There's no sign on the road so I never stop, can you catch me?

Gårdagskvällen började med att jag var på så dåligt humör att jag kunde ha bränt ner stan. Haha okej, inte riktigt. Vet inte ens varför jag var så nere. Blev iallafall mycket bättre sen. :) Var ut och gick och lyssnade på grymmaste peppmusiken, sen kom jag hem, fortsatte lyssna på musik och dansade tills jag var heeelt slut. I LOVE IT.
Broken heels är en av favoriterna just nu, Erica fick mej att upptäcka den för ett tag sen. Så jäkla pepp, och skulle vara helt jävla GRYMT att ha en hel dans till den! Dessutom är texten så jävla bra, perfekt att tänka om man är pissed off på nån, haha.
 



Idag
har jag insett att mina ögon återigen har drabbats av ögoninflammation, får det hela tiden på vintern känns det som. AJ fyfan vad ont det tar. Annars var skoldagen också rätt jobbig i början, dog av trötthet. Och så hoppas jag verkligen att Saine mår bättre snart! Men sen vände dagen ändå lite, och blev helt nice! Hade skrinning och det var till och med jäkligt kul! Har nog ALDRIG i mitt liv tagit en match på så blodigt allvar. Det var som att mitt liv hängde på att hindra motståndarna (främst Emma, hahaha) att göra mål.
Efter skolan var jag med Ida, var ett tag sen! Det var himla trevligt att umågs med henne igen iallafall!:)
Nu sitter jag och har lite ångest. Har inte mått bra idag, har ont i halsen och känns som jag har stegring. Skämtar nån med mej eller? Ska jag bli sjuk igen? Hann ju typ inte ens bli frisk? Haha. Men drar på dans, kollar på och är kanske är med och övar lite. 3 timmars hårdträning känns dock som det enda som behövs för att få min kropp att kollapsa nu, så vi chillar lite.
Ha en bra onsdag, och första december (!)






TISDAG

Hejhej. Rätt jobbig dag, fast vi slutade 1. Hehe. Var till stan efter skolan, fixade lite grejer och stack sen och fikade med Saine. Vi skrattade och vi skrattade och vi skrattade. Herregud. Sen tillbaks till skolan och ha julfestövning. Kommer nog bli nice, haha. Nu har jag ont i ögonen, de har kliat hela dagen, kul!! Ikväll blir det chillmakrill. FAN vad trött jag är nu, nån som är mer opepp än mej lär bli svårt att hitta. Muntra upp mej någooon. Nej skoja, klart slut på emo-fronten. Ha en bra kväll ni iallafall!




"Rolig" finskaläxa

Jag: Alltså.. HAHAHHAHAHAHHA!!! Hooh, ojoj, hahaha...
Mamma: Vad är det?
Jag: Hahahah, har finskaläxa och... hahaha!
Mamma: Vad??
Jag: Vi ska bilda egna meningar och jag orkar fan inte bry mej om vad det blir så jag tar bara helt random ord och parar ihop dom. Typ "president beundrar tunn björn" HAHAHHAHAHA!!
Mamma: Här är nån som är lättroad alltså...

Förlåt min värdelösa humor, är så jäävla trött!

"Lämna alla andra tankar utanför dörren. Nu är ni här och här behöver ni bara dansa."



Tjenatjena. Var på dans ikväll, började dock må rätt dåligt efter hälften igen. Vafaan. Men jaja det gick nog helt bra annars! Snart är det uppvisning och jag känner en sån PRESS!! Galet alltså. Men kul ska det bli, blir helt lycklig.
Annars var jag rätt trött under träningen också. Ett exempel är när Blanca hade svarta kläder och tyckte det skulle bli weird att uppträda i helt vita.
Jag: Ja men det blir ju en bra......... avskiljning...?.... Utböjning...??
Blanca: Du menar omväxling?
Koll på svenska språket, det är vad jag har ikväll alltså!

Nu har jag käkat och duschat och slogs precis av tanken att vi har läxor till imorn. Satan i gatan. Jaja, tar väl och plågar mej själv ett tag då, sen blir det oc!
Pusspusspuss

Angående rubriken, det var nåt liknande min danslärare sa idag. Det lät så härligt, blev helt lycklig inombords.:)


16:04

Tjaaa, tungt med måndag. Fick iallafall ut betygen och är helt nöjd! Har även påbörjat ett uppdrag: Hålla käften på matten. Gick rätt okej faktiskt! Rätt fult då jag bara satt och viskade med folk när alla andra var värsta högljudda, haha! Mellanmålsrasten var också rätt märklig idag. Ibland måste jag och Saine helt enkelt bara få ut all konstighet som bor inom oss. Haha.
Nu ska jag.. äh vafan, har ingen aning om vad jag ska göra nu, men SEN ska jag iallafall på dans! Orkar inte låta nån sjukdom stoppa mej mer nu. :) Fasen vad jag längtar. Idag, speciellt på kemin, när jag satt och lyssnade på musik blev det nästan jobbigt att bara sitta stilla. Ville bara byta ut kemirummet mot en stor tom danssal och härlig musik och bara få ut allt!

Yesyes, men ha en bra dag allaaaaa



Fan

Vaknade upp med lock i öronen och den där obehagliga feber/stegringskänslan imose. Tror dock inte jag har feber nu, så tänkte ändå försöka fara och vara statist på Simons och Joels och companys inspelning till deras nya film. Men det blev inte av, då Janina rådde mej att vara hemma på grund av den störda kylan utomhus. Men neej, ni som känner mej vet hur jag är: dåligt samvete för allt. Så nu har jag ångest.
Jaja, blir en lugn dag idag nu då. Första advent är det, och finaste vintervädret ute, härligt. Dagens planer är mest att tända ljus, dricka glögg, försöka bli frisk och fota lite.
Ha det!





lite isiga/snöiga bilder från förra året

Trevlig kväll. :)

Goddag (godnatt?) alla glada och ledsna. Har haft en finfin kväll! Dock helt jävla märklig. Vem tror egentligen att jag och Saine ska lyckas ha en helt normal kväll? Vi kokade glögg (vilket failade rätt brutalt då vi typ BRÄNDE den?) tog oss ut i snön, vandrade hundra år med pulkorna för att sen åka nerför en grusig backen en gång. Haha! Sen sprang vi ut på Bomans och bara slängde oss i den knähöga snön, och låg där och garvade. Efter det käkade vi pepparkakor och drack glögg uppe på vår lilla backe i skogen, hehe. Och vad jag garvade då! Galet alltså, var helt anfådd och fick knappt nån luft ibland. Sen gick vi hem och kollade på ännu märkligare tv-program, garvade som fan då med. :) Nu är jag hemma, lyssnar på gamla härliga Beatles-låtar, blir sentimental (Liverpool 2008♥) och ska strax slänga mej i sängen och kolla oc. Hoppas ni har haft en bra lillajul alla! Pusss


bilden är lånad från Saine, hehe såhär lättklädda var vi när vi begav oss ut i snön.


