Tror jag är sämst i världen på det här med rubriker

Tjotjo!
Rivstartade period 3 med skoldag 8-4. Dagen var ändå rätt bra, är typ 1000 gånger mer motiverad till kurserna jag har den här perioden än förra. Nu jävlar!!
Fick sova lite längre inatt också hehe, har dock ändå varit sjukt trött hela dagen.
Tänker i alla fall fara en sväng via dansskolan ikväll, vill inte tänka på hur länge sen det var.. Ska försöka att inte vara med, utan bara kolla in lite klänningar som vi ska sy till uppvisningen. Alltså alla grejer jag måste sy är som ett stort jävla stressmoln över mig. Kanske för att jag är sämst på jorden på att sy. :) Anyway, ska bli härligt att bara komma dit! Sen far jag antagligen till Janina och chillar. Chillachillachilla. Ska göra allt i min makt för att bli frisk till söndag nu!! Halsontet (är det ett ord?), hostan, snuvan, tröttheten, "jag mår skit och vill krypa ur min egen kropp-känslan" och energilösheten, ALLT SKA BORT!!!!!!
Chillar i Venedig, good times

Trött och glad

Tja! Jag sov 2 timmar inatt. Hahah, jag orkar inte mer... Ska jag inte ta och bryta foten också när jag ändå håller på? Nä men, är så trött att ord inte riktigt kan beskriva. Idag har hur som helst varit asbra ändå! Fick nämligen ut tre prov, och jag är så galet nöjd med alla tre!! Fattar inte hur jag åstadkom detta. När jag fick psykologiprovet framför mig och såg att det stod alla rätt höll jag ju på att trilla av stolen. Sjukaste jag varit med om tror jag.
Var till sjukhuset med Ida idag också, tog massa blodprov. Har inget emot att ta vanliga sprutor, då får de spruta in hur mycket vaccin de vill, men när de ska ta massa blod... usch, gillar inte.
På bussen tillbaks till skolan fick jag nåt fel också, måste kasta av mig jackan och halsduken, aldrig i mitt liv haft så varmt typ. Skumt.
Nu ligger jag och chillar och mår som vanligt, men är rätt glad ändå! Ny period imorgon, inga läxor, kan bara chilla. Blir dock ingen dans ikväll för min del heller, dör lite mer av abstinens. Åh, allt hade varit så bra nu om jag bara hade fått vara frisk.

28 november

Igår dog jag typ av ångest halva dagen, sen kom Ida hit och räddade min kväll. Tack vännen♥
Imorse mådde jag bättre så bestämde mig för att gå till skolan, hade bara en enda lektion så, hehe. Efter den for jag till skolhälsovården, har fått nog av att vara sjuk och inte veta vad det är. Dessvärre gav det ingenting, men ska och ta blodprov imorgon. Mår rätt dåligt nu med, ont som fan i halsen har jag fått också. Det värsta av allt är dock att all min energi är borta. Känner mig inte som mig själv fan, haha. Allt jag gör är ansträngande, känner mig helt svag och skakis. FAN TA DET HÄR.
Imorgon skriver jag sista provet också, hälsa. Har pluggat nästan hela dagen. Ska fortsätta strax, tar bara en paus nu. Och vad ska jag göra under denna paus? Jo, geografiuppgifter.... Aja det är ju jul i alla fall, underlättar typ allt. Haha, tönt jag är. Vi hörs hörni, ha det så bra!

Sämre slut på helgen

Men alltså far åt fan. Nu är det faktiskt inte bra alls. For på dans idag men måste fara hem efter halva, kunde inte vara där. Mår skit. Ska plugga ihjäl mig nu, geografiuppgifter att göra och ett 120 sidors hälsaprov på tisdag. Har inte en aning om vad de sidorna handlar om. Jävla fjollhälsa. Vi hörs, hoppas ni mår bättre än mig!

Härlig dag!

Idag är det lillajul!! ÄLSKAR JULEN, är världens största julfan. Så har varit till lillajulmarknaden med Ida (och resten av Åland) idag, pyntat, lyssnat på julmusik, druckit glögg och käkat pepparkakor. Så sjukt mysigt, gillar denna dag alltså! Ikväll har jag chillat hos Emelie och Fredric. Min helg har alltså varit duktigt bra hittills, sjukt skönt att bara ta det lugnt också. Imorgon blir det 3 timmar dans. Slut på chillandet. Är dock fortfarande sjuk (...) så ska se hur det blir, men SKA dit i alla fall! Nu sova♥ Godnatt finisar!

