Valborg!

Tjeeenare! Idag tvingade jag mig upp vid halv 11, fixade mig och stack till stan för att tillsammans med flera andra härliga dunderdansare gå modevisning. Det var riktigt kul, dock kände jag mig så sjukt retarderad, meeeen det gör inget. :) Efteråt stack Saine och jag till mig, käkade lunch och sen ut igen för att fixa lite grejer. Nu sitter jag på treassen och steker, ska strax gå i duschen och börja fixa mig för ikväll! Planerna är inte helt klara, men det kommer bli bra, det känner jag på mig. :) Hoppas ni alla får en jäkligt trevlig valborg nu! :)
bild från imorse

Trevlig kväll/Sendrag

Hallåhallå! Har haft en supertrevlig kväll med roliga vänner. Har spelat kubb, käkat massa gott och skrattat sjukt mycket! När jag kom hem insåg jag att jag glömt min väska i engelska parken, vart bara att bege sig ut på nattlig promenad i skogen då, tryggt!
Nu är jag trött som ett as, heeelt sjukt. Haha, inte så konstigt när jag vaknade massor inatt, bl.a av att jag låg och sträckte fotvristen eller nåt så förbannat jävla hårt i sömnen att jag fick sendrag benet av det, vilket gjorde så ont att jag bara rullade runt i sängen och kved av smärtan typ, stört.
Så nu ska jag väl börja sova snart (när jag slitit mig från Facebook....) så jag orkar upp imorgon! Vi hörs, puss och godnatt!

when people aren't who you thought they were

Tjoo! Prima dag skulle jag säga! Vädret fortsätter vara helt underbart, skolan gick smärtfritt och nu har jag, och förhoppningsvis alla andra, en jävligt lovande helg att se fram emot. :) Efter skolan chillade jag med två trevliga vänner vid namn Saine och André. Garvade mest, och så kikade jag och Saine lite på the Royal Wedding också hehe. Sen stack vi ner till stan, jag och Saine skulle nämligen öva lite inför den här modevisningen som är imorgon! Hjälp. Men det blir nog bra, kul kommer vi i alla fall att ha! Sen är det ju valborg då också, fina grejer! Förresten, en så sjukt ful grej som hände idag. Jag och Saine var påväg hem från stan, och så började vi fundera, "hur fan såg det ut när vi stod där på scenen och shakade egentligen?", så vi ställde oss framför ett fönster och försökte spegla oss samtidigt som vi dansade för fullt. Tills vi såg kontorsmannen som satt vid sitt skrivbord precis där innanför..... Haha, vad jag skrattade.
Men nu ska jag pallra mig ut, vi hörs!

Trevliga grejer

Tjo! Alltså, det är ganska svårt att må dåligt när vädret fortsätter vara såhär underbart och sommaren bara kommer närmare och närmare. :') Så med mig är det nog helt okej!
Nåt negativt är väl skolan, som idag kändes helt sjukt lång. Och på det så var jag även så sjukt trött att jag inte visste vad jag skulle göra. En rast slirade det dock till lite i huvudet på mig och Saine, HAHAHA, rebellernas tid är nu!
Efter skolan stack jag till Ida, låg på hennes balkong och käkade glass, solade och snackade. Underbart!
Sen for jag ner till Ziczac för att prova kläder inför en modevisning som jag och flera till ska vara med i på lördag.
Nu sitter jag ute i solen (på vår nybyggda terass, wohoo) och solar lite till. Awesome.

Haha, fick så fullt upp, så det dröjde nästan två timmar innan jag hann publicera detta, hehe, så det är förklaringen till varför jag är inomhus på bilderna nedan. :b

En text om kvällen+3 sommarbilder

Hej! Är, som varje onsdagkväll, helt död av trötthet. Ingen gräns för hur slut jag känner mig. Dansen gick nog bra i alla fall, dock kom nyheterna att vi kanske, högst antagligen har uppvisning i dansskolans lokal i år som en riktig jävla besvikelse..... Vill ju vara på Alandica. :( Anyway, komponerandet av vår egna dans gjorde mig dock väldigt, väldigt glad igen, så cyklade hem med gott humör.
Nu har jag pluggat och nu återstår endast två saker att göra denna kväll: Käka och kolla One Tree Hill!