18:00

Hallå! Har julpyntat typ hela huset nu, hehe. Så jäkla mysigt med all julbelysning. För tillfället sitter jag och väntar på att maten ska bli klar, och kollar första avsnittet oth.
Efter far Saine och jag ut på äventyr, eller ja, pulkåkning eller nåt liknande tänkte vi. Haha. :D


MYSIGT

Hej, och glad lilla jul! :) Älskar denna dag alltså, helt galet mysigt.
Gårdagskvällen var också riktigt jäkla mysig den, tack för den Saine! :) Och INSE vem som har rätt. ;)
Inatt hostade jag som aldrig förr, fyhelvete vad jobbigt. Men fick ändå sova lite sen, skönt det.
Nu har jag nyss kommit hem från julmarknaden i Kastelholm. Far dit varje år, det är lite tradition, hehe. Också det helt sjukt mysigt. Speciellt i år, då det är fullt med snö! Nu ska jag börja julpynta lite här, äntligen!
Ikväll ska jag och Saine ha en äkta mys-jul/vinterkväll! :) Sen får vi gäster också, så kommer antagligen käka ihjäl mej. Och senare ikväll/inatt blir det antagligen att mysa och börja kolla på One Tree Hill, som jag fick i lillajulklapp! :) HAHA, tror jag har använt ordet "mys" fem gånger nu. Men det är helt enkelt det bästa att beskriva lilla jul med, MYS! :)
Ha en finfin dag!













Lite juliga bilder jag tog på Silverskär här om veckan!

Far till Saineeee

Hej! Såg nyss klart på OC säsong 3... Ni som sett den vet väl vart jag vill komma.. Jessus, vad sorgligt, tårarna rann! Haha. Har även käkat skitgod middag och diskat. Hehe, duktigt. Nu tänkte jag dra mej till Saine, får se vad vi hittar på! :)
Ha en bra kväll/natt alla!




Någon som har lika svårt som jag att hitta den perfekta klänningen?



Fan, jag kommer nog aldrig hitta julfestklänning jag... Nu har jag i och för sig hittat dessa tre, och tycker väl de är helt okej, men sen kommer ju det där med att välja också...
Gillar den till vänster på nåt sätt, den är lite annorlunda och liksom.. vacker, haha. Men den till höger är också snygg. Den i mitten har jag inte riktigt nån uppfattning om, kanske den också är nice, men vet inte...
Hehe. Har ni nån favorit av dessa tre, så känn er jäkligt fria att kommentera! :D

Wohoo

Hej! Galet skönt med fredag, den här skolveckan har varit rätt jävlig. Idag har jag ägnat två timmar åt att lyssna på massa FN-snack och sen några tråkiga lektioner till. Känns även som att mina hostattacker har ekat över halva skolan var tredje sekund. Och en annan jobbig grej: Vi skulle ha fått våra betyg idag med såklart fuckar det till sig, så vi får dem på måndag. Åh, ville ju se vad man får i avgångsbetyget på vissa ämnen. :(

Jaja, nu ska jag kanske fota lite. Haha, orkar inte ens bry mej om att nämna nåt ironiskt "lycka till" till mig själv.
Tänkte också ta och göra en lista med vad man ska köpa till alla i jul. Håhå... Missförstå mej inte, jag älskar julen och jag älskar att ge saker till folk och göra dem man tycker om glada, MEN. Det är ju så stressigt! Jag stressar typ sönder mig själv varje jul. Haha, men vem gör inte? Så nu ska jag försöka planera lite iallafall. Kom på att tre dansuppvisningar väntar runt hörnet också. Det är också LYCKA det, ren och skär LYCKA! :)

OCH, imorgon är det lilla jul! Jag är en äkta traditionsmänniska, och är det nåt jag längtar till så är det lilla jul. Det är fan bäst. Då känner man liksom att julen börjar och så får man mysigaste stämingen också, fan vad härligt!





Haha, inte sån jävla julstämning i bilderna.. Men det tar vi imorn, då laddar jag upp mer sånt. :)

TJENA



Hör och häpna, jag redigerade faktiskt några bilder till digibilden sen! SHIT vad stolt jag är över mig själv just nu. Var så kul när jag kunde använda lite grejer jag lärde mej på praon.
Sen dess har jag bara kollat oc, duschat och hostat. Av ALLA host-varianter det finns (och det finns MÅNGA) så är nog fan rethostan den värsta. Ni vet, när det kliar som fan i halsen var femte sekund och man bara måste hosta, frivilligt eller inte, och sen knappt kan sluta.
HAHA, lite SMÅTT patetiskt detta, varför inte starta en förkylningsblogg Malin?! :D

Jaja, nu ska jag återvända till Newport, Orange County, California (alltså kolla OC) 


Torsdag, 15:33

Hejheeej. Usch, idag mådde jag inte så bra. Men det är ändå inget mot igår, då jag verkligen mådde as. Att fara på dans var en dum idé. Att faktsikt antränga sig och ta i var en ännu dummare idé. Hade så förbannat cpont i halsen och kände mej allmänt död, så träningen gick inget vidare, hehe. Förutom stretchen, som faktiskt gick ovanligt bra! Vilken lycka när man ser hur det går framåt.
Tack Celinda för halstabletter och mössa iallafall! :')
Har iallafall varit i skolan idag. Den var galet chill. Såg på en riktigt bra film, hade teckning och hk + lite ämnen till då, men inget speciellt tungt. Bilden var skitkul, hade nästan glömt hur mycket jag tycker om att rita, hihi. Lät som en femåring där men whatevaaaa. Efter skolan var jag till Janina och fick låna oc, säsong 4! TACK gulle!
Nu sitter jag och hostar och har en enorm ångest över att jag antagligen kommer skippa dansen idag. HATAR det, vill inte missa nåt. Men jag ska lära mej av mina misstag, och ta det lugnt nu. Måste fixa digibilden också...... Hehe. Hur många tror att jag actually kommer göra det? Ingen? Nä, inte jag heller.