Fredagen

Tjo! Fredagskvällen spenderades hos mig med Celinda. Alltså, det är så underbart att ha en vän som är en lika stor balettönt som jag själv. Vi kollade på balett (var helt cpvackert, dog), fixade med tåspetsskor, snackade dans och övade olika positioner, hehe. :D Saknar dansen så galet jävla mycket att det inte är sant, dör lite inombords varje dag som går då jag inte är där. Måste-bli-frisk. Kollade även Black Swan igen, hehe vi satt där och analyserade varje rörelse de gjorde. Annars måste jag ju säga att jag fortfarande är lika jävla rädd för den filmen, så sjukt asig. Men vacker, slutet alltså... Herregud. Tack för en finfin kväll i alla fall Celinda, var också så skönt att få snacka av sig!

Haha me and my twin! Måste säga att hon lyckades rätt bra med att göra en standard Malinlook!

trö[email protected]

Tjena! Freeeedaaaag. Herregud vad skönt. Jag vet att jag sa att jag längtade till den här provperioden, men.. jag ändrade mig. Har varit en jävla pina och än är det ett prov kvar.
Igårkväll var jag som sagt till stan med Ida, nicenice. Blev dock trött på livet och köpte en daim. Lät ungefär såhär när jag börjat käka: "Nämen..... jag har ju inget jävla SMAKSINNE! FUUCK MY LIIIIIIIIIIIFE!!!!!" Sen sparkade jag till en lyktstolpe och dog därefter eftersom jag fick så ont i foten. Another day of my fantastic life.
Idag har jag skrivit spanskaprov (har gått omkring hela dagen med meningen "kan vi betala med kort?" på spanska i skallen, kan seriöst inte sluta tänka på det haha) och storstädat hela mitt rum. Nu chillar jag allt vad jag orkar. Sjukfronten? Inga förändringar. Detta är sjukt, så att säga.
Ikväll ska jag göra nåt kul med Celinda, nice skulle jag säga! Tack o hej

241111

Tjenahej! Spenderade gårdagskvällen i dubbla yllesockor, en filt och med psykologiboken framför mig.. När jag egentligen skulle ha dansat arslet av mig. LÅT MIG FÖRFAN BLI FRISK, OCH FÅ PROVEN ÖVERSTÖKADE! Trött på skiten, haha.
Idag skrev jag psykologin, och hör och häpna: det gick långt över förväntan! Dör av lycka. Har annars haft en rätt chill dag. En till underbar sak: 9- i geografiprovet!!!! Tönt är jag, men jag gillar geografi men hatade den här kursen, så det kändes så bra att få det!
Efter skolan kollade jag och Ida på sista avsnittet av Bron, det var helt-jävla-insane. Somsagt, bästa serien nånsin! Jobbigt slut dock! Sen låg jag och halvsov på hennes soffa en timme medan Ida själv satt och spelade massa härlig musik. Underbaraste på länge, att bara få CHILLA. Garvade ihjäl mig också åt ett antal grejer. Som när jag tidigare satt vid hennes köksbord och chillade för fullt och snackade om nåt, och mitt i allt fick jag värsta ofrivilliga rycket i handen och bara sköt iväg både min mobil och min smörgås med fingrarna så de for i golv. Ida föll ihop på marken och jag grät av skratt. Trötta tjejer.
Nu sitter jag och pluggar spanska för fullt, prov imorgon. Hostar och snörvlar och har mig också, känner mig allmänt sjuk och tung i skallen. Snart far jag till sjukhuset, den här hostan är faktiskt inte normal haha. Aja, strax blir det att gå ner till stan med Ida en snabbis, orkar inte plugga hela kvällen! Julgatan öppnar ju så, åh vad mysigt!