Stressad

Tjena! Jävlars fan vad stressad jag är. Har så sjukt mycket läxor och skoluppgifter, och ikväll är jag på dansskolan från lite över fem till nio typ, och vi måste verkligen få en dans klar nu ikväll dessutom!
Annars har dagen var allmänt tung, skrev finskaprov och hade klädsim bl.a... Nu på eftermiddagen har jag bara skrivit på ett arbete om Bach. Längtar som fan till helgen i alla fall, den blir nog fina firren den.
Puss!

Ääeh

Tjo! Det går vettlöst dåligt att läsa på finskan... Varför satte jag på datorfan när jag kom hem igen, varför?
Aja, dansen tidigare ikväll var i alla fall underbar, blir så jävla lycklig av det bara. Så jävla lycklig.
Haha, förresten, jag råkar inte ofta ut för att göra illa mig fysiskt. Har aldrig brutit något eller så. Dock är mina fingrar och tår så jävla utsatta, det är som att jag slår dem överallt, hela tiden! Senast ikväll drämde jag igen garderobsdörren och råkade få mitt ringfinger emellan...... Alltså, smärtan............. Hyperventilerade, asgarvade och bokstavligen studsade omkring i rummet i en minut typ. Hoho.
Nu SKA jag fan ta mig i kragen och läsa om de jävla konditionalis och partitiv pluralis-böjningarna i det kära finska språket. Wo fucking ho.
Hejs!

18:38

Hejhej! Jobbigt att vara tillbaks i skolan nu efter lovet... Dock gör det ju inte så vettlöst mycket när man vet att man har ca en månad kvar i byggnaden och sen får lämna den för aaaaalltid!
Efter skolan var jag ut och tog massa våriga bilder med min Saine, sen käkade vi middag på Draken också, haha. Stört jävla gott. Nu sitter jag och försöker plugga finska. Provperioden har börjat igen, skjut mig. Är så stressad. Aja, blir en timmes paus i pluggandet snart, ska iväg och dansa! Härligt.
Vi hörs sen!

Snart kommer dessa brudar hit

Vi 3 har inte umgåtts sen lemböte, så det blir jäkligt nice. :) Haha, saknar tiden där ute helt sjukt mycker, fattar dock inte vad vi höll på med, vi var så vettlöst sjuka i huvudet ibland.
Anyway, vi får se vad vi hittar på! Nu ska jag käka middaaaag, puss!

Pluggar, dansar, solar

Tjo! Idag har jag massa saker att fixa känns det som. Finskaprov närmar sig och jag fattar inte ett skit, massa digibildsuppgifter som måste lämnas in, nya bilder måste tas, en dans måste komponeras färdigt och massa andra saker som måste grejas.
Komponerandet går i alla fall bra, blir helt lycklig när man för en gångs skull får det att stämma, rörelserna bara dyker upp i skallen och det blir bra med musiken, aaaah jag dör!
Men nu ska jag bege mig tillbaks till balkongen och solstolen där, för att fortsätta plugga finska... Senare idag skulle jag eventuellt träffa mina kära lembötepolare, Saine och Emma P. :)
Hörs later

16:52

Tjoo! Är så trött att jag skulle kunna skjuta mig. Dagen har i alla fall spenderats i kyrkan på konfirmation och i Saltvik, för att fira nykonfirmerade Janina. :) Grattis till dig!♥ Har käkat så helsikes, hoho. Nu har jag nyss kommit hem, och strax ska jag bege mig mot äventyrsgolfen för att käka middag där med Ida och Pernilla, trevligt. Senare ikväll ska jag träffa Janinis.
Ha det fint, puss

