kvällsuppdatering

Jag har dansat, duschat, ätit och pluggat som ett cp sen jag skrev senast. Eller ja, iallafall läst igenom allt en gång. PUH! Och all info om andra världskriget, diktatorerna, ekonomiska krisen osv, SKULLE BARA VÅGA LÄMNA MIN HJÄRNA NU!! Haha.
Imorn är det fredag vilket känns helt fantastiskt underbart superhärligt! Haha, jo det gillas. Saine och jag taggar redan! Helgen blir nog jäkligt nice.
Men nu ska jag läsa det sista i historian, sen kasta mej i soffan med... MAT. :)
Hörs imorgon!

Update: FAAAAAAN HAR DIGIBILD IMORN
= Rickard kommer vilja döda mej när han ser bilderna jag har försökt ta, nu ska jag be lite för att han kanske gillar dom.......


Ibland undrar man ju...




Ja, sådär har jag då känt mej idag...

Hallåå! Helt jävla galet hur lost jag har varit idag. Helt yr i skallen, säger helt fel grejer, fattar inget. På hkn var det extremt. Kallade vår lärare Monica för Lotta åtminstone fem gånger,  köttgrytan döpte jag om till kyckling 3 gånger, jag glömde hacka massa grejer, "stekte" grönsaker i hundra år utan att ha satt på plattan.... Alltså VA? Satt nån droger i min frukost eller? Haha.
Annars var dagen bra men jobbig. Har aldrig stressat så mycket som jag gjorde på hkn, ååh vad jobbigt det var. Kinsesikt stod på menyn iallafall, blev sådär. Vi skulle käka med pinnar, det gick.. åt helvete. :)

Annars då.. Dansen igår var den jobbigaste jag har varit med om på länge. Var övertygad om att jag aldrig tidigare i mitt liv varit så FREAKING trött, slutkörd, utmattad. Ville bara lägga mej ner och dö.
Men underbar var den ändå! Men shit, våra nya balettdanser lär bli en jävla utmaning.. Hoooooh. Men älskar när man har nåt jobbigt framför sig på dansen, för då blir det så härligt om man sen klarar av det bra. :)

Nu sitter jag och försöker plugga så gott det går... Prov imorgon. Men snart blir det en välbehövlig paus i pluggandet för lite daaaans. Längtar. 

Så det var det! Pussss


ONSDAG

Tjoo! Idag var för en gångs skull rätt chill skulle jag nästan säga. Gympan med, var ut till Baltic igen. Kickbollen var faktiskt rätt kul, men man fick ju springa så saaatans haha!
Efter skolan var Saine och jag till Svarta Katten och fikade, underbaaart. Sen ner till stan snabbt, köpte nagellack och lite sånt. Efter det drog vi till Chaplin (stavning?) där Simon och Sami var, vi kollade på bloopers från deras film, HAHA, vad jag skrattade!
Nu sitter jag och stressar ihjäl mej. Historian går sådär om jag ska vara ärlig, hehe. Känns som att jag inte kan ett skit om Stalin, Hitler och alla dom där jävlarna...
Men nu skiter vi i det, och ägnar kvällen åt världens underbaraste istället: DANS! :D Det är precis vad jag behöver nu. Känns som att jag skrev så för en vecka sen också. Haha, vetefan. Men iallafall, det tycker jag om. :)
Så jo, vi hörs imorn!


 
vill ha tillbakaaaaa 


Plugg.

 

Hej. GOSH, ska alla prov i nian vara såhär så kommer jag sluta som en mentalskadad liten hög som sitter i ett hörn och mumlar för mej själv med stirrande blick när skolan är över...Haha! Men seriöst, det är jobbigt. Men fysiken idag gick nog bra ändå, PUH! Men var helt slut i skallen efteråt, satt och skrev tills läraren otoåligt började nämna att vi nog fick ta och börja lämna upp nu... STRESS.
Denna kväll kommer också spenderas åt plugg. Säg en kväll närmaste månaden som INTE kommer göra det... Hehe, nä så illa ska det nog fan inte bli. :)
Annars var dagen helt okej. Efter skolan stack jag och Saine till Janina, käkade daimcheescake♥ Hääärligt!
Sen hem till Saine, käka middag, skratta massor, kolla på GG säsong 3 och försöka plugga historia. Gick inget vidare. Men trevligt hade vi iallafall.

Nu har jag nyss kommit hem, direkt när jag kom innanför dörren tog jag kameran och ficklampan och började fixa och trixa som en galning. Kände verkligen peppen, hade massor av idéer och så. Det är verkligen underbart att fota måste jag säga. :) NU kanske jag äntligen kan komma igång med digibilden på riktigt!

Nu återstår somsagt historiaplugg. Men det lär inte bli så mycket som jag tänker att jag ska göra, brukar aldrig bli det... Men men, kan ju försöka iallafall.
Och jo att, kommer nog inte hinna så mycket med bloggen närmaste tiden. Eller visst blir det inlägg typ varje dag, men inte så många och roliga tror jag. Känns som att dans, kompisar, prov och digibildsfixande tar upp all tid. Men snart blir det nog lite lediga stunder igen. :)
Men att, vi hörs!


Hehe, i brist på nya bilder: Hittade en gammal header som aldrig blev en header... Nåt failade brutalt. Men, nu fick ni se den här iallafall:)

TRÖTT

Hejsan på er! Eh, okej nu lät jag som er gammelmormor typ. Haha, eller nä, vet inte vad jag snackar om. Är nog för att jag är så trött. Skoldagen var en stor bidragande del till min trötthet. Som ni kanske vet hatar jag måndagar. SÅ jobbiga. Inte blev det bättre av att fysikläraren kommer och säger under lektionen att hon vill prata med mej lite. Har nog aldrig fått sån panik. Trodde det skulle komma nåt i stil med "Alltså Malin, du VAR ju bra... men nu suger du ju, jag måste nog kasta ut dej ur den här skolan..." haha nä men. Men det hon ville säga var att om jag ska behålla mitt betyg (som jag actually är riktigt nöjd med) måste jag sluta prata och fnissa på lektionerna. Blir så arg på mej själv, jag säger alltid åt mej att nu ska jag hålla käften, varför gör jag då inte det bara?!
Jaja, efter skolan var jag till Ida, vi snackade gamla minnen. Ojoj, finns nog inget underbarare, fan vad roligt det är! Dog av skratt. Och vi måste ju skaffa fler minnen nu hördu!♥
Sen var det dans som gällde, gick bara helt okej men var ashärligt ändå. Åh, älskar vår nya dans mer och mer.
Resten av kvällen har gått åt till plugg. Suck. Är lite orolig för fysikprovet imorn. Känns som att hela betyget hänger på det. Men det ska nog gå bra!
Nu ska jag bara kasta mej i soffan med MAAT, sen oc och till sist SOVA.♥


Läget just nu

Är nära att dö av tristess...
 

