Sista skoldagen

Tjena! Min enorma glädje över sommar och vila lade sig ganska snabbt.. då jag insåg att sommaren knappt innebär någon vila alls, i alla fall inte de första två månaderna. Blir massa jobb och massa dans. Dansen ser jag dock framemot som fan, så ska inte klaga!
Hur som helst, idag var så jäkla härlig! Friluftsdagen med klassen och annat trevligt. Och imorgon går vi ut ettan. Jo, lite sådär helgalet.
Ikväll ska jag och kolla på korp, sommarkänslor! Synd bara att det är som september ute. Aja, ha det fint!
Haha, gör jag verkligen detta?! Det ni skådar är supergymnasten Fanny som hjälpte mig med... brygga bakåt med nånting (kommer inte ihåg om det hette nåt) haha
Alinas fina instabild som jag snodde

Fri

Tjena, läget? Med mig är det väl helt okej sådär. Ganska skön känsla att vara klar med ettan i Lusse. Nä, skojade.
FÖRBANNAT SKÖN KÄNSLA!!!!!!! HERREGUD!!! Sommarlov!! Åh, är så fruktansvärt jävla trött på allt som har med plugg att göra nu. Skrev sista provet imorse, gick helt bra. Nu är det bara utgivningstimmar, friluftsdag och avslutning kvar! Allt jag begär till nu är bra väder på fredag. Snälla.
Kvällen ska spenderas med fina vänner, kan göra lite vad som helst. Behöver ju nämligen ÄNTLIGEN inte plugga mer! Haha, okej sluttjatat. Har legat och glott på Pretty little liars/sovit hela eftermiddagen. Är verkligen sjukt slut, och då har jag knappt ens någon dans mer. SOMMARLOV, HEJ PÅ DIG

YOLO (You only live once)

Tjena! Haft en sjukt bra helg! Orkar inte berätta så mycket om hela, men har fått håret färgat, röjt runt i stan, käkat brunch, hängt på stranden, haft Eurovisionmys, varit på stugan och även varit på Idas stuga! Tackar till alla medverkande, haha. Har haft så jäkla trevligt!
Idag vaknade jag upp på Idas stuga, alltså på en ö i Lemland. Och skulle vara i skolan till 9... Haha, men allt fixade sig fint! Har hållit det fruktade talet, skrivit textkompetens och fått ut historian idag. Nöjd med det mesta!
Nu mat, sen ska jag till Janina och sy upp min avslutningsklänning som är för lång.
Ha det fint hörni så hörs vi!
Hänä och jag ute på äventyr! Från Hanna som jag fått uttrycket i rubriken med, gillar det. Och så måste jag ju bara säga det igen: Finns INGET godare än Timjans brunch!!!
"Bra smörgås och kejf". Haha, hade inget smör imorse, därav den delikata frukosten!

Njuter av sommaren

Tjeeeenare! De tre värsta proven är skrivna och nu har jag bara tal, textkompetens och spanskaprov kvar, sedan är allt jobbigt skolarbete över!! Helt sjukt ofattbart underbart.
Senaste dagarna har jag pluggat ihjäl mig, stressat som fan men även hunnit njuta av sommaren. Hängt med finisar, solat, promenerat, käkat glass, varit på stranden, uppträtt på IFK-match. Blir helt lycklig. Nu ska jag ut i solen igen med iPoden och komponera ihop lite danssteg! Hoppas allt är bra med er, hejs!

Bilder från senaste dagarna

Underbar helg

Vilken grym helg jag haft!! Gårdagen blev så jävla rolig! Spenderade nästan hela dagen på Folkhälsan med Dunder. Vi övade, gjorde egna koreografier, simmade i poolen (blev som 5 år igen) och käkade pizza. Sen drog vi till Mariepark och uppträdde för 350 brandmän! Haha. Var fruktansvärt roligt!
Idag var också helt underbar. Tillbringade dagen i Badhusparken med Ella, Christine, Francine och Lydia. Soligt, varmt, sjukt gott käk, fina vänner och en jävla massa sjuka, roliga dansminnen! Skrattade så jag dog.
Nu är det dock tillbaks till verkligheten som gäller. Imorgon börjar provperioden..... och nu måste jag verkligen plugga ihjäl mig. I ett antal dagar. Omvärlden kommer glömma att jag existerar typ.. Haha. Har dessutom dansexamen, genrep och uppvisning i veckan, så blir inte mycket tid över till bloggen. Aja, nu plugg!! Ha det fint hörni!
sorry egobilder, vill bara poängtera hur härligt och somrigt det kändes att kunna ha solbrillor och jeansjacka idag! Hehe

