Senaste dagarnas upptäckter

1. Wacking är typ världens roligaste dansstil! (japp, workshopen var nice)
2. Jag tycks vara tvungen att vara förkyld hela tiden.
3. Älskar våren!! (vem gör inte)
4. Karonkaparodierna kommer nog bli jävligt roliga!
5. Dagen jag har varit rädd för i typ två år är snart här. Kladdkaronka på fredag!! Rädslan har dock lagt sig lite nu, vet inte varför.
6. Kommer kanske bli tvungen att dra ut mina visdomständer... Dör av skräck. Men samtidigt har jag, sen jag kom hem från Egypten, inte kunnat äta en måltid utan att få helt sjuuukt ont. Aah, att äta är typ min största passion, förstår ni hur jag lider?! Nej men, ska se om jag pallar dra (operera....) ut dem. Usch.

260212

Men vafan. Försökte städa, men gav upp. Försökte äta, men gav upp. Försökte plugga, men gav upp. Haha, värdelösare dag än denna är nog fan svårt att hitta!
Har inte gjort något vettigt på hela dagen. För tillfället sitter jag på golvet och skrattar så att tårarna rinner och bröstkorgen gör ont. Anledning till mitt garv är nästan ännu sjukare än själva synen av mig just nu. Tänker hur som helst skita i min förkylning och fara på dansworkshop snart! Wiiihowiho

22:27

Okej, det var det om resan. Back to reality. Ligger hemma, så härligt utvilad och redo för en lång vår med nya utmaningar! Fast vänta, nä. Jag är totalt slut, förkyld och har ont. Knaprar piller, har problem med att äta vanligt käk och klurar på hur jag ska orka med två timmars dansworkshop imorgon. Vill så gärna vara med på den!!
Något positivt är att jag ÄNTLIGEN inte har lock i öronen längre! Landningen igår var det värsta jag varit med om i mitt liv, visste knappt att sån smärta existerade haha. Men ÄH. Det är mars snart. Våren är härlig. Positivt tänkande! Ska dricka lite kranvatten och fira att jag är hemma i Norden!

Jag och pappsen första kvällen i Marsa alam!

HEMMA

Tjena! Är hemma efter en superhärlig resa. Usch, längtar redan tillbaks! Blev en hel massa solande, chillande, simmande och även lite snorklande i Röda havet, finns fan inget bättre haha! Allt var alltså upplagt till att bli en perfekt resa. Men självklart, så blev det inte så. På tisdagen fick jag sjukaste frossan i mitt liv, slutade med att jag låg i sängen och knappt kunde göra något alls. Superhög feber, förkylning, smärta som fick mig tro att ryggen skulle gå i bitar. Blev läkarbesök och behandling innehållande 12 piller om dagen. Fyfan vad äckligt. Superpillrena verkade dock, så började må bättre efter några dagar! Dock fick vi ställa in sköldpadds- och delfinsafarin vi hade bokat, sjukt tråkigt. Får åka tillbaks någon gång och fara på det, haha. Aja, förutom det var resan underbar! Hoppas ni också har haft ett bra sportlov!

Greetings from Marsa alam

Tjoo! Har det underbart här i Egypten. Går runt och är bara så sjukt lycklig över att varken behöva frysa eller stressa. Sen skrattar jag ihjäl mig lite åt alla härliga araber också, haha. Älskar även hotellet, så inte mycket att klaga på! Fick värsta fotvården idag, kan säga att det BEHÖVDES för mina stackars söndriga dansarfötter. Känns som en ny värld under mig när jag går nu. Nästan. Var förövrigt nyss ut i öknen också, som är precis utanför hotellmuren. Så jäkla coolt när en oöndlig mängd sand är ens utsikt så fort man kliver ut genom dörren. Om någon dag kanske vi far ut med båt för att kolla på sköldpaddor/delfiner, om vi har tur och det slutar blåsa. Hoppas!
Aja, nu middag! Hoppas ni har det jättebra allihopa! :)

