Glad tjej!

Tjena! Har haft en så himla bra fredag! Började med att jag skrev historiaprov, var så jäkla lätt och kändes som att det gick rätt bra! Slutade lite över tio (♥) och gick ner till stan med Ida för att käka lunch och fixa lite grejer.
Sen har jag även hunnit träffa André, och fara ut till Idas stuga med henne, Ofelia, Pernilla, Freppa, Salomon, Jesper och Mange för att grilla och chilla lite (yeah). Sjukt nice! Efter det fick jag skjuts in till stan igen där det var modevisning + dansuppvisning med Dunder som gällde. Helt stört kul var det! Alltså det är jäkla nice att kunna "ge och ta" från pubilken, man gör sitt bästa och så ser man hur folk faktiskt ler och ser så jäkla glada ut haha, och då blir man peppad att ha ännu mer utstrålning själv. Så tacktacktack alla som kom och tittade, ni gjorde min kväll!
Har även hunnit träffa alla möjliga gamla och nya vänner ikväll, sen skadar det ju inte att vädret varit helt awesome fast det är oktober imorgon! Dessutom far jag till Sverige med två dundergrupper imorn, för att delta i en workshop med Jennie från Bounce! HUR FRÄNT?! Haha, allt är ju bara sjukt nice nu.
Ett minus i allt detta är dock stackars Saine, som på grund av sin körtelfeber inte kan komma med... Kommer fler tillfällen i alla fall, och då jäklar! :)

Tjena

Alltså hur dålig självdisciplin är det möjligt att ha?! 3 av 4 pluggtillfällen denna vecka har slutat med att jag somnar. Och nu sitter jag här med endast denna korta eftermiddag på mig att plugga, och vad gör jag? BLOGGAR? Åh, blir trött på mig själv. Ska i alla fall läsa igenom det sista i historian snart och sen fixa klart bildprojektet.
Vid 4 blir det stan och prova kläder (är med i modevisningen på Open by night). Sen vidare till dansskolan på träning och efter det har vi genrep inför dansuppvisningen+modevisningen på Open by night med dunder resten av kvällen. Fullt från 4-9 alltså. Men det är nice!
Annars så skrev jag matteprov i två timmar idag. Var skitglad när jag kom ut därifrån. Nu har jag pratat med mina classmates om vad vi tror svaren blev. Well, är inte lika glad längre.......

en onsdagkväll

Kvällens danslektion var exakt vad jag behövde. Precis när min motivation till allt (ja, till och med dansen nästan!!) var nära botten så hade vi en sån där underbar träning som påminde mig om varför jag älskar det!
Sen jag kom hem har jag pluggat matte som en dåre. Det är vid såna här tillfällen jag undrar hur fan jag tänkte när jag valde lång matte....... Blir så jävla arg när det bara skiter sig.
Nu har jag i alla fall gett upp pluggandet, sitter och gör.. absolut ingenting istället. Härmed vill jag också avge ett löfte till mig själv: Ikväll går jag och lägger mig i tid. Och lyder jag inte kastar jag mig från ett stup. Kind of.

280911

Tjo! Spenderade lite mer än 2 timmar åt att jobba med vårt "slutarbete" i bild idag, blev inte klar så måste fortsätta ikväll eller imorgon.. Sen har jag haft en matteförberedelsetimme och IT-utgiviningstimme (okej, jag låtsas att jag vet vad de heter, men egentligen har jag ingen aning om det är sådär man kallar alla timmar heh) och sen fick jag gå hem. IT-provet gick bra dessutom!!
Nu efter skolan har jag pluggat, diskat, varit ut med ett ton sopor, osv. Kul! Ska ta och fixa lite middag nu och sen blir det dans. Tror dock inte jag kör hela tretimmarsträningen, far nog hem och pluggar sen. Alltså mitt liv just nu.... Så jävla tråkigt! Haha. Längtar dock till helgen som fan! :)

Stress

är ordet som beskriver tillvaron just nu. Har pluggat ända sen jag kom hem från skolan, nu ska jag iväg på dans som börjar om en kvart. Efter några timmar blir det att rusa hem och fortsätta plugga + skriva ett testprov (haha kan man säga så?) i matte. Dagen har i alla fall varit bra, sjukt chill! Började 10, hade bara korta lektioner och avslutade med provperiodsidrott, som var rätt kul faktiskt. 1D var ju grymmast, haha fast vänta, inte riktigt. Säger som Celinda, vi är bra på parkour och alfapet i alla fall!
Men nu måste jag rusa, vi hörs!