You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one

Tjo! Skrev engelskaprov idag, vilket inte var någon större utmaning. Så inga problem där! Problem lär det dock bli till nästa prov, psykologi imorgon. Haha, hjälp mig.
Efter skolan var jag med Saine och Joel en stund, skrattade ihjäl mig. Nu sitter jag och har ont i ryggen, är snuvig och hostig, trött som ett as och förvirrad. Lyssnar på Beatles och orkar verkligen inte ta tag i allt skolarbete... Medan min pappa är i London.... Hade gärna ersatt allt detta med några dagar i min underbara favoritstad

Tisdag 23:25

Men fyfan, tror jag går och gräver ner mig och stannar där i en vecka. Orkar inte plugga mer. Idag var i alla fall galet skön, inga lektioner! Så istället fick det bli lunch på Svarta katten med Saine, träff med min kusin Sara och två timmar dans! Vet inte hur jag tänkte när jag for, jag har varit sjuk i snart två veckor nu och jag har sjukt mycket att läsa. Men kunde inte låta bli hehe. Måste lära mig alla nya danser, känns som att det är sjukt mycket nytt som måste övas in. Nu ska jag läsa lite mer psykologi.. Äh godnatt!

Kär

Har nya tåspetsskor!! Åh, älskar dem. Haha tönt är jag. Men de är så fina jämfört med mina gamla, för att inte tala om hur mycket bättre de lär vara, då jag slitit ut de gamla totalt. Ont i tårna [x] check. Lär fortsätta ha det i dessa, tåspetsskor är en JÄVLA PLÅGA i allmänhet. Men skiter i hur cpont det gör och njuter istället av hur fina de är, hehe.

Annars då. Var på dans ikväll. HATAR när man inte får anstränga sig, det är fan helt sjukt irriterande. Vill så himahimlahimla gärna bli frisk så jag kan dansa ut allt igen, var ju fan plågsamt att se de andra ta i och göra rörelserna fullt ut när man själv stod där och hostade ihjäl sig.
Och jessus vad jag tjatar om dans nu. Förlåt hörni. Imorgon börjar jag 12. Tack och godnatt!

Stress!

Tja! 5 minuters skoldag idag. Inte klagar man direkt hehe! Gick dit till 1, fick ut ett hälsaprov, gick hem igen. Har pluggat psykologi hela dagen typ. Inte mitt starkaste ämne.... Nu har jag städat upp här hemma, och försöker som bäst att göra nåt åt stressen som bara hänger över mig. Känns som att blogga är en bra taktik.. Har tappat bort typ 348954 saker som jag måste hitta, vad fan har jag gjort med allt?! Sen måste det skrivas i externa kurshäftet, pluggas mer och senare ikväll tänker jag fara på dans, hur skit jag än mår. Orkar inte missa mer. Nu ska jag ta tag i mitt liv (som jag sagt att jag ska göra typ 3495 gånger senaste tiden), HEJS!

Något i stil med detta hade suttit så fruktansvärt fint nu!

So just forget about the world

Tjena! Mår sådär alltså. Har i alla fall en bra helg! Igår var det först uppvisning på Godbymässan som gällde. Bortsett från några otroligt komiska failar så gick det nog bra, var lika kul som alltid!
Kvällen och natten spenderades lite överallt men började i alla fall hos Gustav och slutade hos Markus. Hade himla kul. Idag har jag varit en zombie hela dagen. Kollat på film med Saine, käkat smarketgodis (bästa som finns tror jag), varit till Stadshuset och kollat direktsänd balett med några fina danstjejer. Jessus, blir lika tagen varje gång jag ser såna där grejer. Alltså det är något med professionella balettdansöser. De är fan inte mänskliga!!! Så otroligt grymma att jag inte vet vart jag ska ta vägen... Nu vill jag bara dansa. Varför blir jag aldrig frisk?! Fortfarande hostig som fan, aldrig haft sån här skum hosta förut.
Nu ska jag snart börja sova i alla fall, är sinnessjukt jävla trött. Imorgon börjar jag 1, kan vara det underbaraste någonsin.
Godnatt på er!