update

Tjo! Är sjukt stressad, ska alldeles strax iväg på fina Janinas konfirmation, men tänkte bara meddela att jag lever (standard bloggkommentar) och njuter för fullt av lovet! Dagarna och kvällarna spenderas i solstolen och med fina vänner, så det är ju heeelt okej. :) Men nu måste jag rusa, vi hörs senare! :)

kaffebönor

kaffebönor. det heliga i livet helt enkelt. gott, ni vet den där känslan när man ska maler kaffebönor på morgonen när solen precis har gått upp. DET mina vänner, är livet. Aromen från bönorna är det bästa som finns. och den ljuva känslan när man ÄNTLIGEN har bryggt det underbara kaffet och det renar halsen så härligt. MUMS :)
heheh.. hej ;D fråga mej inte vad som har hänt med mig ikväll.. The words just came to me kan man säga ;)
/ Hanna Brandt
En bild på det heligaste i livet passade ju bra in här tycker jag :)

Thumbs up

Förlåt för usel aktivitet här, har haft fullt upp med att njuta av lovet. (:
Gårdagen var bra. Eller först tvingades vi ju spendera ett antal timmar i skolan, vilket sög, men efter den stack jag och Saine till stan, köpte massa godis och sen tillbringades kvällen hos Viktor med honom, Saine och Jacke. Trevlig kväll, som bl.a innehöll vilt (och då menar jag VILT) dansande med Saine inne i Viktors rum medan han och Jacke var och köpte glass, käkande av glassen samtidigt som vi funderade så jävla hårt över vad pappans dotter heter i den där SAS-reklamen, och även lite "små grodorna".
Så det var en skrattfylld kväll. :')
Idag vaknade jag hos Saine, efter att ha sovit i tolv timmar. Vi stekte plättar till frukost, badade bastu och satt ute och solade. Sen for jag ut till mormor och morfars stuga för första gången i år och åt middag där, och nu ikväll har jag grillat med jäkligt trevligt sällskap. Så mitt påsklov har verkligen börjat pretty good, hoppas ert med har det! :)
Två bilder på mej och min lilla finis från i torsdags
.. och en av Saras bilder från ikväll! :)

Jävla solfjäder

Visst, jag har många gånger i mitt liv upptäckt grejer jag är dålig på. Till och med riktigt jävla dålig på. Men aldrig har jag känt mig så totalt, värdelöst usel som ikväll när jag skulle hantera en solfjäder i en dans. Alltså. Det gick ju inte. Haha, och det + en kjol som inte sitter sådär överdrivet bra + ETT PAR TÅSPETSSKOR, det har gjort en tidigare rätt så lätt dans till en mardröm. Haha, jag klarar den ju inte längre!! Så nu satan mina vänner, nu blir det hårdträning.

Annars då. Skriver som alla andra, känns ju lite bittert att gå i skolan imorgon när så många andra fått lov redan. Menmen. Påsklovet är i alla fall sjukt behövligt, usch vad jag ska sova.♥




Dreaming out loud

Heeej! Så trög skoldag att jag var galet nära att skippa de 3 sista timmarna, MEEEEEN jag lyckades stå ut i den där mögliga skolfan. Inte för att jag ens var i den byggnaden för det mesta då, men ändå.
Efter skolan stack jag ner till stan och hämtade ut mitt nya pass. Haha, tvivlar starkt på att jag nångång i mitt liv kommer vara nöjd med ett passfoto, fyhelvete.  Sen tänkte jag vara lite nyttig och köpa pastasallad till middag, MEEEEN såklart for en sådär äckligt billig pirkka-chokladplatta med också. När i mitt liv ska jag bli nyttig, när?
Aja, nu ska jag typ........ herregud ja, jag ska CHILLA! Vad underbart.
Dans hela kvällen sen, peppar. Vi hörs!