20:14

Kom hem från skolan, kastade mig direkt i sängen med historian, fast besluten att i alla fall läsa 1/4 av allt. Gick kanske en kvart... sen somnade jag. Igen. Motivationen till typ allt är körd i botten just nu, jag orkar inte med något över huvudtaget, vill bara iväg till Italien.
Nu sitter jag i alla fall och försöker plugga matte, känns sådär lagom tryggt när jag inte ens fattar bråkräkningen jag själv har skrivit. Har i alla fall dansat tidigare ikväll också. Gick inte så bra det heller. Om en kvart börjar nästa pass..... Positivt tänkande Malin!!
haha, minnen med Saine ♥ tycker verkligen du ska blir frisk nu vännen!!

Provperioden har börjat

Tjena! Första provet skrivet för denna provperiod då. Började dock med det lättaste, IT. Senare i veckan blir det lång matte och historia, skjut mig....
Provet gick i alla fall... Ja hur fan gick det? Ingen aning. Chansade vilt. Skönt att ha det gjort i alla fall! Nu har jag inga lektioner fram till 12, så är hemma och fixar lite lunch. Efter skolan tänker jag begrava huvudet i skolböckerna och ikväll ska det dansas, dansas och dansas. :)

HELGEN

Tjo! Dålig uppdatering här, I know. Men i ärlighetens namn tror jag inte någon (förutom jag själv) lidit så mycket av att jag inte skrivit något, hehe. Helgen har i alla fall varit bra! Fredagkvällen spenderades hos Ofelia med trevligt sällskap och massa skratt, roligaste var ju lätt Keyboard cat, hahah!
I lördags fick Ida med mig på ett hit-pass på avancia. Tungt, men skönt att träna ändå! På kvällen var jag med Ida och senare också Gustav, Mange och Otto. Herregud vad jag skrattade, så det var en nice kväll det med! Hann även med att sitta på en bänk mitt i natten med Ida och lyssna på gammal musik och prata om livet, skönt.
Idag tog jag bussen ut till Hammarland. Provperioden börjar imorgon och jag hade aldrig lyckats ta tag i nåt om jag var kvar i stan, haha. Så tog en promenad genom H:lands skogar, ner till mormor och morfar. Så jäkla fint var det. Väl här har jag käkat (förvånad, någon?) och pinat mig igenom nästan hela ITboken. Så tråkigt att jag somnade. Nytt försök nu!

Gammal bild, är på mormors dator så fick leta i arkivet.

Fredag, underbart

Tja! Uppvisningen igår var otroligt rolig även om jag var sjukt nära att bara lipa när vi kom ut från scenen för att jag var så arg på mig själv. Alltså får jag inte ner de skyhöga kraven jag har på mig snart kommer detta sluta illa haha... Är en sån jäkla perfektionist när det kommer till uppvisningarna, allting måste gå bra. Och igår hade jag dessutom oturen att ha det stressigast med klädombyten. Kan säga er, att den värsta stressen jag känt i hela mitt liv, det måste vara den då jag står ensam i mörkret bakom scenen, det är knäpptyst, jag vet att ALLA väntar och det är bara p.g.a mig, och så får man inte på sig strumpbyxjävlarna. Och sen får man inte ur snodden ur håret. Detta ledde sen till att jag hamnade på helt fel plats på scenen, och shiit. Men, det gick nog helt bra ändå, alla var ju så jäkla dutkiga! Och Nextzone, herregud vilka dansare!!! Annorlunda show dock............ Haha, men coolt ändå, dom var så äckligt proffsiga.
Här är en bild på mitt hår från igår, tja fåret!
Idag har jag genomlidit ännu en 4-8 dag, kunde dock ha slutat 11 om det inte var för den där sista teckningstimmen, som endast jag från min klass behöver gå på!! Well, hade Amanda i alla fall! Trötta tjejer skulle jag säga, skrattade som fan åt det mesta. "Visst är det kul att teckna?!", haha!
Nu ska jag strax cykla iväg till Ida, sen far vi till Ofelia. :) Ha en bra kväll!

