Karonkakryssning

Hej! Vilken helt flippad helg det har varit. Rolig som fan men lika utmattande, haha. I fredags for vi några tjejer till Anna för att förfesta lite innan vi så smånigom begav oss mot terminalen för att ta färjan till Tallinn. Var en fruktansvärt rolig första natt på kryssningen tycker jag. Dansade, skrattade, sprang runt överallt och var konstig och dansade lite till. Något jag kommer att minnas och le åt resten av livet är nog när jag och Saine hoppade, sjöng och skrek tills svetten rann och rösten var borta, till en random sambapartylåt på dansgolvet. Var så fruktansvärt roligt! Vid 5 stupade vi i säng men jag lyckades bara sova ca en timme. Lördagen var helt sjukt seg, men vi tog oss iland i Tallinn i alla fall för att shoppa och käka, vilket var riktigt trevligt faktiskt. Hemresan och andra natten på färjan var jag riktigt, riktigt trött och förstörd men lyckades rycka upp mig och åtminstone stundvis ha sjukt roligt då också! Häng i hytterna, spel, karaoke och dans, mycket skratt på denna kväll också. Gick och la mig hemma i min egen säng vid halv 6 imorse och idag måste jag upp efter 6 timmars sömn för att fara på lång dansträning. Trodde det skulle bli omänskligt jobbigt men det gick faktiskt helt bra. Nu är jag trött så tusans, men trots risigheten och den sjuka utmattningen ångrar jag ej att jag for på kryssning! Var ju så underbart att bara dansa runt med alla fina treor och veta att vi är klara med gymnasiet och snart tar studenten tillsammans!! 

Här kommer lite bilder jag tog under kryssningen, blev dock inte så mycket fotande och kvalitén på de foton som togs är helt jäkla katastrofal haha men men! Första förfestbilden tog jag av Ofelia!







 
 
 
 
 
 

27e mars

Tjo! Länge sen jag skrev nu. Har i alla fall hunnit med en del sen senast. I helgen myste jag med Emma och Saine, jobbade, firade fina Celinda och drog en liten utgång. Var en riktigt bra kväll, tack Celinda! Söndagen var så jäkla seg, som alla söndagar känns nu för tiden. Förstår ej. Jag brukar aldrig ta powernaps nästan, är fan nästan emot dem för de ger mig ångest (som allt annat haha) men i söndags låg jag fan i sängen två timmar i sträck och halvsov/degade/vred mig/usch. Haha. I måndags skrev jag SISTA STUDENTPROVET!! Spanska var det som gällde, och det gick nog okej tror jag. Så det var det, nu taggar jag att köpa mössan hihi. Har även hängt med Fredric, mojsat som valigt och jobbat i veckan. Varit både på Rosenblads nya butik i Maxinge (åk dit, superfint!!) och vanliga affären. Idag jobbade jag utomhus hela dagen, kunde ju inte fått en bättre dag denna vår att vara ute på i alla fall, var så himla skönt med sol och värme. Idag är dessutom en stor dag, min fina lillebror blir 15 år!!! Stort grattis till världens bästa Marty♥ 
Imorgon kommer bli en jobbig dag. Håhå vill bara hoppa lite fram i tiden. Roligt blir i alla fall en liten uppvisning vi ska ha på dagen! Sen imorgonkväll går båten till Tallinn, är alltså dags för karonkakryssning i helgen! Det ska nog bli bra, har nojjat i 46 år men vafan, vi ska ju ha skitkul!! 
Nu ska jag ägna sista timmarna av denna kväll åt att kolla på Suits, ha det bra!
 