Men håller mej levande med... frukt!! Haha, för en gångs skull är jag nyttig.
 

Och jani, enda anledningen till att jag gör detta inlägg är väl att få slippa pluggandet för nån minut. Har en jobbig månad framför mej känner jag.....

17:52

Hej! Nu är jag hemma från Saine. Vi hade det trevligt, lagade myror, tog med kastrullen ut i skogen, satt där och käkade+tog massa bilder, sen kollade vi också på bilder från 2008/2009 på hennes gamla dator, faaan vad kul det var! Haha.
Nu har jag nyss käkat middag och nu återstår plugg. FAN. 
Jaja, återkommer om jag överlever









 

26/9

Tjena. Idag är det ångestens dag, söndag. Helvete vad opepp jag är på imorgon... Helt. Jävla. Sjukt.
Men, ska se till att göra nåt bra av den här dagen iallafall! Som ni säkert vet ska ju jag och Saine fira randomdagens halvårsjubileum. Haha. Det blir nog fiint.
Ikväll är planerna att plugga fysik, wish me luck! Lär behöva det.
Men att, jag uppdaterar senare!


gammal bild


Tjo

Var ut och cyklade i 50 minuter idag, skönt som fan. Rensade hjärnan och tränade benen, fin kombo! :)
Efter en lång dusch placerade jag mej i soffan med fysikboken.... Övergav den ganska snabbt. Måste göra ett nytt försök nu, för provet måste gå bra. Sjukt att det är nu man går i nian, nu det måste gå bra, nu man inte får en till chans. Hjälp. Sen så har jag en ny solotidning som är grymt mer lockande, ajaj. Inte bra detta.
Men ja, som ni hör så kör jag på mysig hemmakväll (eller okej, fysiken är ju inte mysig) ikväll. Vilar upp mej efter skitveckan. Annars, så längtar jag redan till nästa helg, tror den blir braaa. :)
Men jo, det var vad jag hade att meddela. Eller förresten, just det! Imorn är det ett halvår sen randomdagen. Saines och min nationaldag, haha! Så det ska firas med nåt... random antar jag! :D
Men HAHAHHAHAHAHHA, DÖR av garv när jag kollar bilderna från den dagen! Jessus.
Här några, dock absolut inte dom jag garvar åt, dom får ni nog tyvärr aldrig se, hahaaahahaha





haha, hej drogmissbrukare! (jag alltså)

sweet.

Detta är en av dom mindre bildbomberna, MEN den tog lugnt längst tid att göra! Satte mej vid datorn och hade inte en susning och vilka bilder jag skulle ta, så jag lät min "kreativa" (hö hö) sida styra.. Gick väl sådär. Men här har ni lite pics iallafall! :) Hoppas ni gillar.












igår&idag



, tog lite bilder som vi egentligen skulle ha till Saines blogg, men som hon inte laddade upp. :) Eh på översta bilderna sa vi typ "okej, se stekig som fan ut! och... se skiträdd ut!" Haha!

Igårkväll kom Saine till mej, vi käkade middag och kollade i mitt gamla fotoalbum. Hitta nån som var fetare än mej då den var nyfödd och jag ger 1 miljon euro till den. Haha, vad vi skrattade!
Sen fick vi brist på liv så vi stack till select, träffade lite folk. Sen efter ett tag for Saine och jag hem till mej igen, och snart kom även Viktor och Jacke dit. Vi chillade, snackade och garvade, trevligt!
Idag har jag och Saine varit ner till stan en snabbis och en varit hemma hos henne, kollat i hennes gamla fotoalbum och bakat äppelpaj. Myyys. :)
Nu har jag städat hela mitt fucking rum! Dammat, dammsugit, röjt upp, bytt sängkläder. Fan vad skönt det känns nu, älskar när det är nystädat och fräscht.
Nu ska jag nog ut och cykla eller nåt, vill röra på mej iallafall. Sen blir det dusch, middag och chill ikväll tror jag. Lär inte orka hitta på nåt, hehe.
Men då kommer det nog upp lite fler inlägg istället, så vi hörs snart!


What do you say?

Skulle man ta och klippa sned pannlugg? Hade ju typ det i sjuan, men då var det ju lite.. annorlunda, haha. Känner att det faktiskt skulle vara skönt med lite förändring. Men, vet inteee. Så, vad tycker ni?





Blir jätteglad om ni kommenterar! :)


24:e september 2010




Goddagens. Äntligen börjar vi närma oss ett slut på denna fanskapsvecka. Skööönt.
Igårkväll kollade jag och Saine på Sommaren med Göran, den var ju sjuk. Alltså exakt vår humor. Fan vad vi skrattade!
Idag har jag suttit på lektion efter lektion och önskat mej bort. Som vanligt, med andra ord. Fick sluta ett igen, så underbart härligt! Men nu MÅSTE jag ta mej i kragen, kan inte hålla på och slöa så här med digibilden. Måste fota och måste göra det bra! Och vet ni? Det går åt helvete!
Jajja, för tillfället sitter jag och lyssnar på när min bror och hans polare bakar... Haha, rätt underhållande: "Och i med sockret... DET JÄVLA SOCKRET FÖR HELVETE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Hahaha!
Men nu måste jag pallra mej iväg till affären, jag och Saine ska laga middag ikväll, hoho. :) Tror hon sover här sen med.
Men hörni att, vi hörs snart!


Vore trevligt att ha



 

Är hemkommen från en häärlig danslektion, nyduschad och.. nyäten? Haha, låter ju som att nån har käkat upp mej. Men aaaa. Nu kommer snart Saine. Herregud vad det var längesen jag kallade människan för Malin kom jag på nu förresten! SHIT. Haha, men att jo, spenderar alltså kvällen med henne, det blir niice.
Imorn är det fredag och det uppskattas sjukt mycket. Vill ha slut på den här veckan.


SNACK

 
Igår på dansen, knockan är bland det risigaste jag sett. Haha.

Men att, hej. Dansen igår gick faktiskt bra skulle jag nästan säga! Härligt med såna träningar! Dessutom körde vi hårdare än vanligt, vilket också gillas. Och gud vad jag älskar en av de nya danserna, aah. :)
Och så hade jag sammanlagt 4 stretchpass igår, SKA inte ge upp detta!!

