We're back


haha jo, det var ganska jobbigt att böja upp benet sådär, men ville visa er mina nya älsklingar: high heelsen!



Yes, Ida och jag är hemma från stockholm. Vi har haft det great, trots sämre väder och missberäknad budget från min sida, hehe. Tänkte köpa massor, men sen hade jag inte alls råd med allt.. Men fick iallafall tag på det här:
* Avslutningsklänning
* Skor
* Bikini
* 2 stycken T-shirts
* Nagellack
* Underkläder
* Solbrillor
* Örhängen och ring

Hade himla gärna köpt en jeansjacka och en fin transparent typ skjorta som jag hittade också, men ehe, lite fail med da money som sagt. Får bli en annan gång helt enkelt!
Åh, idag käkade jag på Tacobar första gången ever! (pinsamt, jag vet) Så jäävla gott! Ville bara kasta mej ner och kyssa fötterna på dom som uppfann det. Typ, hehe.
Annars har Ida och jag stressat runt som dårar, varit vid Stureplan (yeah, coolingar) och kollat i typ 398542076 butiker. Är mest nöjd med mina skor! Det var som ödet, för jag såg dom först på förmiddagen. Det var kärlek vid första ögonkastet. Men då var dom för dyra. Sen, precis före vi skulle fara så såg jag dom igen, i en annan butik, PÅ REA! Äeh, vad underbart. Tack Ida för de 100 kronorna jag fick låna, hehe.
Ni ska få bättre bilder på allt jag köpt senare! Nu ska Ida och jag se klart Män som hatar kvinnor (hehe, vi orkade inte se allt igår), och imorgon far jag till stugan.
Pusshejsssss


Kommentarer
Postat av: Hanna

Shiiit vad snygga!!

2010-05-15 @ 19:21:04
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

Hihi thanks! :D Måste nog ta och hålla med, haha :D

2010-05-17 @ 14:32:15
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0