LÖRDAG 12:30

Har aldrig, i hela mitt liv, varit så trött som igår. Det var sjukt. Nu har jag i alla fall sovit 10 timmar, vilket var helt underbart. Idag är mitt liv förstört. Haha nej men. Jag har tappat mitt smaksinne. Haha! Bitterheten då man får världens godaste lunch från Svarta Katten och sen inte känner något över huvudtaget när man käkar. Hahah, antagligen inte så tungt nej, men jag som älskar att käka lider ganska mycket faktiskt.
Nu ska jag i alla fall leta fram lite danskläder, snart bär det av till Godby för att uppträda på Godbymässan! Så råkar ni befinna er där klockan 16.15, välkomna att komma och kolla på oss! :)

Fin fredagkväll

Haha, just nu känner jag mig verkligen RISIG. Och då menar jag inte risig i benämningen osminkad och med trassligt hår, utan verkligen genomrisig. Fick bevisat ikväll att bara att gå och skratta samtidigt var en lite för stor utmaning, hostade så jag trodde jag skulle dö. Igen. Hällt i mig massa skitasig hostmedicin nu, kan vara det vidrigaste som finns... Anyway, har annars haft en nice fredag! Först var jag på dans, vilket var kul som vanligt. Sen for jag med Hanna och kollade på Breaking Dawn. Hehe, är inte det största Twilightfanet...... men denna var bäst hittills, mycket bättre än förväntat! Sen har Hanna och jag mest chillat och nu tänker jag fan gå och lägga mig snart. Mår fan inte bra alltså, godnatt finisar!

Heeelt okej!

Tjo! Alltså min hosta haha.... Börjar bli sur på den. Varje jävla förmiddag ligger jag över skolbänken och hostar upp lungorna lite halvt och bara dör. Fyfaan. Aja, skrev geografiprov i 2 timmar imorse. Gick nog bra ändå, eller jag har inte en aning. Svåra grejer var det i alla fall. Sen chillade jag några timmar innan det var spanska och luciaövning som gällde. Haha, kan ju inte sjunga, blir helt slut och kan knappt hålla rösten stadig. Malin 200 år, tjena.
Nu chillar jag så sjukt mycket att det inte är sant. HELG!! Ikväll ska jag dansa, imorgon ska jag uppträda och på söndag ska jag och kolla på dans. Bättre blir det inte.
Haha den här bilden är jag inget fan av, men ser så löjligt glad ut så den får duga ändå!

Jobbig dag

Idag hade jag engelska muntligt prov. Skrattade hela vägen tillbaks till klassrummet, gick cpdåligt kändes det som. Men kanske inte. Sen hostade jag ihjäl mig, så måste ännu en gång lämna klassrummet. Trodde jag skulle kvävas på riktigt haha. Någon gång under dagens lopp har även lite trevlig snuva brutit ut. Nice. Och imorgon börjar provperioden med geografiprov. Vet inte vad jag ska säga, är helt SLUT av hur mycket vi har. Ska bli spännande att se hur detta går. Tack och hej!
Avslutar med bild på världens.bästa.tvserie.ever. Helt sjukt, så jävla spännande!! Haha. Ida och jag såg näst sista avsnittet idag, kommer sakna vår torsdagstradition sen. Jag satt och garvade/hyperventilerade/snyftade medan Ida varje gång bara, skitkort: "käften." Haha, nervösa tjejer tror jag!

Call your girlfriend

Verkar vara den enda bland mina vänner som gillar denna, men den är ju faktiskt cpbra!! Lyssnade på den hela Italienresan, kan typ se Milano framför mig när jag hör den

Men anyway. Tror idag var första gången i mitt liv jag skippade en gymnastiktimme. Brukar träna annars fast jag inte är helt frisk, men nu kändes liksom att gränsen var nådd. Jag orkar inte anstränga mig mer. Är helt energilös hela tiden, och chanserna att vila kommer aldrig. Ikväll ska jag först plugga ihjäl mig (geografiprovet kan vara det sjukaste jag varit med om) och sen tänker jag släpa mig till dansen. Tror jag kanske är lite smått dum i huvudet, men MÅSTE öva några danser! Aja nu plugg! Förlåt för oerhört tråkiga inlägg, lär vara så närmaste två veckorna..

