In the desert


Crap

Men neeeej.. Igår eftermiddag började jag sakta frysa mer och mer samtidigt som jag tappade all energi och aptit. Slutresultat? Feber. Åh, jag orkar inte vara sjuk igen. Tog i alla fall en tablett och vilade, och sedan gick jag över till Viktor för att plugga matte. När jag kom hem fick jag ny feberattack. Haft helt sjuka drömmar hela natten, bara drömt om MATTE typ, hahah. Imorse ville jag bara spy på allt som hade med matte att göra, men släpade mig iväg till skolan för att skriva det fruktade matteprovet i alla fall. De proven är verkligen de jobbigaste av alla ämnen, FYFAN. Dock gick det helt bra, galet nog!!
Nu ska jag plugga på morgondagens prov och försöka få i mig lite käk. Ha det fint!

Töntmalin bloggar

Idag fyller min bror Martin år, vilket såklart måste uppmärksammas! Martin och jag har alltid stått varandra nära och jag vet verkligen inte vad jag hade gjort utan att ha honom som bror. Han är så fruktansvärt rolig att det inte riktigt går att vara uttråkad med honom och så måste jag ju såklart vara sådär storasyster-töntig och nämna att han är världens gulligaste också hihi.
Så nu hoppas jag att min lilla gullemartyman har haft världens bästa födelsedag! :)

Provperioden kan dra åt något riktigt otrevligt ställe

Jag ångrar allt jag nånsin sagt om provperioder. Jag hatar dem, hatarhatarhatar. Är död av allt pluggande, och ändå har jag inte ens skrivit mitt första prov än, hahaha... Imorgon drar det dock igång, då har jag prov varje dag de kommande 6 skoldagarna. Så det är väl mest det jag ägnat senaste tiden åt. + Dans såklart. 5 timmar på dansskolan igår, dansade dock inte hela tiden, men vart duktigt slut ändå. Åh mitt självförtroende närmar sig botten igen och jag får damp. Ska dock rycka upp mig och kämpa vidare nu, SKA.
Skoldagarna är ju chill i alla fall, hade 45-minuters dag igår och två lektioner+5 km jogging idag.
Snart är det i alla fall påsk, och det kommer bli helt grymt tror jag! :)

Walking gets too boring when you learn how to fly

Men går det att ha en bätte lördagkväll än jag hade?! Först var det övning, koreograferande, hårlockande, födelsedagsfirande, sminkande och en "filmscensbilfärd" ner till Indigo som gällde. Väl på Indigo uppträdde vi på en 30-årsfest som hölls där, och det var fan topp 3 av roliga uppvisningar jag gjort! Publiken var helt klart den bästa någonsin! Det går knappt att beskriva. Känslan när man känner att man får så mycket tillbaks från publiken att man känner sig helt oövervinnerlig, man kan ge allt och lite till, alla känslor, all energi, all kärlek, all lycka. TACK Erica, Lollo och alla härliga dansare för den kvällen! Efteråt stack jag hem, trött och lycklig, och fick dessutom trevligt sällskap resten av kvällen. :)
Idag är jag fortfarande trött. Det gör dock inget. Någon som faktiskt gör nåt är dock det kommande religionsprovet!! Måste. Plugga. Nu!

Västra hamnen

Tjo! Hade en sjukt trevlig kväll igår! Middag hos Sundbergs, de skulle fan få vara min andra familj alltså. Så roligt att vara där.
Idag har jag pluggat och städat hela dagen, fyfan haha... Hann dock med en promenad i det härliga vädret också! Kvällens planer då? Jo, jag ska locka håret, sätta på mig ett par klackar och dra till Indigo! Skämtar inte. Men haha nej, det har inte slagit slint i skallen på mig, vi ska dit och uppträda på en 30-årsfest nämligen! Blir nog jäkligt kul. Har träning hela kvällen före med gruppen, längtar!
Ha en fin lördag hörni!

