Far på dansträning nu!


Och jag är så PEPP! Har inte haft dansträning sen början av juni, så har så jäävla mycket energi som lagrats nu. Woho, hur fan skulle jag kunna leva om jag inte hade haft dans i mitt liv alltså?
Så att, nu ska Saine och jag börja cykla mot Strandnäs, efter det far vi till Lilla holmen och simmar haha. Och sen stan tror jag. Ha det bäst!

Har klippt mej




och det känns som att mitt hår är tusen meter kortare :(
Hatar ångesten efter ett frisörbesök!
Men nu är de slitna topparna gone och så har jag nån slags sned pannlugg? Eller kan inte riktigt avgöra vad det är, haha.

Annars så har jag varit med Ida idag. Fikat på Bagis, gått runt i affärer och glott lite på film. Nicenice.
Inatt sover jag hos Saine, gillas!

Förövrigt längtar jag till NY, typ det jag lever för. Vill bara bortbortbort. Och shoppa my ass off. Om man nu kan säga så, hehe. Nä, men längtar typ varje dag. Tre och en halv månad kvar nu då, HE HE...

Far till Ida nu!

Hallå! Igårkväll gjorde jag ingenting, var trött som nån jäkla åsna. Såg iallafall på en film som mamma och brorsan hyrt, Into the wild. Såg den på lemböte också hehe. Den är bra, men så himla sorglig i slutet.
Idag ska jag först till Ida och äntligen se klart på Män som hatar kvinnor! Började se den i maj nån gång, haha. Sen ska jag klippa mej och efter det får vi se. Skulle så gärna vilja fara och hälsa på gullejanina, men får ingen skjuts... Fan, men du vet att vi tänker på dej. Om du ger upp vet jag inte vad jag gör! Du är stark, och du KAN klara det här. Jag lovar.
Så jo, det var dagens planer. Fan för vädret förresten, vad är detta?!
Just det, en sjukt bra grej: DANS ikväll! Jag längtar som en jävla dåre. Ska bli så damn underbart, har inte dansat på år känns det som!
Men nu ska jag sticka till Ida, cya!




Helt fucking underbart!

















Haha, jag är verkligen asigt höjdrädd, men tvingade mej upp i tornet iallafall. Fyfan...























Här har ni då dagen i bilder! Har haft en grymt härlig sommardag som spenderats på.. typ halva Åland. Haha.
Ida och jag cyklade då till Uffe på berget. Det tog ett tag, mina ben dog och svetten rann på oss, men det var ändå sjukt härligt! Alla ängar och åkrar ser så mycket finare ut om man inte ser dem genom en bilruta.
När vi kom fram käkade vi, gick upp i tornet (jag DOG) och sen hittade vi en liten, mysig strand en bit bort. Där låg vi och solade och simmade. Så jäkla härligt! Sen började vi cykla hemåt. Det tog ett tag. Vi var trötta, det var massor av uppförsbackar och det blåste världens motvind. Fyfan! Men nu har vi iallafall cyklat tre och en halv mil idag. Kommer sova som en stock inatt! Känner mej helt mör nu, så orkar nog bara chilla ikväll. Skönt det med.
Nu ska jag hoppa i duschen, skriver nog igen senare. :)
Puss!

Uffe på berget



Hallå! Gårdagskvällen vart verkligen sjuk, haha.
Eller inte i början. För när Saine och jag kom ut till Strandnäs fick vi veta att dansen var inställd. DÖDA MEJ. Då vart vi bittra. Så efter det gick Saine och jag mest runt på stan och klagade över varför det alltid var så dött där. Men sen kom Saine på en... utmaning. Hehe. Och vi måste göra den innan kvällen var slut. Så vi körde på, haha. Och shitt vad jag gjorde bort mej ibland. Men det förgyllde kvällen, lugnt! Speciellt när vi lyckades med sista uppdraget. ;)

Idag är vädret lika fint som tidigare dagar, och nu har Ida och jag bestämt oss för att här ska det inte sittas stilla. Nope, klockan 11 ska vi cykla till Uffe på berget! Som ligger i finström/saltvik? Haha, vi kommer att dö! Men härligt ska det bli också! Och man kanske blir lite brun? Kommer ju ta ett tag, om man säger så. Sen när vi kommer dit ska vi käka, och sen hem igen. Kanske vi hittar nåt bra badställe på vägen, hoppas det.
Det blir iallafall grymt härligt, summerfeelings!
Så att, önska oss lycka till! Vi hörs när vi kommer hem igen!


Dags för klippning




Joatt, ska klippa mej i övermorgon och jag vet inte hur. Bort med slitna toppar såklart (tror inte jag har klippt mej sen september/oktober hehe) men sen då? Skulle egentligen vilja göra nåt åt min före detta snedpannlugg som numera mer liknar en gardin. Men vi får se. Har ni tips?

Denna dag var finfin. For med Saine till stan och gjorde lite ärenden (värst vad vuxet det där lät då) och sen till stranden. Vi låg och stekte och lyssnade på musik, och sen hoppade vi även i vattnet. Det var inte så jävla kallt tycker jag, tvärtom, man kunde ju för första gången i år vara i ett längre tag! Så det var härligt. 
För tillfället är jag hemma, har just käkat middag. Men nu ska jag fara till strandnäs och dansa som en jävla dåre! WOHO!

cyaaa

Mot stranden!