Idag var det då en dag som gick i matens tecken. Var mätt som en åsna (?) redan efter lunchen. Så hkn gick ju sådär. Men även det var sjuukt gott. Hoho.
Annars var skoldagen inget speciellt, bara sjukt jobbig.
Nu sitter jag hemma, på dåligt humör igen. Fan, den här veckan känns jobbig. Somsagt, vill bara fraaaamåt i tiden, hihi.
Snart är det iallafall dans som gäller och det är precis vad jag behöver nu. Det skulle bara våga gå åt helvete, för då jävlar... Haha.
Nu måste jag göra läxor och fixa på digibildsprojektet, great..
Puss!




Men neeeeeeeeeej

Hej. Alltså... Vilken förjävlig dag. På riktigt, länge sen jag var såhär slut i huvudet. Hände inte några stora jobbiga grejer (till skillnad från för Saine..) men ni vet väl, när det tycks hända såna där små, irriterande, jävliga saker hela tiden. Fan alltså, ville ju bara skjuta mej, på matten speciellt. På gympan hade vi fotboll, det var nog bättre än jag hade förväntat mej iallafall, men... fotboll är inte min grej... Hehe.
Ikväll ska jag göra nåt som är mer min grej: DANSAAA! :D
Annars så var jag med Saine efter skolan, vi failade. Eller nä, men nån fucking idiot hade snott 70 euro av henne så stämningen var inte på topp.
Efter ett tag for vi iallafall till Janina, där snackade vi och åt Daimcheescake. FAN VAD UNDERBART GOTT DET ÄR! :)
Men att jo, det var det. Imorgon har jag en stor utmaning framför mej. Vi får nämligen fjärilskotletter till lunch. Och pestokyckling på hkn. Min utmaning är alltså att käka så mycket det bara går utan att dö av överkonsumtion av mat. Haha!
Men nu ska jag pallra mej iväg till one of the best places on earth: Dansskolan. :)

Ha det!

Försökte beskriva mitt sinnestillstånd idag. Ganska lamt resultat mot verkligheten... Haha



Nu känner jag mej dock gladare! :)

Spindelnät









Dagens minibildbomb: Spindelnät från golfbanan, hehe. Lekte lite med redigeringen nu också, vad tycker ni? :)

Eh

Heeej. Satt och läste gamla blogginlägg nyss. Satt först och asgarvade för mej själv, speciellt åt förra hösten och våren, det var verkligen så jävla... slirigt ibland. Fult allting var, haha.
Men sen slocknade mitt léende sakta, och övergick till nån slags plågad grimas. För satan i gatan vad pinsamt dålig min blogg var förut! Eller okej, är väl ingen mästerbloggare nu heller, men då.... Alltså, finner inga ord. Wtf.

Jajja. Idag gick rätt bra. Satt och dog av skratt och brist på uppfattning på geografin. Helt sjukt.
Efter skolan kom Saine till mej. Vi hade ett litet stretchpass. Nej, kan fortfarande inte släppa Balettakademien... Hehe. Det var skönt som tusan iallafall, förutom vissa grejer som bara gör så asigt ont!!
Och fint hur vi stod hängande över soffan, skrikande och pustande och försökte bända upp mitt ben mer och mer, HOOOOHO! Haha, ajaj.
Sen såg vi iallafall på Aladdin♥ Bästa disneyfilmen ever! Annars har vi mest chillat, käkat middag och så. Resten av kvällen tänker jag inte göra nåt typ, heh. Var på gott humör största delen av dagen, nu känner jag mej mest.. trött på det mesta och bläig. Fult ord, men jaja.
Men så det var det jag hade att meddela! :) Pusss





21:02

Hej. Ja, jag överlevde dagen, men det var bara nätt och jämnt. Hatar måndagar. HATAR.
Jajja. Igår var det då val i Sverige, är inte så insatt men det lilla jag vet säger mej iallafall: Vad i helvete gör Sverigedemokraterna i riksdagen?! Dom ska UT. Annars tycker jag det var bra att Alliansen vann.
Okej, då var dagens "smartsnack" avklarat. Hehe.
Efter skolan gick jag och Saine till Viktor, där vi spelade Rappakalja med honom och Jacke. Förvånad, någon? Haha, men det är ju så förbannat kul! Fick mej ett större antal asgarv, som vanligt med dom.
Sen var det dans som gällde. Jag verkligen älskar vår nya modern dans! Ända sen jag var liten har jag älskat allt med Aladdin-tema, alltså arabsikt, orientaliskt osv. Och att vi nu komponerar exakt en sån dans gör mej ju helt lycklig! :) Dessutom påminner det om Egypten.. Och på tal om Egypten, har hört lite snack om det+sportlov=eventuellt sant.... Hoho, dör av lycka då ju! Men inget är säkert. :)
Nu ska jag ta tag i läxorna. Har försökt ett bra tag men det går sådär. Finska är nog det jävligaste språket på vår jord!!
Puss o hej




Alltså nä.

Men faaaaaaaaaaaaaaaaaaan. Jag är så opepp på skola imorn så det är inte sant. Kommer inte kunna pallra mej till fanskapet... Menmen, inget att göra åt det.
Ikväll har jag sett på Flickan som lekte med elden. Den var apbra, satan i gatan vad rädd jag var! Eller inte rädd, men det var så freaking spännande, haha. Satt i soffan och bara "NEEEJ!!!! GÖM DEJ!! Ta pistolen då för helveteeeee!!" Hoho.
Nu sitter jag och försöker se på Ensam mamma söker. För första gången. Det går inte bra. Snart blir det nog oc istället, woho.
Tack för mej!


Joggingtur, dusch och bloggändringar



Tjo! Fick så förbannat tråkigt så jag tvingade mej själv ut ur huset. Sprang 5 km. Usch, hatar att springa, finns nog inget tråkigare. Men känslan efter är härlig. Sen har jag stått i duschen i en miljard år. Skrubbat och hårinpackat och haft mej, hehe. Fäääsen vad fräscht det känns nu!
Nu har jag tråkigt igen. Vill helst bort från ön. Sätt mej på ett flygplan och jag blir lycklig. Men snaaaart, då jäklar.
Men hörni att nu tror jag att jag kanske ska fixa lite med bloggen. Headern blir nog kvar men det är annat jag vill ha ändrat. Så det får väl bli min sysselsättning då.
Hörs sen!

Söndag 19/9

Igårkväll var jag först med bara Saine och Johan, vi hade kul men allt var lite stört haha. Senare kom det dock lite mer folk till Saine, vilket var trevligt! :)
Idag är det söndag. Helvete. Dessutom ser veckan som kommer ganska död ut. Orkar inte. Är så jävla otålig, kan inte leva i nuet, så att säga (som Rasse skulle sagt haha), vill bara några veckor fram nu. Typ till nästnästa helg och höstlovet, då snackar vi roliga grejer!
Men får väl göra det bästa av idag och veckan. Längtar efter dansen. (': DEN får göra min vecka säger vi.
Annars tar jag väl bara och chillar idag. Skönt det.