EGYPT

Tjenahej! Tänkte bara önska er ett superfint sportlov!! Ta vara på ledigheten nu, ska verkligen jag göra!
Far strax till båten, och imorgon lyfter flyget mot värmen. Som sagt. Dör av lycka. Så ja, nu ska jag förbereda mig för en vecka med sol (förvänta er dock ingen snygg bränna,blir sällan riktigt brun över en vecka hehe!), bad och sköldpaddor. Ska tydligen finnas sådana vid hotellet. Asfränt. Blir besviken om jag inte ser nån. Anyway, HA DET BÄST! Hejdå, kanske bloggar där nerifrån, annars hörs vi nästa helg! :)

Leaving

Tja! Haft en helt bra dag bestående av lite vanliga ämnen, hål och en infotimme. Har bestämt mig för att välja estetiska linjen med dans som inriktning nu, känns så sjukt bra på nåt sätt. Dock dör jag lite av studentprovsstressen som redan (wtf!!) infunnit sig i och med det. Massa kurser jag borde gå och skit. Anyway, avslutade skoldagen med möte med parodigruppen inför karonkan. Blir nog jäkligt kul!
Ikväll har jag dansat tre timmar. Helt. Jävla. Slut. Dock är det fortfarande sjukt hur lycklig jag blir av dansen! Och mina fina danstjejer såklart. :) Sen jag kom hem har jag sprungit runt som en dåre och fixat en miljard grejer. Alltid denna stress före en resa... Aja, imorgon lämnar jag i alla fall äntligen holmen, och i övermorgon lämnar jag Europa! Ersätter kylan, stressen och tröttheten med en veckas chillande i underbara Egypten! Ord kan inte beskriva min lättnad.
Avslutar med lite iPhonebilder (yeah!!!!!)

Valentine's day

Tjo! Har lite megaångest över hur lite tankar jag faktiskt lägger på alla hjärtans dag. Alla är så himla gulliga och fina och jag är bara halvbitter och ser inte SÅ mycket speciellt i denna dag. Haha! Men börjar lära mig tror jag!! För min dag blev faktiskt riktigt fin tillslut i alla fall, efter lite fina småsaker som lyser upp som fasen! :) Som Ida skrev är det ju dock himla härligt om man själv lyckats lysa upp för någon annan också.. Får väl hoppas på att jag kanske gjort det för någon i alla fall.
Min dag har hur som helst bestått av en inställd gympatimme (klockan åtta... gud vilket "skjut mig"-moment), lite andra timmar, en underbar danslektion och häng med fina vänner! :) + En jävla fascinering (är det ett ord ens?) över fransmännen som befinner sig i vår skola. Vill bara följa med hela högen till Paris typ.
Aja, sängen kallar! Godnatt ni fina, hoppas ni haft en härlig dag! (ah okej, blir väl lite påverkad jag med av den här dagen..) :)

Heeelt slut

Tjena! Ber redan nu om ursäkt för hur munter jag kommer låta men.. fyyfaaan vilken jobbig dag. Usch. Konstant uttråkad och cptrött, wehehuuu. Dansen ikväll var dock rolig,lyckas alltid göra mig glad igen alltså! Ska iväg på nästa pass om en stund dock, och det orkar jag verkligen inte med. Aja, motivationen ikväll får bli att för varje timme kommer man ju ett steg närmare att få flera externa kurser -> mindre ämnen i skolan nästa år! :)
Imorgon är det förövrigt alla hjärtans dag. Har full skoldag, inleder den med att spela inomhusfotboll med fransmän. Jessus, kan bli intressant.
Ha det fint nu hörni!
4 dagar kvar!