Tjaa. Gårdagskvällen började med att Saine och Annina kom hit, och så stack vi ut vid 9. I början var det rätt trist och dött, men sen vart ändå kvällen helt bra. Träffade Oliver och Emma och Amanda + lite andra också.
Imorse vaknade jag av en hemsk dröm igen, och det slutade med att jag låg och grät. Fyfan, men nu är det bra igen. :)

Idag ska jag ha min första riktiga sommarlovsdag i stan! Japp, ni läste rätt. Har alla andra dagar antingen varit på lemböte, på min stuga, på Saines stuga, eller varit upptagen. Så nu jäklar, NU börjar sommarlovet! Det känns faktiskt som det nästan. Ska iallafall till stranden med Saine strax, åh det var hundra år sen! HÄRLA. Så det blir sola och bada hela dagen. Ikväll är det dunderdans, jag dör av lycka. Haha, typ.
Läste på Ellas blogg att igår (idag?) var det ett år sen öspelsinvigningen! Helt sjukt. Det var så galet kul! Att dansa inför så jävla många människor från halva världen, på IP, med bra danser och bra grupp, kan det bli bättre?
Kommer ihåg att jag hade hoppat in i dunderdansen typ en vecka tidigare, så nervositeten var ju på topp. Men det var så sjukt kul! Och hela öspelsveckan var awesome! Ida och jag jobbade i kiosk och gjorde bort oss tusen gånger! Och kvällarna på Games Street, de är också värda att nämnas. Kommer ihåg hur vi dansade loss på fredagen bland massa greker och annat folk, haha. Så himla kul.

Nä men hörni, nu ska jag packa ihop bikinisar och solbrillor, och sen börja dra mej mot Saine! Ha en underbar dag alla!


Midsommarpics!

Hade en mycket trevlig och sjukt traditionell midsommar i år! Haha, alltså med kransbindning, stångresning och blablabla. Trevligt sällskap var det också :)








Världens sötaste kattungar












Måste bara säga att Hanna har världens gulligaste hund!


Aaaaaw!













Konfirmation

Woho, jag är konfirmerad! Konfirmationen gick bra, men var helt nervös före, vet inte varför. Höll på att dö när vi skulle "tåga in" i kyrkan. Men inga större missöden skedde, haha.
Efteråt togs det massa bilder, kramades det och tackades en massa och sen gick jag hem. Vill bara säga tack alla konfirmander och storasyskon för den här tiden, den var oförglömlig. Och tack alla som kom och tittade. :)
När jag kom hem väntade släktingar och vänner, och även en del presenter. Säger bara, SHEEAATTANS BANANER vad rik jag vart! Haha, har även för första gången hållit i ett större antal dollarsedlar, woho! Behöver typ inte spara längre nu ju, haha.
Men att, umgicks med Emelie, Fredric och Emma + andra som var på besök, skrattade, käkade middag och sånt. Nice nice. Nu kom Saine och Annina :) Vi drar ut, hörs senare!


fler bilder kommer sen!

Nu konfirmeras jag snart!




Nu är jag rätt färdigfixad, jao. Har kämpat med mitt hår hur länge som helst, har borstat, satt mousse, sprayat, tuperat och sprayat lite mer, allt för att det inte ska va så tragiskt platt som det brukar. Lyckades kanske lite, men skulle inte förvåna mej om det är helt platt igen när jag kommer till kyrkan..
Killarnas konfirmation var... vad säger man? Bra? Ja, dom var duktiga så iallafall, hehe. Grattis hörni! Tog massa bilder, laddar upp dem senare. Nu är det vi tjejers tur! Haha, kommer dö i den där vita klänningen man ska ha.
Men det blir nog praa. Usch, känns så trist att det här är slutet för konfirmationstiden, kommer sakna allt och alla. :(
Jajja, nu ska jag och Emma dra oss mot kyrkan! Cya!

270610



Godmorgon! Det är liite för tidigt för att jag ska känna mej pigg, men vad gör man inte för killarna som konfirmeras? :) Hehe. Sitter för tillfället och väntar på att Emma ska komma hit, sen går vi till kyrkan.
Efteråt blir det snabbt hem och byta kläder och fixa lite och sen tillbaks till kyrkan. Snacka om religiös dag, haha.
Alltså, fan vad jag är glad att jag ska konfirmera mej. Fattar inte att jag var så opepp att jag nästan tänkte skita i allt i vintras... Efter lägret så känns det bara som att allt var totally worth it!
Woho, dessutom verkar vädret bli great också, fan vilken tur.
Yes, men hörni att vi hörs mera under dagen, :)
pusssss

om kvällen och morgondagen

Hej. Kom nyss hem från en kväll som tillbringades i stan. Inte en själ ute nästan. Men sen träffade vi Oliver och Kim och så var vi med dom resten av kvällen, det var väl helt nice.
Imorgon ska jag först och titta när junipojkarna konfirmeras tror jag, sen hem och fixa och sen konfirmeras jag klockan 3. Ska se till att få lite pics på boysen, samt outfit och grejjor. Jaaa, imorgon får jag träffa massa släktingar och såna som jag inte sett på år och dar, haha. Blir fint. Nu ska jag glo lite till här och sen sova för att orka upp imorgon.
Ha det fint!



Hejsan

 

Sitter här nyduschad, osminkad och risig. Mitt rum är städat och konfirmationsklänningen framplockad, jag är redo att konfirmeras! Hehe.
Yes, så dagen har spenderats med dammsugaren och i duschen mest, hehe. Och vid datorn, bildbomben tog ett jävla tag!
Nu kommer snart Saine hit, woho! Vi hittar nog på nåt nice, kanske får ni en ny videoblogg? Hehe.

Just det, måste bara ladda upp en till klockren bild på min grupp, som jag hittade på Mikkos facebook:


Min grupp minus Jacke, när vi vann fångarna på lemböte. Har nog aldrig i mitt liv blivit så glad! Fånigt javisst, men skitsamma. :)


Bilder från lemböte 14-24/06-10

Här kommer en hel hög med lembötebilder! Svider lite i hjärtat att titta på dom jo. Det var verkligen oförglömligt! Hade så jävla kul! Alla bilder är inte tagna av mej, vissa har Emma och Otto tagit också. :)


Haha, mina härliga rumskamrater :)










haha, blev ikastad ett antal gånger jo








haha, grupp nummer 5, vi är bäst!