Här var jag inatt. Drömde att jag villade runt i Midtown, Upper East Side och Greenwich village, klättrade på balkonger och gömde mej för finländare. FRÅGETECKEN. Saknar staden iallafall, ryser bara jag tänker på känslan jag hade när vi åkte in till Manhattan från flygfältet, underbaaart♥


.

 

Min bild. Emelie fick mej att upptäcka ordspråket, vilket jag fastnade direkt för. Verkligen nåt att komma ihåg! :) Ville bara prova göra en sån där typisk weheartit.com-bild. Hehe. :)

Välkommen till Nordpolen.

Hallå i snöstromen! Ja jävlars vilket väder, helt galet. Men det är faktiskt lite mysigt, förutom när man måste ut, haha. Julkänslan är det ju inget fel på iallafall.

Idag var en rätt chill dag i skolan. Förutom när jag trodde vi skulle dansa dunderdans och ha volleyboll på gympan men istället vart det basket för hela slanten. Skjut mej. HAHA, dagens skratt var iallafall när jag och Angelica tänkte satsa på att göra mål i fel korg!
Nu sitter jag och chillar med Saine. Funderar över dansen, ska jag fara? Hostar och har ont i halsen och är väl inte så jättepepp på 3 timmars asjobbig träning. Men äh, vafan, jag far! :)

Ha en finfin onsdag!



Och öven om vädret är mysigt så går det ju inte att förneka att detta är snäppet härligare.. Låt det bli sportlov!

Tisdagkväll.

Hej igen. Efter skolan kom Saine hit en stund. Vi kollade på film, haha. Okej, nu undrar ni antagligen över varför jag lade dit det där "haha"t. Men det finns en förklaring, tro mej.
Sen dess har jag mest käkat middag och myst. Lyssnat på lite julsånger, haft tända ljus. Åh vad härligt. Var och köpte halstabletter också. Känner att jag håller på att bli förkyld, helvete.
Jajja, nu tänkte jag checka lite oc.
Cya!







Huuuu


Det är runt en minusgrad ute och jag fryser häcken av mig. Hur kommer det inte bli i vinter då, om temperaturen ibland sjunker med ytterligare 20 grader?! Jag kom nyss hem från skolan, iskall, och nu får nån gärna komma och värma mej. Eventuellt annars ge mej en solresa till andra sidan jorden.

Annars då, hur har er dag varit? (Inte för att någon kommer svara på detta men, haha man kan ju alltid fråga...) Min har väl varit helt okej. Massa gapskratt och konstighet åt överanalysering, Truls, skrattkammaren, överdrivna disneyfilmer osv. Welcome to my vardag.
Finskan är jag ju också så nöjd man kan bli över. Lite kul att läraren sa att jag hade bra timaktivitet då jag i princip bara sitter med iPoden på och antagligen ser helt självmordsbenägen ut på lektionerna...

Nu ska jag chilla, och jag kanske, möjligtvis, kan hända, pallrar mej ut i snön och fotar lite också. Ni vet, digibildprojektet kallar, och det går inte så jävla lysande. 

Men att, ha en bra tisdag duuuudes (Sandy Cohen: When I moved from Bronx to California, I practiced one month just saying DUUUUDE. Haha, klockren. Ni som inte förstår det roliga, varför inte börja kolla oc? :D)

I left my head and my heart on the dancefloor




Har levt livet ikväll, vilket innebär att jag har dansat. :) Det gick nog rätt bra faktiskt, även om det blev lite invecklat med den hundraarmade orientaliska figuren, haha. På tal om dans, så kommer mina danstimmar att utökas med någon timme efter jul, ska antagligen börja dansa med Erica på tisdagar då med! Gälet näjs. Jajja, nu ska jag käkaaaa och sen kolla tv. Ha det bra! :)

221110

Tjena. Usch, måndag och ny period. Dubbeltimme kemi, dubbeltimme matte, dubbeltimme slöjd. Så kul att jag nästan svimmar!! :) Men, tog mej igenom dagen iallafall. Är dock duktigt trött nu, och usch vad jag vill tillbaks till praon.
Igår var jag förresten med Saine. Efter att ha varit normala i en vecka behövde vi verkligen en dag av.. konstighet. Sjukt hur mycket vi skrattar alltså. Var på dans också, underbar var den! Ååh vilken feelgood-känsla man fick. :)
Ikväll ska jag också dansa. Och njuta av läxfriheten, woho.


Brittisk accent, dans och saknad

Godmorgon! Fan vad skönt att bara kolla massa Gossip Girl och sen sovaaaa lääänge. Och det underbaraste i hela mitt liv: Ed Westwick, Chuck Bass, snackar ju brittisk engelska egentligen! Och jag dör för brittisk accent, älskar det så jävla hårt haha! Haha okej, nog snackat om det.
Idag ska jag dansadansadansa, fyfan vad jag är glad över det. :) Sen ska jag också försöka hinna träffa Saine, som är tillbaks på holmen, likeylikey. :)
Annars ska jag väl mäst gräma mej över denna plågsamma vecka jag har framför mej, som kickstartar med dubbeltimme kemi och dubbeltimme matte efter varandra, satan vad kul!!
Saknar praon också. Det var så nice, för det fanns jobb hela tiden, det var aldrig bara att sitta och chilla och det var det som var så kul! Dagarna som ofta blev från halv 9 till 4 bara flög förbi, de gick fan snabbare än 9-1 i skolan.
Och en annan sak jag saknar är sommaren. Läste igenom inläggen från... juli var det, på min blogg igår. Skrattade som fan och bara dog lite. Det enda man behövde fokusera på då var liksom: Ha kul. Nu är det skola, träning, sova, skola, inte frysa ihjäl, plugga, stressa.... håhå. Men snart är det jul, och det underlättar allt! :)



Jajja, vi hörs sen hörni!

-

Everybody tells us that dancin is so easy. That everyone can dance. Sure, that's true. But those who don't know can't feel. They don't know the joy of dancing, the feeling you get when you express yourself through moving your body to the music. No one but a dancer knows how it is to be on stage, feeling the spotlight on you, hearing the crowd cheer so loudly to the routine you just did. No one but a dancer know how much work it is.






(Hittade denna text på ett facebookevenemang, och texten gick rakt in i hjärtat på mej. So true!)

Härla!


