För galet för att vara sant

Ålandstidningens bild på mig och Francine igår :) 
 
Alltså jag vet inte hur jag ska beskriva gårdagen. Jag skulle kunna beskriva i detalj hur vackert det var att se när ryssarna dansade, eller hur sjukt overkligt det var att stå bakom scenen och värma upp och göra sig redo att entra scenen, TILLSAMMANS med dem. Eller hur fantastiskt det var att få stå där på Alandica igen och ge allt inför en i princip fullsatt publik. Eller känslan när man kommer ut från scenen och den ryska dansaren som man beundrar mest av alla tar en snabbt i handen och säger nåt uppmuntrande. Kunde beskriva hur det var när jag såg samma person framföra mitt favoritnummer, som är så jävla perfekt och gripande att jag fick tårar i ögonen, kunde beskriva känslan av att det här livet, just då, med dem på scenen, är så oändligt långt ifrån mitt vanliga vardagsliv. Det här var någonting helt annat, det var så mycket STÖRRE. Kan verkligen inte förstå att detta händer oss, ÅMI-dansarna. Kommer leva i ett lyckorus hur länge som helst. 
Resten av kvällen var dessutom himla lycklad! Hade sjukt kul på Malins och Linneas fest, så tack!! Var så jävla härligt att bara blunda och dansa, dansa av sig senaste dagarnas stress, dansa bort allt annat, dansa ut all lycka.
Dansandet har dessutom fortsatt idag, med ungefär 3 timmar dunder. Sjukt roligt men nu börjar kroppen verkligen bli helt slut. Så nu blir det vila och mys med min finis hela kvällen. För imorgon börjar den om möjligt ännu större upplevelsen!! TURNÉ!!!!!!!
 
 
 
 

Drömdagar

Tjo! Kan säga att jag har fullt upp med att uppleva ett gäng dagar som jag troligtvis kommer minnas resten av livet! Lever i en dröm just nu, igår spenderade vi 4 timmar på dansskolan med Young Russian Ballet, en dansgrupp från Ryssland som verkligen är sådär äckligt bra som man föreställer sig att de proffsigaste är. Helt jävla sjukt vad det var häftigt att få se dem träna, och sen också få dansa med och för dem!!!
Idag har jag rusat omkring som en dåre. Har hunnit med provskrivning, lunch med Micke på havis, lektion, sväng via dansskolan, packande, handlande, en intervju och fotande till tidningen. Snart blir det genrep på Alandica, sen en till intervju med en finlansvensk tidning tror jag och sen BAM, UPPVSNING!!! Börjar bli duktigt nervös. Fattar inte att jag ska stå på samma scen som ryssarna, de är så himla, ofattbart grymma. Efter showen blir det direkt ut till Sund på 18-årsfest, som förövrigt också ska bli skitkul! Och imorgon kör vi vidare med 3 timmar dans och på söndag börjar vår lilla turné. Vasa och Björneborg it is, alltså fattar inte att vi får vara med om detta!!! Nu ska jag fortsätta stressa, panika och bara vara allmänt överlycklig! Ha en bra helg!!! 
 

Måndagspepp

Hade en helt chill söndag som bestod av att kolla Hunger Games med Micke (skitbra film, är ju lite efter med den, men måste säga det igen: SKITBRA!!), kolla på fotboll i Eckerö och lite mer Vänneravsnitt. Idag sög ju, som måndagar gör. Har så vettlöst ointressanta kurser denna period, är 0% intresserad och ännu mindre motiverad.
Dock vändes intressenivån, inspirationsnivån och hela livspeppen till 100 ikväll, då jag spenderade nån timme på dansskolan. Mår bättre nu så började träna som vanligt igen, och det var verkligen riktigt, riktigt roligt! Åh, jag blir så glad.
Nu är jag hemma emellan men strax ska jag iväg på pass nummer 2. Är den där spyjobbiga dansen som gäller, får se hur jag överlever detta.
 