The smiles returning to the faces

Tjooo! Har varit med Saine, hos farmor och på dans idag/ikväll, mycket trevligt. Nu sitter jag och chillar och har inget att skriva om. Ikväll tänker jag stänga av datorn i tid och bara kolla oth och SOVA dessutom, känns heeelt okej. Vi hörs imorgon! Pusss

Kort om dagen

Lektioner -> kvarsittning (som såklart kändes så lång att jag trodde jag skulle dö) med endast mig, Saine och Per -> hem. Det är vad min dag har bestått av hittills. Vädret är ännu en gång jättefint så ska inte spendera resten av dagen inne! Pallrar mig ut i trädgården istället. Måste bara fixa lite bilder först, SKA ha kontroll och ordning över digibilden sista månaden nu!!
I brist på annat lär det komma upp en del bilder från klassresan här nu och då, speciellt när jag har så många. Här är på bussen påväg hem, osminkade och trötta men glada tjejer :)


21:22

Hejsanhej. Dansen var som dans brukar vara: Det som lyser upp mitt liv. Dock var jag så sinnessjukt trött att det inte gick så prima hela tiden. Förstår inte riktigt hur jag tänkte när jag inte valde att somna förrän halv 2 igårkväll.
Anyway, är ganska stressad helt allmänt just nu. Massa småsaker som ligger och gnager, dansuppvisningar, sommarjobb, fixa pass och skattekort och skit och massa sånt. Och snart börjar provperioden.... Aja, det är ju den sista i grundskolan, så HÅLL UT!
För tillfället sitter jag och lyssnar på låtar från 2 totalt underbara musikaler, Lion King och The Phantom of the Opera, och herregud vad jag ryser! Alltså, skrattar typ för att jag inte vet vart jag ska ta vägen bara för att det är så äckligt jävla bra!

-

Fruktansvärt gammal och sådär jo, men måste bara ladda upp den ändå, så jäkla skön är den. :')
Tjo! Måste skriva lite liknande som efter valet i Sverige tidigare... vad FAN gör Sannjävlarna här? Fyfan, skäms över att bo i Finland just nu alltså, på grund av dem.
Anyway, helt okej dag. Skrattade som fan på HELP-lektionen, kommer aldrig få någon uppfattning om de lektionerna alltså. :') Nu sitter jag mest bara och chillar och käkar, ikväll ska jag dansa. :)
Puss

HELGEN

Heeej! Sorry för att jag inte har skrivit sen i torsdags, har som sagt varit i Stockholm och haft fullt upp med att umgås med mina vänner, som förövrigt är dom bästa på jorden. :)
Anyway, i fredags for vi då över till Sverige med klassen (minus några, vilket ju var jäkligt tråkigt). Väl i Stockholm checkade vi in på hotellet och sen stack vi ut och käkade, fyfan vad gott det var! Var helt förlamad av hunger före, haha, stört. Sen for vi på teatern/komikershowen Riktiga Män, med bl.a Rheborg och Ulvesson, skrattade så jäkla mycket. Till sist blev det lite chillande på hotellet, och nästa dag lite shopping (fast hittade ytterst få grejer) innan det var dags att fara hem till holmen igen. Tack 9C för en jäkligt kul resa i alla fall. :')
Lördagskvällen spenderades med Ida, vi dog av stress (herregud, låg på golvet och bara skrek), käkade, var ut och fotade, fixade med massa bilder, for en sväng till Micke och sen låg vi bara och pratade. Är så glad att jag har dig vännen. :')
Idag var jag med Ida och även med min underbaraste Saine, jäkligt trevligt! Så min helg har varit sjukt bra, hoppas er också har det!
Nu måste jag dra, men vi hörs! :)
Och jo, tog massa bilder men flera är uppladdade på fejjan, så orkar inte ladda upp massa här med, men här är några i allafall!
Turisten på båten
Gruppbiiild, NAW. (Osminkat och sådär helfräscht på vägen hem)
Gruppbild nummer 2, alltså denna, tycker jag ändå att beskriver vår klass bättre, haha.