Så glad så glad så glad

Tjo! Sista vanliga dagen i period 4 är över! Jag har överlevt helvetet! Min lättnad finner faktiskt inga gränser. Har dessutom haft en riktigt bra dag! Förutom imorse då jag satt utanför studiehandledarnas rum och valde kurser i typ en timme... Är dock nöjd nu, har två kurser mindre i skolan nästa år, tack vare att jag kommer gå dansinriktning. Blir så jäkla skönt! Har förövrigt premiärgråtit i Lussebyggnaden idag.. Haha, småfult. Men såg en dokumentär om Breivik och Utöya på samhällan och det var så sjukt jävla tragiskt att se.
Förövrigt har jag även, på något sjukt sätt, lyckats få mitt drömjobb till i sommar!! Måste dock hitta ett till tror jag, hehe. Men är sjukt glad över det i alla fall, är glad över det mesta nu alltså! :)
Aah, nu ska jag slänga mig i solstolen och vara lycklig över ett till faktum: det är fredag!
Blir så jäkla guld att byta ut schemat på övre bilden mot detta snart:

22/03-12

Tjo! Hinner knappt blogga. Massor i skolan, hela veckan är full av muntliga prov, läsförståelser, förhör och annat jobbigt. Nu börjar det närma sig sitt slut dock, "bara" provperioden kvar.. 
Aja, gårdagen var i alla fall jävligt bra. Hade heldagsdate med Celinda. Planen var att köpa nåt nyttigt inför dansen, typ sallad, och sedan plugga hela eftermiddagen före träningen. Sluresultat? Vräkte i oss varsin hamburgermeny, köpte lösgodis och pluggade knappt alls. I alla fall inte jag. Oj vad sämst faktiskt, men GOTT. :)
Träningen var förövrigt astung, men härlig ändå.
Idag har jag haft full skoldag, styrketräning på avancia sista timmen och sen dans. Nu sitter jag och har panik, verkligen PANIK, över kursvalen som ska lämnas in imorgon. Haft lite psykbryt hela kvällen. Är så sjukt trött på att vara så nedvärderande mot mig själv. Önskar att jag kunde känna att jag är bra, men det är fan jävligt svårt. Ååh.
Aja, får jobba vidare på det eller något.

Lite bilder från idag och igår. Mat, mat, mat, världens finaste Celinda, chill utanför dansskolan och två skräckinjagande, biffiga gymmarmästare!

BACK TO ITALY

VET NI VAD? Det finns ett ljus i mitt skolmörker! Och det är faktumet att jag om lite mindre än två månader sitter på flyget tillbaks till underbara Italien, MED IDA! Yes, vi kände att vi inte riktigt var färdiga med det landet än. :) Byter Milano mot Rom denna gång! Har varit där en gång förut, älskade det. Dock var det länge sen, så ska bli kul att friska upp minnet lite! Helt sjukt vad jag längtar!

SNART är period 4 slut, snaaaaart

Alltså.. Ordet "skoltrött" har fått en helt ny betydelse i min ordlista.... Har aldrig varit såhär trött på allt som har med pluggande att göra förut. Tryggt att känna så en vecka före provperioden börjar. Nu ska jag i alla fall tvinga mig själv att öppna spanskaboken och förebereda mig på det muntliga provet vi har imorn.
Förövrigt är jag nästan fascinerad över hur jag kan älska att dansa inför folk men samtidigt hata att t.ex. stå och prata inför dem. 3754 gånger läskigare ju.
Och för att fortsätta detta bullshit-snackande kan jag ju nämna att dansen ikväll var jätterolig och att jag längtar till lördag. :) Uppvisning på gång igen!
Och som pricken över i:et på detta skumma inlägg: efter att ha gått 8-4 hur länge som helst, hade jag verkligen sett fram emot att få börja 9 i och med provperioden nästa vecka. Men, vad tror ni inte jag upptäcker? Sommartiden börjar på söndag!!!!!! Jag. Får. Damp.
Hahah, bilden tagen under en finskarast eller så.. Sorgligaste jag sett, men så känner jag just nu!

TISDAG

Tjena! Igår var det skola, plugg och massa dans som stod på schemat. Lika slut som vanligt när jag ramlade in genom dörren vid halv 11 efter kvällens sista danspass. Träningarna var hur som helst nice, förutom att sträckningen är kvar, och att jag kastade mig ner på golvet så mycket att jag fick små asiga svidande brännsår på händerna, haha.
Idag började jag dagen klockan 8 med intervallträning vid hamnen. Trodde jag skulle dö av opepp före, men var rätt skönt faktiskt. Såhär nöjda var jag och Celinda efteråt:
Annars har jag även hittat min borttappade miniräknare (igen!) och fått ett läskigt samhällaföredrag överstökat idag. Nu ska jag på dans, underbart!! Hejs!

