Träningstaggad

Tjena! Jobbig daaag. Sprang hit och dit, dog av tristess, fick ryck på ITn och var på nåt möte om externa kurser. Nu har jag nyss lagat middag, och strax är det lång dansträning som gäller. Ingen tränare har vi, men har en känsla att det kan bli duktigt tungt ändå, i alla fall om vi kör som i våras!
Heippahei!
Snyggt hår också, ja jäklars vad borstat och glänsande det är!

22:24

Hejhej! Är fruktansvärt trött, men ska få ihop ett inlägg innan jag dör här. Igår blev genast mycket bättre i och med dansen på kvällen, kan ju säga att en av de nya danserna är det bästa jag sett. Älskar den!
Idag hade jag full dag. Börjar komma i nån slags skoltrans. De cplånga dagarna känns inte speciellt mycket längre, man är bara helt borta. Haha. Fick dessutom ett mess av min stackars sjukskrivna danslärare mitt i allt, så måste rusa iväg till dansskolan och hålla en lektion som började 20 minuter efter att skolan slutat. Dock var det bara kul, är så himla roligt att va lärare åt småttingarna, som kommer springande och kramar och klänger på en efter lektionen, haha! Ska va det lite nästa vecka också, så lite kosing lär det bli i alla fall!
Ikväll var jag och kollade Bridesmaids med Ida och Pernilla, sjuukt rolig var den!
Nej nu, ska jag avsluta detta inlägg, ha det så bra hörni!
Lite gamla dansbilder, i brist på annat

TRÖTT

Hallåhallå. Sitter på IT och är totalt-jävla-slut. Har håltimme efter detta och då ska jag fan hem och sova. Något positivt med dagen hittills är i alla fall att ITprovet gick långt över förväntan. Och ikväll blir det 3 timmars dans. :) Aja, nu ska jag lära mig mer om Word, ha det!

SÖNDAG

Tjena! Hade det sjukt trevligt i Hammarland med Freric och Saine i början av helgen! Vart massa onyttigheter och chillande. De lyckades även övertyga mig att se någon slags skräckfilm, de som känner mig vet att ingen är lika emot sånt som jag. Men den var faktiskt bra!
Den natten lyckades jag även få ett av de största asgarven på mycket länge. Varför? Jo, för att vi fick för oss att gå ut i skogen, men sen när vi skulle tillbaka var man tvungen att hoppa över värsta diket. Jag tänker, äh vafan och säger lite nonchalant "Äh, jag hoppar nu bara jag!", och det gör jag. Men precis när jag kommit över diket landar jag snett, glider med foten över gräset, och faceplantar rakt ner i marken. VÄRLDENS magplask alltså. Kan vara det fulaste jag nånsin gjort.
Igår for jag hur som helst ut till stugan efteråt. Pluggade matte tills jag blev helt slut i skallen. Chillade lite. Sov. Idag måste jag fortsätta plugga, fyfan vad jobbigt. Aja, längtar tills imorgon! Japp, jag längtar efter måndag. Och den simpla anledningen är: dans. Usch vad underbart.
Två englandsbilder, saknar dessa tjejer sjukt mycket!

Helt okej faktiskt

Tjena! Imorse när jag vaknade hade jag en stor lust att bara skjuta huvudet av mig direkt, men denna dag blir bara bättre och bättre nu faktiskt! Slapp frisbeegolf på gympan, då lektionen blev inställd, stack istället till stan med Saine och Fredric. Köpte godis och onyttigheter för 25 euro (tillsammans alltså) till kvällen, haha! Då blir det filmmys med de tidigare nämnda, ute i Hammarland. NICE. Lunch på hesse vart det också, känner hur fruktansvärt nyttig jag är. Nu sitter jag hemma och ska strax slänga mig i sängen och kolla sista avsnittet One Tree Hill, femte säsongen. Just ja, glömde kanske nämna att jag fick över 3 timmars hål idag? Haha, gillar mitt liv rätt mycket ibland.  :')


