This time I will be louder than my words

Tjena! Tänkte undvika alltför mycket text här nu och dra lite bilder mest (som jag dock ej heller har så mycket av), men kan ju i alla fall börja med att konstatera att jag kommer börja min civilingenjörsutbildning inom Energi och miljö på KTH i höst!!! Är så jäkla taggad, och livrädd. Vi får se hur det går men ska bli kul!! Tycker jag just nu i alla fall. Annars har jag mest jobbat, 6 dagar förra veckan osv. Och hängt med världens finaste vänner och sådär på kvällarna, åh. I helgen firade vi Emma 20 år ute på hennes stuga, sjukt nice var det så jag kan bara tacka och bocka ännu en gång för det. Brunch på Garden hanns även med under helgen, GOTT säger jag.
Nu ska jag fortsätta jaga nytt boende i Stockholm och så småningom sova för att förebygga sömnbristen jag befarar att lär uppkomma under Rockoff och så vidare. Ha det så bra!
 
 
 
 
 
 
 
 

Värmeslag, sommarkvällar och Stockholm

Jaha, då har man överlevt årets hittills varmaste dagar. Ingen bedrift i sig kanske, och jag tänker definitivt inte vara en sån som klagar på utomhustemperaturen när det är varmt. MEN. Att jobba i ett växthus under sådana omständigheter. Wow. Nåja, man tar sig igenom allt här i världen! Och trevligt är det ändå att vara där. Förutom att svettas har jag hunnit med lite annat också, till exempel en otroligt oplanerad helkväll på Garden/Arken med mina underbara vänner, herre vad roligt det var! Även hunnit hänga lite mer med en massa finisar, åh vad det är härligt att va på holmen och ha alla ålandsvänner nära. I torsdags for jag och Saine ut till hennes stuga och sov där, var så somrigt och nice att bada i solnedgången och sitta på klipporna och prata / romantiska paret. Och i helgen for jag över till Stockholm och överraskade min fina basårsvän Claudia på hennes födelsedag!! Hade en helt grym helg med henne och ett gäng, vi hann med Room Escape, solande på Gärdet, bad, spel, drinkar och dans halva natten. På söndagen hann jag även träffa både Hanna och Anton så helgen vart verkligen riktigt bra! Nu är jag hemma igen och resten av denna regniga kväll tillbringar jag strandad i sängen framför serier. Otroligt skönt det med faktiskt. Tidigare var jag en sväng via fina fina Emma som fyller 20 idag!! Det ska firas i helgen det, längtar redan. Herregud vad jag förövrigt konstaterar att saker är nice/härliga/fantastiska i detta inlägg nu, blir typ irriterad på mig själv. Haha, nu ska jag sluta med det och slänga upp lite bilder istället!

 
 
 
 
 

 
 

RSS 2.0