ONSDAG

Tjo! Igår fick vi ta del av Ericas balettakademie-inspirerade träning, mina ben är om möjligt ännu mer döda idag! Men roligt som tusan var det!
Annars då. Älskar onsdagar nu för tiden, har nämligen endast en lektion! Efter att den var avklarad fixade jag klart min diktanalys och for hem och gjorde engelskaläxan, vilket bestod av att kolla på en debatt om Syrien på BBC (kände mig jävligt viktig). Sen for jag vidare ner till stan för att fixa lite papper och nu sitter jag hemma och jobbar med kvällens danslektion. Ska ju nämligen vara danstränare på Folkhälsan för första gången ikväll! Lite nervös är jag nog, men samtidigt pepp. Ska bli så kul att träffa ungarna och få dansa. Och leka. Hehe. Nu ska jag fortsätta koreografera lite, ha det fint hörni!
 

Mys, kräftor och träningar

Tjaaa! I torsdags tränade jag arslet av mig, träningsvärken höll i sig till söndagen...
Helgen var himla bra, på fredagen var det middag, mys och Shutter Island med fina, och på lördagen for jag ut till Hammarland. Var nämligen kräftskiva som gällde! Sjukt trevligt var det! Kvällen fortsatte en stund hos Anna, innan jag korkat nog bestämde mig för att jag skulle skita i taxi och gå till västernäs från Sviby. Halvbra idé, hann lyckligtvis bara till Svibybron innan jag fick skjuts. På söndagen myste jag bara med Micke och kollade på Sagan om de två tornen, haha. 
Nu har en ny vecka kört igång och jag är bara asigt skoltrött. Illa. Dansen igår var dock sjukt rolig! Under en lektion fick jag chock, då grekisk folkmusik hade bytts ut mot Swedish house mafia. Inte klagar man. Och tror att i alla fall en av våra nya danser kommer bli GRYM. Har dessutom fått reda på lite grejer som gör att jag tror att detta kommer bli det bästa dansåret nånsin!! Wohohohho.
Nu sitter jag hemma och fryser (augusti i kalendern, november i luften typ) och taggar dans igen. Det var det jag hade att meddela, här är lite bilder från i lördags!
 


 





Ute på kojakt, hittade ingen ko och Mattias fick en elstöt av stängslet haha



 



I just wanna dance like no one's there, I'm all alone and I don't care

Tjaa! Har haft några ganska chill skoldagar. Hehe, ganska och ganska, 4 lektioner på två dagar.. Galet skönt är det i alla fall! Annars är det inte så mycket vila dock, igårkväll for jag runt som en dåre. Var först till farmor, sen vidare till Röda Korsgården för att uppträda lite på infoträffen som hölls där klockan 7. Samma tid började även första ÅMI-träningen, stressade ihjäl men hann dit till 25 över i alla fall. Spenderade sen drygt en timme där, trodde jag skulle dö av ansträngning!! Märks ju att man har haft sommarlov om man säger så..... Men det spelar ingen roll för jag var så glad så glad så glad. Måste verkligen få dansa, annars mår jag inte bra. USCH vad underbart det var. När jag kommit hem och duschat och klockan närmade sig 10 insåg jag att jag även hade en hög med läxor som måste göras. Så det var bara att sätta igång och när jag till slut damp ner vid köksbordet runt 11 var jag så slut att världen bara snurrade framför mig, helt yr i skallen. 
Idag har jag haft en helt nice skoldag, och nu sitter jag och taggar dans igen. Ska bättra på träningsvärken så att säga! Ikväll ska jag hänga lite med Anna, nice det. 
Ha det fint hörni!
 
↑ Grejs vi fick på mötet i tisdags, börjar jobba om en vecka och ska bli så himla kul! :) 
 
Lite fjollredigerade mobildansbilder jag tog i somras
Deprimerande jämförelse
 
 

TISDAG

Tjo! Idag var inte en dag som kommer gå till historien som mitt livs roligaste direkt. Ämnena var jobbiga, allt var jobbigt. Nä okej ska inte överdriva men har helt enkelt haft en sämre dag. Tur att jag har världens finaste Celinda, hon är bra hon. Slutade 4 och nu ska jag strax iväg på möte på Folkhälsan. Ska nämligen få vara danstränare i höst! :) Sen vidare till ÅMI på ett till "möte", då vi får reda på våra danstider. BER att de ska vara bra. Förresten, det där dansuppdraget jag skrev om. Det var ett brudpar jag hjälpte, de skulle nämligen sätta ihop en liten koreografi att framföra som en överraskning efter sitt bröllop. Grymma var de när vi övade!! :) Så hoppas att bröllopsdansen gick lika bra sen!
Aja efter ÅMI blir det en sväng till Janina och sen kommer mitt gulle hit. 
Ha det fint!
 