Taking the stage!

Så, nu ska jag strax dra till Alandica! Uppträder ikväll! Så vill ni se oss, Twisted Feet och Nextzone (här snackar vi alltså professionella dansare, från Danmark och Sverige) så är ni som sagt mycket välkomna till Alandica klockan 7! :) Nu måste jag rusa, alltid denna stress!!

Day of dancing

Alltså workshopen översteg mina förväntningar något otroligt! Herregud vad kul det var, och Stina som var tränare var så sjukt proffsig, snäll och gullig! Var fan som att möta en kändis, blev ju helt slut i skallen. Tänker börja dansa breakdance när jag lämnar denna holme, haha skulle ju vara så jäkla nice! Var också så himla kul att kunna känna igen rörelserna som jag lärde mig på dansen i England i somras. :') Nu sitter jag hemma och käkar. Har fortsatt mitt nyttiga liv!! Herregud, vem har intagit min hjärna?
Aja, nu ska jag fixa lite grejer, hörs snart igen! :)

Längtar tills imorgon!

Såja, så var två timmars långt genrep på Alandica + en balettlektion avklarad. Tuuungt, men så jävla kul ändå! Alandica måste vara den bästa byggnaden på Åland, älskar att bara kliva in där! Ger så mycket minnen från alla uppvisningar, helt enkelt stunder då jag mår som bäst. Träningarna gick nog helt okej hur som helst, och nu taggar vi morgondagen!! Först ska jag på workshop med Twisted Feet, alltså en dansgrupp som blivit utsedd till Sveriges bästa när det gäller Street Dance. Sen på kvällen ska vi uppträda på Alandica, samma show som dem. VÄLKOMNA DIT, klockan 7! :) 10 euro i inträde för studerande, 15 för andra.
Ska bli så sjukt roligt!

Jamen såja Malin

Har nån slags sjuk duktighets-dag idag. För det första har jag gjort alla läxor - och klockan är inte ens halv 4. För det andra fick jag nyss en tvångstanke om att inte äta nåt onyttigt idag för en gångs skull. Honestly... så minns jag inte när det skedde senast. Är så jävla onyttig hela tiden. Men inte idag!! Så käkade först världens nyttigaste mellanmål, men inte blev jag mätt på det, så i brist på annat bestämde jag mig för att fixa ihop lite yoghurt med typ hallon och nötter (vi hade ju inget annat!!). Men såklart, när jag skulle hämta hallonfanskapet i frysen, så ligger dom begravda under ett berg av hembakta bullar. Vem vill jävlas med mig? Nog fan var det tungt att skita i bullarna och gräva fram de där jävla hallonen, men jag lyckades faktiskt!
Strax ska jag iväg och fortsätta vara hälsosam, ska nämligen träna, träna och träna. Ett antal timmars dansande kommer alltså min kväll bestå av som vanligt. 
Och när jag kommer hem lär jag käka 8 bullar. Haha nejdå, lyckas jag inte hålla ut en dag måste jag ju fan söka hjälp.

Tjo!

Första gången jag började senare än 8 idag, helt sjukt skönt att gå till skolan till 09.35. Haha big deal, jag vet. Har räknat med rötter, skrivit saker jag måste göra på finska, kämpat med att rita av Amanda (vilket skiter sig rejält, haha!) och lyssnat på bokrecensioner. Ska ha själv imorgon, så dags att börja fixa lite på det nu!
Annars dansade jag drygt 2 timmar ikväll, Dansens dag närmar sig!! Var riktigt kul. Nu är jag dock helt slutkörd känns det som. Så, soffan next! Ha det fint!

20:14

Tjena! Imorse var det verkligen "okej hur tar jag enklast mitt liv"-tankar som for runt i skallen när väckarklockan ringde. Eller inte riktigt. Men nära.
Skoldagen var bara jobbig. Var aldrig så trött och nära på att somna i ÖHS, men nu... Är ju helt yr av trötthet varje dag. Klarade mig igenom lektionerna i alla fall, och efter dem har jag mest pluggat och dansat. Nu ska jag iväg och dansa igen. Måndagar brukar vara lite tunga då jag slutar dansa klockan 10, men just denna måndag gör det inget, för JAG BÖRJAR HALV 10 IMORGON! Kan typ gråta av glädje. Nä men, jessus vad skönt. :)
Haha, saknar jag England eller saknar jag England?!