Hehe, känns som jag har laddat upp den här rätt många gånger... Men skitsamma. Den är från en av dom roligaste dansuppvisningarna ever iallafall. :)  (längtartilldecember)

Lite om dagen

 

Häjsansväjsan! Har varit och fikat med Saine, Johan, Simon, Henrik och Yrla på svarta katten, det var himla nice och massa asgarv och internskämt, eheeee. :) Sen for vi alla till Saine och spelade Rappakalja. ÄLSKART! Haha, det var också kul jo!
Nu ska jag snart käka middag, och sen försöka läsa lite på min bok till bokrecensionen.. Huhu. Senare ikväll ska antagligen jag, Saine och Johan hitta på nåt fanskap.. Woho, får väl se vad som händer. :))
Men nu MAAAAAT
Puss!


London, I love you























 









Kollade runt bland mina gamla bilder, och slogs av hur mycket jag saknar stan! Hoho, kändes så bekant när man såg alla ställen på bilderna.. Äeh, är nog omöjligt att åka till London utan att bli fast.
Så, det fick bli dagens bildbomb/resereklam, haha! :)

Written in the stars

Jaaa, äntligen en sån där YES-låt! Älskar'n :D
Tinie Tempah ft. Eric Turner


Tjaa! Igår stressade jag först sönder mej själv, haha länge sen jag varit så freaking slut i huvudet av stress, haha! Men hann i tid till filmvisningen iallafall! Väl där träffade jag Fredric och Janina, och vi gick och satte oss med Saine och Johan.
Filmen var hur som helst grymt bra gjord! Jäkligt coolt att ungdomar kan åstadkomma såna här grejer alltså! Så bra jobbat alla, verkligen! :) Och Saine och Johan var så gulliga. :')
Efter det var jag runt lite hit och dit med Hanna och Janina. Kvällen vart inte riktigt som planerat... Men hade trevligt iallafall! :)
Nu har jag nyss gått upp. Härligt att få sova tills man vaknar av sig själv och inte av nån förbannad väckarklocka.
Nu ska jag väl göra nåt, gå ut och gå känns lockande. Senare skulle jag nog träffa Saine och Johan. :)

Förövrigt är jag grymt glad över att dunderdansen börjar snart igen, fuuuuck vad härligt det ska bli!




splash












Puh, här kom lite bilder från typ någon vecka sen. Roade mej med att kasta stenar i vattnet, heh. Men, vet inte om jag blev så nöjd hehe. Men men, hope you like it! :)

F R I D A Y ♥

Superpigg och alldeles vid mina sinnens fulla bruk efter en avklarad skolvecka..... hehe..
 

Meeen, samtidigt jäkligt pepp på helgen som kommer!
 

Joatt, så är läget just nu. I och för sig har denna skolvecka inte alls varit jobbig. Stockholm en dag och Välj sjön en annan dag.
Idag finns det nog ingäääät spännande att berätta om. Fick skippa digibilden igen, så nu ska jag FAN pallra mej iväg och knäppa lite bilder också!
Ikväll blir det först att gå på filmpremiären av Fåglarna tittar på oss, där Saine är med! :) Ska bli kul.
Efter det finns det en hel del planer, får se vad det blir, men kul kommer vi nog ha!
Så det var det, slänger upp en bildbomb snart också!


22:10

Men tjaa. Sorry för uppdateringen, har inte hunnit om nån undrar.
Igår var det dans, det var himla fint. Komponerade på nya danserna, love it! Men nu kommer tiden då min hjärna är påkopplad typ hela tiden, för att komma ihåg och lära mej alla nya steg till danserna, hoho, ska bli skönt när dom är klara. Men satan i gatan vad jobbig den ena kommer bli, anar jag. Men det gillar vi!
Idag var en helt okej dag. Gillade hkn (haha, när gör man inte?), det var grekiskt som stod på schemat.
Efter skolan stack jag till stan med Saine. Satt mest i en trappa och dog av garv över att vi var så trötta och hade så lite liv. Haha, ajjaj.
Sen for jag på dansträning och efter det till farmor och käka middag, mmm.
Resten av kvällen har spenderats med en något nervös Saine, haha gulle! Nu är det bara oc som återstår av denna kväll. Hörs imorn! :)


Lemböte, sommar, lov... H ä r l i g a t i d e r


Temadag

HÄÄJ. Chill skoldag idag om man säger så. Var inte i skolan överhuvudtaget, utan flängde runt mellan Birka och dom där skolorna, sjömansskolan/högskolan/sjöfartsläroverket/whateverrrr. Inte så jättekul. Hehe, men bättre än vanlig skoldag iallafall. Men blev lite less på att höra samma "reklam" kanske 10 gånger under dagen, "man får så braaa lön, man är ledig så lääänge, det blir aaaaldrig tråkigt"... Men vissa grejer var okej, som när vi skulle få låtsasköra ett fartyg med hjälp av grafiska bilder (?). Halva väggarna var då täckta med bilder som föreställde fönster ut mot havet, där det gungade och gick världens vågor, fast det inte gjorde det på riktigt. Shit vad yr man vart, alla måste nästan stå och hålla i sig, haha.  
Efter skolan stack jag hem till söta Janina, vi bakade morotsmuffins. Haha, höll på att skriva motormuffins.
Det var iallafall asigt gott, vet inte hur många jag käkade, haha! Sen satt vi och kollade på språkresor, resor och universitet utomlands, underbart. Och jag gosade ihjäl mej med hennes hund, gulleeeeeeee. :)
Nu har jag nyss käkat middag, och ikväll blir det dance. ÄNTLIGEN!! Har typ 2138754315645 ton energi efter Balettakademien. Fast vi får väl se hur det håller, brukar bli duktigt trött efter första timmarna... Men äääh.
Så, nu vet ni det. :) Ha en bra kväll!





Ett år gamla bilder. Med undre bilden vill jag säga: KRYA PÅ DEJ EMME! Hoppas du blir snart. ♥:) Och jag saknar dej och fredric som fan!

HÖST

Aah vad härligt, var ute och cyklade en sväng nyss. For runt Svibyviken, har en längre sträcka som jag brukar ta ibland som går mer ut i Jomala, men kom på den försent, hehe. Det blåste iallafall som faan, och kändes allmänt höstigt. I och för sig saknar jag sommaren så in i helvete, allt var underbart då, MEN det går inte att neka till att hösten är sjukt mysig! I love it.
Nu ska jag för första gången i år kolla på idol. INTE sitta här. Lova dej själv det Malin, idol, INTE dator. Hehe.