Underbar kväll

Trots att dagen inte var någge (bra ord) vidare igår, så blev faktiskt kvällen riktigt fin i alla fall! Började den med uppvisning på Kulturnatten. Trots världens försening var det sjukt roligt, vad jag älskar att uppträda!! Grymt jobbat alla! 
Efteråt for jag och grillade med mina underbara dansbrudar (några av dem), var så himla härligt! Hann även hälsa på Ida, Anna, Emma, Ofelia och Pernilla under kvällen, och sen avslutades den med min finis. Skönt att man i alla fall fick en till härlig sommarkväll. Tänker fortsätta helgen med att dra ut till stugan nu, fyfan vad skönt! Har lovat mig själv att vila lördag, söndag, måndag och tisdag. Sen kör antagligen dansen igång igen, och då jäklar ska inte ett spår av förkylning finnas i min kropp!! 
 
 
 
 
Dansbilderna har jag snott från Sillu och Moa, hoppas det var okej!
 
 
 

Cause I hate goodbyes

Hej! Vilken konstig, tung, jobbig dag det var igår. Det var nämligen då som Saine for. Ett år utan en av mina närmaste vänner, den som känner mig utan och innan, den som kan få mig att skratta tills jag gråter, den som jag har upplevt så sjukt mycket skumma, roliga saker tillsammans med. Men jag vet att hon kommer ha the time of her life där borta i Sydamerika. Så nu tänker jag vara sjukt glad för hennes skull istället! Vilket äventyr!!
 
 
 
 
 

Hosta

Så idag var det skola igen. Var faktiskt skönt på nåt sätt, att träffa alla och så! Och schemat är som sagt guld. Men där tog nog de positiva grejerna slut kan man säga haha. Blev utskickad från första lektionen. Varför? För att jag hostade så förbannat mycket att jag trodde jag skulle kvävas. Helt jävla sjuk hostattack alltså. Får nåt fel. Det som gör mig så rädd är dessutom att jag hade precis sån här hosta förra hösten. Den varade över 70 dagar. Vet ni hur sjukt jävla länge det är hahah! Aja får bara hoppas att det går över fort. Måste kunna dansa. Har uppvisning imorn dessutom! 
Förövrigt har jag spenderat dagen på stan med Saine och fler, himla trevligt det förutom 2 års kö på bagis, hehe. Har även köpt skolböcker och genrepat lite. Nu väntar jag på Micke och senare ikväll lär jag däcka vid 10, sov typ 4 timmar inatt.
Hoppas allt är bra med er!
 
 
Idas och min (hehe okej, hotellets*) takterass i Rom, ett av jordens bättre ställen alltså!  
 
 
 
 
 

I have a dream

Det är inte bara skolan som börjar igen nu, det är även dansen. Jag säger att jag satsar varje år, men nu ska det verkligen bli en satsning på riktigt. Jag vill så gärna tro att jag kan, att jag kan klara allt jag vill göra. Jag vill göra framsteg, jag vill känna hur jag blir starkare för varje dag (kanske så till och med Isac kan sluta mobba mig för mina spinkiga armar nsk) och jag vill kunna känna mig NÖJD. Kanske det blir den största utmaningen i år. Att vara nöjd med det jag gör, trots motgångarna och det sviktande självförtroendet. Japp, det ska jag satsa på. Först ska jag kämpa tills jag når resultat att vara nöjd över, och sen ska jag tillåta mig själv att vara nöjd. 
 
 Gabbis bild!

Klart slut/ träningsbloggaren
 
 
 

Slut på sommaren

Johäj. Tänkte styra stegen tillbaks mot Lusse imorgon. Känns faktiskt inte så jättejättejättehemskt. Inte som förra året då jag kunde ha spytt och gråtit av nervositet typ, haha. Nä men, Lusse är bra och det är mina vänner med. Bara det att en av dem inte kommer vara där sen. Saine åker fan på fredag, panik!!
Annars så hade jag en jävligt skum morgon. Micke måste ha blivit lite jäkla förvirrad när jag mitt i allt satte mig upp i sängen, sträckte ut båda armarna och sa "solen skiner oooooch molnen regnar". Det är nämligen det jag hört att man ska göra för att kolla ifall man fått stroke haha (sträcka ut armarna och prata om vädret). Fyfan vad sjukt, men mådde så himla konstigt! Insåg sen att det antagligen bara var på grund av förkylningen som vägrar överge mig. Eller nåt. Nästa skumma sak jag gjorde var att kolla mobilen och sen skrika högt, blandat med överlyckligt asgarv typ. Hade nämligen sett mitt nya schema! Älskar första perioden! Tackar mig själv för att jag valde estetiska linjen, hehe. Ikväll har jag dansat, träffat finisida och slutfört mitt dansuppdrag jag skrev om tidigare. Snart kan jag avslöja vad det var. Haha. Aja nu ska jag glo DH som jag blivit beroende av igen, hörs! 