Walk

Tjeena! Sorry, det vart ingen bildbomb. Var ute och gick i över en timme istället, fyfan vad skönt det var. Att bara gå. Var och tog ut pengar, gick vidare till gravgården, ner till hamnen... Bara gå omkring, lyssna på musik, rensa skallen, sånt har man inte tid med ofta. Dessutom var det helt obeskrivligt vackert, med solnedgång och spegelblankt vatten. :') Och så hade jag underbaraste låten i iPoden, Wind of change med Scorpions. Okej, den är väl inte min absoluta favoritlåt, alla kategorier, men den är så förbannat härlig att lyssna på.
Efter promenaden har jag packat lite. Imorgon är det kort skoldag, 8-12 ungefär, sen sticker jag som sagt till Sverige med klassen och kommer hem på lördagkväll. Så hinner antagligen inte skriva nåt mer, men ni får ha en så bra helg nu hörni! :) Puss

AWESOME

Heeej! Fyfan vad jag älskar våren, kan inte förstå att vintern är över! Det är så underbart att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Att bara kunna sitta ute på rasterna och sola, det är ju helt amazing! Så dagen har räddats tack vare vädret (och lunchen!!). Efter skolan var jag med 3 fina tjejer vid namn Janina, Saine och Ida. Vi käkade fudge och bara snackade. :) Sen cyklade jag iväg på dans (kunde fara utan vantar och ändå inte frysa, JAG ÄR SÅ LYCKLIG) Träningen var nice men gick inte så bra på grund av att jag hade ont överallt i princip.
Nu är jag nyss hemkommen därifrån och nu ska jag ta och duscha+käka middag. Sen ska jag ta en promenad, tänker FAN inte slösa bort hela den här kvällen vid datorn. Bara 9/10 av den. Hehe. Skulle nämligen vilja ladda upp någon liten bildbomb, var ju ett jävla tag sen. Men vi får se! Gotta go, hörs!

Aj

Heeeeejsan!
Är så äckligt trött i kroppen att jag skulle kunna sova bort april. Och jag skojar inte. Okej, lite kanske. Hur som helst så var dansen jäkligt nice, dock är dessa älskade små skador tillbaks... Har sluppit ha ont på rätt länge men nu ska det tydligen börja jävlas igen. Har någon slags sträckning eller liknande i höften/övre låret som gör att jag knappt kan lyfta vänstra benet, och dessutom en ständig spänning/smärta i ryggen, fattar inte vad det ääääär...
Okej FÖRLÅT för mitt klagande, hehe. Klart slut på smärtfronten. En annan komisk sak med dansen ikväll förresten, var att CD-spelaren fått nåt fel, så alla låtar gick skitfort, med mycket snabbare tempo än vi var vana med... Ni kan ju tänka er hur det gick när vi skulle dansa... haha, såg ut som att någon snabbspolade typ. :)
Anyway. Imorgon får vi fjärilskotletter till lunch och DET, mina vänner, det gör fan min vecka. Haha. Och i övermorgon sticker jag till Stockholm med Ida, Janina + killarna i klassen, tror det blir bra. :)
Och nu sitter jag bara och snackar onödig skit som ni inte bryr er om gissar jag. Fast när skriver jag nånsin något vettigt eller intressant.... Haha, FYFAN vad trött jag är, det blir mina avslutande ord!
HEJS

I wanna be a part of something I don't know

Hejhej, måste på dans om fem minuter så hinner inte skriva så mycket. Är i alla fall vettlöst slut och trött och allt sånt jobbigt, så fattar inte riktigt hur jag ska orka dansa i tre timmar nu, speciellt efter dubbelpass Body Pump på gympan också. Men men, brukar bli härligt bara man kommer dit. :)
Annars har inte mycket hänt idag, slapp kvarsittning som vi skulle haft mellan 3-4. Har den dock en annan dag istället....... Aja, man överlever ju.
Efter skolan var jag med fantastic 4, treevligt! Nu måste jag som sagt dra, ha en så bra kväll alla!
Förresten, bytte header igår, som ni ser. Den gamla var ju bara jobbig (och vintrig). Så, om någon har åsikter om min nya, KÄNN ER JÄKLIGT FRIA ATT KOMMENTERA! :)

