Rockoff2012

Tjo! Så var Rockoff över för i år. Skulle egentligen ha ångest och tycka det var skittrist, men konstigt nog känns det inte så farligt. Helt enkelt för att jag har haft så jävla kul att det räcker nu haha, har fått tillräckligt! Så sjuk, galen, rolig vecka alltså. Trots att början av den var helt superjobbig. Men det ska vi inte tänka på nu. Är fortfarande helt såld efter Rebecca och Fiona, Maskinen, Björnstammen, Norlie&KKV, ADRIAN LUX (♥♥♥) och MangeMakers! Funderade förut hur tungt det skulle vara att börja träna igen sen, eftersom jag inte dansat alls på ett tag nu. Jag funderar inte längre över det. Haha. 
Men jo, nu har jag blivit omkringknuffad, dansat, skrikit, gjort konstiga grejer och missat allt för många sömntimmar tillräckligt. Nu är det VILA. Ikväll är det dock 18-årsmiddag som gäller, min fina vän Francine fyller nämligen år snart! Blir himla trevligt det!
Så nu ska jag börja fixa mig, ha det så bra så hörs vi!
 

Tar och laddar upp massa bilder från veckan också! Som ni kanske märkt älskar jag att ta kort på allt och alla och sen bildbomba bloggen, och detta är inget undantag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
hahah tjena!
 
 
 
 
 
 
 
 

Inside my heart is breaking, my make-up may be flaking, but my smile still stays on

Har varit lite tyst här senaste dagarna. För första gången fick textraden i rubriken från Queens "Show must go on" (min favoritlåt) en verklig betydelse för mig. Har hänt saker som jag aldrig vill vara med om igen. Ibland förlorar allt sin mening och man blir helt enkelt smärtsamt medveten om vad som verkligen spelar någon roll. Men nu finns det ingen anledning att oroa sig mer, vi har haft en galen tur och nu börjar allt bli bra igen. Sen är jag också så tacksam till de fina människorna jag har runt omkring mig!! 
Rockoff är i alla fall i full gång, aldrigvila är det som gäller. Är ganska grymt i alla fall, nu börjar jag dock bli sjukt trött efter att ha kört på så länge. Tar det nog lugnt ikväll, tänkte i alla fall hänga med min Saine och sen fara och checka lite Timbuktu! 
Ha det fint hörni!

Ledighet+Rockoff

Tjena! Foten värker, huvudet värker, har sår på benen och ett minne av att jag knuffades omkring tills jag låg på marken mitt bland alla hoppande människor under Rebecca&Fiona. Men det var fan värt allt det, för hade så jäkla kul igår! Rockoff började alltså grymt, R&F var sjuukt bra! Idag chillar jag på här hemma, har ju jobbat klart för i sommar! Helt sjukt vad underbart att få vara ledig. Kommer dock sakna simskolan också. Aja nu ska jag chilla vidare, såå trött. Ha det bra, ikväll ses vi på Maskinen!!
 
 
Haha, drömjobbet va... Måste väl dock tillägga att såhär bra hade man bara ibland, när alla ungar var och simmade samtidigt, vilket inte var så jätteofta faktiskt. Jäklar vad det ser ut som att jag gör smygreklam för Viking line förresten haha
 

Camen åkte fram

 
Tjena! Usch vilken jobbig daaaag.. Humöret har inte varit på min sida (kan man ens säga så) och haft en förbannat jobbig tandvärk. Härligt med fint väder i alla fall, efterlängtat!
Annars så.. Skulle jag verkligen vilja ha lite sommarlov. Jag är trött. Trots det vill jag dansa också, måste få dansa. Alldeles för länge sen nu, en del av mig saknas när jag inte har det. Aja nu ska jag avsluta detta onödiga inlägg, ha det hörni! 
 