 

Veckan

Har försökt och försökt skriva men blir inte riktigt till nåt. Hursomhelst så har min vecka gått ut på att dö av tristess i skolan (aldrig varit såhär skoltrött), spendera kvällarna vid sidan av danssalen för att titta på (inte blir jag frisk heller) och vara extremt frusterad över båda. Hatar främst att missa dans, verkligen, får psykbryt av det. Men ska nog bli bra snart, nästa vecka drar ju allt igång eftersom både provperioden börjar och ryssarna anländer. HJÄLP. Nånting nice i allt detta är i alla fall att inatt sov jag och Micke nästan 10 timmar, vilket jag aldrig nånsin lyckas göra typ, så det var helt underbart. Har varit på lite dans idag med, som jag dock fortfarande inte riktigt kunde anstränga mig i. Tog en liten sväng hem via hamnen, är så sjukt vackert ute så brydde mig inte om halvt förfrusna ben och illröda öron haha. Ikväll blir det nog nåt i stil med bastu, godis och en jäkla massa Vänner-avsnitt med hjärtat.
Förresten så räddades typ hela min vecka av faktumet att Bershka (världens bästa klädaffär) tydligen finns på Gran Canaria?!?!?!??! Haha underbart
 

TISDAG

Tjo! Ångesten har lagt sig och jag har tagit tag i mitt liv. Hehe nä jag skojade. Åtgärdade mina jobbiga känslor med att beställa kläder. Sen sökte jag faktiskt ett jobb också dock!!!!!!
Idag började bra, stod och borstade tänderna och kände "åh jag älskar livet", men sen sög resten av dagen. Ikväll fick jag dansa igen i alla fall och det var jättejättejättekul. Även om jag tvingade mig själv att inte vara med på styrkan och stretchen. Känner att jag börjar bli sjuk, IGEN....... Får inte hända nu, får inte, går inte, kan inte. Så förhoppningsvis vaknar jag upp imorn utan att det blivit värre, åt faktiskt 2394 frukter just typ. Hehe. Nu är Micke här också men väntar för tillfället på att han ska bli klar med sitt filosofipluggande.
Aja det var det jag hade att meddela, ha det bra!
 
 

ångest del 2

Hade verkligen en sjukt härlig helg, som somsagt innehöll fika med Ebba, Riina och HannaF, sen middag med Janina och HannaB och till sist bastu, poolhäng och ansiktsmasker i mängder med lite andra fina tjejer! Har även hunnit mysa med Micke, se halva the Hobbit och dansa tills jag legat på marken och kämpat emot spyan som var påväg. Helt SJUKT vad trött jag blev av att göra dansen två gånger, riktigt asigt.
Idag har det varit 100procentig måndagsångest. Känner ångest över annat också, måste bestämma massa grejer NU som typ avgör hela min sommar.. Känns det som. Åhfan. Och inget jobb har jag sökt heller. Och snart börjar provperran och den tänkte jag spendera i Vasa bl.a. Börjar bli mer och mer stressad över monsterveckorna som väntar...
Ikväll är det i alla fall dans och dans igen som gäller, skönt att tänka på nåt annat.
 
 



 
Lite helgbilder, sista snodde jag av Ebba hehi så det inte skulle bli så få

Bra helg

Tjo! Somnade i princip på mattetimmen, hade ett kort engelskaföredrag (hatar att prata inför folk) och boxades på gympan igår. Inte min dag. Hahah känns som jag stukat handleden, skitfånigt men gör asont. Var förövrigt lite kul att vår nya gympalärare (som inte vet vem jag är över huvudtaget) kom och sa till mig "hördu det är ingen dans det här!" när vi hade boxercise. Kunde inte låta bli att hoppa omkring och slå i takt till musiken osv.......
Annars så hade jag i alla fall världens bästa kväll. Började med en så sjuuukt rolig danslektion, även om jag trodde jag skulle dö av ansträngning i början. Lärde oss en ny koreografi sen, och jag älskar den!! Efter det var jag och Micke och käkade på Dinos, badade bastu och kollade på film. Hotellet blev bokat också, längtar som fan!!
Idag ska jag först till stan och handla tyger till mina danskläder (..... alltså trodde jag betalade för att dansa på ÅMI, inte SY... Jag hatar att sy, jag KAN INTE sy), sen fika/luncha med strandnäsbrudarna (vi som jobbade på samma hotell i somras, woho), middag med Janina och Hanna och sen mys på Arkens spa-avdelning (eller vad det nu är haha) med Celinda, Lollo, Frida och Amanda. Förhoppningsvis får jag avsluta kvällen med mitt hjärta också, riktigt bra lördag låter detta som alltså!  
 
