Lugn vecka

Har haft en sjukt chill vecka hittills. Skrivit ett prov, och har ett kvar. Har mest tränat, hängt lite med Saine och Emma, hängt lite mer med Saine och taggat hennes födelsedag (IMORGON WOHO WOHO) och sådär. Skrivit ett matteprov som mest var kul haha (har jag sagt att jag är en nörd?). Känner mig alltför bortskämd med skolan, igår tyckte jag fan det var plågsamt att gå från 9-2 och på morgnarna dör jag när jag måste upp. Haha, väldigt illa. Nu är det snart helg också, men då fan ska Saine firas!! Ska bli så himla roligt. 
 
 
Två gamla på dansarna i revyn (Josse saknas), åh vad kul det var!!

22:12

Sista vanliga skoldagarna är över och provperioden har börjat. Var så himla konstigt i torsdags, att veta att det var den sista normala skoldagen nånsin i Lusse. Blir riktigt ledsen. Var så kul att se alla så finklädda och att själv klä upp sig i alla fall, åh haha. Annars har allt gått rätt mycket upp och ner denna vecka, det har kaosat riktigt mycket faktiskt. Tur att saker som går åt fan har en tendens att ordna sig också. 
Helgen har varit fin, i fredags var jag till farmor och de resterande kvällstimmarna bestod av kex, ost, vin och snack om allt mellan himmel och jord med Saine. Så härligt. Har även jobbat, skrinnat och mojsat med hästar och grejer ute hos Lovisa och firat Nikita 18 år! Riktigt roligt!! Helgens konstigaste måste nog ha varit natten till fredag, när jag och Micke precis börjat somna till, lampan var släckt osv, och jag mitt i allt konstaterar "nä, alltså jag skulle aldrig kunna beskriva en grävling just nu." Hahah, efter mycket funderande och till sist insikten att det är hopplöst att komma på en grävlings utseende somnar vi om. En stund senare hör man en viskning från mig i mörkret: "Micke.. Nu vet jag hur en grävling ser ut" 
Idag mojsar jag med Mike, vi har lagat finfrukost, chillat runt och spelat pictionary med hans föräldrar, så jäkla kul haha!! Just nu pluggas det matte som fan men snart blir det nog paus och kikande på Catching fire istället, oj vad jag har längtat efter att se den! Ledig imorn, fytusan vad skönt.
 
 

I just wanna dance like no one's there, I'm all alone and I don't care

Ny vecka igen, försöker att inte tänka på faktumet att det är måndag och istället kämpa mig igenom de här sista dagarna i skolan nu. Kan inte fatta att det snart är över. Har i alla fall den skönaste provperioden nånsin framför mig, kommer typ bara vara ledig känns det som och har bara ett enda prov som egentligen behöver pluggas på. Dessutom är det ML15, den coolaste kursen jag gått typ. Haha, är en sån nörd. 
Annars kämpar jag på med att komma tillbaks till träningsvanorna. Måste ha gjort nåt helt sjukt i lördags för kan fortfarande knappt röra benen vettigt känns det som haha. Hade åmi-dans ikväll och jessus vad det var roligt. Alltså OJ vad jag mår bra när jag får dansa!! Motivationen har ju, under dessa snart 11 år på dansskolan, såklart gått upp och ner men kan säga att jag nog aldrig varit så taggad som jag faktiskt är nu, sista terminen. Kan ju inte finnas nåt som är mer motiverande än känslan att "nu tränar jag fan faktiskt för att lyckas med de auditions jag kommer att åka på i sommar"!!! Känns helt jävla sjukt. Och otroligt. Vet fortfarande inte exakt vad det blir, vare sig jag kommer in eller inte, kanske det inte blir dans nästa år utan bara vanligt plugg, eller kanske det blir massor av dans. Vet i alla fall att jag måste fara på inträdesprov. Se hur långt jag kan ta mig. Veta att jag vågar. Upptäcka nånting större än det som finns här på Åland. 
Nu ska jag fixa lite käk och invänta ph, haha. 
 