Min lördagkväll

Tja! Uppvisningen igår var rolig, trots att den inte gick så bra för mig. Tycker om mina fina danstjejer i alla fall, även om många av dem fattades igår!
Efter uppvisningen for jag, efter många om och men, till Marcus 18-årsfest en stund. Var riktigt trevligt, tog det dock rätt lugnt. Mår därför prima idag, skönt! 
Nu ska jag ta tag i något jag konstigt nog älskar att göra: Packa!! 
Ha det bra så hörs vi! :)
Duon! Victors bild :)

Första iPhone-bilderna, haha

Tjoo! Fredagen var chill, hade dubbelhål och utgivningstimmar och sånt skönt. På kvällen for jag ut till Emelie och Fredric, älskar att vara där! Käkade som en dåre och kollade på film, helt okej. Nu kom jag nyss hem. Ikväll ska jag ut till Valborg igen, haha. Men denna gång är det uppvisning som gäller! Är någon fest med Bollywood-tema, så vi ska dansa vår orientaliska dans. Haha, blir nog kul. Resten av denna lördag är oklar. Vet vad jag vill, men är samtidigt smärtsamt medveten om vad jag orkar och framför allt, inte orkar. Haha. Hoppas hur som helst ni har en fin helg! :)

MY NEW ROOM










Nuuu är det ju lite trist att jag inte har några "före-bilder". Men men, såhär ser mitt nya, omgjorda rum ut! :) Nu fattas bara några väggtexter så är jag helt apnöjd! Okej, jag har ingen aning om ifall ni var intresserade alls av detta. Nu vet ni i alla fall! :) (förresten så är bilderna på mig presenter jag fått, så att ni inte tror att jag själv har gjort tavlor föreställande mig haha!)

21:04

TJO! Igår hade jag en turdag tror jag. Slapp samhällan, och fick en iPhone!!!!!! Inte varje dag sånt händer. Fyller ju år om en månad, så var lite i förskott. Är helt sjukt chockad. Och lika efter, I know, men någon måste ju vara sist.
Kvällen spenderade jag på dansskolan, 3 underbara timmar! Var riktigt härligt, trots att man bara ville dö av trötthet ibland. Länge sedan jag skrattade så mycket också, tack Francine för det haha!
Idag hade jag full dag + maxpulstest på gympan. Alltså ut och rusa upp och ner för badhusberget flera gånger som en jävla dåre. FYFAN. Och direkt efter det var det dans som gällde. Behöver jag säga att jag är SLUT? Ikväll är det plugg och chill som står på schemat. Ha det bra!

Tack

En danslektion med enbart glädje och inga krav. Några fina ord som gjorde hela min vecka. Gapskratt med underbara Saine. Sådana små härliga grejer har lyst upp min kväll totalt!
Nu ska jag försöka hålla det här humöret och inte falla ner i skiten igen. Ska ska ska. Börjar med att gå och lägga mig i tid. Godnatt! (Insåg förresten nu hur sjukt skumt det låter att ha "Tack" som rubrik. Men på nåt sätt passade det bäst)

Don't lose it all

Heej! Dåligt med skrivande här igen. I söndags var jag fysiskt okapabel att skriva ihop ett inlägg, och igår hann jag inte.. Anyway, dansuppvisningen i lördags var sjukt rolig!! Gick inte så jättebra men äh. Artisten som uppträdde efter oss visade sig vara Nanne Grönvall, lite sjukt att hon sitter och chillar framför en när man kliver ut ur omklädningsrummet, haha! Resten av natten var det födelsedagsfirande som gäller, tackar för den kvällen! Själv hade jag kul kanske en timme, sen blev jag dum i huvudet... Tacksam som fan att det finns underbara människor i närheten då i alla fall.
Annars har jag mest sovit, pluggat, pluggat, pluggat och dansat senaste dagarna. Fick i alla fall 7.9 i matteprovet, vilket var helt underbart!! Imorgon börjar period 4. Jag går 8-4 varje dag (förutom onsdagar, då slutar jag typ halv 4 om vi har infotimme, tjohoo). Vet faktiskt inte hur jag ska överleva detta.
Är förövrigt något vettlöst trött på känslan av att jag misslyckas med det mesta jag gör. Då vet ni det. Tack o hej

Saturday night

Genrepet avklarat, och nu är det snart dags att dra tillbaks till Idrottsgården för att uppträda lite! Är nästan lite nervös, brukar inte bli det såhär tidigt.. Fast är mest nervös för vad vår tränare ska tycka, haha.
Efteråt blir det att byta om och fixa sig på 1 sekund, sen far jag ut till Frideborg med Ella och Isabelle som också är med och dansar först.
Är taggad som fan nu, känner att det lär bli en hel del mer dansande ikväll än de där 4 minuterna på scen! Ha en grym kväll hörni!