-

Ida for just, satt här och snackade om allt och inget med henne ett tag, skönt. Nu ska jag börja sova snart, är så trött att det inte är sant. Imorn väntar jävlig skoldag, massor med läxor och uppgifter och 3 timmar dans. Min pepp är i botten, jag har gått i skola en månad och är redan övertrött av allt. Hur kommer det inte bli sen då? Aja, nåt positivt är i alla fall att helgen varit grym, och att jag längtar som fan tills torsdag! Avslutar med, på tal om helgen, två av Idas bilder från igår :)

Söndagstrött

Tjo! Hade en sjukt trevlig kväll igår med en massa trevliga människor och dansande, en skogsvandring (?) osv, tack Cia!
Var ju ute i Lumpo före också, hade uppvisning med dunder. Ännu en gång: Herregud vad mysigt det är på gårdarna! Själva uppvisningen gick nog helt okej, bortsett från att jag uppträdde med en dans jag knappt kunde ett steg till.. Och att Teddybjörnen Fredriksson förvandlades till Pandabjörnen Fredriksson, hahaha dog av skratt. Grymt kul hade vi i alla fall!
Idag har jag.. failat. Ordentligt. Hela dagen var bestått av fml-moments. Men bra har den nog varit ändå. För tillfället har jag dock så ont i ryggen att jag knappt kan tänka på nåt annat, blir helt trött av smärtan. Aja, nu måste jag plugga och duscha, vi hörs hörni!

Här kommer lite bilder från gårdagens uppvisning! Har lånat av Mimmi, Sara och Tara, hoppas det var okej!
Alltså HAHAH checka pandorna!

Ha en bra kväll!

Hallå! Fyfan vad mysig gårdagskvällen var! Var så jäkla fint ute i Jomala, trodde jag skulle dö av mysighet haha. Uppvisningen höll dock på att skita sig totalt först, all pepp rann av mig och musiken funkade inte. Men sen vände det och allt började fungera igen, och det var helt sjukt roligt att dansa! Nånting slirade till dessutom så att allt blev så sjukt jävla roligt, skrattade så jag dog åt det mesta (inte under själva uppträdandet då men).
Idag har jag varit till stan med Saine och Joel, fikade och fixade lite grejer. Nu håller jag på att packa, fixa mig osv, snart drar jag nämligen ut till Lumparland av alla ställen, ska uppträda där med. Fan vad kul det ska bli! Efteråt kommer nog kvällen spenderas hos Cia, hoppas på en riktigt trevligt kväll/natt. :)
bilder från 2010

Ready to perform

Såja, skoldag 8-4 avklarad och dansträning också. Bara uppvisningen kvar då, är riktigt taggad av nån anledning! Har dessutom aldrig varit på en sån där skördemarknad/skördefest (?) förut, verkar ganska mysigt faktiskt.
Så nu ska jag bege mig, ha en grym fredagkväll hörni!


Kan man inte bara avskaffa rubriker...

Tjoo! Äntligen är det fredag, känns som att veckorna är så jävla tunga nu för tiden.. Dock lär det inte bli så mycket vila i helgen heller men, kul kommer jag ha i alla fall!
Har nyss genomlidit 75 minuter basket, helt jävla sinnessjukt vad tråkigt det var haha! Kommer aldrig bli en bollsportsmänniska, det är bara att inse. Jag och mina kära balettvän Celinda ägnade ungefär hela lektionen till att bara klaga över hur mycket vi hellre hade velat stå vid balettstången och bända benet i alla möjliga smärtsamma vinklar, än att springa runt och studsa den där jävla bollen. Suger gör jag också!
Nu har jag hur som helst hål, sen tillbaks på svenska och bild. Helt okej. Direkt efter skolan blir det träning med dunder som gäller, tagga! Och halv 8 ikväll har jag uppvisning utanför ÅCA med musikinstitutets dans. :)

Nice

Tjena! Usch, har jobbiga timmar på torsdagar. Fick dock ut ITprovet, som gick waaay mycket bättre än jag trott! Nu efter skolan var jag och fikade med Hanna, trevligt som vanligt. :) Gillar vädret för övrigt, och nej jag är inte ironisk. Är så jäkla mysigt ju!
Ska strax iväg och dansa, sen direkt ut till ÅCA för genrep inför morgondagens uppvisning!
Alltså ah, känner att denna helg kommer bli så jävla grym!