Lite bilder från förra hösten. Den var bra i början, men sen vart den bara jobbig. Hade nån slags period då jag bara mådde dåligt, hehe. Denna höst blir bättre! :)
 




Skolfotona




Haha, först ville jag bara skjuta huvudet av mej när jag tittade närmare på min min... Men äh, insåg att man går i nian och faktiskt får bjuda lite på sig! :) Tycker bilden är lite frän iallafall, hahah!

 


♥ vad jag tycker om er! :)

Är inte helt nöjd med alla foton.. Men, när är man det egentligen? Hehe. Får väl duga iallafall, klassfotot gav mej ett riktigt garv och kompisfotot blir jag bara helt glad när jag kollar på det. :)

Tisdag, 15/9

Dagens/nya grejer: Två ringar, ett halsband, en tröja och en halsduk. :)
 
 

Idag var en ganska... jävla vanlig dag. KUL!! Hände nog inget speciellt. Tisdagar är iallafall chill i skolan så.
Efter den stack jag med Malin D, Saine och Ida och hämtade ut skolfotona. Oj oj... Haha, skriver mer om det sen.
Efter det fick Saine och jag lite fail. Vi skulle till gymet men det vart inte av iallafall sen, vilket var synd då jag är pepp som fan idag! Vill bara träna, dansa, stretcha, göra vad som helst! Aaaah.
Men vi hade det nog trevligt ändå. :) Onormala/mentalsjuka som vi är.
Ikväll finns inga planer. Tänkte fara ut och cykla eller nåt men vädret vart jobbigt. Får väl se.
Imorn har vi "Välj sjön - dag" = frukost på Birka, besök till dom där sjöfartsskolorna osv... Hehe, får väl se hur det blir.
Nu ska jag ta foto på klassfotona! Kommer upp här sen. :)
puss


Stockholm, Balettakademien

Heeeej! Just nu är jag bara lycklig. Och ni som känner mej/läst min blogg tidigare kaanske har en aning om vad det kan bero på? Dans, såklart. :) Besöket till Balettakademien var U N D E R B A R T.
Okej, börjar från början.
I söndags kom Saine till mej och sov här. Det var en av de sjukaste nätterna jag varit med om... Herregud, förstår ingenting av vad FAN vi höll på med. Allt var så fucking weird att jag inte vet hur jag ska beskriva det. Men det slutade med 0% uppfattning och att vi låg och skrek och kastade oss fram och tillbaka i sängarna.

Sen på måndagen for vi då över till Stockholm med några andra dansare. Gick runt lite i affärer först, hittade några fina grejer. Sen gick vi alla till Balettakademien, och väl där så var min grupp och kollade på modern dans.
SATAN I GATAN vad duktiga dom var. På riktigt, blev så påverkad att Saine fick säga till mej idag "Alltså Malin, sluta stretcha nån gång!!" Haha! Men dom var jättebra, hade underbara kombinationer och rörelser, en egen trummis som stod för musiken och dom var jättetrevliga och läraren var grym och ååååh. JAG-VILL-DIT.
Har jag en framtidsdröm så är det fan att komma in där. Det är vad jag vill. Exakt vad jag vill. Hur det ska gå vete fan, men fasen vad härligt det var! Uppvärmningen var dock i det roligare slaget. Eller egentligen inte, men Saine och jag fick ju somvanligt allting att bli så jävla... random. Haha!
Hur som helst, när vi sen kom ner igen, helt lyckliga och chockade över hur bra dom var så kommer en annan chock. När vi går ner till cafeet så står nämligen Markoolio och Tobbe Trollkarl där! Haha, fan vad jag skrattade. Dom hade värsta filmningen. Tredje gången i rad jag ser en kändis när jag är i Stockholm, herregud.
Sen gick vi runt i affärer lite mer, och efter det bar det av hemåt igen. Saine och jag hade party på bussen. Nä, men det var en av de roligare bussresorna jag gjort.

Så det var det jag hade att berätta om Stockholmsresan. AWESOME dag var det iallafall! Älskade balettakademien, verkligen.♥

Nu, bilder, hoppas verkligen att man får ladda upp bilderna från danslektionen bara... Om nu nån råkar veta om någge lagar som säger emot det så... Var inte rädda att berätta det då!! Haha




Hoho, nästa gång jag har en dålig dag ska jag titta på den här bilden, blir helt lycklig♥




Malinx3 :)












Haha, sjukt att mötas av detta när man kommer ut!


Saine gillart!


Avslutar med bild på en tröja jag bara älskade, från JC. Köpte den dock inte. :(

Sverige imorgon :)

* Gjort klart ett jävla projekt om nazism
* Promenerat
* Badat bastu
Är i princip vad jag har gjort idag.
Och
* Åka till mormor&morfar
* Duschaaaaa
* Vara med Saine
Är i princip vad jag tänker göra idag. :) Celinda skulle ha kommit till mej ikväll, men hon blev sjuk igen, den stackaren! :( Hoppas hon blir frisk till imorn!
För imorgon mina vänner, då far vi till Stockholm och Balettakademien! Ska bli sjukt underbart! Är så pepp. :)
Och idag slog tanken mej, enda anledningen att man far är kanske inte att bara kolla på dansarna och få inspiration, utan far nog också lite för att se om det här är nåt jag vill göra i framtiden. Är lite orolig att jag kommer älska det faktiskt. För min hjärna säger att efter lusse borde man skaffa sig en ordentlig utbildning, inte hålla på och dansa. Men samtidigt är det ju min dröm, att vara på ett ställe som Balettakademien. Men nu är det ju inte sagt att jag ens skulle komma in där, haha, men kan ju alltid drömma. Men somsagt, vi får väl se vad jag tycker imorn sen. :)
Nu ska jag packa ihop mina grejjor och lämna stugan!
Förövrigt njuter jag somfan av att inte ha söndagsångest! Sjukt skönt att missa skoldagen imorn, hihi. Men att, vi hörs nångång, antingen ikväll, eller imorgon eller nåt. Ha det så bra så länge iallafall!
Här en fin video jag hittade på YT, lite random bara. Älskar den! :)

walk

Fyfan vad skönt, har varit ute och gått i 45 minuter, hade lite tempo också så det kändes jäkligt bra.:)
+ Högsta volym på iPoden och vind som blåser, superhärligt. Haha, låter ju helt megatöntigt men i like it.
Nu ska jag strax rusa och köpa en tidning eller nåt, sen sätta mej på bussen och fara till stugan. Hoho, lite jobbigt att missa stan. Fast tror inget händer här ändå så, det blir nog chill.
Det var väl det jag hade att nämna jo. Cya



  
3 lite halvsomriga bilder, ohno, nu kommer höstångesten lite...