 
Har rensat hela datorn så har inga bilder alls på den just nu, får därför bli några gamla från NY!

This is how I want to live, what I want to do and who I want to be

Alltså januari och februari brukar vara de lamaste, tråkigaste jävla skitmånaderna på året. Är därför väldigt glad över faktumet att i år kommer bli motsatt. För det första så kommer YOUNG RUSSIAN BALLET tillbaks till Åland. Efter förra årets show på Alandica var jag typ lamslagen i en vecka, var så HÄFTIGT att få se så grymt proffsiga artister live! Och det sjukaste nånsin är att i år ska jag inte sitta i publiken, i år är vi några dansare från ÅMI som ska vara med dem på scenen!! Några egna nummer och lite bakgrundsdans, inte så mycket men ändå så jäkla roligt!!!! Helt galet att få vara med om detta. Efter det följer vi med dem på en kort turné till Vasa och Björneborg, där vi också ska uppträda. Blir ju helt slut i huvudet av tanken, längtar!! Problemet är att jag missar i princip hela provperioden.... Massa övningar och genrep i början, sen 4 dagar ledigt från den. Alltså, fattar ej hur det ska lösas haha. SAMTIDIGT har även Dunder sin stora Alandicashow på gång, vilket också ska bli helt sjukt roligt!! 10e februari är ni otroligt välkomna dit alltså! Även andra shower är på gång i februari så jo, som ni hör lär det bli en del. Men ser framemot allt så himla mycket! Blir väl bara tvungen att börja sy, plugga och träna tåspets dagligen typ... NU
 
 
 ♥ Oj vad mycket glädje jag fått av dessa två, Erica och Lollo!
 
 

RESA

Tjo! Haha ber om ursäkt för ett ytterst ångestfyllt och osammanhängande inlägg senast jag skrev. Var opepp på allt. På kvällen började dansen igen och jaani.. inte fan gick det bra i alla fall. Haha! Efter iförrgår har jag dock insett att det kanske berodde lite på hur kasst jag käkat före. Var nämligen på kostföreläsning med duktiga Sofie i tisdags, till och med jag som inte riktigt brukar bry mig (hehe) tyckte detta var riktigt intressant!
Har förövrigt också hunnit hänga en hel del med finaste personen jag vet de senaste dagarna, härligt är bara förnamnet. Igårkväll var det dans och idag med, gått lite bättre nu. Fick sluta tidigare från kvällens träning så nu har jag massa timmar framför mig helt utan program, stört skönt. Lite senare kommer Micke hit och sover, imorgon är det heeeeelg!
 
Bilder från 2010, nedersta har jag snott av Sara!
Är förresten så sjukt glad över att jag på sportlovet ska få åka iväg till Gran Canaria (10e gången till Kanarieöarna seriöst men gör inget haha) med mitt hjärta♥ Längtar så fjantigt mycket!

ångest

Var väl den enda på ön som inte hade söndagsångest igår, enbart för att jag trodde jag skulle få vara med Micke igen på kvällen. Well, givetvis blev flyget försenat, bagaget likaså och färjan missad. Trodde jag skulle bli tvungen att kasta mig i snön eller nåt för att lindra ångesten som uppstod DÅ. Haha. Idag ska jag i alla fall få träffa honom igen, så lycklig :)))) Skolan är ju det trögaste jag varit med om förövrigt, tackar gud att jag har håltimme nu i alla fall. Och ikväll är det massa dans igen. Den här veckan kommer bli jävlig. I helgen när vi äntligen har tid tänker jag pussa ihjäl Micke. Men nu orkar jag så INTE Med detta, jag har måndagsångest
 