ITALY

Hej! Helt chill dag. Skrev dock vårt andra IT-prov, vilket kändes as. Haha, vad svårt det var!! Tryggt att man inte ens har gått en månad i Lusse och det är redan så.. Aja, efter skolan rusade jag till stan snabbt och ikväll var det 3 timmars dans som vanligt.. Tungt. Men ack så roligt, skrattade så tårarna rann med Celinda (vilken onsdagskväll gör vi inte det?) och fick massa nytt till våra koreografier. Vår tränare kom nämligen tillbaks idag! :) Såja, anteckna nsk.
Aja, ha det så bra!

FÖRRESTEN, grymmaste nånsin: Om en månad är jag i ett av Europas absoluta modecentrum, och dessa tjejers(bilden ovanför) hemstad: Milano!
Och inte nog med det!
Jag har världens bästa Ida med mig! Denna resa kan inte bli annat än fullkomligt AWESOME!

Jonä

Tja! Alltså hjälp. Vet inte vart jag ska ta vägen, är så sluuuuut! Min dag vet ni i alla fall redan det mesta om. Om ni orkade läsa förra inlägget det vill säga, hehe. Att vara tränare gick i alla fall bra, sista gången för dessa veckor nu. Usch vad trist, vill bara fortsätta! Helt underbart att göra något man älskar och dessutom få betalt för det!
Sen for jag som sagt och dansade lite till, galet vad kul det var.
Nu sitter jag hemma, orkar inte riktigt röra mig ur fläcken. :) Kom nyss på att jag har IT-prov imorgon. Men snälla far åt fan........

I skolan

Tjena! Alltså igår vara bara tung. Höll på att bryta ihop när jag kom hem från sista dansen, var så sjukt jävla trött. Skola 8-4, dans en och en halv timme, hem och plugga som fan, och sen ytterligare en och en halvtimmes dans.
Aja idag är det tisdag och nu tar vi nya tag! Fast vänta, just det, idag var ju minst lika jobbig..... Har full dag och 20 över 4 ska jag befinna mig på dansskolan för att vara tränare och sen är det 2 timmars träning med dunder direkt. Aja, för mycket dans kan man inte ha helt enkelt. :)
Nu ska jag rusa på finska, tagga!! Hoppas allt är bra med er! Och sorry för tråkiga inlägg, är lite stressad nu för tiden bara. Ha det så fint så hööörs vi


Blir bara gamla bilder nu, fick ta och rota i arkivet lite

10 years

Igår sände jag en extra tanke till de drabbade efter terrorattackerna i New York för 10 år sedan. Råkade se någon slags dokumentär om det på tvn också. Herregud vad tagen jag blev, ville bara gråta när jag såg hur folk i panik kastade sig ut från skyskraporna. På nåt sätt blir jag så jävla berörd av detta, så kände att nån uppmärksamhet måste det ju få, även på min lilla fjollblogg.

Annars då. Igår spenderade jag 3 timmar i badhuspaviljongen. Kallt, dålig luft och mögellukt. Men trots det var det underbart, övade massor inför Dansens dag, och jag säger bara: detta blir stort. Dansens dag är den 22a september och då gästas Åland av bl.a Twisted feet, som blivit utseddda till Sveriges bästa street dancegrupp! De har varit med i Talang och uppträtt i Idol bland annat. Det kommer även en superproffsig grupp från Danmark, och dessa två har uppvisning på Alandica samma kväll. Då ska även vi från Dunder ha några extranummer, sjukt grymt att få uppträda på samma show som dem! Ska även på workshop med Twisted feet på dagen, dör ju.
Anyway, nu kom jag just från skolan, har hål. Är trött och sjukt hungrig. Aja ikväll ska jag dansa flera timmar och det lyser upp hela dagen!