TJA

Helt okej dag faktiskt. Var till alandica på teater i två timmar, i början var det mest ett stort "wtf", men sen blev det rätt kul faktiskt, haha. Efter det var det två engelskatimmar som gällde och sen slutade vi, skönt. Gick till stan med Saine och fikade, tog syntest och köpte lite stuff. Efter det stack jag ut i skogen och fotade med Elin till digibilden haha, duktigt av oss! Så det är därför jag har kajal på bilderna, om nu någon liten varelse lade märke till och började undra över det, haha. Aja, nu dör jag av hunger, så ska gå och käka middag! :) Cyaaa

Somewhere in Brooklyn

Har haft den låten på hjärnan ett tag nu, så såhär passande får det bli lite bilder från det stället :)
Hej, denna dag slutade verkligen fint. Låg som sagt ute och solade halva eftermiddagen, spenderade 2 timmar på dansskolan, och sen var jag ute och gick med Ida i en timme. Och fyfan vad fint det var, fick inte bara vårkänslor, kände ju fan riktiga summerfeelings! :D Skönt att bara snacka också, så tack för det. :)
Nu sitter jag och ska precis börja läsa religion, inte lika kul.
Hörs imorgon, puss

VÅR ♥

Tjena! Gör något jag inte gjort sen september: Sitter ute i trädgården med datorn! Dör av lycka. Snön är borta, solen värmer, man kan sitta utan jacka och ändå inte frysa... Nu har äntligen det bättre halvåret börjat. :)))
Så tror det blir ett ganska fint avslut på en annars pissig dag. Skolan sög och vädret var ju bara äckligt. Men nu så! Ska dessutom på dans strax, härligt.
Förresten, om exakt två månader sitter jag på flyget! Ensam. Trots min oerhörda rädsla längtar jag! Ska dessutom spendera 2 dagar i mitt älskade London med familyn efter själva språkresan sen, bättre kan det fan inte bli.
Aja, nu ska jag... Sola vidare! :D
Puss
Ett år gamla "vårbilder", heh

Söndagkväll

Var på revyn Hördududu ikväll som sagt, i sällskap av Ida och Janina. :) Och vad jag skrattade! Så kul när folk driver med Åland, haha. Alla var så sjukt duktiga, galet bra jobbat ni dunderdansare och Saine, och du måste fan bli skådespelare! :)
Nu sitter jag och chillar, är allmänt irriterad över hur fail mitt rum är, men annars glad. Ska ta och kasta mig in bland mina random-placerade möbler och kolla one tree hill strax i alla fall. Måndag imorgon, skjut mig.
Helt jävla sjukt hur mycket jag vill ha sportlovet igen!

17:52

Tjaa! Underbart väder idag igen, lycklig man blir! Denna söndag har jag hunnit med att träffa Saine, storstäda mitt rum (behövdes!), och gå ut och gå med ny härlig musik i iPoden. Underbart. Dock var städningen mindre underbar. Haha, stod på balkongen och dammade av mitt täcke, och så drämmer jag ner pekpingret rakt i balkongräcket, och HELVETES FANSKAP vad ont det tog! Dålig som jag är på att bita ihop mot smärtan, så hoppade jag runt och gapskrattade/snyftade av smärta ett tag istället, hoppas ingen granne såg mig. :)
Nu håller jag på och möblerar om rummet och det går rakt åt skogen så får antagligen ställa tillbaks allt där det var från början. Kul.
Förresten, såg filmen Fame igår. Gryyym film, och nu blev mina drömmar plötsligt ännu mer specifierade: (kan man säga så?) Performing Arts School, det är där jag vill gå. :') 
Hur som helst, ikväll ska jag och kolla på Revyn som bl.a Saine och några dundertjejer medverkar i, med Ida och Janina. Blir nog fint det! :)
Vi höööörs