3 bilder







Hallå! :) Är hemma igen för tillfället. Det vart en galet chill fredagskväll, men hade faktiskt inte orkat med nåt annat, inte denna helg. Jag och Saine for då till hennes stuga där vi lagade mat, käkade, pratade, skrattade och kollade massa Prison Break. Jävligt bra faktiskt. Och ibland är det sjukt hur lika vi tänker! Och hur Saine kan tyda mej, haha she knows me too well!
Sen vart vi så stööööört jävla trötta så vi sov i 12 timmar. Gosh det har jag inte gjort på hundra år. Men galet skönt var det iallafall! Idag har vi mest ätit och kollat mera på pb, hehe.
Nu sitter jag bara och chillar, ska nog ut och gå snart, behövs.

Vi hörs sen!


Inte IGEN


En bild på mej idag, lite glatt sådär, visar hurdana smycken jag har...


... Och en på hur jag egentligen känner just nu. FUCK YOUUUU!

Ni vet, mitt tjat om personen som snor bilder och gör egna bdb:er med den, och låtsas vara jag? Nu har man hittat ÄNNU en ny. Men denna gång låtsas den inte vara jag, den här gången låtsas den vara en kille som säger att han är tillsammans med mej. Vill ju bara skratta åt fanskapet. Har aldrig sett människan på bilderna tidigare. Sen laddar den här personen upp massa bilder på mej, skriver grejer som inte är sant osv. OCH den känner till mitt efternamn. Och det har jag ALDRIG skrivit på bloggen. Alltså, det är antagligen nån på Åland. 
Och grejen är: Om detta var tänkt som ett skämt från början, att driva lite med mej, visst hade jag skrattat, men inte efter den femte jävla bdbn!!
Jag och Saine var iallafall till polisen, inte för att anmäla eller så (skulle ju vara rätt trevligt i och för sig...) men för att få reda på vem det är. Dom skulle kolla på det, så vi vet nog snart vem det är iallafall. Och DÅ JÄVLAR. På riktigt, länge sen jag var så freaking förbannad på nån.

HEJ

Aah vad härligt, fick sluta nästan en timme tidigare från digibilden. Och nu jävlar, nu är det bara att börja greja med projektet! :)
Hur som helst, igårkväll var sjukt trevlig. Jag, Saine och Viktor var hemma hos Jacke och chillade. Först kollade vi på Remember me, men uppfattade max 1/4 av den. Haha, så har inte så mycket kommentarer. Resten av filmen gick mest åt till att skratta ihjäl sig och diskutera helt random grejer.
Sen spelade vi Rappakalja igen också, (LOVE IT!) och det gick bättre idag för mej, om man säger så. Sjukt mycket skratt där med. Och när vi skulle cykla hem hade vi tävling med V och J (dom hade moppar, eh) så det slutade med att Saine och jag trampade så jävla hårt, och då hoppade Saines den där cykelkedjan ur och hela cykeln började vingla och slira och ajaj! Det var iallafall en av de roligare synerna i mitt liv om man säger så! Herregud vad vi skrattade.
Idag har typ inget hänt. Rätt chill skoldag ändå. Fick dock veta en grej som gör mej så jävla arg. På riktigt, vet inte om jag ska skratta eller gråta, jag blir fan rädd nu. Nä satan i gatan. Vill gärna skriva vad det är, men jag KAN inte. Åh jessus vad dramatiskt det där lät då. Som värsta filmen juuuuh. Haha ne. Men jag förklarar senare! Saine och jag ska nämligen fixa det här när hon har slutat skolan. ;)
Annars så är planerna rätt klara för kvällen: Saines stuga! :) Åh, älskar att vara där. Så det blir mys. Men ingen uppdatering dock, men hinner säkert skriva igen före jag far!
Puss




"Experimentet failade en aning"

Här kommer nu lite bilder från skolfotot. Haha, vad jag skrattade när jag kollade på dom, fulare får man leta efter. Men kul hade vi, och det är ju det som räknas. :)
Klassen var då galna kemister typ. Säger som Saine: STILIGT!
På tal om Saine, så måste jag nämna att alla bilder är tagna från hennes blogg, så ni vet. :)




Malinx3 som försöker göra ett M. Gick sådär haha. :)


CHILLPOSEN! Haha, internskämt från lemböte. Är det inte stekigt? ;D  


HAHAHA, älskar bilden!


Vi i stolt sällskap av KUNG SUNE!

Says everybody's changing

And I don't know why


 
 

Hej! Fan vilken långsam asdag. Haha, och allt är engelskans fel! Har inget emot ämnet, men en del andra grejer stör man sig ju någge vettlöst på... Gillar dock att min klass ofta blir så jävla rolig just på engelskan, haha.
Annars har nog inget hänt, haha eller jo, FAN TA den som snodde en godispåse ur min jackficka idag!!
Haha, ajaj, du lär inte få det nådigt....
Hkn var okej. Paella var inget för mej, men efterrätten däremot♥.
Nu sitter jag bara och chillar, snart dans. Under fucking bart. Fick ett rejält lyckorus idag när jag tänkte på dansuppvisningen i december. Hundra år dit, men kan inte låta bli att längta ihjäl mej! Det är så sjukt jävla kul! Och jag kommer va nervös som ett as före, för det är inte lindrigt i en dans alltså, men nervositeten kommer gå över till vääääärldens energikick på scenen sen och det är härligt och jag längtaaaaar! :D :D :D :D
Haha, förlåt. Back to normality. Eller vad fan man nu säger. Ikväll skulle jag kanske se på film med några, annars får vi se. :)
Pusshej

Onsdag, sportdag

Lite random mobilbilder från idag:









HEJ! Galet bra uppdatering idag jaoooo. Men har haft fullt upp. Skoldagen har då spenderats i Kastelholm, eller nånstans där iallafall. Med golf, en jävla massa golf. Och mina onda aningar besannades: Jag... Var inte bra. Alls. T.ex stod jag och svingade mot en boll en gång, men mitt i svingen ser jag att jag inte träffar. När jag tittar ner igen är dock bollen borta. Fattar inget. Sköt jag värsta dunderslaget? Frågar förvirrat om nån såg vad som hände. Då påpekar Saine var bollen är. Två cm bakom mina fötter är den! Fattar inte hur jag lyckas, hahah!
Näe, tyckte inte golf var så värst kul jag inte. Menmen.
Efter skolan kom Saine, Viktor, Jacke och Ma hem till mej. Vi satt och spelade Rappakalja och bara snackade. Det var himla trevligt, jävlar var jag garvade. Gillar att killarna så himla gärna ville diska och plocka fram mat och grejer åt oss, hoho lyx eller! 
Vid 5 for jag på dans, och där har jag varit sen dess typ. Danced my feet off. Hoho var slut jag är!! Det var grymt hårt, min mage kommer vara död imorn. Men gillar vår andra nya dans, heh, STRESS är ett bra ord att beskriva den med! Iallafall än så länge.
Nu ska jag nog stretcha lite mer, och sen blir det älskade OC!
Ha det bäst gullen :)


Forever21...