15e november 2011

Idag fick jag massa grejer gjorda, vilket känns jäkligt nice. Haha, spanska muntligt prov alltså.... Tjena Malin. Annars har jag gått runt och hostat och frusit ihjäl hela dagen också, känns så jäkla opassligt att bli sjuk just nu. Efter skolan försökte jag plugga, sen stack jag iväg på dans. Handikapp jag har, kan inte tvinga mig själv att vila för länge. Efter ett tag var jag tvungen att sticka till stan och kolla på tyger till en dans. Hör på detta: Jag, Malin, sämst i världen på att sy, jag ska sy en jävla klänning. Såja, kommer bli fint! På tal om dans så upptäckte jag också idag att jag har haft och kommer ha uppvisningar varje helg i en månad, galet kul! Som sagt, FÅR INTE VARA SJUK.
Nu har jag gett upp geografin (igen..), tänker chilla och chilla och chilla.


Det är nice nu

Sovit alldeles för lite inatt, hostat som fan hela dagen och mått allmänt skit. På mellanmålsrasten fick jag så ont i magen att jag trodde jag skulle dö eller så, känner fortfarande av det.
Nu är jag hemma, ligger och chillar. Skiter till och med i dansen ikväll. Vad ska jag göra istället? Just det, kanske börja läsa på de mer än 400 sidorna jag ska kunna till provperioden!! Och imorgon var det engelska prov; muntligt och läsförståelse + spanska muntligt prov och uppsatasskrivning! Oj vad jag taggar allt.

I just wanna dance like no one's there, I'm all alone and I don't care

(Nyans bild)


Finaste Linn!





Helt underbar dag igår! Spenderade största delen av den på älskade Alandica, där Amnestygalan "20 voices" hölls. Linns pappa stod för ett av sångnumren och jag och Linn dansade bredvid med en dans vi själva koreograferat. Var verkligen världens glädjekick, att uppträda för ett fullsatt Alandica med en egen dans, till en asfin låt!
Fick dessutom göra ett lite spontanuppträdande till med Parva och Linn, haha skönt att bestämma vad vi skulle göra när galan redan hade börjat! Allt gick hur som helst bra, och slutet var helt underbart, då alla som medverkat kom upp på scen och sjöng Tänd ett ljus tillsammans medan publiken stod upp och klappade. Ren lycka!
Åland har sjukt många talanger har jag märkt efter den här dagen, och det var så himla roligt att få göra detta tillsammans, dessutom när pengarna går till någon som verkligen behöver det! TACK IGEN LINN FÖR ATT VI FICK GÖRA DET HÄR!

Nu kör vi!

Tjo! Igår gick jag runt och stressade och mådde lite halvt dåligt. Har aldrig varit så nära på att svimma förut, när jag reste mig upp svartnade det totalt för ögonen och det började tjuta i öronen, hu.
På kvällen for jag i alla fall ut till Hanna och chillade med fina typer, trevligt värre! Sen for jag med Ida till Markus där vi tillbringade resten av kvällen med skönt sällskap, vad jag skrattade alltså!
Kom hem lite väl sent men det var det värt. Trött som fan imorse dock, skulle ju upp på genrep. Dock inte lika tidigt som jag trodde igår, utan först vid 11. Så nu har jag varit på Alandica och övat, gick inte så bra som jag hoppats på men.. Jävla piruetter. Men äh, är taggad ändå! Är så glad att jag fick chansen att göra detta med fina Linn, så himla kul! Nu sitter jag hos Janina och får håret lockat (tack gulle), strax ska jag iväg och uppträda! Vi hörs sen, ha det fint nu!
Fick leta i arkivet efter någon bild, så vart en från i våras!

Nääääe

Höll på att få nåt fel på mig själv när jag vaknade klockan 1 idag. Visst, skönt att sova ut, men nu insåg jag hur stressad jag är. Känns som att jag har pressat mig själv mot gränsen senaste tiden, och nu i veckan börjar ju provperioden dessutom. Vet inte hur jag ska få allt att funka, när vår lärare skickar hem fetaste uppgifterna att göra, man måste läsa så många hundra sidor att man tappat räkningen + all dans hela tiden.. Har genrep och uppvisning och grejer imorgon och så är jag sjuk också... Fan. Ska göra mitt bästa för att ta alla bitar av mitt jävla liv och fixa ihop dem till nåt, även om nu detta innebär att jag inte lär få en lugn stund på mer än två veckor. Well, you get used to it.
Nu ska jag försöka sluta klaga, vet ju att många har det lika jobbigt och värre. Nu är det bara all dans och att jag börjar bli sjuk som gör mig ännu tröttare. Dock kommer imorgon vara värt precis allt! Då ska nämligen jag och Linn uppträda på en Amnestygala på Alandica med en dans vi har gjort själva, ska bli så otroligt kul!