HAHAHAHHAA, ni vet inte hur mycket vi skrattade åt den här bilden! Saine hade nyss fallit i vattnet och när den här togs ser hon ut som en dvärg/min lärling typ, haha!


Sen har vi ju våra kvällsshower också... Såhär stod vi då när storasyskonen kom och nattade oss. Haha, skrattade så jag dog före och efter. Och gissa om vi garvade när dom dessutom gjorde parodi på detta sista kvällen?








Haha, en av stafetterna.


HAHA, Otto och hans hängivna beundrare.


HAHAHA gillar att killarna i vår klass är så galet seriösa hela tiden.









Haha, älskar Einars och Viktors miner!

Joatt, det vart en jäkla massa volleybollspelande också:

haha!







Sista kvällen:











Haha sniggt. Antons bild!

 
Haha, de syftar då på att jag blev kastad i vattnet hela tiden, så ni vet. De hade gjort 50 rim på 3 dagar, shit säger jag bara.




Hela det underbara lägret. ♥ Kajsas bild!

Tack för en av de roligaste tiderna i mitt liv!

Midsommardagen







Hej alla gullen! Nu är jag hemma från stugan igen. Min midsommar var himla fin måste jag säga! Spenderades i Skeppsvik där det var massor av folk, men jag var mest med Viktor och Alicia. Vädret var dessutom underbart, så vad finns det att klaga på?
När vi kom dit band vi kransar och fixade midsommarstången, sen åt vi supergod middag, reste stången, åkte lite fyrhjuling (haha, jag var rädd), lekte käppen är stulen (as always) och hade det jättetrevligt. Massa skratt och bilder vart det. När solen gick ner åkte vi tillbaka till stugan med båten, efter massa misslyckat tjat om att få sova där. Det var ändå rätt fint att åka båt hem, solen gick ner i havet och blablabla.
Nu har jag en massa städning framför mej. Imorgon konfirmeras jag ju, och efter det kommer hela tjocka släkten hit. Typ. Kusiner och kusinbarn, mobröder och fastar, gudmödrar och heeela köret. Och det ser lite ut som fan här. Så måste röja. Och försöka hinna ladda upp pictures här.
Ikväll får vi se vad som händer, nåt kul blir det nog iallafall!
Puss


Days i'll never forget

Som en liten föraning om bildbomben (bildbomberna?) som komma skall, så får ni här lite smakprov på lembötebilder!






Har inte lyssnat på musik på 11 dagar

Men äntligen har jag återförenats med min iPod! Lovely.
 

 
Har även återförenats med en annan älskling, Ida var nämligen här just. :) Vi snackade om maassor.
Nu ska jag iväg till stugan. Är så jävla trött så vill bara lägga mej ner och försvinna.. tillbaka till lemböte.. Hehe, jo jag saknar det. Men nej, nu måste jag packa om allt (störst suck ever) och ladda ner lite musik.
Imorgon är det midsommar! Shitt. Den ska iallafall firas i skeppsvik med Viktor och annat folk, blir trevligt har jag på känn. :) Återkommer på lördag igen!
Ha en superbra midsommar hörni!

konfirmationslägret

HELLOOOOOOO!
Jävligt länge sen sist! Hur har ni haft det? Njuter ni av sommarn lika mycket som jag? Jag har saknat bloggen som fan, så nu ska det fan bloggas här! Jag är hemma från lemböte nu jag! Har inte en jävla aning om var jag ska börja berätta, vill bara gråta typ. För jag vill så jävla gärna tillbaka! Det blev som jag trodde, minnen för livet. Har verkligen haft det sjukt kul! Åh, det var så jävla härligt där ute. När man kom in till stan idag kände man verkligen hur luften genast kändes skitigare, och alla tyckte det var så jäävla bullrigt, haha.
Skulle kunna skriva typ en hel bok om de här tio dagarna, men... Det känns inte riktigt bra, hehe. Man kan ju säga att "what happens in lemböte stays in lemböte". Men kan ju försöka berätta lite. Har gjort massa sjukt random grejer iallafall. Vill ni höra? Okej, jag har knuffat en ford runt på gården, vunnit "fångarna på lemböte" tävlingen, blivit i kastad i vattnet tusen gånger, dränkt huvudet i vatten och mjöl, haft en "norsk fylla" och faceplantat rakt i marken av det, och så har jag, Saine och Emma underhållit storasyskonen på kvällarna då de kom och sagt godnatt, och nej ni vill inte veta vad vi gjorde. (bilder på fanskapet kommer dock)
Så ja, som ni kanske förstår blev det en hel del gapskratt. Jag fick mitt livs största garv (har nog ALDRIG skrattat så mycket) när storasyskonen gjorde parodi på mej, Saine och Emma sista kvällen. De härmade nämligen våra små kvällshower. Och jag lovar, vi var inte friska nån stans när vi gjorde dem! Tänk er det mest random ni kan komma på, då är det nog ändå inte i närheten.
Och vädret har ju varit great, förutom några få dagar. Så det vart mycket stekande på bryggan, volleyboll och simmande också. Sommarkänslorna ska man inte klaga på nej. Men man behövde typ bara närma sig bryggan så vart man upplyft och i kastad. Men till och med vattnet var inte så farligt!
Det enda trista var ju lektionerna såklart, usch. Lite jobbigt att behöva anstränga hjärnan på sommarlovet. Men nu är det gjort iallafall! Och på söndag konfirmeras jag och alla andra underbara junikonfirmander.
Alltså, jag kommer att ha problem att anpassa mej till vardagen här hemma nu. På lemböte var allt så chill, man hade alltid något att göra, gick alltid runt osminkad (sjukt chill, men trodde aldrig jag skulle palla det före lägret) ingen uppfattning om vilken dag det var eller vad klockan var, man bara var. Härligt är allt jag har att säga. Gemenskapen var så jävla bra, lärde känna nya människor och ingen brydde sig om hur risig man var, haha.
Men nu ska jag fort som fan träffa gulleida! Har saknat henne och alla andra här hemma som nån jävla dåre.
Ikväll far jag till stugan tror jag. BITTERT att inte kunna uppdatera igen. Men skriver iallafall mer senare idag, och nån gång måste jag lägga upp bilder! (Tog fleera hundra så, hehe)
Hoppas ni har haft det lika nice som jag de här dagarna iallafall! Nu ska jag gråta lite över lemböte.  
PUSS


