JULLOV

Hej! Jag har landat hemma på ön igen för några veckors sjukt behövligt jullov. Eller ja, så nära lov man kan komma när mattetenta väntar direkt 11e januari.. Näe, tänker faktiskt chilla ett tag nu först!! Har varit en otrolig stress nu innan julen, mycket i skolan, flytt, packning inför hemfärd, hinna träffa alla innan jullov och sedan jobb här hemma på holmen. Men roligt har allt varit! Mitt nya hem i Stockholm är bra, jag bor som sagt supernära skolan och rummet kommer nog bli riktigt mysigt bara jag får fixa klart det. Annars har jag som jag nämnde även försökt hänga så mycket som möjligt med mina stockholmsälsklingar, hade bland annat en heldag med gänget då vi käkade pannkakor till frukost, diskuterade riktigt deep shit i flera timmar, gick på julmarknad i Gamla Stan och fikade i Kulturhuset. Bästa dagen alltså haha. Mycket mojsigheter blev det hela den veckan faktiskt. I lördags fick jag pussa Martin hejdå vilket ju inte var så kul, för att sen åka hem. Sen dess har jag mest sålt blommor men också träffat mina underbara ålänningar igen, ätit julbord med familjen ute på Soltuna, mojsat och julfixat en massa. Julafton igår var sjukt mysig och precis som den ska vara. Oj vad man har lärt sig uppskatta att få vara samlad med hela familjen och släktingar! Och mängden mat som finns, hehe.. Idag ligger jag bara och maratonkollar Homeland, helt fantastiskt med en ledig dag. Ikväll är det ju Arken som gäller, ska bli så kul att hänga med vännerna och dansa till dåliga låtar, haha. 
 
Första bilden är inte min (vet inte vems den är egentligen haha) och andra bilden lånade jag av Lollo, aldrig mina egna bilder i sedvanlig ordning

 
Haha seriösaste bilden som går att få på mig och bror min 
 
 

141215

Hej! Veckorna går och jag kämpar mest på med skolan och allt runtomkring. Jag älskar KTH, min sektion och studielivet här, men det börjar faktiskt för första gången ändå kännas lite tungt nu. Behöver verkligen ett break från skolhäng 8-5, matte sju dagar i veckan, ständiga rapporter, seminarieuppgifter och annat som ska skrivas, att laga de där jäkla matlådorna och så vidare haha. Lite less helt enkelt, julen är efterlängtad. Hur jag ska klara mig utan mina stockholmsfavoriter i flera veckor är dock ett mysterium!! 
Nåja. Det har ändå varit en bra vecka. Jag har blivit frisk, julmyst med vännerna och tagit tag i packandet av lägenhet. Japp, på torsdag är det dags att ta sitt pick och pack och flytta igen!! Denna gång hamnar jag i studentkorridor haha, det ska bli kul faktiskt. Att bo en tunnelbanestation från skolan är ju helt absurt bra också. 
Mer från veckan då? I torsdags var jag med några och kollade på en föreställning Saine och hennes klass hade, det var så.jävla.bra. Stoltaste vännen i världen är jag! Och i fredags fick jag träffa en efterlängtad Janina, helt underbart det också. I helgen var det typ årets mest hypeade lördag på min sektion, det var nämligen dags för traditionsenlig tacksittning för de som ordnat vår nollning! Det var exakt så spårat och askul som det väl bör vara, har typ träningsvärk av allt dansande haha. Söndagen myste jag bort med Martin, fin kille det där.
Nu är jag inne på sista veckan i Stockholm för detta år, inledde den storslaget med att slutföra både ekologiprojekt och seminarium för denna mattekurs. SÅ SKÖNT!
Nej men nu ska jag nog ta och springa vidare och göra vettiga saker haha, ha det så bra!
 
Skönaste bilden som lite beskriver hur min sinnesstämning varit, hehe
 
 
Sista bilden är snodd av Alva, djungeltema var det alltså som gällde på gasquen haha!
 
 

you lift me up

Heej! En månad har rusat förbi igen, snart är det jul och jag kan klassa mig som 1/10 ingenjör haha. Sen senast har jag hunnit med både det ena och det andra, bland annat har jag fått vara med och ordna en av Sveriges största arbetslivsmässor, THS Armada! Det var några otroligt hetsiga men sjuukt roliga dagar! Fick prata med coola företag, ha hand om studenterna från andra universitet, ordna sittning, städa städa städa och gå på en feeet efterfest i Annexet! Annars har jag pluggat som en dåre, hängt en hel del med världens bästa klasskompisar och börjat julmysa lite. Lillajul spenderades hemma på ön, kunde inte hålla mig borta så fick bli en snabb lördag-söndagvisit! Var så kul att träffa massa vänner jag inte sett på länge, och familjen såklart. 
Utöver detta har senaste månaden även bestått av en heldag ute i skogen med min kära klass, det var nämligen fältöving med vår ekologikurs som gällde! Hahaha herregud... Gummistövlar, trädiakttagelser och matsäck, dagisflashbacks gånger hundra. Har även tillbringat en helg ute på Martins stuga med ett skönt gäng, det var fasen nåt av det härligaste på länge! Mys, fiske, goda middagar, vin och spel halva nätterna. 
Just nu ligger jag däckad i soffan, har lyckats dra på mig världens feberattack i helgen. Vaknade upp igår med sånt illamående och sån kroppsvärk att jag inte riktigt visste vad jag skulle göra av mig själv. Hade som tur är en fin en här hela dagen så jag slapp vara ensam i misären.
Nåja nu ska jag fortsätta kampen mot sjukdomen, det vill säga maratonkolla Homeland och låtsas som att envariabelanalysen inte alls behöver pluggas på. 
 

Lite småkomisk print på mitt matterage och en bild från när jag var med i juryn till spexgruppen!! 
 
Ett julfint Stockhooolm 


Ekologiprojekt på stan och en programmerande Katja

Tre övertaggade W-are inför OVVEINVIGNING! Vi behövde bara vänta 3 månader haha, men nuu har vi äntligen våra fina djup cyanfärgade owwar
Reppin W-sektionen som vanligt iklädd Axels teknologmössa, och pepparkaksmys med Hanna

RSS 2.0