I'm gonna show you

Tjena! Idag har jag gjort klart mitt rum, men hjälp av världens bästa föräldrar då, hehe. Är galet nöjd!! Kanske inte skulle vara en så stor deal för vissa, men jag dör lite av att ha ett såhär fint rum! :') Anyway, förutom det har jag varit en sväng via Ida idag också. Kollade klart step up 3! Nu håller jag på och fixar och trixar för fullt, ska strax iväg till Idrottsgården och ha genrep! Ikväll vad lite över 10 uppträder vi där. Som sagt är det stort 90-årsjubileum på gång, såg att de till och med hade rullat ut en röd matta vid ingången, haha yeah!! Senare ikväll är det födelsedagsfirande som gäller, så denna kväll kan ju inte misslyckas alltså! :)
Hörs sen, nu ska jag stressa vidare!
Detta är vad som bjuds på ikväll, haha! Är Jennas bilder sen, hoppas det var okej att jag snodde dem!

"Born from a boombox"

Får tillbaka en hel del av livs(och dans-)glädjen genom att kolla på detta! Ultimat, underbart, perfekt. Blir liksom inte bättre. New York, dans, och mera dans. Gör nästan ont att kolla på.
Förövrigt så är jag mycket medveten om hur efter jag är med den här filmen. Pinsamt. Men men, GRYM är den i alla fall, där har vi drömmen igen då. Dance all day, i ett ställe som New York. JAG VIIIIILL
(Förövrigt igen: fetast tack till Ida, för filmen och för att du är så underbar)

I'm sorry that I can't be perfect


Har äntligen förstått hur pinsamt det faktiskt är att ta bilder med webcam på skolans datorer, livrädd för att nån ska passera och se hur man sitter där och fånflinar..

Hur som helst, tjena! Tänkte blogga igår, men det funkade inte riktigt. Mådde rätt kasst. Hade dock en helt bra dag först med 45 minuters skoldag, häng med fina vänner osv. Men sen blev allt bara helt åt fan, länge sen jag känt mig så totalt värdelös. Lär dröja ett tag att jobba upp motivationen igen nu.
Anyway, idag skrev jag först engelskaprov och nu sitter jag och väntar på att bildlektionen ska börja. Efter det får jag gå hem, hur skönt?! Har dessutom en grym helg framför mig tror jag, så det är ju nice. Ska bara försöka bygga ihop de små spillrorna som finns kvar av mitt självförtroende också, så blir det bra. Hehe. Ha en bra fredag!


FREE


Efter dagens underbara danspass måste jag bara få ut lite av min kärlek till detta. Jag tror ibland att jag lever för att dansa. Jag måste få dansa. Jag blir så sjukt jävla lycklig av att dansa!
Kände på dansen att ikväll orkar jag inte må dåligt över något, just ikväll är jag bara lycklig, levande och fri

ONSDAG

Tjena! Skrev matteprov i över 2.5 timmar imorse... Gick det bra då? NEJ!!!!! Sämsta provet jag skrivit, no doubt. Vad arg jag blir. Annars har dagen varit bra! Zumba på idrotten, var helt okej, men inte min favorit faktiskt. Efter skolan käkade jag middag med fina vänner, för att fira Saine lite i efterskott! :) Sen vart det att stressa iväg på träning, som faktiskt gick rätt bra! Tror jag. Tungt som fan dock men det gör inget. :)
Me dessa bilder vill jag bara säga att jag är halvtrött på vinter och heltaggad på sommar om 4 månader!!

RSS 2.0