Far på konfirmationsläger nu

 

och blir där i tio dagar! Blir säkert massa minnen för livet och blabla, hoppas det blir kul iallafall!
Så nu tar denna blogg en tiodagarspaus, men efter det hörs vi igen! Ni får ha det så jäkla bra och njuta av sommarn. ;)

HEJDÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ ♥

Inga engelsmän tack...

Alltså. Förstår ni hur SJUKT mycket jag har packat?! Och inte är jag klar än... Alltså, jag blir helt nervös och stressad över alla 3490852696354637596 grejer jag har och ska ha med. AAAAAH.
Men, måste ju klara mej ute på lemböte i nästan 2 veckor, så det behövs en del. Just nu vet jag inte riktigt min inställning till lägret.. Känner mej trött, vill helst ligga hemma och sola istället, men jag vet att det kommer bli skitkul där ute ändå!
En stor hake är att vi har massa dunderdans när vi är där. Två uppvisningar, båda för två lyxkryssare från bl.a USA. Det ni, hehe! Så det vill man ju verkligen inte missa... Men nu ber jag bara för att vi ska få tillstånd att åka från lägret, iallafall på en av uppvisningarna... Annars blir jag bitter, riktigt bitter.

Annars så har dagen spenderats först med Saine, vi låg och solade mest. Sen till mormor&morfar där jag åt middag. Haha på vägen dit hävde jag ur mej det smartaste jag nånsin sagt:
Jag: - Alltså jag skulle vilja åka på språkresa! Lära sig engelska bättre, och sen är det säkert andra svennar med så man inte behöver känna sig så vilsen.
Mamma och pappa: Jo, men du vet ju att det är fransmän, italienare och massa andra utlänningar där också.
Jag: - Ja, men det är bra! Men jag vill helst inte att det ska vara engelsmän med också, då känner man sig så dålig när man snackar mycket sämre engelska än dom....
Eh. Hahahaha. Förstår ni det fula? Vilken jävla engelsman åker på språkresa för att lära sig snacka engelska?! Haha.

Nu kom jag hur som helst nyss hem, och rusar nu runt som en iller och packar. Inbillar mej att jag har allt under kontroll. Hehe. Tror nog jag bloggar mer ikväll eller imorgon bitti. Men sen blir det inget förrän på torsdag om två veckor! Så bloggen blir stillastående. Fyfan vad trist, kommer tappa alla läsare.. Lova att ni kommer tillbaka när jag är hemma? Hehe, skoja.

Men ni får ha det så himla bra nu iallafall!
puss



rich girl

 

 

Haha, har haft ekonomisk kris senaste tiden, har desperat ringt till banken som hela tiden upprepar: "Du har ett och nittiosju på ditt kort." Haha! Dessutom planerade jag ju att vara "stenrik" när vi åker till USA i höst, så jag har börjat spara redan nu, vilket ju går jättebra... Därför lyste det upp min dag när mamma hittar 14 euro i fickan på min vinterjacka! 14!! Nån som vill ha en drömresa, bil eller annat betalt är det ju bara att ringa mej nu.
Så ja, nu vet ni. Ville bara framföra att trevliga vardagsöverraskningar gillar vi alla! NU börjar min spara-på-riktigt-tid!

Och ja, jag hoppas ni gillar lite halvironisk humor lika mycket som jag, haha.

Pärlor.













Yes, tycker det var dags for some pics igen. Och kommentarer gör ju det hela mycket roligare.. :)

10:33

Nu ska jag strax till kyrkan för sista gången. Eller, ska ju dit en gång till då jag konfirmeras också förresten, wohoo.
Så att, det är därför jag är uppe så tidigt.
Inatt låg jag och vred mej med massa jobbiga drömmar, höll på att börja lipa när jag vaknade. Hehe, det enda positiva med mardrömmar är lättnaden när man vaknar!
Igår var jag somsagt med Ida och Saine, vi gick och åt på Umbra, och det var förbannat gott! Himla trevligt var det också. Sen for vi runt lite överallt, men på grund av vädret var det ju helt dött ute, trist.
Annars är väl dagens planer att kanske träffa Saine, sen ut till mormor och morfar och ikväll måste jag packa!


@ Idas place

Hallå, sitter hemma hos födelsedagsbarnet Ida! Saine är också här. Vi har gett presenter och sånt och nu ska vi strax ut och käka! Ikväll hittar vi på nåt kul. Aaah, på måndag far jag på konfirmationsläger... Då vetni, då blir det inga bra med uppdateringen.. Men man får väl överleva. :)
Men nu ska vi fixa oss!
Byeee


Hemma igen!