What

Alltså.... Hahahaha. Jag är så jävla slut! Vet inte vart jag ska ta vägen. Ska skaffa fram nåt ätbart (och jävligt gott) och sen kasta mig i sängen med massa avsnitt OTH fort som fan, är ju fan inte kapabel till nåt annat. Vid middagen pekade jag inte bara en utan kanske tre gånger på osten och bara "kan jag få mjölken?" och när mamma bara "eh, vad menar du?" så bara "men kan jag få mjölken!!" Sen frågade jag två gånger, under själva middagen, om jag kanske kunde baka muffins till middag.... men alltså VA. Och nu sitter jag i min ensamhet och verkligen skrattar ihjäl mig åt massa skitkonstiga saker. Jag tror jag borde avsluta det här inlägget. Nu. Tack o hej!
Alltså, är det nån bild som får mig på bra humör, är det den här! Mina underbara danstjejer, + allmänt skitkonstig bild, hahaha! Är det nåt som beskriver mig just nu är det fan denna bild, totalt cp. (hoppas verkligen ingen tror det där är seriösa dansrörelser, haha) Förresten, fan vad ofta jag nämnde ordet "bild".

I skolan

Tjena! Har typ över 2 timmars hål men orkar inte gå hem. Skrev ITprov nyss, chansade mig igenom hela typ. Eh. 10 över 4 är det grammatikprov som gäller, nice med skola 8-5 idag alltså. Missar dansen dessutom, jobbigt som fan. Ikväll, mina vänner, ikväll tänker jag chilla så jävla hårt. Skönt som bara den! Men nu kanske man skulle börja läsa lite svenska, hörs sen! :)

Håltimme

Tjena! Har hål så sitter hemma och chillar bara. Börjar inse att mina onsdagar är rätt nice de med, fast de är 8-halv 4. Bild, svenska, IT, hål, infotimme. På ITn övade vi inför provet imorgon, haha har sjukt lite uppfattning men nog ska det väl gå bra, får man hoppas.. Och inte har jag nåt svenskahäfte kvar från nian heller, så kan inte öva till grammatikprovet imorgon, tryggt. Aja, just nu vill jag bara dansa! Haha, när vill jag inte.. Det blir det i alla fall en del av ikväll, 3 timmar ska jag träna.
Förresten så kom min familj hem idag! De har varit i Norge i över en vecka, så jag har fått klara mig själv här hemma. Rätt skönt har det varit men nog ska det bli nice att slippa handla och laga mat varje dag nu också hehe, och viktigast av allt, har ju saknat dem!
Rockoffveckan, jessus vad jag skulle vilja leva om den :)

I'm on the right track baby

Igår var en av de mest ansträngande dagarna jag varit med om tror jag. Och så kommer det fortsätta. MEN, trots att jag var helt, fullkomligt slut när jag kom hem igår var jag samtidigt lyckligare än jag varit på så jäkla länge! Sjukt vad glad jag var!
Dagen bestod i alla fall av skola 8-4, powerwalk från Strandnäs mitt i, 1 och 1 halv timmes dansande, snabbt hem och käka och plugga som en jävla dåre, för att sen fara tillbaks till dansskolan och träna ytterligare 1 och 1 halv timme. Tungt, men som sagt, dansen gör mitt liv underbart. Bestämde mig för att höra om jag fick dansa i en till grupp nämligen och igår insåg jag att, trots min oro över hur fan jag skulle orka med allt riktigt, så var det så jävla rätt! Idag hade jag full dag 8-4, börjar dock vänja mig nu.. Har två prov på torsdag by the way, när vi ändå är inne på såhär trevliga ämnen! TAGGA.

Coast of North Devon x 3

Alltså, tanken på att jag inte har några lediga eftermiddag mer, förutom lördag och söndag då, är ganska deprimerande.. Går till 4 nästan hela tiden och annars har jag dans. Ååh. + 8 varje morgon, herregud, det kommer bli en tung månad. Men dansen är ju nice i alla fall.
För tillfället sitter jag hemma, helt slut. Dagen har varit helt okej ändå. Åkte till Strandnäs för att lämna tillbaks en stol (haha, från en dans på Mariehamnskalaset) på håltimmen, och promenerade hem, rätt skönt.
Nu ska jag strax iväg och dansa, sen hem för att käka middag snabbt, efter det antagligen tillbaks till dansskolan. Som sagt, puh. Men det är väl lite detta som håller en vid liv ändå hehe, så ska inte klaga. Hörs!