Forget your reasons to cry, and remember your reasons to smile

Är så lycklig över att vintern är över att jag skulle kunna dansa ett varv runt jorden. Spelar ingen roll om det börjar snöa igen, det smälter ändå direkt, för det är fucking vår!! Underbart.
Hur som helst, for till Hammarland igår och umgicks med Emelie och Fredric. Käkade som aldrig förr, kollade filmer och bara chillade och snackade. Skönt som fan. Step up var en av filmerna vi kikade (vet, skäms över att jag inte sett dem förut), och älskade såklart den! Är lite rädd för att se såna där filmer. Gör mig bara mer och mer övertygad om att jag måste fortsätta med dansen i mitt liv. Men man kan ju inte jobba som det... Eller visst man kan. Men... ååh.
Idag for jag hem vid 2, träffade Saine på stan. Efter en stund stack vi till Viktor och umgicks med honom och Jacke. Slutligen måste Saine fara och då gick jag ut och gick med V&J också, vad härligt det var när solen sken. :')
Så min helg har börjat prima!
Hoppas er också har gjort det, vi hörs sen!

Dreams

Heej, sjukt vad skönt med helg! Idag lämnade jag in ansökan till skolor efter högstadiet. Siktar på Lusse, men blev plötsligt rädd, för tänk om NÅGOT failar. Vad gör man då? Haha äh, orkar inte nojja. Orkar inte heller riktigt tänka på de tre gymnasieåren man har framför sig. Går istället runt och funderar över vad som händer efteråt. Tänk egentligen, tre år kvar på den här ön, sen far man! Men vart? Har så jävla mycket drömmar. Vill resa jorden runt, jobba, utbilda sig till sitt drömyrke, dansa, flytta långt bort, komma in på en dansskola, uppträda på Broadway...... Och där gick drömmarna lite överstyr kanske. :') Menmen, där har ni en liten del av mina tankar i alla fall.

Annars då. Trotsade stormen och for till Saine igår kväll, sov som sagt där sen. HAHA, vi låg uppe lite för länge och snackade, och herregud. Herregud, vad vi snackade. Lättnadens natt! Kallar vi den. Hehe, sjukt var det.
Idag fick vi börja nio istället för åtta, LYCKA. Dagen har varit helt okej annars också. Fick gå hem vid halv två redan dessutom, awesome. Nu sitter jag och väntar på Saine, Viktor och Jacke och ikväll far jag ut till Emelie och Fredric. :) G r e a t.
Ha en finfin fredag! Puss



16:01

Hallå! Torsdagar känns så sjukt långa i skolan. I och för sig så går vi bara 8-2, men det där med att ha 4 lektioner i samma klassrum och bara jobbiga läsämnen gör det hela lite jävligare. Anywaay, efter skolan var jag snabbt till polisen och sen till Janina och käkade, GOTT. Sen gick (flög) jag hem, jävlar vad det blåser. Nu ska jag strax på dans, sen till farmor och ikväll sover jag hos Saine, haha. :) FREDAG IMORGON♥

Look into my eyes

Tjena! Finns inte mycket som är värt att säga om dagen. Hade hälsokontroll, kan glatt meddela att jag är och antagligen kommer förbli så lång som 1.65!.......
Efter skolan skyndade jag ner till stan, och gjorde på vägen dit en stor upptäckt. Det var för varmt att ha vinterjacka!! Vilken lycka. Och min vinterjacka är inte ens tjock. Väl nere på stan tog jag passfoton (får nytt pass innan England, wohooo, såg ut som ett as på det gamla) och sen stressade jag vidare till Saine en snabbis. :)
Nu har jag nyss käkat middag och som vanligt är det dans som gäller strax. Försöker finna motivationen i att träna arslet av sig i tre timmar... Finner den inte riktigt. Försöker även finna motivation i denna blogg, vilket inte heller går så lysande. Tror det beror på headern som jag har haft sen människan var apa, eller nåt. Ska i alla fall ta med kameran till dansen ikväll och försöka förverkliga en ny header-idé som jag har haft på hjärnan ett tag. Får se hur det går. :) Anyway, ha en bra kväll hörni!