(gammal bild)

Tjo bloggen!
Nyss hemkommen från Saines stuga. Risigare jävel än mej får man leta länge efter...
Vi har iallafall haft det himla bra där ute. Första dagen var vädret underbart så då låg vi bara och solade i timmar, simmade, läste tidningar och sånt. Sen lagade vi mat, beklagade oss över hur onyttiga vi var, åt mera onyttigheter (haha), åkte moppe, såg på film och var lite... Sjuka. Kan verkligen inte skriva ut här exakt HUR sjuka vi var, för ni skulle tro att vi hade problem på riktigt. Vilket vi också har. Haha.
När vi vaknade upp andra dagen ösregnade det det, och det fortsatte det göra hela dagen och kvällen. Bittert. Men det var faktiskt rätt mysigt ändå. Saine och jag låg i soffan under massa filtar och såg på Ghost Whisperer, Edge of Darkness och Hot Chick. Sen badade vi bastu också, och simmade ännu mera. Jag doppade även huvudet första gången i år, so damn proud! Haha nä men.
Och vår humor, den har som vanligt varit helt jävla rubbad. Nu garvar vi knappt åt våra vanliga skämt längre, nu måste vi ha nåt ännu sjukare för att kunna garva, nåt så jävla random så det inte är sant! Ett exempel är när vi låg i soffan och Saine skulle försöka ha sina fötter på min mage. Vi är båda dock så jävla kittliga så det var en enorm utmaning, för så fort jag skrattade rörde sig min mage -> Saine dog. Och så fort hon rörde på tårna kittlade det min mage -> Jag dog. Haha, men ändå koncentrerade vi oss så jävla hårt på att lyckas sitta så utan att bryta ihop, och vi har inte en jävla aning om varför vi gjorde det.
Sen på natten fick vi mera psykfel. Vi såg genom skogen hur en bil kom körande längs deras väg, och direkt började hemska tankar komma krypande, om vem det var och vad som kunde hända. Så till slut fick vi panik, Saine rusade runt och drog för gardiner, låste dörrar, och sen så satte vi oss i ett rum längst in i stugan, darrande av skräck och nästan gråtfärdiga. Och vi vågade inte gå ut igen! Trodde jag skulle dö, har aldrig varit så rädd.
Till slut slet vi dock upp dörren, helt skräckslagna, och rusade ut till deras lekstuga där vi sov. Haha.
Idag packade vi mest, och nu är jag som sagt hemma igen. Det var hur som helst sjukt nice dagar ute på Saines stuga! Nu ska jag fixa mej, sen träffa Saine och då går vi och firar Ida! Wohoo!
Hörs senare!

GRATTIS FINIS!

Idag fyller min Ida 15 år. Helt sjukt, det känns som att det var alldeles nyss som vi var typ 11 och nyss hade lärt känna varann. Vi har iallafall grymt många härliga/sjuka/roliga minnen ihop, och fler ska det bli!
Hoppas du får en great födelsedag, det är du värd!
Puss på dej :)











Haha, måste också nämna att alla bilder är minst 1 år gamla!


Hi and goodbye

 

G'morning. Sitter ute på balkongen och solar, så himla härligt! Nu blev det dock lite halvmolningt, jobbigast.se, haha.
Nu alldeles strax kommer Saine och hämtar mej, och då lämnar vi stan och far ut till hennes stuga i några dagar. Ska bli så jäkla chill med några dagar fyllda med solande, bad, bastu, vår humor, moppe, film, onyttig mat, ja listan kan göras lång. Känner att vi kommer ha sjukt kul. Dock finns det inget internet där ute, så det blir ingen uppdatering imorn. Jag vet, jag lider lika mycket som ni. Haha skojade, jag lider nog dubbelt så mycket som ni, om man säger så.
Men att, vi hörs på lördag igen! Ni får ha det så himla bra!


A summerdream











Avslutningslook

Yes, såhär såg jag då ut när jag gick ut åttan, ifall ni undrar :)

 










it makes me feel alive

bild snodd från Sara! (hoppas det var okej, hehe)
Här är då vi idag när vi dansade!


Hej på er! Sitter här med pyjamas och muskelsalva på min stackars rygg. Har så ont så jag inte vet vad. Men nog klagat! Kvällen failade liite efter förra inlägget, då vi måste fara till Saine för att se på filmen istället för här, och även hos dom så failade tvn, och då stressade jag ihjäl mej haha. Men det gör inget, för hela den här dagen har varit så himla nice ändå! Gillar verkligen starten på det här sommarlovet.
Åh, jag vill ha dunderdans igen. Uppvisningen idag var verkligen på sin plats, behövde kicken! Det var så härligt att stå där i bländande solsken, sommarkläderna på och bara köra loss! Och det är också så jäkla kul att flirta med publiken, leva sig in i låtarna, mima med, använda ansiktet i danserna helt enkelt! 

Jappjapp, imorgon far jag ut till Saines stuga och blir där i två nätter. Ett ord: GREAT.
Sen kommer vi hem på lördag och då fyller gulleida år! Det ska firas. ;)
Så jo, sommarlovet tycks fortsätta vara bra. Hoppas ni har en lika bra start på lovet ni med!