 

Haha, alltså dom där tjejerna!! Och KOLLA Celindas lilla voffsing, får ju nåt fel

 
 

Lättad

Hääj! Sitter hemma och bara njuuter. Alla obligatoriska studentprov är nu skrivna och spanskan jag skriver på måndag spelar ej så stor roll. Haha, det är en konstig känsla. Jag har varit livrädd för studentproven sen jag var liten typ, trodde de skulle vara helt omöjliga att överleva, men visst gick det ju rätt bra ändå. Igår var det mattestudent som gällde, valde att skriva korta och inte långa. Är verkligen tacksam att jag ändå har lätt för den matten, var inte så mycket problem med den alltså. Resten av eftermiddagen var jag ändå helt slut, låg i soffan och halvsov. Men efter en ordentlig middag (vilket var så GOTT, inte käkat nyttiga och bra måltider på vettiga tider på så länge nu) och en jäkligt jobbig träning mådde jag prima! Är världens bästa att få träna efter studentprov, kroppen bara skriker efter att få röra på sig haha. Idag gör jag inte mycket. Lagade plättar åt mig och Mike imorse, nu är jag hemma och chillar. Har storstädat och dammsugit och haft mig. Ska ta det lugnt nån timme till innan det senare är dags för dans. Är nästan konstigt att vara hemma, har bott hos Micke sen i söndags haha. Så blir det när det är smittor i huset + hypokondrisk Malin + ingen lust att skriva prov och vara jättesjuk. Nu ska jag kolla på nya favoritserien, Orange is the new black. TACK Lollo för tipset!!!!
 
Två från världens bästa dag, åh jag saknar det. Understa är Annas!
 

16:04

Hej! Helgen har varit lugn och skön, riktigt välbehövligt. I torsdags promenerade jag runt i Östernäs och Västernäs, blev helt slut av lycka haha. Har typ aldrig varit med om så mycket vårkänslor, det var ju helt sjukt fint!! Plittplatt vatten och solsken, åh. Har även hunnit fixa lite ärenden, hänga med fina vänner, ett träningspass följt av genrep med Dunder i Baltichallen och en typisk fredagsmyskväll med tacos, Let's dance och godis hemma hos Micke hehe. I lördags fick jag min födelsedagspresent av Ida, nämligen brunch ute på Havsvidden! Även det var helt fantastiskt, var så sjukt fint där ute och herregud så gott!!! Och jätteroligt som vanligt att få hänga och catcha up med min bästis. Efteråt for jag direkt till Baltichallen för att uppträda på Ålandsmässan, lika kul som vanligt! Resten av lördagen chillades bort helt, var snabbt med Emma och kikade lite på Jikkens match, utöver det såg jag mest på serier och tog det lugnt. Slocknade vid halv 12, en lördagkväll hahah..... Aja var ju skönt som fan. Väcktes nån timme senare då min finis kröp ner bredvid mig, bästa som finns. Idag har jag sprungit, hör på det då. Har hatat att springa halva mitt liv typ. Men har på nåt sätt kommit igång med det på senaste tiden. Inser dessutom att jag är så illa tvungen, då jag redan nu känner att en dans vi ska uppträda med om två månader kommer bli riktigt, riktigt jobbig annars. 
 
Och häär är lite olika bilder från senaste


 
 
 
 

Geografi, 19 år och dans

Alltså lättnaden just nu. Finner inga ord. Undrar om jag nånsin varit såhär lättad. Haha, okej nu ger jag mig men alltså REALEN SKRIVEN!! 5 veckors pluggande är över, pressen är borta. Det är helt otroligt. Vet egentligen inte ens varför jag alls satsat på detta, är ju helt säker på att jag ska till Sverige så studentresultat spelar 0 roll. Men jag är ju som jag är, måste alltid prestera.. Blir trött på mig själv men nu är jag ändå nöjd på nåt sätt. Geografi vart det alltså, var den enda som skrev det.... Haha, gick hur som helst bra tror jag! 
15 sidor fulla och fem och en halv timme senare var jag helt slut i huvudet, avslutade i alla fall eftermiddagen med fika tillsammans med några riktigt fina vänner, så jäkla mojs! Efter det bar det iväg på dans direkt, hade träning med några profesionella dansare från Sverge!! Var riktigt roligt, annorlunda och intressant. Sjukt skönt att bara dansa av sig all stress, mådde så bra. Nu ligger jag helt däckad i sängen, tänker ej göra mer idag. 
Igår fyllde jag ju förresten 19 också! Kassaste timingen i hela världen. Pluggade mest, varvat med ångestattacker över plugget, dessa botade jag sen med att dammsuga nedervåningen inte en, utan två gånger... Haha kul!! Fick i alla fall plättfrukost av min finis, träffade fina Saine en stund och sen blev det världens underbaraste middag med familj, farmor och mormor, följt av dans. Så inte ska jag ju klaga ändå! Alla runt omkring mig är ju så himla fina också. Kunde dessutom sitta ute i solen och plugga igår, vilket ju kändes helt fantastiskt. 
Nej nuuuu blir det nog massa serier bara, imorgon tänker jag inte ägna en tanke åt skola.
Ha det bra!
 