Chillar med Lilli

Ligger här på golvet och diskuterar allt mellan himmel och jord, och nu är det dags för idol och chips! Hoho, finfin fredag! Imorn tänker jag sova läängelänge, härliga grejer! Cyaaaa

11.11.11

Hej! Lite tomt här senaste dagarna. Vissa gånger funkar det bara inte.
Vad har jag haft för mig då. Simmat 1 km och sen dansat 3 timmar en dag, ganska trött blev man. Tränat mer. Varit i skolan.
Nu ligger jag hemma och chillar, fredagseftermiddagar måste vara det bästa som finns ♥ Ändrade nyss header också, så uppdatera nu hihi!
Har förövrigt haft lock i öronen hur länge som helst nu, känns som att jag suttit i ett flygplan i en vecka. Hostar gör jag med. Och min aptit är helt rubbad. Ska jag bli sjuk nu får jag ryck, har alldeles för många uppvisningar på kommande. Det uppskattar jag förövrigt sjukt mycket, ska bli så himla kul med alla!

Tisdag 8/11

Tjo! Kom hem från dansen typ 20 i 11 igår kväll, fyfan vad slut jag var då. Det gick i alla fall helt bra så, glad var jag ändå!
Idag har jag haft en jävligt skum dag. Dock var den bra också, chill timmar och så. Garvade så jag trodde jag skulle dö åt Celindas lilla misstag på ITn. Skrattade fortfarande när jag gick hem från skolan, och då ska jag även nämna att jag gick helt själv. Mobbat kanske. Nu ska jag iväg på dans som vanligt, ikväll ska vi filmas och intervjuas. Känner att det kommer gå såååå braaaaa. :)

Volleybolldag

Tjo! Hade volleybolldag i skolan idag, översteg mina förväntningar sjukt mycket! Riktigt roligt, även om jag inte var med och spelade (herregud vad tror ni, jag+volleyboll?). Skönt att ha ca 20 minuter psykologi som enda lektion också, och att gå runt i pyjamas hela dagen. Vårt tema hehe. Är även stolt över härliga 1D som tog sig ända till semifinalen!
Nu kom jag nyss hem, hade uppvisning just också, i och med volleydagen. Vart rätt nervös, tycker fan det är läskigare att uppträda med relativt lätta danser inför Lusse än det är att dansa balett med tåspetsskor inför ett fullsatt Alandica. Men kul som fan var det i alla fall! :) Nu ska jag chilla och sen iväg och dansa mer! PUSS

set this floor on fire, throw your hands higher

Tjena! Är man sliten eller är man sliten, jag tror faktiskt jag dör lite. Har i alla fall haft en sjukt nice Halloween (lite sent men)! Tack Ida och alla andra, länge sen jag hade så kul. Att städa huset sen var dock ett helvete, 5 timmar städade vi. Fyfan vad jobbigt, blev tvungna att dygna.
Ikväll har jag varit till mormor&morfar, min mormor fyllde nämligen år i förrgår! :)
Nu ligger jag hemma och chillar, är otaggad på allt och vill bara ha... lov.
Idas, Ofelias och Emmas bilder från igår! Hoppas det var okej att jag snodde några!
Alltså sista bilden, haha... Ingen sko, lånad jacka?

VENEZIA

Här kommer Italienbilderna del 2, nämligen norra Italien och Venedig! Vackraste staden jag varit i. Ska jag vara ärlig hade jag inte de högsta förväntningarna, men det var verkligen sjukt häftigt när man kom dit! Man hade åkt förbi berg och fält i timmar, och plötsligt far tåget ut på en bro, rakt ut i havet. Och mitt i allt är man framme i Venedig! Broar, smala gränder, små mysiga affärer, kanaler, gondoler, gamla hus, torg... Helt sjukt mysigt!
På tågstationen i Milano

Lite crowded

Hahahha kan inte sluta skratta åt den här bilden! Bara för att den inte säger NÅGONTING. HAHA, skulle ta kort på den vackra utsikten från tåget... Det lyckades ju bra

Det var mer den här typen av bild jag var ute efter, hahah

Norra Italien är himla vackert måste jag säga
Viiin


Uuut i havet bara! Haha, hade många föreställningar om hur man kom till Venedig, men inte såhär..
Welcome to Venice!