It won't be forgotten


Tjena! Har varit i Stockholm med mamma idag. Riktigt fint, fick dessutom med mig nästan allt jag behövde hem, så är galet nöjd! Var även för första gången i mitt liv till Dance&Gym Shop. Japp, jag har dansat balett i åtta år och jag har aldrig satt min fot i en dansaffär. Har då alltid beställt eller så tidigare, så att ni inte tror jag är helt lost. Hehe. Det var i alla fall coolt. Haha, det var som en annan värld, en egen.. dansvärld. Okej nu jag jag sluta vara så jävla fånig. Ska kolla oth och sen sova, imorgon klockan 11 är det tre timmars dans som gäller! Dansdansdans. Jag älskar dans.

Vet ni var jag vill vara just nu?


För ett år sen var jag så jäkla förväntansfull, skulle efter ett halvårs väntan äntligen få åka till mina drömmars stad, New York. Och det var fanimej en av de bästa resorna jag gjort. Nu längtar jag tillbaks, varje låt från förra hösten påminner mig om den där underbara staden. :') Får ni nånsin chansen: ÅK DIT FÖRFASEN! :)

So I set fire to the rain

Alltså va. Varje kväll har jag svårt att somna och när jag väl somnar drömmer jag helt sjukt. Häromnatten tog jag ett tårfyllt farväl av mina vänner, för jag skulle till Mongoliet som utbytesstudent. Inatt gjorde jag loopar med ett arabiskt flygplan utanför Marocko. Va? 
Annars då. Blev duktigt besviken idag då jag missade pressvisningen. Trodde den skulle börja 3, så stressade på, fixade mig som fasen, hämtade klänning osv, och for till Alandica där de andra i dansgruppen var. Väntade. Och väntade. Ingen kom till alandica. Hade en danslektion som jag skulle iväg och vara tränare på om en kvart. Så efter massa fixande förgäves cyklade jag iväg till dansskolan, med vetskapen att de andra skulle fotas, intervjuas och vara med i tv, och jag missade det. Halvbittert. Aja, you can't have everything. Mitt humör blev  i alla fall bättre på dansskolan! Hade nämligen hållit på med detta halva dagen idag:
Japp, en liten dans jag komponerat. Hhaha, satt på lektionerna och fnissade för mig själv för att bilderna är så fruktansvärt fula. Alltså HAHA det ser ju helt sjukt ut.
Lärde i alla fall gruppen den, under timmen då jag var tränare idag. Efter det var det dags för att själv ha träning, otroligt nice! Nu har jag käkat och duschat och är helt slut. Har dansat 10 timmar på 4 dagar.
Jajja, ha det så bra så hörs vi!

Just dance

Hallåhallå! Sjukt chill dag, tackvare den inställda infotimmen fick jag nämligen sluta kvart i 1! Fixade läxor, klurade på lite danssteg och chillade med André. :) Ikväll har jag dansat 3 timmar igen, och samma sak gäller imorgon.. Då är det dessutom pressvisning på Alandica med dunder, inför Dansens dag! Skriver mer om det sen, är i alla fall så jäääkla taggad! :)
Kvällens träning var i alla fall nice! Bestod förutom dansande då, av en massa asgarv, picknik (stavning?) och IITS-minnen med Celinda, grötsnack och helt cpstörtäckeljobbiga styrketräningar.. Haha på tal om sånt, inatt hade jag så mycket träningsvärk att jag knappt kunde vända mig i sängen.....
Aja, nu ska jag kolla Bonde söker fru! Japp, det bor en liten tönt inom mig. Förvånad? Någon?
Hoooho, Ilfracombe, saknat ställe det där!

Fullt upp

Tjo! Igår gjorde jag något otroligt. När jag kom hem från dansen runt halv 11 så satte jag mig inte vid datorn! Åh shit, jag är stolt. Var så fruktansvärt slut efter den halvt sömnlösa natten och alla danslektioner.
Idag hade jag full dag 8-4, och 20 över 4 var det att vara tränare på dansskolan som gällde. Kul som vanligt. Efter det hem och käka och sen iväg på dans igen. Dunder denna gång. Vill bara ge ett stort tack till Erica, vår underbara tränare♥
Sen dess har jag pluggat och komponerat ihop lite steg och nu ska jag strax slänga mig i sängen. Vi hörs!
Saknar våren!