Skulle ha publicerats igår

Tjena! Min helg har varit helt nice! Middag på äventyrsgolfen och filmmys med trevliga brudar, pianospelande mitt i natten (inte jag som spelade), fika på stan, middag och mer mys med härliga vänner, cyklande genom ösregn, våfflor till frukost. Där har vi väl det mesta av helgen. Idag stack jag och chillade med Ida, stackarn har varit assjuk hela veckan! Så hoppas verkligen du blir helt bra nu vännen!
Efter det gick jag ut och gick och lyssnade på musik, så jävla härligt. Nu har jag duschat och käkat middag, bara läxor kvar som väntar då... Nice.

Far till äventyrsgolfen

Eller i alla fall snart, väntar på Saine för tillfället. :) Förresten, ett tecken på hur cptrött jag är.... Rubriken... Kom på att det kunde tolkas som "pappa till äventyrsgolfen", vilket resulterade i att jag låg här i min ensamhet och asgarvade.
.............
Pinsamt.

+ och -

+ Det är FREDAG!
+ Har ganska skön skoldag, även om jag går 8-4. Haha låter ju helt sinnes, men har en håltimme och helt okej lektioner så.
+ Denna helg kommer nog bli riktigt bra! :)
+ Ny veckorevyn i brevlådan (haha tönt jag är)
+ Har nyss diskat, gått ut med soporna, vattnat blommor osv osv, så nu är jag fri från allt sånt!
+ Blir ännu mer dans i höst vad det verkar, kanske i alla fall! :)
+ Solen skiner förfan!
- Lite bittert att måsta ha två lektioner till snart i alla fall, när de andra får gå hem tidigare.
- Jag saknar dunder! (alltså dans, för de som inte är så insatta i sånt)
- Är så sinnessjukt trött på morgnarna att jag överväger att hänga mig varje gång väckarklockan ringer.. Haha nä men hoppas man vänjer sig lite snart alltså.
Så, där har vi läget just nu! Nu ska jag ut i solstolen innan det blir att sätta sig och skriva svenska essä i skolan igen. Ikväll middag och mys med trevliga tjejer!
Från klassresan i våras.. På tal om det, så saknar jag 9c!

Träning, lusse och sneda fötter

Tjo! Igår dansade jag för första gången med ÅMI för den här terminen, och jag insåg något då. Jag har alltid tänkt att, visst, jag gillar att dansa. Men jag gillar inte att träna. Det är ju bra, men bara jobbigt ändå. Men nu har jag ändrat mig. Jag tycker om att träna! Haha! Det är asjobbigt, men efteråt... när jag gick hem, jag var lycklig på ett sätt jag inte varit på länge. Haha, låter ju som att jag är hög eller nåt. Kortfattat: Dansen var skitjobbig men ändå underbar igår!
Idag hade jag lite problem med att gå. Annars var dagen okej, gillar lusse mer och mer! Nu när jag tänker efter, jag gillar den skolan riktigt jäkla mycket faktiskt! Efter skolan var det dans igen. Tror min fot har nåt fel, den far alltid litelite snett när jag typ springer och så, och tänk då hur det är att landa sådär lite snett när man kommer flygande i värsta spagathoppet typ. PAAAAIIIIN. Aja, efteråt var jag till farmor och åt middag och ikväll har jag chillat med Saine! :) Jessus vilket inlägg det vart. Sorry about that. Nu ska jag kolla oth och sova, ha det!
snodde en av Francines bilder, från kulturnatten! :)

Tjena!

Har hål och eftersom att jag är så lyckligt lottad att jag bor typ 2 minuter från skolan så sitter jag hemma och chillar för tillfället. Ska nog ta och sova, vart lite för lite av det inatt igen haha. Om en timme ska jag tillbaks till skolan, enbart för att ha en infotimme. Sjukt värt måste jag säga!
Efter skolan blir det hem och käka och sen ska jag dansa heeeela kvällen! Under-fucking-bart. Kommer dock dö, minns förra året när ÅMIdansen körde igång igen efter sommarlovet. Kunde inte gå normalt (eller röra mig över huvudtaget) på en vecka. Så om jag glömmer att stretcha ikväll ÄR JAG KÖRD! Aja vi ha det fint hörni! :)

TISDAG

Jag tror att jag dör av trötthet. Kunde inte somna igår natt (surprise!) och imorse ringde den lilla väckarklocksjäveln klockan 7. Full skoldag. Inget mellanmål. Lång matte. Finska. Mer timmar. Och detta var det tänkt att man skulle orka med i tre år? Nädå, det ska nog bli bra det här. Bara jag lär mig hitta.
Efter skolan kastade jag mig ner i sängen och blev liggandes där tills det var middag. Nu ska jag pallra mig ner till stan för att fixa lite grejer. Hörs!