Hejsanhej

Sitter och diggar till Eurodancer och är allmänt taggad på att snart få göra det jag älskar mest: Dansa och stå på scen! Wihowiho, så välkomna till Baltic klockan 1! Annars får vi se lite vad jag gör idag, har lite planer. Plugga måste jag också.... Vet ej hur jag ska orka.

GRATTIS

Idag är ingen vanlig dag, idag fyller nämligen underbara Celinda 17!
Det spelar ingen roll och man har panik över att man inte får fast kläderna inför en dansuppvisning, måste ha ett plåster eller lider av hjärtesorg och grovångest; Celinda finns alltid där för att hjälpa! Dessutom får hon mig att gång efter gång dö av skratt under de vidriga 3-timmars danspassen, delar min töntiga balettkärlek och är världsbäst på tonfisksallad!!
HOPPAS DU FÅR EN JÄTTEFIN DAG NU, GRATTIS! ♥
Skrattar så sjukt mycket åt detta klipp! Om nån av er inte känner mig, och undrar hur jag är: kolla då denna film så förstår ni. :) Aldrig sett en klockrenare imitation, ahhaha!

ÅLANDSMÄSSAN

Tjoo! Crazy dag igår. Började 8 och slutade 4, men hade hål från 9.20 till 14.40. Hann då med chill och lite planerande hos Ida, tur till strandnäs med Ebba och en powernap där hemma. Heeeelt nice. På kvällen hade vi genrep i baltichallen inför Ålandsmässan som är i helgen. Kvällen slutade riktigt bra sen också. :)
Idag uppträdde vi då i Baltichallen, var helt sjukt roligt! :) Dessa tillfällen påminner mig gång på gång om att det faktiskt är dans jag lever för, jag älskar det så sjukt jävla mycket! Hann även med en trevlig promenad sen med, och nu ligger jag hemma och bara chillar. Fruktansvärt skönt! Ikväll blir det chill med trevligt sällskap, gillar denna helg alltså! Ha det fint!
Lollos och Frida E:s bilder från idag!
Helt sjukt vad fin den här bilden är På Linnéa och Linn!

You know you're a dancer when...

Hittat dessa tackvare Celinda, måste säga att de är helt fruktansvärt klockrena! Kan sitta och googla på dem i timmar typ haha.. För tillfället stämmer sista bilden extra bra, till och med min danslärare blev lite smått förskräckt när hon såg mina fötter och sa att jag nästan jobbat för hårt med dem..  Bådar kanske inte så gott?

Anyway. Gårdagens dans var alldeles för lång och jobbig, sista timmen var min ork helt sluut. Idag gick det inte mycket bättre. Skulle köra lite hopp tvärs över salen. På ena vägen landade jag snett på ena foten och fick skitont. På vägen tillbaks landade jag snett på andra foten och fick skitont. Har även sträckt hela högra benet. Sen märkte jag att jag hade tröjan fel väg också..... alltså tjena! :) Men trots dessa små motgångar älskar jag det lika mycket! Har uppvisningar i helgen också, ska bli kul! Känns jättelänge sen. Var en hel månad sen när jag tänker efter.. hehe.
Aja, nu ska jag i alla fall bara chilla med One Tree Hill och fruktsallad, perfekt avslut (inte för att veckan är över men) på en tung vecka!

VÅR ♥

Tjena! Mina senaste dagar har varit riktigt bra. Vintern är över, och det är känslan av att man vill ge livet en bitchslap också. Haha. Nu känns det mesta chill (förutom skolan!!), så det är ju sköönt. På kvällarna dansar jag och blir 3424 gånger gladare tack vare det (älskarälskarälskar) och igårkväll kom dessutom Viktor och Jacke förbi och överraskade mig med världens godaste cheescake, för att jag nyligen fyllde år! Askul att träffa dem igen. :)
Nu känner jag mig sjukt inspirerad (okej, jag förstår att ni snart spyr på min överpepp till allt) och vill bara iväg och dansa! Ska göra det precis strax, och sen blir jag där hela kvällen. Har förövrigt dans varje dag denna vecka, 7 av 7 dagar. Lite stört, men roligt ändå! Men nu måste jag fixa lite saker, ha det fint!