Hallå! Har haft en supertrevlig fredag/lördag hos Emelie och Fredric, hoppas ni vet hur mycket jag tycker om er! :) Det blev massa filmer, prat och skratt. :) Såg bland annat på Flashdance, lite skandal att jag som typ lever för att dansa inte har sett den... Men det var såå härlig iallafall! :) Och joo, pepp för Egypten i vinter! Kan inte besrkiva lyckan med ord!
Yesyes, idag när jag kom in till stan igen for jag och dansade lite, det var så underbart! :D
Nu sitter jag och ska strax släng mäj i duschän. Sen blir det nog chillande, fyfan vad mysigt väder det är!
Längtar till Lilla jul nästa helg. :)
Yesssbox, vi hörs sen hörni!


Byebye Ålandstidningen

Tjoo! Imorse vaknade jag med ett ryck av en dröm om att nån rysk tjej bodde i vår källare utan att jag visste om det, och så sprang jag rakt in i henne i garageöppningen en dag, och gud vad vi skrek! Haha, ibland undrar man....

Jajja, sedan gick jag somvanligt ner och bläddrade i Ålandstidningen, såg att min första publicerade bild tydligen var fotad av "Sara", haha! Inte första gången mitt namn blev fel på Ålandstidningen, det har nästan blivit som ett internskämt det nu haha! Fick mej iallafall ett gott skratt, men det är en lång historia allt det där...
Men hur som helst, idag var då sista dagen på Ålandstidningen, fyfan vad synd det är. Dagen har iallafall bestått av besök till KHS, besök hem till en kvinna som pysslar ihop sina egna paket typ, (och en nästan krock där emellan, shit vad halt det var!) intervjuer med massa folk i skolan (Herregud vad barnen i lågstadiet var gulliga!! Alla ville vara med i tidningen, haha), redigerande och massa fixande på massor av bilder och, tillslut, det smärtsamma avskedet.... Haha nä men, det var jäkligt tråkigt att gå därifrån... Satt kvar och redigerade bilder på övertid med flit för att jag inte ville gå hem, haha, då är något lite sjukt. Fick iallafall en bild på mej då jag somnade i bilen en dag (HAHA), en cd med alla andra bilder och en såndär t-shirt med tryck på äkta åländska av dem på tidningen, haha. Gud vad jag kommer sakna detta nu!!

Om ni missat det tycker jag den här veckan har varit tummen upp!!! :D Haha

Men nu är jag lite ledsen
 
.. men samtidigt glad, för ikväll ska jag till Emelie och Fredric! :) Det tycker vi om.

Glugg, Silverskär och intervjuer

Tjena! Nu har jag dansat, ätit och duschat och har äntligen lite mera tid på mej att sitta och fåna mej med denna sysselsättning kallad bloggande. Dagen började med att jag tvingade mej ur sängen, gick ner och hittade min glugg i tidningen! :) Hehe. Elegant bild det vart! Eller......?
Jajja, for till jobbet (haha, låter som nån wannabe vuxen) och nästan direkt ut till Silverskär med Anna och Ida (journalist och fotograf). Har aldrig varit där förut, så det var ju kul. Och SJUKT hur mysigt det var där ute! I och för sig frös jag häcken av mej, men det gjorde inget. Vi fick gå runt och kolla i alla hus, titta på när kockarna lagade julbordsmat, intervjua (okej, jag lyssnade mest) och såklart: ta foto på allt! Och vilken galen julkänsla det var! Gamla, röda stugor, julpynt överallt, brinnande brasor, snötäckta landskap och julmusik på. Fyfan vad mysigt. :') Vid 2 kom vi tillbaks till stan, vid det laget var jag vrålhungrig. Så jag snabbköpte en sallad som jag blev tvungen att käka på vägen till skolan, där jag och Janina skulle intervjua lite folk. Efter det var dagens jobb klart och jag gick hem, ledsen över att bara ha en dag kvar... Gud vad jag har trivts med denna praoplats, helt galet! :)

Yäsyäs, lite bilder från idag kommer här









Åh fyfan, detta var bland det äckligaste jag sett, haha!







 








mysigaste vädret!

Hej! Idag har jag varit ut till Silverskär, fotat skitmycket och intervjuat folk! :) Och gud vilken vinter det blev nu igen då.. Men jag gillar det, får sån enorm julkänsla!
Har iallafall haft en nice dag, men berättar mer sen. Nu är jag bara helt deppig... Imorn är sista dagen, och jag vill ju jobba kvar där i all evighet... Haha, jag älskar det!
Jaja, nu ska jag iallafall på dans. Igår var den himla nice! Åh vad den ger mej glädje alltså, det är sjukt. Mina mungipor var nånstans vid öronen efter speciellt en av danserna. Och vad jag skrattade när vi försökte trotsa tyngdlagarna och vika oss dubbla mot en vägg, det gick ju bra haha! Näe alltså, älskar allt! :D
När jag kom hem var jag dock så trött och förbannad att det inte finns ord. Hehe. Cykelns trampor var nämligen helt oförutsägbara och hackade som fan, så jag bara flög fram att över cykeln flera gånger, och det tog så satans ont! FAN vad trött och ledsen jag blev då, haha.

Men skriver mer ikväll, puss!



Lite gamla sommarbilder... Åh. Gillar att jag ser ut som en blekfis på den ena och värsta bruna strandstekarn på andra. Inställningarna, hehe...


I MISS IT

Tjenaa. Eftermiddagen har gått åt till bildredigerande (jessus, har nog aldrig redigerat så här mycket på en dag!) och extremt chillande. Skönt som fan! Nu tänkte jag fara och träna arslet av mej. Haha, är så PEPP! :D


Haha, en lembötebild som Johanna var snäll och skickade, men som jag aldrig hann spara, så jag print screenade bara den där lilla bilden.. Hehe, men vad jag saknar detta!! Helt obeskrivligt. Det ska då föreställa en pyramid... hehe....

The cross











Försökte vara lite kreativ med mitt korshalsband... Hm. Jaja, det blev lite bilder iallafall, var ett tag sen! :)

Stress

HEJ! Hur är det med er denna iskalla onsdag? Själv mår jag fint. :) Fick sluta halv 2! Wohoo! Däremot var jobbet, eller vad man nu ska kalla det, otroligt stressigt ett tag idag, höll på att dö. Haha, tror aldrig jag har varit så slut i huvudet av stress förut. Men sen var det ingen fara iallafall, massa artiklar och bilder som inte alls behövde vara inne imorn, som jag och Janina trodde. Hoho. Kände mej såhär på lunchen



Men annars har nog dagen varit helt bra! Har skannat 320948506 böcker, redigerat 920347354 bilder och varit en sväng på stan. Trots att dagens jobb inte var lika fartfyllt som gårdagens vill jag ändå inte att den här veckan ska ta slut. :(
Jaja, nu ska jag nog chilla fram till 5, då jag far på dans. GE MEJ STYRKAN! Haha, kommer dö. Men härligt ska det bli, oohja!