Att flyga utan vingar

På Bemans begäran, som gått via Simon haha, tar jag nu och laddar upp teasern till filmen Att flyga utan vingar! :) Har ju inte sett hela filmen, men tror att detta kommer bli något riktigt bra! Och de här killarna vet ju vad dom sysslar med när det gäller film, så varför inte ta er en titt? :) Haha, fick världens chock när jag skulle kolla på den första gången och plötsligt såg mig själv göra en piruett mitt i! Kul var det att få medverka lite i alla fall haha, så tack!

Nu jävlar

Ikväll var jag som sagt till musikinstitutet, blir samma danstider som förra året! Är så taggad på att verkligen satsa på det här med dansen nu. Nu fan ska jag ha lite jävlar anamma (stavning?) i mig och inte vara så jävla trött på danslektionerna. Jag ska ta i med allt vad jag har, varje rörelse vid den där stången ska jag anstränga mig i! I alla fall försöka, haha.
Efter ÅMI var jag med Saine en stund, trevligt. Nu sitter jag mest och chillar. Borde väl försöka sova snart då jag kickstartar med full dag från 8-4 utan en enda håltimme imorgon med bl.a lång matte och finska på schemat, TAGGA!!
Sommar, sol, England. Vad livet var underbart en gång i tiden! Haha!

Gymnasiet påbörjat

Började lusse idag, alltså vilken awesome skola. Resten vet jag väl inte dock... Mitt schema får mig att vilja kasta mig från ett stup. Anyway, efter genomgångar av allt möjligt om skolan + en rundvandring (kan ju säga att det kommer ta typ två år innan jag hittar där, haha) fick vi sluta. Stack ner till stan med Saine, fikade och köpte lite häften och sånt. Nu har jag suttit och jagat böcker ett tag också. Senare ikväll ska jag till ÅMI för att få mina danstider! Usch vad lycklig jag blir, kan knappt vänta tills jag får dansa på dansskolan igen.

Lusse

Så imorgon börjar man Lusse. Gymnasiet. Shit. Alltså, för ett år sen längtade jag till Lusse som en jävla dåre. Och jag vet ju att det kommer bli bra, det verkar vara en skitbra skola. Men fortfarande.. nej. Vad hände med sommaren? Den gick så fort att det inte finns ord för det. Och den blev allt annat än vad jag förväntat mig. Men det borde jag väl ha lärt mig vid det här laget, somrarna blir aldrig så. Men, om ett tag lär jag nog inse att detta var en riktigt bra sommar ändå, minnen för livet har jag definitivt fått.
Nu fick jag förresten höra att jag kanske blir i samma klass som Saine så nuuuu känns det lite tryggare!! :DD Men vet inte om det stämmer, det får vi se imorgon. Hjälp.

After the rain


Bilder från igårkväll

Åh fan. Vad hände med sommarlovet? Har fortfarande hjärnan inställd på nåt i stil med "ååh vad skönt att snart få vara ledig, det behöver jag!" Och nu är ledigheten slut? VA? Ångesten dödar mig, seriöst.
Aja, gårdagskvällen var riktigt fin! Var med fina vänner, satt i hamnen, blev bortskrämd av svanar, gick runt. Lade oss ner på vägen, tittade på stjärnorna samtidigt som Strawberry Fields spelades från Röster för Östersjön. Det var nästan ett sånt där "jag älskar livet-moment".
Igår gick jag och lade mig alldeles för sent och idag klev jag upp alldeles för tidigt, idag fyller nämligen min pappa år! Min fina, underbara, helstörda pappa. Så grattis till honom! :)
Nu ska jag städa hela mitt rum, har inte dammsugit sen före jag for till England... Vad i helvete. Sen blir det lååång dusch. Vi hörs!
Haha skum bild från London, allt för att hedra far min!