IITS12

Tjena! Dagarna på Jurmo innehöll allt, så blir svårt att få ner alltihop i ett blogginlägg. 
Ena stunden chillade man runt i solen på nån idyllisk väg och njöt av sommaren, nästa låg man i tältet, dyblöt och iskall medan regnet öste ner, och i nästa stod man och sjöng och dansade som aldrig förr till I need a hero, inne på festivalområdet. Trots kylan, tröttheten och hungern har jag ändå haft sjukt roligt, och det är tackvare alla underbara människor som också var där, så tack!! Extra tack till världens skönaste resesällskap också, de killarna fick mig att garva mer än jag nånsin gjort tror jag haha! 
Att vänta på färjan från halv 6 till halv 9 imorse var dock det värsta i mitt liv haha, och jag skojar fan inte. Det var det värsta jag varit med om. Min dåliga blodcirkulation, en fuktig iskall sovsäck och temperaturer som är allt annat än sommarvarma gjorde att jag trodde jag skulle frysa ihjäl. Var antagligen inte ensam om den känslan heller. Haha, efter tre timmars lidande fick man i alla fall äntligen gå ombord och NU är jag hemma! Är helt lycklig, har duschat i två år och nu ligger jag bara i soffan och älskar mitt hus. Ska ta tag i prio nummer två nu, nämligen MAAAAAAAAAAT! 
Ha det bra alla! 
 
 
Victor var ledsen över sitt minitält, hahah
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Faktumet att jag DOG av skratt åt denna "barnförvaringslåda" (missade det där om att det var flytvästar) kanske säger en del om min trötthet idag

Island in the sun

Tjena! Första veckan på simskolan är snart avklarad, och trivs som tusan även om det tar på krafterna något enormt med alla barn. 60 nya namn, tjena. Hur som helst, det är som kursledaren sa; ungarna tar massa energi, men de ger lika mycket tillbaka också!  
Ikväll var vi ut till Bamböle allihopa också. Bamböle, som ligger i Finström. Haha blev därför lika förvånad som föraren Ella, när vi passerade en skylt som det stod "Välkommen till Hammarland" på, på hemvägen. Vi tog oss in till stan sen i alla fall, haha! 
Anyway, imorgon åker jag, som resten av Åland, ut till Jurmo. Varit otaggad hela sommaren, sen blev jag astaggad, nu är jag bara stört stressad. Jobbar till 4 imorgon, har inget tält. Aja, det fixar sig! Förra året var så jäkla galet och sjukt och roligt så hoppas detta blir lika bra! Såå, vi lär väl höras på söndag igen då! Ha en himla bra helg nu!
 
 
 
 
3 från IITS förra året, tillhör Jennifer och Amanda :) 
 
 
 

SKEPPSVIK

 
 
Var som sagt ut till Skeppsvik i torsdags, och tog så jäkla mycket bilder så bara måste dela med mig av ett gäng. Så himla härlig kväll, och sån enorm sommarkänsla!

Nytt jobb

Resan i förrgår var alltså jätterolig, igår gick dock det mesta åt helvete.Var så stört trött efter att ha sovit 5-6 timmar per natt hur länge som helst, och allmänt slutkörd efter att inte ha haft en ledig, fri dag sen förra torsdagen. Spenderade i alla fall dagen bl.a. med att cykla genom ösregn (vartenda plagg jag hade på mig vart DYBLÖTT), få en jävla järnstång i facet (har fortfarande ont) och ha lite psykbryt. Humöret blev dock bättre sen, då Micke kom hit och muntrade upp mig. :) 
Idag har jag börjat på mitt nya jobb, lekledare på Nabben! Riktigt roligt, söta barn och dessutom jobbar jag med Ella! 
Ska förresten försöka få upp lite bilder här från senaste tiden snart, ska se när jag hinner bara! Ha det så bra i alla fall, hejs!
 
Saknar Rooooma 

JA Erica, du kan läsa detta :)

Heej! Hemma på holmen igen. Senaste dagarna har innehållit sjukt mycket. Har för första gången i mitt liv åkt Finlandsfärja. För första gången varit i Åbo. För första gången uppträtt utanför Åland. Och då dessutom dansat solo! Jag och några helt underbara dunderbrudar har alltså varit till Dalsbruk och uppträtt på Baltic Jazz! Haft så himla kul, skrattat massor, badat flera gånger, gjort så jäkla konstiga grejer, dansat och sjungit, shoppat och levt livet. Är ju sjuuukt orutti när det kommer till Finland (flög till Helsingfors och var där en dag när jag var liten, that's it) så detta var ju helt galet häftigt för mig. Hade lite samma känsla när vi for iland i Åbo som när jag klev av flyget i USA och såg Manhattan på håll. Haha.  
Aja vill i alla fall (som vanligt) tacka Erica, Lollo och alla dansare för detta, ni är guld!
 