 
 

Helgen

Åh vilken bra helg. Har badat bastu på Arken med skönt gäng, dansat hela lördagen, lagat middag och pratat bort halva natten med Emma och Saine och myst med Micke. Riktigt, riktigt härligt. Ligger halvdöd i soffan just nu, lite miserabel faktiskt. Har sån träningvärk att jag ser ut som en pirat med träben när jag går, har ont i magen och fortfarande ej helt frisk?! Äh, tänkte ändå inte anstränga mig mer denna kväll än att köra till Micke för att glo massa avsnitt av världens bästa serie, Arrow!!! HAR NI INTE SETT DEN SÅ GÖR DET JAG ORKAR INTE VAD BRA DEN ÄR
 
 

How long will I want you? As long as you want me too, and longer by far

Rubrik från en av världens finaste låtar ↓

 
 
Sov 4 timmar inatt och humöret flyger lite hit och dit. Känns typ som att man får kämpa ibland för att inte dras ner helt i vinterdeppen. Men för tillfället känns det mesta bra faktiskt. Börjar äntligen bli frisk!! For därför på dans idag för första gången denna termin och åååh vad lycklig jag var. Mitt hem. Gjorde lite tragiska upptäckter gällande vighet och styrka men så får det vara. Kommer väl tilbaks. Var så jävla slut i skallen och glad när vi hade dansat klart i alla fall haha åh är så roligt. Annars har jag gjort massa jobbigt idag men som ju måste göras. Har städat, diskat, tvättat kläder, hängt upp och vikt, bäddat, pluggat.. Jessus. Nu sitter jag och fixar med spellistor och ny musik, behövs verkligen. Längtar som en dåre till februari. Inte nog med utgångar med bästis och karonka, sen far jag dessutom till Prag en snabb sväng med min kärlek. Och slutar skolan. Och dansar massor. Och ser Young Russian Ballet. ÅÅÅH

-

Är fortfarande sjuk, det håller i sig riktigt jäkla länge det här. Otroligt frustrerande att inte ha kunnat dansa alls detta år men det ska väl ge med sig snart. Gör alltså inte mycket alls nu för tiden, ligger mest i soffan. Kul!!!! Helgen var i alla fall fin, myste mest bara, käkade lite ost&kex med Micke och lipade till Forrest Gump. Hängde med Saine, med Lollo och med Ida. Fina vänner det där. Gör som de flesta andra och tar en Arkenfri månad. Men sen fyller Saine ÄNTLIGEN år och då jävlar! Sjukt vad jag längtar. Har verkligen inte mycket vettigt att skriva, känns som mitt liv är halvt nu när jag inte kan dansa. Förhoppningsvis är jag tillbaks på banan imorn!! Idag gick förresten alla 3or en vett och etikettkurs, hahaha.. Finns mycket att säga om den, men konstaterar helt enkelt nu bara att jag ändå längtar till karonkan som aldrig förr, fytusan vad kul. 
Nu ska jag väl käka lite mäcks och dricka senaste veckornas 39483e kopp te. Ha det!

Har så jäkla dåligt med bilder men här är två från helgen, min drömmiddag och mojs



Sjuk

Varit sjuk senaste dagarna, men eftersom jag inte haft riktig feber (tror jag) har jag pallrat mig till skolan ändå. Inte så farligt stor uppoffring när man har 3 kurser hehe.. Men mår faktiskt inte särskilt bra alls, usch. Inte kunnat börja dansa än, sprängs av pepp snart!! Hoppas jag blir bra till helgen i alla fall. 
Har alltså inte gjort mycket senaste dagarna, soffan har förblivit min närmaste kompanjon. Hängt lite med Saine och Emma, dom är bra. Beställt karonkaklänning och anmält mig till evenemanget i fråga. Pluggat lite osv osv. Hängde med Mike på hålet idag, sötast som han är lagade han plättar åt oss medan jag låg i soffan hehe. Här ligger jag än, så jäkla trött och uttråkad. 
Efter ett såhär skittråkigt inlägg passar det väl bra med en bild från bättre tider. Rom med Ida för 2 år sen, åh