NY HEADER

Vad tycker ni? :) Blev helt stört jävla trött på min gamla så slängde ihop något nytt snabbt bara. Tror att den lyckliga dansbubblan jag befinner mig i just nu påverkade mig en del, den blev rätt.. dansig. Men, det är ju en stor del av mitt liv så. :') Bilderna är tagna av Alicia, mig (hehe), Lasse Karlsson och Emelie! Tack så jättemycket alla, Lasse och Alicia hade ju till och med tagit sig till uppvisningarna för att fota, så jag är väldigt tacksam. :)

Annars då. Sista uppvisningen idag. Och herregud vad kul det var! OCH! Jag är nöjd!! Känner nästan att det gick bra! Kanske... Haha hur som helst, tack Erica, Lollo och alla underbara dansare för det här i alla fall, oförglömligt är vad det är! ♥
Kommer sakna att ha dans varje dag nu, hoho.. Men men. Ikväll får vi se vad som händer, förhoppningsvis blir det trevligt i alla fall. Sjukt nödvändig NO SHIT-mening, jag vet.
Aja, ha det! :)

Sista uppvisningen

Av någon anledning var jag galet missnöjd med min egen insats på Kulturnatten igår. De andra var i alla fall helt slående grymma, som vanligt! Efteråt spenderades kvällen på stan och hos Ida med trevligt sällskap. :)
Idag är det sista uppvisningen som gäller, klockan 13.05 på scenen på Nygatan! VÄLKOMNA! Är lite nervös nu faktiskt. Och ledsen, vill inte att det ska ta slut! Aja, får se till att njuta av detta extra mycket nu bara, fan vad kul det ska bli.
Vi hörs sen! :)

Det jag älskar mest

Igår före uppvisningen, skulle kunna leva resten av mitt liv med sånt där hår! :)
Anyway, TJENA! Dansuppvisningen igår var helt underbart rolig, herregud vad lycklig jag blir. Skulle jag få dansa på scen varje dag resten av livet skulle jag vara en ganska totalt sorglös person tror jag. Usch vad nice det var. Och kul att så många kom och tittade! Stressigt blev det dock, så sjukt mycket klädombyten, och så sjukt lite tid. Nice i alla fall att ha Kinohuset som omklädningsrum. Säger bara en sak om det: jag vill bli 18!
Ikväll är det uppvisning igen, så denna gång är ni välkomna till gården utanför Emmaus, klockan 19.00! :)

Här kommer lite bilder från gårdagsens show! De flesta är tagna av fina Alicia, så tack! :) De som är tagna av någon annan står det under i så fall, hoppas det var okej att jag tog några hehe!
Pappsens bild, haha gillar kvalitén!
Tagen av Madde :)
Pappas igen, haha
Och pappas
Angelicas! :)

Ikväll lever jag livet

Alltså. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vad är det med min hals?!??!?!?!?!
Om detta är en vanlig förkylning heter jag Göran Persson, detta är fan inte normalt!!
Okej ska lugna mig. Kanske det är. Men grejen är att jag har aldrig i mitt liv haft så äckligt ont i halsen som jag har haft varje natt och morgon i en vecka nu. Det är helt sjukt, känns som att halsen ska brännas upp rakt igenom. + Att den kliar HELA TIDEN. Åh.
Anyway. Igår hade vi genrep hela kvällen, gick väl okej. Och idag gäller det. Nu börjar uppvisningarna! Ska bli så jävla kul att det inte är sant! Så nu ska jag mota undan hostan och all den skiten och bara fokusera på dansen! Är dock rätt nervös redan, Mariehamnskalaset är trots allt en rätt stor grej har jag för mig.. Har i alla fall ett uppträdande klart nu, haha var och "gästdansade" på en av showerna. Efteråt gick jag runt på stan med Saine och nu sitter jag hos Janina och får håret lockat inför kvällens stora uppvisning! Är något stressad. Vi hörs sen hörni, ha en bra kväll och välkomna till scenen på Nygatan klockan 18.00 ikväll om ni vill! :)
Två av Janinas bilder från sista rock off kvällen, i brist på annat hehe