Kajsas bild!

I'm spinning, turning, flying, burning

Igår hade vi alltså vår stora sommarshow med Dunder! Var så gaalet roligt!! Och är så himla stolt över alla duktiga dansare och sångare jag får uppträda tillsammans med!
Det speciella för mig med just denna show var dessutom att jag skulle få dansa solo (medan Julia sjöng, vilket förövrigt var så jäkla fint!!), för första gången i mitt liv. Hade även koreograferat dansen själv. Och i publiken satt 800 pers. Var så fruktansvärt nervös före.
Men känslan när jag sen stod på scenen, den är helt oslagbar. Aldrig varit så lycklig, denna uppvisning tog fan priset! Kunde inte sluta le, trots att all nervositet som tillslut släppte gjorde att jag bara ville spy. 
Det enda jobbiga med detta är mitt svackande självförtroende. Jag KAN inte bli helt nöjd med mig själv. Så nä, jag känner att jag kunde gjort bättre ifrån mig. Och jag har tvekat så MYCKET på min dans. Men äh, jag var lycklig på scenen, jag mådde så bra så bra så bra, så självförtroendefanskapet kan fan dra. (hehe rim)
Och jag vet att jag skrivit så många såna här inlägg förut. Ni måste inte läsa. Skriver väl lite för mig själv också. För jag måste få ut det. Måste även få ner ett tack till alla underbara människor runt omkring mig, som peppar och peppar trots mitt nojjande. Haha. Hur som helst. Nu ska jag sluta.
Jag vill bara leva mitt liv på scenen, jag vill aldrig sluta dansa, jag tycker helt enkelt om det så fruktansvärt jäkla mycket! :) 
 

5e juli

Tjoo! Hinner inte med i mitt eget liv längre, allt går så jävla fort och jag har så fullt upp! Men sånt är roligt så ska inte klaga! :) Senaste dagarna har jag jobbat dagtid medan kvällarna har spenderats i Badhusparken. Genrep, genrep, uppvisning. Helt fruktansvärt underbart!
Nu är jag nyss hemkommen från jobbet igen och strax ska vi ut till Skeppsvik och käka middag där. Blir finfint det! Imorgon åker jag till Finland med Dunder. FINLAND!! Som sagt, det är stort för mig. Fan vad coolt. Haha. Vi ska alltså uppträda på Baltic Jazz, som är något slags stort.. event? Typ. Ska bli så jäkla roligt i alla fall! Hemma igen natten till söndag. Så vi hörs antagligen i slutet av helgen nåt, ha det så bra tills dess hörni! :)  
 
 
Häng med Saine, glass, jobb, glassbaren med mina fina arbetspolare, frukost i solen, fult omplåstrad, övertvättad hand (tvättar alltså händerna så mycket så huden spricker)

Skosnörsfan

Det finns nånting som tydligen alltid måste hända mig när jag är jävligt stressad och cyklar någonstans. Det som händer är att mitt skosnöre sakta går upp och lindas runt cykeltrampan medan jag cyklar, så det tillslut är så spänt att jag riskerar att 1.flyga av cykeln och dö, 2.bryta av foten och dö. Haha okej, nu ska vi inte vara så dramatiska, men sjukt irriterande är det i alla fall. Detta måste ju givetvis hända igår då också, eftersom att jag då ännu en gång var jävligt stressad. Jobbade först från 8-11, var bara några få timmar jo, men ändå SJUKT mycket att göra. Sedan raceade jag vidare för att hinna på träning, som började 11 (det var alltså däremellan skosnöret började jävlas). Dansen gick helt bra, nu längtar jag så sjukt mycket till vår show som är på onsdag! Resten av dagen/kvällen chillade jag och var med Saine. 
Idag jobbade jag igen och ikväll ska jag träffa Hanna. Blir fäääint det!
 
 
Från förra sommaren, så jäkla glad haha

RSS 2.0