Tummen upp gör han, vilket syns väldigt dåligt. Alltså haha, alla dessa underbara italienare, alltid redo att ställa upp på bild!



HAHA! Idas bild. "Gör nåt coolt" tror jag hon sa. Well..... vad ska man säga.
(måste även skjuta in hur sjukt smala gränderna var! Till höger om mig gick det in en till gränd!)














Himmelriket?







Påväg "hem" till Milano igen, efter världens underbaraste dag!


Såja, blev en hel del bilder hehe. Hoppas att ni inte blev allt för uttråkade! Venedig är i alla fall ett ställe jag verkligen vill tillbaks till, så himla annorlunda och fint!

Anyway har ni åsikter, så älskar jag att höra dem! :)

Glaaad

Tjena! Idag var det skolfoto, blir aldrig nöjd så i år lär ju inte vara ett undantag.. Annars har dagen varit riktigt bra! Förutom, det "lilla 5-minuters-förhöret" jag trodde vi skulle ha på hälsan visade sig vara ett delprov vi skulle skriva på 40 minuter. Eh, hade inte läst så mycket som planerat, men gick helt bra ändå faktiskt!
Nu sitter jag hemma och dör för att min hårbotten svider så mycket. Färgar utväxten. Heh. Skönt att få bort det mörkare i alla fall! Förövrigt längtar jag som fan till imorgon, som kommer bli bäst! Och ikväll blir finfin den med, ska tillbringa den med detta:

Taras filmer från i tisdags! Haha, och nej, jag vet inte varför jag är så mongo i början på första. Guess I was born with it. :)

Skulle publicerats tidigare ikväll

Tjena! Har varit duktigt slut i huvudet idag. Var så sämst att när jag skulle hälla juice i ett glas, så tittade jag bort och tänkte på annat, vilket resulterade i att jag missade glaset och hällde ut juicen över bordet och mina byxor. :)
Annars var skolan rätt okej idag, hade lucia- och dansövning och sånt trevligt. Efter skolan irrade jag mig ut i Strandnäs vilda skogar, nä men skulle ta mig till Linn för att dansa lite. Tog ett tag för mig att hitta.... Menmen, det var nice i alla fall. Sen dansade jag lite mer på dansskolan och nu ikväll har jag pluggat hälsa. Ja, som jag nämnde förut... I'm not a fan. Så jävla tråkigt!!!
Nu ska jag i alla fall snart träffa Saine och sen till Ida för att färga hennes hår. :) Fint! Ha det bra!

2:a november

Helt chill skoldag. Spelade volleyboll, vilket jag är så fruktansvärt bra på, hade tråkigt och lyssnade på en föreläsare som träffat Saddam Hussein och Gadaffi.
Efter skolan stack jag till stan med Ida, sen haltade jag hem och lade mig på soffan för att jag fick så sjukt ont vid revbenen. Skumt haha. Ikväll har jag dansat hela kvällen, tills min tå började blöda. Kan även säga att ikväll varit den skummaste på länge, förstår inte vad som hände, men övertrött var jag i alla fall. Låg i en liten hög på golvet och skakade av skratt medan de andra bara "Malin, alltså, vad är det med dig?" Hehe, hela kvällen har bara varit så jävla sjuk, allting blev ju så jävla komiskt. Mina dansvänner är fina i alla fall. :) Nu tänker jag sova, godnatt alla!
Random bild från Island in the sun, Jennifers är den tror jag! :) Saknar man det eller?!

when the sun sets

Tjo! Har haft en ganska chill dag, fyfan vad skönt. Skrev engelskauppsats, hade spanska och skrattade ihjäl mig på lär-timmen, helt sjukt vad rolig vår lärare är alltså. Slutade 4, stack hem och ganska snart iväg igen på dans. Härligt var det! Resten av kvällen har jag pluggat. Asigt. Haha, men men är typ klar nu i alla fall. Om man bortser från de kanske 50 sidorna jag inte orkat läsa i varje ämne ännu... Känns som att provperioden kommer bli skön. :)
Nu, käk!

RSS 2.0