16:47

Tjeeena! Igår skulle det då varit dansträning som vanligt. Vad ska man säga riktigt.. Blev inte riktigt som vi hade tänkt oss. Blev fruktansvärt besviken, men det är nog ändå inget mot hur Erica måste känna.
MEN, vi ska inte låta några jävla korkbollar förstöra vår show! Så nu är jag pepp igen, haha!
Annars då, sov på Idas stuga inatt som sagt. Härliga grejer! For till andra sidan holmen och nattbadade, hade DH-race, käkade massor och bara snackade ut. Skönt som bara den. Nu ska jag precis till farmor och ikväll blir det genrep igen, tidningen kommer dessutom, hoho.
Idas bild från igår. :)

Massa dans och halsont

Tjeena! Är så arg på min hals, den bara kliar och gör så jävla ont hela tiden. Mår fan skit på nätterna och morgnarna numera. Aja, annars flyter allt på, dansar varje dag och uppvisningarna närmar sig. Ikväll är det genrep för kulturnatten som gäller! Efter träningen far jag ut till Idas stuga, första gången i sommar! Ska bli helt sjukt underbart.
Så vi hörs imorgon hörni!


Och nej, jag har inte Guns'n'roses posters på min vägg i mitt rum, är inne hos brorsan då internet på min dator inte funkar. :(

Otursdag

Igår efter att jag skrivit senaste inlägget slängde jag mig i solstolen under en filt och somnade. Vaknade, satte mig upp, trodde huvudet skulle sprängas. Så lade mig ner och somnade igen. Käkade middag, kastade mig sen ner i sängen. Och somnade. Gick upp och käkade lite kräftor och chillade, sen stupade jag i säng igen. Och somnade. Har haft piggare dagar så att säga!
Idag har varit den fetaste otursdagen i mitt liv tror jag. Ville bara förbanna allt. Herregud vad arg jag varit. Började med att jag var skitstressad och måste ta mig in till stan från stugan, för att inte missa två av de viktigaste danslektionerna. Står i ösregn i 45 minuter och väntar på den försenade bussen. Och när den väl kommer, kör den förbi. Utan att plocka upp mig. Så får stressa in till stan med mormors bil, trodde jag skulle dö av ilska på den satans busschauffören haha. När jag väl kom till stan hade jag redan missat en och en halvtimme av tvåtimmarsträningen. Hann i alla fall vara där en stund och lära mig den sista dansen till Kulturnatten. Sen cyklade jag till Janina, förbannad på livet. När jag nästan var framme insåg jag att jag tappat min mobil. Så får cykla tillbaks hela vägen och leta. När jag sen väl kom till Janina och skulle sy en av mina danskjolar sket sig såklart allt också. Tyget räckte inte, sydde fel, tråden for iväg, grejer flög i golvet. Slutade med att jag var så nära att gråta att jag bara satt och stirrade i väggen.
Som tur är fanns i alla fall fina Janina där och hjälpte mig, så tack!
Ikväll har jag dansat heeela kvällen, vilket lyfte mitt humör enormt! Så nu är jag hyfsat glad igen, hehe.
Såhär har jag känt mig största delen av idag, och jag vet att min hand ser tjock ut haha :)

15:10

Tjena! Igår efter mitt lilla feberryck kom Saine till mig och fick med mig ut, vilken var en jäkla tur då kvällen till slut blev riktigt trevlig ändå! Feeest hos Mange, haha. Tack för den kvällen i alla fall, kul hade jag.
Idag släpade jag mig upp efter alldeles för lite sömn, och for ut till stugan, antagligen sista gången i sommar. Och är det nåt som är säkert så är det att detta är vad jag behöver mest just nu. Har en jävlig förkylning påväg och mår lite allmänt skit, så nu ska jag bara vila upp mig här ute i ett dygn, imorgon kör vi igen med 4-5 timmars dansande. Uppvisningarna närmar sig, är så pepp! Blir jag sjukare kan jag ju dock skjuta mig, har nämligen ALLTID denna tur. Så nu blir det te, ingefära och c-vitamin i mängder!


Haha, Saines bild från när vi var till Stockholm förra veckan. Det var verkligen en av de roligaste Sverigeresorna jag nånsin gjort haha!

