Fri

Hej! Är så jävla sjukt stört galet lättad. Klar med årskurs 2!!!! Idag skrev jag sista provet. Hoooli vad skönt.
Annars då. Veckan som gått har mest bestått av pluggande och bilteori, tror jag höll på att få nåt fel av tristess där ett tag. Till slut var jag så trött på allt stillasittande (har ingen dans för tillfället heller) så var tvungen att fara ut och springa haha. Jag springer aldrig. Men var faktiskt skönt att äntligen få röra på sig. Har haft en underbar helg förövrigt, i fredags for jag och Ida ut till hennes stuga. Oj vad jag tycker om det stället, och det är verkligen en av få platser som liksom bara har massor av underbara minnen och inte ett enda negativt. Kastas tillbaks till sommaren12, 11, 10, 09, 08 när jag är där haha :') Så där hängde vi, bara pratade om allt och käkade massa gott. Sjukt härligt! Åt frukost ute på bryggan i solen också, sen for vi in till stan igen. Har även hunnit med att kolla på fotboll med Ida, hänga ute i solen med Celinda, Lovisa, Hanna och Maria + en sväng till stugan igår. Sommarkänslor alltså. Nu ska jag fortsätta chilla ute på terassen, ikväll blir det bilteori igen.. Menmen, om en vecka har vi påbörjat resan till Rhodos!! Ska bli så sjukt roligt.
 
Avslutar med lite bilder från helgen, sista är Marias!

 

-

Hej, har inte bloggat nåt alls nej. Alltså jag vet inte, det har inte kommit på fråga över huvud taget senaste tiden. Har det lite jobbigt och nån dag kommer jag säkert sätta mig ner och skriva ut alla 1000 tankar som just nu flyger omkring vilt i mitt huvud. Jag tror jag behöver ändra på mitt tänkesätt och på mitt liv. Orkar inte stressa som jag gör längre, och framför allt inte ha såna skyhöga krav. 
Men istället för att fokusera på det så berättar jag lite annat istället! Har haft spanjorerna här i en vecka, sjukt ansträngande med samtidigt himla roligt. Är så jävla sjukt att jag har fått en kompis som jag pratar spanska med. Hahaha "ååh mamma jag har fått en kompis!!" lät det där som, men är bara så förundrad att vi lyckats komma så bra överens som vi gjorde, trots språkskillnaderna. Hela spanskagänget var så härligt också så det var kul att hänga med alla. Annars då. Provperioden igång och jag tillhör inte den lyckliga mängden som anser att det är chill. Lider. Har bilteori på kvällarna också så det underlättar ju inte. Men efter fredag kan jag nästan pusta ut helt, herremingud vad skönt. Ska spendera helgen med bästavän och pojkvän och bara släppa stressen och ångesten. 
 
Nu lite bilder från senaste veckorna, börjar med Spanienutbytet

For ut till en bondgård i Lumparland


Så spanjorerna skulle få träffa djuren :')


Hängde även på Vårdö


Jag och fina Laura!
Lilla Holmen var vi alltså till en kväll också
 
Och lite bilder från efterutbytestiden, haha, här årets första Stadshusbackenhäng med Celinda och Lovisa


Uppvisning på Alandica, sminkad och grejad


Så jävla varmt så kunde käka frukost (bestående av american pancakes) utomhus, med min finis


Svenskaföredrag om queerlitteratur, haha

Och den här sista, bara för att mina vänner är så konstiga♥
 

Dansgala och massa annat

Alltså vilken vecka det har varit. Skulle kunna skriva en bok om den men orkar inte än. Vill helst glömma den. Men har samtidigt blivit påmind om att jag älskar min familj, mina vänner och min pojkvän så mycket så det gör lite ont i hjärtat nästan. Sådärja, slutfjantat hehe. 
Över till annat då, har haft fullt upp. I tisdags hade vi genrep inför dansgalan, kom inte hem förrän vid 12 typ, haha herregud. Igår var det då dags för dansgala, årets höjdpunkt för mig. Och ännu en gång förundras jag över hur allt kan förändras så fort man kliver ut på scen. Hur allt som var jobbigt och jävligt bakom kulisserna plötsligt bara försvinner när man står där inför publiken. Det är magiskt. Efter så många år har det blivit så himla speciellt det där, att stå på Alandicas scen. Koncentrationen, glädjen, smärtan, tröttheten, energin, rädslan och lyckan, det går inte att beskriva. Men jag blir otroligt lycklig av det :') tackar som vanligt alla som kom, det är guld och lite till ♥ 
Efteråt slängde jag och Celinda oss i bilen och for ut till Lemland, helt slut båda två. Väl där firade vi fina Melina (grattis igen!!), för att sen fortsätta kvällen hos Pernilla. Hade riktigt kul trots den omänskliga tröttheten. Idag är jag om möjligt ännu tröttare, och dessutom lite jäkla förkyld. Blir därför en hiimla lugn kväll. Imorgon kommer min spanjor hit!!
 
Bild från igår på världens bästa Francine. Detta var vår sista dansgala tillsammans, och det var fan omöjligt att hålla tillbaks tårarna när den var över. Tusen tack vännen för 6 (?) underbara år i samma dansgrupp, oj vad jag kommer sakna dig!
 
Avslutar med Anninas bild på de hårdaste tjejerna i stan, haha! 

I'm looking right at the other half of me

Hej! Sen sist har jag dansat ca 5 timmar dagen efter en natt som också bestod av dansande (vilket ju var lite lagom utmattande, men faktiskt gick bra), gjort en flashmob på Maxinge, dansat mer, firat Valborg med fina vänner och hängt med Micke. Valborg var himla trevlig även om det blev 0 % festande för mig haha. Började må dåligt på kvällen, taskig timing. Första maj hade vi vår traditionsenliga uppvisning på stan med Dunder, blir så himla glad av det alltså! Sen var jag med Micke resten av dagen, vi satt ute i solen, åkte lite bil (tragiskt att Micke körde fast jag är enda 18-åringen av oss två...... han övningskörde alltså, så ingen vuxen som läser detta blir nojjig), käkade kebab och såg på film! Han är så himla fin han. :) 
Idag var det skola, vilket gick trögt, och ca 3 timmar på dansskolan som gällde. Det är mycket nu inför dansgalan. Men oj vad roligt det ska bli!!!!!! Nu ska jag ta och göra något vettigt här, ha det fint!
 
Heeeeela gänget, igår!
 

RSS 2.0