Dans, glass och kråkattacker

Hejsan sötisar!
Har haft en rätt fullspäckad dag kan man säga. Men kul som fan har den varit iallafall!
Vid 1 for jag och Saine till Strandnäs för att ha dansgenrep. Det var underbart nice att dansa ut och bara släppa allt! Gillar speciellt när jag och Saine ett tag vart så jävla pepp, så vi bara hoppade runt och tjoade som två cpn.
Men slutet av träningen var dock åt fan, för jag sträckte/överansträngde min rygg, övre delen av den. Och det tog så FANS ONT. Ville bara dö typ. Har fortfarande ont, och känner mej helt spänd.
Jaja, efter dansen for vi med Janina till glassbaren, första gången för mej! Det var galet gott, och himla trevligt.
Sen cyklade vi hem, och då lyckades Saine välta och fastna med foten i sin egen cykel, aj pippi! Så vi båda har varit lite invalider idag. Är seriöst så jävla slut i kroppen, vill bara lägga mej ner och... sova.
När vi kom hem från strandnäs bar det nästan direkt av till torget, för att ha uppvisning. Det gick bra, och var så jävla kul! Som alltid. Gillar våra fina ålandsflaggor också.
Efteråt fick Saine en riktig snilleblixt och föreslog att vi skulle fara till Lilla Holmen och simma. Enda nackdelen var att vi varken hade simkläder eller handduk... Men det hindrade inte Saine och mej! Så tillsammans med Janina stack vi till LH, och så hoppade jag och Saine i vattnet med danskläderna på. Kallt och asigt, men kul som fan ändå!
Sen cyklade vi hem helt dyblöta, käkade middag och sen ut igen, för att hyra film. På vägen dit hände världens asigaste grej. Fick äntligen en inblick i hur enormt rädd Saine är för fåglar. Precis vid vägen där vi cyklade låg en kråka, okej inget konstigt med det. Men eftersom Saine är så fans rädd så måste jag försöka skrämma bort den innan hon kunde cykla förbi. Och fan ska veta att jag försökte. Jag gjorde allt från att skrämma den och skrika på den, till att kasta kottar rakt på den och försöka snacka lite psykologi med den. Men det rörde sig inte en jävla centimeter, bara kastade massa hotfulla blickar på mej. Samtidigt satt en annan kråka uppe i trädet ovanför mej, och kraxade helt oavbrutet! Det verkade till och med som att den knuffade ner kottar från träden på mej! Då började till och med jag bli skrämd, så till sist gick jag därifrån. Men då kastar sig kråkjäveln ut från trädet och börjar flyga rakt mot mej! Och den såg så jävla förbannad ut! Haha. Saine bara skrek och grät och jag kröp ihop, höll händerna på huvudet och trodde min sista stund var kommen. Trodde fan den skulle hacka hål i huvudet på mej!! DÖDSÅNGEST. Men ja, den skonade mej. Hehe. Så vi cyklade därifrån i panik, gråtande och hyperventilerande. FY FAN. Stackars Saine alltså, nu förstår jag faktiskt lite av henns skräck.
Jaja, sen hyrde vi film och köpte godis, for hem, bastade och nu ska vi börja se på filmen!
Vi hörs senare hörni, puss!

Massa snack.

Godmorgon! Här är det risigt utav bara fan. Weey.
Gårdagskvällen var sjuk. Haha, på många sätt. Men först var det då Arkipelag som gällde. Har aldrig gjort nåt så random i mitt liv. Vi skulle nämligen "gå modevisning" för alla niorna som var där på middag. Ni kan ju gissa om jag ville skjuta huvudet av mej? Trodde typ att alla skulle vända sig om och göra värsta "wtf" minen, men det vart faktiskt positivt mottagande! Folk log och ropade typ "Weey, Malin!" Haha, jag dog. Det var rätt kul ändå. Sen gick vi även på nedre våningen för alla andra. 
Efter det hade vi även dansuppvisning. Det var kul som fan! Alltihop var rätt kul faktiskt, och bra jobbat gruppen! 
Men när jag var klar drog jag fort som fan, kändes ju fan pinsamt att gå i åttan och bara visa sig där vid Summer in.. 
Så då stack jag och träffade massa folk, kan inte räkna upp alla vi var med på kvällen, men mest var det Janina och Hanna, och lite Saine ibland, + massa annat folk som sagt. Det slirade lite, och jag hade allmänt skitkul för det mesta, haha. Men sen mot slutet vart det mest bara fail.
Tack alla för en nice kväll ändå, och tack alla som tittade på oss på Summer in!

Idag känns det mesta underbart, det är sommarlov, man får sova länge, solen skiner... Och så har jag dunderdans + uppvisning! G to the R to the E to the A to the T. Blir sjukt nice, är pepp som fan.
Efter träningen idag ska jag och Janina gå till den italienska glassbaren (?) eller vad den nu heter, och käka glass (hehe, vad gör man annars på en glassbar?)
Ja, det var det jag hade att berätta. Nu ska jag ut på balkongen och sola, härla!




(Saras stuff, hah)






turkost...

är min favoritfärg och uppenbarligen också sommarens trendfärg - iallafall på smycken. Jag gillar det skarpt och skulle gärna ha några såna här underbaringar.





Woho!

Har äntligen gått ut åttan! Jag får inte in i skallen att det är sommarlov. Att det är årets härligaste tid, att den börjar NU! Tiden som man ska minnas och sakna när den är över.
Känner att denna sommar faktiskt har en chans att bli lika bra som förra! För förra, den var fan oförglömlig.
Men har så himla kul grejer framför mej i sommar igen, så det här blir nog fina firren!
Dock åker man ju iväg till lemböte om mindre än en vecka. VET att det blir kul, men... Vill ju slippa tidiga morgnar, lektioner och regler... Menmen. :)
Avslutningen idag var bra, waaay much better än förra året om man säger så. Skrattade så jag dog åt niorna ibland, hoho. Kommer nog bli lite tomt utan dom nästa år. Men nu är det ju vi som tar över. ;)

Efter skolavslutningen var Saine och jag så jävla glada så vi slet av oss våra högklackade skor (som förövrigt dödade mej) och rusade/hoppade/dansade hem till mej barfota. Haha, underbart.
Sen for jag till arken och övade lite, efter det till Bagis med Ida och Saine och till sist hem till Saine. Nu kom jag nyss hem därifrån.
Ikväll blir nog bra! Iallafall efter att jag har fått lite pinsamma grejer överstökade... Ska ju va med och "stå för underhållningen" på summer in ikväll. Kommer dö. Men, älskar ju att uppträda så!
Efter det ska jag träffa Saine och Janina och troligtvis andra, och då jävlar. Blir en kul kväll känner jag, hohoo.
Imorgon har jag dansuppvisning igen. Men mer om det sen. Nu ska jag njuta av FRIHETEN!
Pusssss

 

 

one year.

