150416

Hej! Jahapp här rullar livet på. Jag går i skola, dansar för fullt med spexgruppen, äter, sover och repeat typ... FAST VÄNTA NÄ för jag får dessutom äntligen hänga med min pojkvän igen!!!!!!!!!!! I lördags kom Martin hem efter 10 veckor i Sydamerika, känns som att det lika bra kunnat vara 10 år. Alltså att kasta sig i famnen på honom på Arlanda när han äntligen landat var typ för bra för att ens kunna beskrivas. Är så otroligt glad att ha honom hemma igen. 
Förutom att pussa på honom har jag mest glidit runt denna vecka känns det som. Skolan är typ för chill för att hantera?! Konstig känsla när man hinner klart med uppgifter långt innan de ska lämnas in och mitt i allt nästan inte har några deadlines kvar att stressa över? Nåja får ju ta vara på detta och njuta av det så länge det varar!! Utöver det är det ju mycket dans som vanligt, och lite roliga events i skolan. Är förövrigt så taggad på kommande helgerna, som kommer innehålla allt från stugmys och femårssittning för vår sektion till Stockholms största pubrunda och sen även HELSINGFORS! Whop, det blir sköj det. 
 


 
 
Haha alltså det här med att jag fortfarande har lite bristfällig inredning i mitt rum efter att ha bott här i 4 månader.. Då får man käka middag från nattduksbordet
 

3e april

Hej! Jag är tillbaks från en härlig minisemester i Spanien, och har återigen kört igång med skola och allt annat som hör vardagen till. Sjukt att vara inne på slutspurten för detta läsår nu!! Känns i alla fall väldigt bra då vi läser kemi och fysik nu istället för massa köttiga mattekurser bara, pepp!! 
Spanien var som sagt så bra det också ja, det enda jag ägnade dagarna åt där borta var egentligen solande, ätande och häng med min underbara familj. Behövde verkligen ett sånt påsklov. 
Denna vecka har jag speedat upp effektiviteten med typ allt känns det som, och gjort ett riktigt ryck för att kunna slappna av lite mer sen. Så nu sitter jag här med ytterligare tre koreograferade danser, massa inbokade spexgrejer (det närmar siiig woho) och sist men inte minst, ETT JOBB!! Ska alltså få ta på mig rollen som receptionist denna gång, och det här i Stockholm! Ska bli så spännande! 
Helgen har varit succé, i fredgs fick jag träffa världens bästa Ida igen! Som jag saknat henne. Vi var ut och käkade världens godaste middag här, åh fortfarande lycklig när jag tänker på maten haha. Igår hade vi spexgenomdrag hela dagen och på kvällen blev det tapas och förfest hos Katja innan vi begav oss till KTH för tentapub, sjukt rolig kväll!! Just nu ligger jag i sängen med inga högre ambitioner än att glo åtminstone 3 avsnitt Gossip Girl till heheh. Så skönt med lite vila. Samtidigt som jag skriver detta har jag även lite psykbryt på musiken jag lyssnar på på Spotify's "Veckans tips". Alltså lägger Spotify ihop den utgående från musik man brukar lyssna på?! I så fall vet jag inte vem jag är mer för denna lista är ju katastrof.. Haha, nä nu blir det att byta till ny låt och avsluta detta inlägg, ha deeeeeeeet!
 


 
 
Hahah alltså sista bilden på mig och Robert, slirigaste jag sett

RSS 2.0