Kunde vart bättre

Hallå! Usch, är totalt utsliten känns det som. Anyway, igår dansade jag som vanligt. Efter det for jag ut till Emelie och Fredric. Fan vad det satt fint att bara få komma ut dit, chilla ner, käka massa gott och kolla på film. Grät nästan lika mycket till Hachiko den här gången som förra, herregud vilken sorglig film.
Idag kom jag hem på eftermiddagen, skyndade till stan för att köpa tyg till dansen med Saine, och när jag kom hem så bara BOOOOM började jag må som ett as. Herregud, kan knappt röra på mig utan att hela kroppen skriker emot haha. Och så är jag lite trött på en del också, orkar inte med den jävla pressen angående vissa grejer.
Jag som hade tänkt ha riktigt jävla kul och glömma alla mina bekymmer ikväll.. Wellwell, kanske det blir så ändå med lite tur, vi ser! :)

Lead me into the light

Tjo! Dansade 5 timmar idag så nu är jag helt cpslut. Har även hunnit med två turer till stranden för att simma och lite annat chillande, trevligt. Fan vad jag skrattade när jag, Saine, Josse och Linnea for till Lilla holmen efter dansen ikväll, hoho de är roliga de där tjejerna. :)
Förövrigt är jag stressad, vet inte hur jag ska hinna med allt jag vill göra innan sommaren är slut.
Aja nu fan tänker jag SOVA, natti!

Englandsbilder del 1, NORTH DEVON

Här kommer då första delen av bilderna (har äckligt många haha) och de är då från delen av England som kallas Devon, där bl.a Ilfracombe ligger, staden jag bodde i under själva språkresan. Förresten, bilderna är tagna med en liten dålig digitalkamera, därav kvaliteten på vissa. En del har jag dock redigerat, stod inte ut med bristen på färg och kontrast haha.
Haha, kommer fortfarande ihåg bussresan genom England första dagen. Höll på att dö varje gång en bil passerade, pga vänstertrafiken! Det sjuka var att när jag sen var tillbaks i Sverige fick jag typ ryck på vägen där med, blev så chockad när bilarna plötsligt kom körande på "fel" sida igen!
Där bodde jag!
Jag och Henry, minsta ungen i familjen och en av de sötaste 6-åringarna jag träffat! :')
Och så har vi Max, lika söt han med!
Gatan jag bodde på. Måste ju säga att vi hade turen att få ett sådant underbart väder hela tiden!
Utsikten från mitt rum. Älskade den, ännu bättre var det på kvällen när man såg hur det lyste från städerna i South Wales, vid horisonten. :')
Woody!
Jag och min street dance-polare Giulia (som förövrigt har träffat Armani. HOW AWESOME?!)
Min fish'n'chips debut! På bilden jag och underbara Jasna
Dagstrip till Bideford
Fick för mig att bada en kväll. Vattnet var INTE varmt.
PUH!! Tog mig några veckor att få ihop denna bildbomb. :')
Aja, detta var två av de roligaste veckorna jag varit med om, och jag längtar tillbaks varje dag!

All day, all night (Haha Saine)

Tjena! Sååå har dansen dragit igång då! Eller i alla fall Dunder. Och fyfan vad kul det är!! Tränar i timmar både på dagen och kvällen varje dag nu, allt ska komponeras klart inför Mariehamnskalaset och Kulturnatten nästa vecka! Blir helt lycklig, detta är vad jag vill göra, hela tiden.
Annars har jag varit mycket med min underbara vän Saine också, hittat på lite allt möjligt. Idag var vi på stranden och simmade och stekte efter dagens danspass, ikväll dansade vi igen. Och imorgon blir det nog nåt i samma stil! :)

Grattis!

För en och en halv månad sen fyllde en av mina närmaste vänner 16 år, nämligen Ida! Vi har känt varandra i 6 år och av de åren har vi varit riktigt nära i 4, och det är som att vi har vuxit upp tillsammans då, gått från de där två 12-åringarna som älskade surisar och att gunga i den där enorma eken i din trädgård, till att nu istället planera resor till andra sidan jorden tillsammans.
Jag har alldeles för många minnen med dig för att ens få ner det här, men jag har fan alltid kul med dig! Så nu, fast det är pinsamt sent måste jag bara skriva ett fett GRATTIS till dig, en av de skönaste personerna jag känner, den jag kan prata med om ALLT, världens finaste Ida Wiklöf!♥

RSS 2.0