Härliga dagar

Tjenahej! Igår levde jag lite dubbelliv. Ena stunden satt jag i skolbänken och dog av tristess, 10 minuter senare dansade jag runt på Alandicas scen, och 10 minuter senare var jag tillbaks i skolbänken. Värsta Hannah Montana, American teen movie, haha. Nä men, hade genrep inför uppvisningen, som vi sedan hade på kvällen. Gick riktigt bra faktiskt, alltid samma lyckorus. :') STORT grattis till Ella också, för det välförtjänta stipendiet!
Annars hade jag en fortsatt fin kväll igår med, behövdes.
Nu kom jag nyss hem och ska precis slänga mig på terassen och försöka sola bort smärtan jag har i benet, hehe. Resten av dagen och kvällen är det sen Dunder som gäller! Koreograferande, övande, simmande, pizzakäkande, fixande och uppvisning! Blir nog jäkligt roligt! :) Sen sover jag hos Saine, prima lördag. Hörs imorgon!
fina ballerinor!
Fina Ella! Kommer bli så jäkla konstigt utan henne i gruppen nu. Snacka om att någon kommer vara saknad!
Hahaha försökte göra en favorit i repris! Insåg att gangsterkänslan försvann lite i och med att vi denna gång hade kläder i normal storlek istället för 6 gånger för stort :))

Sjukt bra vecka, sjukt dålig dag

Tjena! Egentligen mår jag jävligt bra och mina dagar har innehållit positiva grejer osv, men nu har jag bara damp. Värdelös jävla skitdag idag alltså, sjukt. Haha, då har jag fått det sagt. Är fortfarande trött också, blev en jäkla sömnbrist i Rom, när vi for hem och dagarna efter. Sov en natts sömn under tre nätter tillsammans typ, känner mig död. Nu är det i alla fall ledigt en dag, och det är väldigt behövligt! Säger hon som nyss vart på resa.... Hehe. Ska i alla fall ut till Emelie och Fredric ikväll, fan vad fint!
Inser också hur underbar senaste veckan varit. Eller från förra söndagen typ. Världens bästa uppvisning, mer dans, Rom, osv, blir helt lycklig bara jag tänker på det. Vill leva om 5000 gånger.
Och vid eventuell förvirring kan jag ju upplysa om att jag kastar mynt i Fontana di trevi, så ni inte tror jag står och typ.. dansar eller nåt, haha

Welcome to the city, speakers way up loud, welcome to the sound

HEMMA IGEN! Okej, wow, har varit borta i 4 dagar haha. Dessa fyra dagar har dock varit bland de roligaste i mitt liv! Italien slutar fan aldrig levera haha, älskar det landet!! Har då alltså spenderat några dagar i Rom med Ida och våra pappor. Skriver som Ida, underbar mat, störda kvällar, sjukt mycket skratt, gamla byggnader och shopping! Det har resan bestått av + en helt sinnessjuk värme. Fryser arslet av mig här hemma nu.
Sitter för tillfället och lyssnar på låtarna som gick på repeat i Rom, och längtar tillbaks så jag dör. Att ligga på takterassen i sol och 28 grader, hela Rom under sig, underbar musik, nyinhandlade jordgubbar och en fin vän med sig, älskade fan livet då alltså! Nu byter vi det mot massa skola med provperiod osv. Ska jag dö eller. :) Har i alla fall några danslektioner och uppvisningar kvar att se fram emot! Jäklar vad jag saknar dansen.
Nu ska jag sörja lite mer att bästa resan är över och sen gå tillbaks till skolan för att ha matte, hejs!

Lämnar ön lite!

Tjena! Haft en ganska chill skoldag. 3 lektioner och sedan dans. "WOHOOO" tror ni att jag säger, men faktiskt inte. Swing är nog inte riktigt min grej. Haha. Men helt okej var det ändå! Nu är jag hemma och packar det sista, strax far vi till båten. Ikväll/inatt landar vi i Rom! Ska bli så jäkla härligt!!
Hörs antagligen på måndag igen, ha det så himla bra tills dess hörni! :)

ROM

Såja. Puh. ber verkligen om ursäkt för förra inlägget haha, men jag bara MÅSTE skriva av mig. Annars då. Mina dagar har inte bestått av så mycket mer än dans. Lite skola, chillande med min fina Saine, plugg, stress. Om 24 timmar är jag i Rom med bästa Ida. Helt sjukt är det! Vår Milanoresa för ett halvår sen var den bästa någonsin, tror fan att denna kan bli lika grym! Usch vad jag längtar!! Så då vet ni var jag kommer vara närmaste dagarna! :) Hinner säkert skriva nåt imorn innan färjan också, godnatt så länge! :)