Sömnbrist

Tjena! Sitter med den där känslan av att det svider i ögonen bara för att man är så trött. Ska aldrig mer sova länge på en söndag. Var helt jävla omöjligt att somna inatt, vill inte veta hur få timmars sömn det blev. Aja, vet inte vad jag hade gjort utan håltimmen jag har just nu.
Nu ska jag i alla fall försöka planera lite danslektioner, sen tillbaks på matte, historia och finska (skjut mig...) innan det är dags för de där tre underbara timmarna i dansskolan!

Mobilbilder från kvällen

..som spenderades vid stenkrossen med Ida, en filt, varm oboy och massa snack! Fyfan vad skönt. :)

Söndagen den fjärde september

Igår satt jag först vid middagen och asgarvade åt min pappa som bl.a drev med Veronica Maggio, kan ha varit den roligaste imitationen jag sett haha! Efter det cyklade jag iväg till min vän Saine, vi bakade kokosbollar (läs: kokosbollssmet) och kollade på den sjukaste filmen någonsin, herregud haha.
Inatt sov jag 10 timmar, fyfan vad skönt. Kommer dock aldrig kunna somna ikväll nu. För tillfället sitter jag och försöka fixa mina läxor men allting bara jävlas. Jag hatar matte. Jag hatar finska. Senare kommer i alla fall min efterlängtade kusin Sara hit! Och ikväll ska jag träffa Ida. :)

18:46

Tjena! Är så jäkla nöjd med mitt nyklippta hår, just eftersom det knappt syns att det är klippt! Hihi. Även om jag önskar att jag var det, så är jag inte en sån som vågar be om att den som klipper ska "ta bort allt slitet", eftersom att det antagligen hade inneburit 10 cm av mitt hår. Några cm rök i alla fall, vilket är jäkligt skönt, känns till och med annorlunda. Tack Janina!
Idag har jag chillat, var ut och gick i det underbara vädret i typ en timme. Inte känns det som höst ännu i alla fall! Nu sitter jag och hör på musik och vill bara dansadansadansa. Går verkligen inte att lyssna på en låt utan att jag börjar se steg i huvudet. Ska strax käka middag och sen far jag till Saine för att baka snoddas och kolla på film! Haha, underbart.

HELG

Tjaaa! Äntligen fredag, ska bli grymt skönt att få chilla ner lite. Idag har jag bland annat lärt mig om medeltiden (skojade, lärde mig inte ett skit), spelat fotboll och volley med min klass på lilla holmen och målat en bild av massa fyrkanter runt ett ägg. Haha!
Efter skolan var jag till stan och köpte hårfärg. Ikväll ska jag till Janina med lite trevligt folk, hon ska eventuellt klippa mig också, behövs!! Gjorde det senast i februari.
Så att, hoppas ni får en riktigt bra fredag nu!
Bild från oktober. Fast jag har stört mycket ångest av att sommarn är slut så ska det bli rätt mysigt med höst nu med. :)

1 September

Tjena! Varenda procent av energi som borde finnas i min kropp är gone. Herregud vad slut jag är.
Idag var det skoldagen helt okej ändå, skrattade som fan på historian (!!!!). Min klass, och vår lärare (!!!!!!!!!!!) kan vara rätt kul nu och då. Efter skolan stack jag till stan och köpte skolstuff som häfte, pennor, bok och den där förbannat dyra miniräknaren. Sen stressade jag hem och for direkt iväg till dansskolan för att vara tränare. Hade balett. Har haft ungar i modern dans många gånger, men aldrig undervisat i balett haha, och nu var det dessutom lite äldre elever. Hoho, men det gick väl bra.. Eller nä, men hoppas de tycker så i alla fall. Sen var det egen träning som gällde, då började bristen på sömn och framför allt MAT göra sig påmind. Kändes som att jag skulle svimma hoh. Lyckades halvdöd trampa hem på cykeln efteråt för att vräka i mig käk. Nu känns det bättre men är fortfarande trött. Aja, ha det så bra hörni! :)

RSS 2.0