DRÖMMEN ELLER?

http://www.rixfm.com/tavling/2010/11/15/go-loca-med-shakira

Skulle fan hugga av min högra hand (och den vänsta med) för att få vinna detta!



Sötbonden Lisa upptäckte detta :)

Nice dag!

Hej! Gosh, I love my job! Haha det där lät fult, men jag trivs som fisken i vattnet på Ålandstidningen. Längtar redan till imorn. Idag var fasen ännu bättre än igår! Dagen har bestått av redigering av mina brandbilder (de kommer antagligen upp på Ålands hemsida), intervjuer med massa folk på stan, fotande på Alandica, gluggskrivande, intervju och foto med Simon och Beman, och en tur ut till Sund/Saltvik, hehe. Så jäkla kul! Var även och lunchade (haha, känner mej som Blondinbella eller nån när jag använder det ordet. I och för sig... så har jag aldrig använt det förut. Haha) med Janina. Ida jobbar ju där så det var trevligt. :)
När jag kom hem vid 4 (har jobbat en timme "övertid" båda dagarna nu, men det gör iiiinget alls) så fick jag besök av min kusin Sara! Vi lagade mat och snackade, vilket var himla trevligt, som alltid med henne. Gillar våra planer att åka till Sydamerika när jag fyllt 18, hehehe.
Nu är jag trött. Känns så annorlunda mot skolan, nu är det som att det är fullt upp från morgon till kväll, bokstavligen. Puh. Så nu blir det lite hängande vid datorn och sen mitt livs kärlek: Gossip girl!


eääh, ett år gamla bilder,hohoooo...

20:40

Tjenahej. Dansen idag var jättekul, men fans så jobbig. Vilket ledde till att baletträningen gick lite rakt åt helvete.. Hehe, men älskar det ändå. Mindre än en månad kvar till uppvisning! :) VAD JAG LÄNGTAR.
Haha, måste bara berätta om min hemfärd från dansen. Snackade i telefon och ledde cykeln, som såklart skulle börja vingla och falla omkull hela tiden. Sen fastnade jag i en massa lera med mina vita converse, och såklart ösregnade det samtidigt. När jag väl kom hem ceppade mina nycklar, jag tog fel, fick inte upp låset osv. Då blev jag så trött så jag bara stod där och böjde upp huvudet mot himlen och stirrade rakt ut helt uppgivet. Då faller plötsligt en gigantisk regndroppen rakt i ögat på mej. Haha! Jag ceppar till och bara hänger ner över cykeln, gapskrattandes åt mej själv. Jäkligt fult, haha!

För tillfället sitter jag och njuter av läxfriheten och faktumet att jag längtar till imorn för att det är så kul! :))
Woho, puss på er!


Hahah, jag och fotografen Ida idag. Mitt obejktiv är löst = bilden blev helt svart = fick öka ljuset som en dåre i ps = därav den usla kvalitén, haha!


Eld

Idag har jag...


Bränt ner ett hus! Haha, nä men var med och fotade när massa brandmän gjorde det.


High fashion!
















Har haft en grymt bra första prao-dag! Har fotat i Ålandstidningens studio med Janina (vilket var helt galet kul, skulle älska att jobba som fotograf alltså!), varit på vernissage, skrivit glugg och varit ut till flygfältet på den här övningsbranden då. Att åka bil över flyganan kändes jäkligt märkligt, haha!
Men Sara och Fredric hade iallafall verkligen rätt, det är sjukt nice att jobba här!
Kom hem vid 4, och nu ska jag byta om och sen fara på dans. Blir där halva kvällen typ, sen efter det kan jag bara CHILLA! Inga läxor, inga prov. Dör av lycka.


Köpt i New York





Yes, majoriteten av kommentarerna på förra inlägget (2 av 2 hittills, hahahaha!) tyckte att det skulle vara kul att se lite nyinköpta grejer. Tack för det hörni! :) Så nu kommer del ett: Smycken! (och ett par skor). Köpte det mesta på Forever 21♥ och några få grejer från 2DollarShop, hehe. Skornas affär minns jag inte vad hette.


SKITkvalité på bilden, sorry!





 



Ja som ni ser vart det mest ringar, hoho. Dom var så jääkla billiga (de flesta kostade 4.95 dollar = typ 3 euro?).
Om nån dag laddar jag nog upp lite kläder också. Men nu ska jag kolla på Gossip Girl! :)
Puss

Lite nytt.






Detta köpte jag igår + lite underkläder. Är iallafall helt nöjd, det var ju tänkt att jag i princip inte skulle shoppa alls... Sen känner jag också att prioriteringen är helt fel, visar upp massa bilder från Stockholm, men inte en bild på vad jag köpte i NY... Men funderar på att fota en del av det, typ alla smycken jag köpte där, och visa. :)

Vad sägs, vill man kolla vad folk har köpt på deras bloggar eller är det ointressant? Själv tycker jag det är kul att kolla! Men vad tycker ni? :)

Hos mormor&morfar

Tjenna. Sitter hos mormor och morfar för tillfället, kom hit och käkade lite mellanmål och grattade morfar. :)
Före det var jag hos Saine. Vet inte hur jag ska klara mej utan vår handikappad-het och vår fantastiska humor i en vecka! Kommer sakna henne jättemycket. :(
När jag kommer hem sen ska jag sätta mej och surfa på Marsa Alam, Egypten. Vi hade tänkt åka till Sharm el Sheikh i år igen, men det kanske failar så nu ska jag vidga mina vyer angående Egypten lite!
Hehe, men nu ska jag gå härifrån, ha det!


12:15

Hejsaan. Igår var helt bra, var som sagt till Sverige med familjen. Shoppade lite på Skärholmen och hängde på Ikea, haha. Det dröjde ungefär hundra år innan jag hittade ett par skor, men till slut fick det bara bli några. Köpte även lite annat också, hehe. Ajaj.
Idag är det söndag och jag har inte så mycket planer. Ska iallafall säga hejdå till Saine innan hon far till Åbo och blir där en vecka! :( Sen tänkte jag jobba lite med mitt digibildsprojekt... Och kolla Gossip Girl. :) Är helt fast i tredje säsongen nu, det är så bra så jag tror jag dör. Inte blir det bättre av att man känner igen sig i New York hela tiden också, FYFAAN vad jag saknar stället!!
Förövrigt har jag ingen söndagsångest heller! Bara lite söndagsnervositet... Imorn börjar ju praon! Ska vara med fotografen på Ålandstidningen, tror det blir grymt! Och så jävla obeskrivligt skönt det ska bli att slippa skolan en vecka också! WOHOO!




