Sunday

Hej! Hade så jävla roligt igår! Tillbringade natten på Arken med massa fina vänner, dansade och dansade och dansade halva natten. Känns som att jag behövde en sån kväll också, bara släppa allt och inte tänka. Vaknade bredvid min andra halva imorse men måste gå upp direkt för att fara iväg på dansgenrepx2. Var dock inte så farligt trött eller sliten faktiskt, så gick bra. Skönt att öva utomhus också! Nu ska jag bara chilla på dagen, Micke kommer hit snart också. Ikväll är det dock 3-4 timmar åmidans som gäller. Jo jag tycker om att dansa.. men nu.. JAG ORKAR INTE!! Men men, vad gör man inte för att dansgalan ska bli bra. Är ju förfan bara en och en halv vecka kvar!!! Dördördör. Okej ha det fint nu, hejdå!
 
Oj vad jag tycker om honom
(Cajsas bild) 

Underbara helg

Hej! Haft en helt bra vecka. Är mest bara lycklig över att jag har fått en massa orosgrejer överstökade, t.ex 10-minuters engelskapresentation och uppvisning med Folkhälsandansen. Det sistnämna hade jag dock ingen orsak att vara nervös över visade det sig, för jäklar vad ungarna var duktiga! :') Blir helt varm i hjärtat, kommer sakna dem nu. Vad mer då.. igår hade jag och Celinda balett med klassen på gympan, hahah jag älskar 2D! Gårdagskvällen bestod av jättegod middag, prommis till Esso (hehe) massa gott, film och mys med Micke, oj vad jag tycker om såna kvällar /tofflan. Imorse (rättelse: inatt..) måste dock Micke upp vid lite över 4 för att fara iväg på bortamatch, herregud.. jag hade tur och fick sova vidare i alla fall. Idag har jag promenerat en sträcka som kändes som 78 mil typ haha, men skönt var det, sen har jag mest chillat i solen på terassen. Vilket resluterade i att jag nu ser lite ut som en hummer. Haha, nej men jo, ikväll blir det utgång! 
Ha en fin lördag nu så hörs vi!
 

Spanienbilder 13.4 - 19-4

Åhå, fick tid för detta redan ikväll! Här är ett helt gäng med bilder från Madrid, Leganés och Toledo. Jäklar nu när jag kollar på dom alltså, det var trots allt en RIKTIGT bra resa. Saknar det lite!!


Plaza Mayor


En liten.. tapas typ


Jag och fina Laura

OKstor såpbubbla


Jäääääkligt slut i benen


KM 0 yeah! Mittpunkten av Spanien och Madrid är det visst, eller något liknande


 





Tack vare Laura och hennes pojkvän som stannade med bilen och allt fick jag massa bilder på Real Madrids arena, mest för Mickes skull då hehe


Melles bild! Är man trött efter shoppingen kan man ju alltid slå sig ner mitt på torget tänkte vi




Måste ju såklart prova på napolitanas, så sjukt gott men så GALET sliskigt, haha!

Toledo:


Vad mannen/gubben mellan Alva och Hanna gör där har jag ingen aning om







Tillbaks i Madrid/Leganés:



Åt lunch och tillbringade några timmar i en jättefin park inne i Madrid, sjukt härligt!


Reina Sofia-muséet, här såg vi bl.a Guernica, SJUKTHÄFTIGT

Melles bild igen  :)



Skönaste kvällen hahah, vi skulle då "ut och äta middag"


Churros och chokladpudding till frukost.. aldrig varit så mätt i hela mitt liv


fina!

 
 
Avslutar med ännu en av Melinas härliga bilder
 

HEMMA IGEN

HEJ!!!! Jag har överlevt det som jag gått och fruktat i veckor. Haha, är alltså hemma från Spanien. Nu när jag tänker tillbaks i efterhand saknar jag det dock faktiskt! Trodde inte det, men trots allt hade jag riktigt roligt!! Självklart kom det ju sämre stunder också, som när man tröttnade på att vara uppmärksam till 100 dygnet runt (pratade som sagt nästan bara spanska med spanjorerna), inte hade ätit nåt vettigt på alldeles för länge och samtidigt gått alldeles för många kilometer. Men min spanjor var underbar, jag reste med ett sjukt härligt gäng, Madrid var vackert och vädret var helt oslagbart. 30 grader och sol hela veckan,herremingud. Var roligt att få se annat än bara turistspanien också, deras mat, skola, hem osv. Och gud vad många roliga minnen jag har med mig hem. Ska ladda upp massa bilder nån gång. Just nu hinner jag inte, har knappt kunnat chilla alls sen jag kom hem nästan. Dansgalan närmar sig vilket betyder träningträningträning, en veckas missat skolarbete måste tas igen och imorgon är det avslutning på Folkhälsan. Osvosvosv. Men det går helt okej ändå. Önskar bara jag kunde sluta ligga och hosta på nätterna. Lyckligtvis får jag ändå ha världens finaste bredvid mig igen nu när jag är hemma, så det är helt underbart. 
Nu måste jag fixa på skolgrejer igen, ha det bra hörni!
 