... är en av de butikerna jag bara måste beöka i NY!


 

 

 

"Det blir inte fel, det blir annorlunda"

Häääj. Jag borde kika efter faktiskt, känns som att det har vuxit fram lite magrutor under dagen. Inte för att jag har gjort extra många situps, nejnej, det är bara det att Saine har varit så förbannat rolig! Har skrattat så mycket att jag fick kramp typ överallt. Satt nersjunken i en fåtölj och spasmade, tårarna rann och jag bara skrek av skratt. Helt fucking sjukt.
Annars har dagen varit rätt okej. Eller, hur kan 8-1 inte vara okej? Fast måste erkänna att finskan nästan tar livet av mej. Har aldrig skådat ett jobbigare ämne. Fan, kommer aldrig kunna kommunicera med en finsktalande, så mycket är säkert.
Efter skolan stack jag och Saine till stan och fikade. Sen har vi bara varit hos mej, slirat vid datorn, lyssnat på musik och DANSAT. Hoho, och vad jag är pepp på julfesten! Detta måste bli grymt!
På tal om dans, så var det vad jag spenderade en del av min gårdagskväll åt. Den var himla nice, och fyfan vad härlig nästa måndag blir! Då far nämligen jag och andra underbara dansare iväg till Stockholm för att kolla på
dans på Balettakademien, fyfan vad nice! DÖR LITE. Ska försöka att inte bli avundsjuk, utan istället hämta inspiration från proffsen. GAAASH, missar ju hela skoldagen också, tackar man inte nej till!
Så jo, jag är glad. :)
Imorgon är det sportdag som gäller, ska ut och golfa. Eh. Inte min "sport" riktigt. :) Haha! Förra året windsurfade jag, satan i gatan vad kul det var! Skulle gärna göra om det. :)
Men nu ska jag nog ut och gå eller nåt sånt. Hörs sen!

Och jo, rubriken är ett motto som tillhör personen på bilden nedan, en tydligen väldigt duktig dansare från balettakademien, tyckte citatet lät jävligt bra faktiskt :D
 

Photos

Åhå, titta bara, jag höll vad jag lovade! Här kommer en liten bildbomb med pics från förra helgen. Fan vad det är härligt att fota ändå! Kommentarer uppskattas som fan! ♥ :)



















10 sanningar ni kanske inte visste om mej

Visste du allt detta är det nog fan ett bevis på att du känner mej jäkligt bra. :)

1. Jag hatar att jag har platt hår. Menar inte att det är fult på andra, för det är det inte, men mitt är liksom så förbannat spikrakt hängande!! Förstår inte hur folk kan hålla på och platta, har man lockigt ska man va lycklig!
2. Jag har rätt svårt att lipa till filmer, typ bara Hachiko och Titanic som fått mej att gråta på riktigt. Och Lejonkungen såklart. :')
3. Just nu är Winnerbäcks Jag är ingen soldat så förbannat bäst!
4. Min största idol när jag var yngre var Shakira. Beundrar henne fortfarande, hon är grymt snygg, sjunger och dansar otroligt och är allmänt smart. :)
5. Snyggaste kändiskillarna är och kommer alltid vara: Eric Saade, Damon i Vampire Diaries och Taylor Lautner, hoho.
6. Finns nog inte en enda jävla låt som jag inte har sett en dans till i huvudet. Helt sjukt, kan inte låta bli att komponera hela jävla tiden! Haha.
7. Jag har varit i Japan. När jag var ofödd. Haha, var typ en månad före jag skulle födas. JOBBIGT! Så nu kan jag inte säga att jag har varit där, fast jag har det.
8. Fick välsignelse av Budda under den resan också! Haha, känner mej helig.
9. Jag har gjort bort mej så många gånger i mitt liv att det nästan är som att jag har slutat bry mej nu, nu är det liksom.. vardag, haha.
10. Blir samma slut som vanligt: Älskar att skriva dessa små randomlistor.


me x 3

  

Hej. Fyinåthelvete vilken jobbig dag! Usch, hatar måndagar. Men, tröstar mej med att dom faktiskt ändå är litelite bättre än dom var i åttan. Fattar inte hur jag överlevde då alltså.
I maten fick jag iallafall ett enormt asgarv åt Saines missförstånd, haha fyfan vad fult!
Nu sitter jag och käkar somfan så jag ska överleva utan middag till 7. Strax är det dans som gäller, JAAAAA. Typ det enda jag har längtat efter de senaste dagarna. Så dä ä jo naaajjjs.
Nu ska jag ta tag i lite läxor, huääääh. 
Hörs! 

Hachi

 

Såg filmen Hachi / Hachiko (står olika överallt?) med Ida ikväll. Den var... grym. Så otroligt fin, och så otroligt sorglig. Har aldrig i mitt liv gråtit på mycket till en film, shittt. Ida och jag satt och storlipade hur länge som helst, haha. Snyftade när jag cyklade hem och började gråta igen när jag skulle försöka förklara för mamma vad den handlade om, haha.
Så det har min kväll bestått av, nice var det ändå, trots lipandet. Nu svider ögonen av gråt/trötthet och jag ska nog ta och kasta mej ner i sängen med ett avsnitt oc innan jag somnar.
Imorgon är det måndag, ursäkta nu men SATAN VAD FUCKING ASJOBBIGT! Orkar inte. Men längtar, precis som Ella, som fan till dansen imorn! :) Nåt nice med den dagen iallafall.
Jaja, hejsvejs!

Två bitchar i ett rum

HÄJ. Har kommit fram till en sak. Min blogg är inte vad den har varit. Jag menar, förra året var det bildbomber hela jävla tiden, musik, kläder och grejer. Nu bara, "hej, idag har jag blablabla, hejdå". Vilket känns lite jobbigt. Ska verkligen försöka återuppta lite av det gamla, iallafall ladda upp mer bilder. Var ju faktiskt ut och fotade både igår och förra helgen!

Annars har jag inte gjort så mycket. (haha nu kommer det igen, vad-jag-har-gjort-snacket) Var ute och fixade och trixade med kameran, käkade kräftor första gången i år (HAHA, i september!) och snackade resor med päronen. GILLART!! Pratade en hel del om språkresor också. Har planerat åka på det sen i våras typ, och det verkar faktiskt som att det blir av nästa sommar! Först var Malta drömmen, men nu verkar det mer luta åt England. Vilket jag inte har nåt emot, jessus, jag älskar ju Storbritannien!♥ Tänk att fara iväg, bo hos en engelsk familj, snacka engelska som faan, dansa, ha uppvisning, uppleva England.... Aaah, jag dör. Men INGET är ju bestämt än, så får se hur det blir. Gillar förövrigt mina föräldrars vänliga kommentarer igår:

Jag:- Men hallå, tänk om jag hamnar hos värsta bitchen då?! (på språkresa) Pappa: - Jaa? Då blir det ju två bitchar i ett rum.