Och just det, sorry för upprepad bild, men vad jag vill säga med denna är: hoppas att min pappa (som är bäst) får en jättebra farsdag! :)

drops

Hallå. Var med Saine efter skolan. For till stan, for till Kim, luktade på parfymer, kollade på poker. Det var typ min eftermiddag det. (: + Att jag har insett ännu lite mer hur sjuka jag och Saine faktiskt är...
Nu sitter jag och väntar på att middagen ska bli klar, är så hungrig att jag avlider. Sen blir det nog mest chillande, är säkert med Saine lite, sen senare.
Men nu ska jag käkaaaaa, puss!



Digibild.

Hejs. Sitter i datasalen och har digibild. Ska visa lite bilder och sen förhoppningsvis få smita hem. :)
Idag skrattade jag som en dåre och så skrev jag finskaprov, och det känns just nu som att jag aldrig skrivit ett sämre prov.. Aj. Men vi får väl se, kanske att det gick bra iallafall, jag vet inte.
Efter skolan ska jag kanske vara med Saine tror jag. :) Och kvällens planer är extremt oklara, däremot är morgondagens lite klarare: Då far jag antagligen över till Estocolmo. :) Är i ett galet, krävande, akut behov av vinterskor. Tår som förfryser varje vinter + en kommande vinter som sägs bli den kallaste på 1000 år + converse är ingen bra kombination.. Julfestklänning vore också trevligt att hitta, men vi får väl se. Detta år SKA det inte bli nåt impulsköp som alla andra har och som man stressinhandlar en vecka före julfesten, nej, i år ska det planeras!
Men nu har jag visat bilderna (dog lite!!) och nu drar jag hem fort som fan!
Puss


Haha aw, en gammal bild på mej och min syster, Saine. Lemböte, sommar, vi två. :) Härliga grejer!

Redigering

Tjaa! Dansen gick nog helt bra, vi dansade en dans som vi inte gjort på skitlänge och gud vilken julkänsla jag fick! Vi ska antagligen uppträda med den i år igen. :) Lite läskigt dock när det var den jag var så asigt jävla nervös för förra året.
Resten av kvällen har spenderats vid datorn. Har redigerat maassa bilder till digibilden, puh! Och snackat med lite trevliga typer. :) Därför blev tyvärr finskapluggandet lidande... Inte bra. Inte bra alls.
Så det ska jag börja med nu, wish me luck!
Pusshej


Lite gammal bild, saknar sommaren så att det inte är sant!!

I år önskar jag mig...

Som förra året lägger jag upp en liten önskelista. :)



Macro- och stjärnfilter, serier, money, smycken, hårprylar, tavla av Brooklyn Bridge (finns en liknande, billig i Mariehamn!! Som jag tänkt köpa ett tag, men hehe, lättare att önska sig) är exempel på nåt som skulle göra mej lite extra glad. :)

Thumbs up

Helloo. Igårkväll var jag på dansskolan hela kvällen. Kände faktiskt att det gick riktigt bra, gud vilken underbar känsla! Dubbelpiruett funkade problemfritt (oftast) och allt kändes bara.. nice. Sen provade vi lite kläder också, börjar faktiskt bli lite nervös över uppvisning med tanke på att vi faktiskt bara uppträder i underkläder och två tygskynken i en dans, haha! Kajsa S var och hälsade på också, det var ett tag sen man såg henne! Men roligt var det iallafall. :)

Idag var också en helt bra dag. Längesen hkn var så chill, och halva engelskan gick åt till att sitta i rasthallen.
Nu sitter jag och pluggar lite smått på finskan, och strax ska jag iväg på dans igen!
Ikväll blir det plugga stenhårt (ehm) och redigera massa bilder till didibildsprojektet som jag ska visa läraren imorn (!!!!!). Jo men det är lugnt alltså. Helt jävla.. kolugnt...........

 


STYLE BY TYRA

Gosh, den människan vet hur man designar smycken! Vill ha ALLT.

 

 

  


Onsdag, 15:49



Hallå! Min fina vän Saine, som förövrigt är jäkligt bra, somnade i soffan nyss hihi, så jag smet till datorn i brist på annat. Idag var skoldagen ganska jävlig. Motionstestet gick nog helt bra iallafall, skönt att ha det gjort. Efter skolan har jag och Saine bara varit här. :) Nu ska jag strax laga middag och ikväll ska jag träna häcken av mej, haha, vad död jag kommer bli!!


Klassmiddag

Tjo! Sitter och pluggar.. Fan, känns som att jag skriver det hela tiden. Vad allt är stressigt just nu alltså! Fyfan.
Jaja, var som sagt och åt på flygfältet med delar av klassen idag, maten var helt okej, och vi hade himla trevligt! :) Känner att vad vi än hittar på sen i vår eller när det nu blir, så kommer det nog bli awesome!

Jo att det var det jag hade att säga. Imorn kommer jag nog dö lite, motionstest på gympan och dans hela långa kvällen. Men nä vafan, kul att träna. :)
Vi hörs sen!


Hello winter

Tjena! Vädret är ju helt jävla insane. Igår sken solen och löven var vackert gula. Idag blåser man omkull när man går ut och efter 1 minut ser man ut som en levande snögubbe. Shit pommes frites, lite tidigt för såna här snöstormar tycker till och med jag... MEN, det är faktiskt sjukt mysigt också! Nu fattas bara julen ju. :)
Annars har idag varit helt okej. Skrev geografiprov, har gått och varit nervös över det sedan början av nian i princip. Nä men, jag trodde det skulle bli skitsvårt. Men det gick nog prima, TROR jag.
Efter skolan var jag med Saine, och nu sitter jag och försöker fixa min matteläxa. Gillar att jag ställde upp världens jobbigaste grejer typ 7 gånger innan jag insåg att man kan lösa det i en enda uträkning typ. HATART, haha.
Ikväll blir det middag med klassen på det där nya stället vid flygfältet. :) Sen hem och börja öva på finskaprov. Haha, har nog aldrig i mitt liv börjat på ett språkprov så tidigt, men jag måste fatta detta!! Haha.