I lördags var det ett år sen min farfar dog. Jag kan inte fatta att det har gått ett helt år utan honom. Ett helt år har man bara åkt "till farmor", aldrig mer "till farmor och farfar". 
Minns fortfarande dagen då det hände. Eller natten. Samma morgon som jag hade avslutning i sjuan fick jag veta det. Låg bara och grät ett långt tag, sen dolde jag allt med smink och ett fakeleende, och gick till skolan. Ingen skulle få märka något. Det lyckades.
Men aldrig har jag varit med om en så hemsk avslutning. Glädjen över sommalovet bleknade enormt.
Mina underbara vänner fanns dock där hela tiden, ni vet inte hur mycket ni är värda.
I år hoppas jag verkligen att avslutningen blir nåt bättre, ett fint minne.
Min farfar är iallafall ett fint minne. Minns så tydligt hans glada leende, och jag var hans prinsessa.
Men det känns bra att veta att han har det mycket bättre nu, än hur han hade det den sista tiden i livet.

Måste bara få skriva ut det här.
Jag saknar dej farfar.


Imorgon är det sommarlov!

 

 

Tjäänna. Sitter här med kära Saine bredvid mej, som vanligt hehe. Hon gör allt för att mobba ihjäl mej.
Idag var.. ingenting, det var inte ens bara chill, det var liksom.. sommarlov redan i princip. Tillbringade typ 1/3 av skoldagen hemma hos mej, med Saine. Det gillas. Annars var det lite skolkyrka, sångövning och klasstimme, typisk sista skoldagen alltså. Lite trevliga vattenkrig pågick också i skolan, haha.
Efter skolan var jag till stan med Saine och Ida. Först var vi till Sport center, för jag skulle få prova kläder som jag och några andra dunderdansare ska visa på nån slags modevisning på Summer in........ Hahaha, undrar hur fan det ska bli egentligen. Men ser det som en kul grej mest haha, alltid trevligt att göra bort sig. :) Sen har vi dansuppvisning också, woho! Jaja, efter det gick vi iallafall runt på stan lite, åt glass och sånt.
Ikväll far Saine och jag och tränar, härligt.
Imorgon är det skolavslutning och sommalov. Jag har VERKLIGEN inte fått in det i skallen... Går jag ut åttan? Börjar jag nian om nån månad? Eeeh, skulle inte tro det. Men jo tydligen är det så. :) Och det gillas stort. Fast... Det underbaraste vore ju att få gå ut denna lilla skitskola och börja lusse direkt. Menmen.
Ah, på tal om nåt annat så är jag i stort shoppingbehov. Men jag ska fan inte shoppa före oktober jag! HE HE, wish me luck. Nä men sparar pengar inför USA... Får väl se hur det går.
Nu ska iallafall Saine och jag fortsätta ha det trevligt. :) Senare ikväll måste man ju ta och fixa allt det där typiska inför avslutningen: Duscha, måla naglarna, ansiktsmask, body lotion... Yäsyäs, det var väl det jag hade att säga. Hörs!

I'm home

Hejs, nu är man äntligen hemma igen. Har ändå haft det nice på stugan, har i princip spenderat hela helgen i solstolen, med några undantag som att simma, promenera och äta, haha.
När jag kom hem såg jag ut som en troll, men efter en lång dusch känner jag mej äntligen lite mänsklig igen.
Nu väntar jag på att Saine ska komma hit, vi gör nog nåt kul. Känner att jag behöver ett av våra underbara/random/fula asgarv! Sen måste jag även hinna fixa en del konfirmationsgrejer, yeey.
Jaja, imorgon är det sista skoldagen i åttan, WOHO!
Nu kom Saine, men vi hööörs




Stereo love

   Våren -10s låt alltså! Ida och jag har drogat den ett antal veckor nu, tycker den är så jävla nice!

Idag var sista "vanliga" skoldagen. Fast vi hade bara en vanlig timme, hehe. Städade skåpen och sånt andra timmar. Haha, lika jobbigt som förra året, fyfan. Sen kom det nån snubbe och snackade massor om moppar. Han var riktigt rolig, jag skrattade ihjäl mej. Och vart liite avskräckt av det han sa, ska nog aldrig mer köra moppe utan vantar t.ex, hehe...
Sen sista timmen skulle åttorna och niorna få typ köra på en bana med hinder. Men jag och Saine tyckte det var onödigt och trodde det var frivilligt, så vi drog till lilla holmen. Då får vi höra att en lärare tydligen antecknat oss, och gett oss frånvaro (skolk?). Vet ni hur hårt jag skrattar om vi lyckades få kvarsittning IGEN på en vecka? Men isåfall får vi den i nian först. ;) Men så jävla typiskt oss isåfall..
På lilla holmen var det iallafall galet chill, somvanligt. Saine och jag har nått en ny humornivå. Det är att använda uttrycket "Jag har ingen uppfattning" och sen något eget, t.ex. Nu har jag INGEN UPPFATTNING om vad vi pratar om. Haha, antar att det är ingen annan än vi som förstår det roliga.
En annan sjukt kul grej var när jag skulle bära Saine tillbaka till våra handdukar, och när hon skulle hoppa upp på min rygg hördes värsta ljudliga smacket när hon träffade min rygg. Det lät så kul så jag stod där framåtböjd med henne på ryggen och asgarvade. Sen slog plötsligt min iPod på sig och började spela Abbas Money money money, och då var allt så sjukt random så vi dog av skratt!
Hehe, förlåt. Måste bara skriva ut lite av vår extremt märkliga humor.
Nu ska jag iallafall till stugan. Blir där till söndag. Kommer känna mej liite handikappad, men rätt skönt ska det bli ändå. Att bara steka och chilla och så. Ni får höra av er iallafall, för nu har jag en lånemobil! Alla nummer är dock borta, yeey..
Menatt, uppdateringen kommer vara usel. Men vi hörs på söndag iallafall! Ha en fin helg alla!