Mamma: Jag är nog den enda vanliga i den här familjen. Ni andra är ju lite.... Random.

Haha jajja, nu ska jag ta och pallra mej ut och nörda lite mer med kameran. Ikväll kommer jag heeeem! Civilisation♥ Haha.


@ Stugan.

Hallå. Sitter uppe på mitt kära "internetberg" på stugan igen. Shit pommes frites, har inte varit här sen sommarlovet, nån gång i början av augusti. Har lite enrom sommarsaknad. Det är sig inte riktigt likt här. Eller visst, solen skiner och så, men temperaturen har sjunkit med minst 10 grader och jag har jacka på mig inomhus, hoho. Hursomhelst, blir väl bara chillande nu då. Far ut och går/springer en runda sen säkert, och så ska jag FOTA! Måste börja på mitt digibildsprojekt. Hihi, känner faktiskt peppen till det lite.

Men nu är jag hungrig som faan, så ska väl göra nåt åt det. Skriver senare igen, och sorry för brist på normala bilder nu men är på brorsans dator. Min egen har nämligen ca 15 minuters batteritid, haha! Men somsagt, vi hörs! Puss

Jus nu, galet somrig oc orisig! Haha.

 


FINALLY!

Har kämpat med headern en jävla stund, och nu vart den klar. Nu får den vara ett tag (hehe, iallafall nån vecka...) Men är hyfsat nöjd ändå... Eller äeh. Vet inte, vad tycker ni? :)

Annars har kvällen spenderats med Saine, vi har... skrattat. :) Som vanligt, haha. Sen var vi och hyrde film och kollade på den. Helt mysig fredag vart det alltså. Även om vi båda var rätt röjsugna egentligen.. Men, får bli en annan kväll, wihi.

Men, nu ska jag kolla lite på film. Som sagt, kommentera gärna om ni har några åsikter om nya headern. :)
Puss

Ändrade planer

 

Blir inte stugan ikväll iallafall! Så hittar på nåt kul här i stan ikväll då, fint det.
Och jo, angående bilderna: Vilken oslagbar skärpa!! Haha.
Nu ska jag fixa till bloggen, kanske. Jofan, orkar inte med detta utséende mer.
Får väl se hur resultatet blir.

Fredag!

Hejjjjjsan. Jobbig dag jobbig dag jobbig dag. Men jag lever än. :) Inget speciellt hände, på digibilden satt jag 1 och 1/2 timme och bara väntade på att få min projektidé godkänd. Vilket jag nätt och jämnt fick. ÅH.
Nu är det iallafall helg, skönt som fan! Blir ut till stugan nu. Lite jobbigt kommer det nog va, kommer bara vilja vara i stan med folk, men annars är det skönt. Händer ju ändå inte ett skit här så.
Så det var väl det jag hade att nämna. :) Skriver igen senare nån gång (nähä?) hehe.
puss!


Skolfoto

Tjo! Skolfoto var det idag då, och det märktes sannerligen (haha fan vilket fult ord) på niorna! Alla gick runt i helt weird utsyrslar och såg allmänt jätteroliga ut. Haha. Vår klass hade galna kemister som tema, vilket innebar labbrock, glasögon, helt jättetuperat hår, sotiga kinder och massa provrör i händerna + lite halvgalna miner. Hoho, hoppas det blev bra! Lite pics som vi tog på rasterna kommer senare, hade inte min egen kamera med så får väl sno av andra, heh.
Gick runt helt jävla svart i facet + världens största rishår resten av dagen, mmmmmm. Haha, men skitsamma. På hkn failade allt stort, eller jag vart så förbannat trött. Men maten vart god iallafall. :) Och engelskan var ju grym, haha jag kan inte annat än älska min klass! Klockren kommentar efter klockren kommentar typ, jessus vad jag skrattade!
Efter skolan var jag med sötaste Ida, vi fixade på lite, och som sagt, snart får ni veta vad det är! :) Sen for jag på dans, som förövrigt var underbart. ♥
Och resten av kvällen spenderades med min finaste Saine. Vi var ut och fotade massor, bilder kommer kan jag lova! Men nu är det oc som kallar (ja, jag är fast) och sen sovaa.
Puss!


Haha, fräsig bild från ikväll. Ehhhhrrrrmmmm... Inte så där galet seriöst nej. Mer får ni se senare.. Hoho.




Extremt märkliga grejer

Hej.
Alltså. Har ni nånsin haft ett ord på hjärnan? Som en låt, fast bara ett ord? Som är fast i huvudet och som man går och tänker om och om igen? Så hade jag hela kvällen. Jag kunde inte få ut ordet spatula ur skallen. Stekspade. Ibland undrar man ju vad mitt problem är, haha.

Okej, nu till mer normal info. Inte för att denna heller är så normal, haha. Efter onsdagslektionerna känner jag mej inte riktigt mänsklig, denna onsdag var inget undantag. Det känns inte som att jag kommer från tre timmars dans, det känns som att jag har rusat ett maratonlopp, blivit kastad ner för ett berg några gånger, bultats sönder och samman och blivit hamrad på tårna. Typ. Mys att det började blöda från mitt gamla sår från schampoflaskan nu ikväll när vi dansade tåspets också, hoh. Alltså ajaj vad slut jag blir iallafall. MEN dansen var underbar ändå. :) Okej, that made no sense men den är faktiskt det. Älskar det. Och älskar vår nya dans, detta blir grymt!

Nu ska jag se på käka nåt och sen kolla på oc. Imorn peppar vi för skolfotot och hk. :)
Ha det bääääst, puss


Första september!

Tjänna. :) Tråkig dag idag, somfaan. Kom iallafall äntligen överens med klassen om ett tema till skolfotot imorn, WOHO! Det kan kanske bli bra. Hoho. Annars har inte så mycket hänt idag. Sprang till mariebad och spelade volley på gympan, det var tråkigt. Hehe, tyvärr.
Efter skolan var det Saine som gällde, vi bakade muffins och kollade på film igen, haha, sportigt!! Nä men, ska dansa hela långa kvällen ikväll så, det tycker vi om.
Igårkväll gjorde jag först typ inget, men sen var jag med Marcus en stund. :)
Nu ska jag byta om, packa och sen cykla iväg till ett av världens bästa ställen: Dansskolaaaan.:D
Hoppas ni mår lika bra som jag iallafall, hörs lateeeeer! 
Puss!







RSS 2.0