There's a fire in my heart, bringing me out the dark

De senaste tre dagarna har innehållit så mycket känslor att jag har svårt att få ner det i text alls. Mest lycka, så no need to worry. :) Vad har då gett mig denna glädje? Dans. Dans, dans, dans. I söndags hade vi uppvisning på Alandica och trots 3298534 orosmoment, en nervositet som gjorde att jag knappt kunde äta på hela dagen, sinnessjuk stress och ett lågt självförtroende, så gick det bra!! Och det kom så många och tittade, ni förstår inte hur mycket det betyder! När ridån gick upp och vi stod där på scenen och såg hur många som satt i publiken, alltså jag var så lycklig just då att det var helt sjukt. Och så började vi dansa, och jag bara kände att jag aldrig varit mer levande. 
Sen har jag haft några helt underbara träningar med dunder också (♥ tack Erica för att jag får dansa med er, ger så mycket lycka) och en dansexamen med ÅMI ikväll. Återigen. Så mycket känslor. Grät när jag cyklade hem. Av sorg, för att terminen är över och så många lämnar grupperna (kommer sakna dem så mycket), men också av lycka, bara för att dans är vad jag lever för.
Det här året har dansmässigt varit det mest utmanande hittills. Tränat mer än förr, börjat i ny grupp, fått så mycket nya utmaningar. All trötthet. Alla svackor i självförtroendet. Kände ett tag att "vad är det jag håller på med, kan ju ändå ingenting", vilket var den jobbigaste känslan nånsin. Men det har blivit bättre, och nu är jag fan på toppen! Om man ser till hur jag mår alltså. Självförtroendet måste jag jobba vidare på. Men jag är ändå så jävla lycklig. Vill dansa resten av mitt liv.

Genrep

Tjena! Igår var det dans och lite försenat firande av Hanna med fina vänner som gällde. Imorse när klockan ringde klockan 10 kändes det som att den lika bra kunde varit 5 på morgonen.. Så sjukt trött! Pinade mig i alla fall upp och for till Alandica. Var där på genrep från 11- halv 2, fick nåt fel på allt. Haha. Nu är jag hemma och om en halvtimme ska jag tillbaks på nästa genrep. Feelisen är ju på plats i alla fall; ont i ryggen, stressad som få och ett helt stört pirrande i magen. Allt är precis som det ska vara inför uppvisning alltså! :) Aja, nu ska jag fortsätta sy och packa grejer. Vi hörs! :)
Försöker lugna ner mig själv genom att garva lite. Och garv, det bidrar definitivt denna bild till! Vi skulle uppträda till Teddybjörnen Fredriksson, men givetvis hade jag glömt våra små söta nallar hemma.... Och vi befann oss i Lumparland. Så lösningen fick bli.. två enorma pandor? Dör hahaha

Stress

Tjena! Senaste dagarna har varit jäkligt stressiga. Blir alltid såhär i maj, skolan öser på en massa arbeten och de största uppvisningarna närmar sig. På söndag har ÅMI-dansen uppvisning på Alandica, vilket innebär massa extraträningar, genrep hela lördagen, klädjagande, handlande, planerande och syende (är det ett ord ens).... Är dessutom vettlöst nervös, men min fina mamma hjälpte mig lite. Klarade du uppvisningen i vintras klarar du allt, sa hon. För den var faktiskt helt störd, har aldrig haft så många danser med så lite mellanrum + att jag varit sjuk en månad och var sönderstressad, usch.. / Klagarn. Hehe, nej nu är det ändå lugnt! I alla fall jämfört med vintern och förra året, bröt ju typ ihop. Nu är det mest kul ändå! Imorgon är det fredag dessutom! Innebär inte så mycket vila men all paus man kan få från skolan uppskattas!!
Nu ska jag sova, fick nyss ett litet psykbryt. Hade jobbat halva kvällen med en svenskauppsats, sen råkade jag stänga ner och trodde att jag inte hade sparat. Fick enroma stressfel och lipade lite, sen hittade jag det. :))))) TACK, nu går detta psykfall och lägger sig
Francines bild! :)

Första maj

Tjo! I söndags chillade jag på stugan, sjukt skönt, och igår var det skoldag för oss stackars gymnasister. Jävligt jobbig dag faktiskt. På kvällen skulle dock valborg firas! Började hos Pernilla, for vidare till Mange och hamnade sen ute på stan. Kallt.
Idag hade vi uppvisning på stan med dunder, herregud vad dåligt det gick för mig. Måste få ner kraven jag har på mig själv jo, men nu sket det sig verkligen.. Haha. Var dock så himla kul ändå, som vanligt! :)
Har även varit till Francine för att sy danskläder med henne och Ebba idag, fick en hel del gjort faktiskt! Trevligt var det också. :) Ikväll har jag pluggat och imorgon är det full dag, skjut mig.. Aja snart helg igen! Bara inget skiter sig så kan det bli den bästa på länge: MASSA DANS!

Lite valborgs- och 1a majbilder här
Idas bild! :)

RSS 2.0