Måndagstrött

Tjo! Vill inte klaga, men har inte haft en speciellt bra dag. Alldeles för jobbiga timmar, alldeles för trött. Släpade mig iväg på dans efter skolan, men gick inte speciellt bra det heller. Efter mitt "lilla" fall i lördags värker hela högra halvan av min kropp. Nästan varje muskel. Men bara högra halvan. Sjukt märkligt. Antingen dansade jag väldigt konstigt, eller så är det som sagt efter att jag föll haha. Knäet är jag lite orolig över. Får hoppas det går över. Nu har jag stresspluggat som en dåre ett tag, och om ca 5 minuter ska jag iväg på nästa danspass, hoppas det går bättre! :) Ha det fint, hejs!

17

Tjenahej! Gårdagskvällen spenderades först hos Joe och sen hos Mange. Var riktigt roligt, skrattade som fan. Så min födelsedag började bra! Yes, idag blir jag 17! Helt sjukt. Idag har jag fått presenter, käkat helt sjukt god mat, varit med Saine och chillat mest. Heeeeelt nice jo! Har nyss käkat middag med farmor och nu är Hanna och Janina här! :)

BRUNCH

Tjo! :) Imorse tvingade jag mig upp vid 10 för att fara på dans. Började med att falla pladask på mage ner i massa lera när jag kom ut. Länge sen jag varit så arg. :)) Så fick rusa in och byta jacka och cykla iväg med värkande knän och händer. Dansen var hur som helst helt nice. Efter det gick jag till stan med Ida och käkade på Timjan, tack gulle! Var helt sinnessjukt gott! Nu kom jag nyss hem, och ska strax iväg och käka igen haha! Med Emelie och Fredric + familj denna gång, blir prima det! Ikväll ska jag göra nåt kul, har jag bestämt. Vet bara inte vad. Menmen, det brukar lösa sig. :) Hoppas ni har en fin lördag!

störtstörtstöört gott

Egyptenbilder

Servritörens verk, haha
Världens bästa bror!
'
Så jäkla underbart att ha öknen precis bakom muren där!
Hahaha, försökte mig på ett leende och en egobild när jag var sjuk... Tjena! Hade 38,5 graders feber efter massa febernedsättnade tabletter, vill inte veta vad jag hade före
Middag på mammas födelsedag!
Vinterjacka och 30 grader, en kombination min brorsa gillar!
(Nä, har inte blivit fjortis igen, det är solskydd jag har på läpparna)
Anyway, heelt galet vad jag vill tillbaks! Där var första delen i alla fall, har lite ökenbilder och sånt jag tänkte ladda upp sen också. :) Hoppas ni fann något nöje i att glo på dessa 3985 skitbilder i alla fall, haha!

FREDAG

Tjo! Middagen med dunder igår var så himla trevlig, borde göras oftare! :) Idag pinade jag mig upp efter 6 timmars sömn, och gick till skolan för att skriva engelska hörförståelseprov. Hatar dem lite, de är så sjukt jobbiga och tråkiga och äckliga haha. Nu är det gjort i alla fall, och nu har jag hål i 4 timmar! Gillaaaaar! Ska chilla så jävla hårt. Det var det jag hade att meddela, hejs!

Egyptian disease, eller något

Tjo! Alltså, förra veckan var jag omänskligt, stört, sjukt trött hela veckan. Denna vecka mår jag illa som fan. Visst, jag käkar, men aptiten är borta och jag är bara äcklad av allt. Ont har jag också. Undrar seriöst vad fan jag drog på mig i Egypten..
Förutom smärtan och illamåendet har dock denna långa dag från 8-4 varit helt okej! Min klass är så härlig. Avslutade skoldagen med styrketräning, sen dans efteråt. Är ganska slut nu. Fixar mig för tillfället, ska strax iväg och käka middag med några härliga dunderbrudar! Blir nog prima det. :)
Hörs!
Igen, bilder från senaste dagarna. Plugg och jag efter en natt med flätor: lockiiigt hååår! Haha, ska fasen göra det oftare.

Solfjäder efterlyses

Alltså jag har ett problem som förföljer mig. Problemet stavas SOLFJÄDER. För ett år sen hade jag panik över hur jag skulle lära mig hantera den inför vår uppvisning. För ett halvår sen råkade jag slänga iväg den i en dans - mitt under uppvisningen. Och mitt problem nu är att den tydligen är värdefull för min danslärare men såklart kan jag inte hitta den!! Har letat hur länge som helst! Den vill mig fan något ont, den där jävla solfjädern.
Annars har jag haft en helt bra dag. Ganska chill skoldag (!!) och massa gapskratt med Saine efter skolan. Har försökt plugga närmaste timmen, men det funkar bara inte. Tänker fara iväg och dansa bort hela kvällen nu, hejs!
Skitsolfjäder