Trevligt,

Heeeej på er! Kom nyss hem från en himla nice kväll.
Först var Ida och jag ut till Bomans, där vi måste kolla på när Oscar spelade fotboll, hehe. Vi friterades i värmen.
Sen for vi tillsammans med Janina och Saga till Lilla holmen. Där simmade Ida och jag, whoooah. Känns mycket kallare på kvällen, men vi överlevde det! Efter det for Ida och jag vidare till stranden vid Mariebad, och där spelade vi beachvolley med Pernilla, Ronja, Elisa, Hugo, Hanna och Daniel. Jessus vad jag skrattade, och failade! Gillar allas smidiga fall ner i sanden.
Sån grym sommarkänsla i såna här kvällar iallafall!
Imorgon är det fredag, galet skönt. Nu ska jag se lite på täväää.
Pusshej!





look of today

 





Jeansshorts och blommig t-shirt- sommaaar!
Janina är fotograf, hihi.


Hur som helst, hej. Efter skolan for som sagt Ida och jag till Stadhusbacken där vi låg och solade och chillade med härlig musik från förra sommarn. Lovely!
Nu sitter jag och stresskriver på mina konfirmationsinbjudningar. Senare far jag till Ida, vi måste först och kolla på Oskars (hennes lillebrors) fotbollsträning, sen far vi nog till ångbåtsbryggan. Nicenice.
Så vi hörs senare!

Förresten, min mobil är helt död nu. Buuhu. Så ja, jag svarar inte på den så ni vet. Ska önska mej en ny i konirmationspresent, heeeehe.

Nu far vi till Stadshusbacken

Hejsan. Sitter hos Ida, slutade nyss skolan. Vi ska precis nu fara till stadshusbacken och steka lite, kan det bli härligare?
Idag gick jag 8-3 men det var ändå sjukt chill. Gjorde typ inget, var bara ute och solade eller nåt annat trevligt på lektionerna. Fick reda på massa vitsord, och jag säger bara: Matten♥ Sen hade jag även mitt livs (antagligen) sista tyskalektion! Underbart. Nu är det bara två chilldagar kvar och sen avslutning! Kan inte fatta det. Äntligen går man ut åttan. Önskar dock att det var nian... Menmen, får hålla ut ett år till.
Jajja, nu ska vi ut i solen, vi hörs senare i eftermiddag!

 


Tjooo

Kom just hem från avancia. Var där med Saine, fan vad det var skönt att träna!
Yesyes, lite mer om dagen är väl typ att jag är meganöjd med biologiprovet, glad över gymnastikvitsordet och att jag och Saine fick kvarsittning. Bittert, när man skulle ha slutat lite över 1 annars. Men nu vart det ju inte så. Och tänk er mej och Saine på en knäpptyst kvarsittningstimme.. Vill höll på att dö av garv.
Yes, för övrigt känner jag mej rätt fundersam/ledsen/menändåglad just nu. Jag orkar inte tänka mer, låter all skit rinna av mej, struntar i allt och försöker njuta av sommaren istället. "Livet är så underbart när man är korkad, tom och glad" var det väl nån som sjöng. Stämmer fint.


photos on me













Lite pics min bror tog (!) på mormors stuga för nån vecka sen, tyckte det var dags att publicera några nu. :)
Åsikter uppskattas, om ni orkar ha några åsikter. Haha.

BEACHLOOK

 

Tjenahejsan. Är snabbt hemma efter en härlig dag på stranden med Saine. Det var asvarmt, och vi simmade en gång.
Före det var det skola, den var också galet chill. Gillar niornas teman, och hur killarna sjöng på musikövningen, haha.
Nu ska jag iväg och äta hos farmor, sen far jag förhoppningsvis till avancia med Saine!
Puss

2a Juni 2010

Hejsan. Gårdagskvällen spenderades med finaste Saine. Vi hade en hel del humörsvängningar, kan man säga. Och ceppade något otroligt. Kastade oss ner på köksgolvet, skrek av skratt, jävlades med varandra, dampade och skrattade lite mer. Sen hade vi också lite terapi kan man säga. Skönt som fan att få ur sig alla problem. Verkligen.
Idag blir ännu en kort och chill dag, förhoppningsvis. Efter skolan ska jag och Saine till avancia, är så pepp på att träna nu. Nej, saknar inte alls dansen så jag dör.
Sen käkar jag middag hos farmor och ikväll är jag antagligen med Saine, haha.
Och just det, igår blev det officiellt SOMMAR! Nu kan årets underbaraste tid börja!




Lilla holmen

 

HÄJ. Idag var jäkligt nice. Kort skoldag, och picknick på Lilla Holmen på digibilden. Det var så galet varmt, iallafall där det var lä. Låg och solade och gick runt och fotade mest, det blir lite bildbomb senare.
Sen kom Saine dit, och vi lade oss och solade  på bryggan direkt typ. Så himla nice, vi båda somnade haha.
Sen gick vi hem till mej och nu sitter vi här och chillar. Var nyss till Hallen och köpte vindruvor och hallon. Yes, nyttigt här. Nu ska vi hitta på något kul. :) 
Hörs! ♥

förresten, nu är flygbiljetter bokade till Manhattan, woho vad jag är glaaaaaaad! :D

RSS 2.0