Här är två av Melinas härliga bilder från Madrid än så länge!

Update från Spanien

Hej!! Har lyckligtvis wifi här "hemma" i Leganés och har för en gångs skull en längre ledig stund så tänkte passa på att uppdatera lite härifrån Spanien! Kan ju säga som så att engelskakunskaperna här inte riktigt är så lysande, så majoriteten av allt jag säger får gå på spanska. Som jag läst i mindre än två år. Heh, men går ändå förvånansvärt bra!! Eller ja okej, om jag vore en äkta spanjor och kunde höra mig själv när jag pratar nu skulle jag antagligen gråta hahah men äh, är kul att lära sig! Har hittills varit in till centrala Madrid två gånger, sett "måste ses-platserna" och gjort "måste göras-sakerna", t.ex äta nån slags baguett med friterad bläckfisk.. aja, och även hängt i deras skola samt varit till Toledo. Var skitfint där men nu är mina fötter och ben helt döda efter att ha gått hela dagen. Stekhett är det också, men det ska man ju inte klaga på!! Är glad över att äntligen ha fått uppleva "riktiga" Spanien efter 10 semesterresor till Kanarieöarna, Madrid är dessutom jäkligt vackert. Nu ska jag duscha och sen försöka lösa problemet som är att jag är ashungrig nu och middagen serveras om ca 4 timmar..... Haha, ha det bra hörni!! Hejs


España

Tjo! Tänkte bara meddela att jag lämnar landet imorn haha, är alltså dags för Spanienutbyte! Kommer bo hos en spansk familj i Leganés, en förstad till Madrid, i en vecka. Där ska vi hälsa på i deras skola (kul att hålla föredrag på engelska för dem, kommer svimma), fara in till Madrid, se Toledo (Gamla stan typ), shoppa, snacka spanska (heh ja jo) och förhoppningsvis få lite sol! Verkar faktiskt som att det kommer bli rätt varmt, men får se sen. 
Så imorgon bitti far vi, mellanlandar i London dessutom så resan tar hela dagen. 
Jag är skitnervös.
Okej men nu ska jag ta mig samman, packa klart och hänga med min finis ♥
Ha en så bra vecka nu så hörs vi nästa helg!!
 
Försöker peppa mig själv med 3 bilder från språkresan till England, var ju faktiskt jäkligt roligt!

Bra dag

Hej! Inte haft nån vidare början på veckan, mådde så jäkla risigt igår. Vet inte hur många jag mötte som bara "oj Malin... hur du ser ut... ska inte du gå hem?" hahah. Stod ut fram till sista timmen. Den sket jag dock i eftersom jag kände seriös skräck för att mitt huvud inte skulle komma ut ur gympasalen som en sammanhängande del efter lektionen. Styrketest it was. Men inte för mig alltså. Aldrig haft så ont i skallen förut. Hasade mig hem och tog lite burana och glass. Blev faktiskt bättre till kvällen sen! 
Idag har jag en lektion, haha helt sjukt, så har redan slutat! Har fixat lite läxor och ska snart dra mig mot Svarta Katten för att käka lunch med lite fina danstjejer! Blir så bra så det. Ikväll är det sista vanliga lektionen med Folkhälsanbarnen, eftersom jag är borta nästa vecka. Vilket år jag haft på Folkhälsan, varit en mycket större utmaning än jag trott! Men barnen som jag dansar med är så underbara och de kommer nog ha en liten plats i mitt hjärta för en ganska lång tid framöver alltså :') 
Aja nu ska jag gå, ha en fin onsdag!
 
Hade inga bra bilder så letade bland lite gamla. Här är Alinas bild från förra våren, tycker så mycket om den!