Senaste dagarna

Lördagskvällen blev inte som väntat (blir de nånsin det undrar jag), men var helt bra ändå! Hade riktigt roligt några stunder. Som vanligt har jag idag legat och dött av skratt när jag tänker tillbaka på vissa saker. Helt slut i huvudet alltså.
Annars har jag hängt med Saine, Ebba och Sol i förrgår också. Sol är från Argentina och kommer stanna här i ett år som utbyteselev, så jääääkla häftigt. Speciellt för en nörd som mig, som älskar att höra om länder långt borta, haha. Var hur som helst riktigt trevligt! På kvällen kom några fina dansbrudar hit och käkade kräftor. Så himla bra kväll också! Annars har jag även hunnit hänga med Micke och hosta ihjäl mig, är nämligen förkyld igen. Passligt när jag har dans 5 dagar den här veckan. Skiter dock i förkylningen för dansa, det ska jag!!
Nu ska jag fortsätta hänga med pappsen, som fyller år idag! ♥ 
Ha det bra hörni!
 
 
 
 
 
 
 
 

Tjena

Sitter här med en värkande rygg och är överlycklig över att ha träningsvärk igen, för första gången på mer än en månad. Vad jag har saknat dansen alltså! Körde då igång med den i torsdags, är dock först om nån vecka det börjar på riktigt med allt. Men ont har jag för det. 
Anyway, gårdagskvällen och -natten spenderades på Saines stuga med härligt sällskap. Var som en liten avskedsträff eftersom Saine åker iväg till Argentina om en vecka. Hur jag ska hantera hela livet utan henne i ett år är ett problem jag inte riktigt vågat tänka på än. Var hur som helst sjukt trevligt, så härligt att sitta ute mitt i natten under massa filtar och se på stjärnfallen. /fjanten.
Just nu sitter jag hemma och har så hög musik i lurarna att jag inte hör hur jag högt själv vrålar med i låtarna. Ikväll blir det middag hos Emma och sen antagligen till Jesper! Ta vara på det sista av ledigheten nu när man kan sådär. Blir nog prima, ha en finfin lördag hörni!
 

Igår:
 
 
 
 
 
Sista bilden är Saines!

13:48

Tjo! Den där dansgrejen iförrgår gick riktigt bra, var så himla kul! Hjälpte två stycken att sätta ihop en koreografi, mer kan jag tyvärr inte skriva än eftersom det kan hända att någon som inte ska få reda på det läser min blogg haha. 
Igår chillade jag runt på stan med Saine. Köpte häften, kalender och penna. Känner depressionen närma sig...... Nä, så farligt ska det faktiskt inte bli. Ska bli skönt med rutiner, just nu känns det som att man bara glider omkring utan att göra nåt vettigt (vilket i och för sig är fruktansvärt skönt). För att inte tala om DANSEN. Längtar ihjäl mig. Anyway, gårdagskvällen spenderades med Hanna, och nuuu har jag nyss käkat frukost. Var så jävla oinspirerad att jag satt och googlade olika frukostar man kan laga, hahaha... Slutade med crepes, dör vad gooott! Nu ska jag ta tag i mitt liv och göra något, hejs!
 
Hittade en strand på udden mitt emot vår stuga, så jäkla härligt! Vill bara dit igen 
 
 
 
 

Summer days

Tjaa! Har landat hemma i stan igen. Saknar faktiskt stugan ändå, var så jävla skönt där ute. Har man problem så försvinner de liksom där ute, och tappar sin betydelse. Var faktiskt länge sen som jag mådde så bra som jag gjort senaste veckan, önskar med allt jag har att det håller i sig. 
Annars då. Iförrgår när jag kom hem fick jag träffa Micke igen och igår for han och jag till Möckelö, så jäkla härligt! Natten spenderade jag hos Saine, så kul att träffa henne igen också! Chillade runt, snackade och såg världens sämsta film haha. Idag har jag inget speciellt för mig alls, men ikväll ska jag iväg på en speciell dansgrej. Är lite nervös faktiskt, fast det inte ens är jag själv som ska uppträda med nåt. Berättar mer sen! 
Nu ska jag ta och få upp lite bilder här med tänkte jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hahaha har aldrig sett nåt mer bekymrat
 
 
 
 

Semester från allt

Tjena! Känns som att denna sommar antingen bestått av jobb, dans eller galna nätter under Rockoff, IITS osv. Så nu fick det fan vara nog, nu ska jag chilla. Tillbringar därför några ute på stugan, känns konstigt att ha flera dagar helt utan planer. Men underbart skönt är det, ingen stress, inga krav. Har i och för sig ett dansuppdrag på g som jag måste fundera lite på, men det är bara kul! 
Så nu ska jag väl fortsätta med det jag hållit på med mest här ute; äta, sova, sola, simma. Haha, GULD säger jag bara. Lite bilder ska jag ladda upp också, senare nån gång! Hoppas ni har det bra ni med!
 
 

RSS 2.0