 
 

SÖNDAG

Hej! Försöker minnas vad jag gjort under veckan. Går ej så bra, då man ju inte har ett liv nu för tiden. Haha, seriöst, plugg och träning är det enda. I onsdags var jag på dansskolan från 3 till halv 9 kom jag på i alla fall, riktigt slut var man efter det. Gick dock bra ändå, var faktiskt rätt kul då jag hade min kompanjon Celinda med. Vi började nog bli lite väl bekväma med vårt jobb, då hon stod upp och demonsterade balettrörelser samtidigt som hon mumsade thaimat och jag satt bredvid med en pizzabit och geografiboken. Detta under en träning vi höll alltså. Haha jani, men nu är det färdigjobbat på dansskolan i alla fall!
Annars har jag hängt med Lollo en del, jobbat på Rosenblads och njutit av våren. Jobbet går nog bra, som jag sa förut också, men ska inte ljuga.. failar fortfarande så brutalt ibland haha. Aja, man får skratta åt det bara. Älskar att vi får ta hem blommor därifrån nu och då, blir så fint i mitt rum hihi. Har även varit med Micke i helgen, tycker så mycket om honom. Idag har jag pluggat, ätit middag ute på mormors stuga och hängt med Saine!
I veckan blir det allt från studentprov till födelsedag till workshop med proffsdansare. Hoj alltså, blir spännande det här! Nu är det dags för massa avsnitt Big Bang Theory, underbart.

 

Supermojs hos Lollo


Mina fina flowerz hehe och årets första utomhusplugg!! (nu låter det som jag älskar att plugga, speciellt utomhus)




040314

Hej! Livet flyter på, men alltså OJ vad jag längtar tills den 12:e mars, ca klockan 2. Då är nämligen realen skriven och jag behöver inte stressa så mycket mer. Det här med att jag skriver den dagen efter min födelsedag gör ju inte det hela roligare just nu, haha. Men men!
Senaste veckan har jag fortsatt vikariera på dansen, två dagar var dock Ella och Francine och höll lektion istället, otroligt kul!! Har även hängt med fina vänner, haft tacomys och kollat Let's dance, samt upptäckt serien The Big Bang Theory. Alltså. Att jag inte sett det tidigare. Den känns som gjord för mig, åh vad jag älskar den haha!!  
I lördags blev det utgång också. Hade tänkt ta det chill i 5 år ungefär men sen tänkte jag äh. Skönt med avbrott i plugga-dansa-jobbavardagen. Var en helt bra kväll, hängde hos Melle innan Arken, riktigt kul!
Igår firade jag och Micke 2-årsdag. Kan inte fatta att det är 2 år sen den där första pirriga pussen, att han har funnits i mitt liv så länge. Kan ej förstå hur jag har sån tur att jag har fått en så underbar pojkvän, kan bara konstatera att jag älskar honom mer och mer för varje dag. Efter våra träningar for vi igår och käkade middag ute, följt av häng på Arkens bastuavdelning. Helt sjukt fin kväll. 
Idag sken solen äntligen lite, så har försökt vara ute och få lite frisk luft för en gångs skull. Annars har jag som vanligt bara pluggat och tränat, håh alltså..  Dansen var i alla fall jätterolig, otroligt skönt de få gångerna man själv slipper dra träningarna nu för tiden, haha. Näj nu käk och serier, ha det bra!

 





Melles bild!
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0