Halvlyckat

Tjo! Igår vid halv 11 när jag kom hem från dansen var jag så trött att ord inte kan beskriva. Det och lite "tekniska problem" + att jag är helt slut i huvudet bidrog till att jag helt glömde bort samhällaförhöret vi skulle skriva idag. Lärarens kommentar? "Ja, jag har sett många elever i mitt liv, men ingen som ler och skrattar så mycket under ett förhör som Malin här." Varför jag skrattade? För att mina svar var så sinnessjukt dåliga :D
Annars har dagen varit sjukt tröttsam. Full dag från 8-4 och två timmar dans. Dansen gav dock så mycket energi att det väger upp, vet inte vart jag skulle ta vägen utan den. När jag dansar är jag hemma, trygg och lycklig. Helt sjukt. Något jag inte är lika trygg i är parkour. Japp, vi hade det på gympan, haha. Behöver jag säga att jag sög? :)

Bra helg, asig måndag

Tjoo! Har haft en jäkligt bra helg, som innehållit allt från karonka, häng hos Jesper och bastubad (haha, som Ida skrev, tradition!) hos Malmbergs till middag på Havtorn, flera timmar ute i solen och häng med fina vänner. Idag är dock inte lika nice, har skola från 8-4 som vanligt och 3 timmar dans. Orkar verkligen inte. Hoppas ni har en fin måndag i alla fall!

 

 


LÖRDAG

Tjo! Heeeelt galet vad fina treorna var igår, nu känns som att de två åren innan det är vår tur inte kan gå tillräckligt fort!! Parodierna gick hur som helst riktigt bra tror jag, hade så jäkla kul i alla fall! Sjukt bra jobbat hela gänget!
Idag har vädret varit helt ashärligt, så har varit ute största delen av dagen. Underbart att bara vila och ta det lugnt för en gångs skull. Nu ska jag precis börja dra mot stan för att möta upp Ida! Blir middag på Havtorn, gott.

Karonka

Tjo! Kladdkaronkan idag var typ 43 gånger roligare än jag trodde! Sjukt vad bra treorna hade fixat allt! Inte blev det sämre av att vår klass tog sig till final heller! Haha, trodde jag skulle dö av nervositet när jag, Saine och Elina valdes ut som enda tjejer från klassen som skulle tävla i finalen, medan hela skolan tittade... Efter att ha rusat förbi, blivit nerknuffad, omkullkastad, upplyft osv, av några treor utklädda till gladiatorer kunde vi i alla fall konstatera: vår klass, 1D vann!!
Har även druckit vinäger, gått runt i hela skolan (inklusive Handels) och sjungit Blinka lilla stjärna och lagt mig ner på marken och bugat för alla treor man mött, och lite annat roligt. Efter dagskaronkan gick jag till Svarta Katten och käkade med Saine, trevligt. Nu sitter jag hemma och har ont i huvudet och är sjukt trött. Taggar dock kvällen ändå! Lär bli sjukt roligt. Far till Alandica vid halv 7 för att förbereda allt, och vid 9 ska vi showa lite för treorna. Hoppas det blir kul, det tror i alla fall jag!

Härmar Hedda lite och laddar upp lite bilder med texter från senaste dagarna :)
1. Jag och Alina har kul åt PrankMirror, haha! 2&3. Linnea och Micke redo för parodier! 4. Saine på Svarta Katten 5. Isse chillar med coola tröjan 6. Jag efter dagskaronkan idag, haha

T R Ö T T

Tjena! Är helt sjuuukt slut. Har haft fullt upp i 11 timmar. Misstänker även att jag inte är helt frisk från influensan i Egypten än, denna vecka har jag varit tröttare än nånsin förut i hela mitt liv. Redo att somna när som helst på dygnet, ååh jag hatar det. Dansen går åt skogen och skit. Har hur som helst haft en superäcklig skoldag från 8-4, sedan hade vi karonkagenrep från 4-7. Är faktiskt glad nu att jag blev övertalad att vara med, för trots att det krävs mycket tålamod är det jäkligt roligt! Ser till och med fram emot imorn, haha! Först gäller det ju dock att ta sig igenom kladdkaronkan på dagen... Hjälp.
Aja, nu ska jag chilla vidare här! Hörs!
Nån vecka sen

RSS 2.0