

so I put my arms around you

 
Usch, har under sommaren lyckats förtränga hur sjukt stressigt det blir när precis allt drar igång och gasar upp till 500 km/h samtidigt ungefär. Nä okej, har inte nått maxgränsen än men nog jäklar är det mycket att göra. Ledsen på skolan, 3an skulle ju vara chill?! Är så mycket arbeten och redovisningar och prov att jag får nåt fel och samtidigt hänger studentproven över en och skaver. Inte är jag nöjd med dem heller, haha. Har fått lite preliminära resultat och njäääe.. men äh, vill ju bara bli student och det ska man väl förhoppningsvis bli i alla fall haha. 
Annars så dansar jag på och tycker om det väldigt mycket. Tänker nästan varje lektion "är detta sista året jag dansar/är detta det jag kommer syssla med dom närmaste åren/klarar jag ens det i så fall" osvosv, det är jättesvårt. Skulle kunna skriva ett helt inlägg om detta. Kanske jag gör det nån gång hehe. 
Just nu sitter jag och myser med tända ljus och te och grejer, fruktansvärt härligt. Bevisar ju också att stressen inte har kört över mig helt än heller haha. Snart borde Micke dyka upp och som vanligt lär vi äta massor och kolla på Friends. Tycker så mycket om honom. 

17e september

Tjena! Jäklar vad jag är aktiv med bloggandet nu!! Men har faktiskt saknat det lite, hehe. Idag var en tung dag, för lite sömn har det blivit på senaste tiden och skolan är jobbig. Bara lite kvar i alla fall. Nåt positivt är att jag älskar vädret, är ju så otroligt mysigt!! Ska hitta massa böcker att läsa och nya tesorter att dricka / tant Malin. Näe men hur som helst, snart ska jag på dans, ska bli skönt även om jag är helt slut. Hoppas på ny energi. Kan inte bestämma mig för om jag gillar eller ogillar powernaps (tog alltså en just). Är så otroligt skönt att somna men när man vaknar vet man ju inte vem man är, och så tar det en halv miljon år att bli människa igen. Haha hur som helst, imorgon blir det studentprovsskrivande, pluggande och dans. Vill så gärna ha lite ledigt snart!!


 

Söndag

Hade en otroligt fin lördagskväll. Inledde med middag och spel med en lite tjejer hos Sara, innan några av oss drog till Kino. Väl där blev det massa skratt, dans och drinkar, jag och Sara fick även för oss att låta de två frisörerna som fanns där fixa våra hår. Haha. Drog en liten Arken också innan jag till slut fick slänga mig i sängen vid 5. På morgonen väcktes jag helt brutalt av en Celinda som kommer instormande i mitt rum. Hahah sjukaste uppvaknandet nånsin men var dock värt det eftersom hon och några andra släpade med mig till Sara för lite söndagshäng, vilket var jättetrevligt!
Kvällen spenderas strandad på soffan. Har försökt plugga lite matte, dock blev serier snabbt en majoritet av kvällens sysselsättningar istället. Om några timmar kommer min pojkvän hem från Tyskland, då ska jag pussa ihjäl honom. Fyfan vad jag blandar på tempusformer i detta inlägg btw?! Haha hur som helst. Vad vill jag mer säga. En vecka kvar av period 1. Helt fantastiskt. Engelskastudent på onsdag. Mindre fantastiskt. Nu blir det bilder, hälften är Saras!
 
 
 
 
 
 

How are you ever gonna know if you never even try

 
Sitter här sminkad och klar med morgonrocken på haha, väntar på Celinda så att vi så småningom kan börja bege oss till Sara för lite förfest innan Kino och Arken. Ska bli jäkligt roligt! 
Annars har jag gjort jävligt mycket vettigt idag faktiskt, har dock varit så vettigt att det nästan känns ovettigt. Spenderat hela dagen med att plugga/städa/plocka/betala avgifter och däääär slutar jag innan ni seriöst börjar tro att jag är 57. Haha, skönt att ha det gjort i alla fall. 
Igår var en helt sjukt slitsam dag, dock somnade jag lycklig på kvällen. Inledde med svenskastudent, satt i 5 timmar och var helt slut när jag väl kom ut därifrån. Usch vad jobbigt, men otroligt skönt att ha det över. Bara 2 likadana skrivningar kvar denna höst nu. När jag kom hem kastade jag mig i solstolen för att ta igen mig i nån timme, innan det bar av till Alandica. Blev där från halv 7 till 12 på kvällen, orkade inte ens stå i slutet nästan haha! Hur som helst så hade vi dansuppvisning för någon slags Tehy-personalfest. Var helt fantastiskt underbart, g r y m publik!! Och så fina dansare som sällskap. Blir så otroligt glad av kvällar som den igår. En dans körde jag dessutom solo, ville spy efteråt men samtidigt gråta av glädje. Älskar detta. 
Nåjonåjo, nu ska jag packa ihop mina grejer, ha en fin lördag!

September

Tjo! Nu har det gått lite väl lång tid sen senast igen, men men. Har hunnit med tre stycken uppvisningar sen sist, riktigt roligt sånt där. Arken har jag skippat så helgerna har istället spenderats på stugan, i Stockholm, på fotbollsmatch och med mys. Hittade jäkligt mycket i Stockholm så det är jag nöjd över.
Förra helgen hängde jag med en saknad vän, nämligen Ida, vilket var jäkligt roligt! Även den helgens lördagsnatt var extra bra. Satt ute på terassen på stugan med pappa och Micke, drack vin och kollade på stjärnorna, samtidigt som vi filosoferade över livets uppkomst osv. Haha otroligt flummigt men lika härligt för det. 
Studentproven har dragit igång förövrigt, igår var det engelska hörförståelse och på fredag blir det svenska textkompetens. Är livrädd. Hela denna vecka kaosar på som fan, förutom två studentprov är det även spanskaprov, svenskauppsats+föredrag, uppvisningar som sagt osvosv. Men det går nog så bra. 
Snart ska jag iväg och dansa. Imorgon ska jag köpa 23489 kg mat (inför provet på fredag). I helgen ska jag på Ladies night och sen vill jag dansa hela natten. 
 
Nu lite bilder från senaste veckorna som vanligt! 

För nån helg sen flydde jag stan och for ut till Kumlinge och morbrors restaurang, så jäkla underbart!

Älskar denna bild haha, äntligen ser man var jag fått mitt dansanta sätt ifrån.... :)
 

Käkade på ÅSS med Lovisa och köpte nya skor, heh

Lyxade till det med Mike på vår 1 & 1/2-årsdag ♥

Fina gänget efter en uppvisning på Stallhagen!
Cruisade omkring med Ida 
 
Och njöt av sommaren med Micke  

 

RSS 2.0