Internskämt

Galet skönt att börja tio idag, kommer knappt ihåg när jag senast vaknade på en vardag och det var ljust ute, haha! Så skolan var också ganska chill idag, inte så farligt med 10-3.
Saine och jag skrattade så vi dog på mellanmålet, vi håller nämligen på att försöka minnas alla våra gamla internskämt. Skriver en lista på dem på vår andra blogg, som jag hoppas ni INTE vet namnet på, haha!
Det är verkligen sjukt, vi kan typ kommunicera med bara internskämt, haha.
Nu ska jag iallafall ta och plugga ihjäl mig, har sista geografiprovet imorn. Sen senare är det dans.♥


20:14

Men tjenaaa, har inte gjort speciellt mycket idag. Bara pluggat, varit ute och gått och käkat hos mormor och morfar. :) Känner en enorm stress över provet eftersom det typ är omöjligt att få in nåt i skallen just nu.
Jaja, världens skönaste är iallafall att jag börjar 10 imorn, första gången på ett år. Herregud vad underbart!

Yesyes, slutar väl det här inlägget i samma stil som alla mina andra kvällsinlägg haha: Nu ska jag kolla på tv och sen oc ♥


SATAN

Plötsligt kommer jag på att jag totally har glömt det sista, extremt avgörande, skitlånga och asigt jobbiga geografiprovet vi har i övermorgon! Jag skulle ju börja igår och vara lite förberedd! Men nä nu sitter jag här och kan ingenting. Blir väl att börja läsa som ett as nu då. FAN vad jobbigt.
Dessutom har vi finska prov denna vecka, skrattar bara jag tänker på det för det är sjukt hur värdelöst finskan har gått den här perioden.

Jaja, senare ska jag till mormor och morfar iallafall, funderar även på att fota lite, om jag nu hinner..
Ha det bra iallafall hörni!

Sunday

Godmorgon! Underbart att sova ut, det är fan det bästa med helgerna. Eller okej, nästan det bästa. :)
Inatt drömde jag igen masa sjuka drömmar, var på konfirmationsläger igen och den här gången SÖG det, och det stod två gubbar med hatt och glasögon (liknar tjuvarna i Rasmus på luffen) och glodde på mej genom mitt fönster dygnet runt. Sen dök jag ner i havet och umgicks med en bläckfisk. Fattar inget. Haha.

Idag ska jag ta och chilla som tuusan. Måste skriva på ett fysikprojekt först i och för sig, men efter det kan jag göra vad jag vill, chillll.

Ha en fin söndag!


Ägg?

Tjaa. Min kväll har bestått av Saine och ägg. Vi har kastat ägg, vi har burit på ägg, vi har knäckt ägg och vi har placerat ägg. Haha, i brist på annat liksom. Skrattade som fan iallafall, vi kan vara så sjuka att det inte är sant, som vi brukar säga: Ibland blir vi rädda för oss själva. :')
Före det var jag iallafall till gravplatsen (åh vad det var fint där) och sen till farmor. :)
Jajja, har iallafall haft en chill och trevlig men ganska störd kväll. Nu ska jag kolla på oc, och sen sovaaaa.

Puss :)




Nej men man saknar ju inte aaaaalls..


Fredagkväll, städning och avancia

Tjo! Har haft rätt fullt upp sen senast, så har inte hunnit skriva något.
Gårdagskvällen blev iallafall riktigt braa, hade jättekul vid de flesta tillfällena. Men sen gick det upp och ner, hehe ajaj.. Har inte så mycket uppfattning, men först var vi iallafall hos Saine dit det kom lite folk, sen for vi ut, till lite olika ställen, och det slutade med att Saine och jag hälsade på några kor, what the fuck.
Men tack alla som gjorde kvällen bra! (:
Idag städade jag och Saine hennes hus först, puuuh. Och vad jag skrattade åt våra drömmar, vi drömmer verkligen helt jävla stört ibland, speciellt Saine! "This is a motive of motivation" HAHA. Jaja, sen stack jag hem iallafall och for sen nästan direkt till Avancia med Celinda, gud vad skönt! Kändes som att träningen behövdes.
Nu har jag tagit en lååång dusch och ska strax fara till gravplatsen. Det är ju Allhelgona. Usch, har varit dit alldeles för lite, känner mig hemsk som inte varit där på ett år...
Ikväll vet jag inte alls vad som händer, är rätt och trött och chillsugen, men vem vet. :)
Vi hörs senare iallafall!
Puss gullen


Aah har ju sån galen bildbrist nu, så det får väl ta och bli två bilder från back in the days. Hehe

Halloween

Tjena! Igår var jag först på dans, sen kom Saine hit och sov här. Vi skrattade som fan ("hejdå!" okej, sämst humor ever) och pluggande arslena av oss, hoho. Men det var iallafall bra, för provet gick helt fint idag! Känns jävligt skönt det, och nu blir det inte mer historia före lusse.
Annars har dagen varit helt chill. Hittar på och snackar massa bullshit på digibilden som vanligt, vet inte när jag ska få detta projekt klart jag.... Hehe.
Nu sitter jag iallafall och chillar helt galet, det gillar vi. Snart slutar Saine och då går vi till stan. Ikväll firas ju Halloween (fast det var förra helgen, tror jag), det blir förhoppningsvis riktigt jävla kul! Men har inget att klä ut mig med, hehe...
Jaja, hoppas ni får en AWESOME FREDAG! :)



Lite sådär halvfjollig vid camen?

Something I love, and will never stop doing.

Tjenna. Kan för tillfället inte komma på något alls att berätta om idag. Helt jävla vanlig dag. Maten på hkn var iallafall helt apgod. :) Efter skolan kom Saine hit en stund, nu sitter jag ensam och chillar. Dans strax. Och på tal om dans, så var den helt sjuk igår. Mördande jobbig. Var så trött när jag kom hem att jag på riktigt nästan lipade av trötthet. Kändes fortfarande som att jag var helt spänd i mag- och benmusklerna morgonen därpå! Haha, fast vad vet jag. Fick hur som helst även flera helt galna skrattanfall på dansen också. Tror tränaren blev lite trött på mig och Celinda. Alltså, när vi var i omklädningsrummet, det var ju sjukt. Vi skrek av skratt och gjorde allt från att ha allsång med Coldplay till att dansa disco till 80-tals hits, till att shaka loss som fan till Justin Bieber. Härligt är bara förnamnet. Är det nåt jag älskar så är det att ibland bara vara riktigt jävla.. onormal. Och tack Celinda för att du får mig att garva så jävla mycket!
Kimberly var också på besök igår, var himla kul att se henne igen! :)

Oj, nu blev det en hel massa danssnack. Förlåt. Det får man helt enkelt leva med om man är så söt att man vill läsa min blogg. Kan liksom inte sluta höja denna underbara sport till skyarna! Okej, det där var antagligen det fulaste uttrycket jag har använt i hela mitt liv. Men dans, det är liksom... dans. Fattar ni? Hahah. Och jag fullkomligen ÄLSKAR det, fast det vill döda mig ibland. :)

Jajja, ikväll kommer Saine hit och vi ska plugga som två cpn! Sen sover hon här också, och imorn sover jag hos henne, hoho då ska vi ha kul!

