Living how we wanna, speeding through the life

Hej! Måendet sen senaste inlägget blev återigen bara sämre så det slutade med antibiotika och hela skiten, blä. NU är jag dock i princip helt frisk igen vilket är galet skönt för är trött på att va borta från jobbet. På tal om att vara borta från jobbet, så är det något jag snart kommer vara för gott dock. Jobbar nämligen bara två dagar till i sommar!! Känns konstigt att sluta på det som varit vardag sen mars, men ska bli skönt med semester också! Rock off har dragit igång förövrigt vilket är sjuuukt roligt! Första helgen var jag fortfarande sjuk så alkohol och utgång straffade sig ganska rejält, men hade så himla kul ändå. Senaste två dagarna har varit så jävla roliga också att det är sjukt! Härliga förfester med finaste vännerna, hoppande till De vet du, galet mycket dans på Kino, osv. Idag har jag hängt i Möckelö med fina Ronja, solat, simmat och snackat. Härligt det! Ikväll känns det som att alla är rätt trötta men lite Lux ska vi försöka oss på i alla fall! Imorgon ska jag tillbaks till jobbet efter två dagars ledigt, ska bli kul även om jag dör av värme. Vill typ be om ursäkt till kunderna för att jag är så svettig. Haha. Min mobil är förövrigt sönder så bilder har jag 0 av, trist som fan. Är dock ganska skönt att vara utan telefon, känner mig så jäkla fridfull och i nuet, haha. Nu ska jag börja fixa mig och sen bege mig mot Emma! Ha en fin kväll!
 
 

Gotta stay high all the time

Förrförra veckan drog jag en sväng till Sverige i några dagar. Första dagen kollade jag och mamma och pappa på olika eventuella framtida hem åt mig i Stockholm. Ser faktiskt lovande ut nu, och med lite tur är jag Lidingöbo om en månad!! På tal om mitt liv om en månad, så tackade jag precis nu ja till en plats på KTH till hösten också. Ska alltså försöka mig på att kombinera Balettakademien med basår, vi får fan se hur detta slutar.. Aja, behöver ju bara läsa upp fysik och kemi i alla fall så med lite tur går det. Annars får jag göra det nästa år. Hur som helst, Stockholm ja. På kvällen mötte jag upp Saine för att sen gå till Fridays. Planen var en cider och sen sova ungefär men det slutade med fler drinkar och champagne och grejer. Riktigt roligt var det i alla fall! Följande dag for vi till Göteborg, helt enkelt för att vi alltid velat se den staden haha. Chillade runt, letade hotell (haha frågar mig än idag varför fan vi inte bokade nåt på förhand?!), drack rosé i Slottsskogen, vandrade genom Feskekörka, käkade sushi, var ut och spanade in lite barer, träffade sköna Göteborgare och hade allmänt roligt! Blev dock sjuk och började må riktigt dåligt så det var ju extremt trist timing. När vi kom hem blev det ännu sämre så låg däckad hela helgen.. Reste mig seriöst aldrig ur sängen haha, missade Emmas 19-årsfest och var jävligt bitter. Början av helgen var i alla fall bra, höll mig ännu på benen då så pallrade mig ut till Lollos stuga med ett gäng, extremt härlig dag!!
Annars har jag lyckats bli frisk från influensan men istället dragit på mig en förkylning. Är tillbaks på jobbet i alla fall, vilket är roligt. Hunnit med så mycket somrigt och härligt senaste veckorna känns det som, jättenice. Poolparty på Arken, snack och mojs på Järsö med Ida, mer järsöhäng bestående av nattbad tillsammans med Lollo, Ida, Pernilla och Ofelia, några svängar till Paf Carnival, altanmys med Hanna och Janina, osv. Senaste helgen var riktigt bra också! Hängde på Alex stuga i fredags, Isacs stuga i lördags och i söndags dansade jag och mojsade lite mer.

Nu kommer en hel hööög med bilder! Hehe, vill ju kunna kolla tillbaka och minnas allt jag gjort sen
 
Överlyckliga över att äntligen ha skaffat ett hotellrum, haha
 
  
 

Sommardagar

Hej! Senast jag skrev var innan midsommar, så återigen har en del hunnit hända. Dagarna har jag för det mesta tillbringat på jobbet som vanligt. Det rullar på rätt bra! På kvällarna försöker jag träna så ofta jag hinner samt träffa vänner. En vanlig sommar skulle jag aldrig nånsin komma på tanken att träna helt ensam sådär bara, men nu inför Balettakademien är det nödvändigt, haha. Lite mojsiga sommarkvällar har det hunnit bli också, brygghäng, många gardenbesök som vanligt, lite bilturer och sådär. Har fått andra skedet gjort med bilskolan också (eller ja, har en körlektion kvar), jätteskönt!! Midsommar firades hos Ida och sen hos Moa, tack till båda!! Fin kväll som jag dock kunde ha gjort bättre, men ja får faktiskt skylla mig själv. Midsommardagen var stört rolig!! Vin på Garden följt av drinks hos Emma följt av dans på Arken, hohooj vad kul det var!
Annars har jag försökt chilla lite också, hängt lite på stugan när jag fått möjlighet, läst mina älskade Dan Brownböcker hehe osv. Just nu är jag sjuk, varit det i snart en vecka. Men börjar äntligen bli bättre nu så imorgon är jag förhoppningsvis tillbaks på jobbet! Halva förra veckan tillbringade jag förövrigt i Sverige men det + helgen får jag ta i ett senare inlägg, blir så jäkla långt annars!


  
 
 
 

RSS 2.0