Chilldag

Hade en otroligt trevlig spansk afton hos Karro igår, tackar så mycket för det!! Bjöds på champagne, spansk mat och shots. Hann även med en sväng till Indigo och Arken innan jag till slut fick slänga mig ner i Mickes säng och sova. Mådde ganska risigt imorse, illa. Fick dock frukost uppburen till sängen av min fina pojkvän + en massa bullar och Friendsavsnitt, så repade mig. Orkade knappt kliva upp ur sängen på hela dagen, förutom en liten kortpromenad. Är ganska ovanligt för mig, får panik om jag inte kliver upp och gör nåt vettigt men idag var ändå sjukt chill. Vid 5 for jag till mormor på middag, jäkligt gott!! Efter det mådde jag riktigt bra igen, haha. 
Ikväll chillar jag bara till 100 %. Imorn skola, min nya period är helknasig, full dag på tisdagar men slutar 9.15 på onsdagar. 
Nu ska jag återgå till mina serier, ha det bra!
 



Fridas bild!

Båda bilderna är Karros!
 

Lördag

Hejhej! Håller precis på och mailar med Laura, spanjoren som jag ska bo hos i Madrid. Om en vecka är vi nämligen påväg dit!! Börjar bli nervös, förut var våra mail helt chill och så men nu består nästan hela mina mail av "KOM IHÅG ATT JAG INTE ÄR SÅ BRA PÅ SPANSKA SEN, FÖRVÄNTA DIG INTE ATT JAG KAN PRATA SÅ MYCKET SPANSKA" osv, fast på engelska då hehe. Men äh, nog ska man väl kunna få ur sig ett och annat. Kul som fan ska det bli att få se Madrid i alla fall, har varit till Kanarieöarna 10 gånger men aldrig till "riktiga" Spanien. 
Annars då. Givetvis måste ju min fantastiskt underbara onsdag följas av några skitdagar haha. Nu är jag dock på g igen! Började denna lördag tidigt då Micke skulle upp och skriva högskoleprovet. For hem då och lagade världens frukost. Har hunnit ut på en promenad också, skönt. Vet inte riktigt vad jag ska göra av resten av dagen men ikväll ska jag i alla fall till Karro med ett gäng tjejer och senare Arkeeen. 
 

Glad

Tjo! Idag är allting sjukt bra. Folk brukar kunna säga "livet är så bra just nu", men det kan inte riktigt jag. För mig är det mer, dag för dag. En dag är skit, utan någon större anledning men i alla fall, och nästa dag är grym. Och idag är en sån där extra grym dag. Den innehöll bl.a textkompetensprov som jag fasat för så mycket men som faktiskt inte var så hemskt, nån timmes solande och snack med Celinda och Frida, ytterst lite matte och en sväng till min febriga stackars pojkvän. Det är nog det enda riktigt negativa med idag, att Micke är sjuk. Försökte få honom att må bra han med, med hjälp av glass och godis. Haha. 
Nu ska jag sätta mig ute i solen igen, kan inte sluta älska vädret. Är väl våren som gör mig såhär lycklig idag. Bara ler åt allt. Vill dansa. Känner jag mig nykär fast jag hängt med Micke i över ett år. Haha, blir sjukt töntig av det här helt enkelt!!!
Senare ikväll är det dans med kidzen på Folkhälsan och sen ÅMIdans som gäller.
Längtar till helgen också, då blir det 18-årsfirande, utgång och 0% pluggande.
FAN VAD SHYYSST
 
ps. Pappa åkte just till Mallorca. Måste säga att det ändå slog allt det ovannämnda
 
Såhär känner jag mig typ

Måndag

Tjo! Hade det sjukt mysigt i Kimito och var jätteroligt att få träffa alla Mickes släktingar :') Kom hem med Grace inatt, pluggade matte största delen av båtfärden. Finns inget värre än tiden innan ett matteprov hahah får fel i huvudet varenda gång. Har spenderat även idag med matten, fyfan.. Hann i alla fall hälsa på morfar på Trobergshemmet också♥ Ikväll var jag ut till min morbror för att käka middag. Tänkte plugga på morgondagens prov men blev mest en massa lekande och busande med småttingarna Adrian och Kasper igen. Haha, mina små gullen.
Nu tänkte jag glo lite OC, ha det fint!
 
En av mitt livs roligare messkonversationer, bara för att Celinda och jag har utvecklat nån slags.. emoji-matematikhumor (grundad på vår lärares fantastiska uttalanden)

RSS 2.0