16/2

Hej! Lyckades sätta mig ner med denna lilla blogg igen nu, när jag väl återupptagit det inser jag ju typ att det faktiskt var ganska roligt det här, hehe. 
Denna vecka är det fullt fokus och bara kämpa på rakt igenom. Det är så mycket i skolan som ska klaras av innan imorgon, då jag som sagt checkar ut för en vecka och åker på semester istället!! Så massor av plugg har det blivit men även några riktigt bra och roliga kvällar. I tisdags var jag och Martin ut och tog varsin drink följt av italiensk middag i Gamla Stan, så mysigt!! Kvällen efter gick jag och Saine på musikalen Billy Elliot, vi var båda helt slut efteråt haha. För det var så OTROLIGT BRA. Teater- och dansmänniskor som vi är var det ju det underbaraste man kunde titta på typ. Efteråt hann vi även med en öl ute med Martin och Bruno, också det riktigt roligt såklart! Ja utöver detta är det nog bara föregående helg också som är värd att nämna. Hann mysa och käka middag med både Janina och min kompis Jessica från Balettakademientiden, det var helt sjukt härligt att äntligen få träffa dem igen!! 
Yes det var det, ligger just nu helt utslagen i sängen efter en 11 timmar lång skoldag med labb, föreläsning och maratonplugg. Imorgon väntar kontrollskrivning och några timmars bullshittande i en rapport jag försöker färdigställa haha, SEN blir det ledigt! Ha det så bra nu!
 
En jättetöntig och -rolig bild haha, samt min och Jessicas supermiddag!!
 
 
Martin ändrade färg på telefonplantornet till Finlands flaggas färger haha, bäst är han tycker jag
 

Tillbaks

Men HEJ! Okej, nu tar jag upp det här igen. Var alltså åtta månader sen jag lyckades producera en text till den här lilla bloggen haha. Men det blir man ju stressad bara av att tänka på, så istället för att försöka återge dessa tre hundradelar av mitt liv (hehehe ok nördigheten från skolan har gått för långt..), så tar jag det liksom härifrån och framåt tänkte jag. Jag är i Stockholm, jag pluggar fortsättningsvis halvt ihjäl mig (känns det som) och jag dansar ibland på kvällarna vilket är UNDERBART. Några höjdpunkter från senaste tiden, som jag också tänkte köra lite bilder på, är bland annat resan till Åre med sektionen (aaaahhh vad jag ville åka tillbaks nu när jag gick igenom bilderna, herregud), besök i Idas lägenhet i Uppsala och firande av Saines födelsedag (ååh och grattis igen till henne!!). Så roligt! 
I övrigt försöker jag mest hinna med livet, sådär som det är ni vet. Behöver get my shit together haha, har pluggat - förutom varje vardag då - nästan varenda helg sen augusti, förutom jullovet. Vet inte ens vad jag ska säga haha, folk sa att tvåan skulle bli jobbig.. Nej men vafasen, nu låter det som att jag håller på att gå under här, så illa är det ändå inte. Om en och en halv vecka åker jag i alla fall iväg till Spanien med Martin och familjen, det ska bli helt underbart. OCH JUST DET JAG SKA FLYTTA!!! Alltså, mina grannar här är jättehärliga och det är fint att promenera vid vattnet nedanför stället jag bor på men... Där tog listan över saker jag kommer sakna slut, haha. Ska bli fantastiskt att ha ett eget kök istället för att att dela ett med 12 andra (för att jag är jättepedant hehe). 
Okej nu håller jag som vanligt på att skriva en alldeles för lång text så nu får det räcka. Ha det så bra!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0