060113

Hade en riktigt kul kväll iförrgår, så stort tack (och grattis) till Sara och Cajsa!! Dansade, försökte lära mig fakespotta (haha), dansade lite till, käkade lite till och gick runt och var antagligen jävligt flummig. Avslutade kvällen hos Darnemo men var så trött och hungrig så bestämde mig för att fara hem vid halv 4. Börjar nog bli lite gammal och gaggig. Igår mådde jag prima, så sjukt tacksam för det haha. Gjorde inte mycket alls förutom att dra långpromenad på kanske 1 och 1/2 timme, helt sjukt. Idag är det sista dagen på lovet och i och med det även dagen då MIN ÄLSKADE POJKVÄN KOMMER HEM, jag längtar så jag dör. 
Fick inga bilder alls från den roliga förfesten hemma hos Ida men lyckades dra upp mobilen en stund på Frideborg i alla fall så här är lite bilder därifrån
 
 
Sista är Isacs bild! :) 

FREDAG

Tjenahej! Började detta dygn med att sova över 10 timmar, guuuuld♥ Masade mig sen ner på stan för att få massage, som jag fått i julklapp. Ännu mer guld. Sitter förtillfället hemma efter att ha varit på en kort promenad också. Känns sjukt att jullovet är över snart men det gör faktiskt ingenting eftersom Micke kommer hem igen då. Ska väl chilla lite i nån timme till, sen försöka få mitt superplatta hår någorlunda lockigt (lär faila) och leta fram nånting lila (eller åt det lila hållet..), ikväll är det 18-årsfest som gäller! Blir nog jättebra det. Helt sjukt att det är vår tur att bli 18 nu, 95orna. Kan INTE se mig själv i en bil.... Haha, hoppas hursomhelst att ni får en bra fredag! 
 
 

Cause without you this place looks like London, it rains everyday

Kom hem 
 
Hej! Kör två inlägg i rad såhär. Har, förutom det jag vill poängtera med min rubrik, varit en bra dag idag. Vaknade upp imorse och kände att NU måste nåt fan göras. Började med att storstäda hela rummet. Gick dock inte så jävla lysande då jag lyckades välta ut ett vattenglas över alla sladdar och osv.. Lyckligtvis var ingen ikopplad haha. Fick lite smådamp efter det så då gick jag ner till löpbandet och sprang i över en timme. Haha, helt sjukt, trodde ALDRIG jag skulle göra nåt sånt. Eller ORKA nåt sånt. Skönt så tusan var det efteråt i alla fall, hann även med att dra en dansstretch, promenad med brorsan och lååång dusch. Nu ligger jag här i min nybäddade säng och kollar lite serier osv, skönt så tusan. Ska hämta lite (läs: mycket) godis och fortsätta med det nu, ha det!

NYÅR

Hade i princip helt rätt i mina förväntningar inför nyårsnatten. Början av kvällen hemma hos Melle blev sjukt rolig, så tack för det!! Vid 12-slaget var allt inte lika kul längre. Frös så om tårna att jag ville gråta (hatar min blodcirkulation) saknade min pojkvän och två av mina bästa vänner som inte var där och var allmänt förvirrad. Precis som 12-slaget ska vara alltså haha... Hade i alla fall några av dom bästa där så det är jag glad över. Efter massa kramande och gott-nytt-årsönskande for vi ut till Hammarbo. Visste inte riktigt vart vi annars skulle fara. Kom nog dit lite för sent så hade inte så kul där som jag kunde ha haft. Efter några timmar for vi till Strandnäs och vid 6 slängde jag och Ida oss äntligen ner i min säng och somnade. Morgonen började som en nyårsdag bör: Ida och jag ligger och vrider oss och mumlar fram nåt i stil med "fyyyyfaaan..." Efter att världens pappa lagat massa varma smörgåsar kändes dock allt mycket bättre. Resten av dagen spenderades med pizza och Ivanhoe, haha. Har allt som allt haft ett bra nyår, början av kvällen gjorde alltihop!! Och om man jämför med året före var hela denna natt rena paradiset haha. 
Nuu ska vi se om jag har några vettiga bilder att bjuda på, mobilen dog vid 12 så det var ju himla lyckat. 
 
 
 






 

RSS 2.0