Hörs!


Celinda och jag i ett nötskal! Haha minns fortfarande när jag skulle klättra ner därifrån! Det gick ju inte sådär överdrivet bra.
(mycket gammal bild)


Fördelen med hösten

100 % mys!
 
 

Riktigt chill. Förutom sista bilden, skolan förföljer en vad man än gör... Hehe.
Men ja, så här sitter jag och myser just nu. Och nej, jag har ingen aning hur dom där jobbiga färgklickarna kom in i bilden, hehe.
Samlar också kraft, eftersom att jag på onsdagarnas dansträningar brukar vara dödare än dödast efter några timmar. Och det vill vi ju inte att ska hända igen, right? Sååå, samlar på mig all styrka jag har!!
Ha en finfin onsdag nu hörni!

Jag lider med Janina

Haha, inte min rubriksidé, (ni kanske vet hur FREAKING svårt det är att komma på rubriker?) men det stämmer ju faktiskt, av flera orsaker!

Men att, hej hörni. Helt okej skoldag. Slapp lite matte och lite finska tack vare tandläkaren. Var fan nervös före, men det gick helt bra där, inga hål haha. Men däremot har jag typ visdomständer på väg ut, och satan, är det inte dom man måste dra ut?!??!??! Haha, hoppas inte.
Annars då. Hade skeppsbrott på gympan, och fast det känns lågstadieaktigt är det fortfarande lika kul och chill! :) Och Emmas kommentar när hon och jag gjorde spagat fick mig på extra bra humööör.:))
Nu sitter jag här, ensam. Brukar vara med Saine på onsdagarna, men hon fick grymmaste huvudvärken, stackarn! :( KRYA!
Så tar väl och chillar lite då. Ska nog ta mig ut på en promenad och läsa på prov lite också, nu när jag ju har tid.

Hörs!


Detta ställe låg jag och drömde om på avslappningen på gympan idag... Ååååh. LYCKAN är ju att jag kanske är just där igen om 4 månader!


20:35

Hallå! Nu är jag duktigt stolt över mig själv, för när jag kom hem från Saine för en och en halv timme sen gick jag direkt och läste på nästan all historia, fan vad skönt det känns nu!!
Efter skolan var jag med Saine, vi lagade smoothie, såg på film och sen gick vi till skolan på ledningsmöte med julfestgruppen. Jag är inte med i ledningsgruppen, men jag fick vara med och lyssna. Tror det blir fint det här, faktiskt.
Sen for jag hem till Saine och käkade och efter det satt vi och försökte plugga lite history. Som vanligt blev det mest en massa asgarv. Har slutat oroa mig över oss för länge sen, det är liksom bara att inse att vi är totalt sjuka när vi är med varann! Haha.
Nu ska jag väl chilla bara. Har finska också, men det ämnet gav jag upp när jag började nian. Fan alltså, det språket går på riktigt käpprätt åt helvete just nu. Yes, peppar prov nästa vecka!
Jajja, nu mat! :)

 
Jag just nu. Älskade, återfunna gameboy! Haha :D


Hösten är fin ibland.

Tja! Helt okej dag. Dog lite där ett tag dock, drabbades nästan av Saines och min ökända (eh?) FAIL. Fy, humöret var inte på topp. Men det blev bättre! En annan jobbig grej är att jag ska till tandläkaren imorgon, fan. Inte för att jag har tandläkarskräck eller så, jag tycker bara det är så... jobbigt. Haha.
Nåt annat värt att nämnas då, ja, kanske att jag och Saine förvandlades till två gapskrattande 3-åringar en rast, fyfan vilken ful humor vi har!! Men älskar den ändå. :)
Och på tal om Saine så sitter jag faktiskt och väntar på henne just nu. Och ikväll ska jag chilla och LÄSA HISTORIA!! Kommer inte att läsa något alls imorgon antagligen så. Usch, vill bara ha provperioden över nu. Men man får väl hålla ut, 3 prov kvar bara! Och sen prao! Känner faktiskt peppen! :)

Förresten, herreguuuud vad fint det var idag! När jag och Saine var hem på rasten måste jag nämna hur vackert allt var typ 5 gånger. Soligt, gula löv, höstigt. Fyfan, skulle ha velat fota allt. 
Och jo, en till ful grej idag: när vi kom tillbaka till skolan den rasten stod några lärare på trappan till skolan, så vi pallade inte gå in. Så det slutade med att vi satt helt ihoptryckta i en busskur och gömde oss, och sedan smög in på lågstadiets skolgård och bara krälade fram i skydd bakom staketet, lite lagom fult.

Men nu ska jag väl fortsätta vänta på Saineeee. Ha en bra tisdag, heh.
Puss!








Ny header!

Igen, hehe... :) Jag börjar bli som vanligt igen: Byter hela tiden... Men vad tycker ni? :)  
Förresten så, nä jag vet inte varför kvalitén blir så kass. Jävligt irriterande är det iallafall.

Nu är jag hur som helst hemma från två svettiga danslektioner sm fick mig att inse några saker: 1.VI ÄR SNART KLARA MED JOBBIGASTE DANSEN EVER!  2.Jag är ärligt osäker på om jag ska orka dansa hela den dansen, iallafall med energi. ..... Sen tog listan med grejer jag insåg slut. Haha!
Jajja, nu har jag även käkat en supergod middag, tagit en lång dusch och gjort lite läxor.
Det som återstår nu är: tv och Gossip Girl! Love it.

Puss!



Monday

Hej! Måndagseftermiddagar är så jävla sköna, bara för att man vet att skoldagen är över. Okej, en hel del för att man vet att det snart är dans också. :)
Hur som helst, idag var helt okej ändå. Lite om energikällor, lite om att bygga hushållspappershållare, lite om förintelsen. Fyfan vad hemskt det var att se bilder från koncentrationslägren, hade fan inte sett det förut. Sjukt att man behandlade människor så, jag blir så jääävla förbannad.
Jajja. Nu sitter jag och käkar. Och snart på dans som sagt.  
Förresten, satan i gatan vad fort det blir mörkt nu! Ajaj....
Men nu, plugg. Hejs så länge!


RSS 2.0