Nytt från New York

Fick denna ring och halsband av finis Ida, som kom hem från the big apple igår! TACK!! :)
Tjeena! Skoldagen var helt okej idag, av någon märklig anledning. Sista tre timmarna skrev vi matteprov, det var däremot jävligt jobbigt. Dock var det inte så himla svårt, så det gick väl bra. Hoppas jag.
Efter skolan stack Saine och jag till mig och gjorde det vi är bäst på: Käkade och sov. Jobbigt när vi bestämde att vi skulle gå upp en halvtimme senare, men sen snoozar vi ytterligare en timme... Pigga tjejer.
Nu ska jag ta och göra nåt vettigt. Har ingen dans ikväll. :( Aja, vi hööörs hörni! Puss

Mobilbilder

Tjaaa! Deprimerande väder idag, fyhelvete. Gjorde ju dock min dag lite när jag klev ut ur dansskolan ikväll och solen plötsligt sken! Aaah, underbart.
Förövrigt så har dagen sugit ganska förbannat mycket. Jaja, Saine och jag håller oss vid liv genom att bara vara lika onormala som vanligt. :) Hälsning till framtiden, herregud alltså... Och HELP-lektionen var ju i en klass för sig. De blir verkligen bara sjukare och sjukare, de lektionerna. :')
Efter skolan var jag snabbt med Saine, Jacke och Viktor, och sen har jag också dansat i nästan 3 timmar. Energinivå: 0. Gick verkligen apa. Aja, får vara så ibland! Nu borde jag plugga lite.. Förresten kul att vi i fredags skrev ett matteprov, imorgon har vi ett 3 timmar långt (!!) mattetest, och snart är det provperiod, med ytterligare ett matteprov bl.a. KUL.
Wellwelllll, vi hörs hörni! :)
Åttan, sjuan, sjuan. Haha, tog en titt i arkivet.... Detta är ändå mycket milda bilder jämfört med vissa andra... Alltså, ta bort sjuan ur mitt liv och jag är nöjd. :) Fulare unge har jag aldrig skådat!

Look at me, and tell me what you see

Hejhej. Hade en sjukt chill kväll igår med Janina och Hanna. Riktigt trevligt jo. :) Idag har jag typ sovit och käkat hittills. Vädret ute får en ju att vilja skjuta sig. Känner i alla fall att jag måste ut och gå eller nåt.
Vill dö när jag tänker på veckan framför mig, men försöker peppa mig själv med tanken att det är sista vanliga skolveckan på ett tag. För sen blir det klassresa, påsklov osv, så det är nice. :)
Haha risigt troll i Spanien ^

Grattis ♥

Tjena! Underbaraste i hela mitt liv (hehe standardkommentar hos mig och Saine) att få sova länge imorse!!
Anyway, hade en sjukt trevlig kväll igår hos Janina, så tack för det! :) Hade kameran med, men kom hem med exakt lika många bilder på minneskortet som jag gick dit med.. Hehe, tyvärr. Men grattis till Janina idag i alla fall, och grattis till Malin D som fyllde år igår också! :)
Förresten, var ju första april igår. Blev såklart lurad, (brukar va rätt bra på sånt......) MEN, denna gång lyckades även jag lura någon!! JAG! Jag, med det sämsta pokerfacet i världen. Så är rätt stolt faktiskt. :)

Aja, nu ska jag strax till Viktor, chilla med fantastic 4 lite. Ikväll kommer i alla fall Janina och Hanna hit, trevliga grejer!
Vi hörs, puss!
Haha, Malin och jag i sjuan! VIDRIGA tider (för min del) men ack så kul! :') ♥ Grattis igen till dig i alla fall! :)
Och grattis igen till Janina, här har vi ett år gamla bilder! Puss på dig!

Måste rusa

Hinner inte skriva nåt just nu, ska iväg till finisJanina och käka middag där med några andra för att fira hennes 16-årsdag som är imorgon! :) Tror det blir en bra kväll, hoppas ni också får det! Puss

RSS 2.0