6/1-2014

Tillbaks till skolan igen imorgon då. Gör inte så farligt mycket ändå, eftersom att man (förutom några studentprov) är helt klar med Lusse om mindre än en månad. Det är ju faktiskt det sjukaste nånsin, får lite panik. Har fortfarande inpräntat i skallen "okej detta är din nya skola, här blir du jävligt länge", och nu ska jag snart ta studenten. Vill nästan inte att allt ska vara över!!
Hur som helst, peppen för framtiden är i alla fall större än nånsin så blir nog bra ändå. Har kollat på skolor hela helgen och alltså HOOOOJJJ BLIR HELT TILL MIG!! Kan bli riktigt bra. Det är förövrigt det mest spännande jag gjort på hela helgen, annars har jag mest legat och halvsovit, lidit av halsont och haft värmekudde runt huvudet pga nackspärr. Haha, helt grymt. Nä men har verkligen behövt vilan, har sett typ en hel säsong GG osv. Pallrade mig iväg till Janina häromkvällen också för att käka middag med henne och Hanna. Mådde mycket bättre både fysiskt och psykiskt efter det, tycker om dom två. 
Ikväll ska jag käka hos mormor och sen BESTÄLLA KARONKAKLÄNNING!! Får nåt fel på mig själv att jag aldrig tar tag i det. Hällsicke.
Anyway, ha en fin måndag nu! 
 
 

Who can say what we'll find, what lies waiting down the line

Har haft några riktigt fina dagar sen jag senast skrev. Har bland annat hunnit hänga med Ebba, Celinda och Francine, oj vad jag tycker om dem! Kvällen bestod av vin,lite spel och snack om året som varit. Trots att jag bestämt mig för att chilla slutade vi ju på Arken.. Var dock riktigt roligt så tack för hela den kvällen!
I måndags fick jag för mig att göra nåt fint för min pojkvän, som jag ju faktiskt älskar så jävla mycket, så lagade trerättersmiddag åt honom och mig. :) Okej, med lite hjälp av far min måste jag väl erkänna. Riktigt mysig kväll var det i alla fall.
Nyår har hunnit firas också, kändes skönt att få ett slut på 2013 och börja nåt nytt. Kvällen spenderades hos Pernilla med ett gäng tjejer, otroligt trevligt! Underbar middag, spel, skumpa och beerpong. Vid 12 blev det stan för att titta på fyrverkerier och till sist Arken resten av natten. Hade riktigt kul i början av kvällen, enda besvikelsen är väl att Arken inte var lika kul som på juldagen för mig. Men sånt är ju helt individuellt. Underbaraste minnet från den delen av kvällen är nog i alla fall när jag, Micke, Lollo och Nico dansade omkring på gubbhyllan till Happy new year med Abba haha åh. Spenderade hela nyårsdagen i sängen i princip, fint att man alltid kickstartar igång de nya åren haha.. Annars har jag mojsat med Saine, hängt med Emma för att snacka om allt mellan himmel och jord, promenerat i Hammarland med Micke (haha frågor på den) och mojsat lite till. Nu är Micke i Sverige resten av helgen och jag har ingen att pussa på. Sjuk är jag också. Missar dagens dans som jag längtat efter så mycket. Tycker lite synd om mig själv. Haha. Nåja, har ju choklad, gossip girl och SOLO-tidningar att läsa så, ska väl ta mig igenom dagen. Nu bilder!

 
 


 







De här två är Lollos hihi, tack igen!!


Drömveckan

Nu när det är januari och allt så började jag tänka på tiden för snart exakt ett år sen. Blev helt förundrad över mig själv då jag insåg att jag i förra inlägget glömde nämna en sak som hände just då. Tänkte hela tiden att jag skulle skriva om det men sen när jag väl satt vid datorn var jag så stressad så det försvann. Hur som helst, i januari förra året fick jag vara med om det roligaste som jag nånsin gjort, i hela mitt liv tror jag. Det var att träna, resa och uppträda tillsammans med Young Russian Ballet. Aldrig nånsin har jag lärt mig så mycket alltså, det var helt fantastiskt. Och att jag dessutom fick dela hela upplevelsen med mina underbara dansvänner gjorde ju det hela helt perfekt. YRB kommer tillbaks till Åland i år igen men detta år blir det ingen turné. Ber till gud att vi ska få träna med dem igen i alla fall, eller vad som helst som påminner om den där underbara, overkliga, fantastiska veckan för ett år sen, då vi for på turné med ett ryskt balettkompani. 
 
(Ålandstidningens bild)
 





(Francines bild!)
 
(Young russian ballet:s bild)

RSS 2.0