It's like I've waited my whole life

Hej! Halva veckan har gått och det känns som att 458 saker har hunnit hända. Är konstant utmattad typ av alla nya intryck haha. I måndags hade jag upprop på Balettakademien, följt av utdelning av passerkort på KTH. Inget speciellt ansträngande alltså. Hann med en snabb lunch med Viktor, Mimmi och Amelia från KTH också innan jag for in till centralen för att möta upp fina Hanna som också flyttat till Stockholm!! Var med henne resten av dagen sen, vi hann med en runda i centrum, kaffe hemma hos mig, handlande och till sist middag, idol och massa snack hemma hos henne. Så fin dag och så tryggt att ha någon man kan känna sig orutti tillsammans med haha.
Igår började dansen på riktigt. Kan inte ens med ord beskriva hur sjukt bra det var. Har ju bara tränat två dagar men detta har i alla fall hittills varit långt över mina förväntningar, det är så fruktansvärt kul att dansa på Dansarlinjen!! Kan inte fatta att istället för att gå i samma gamla vanliga gymnasium/högstadium osv som man alltid gjort går jag alltså nu i skola för att dansa. Detta är min vardag?! Ah det är så fantastiskt!! Galet mycket nytt är det ju nu såklart, det enda jag känner helt igen är baletten och inte ens den gick helt lysande haha, men det gör inget för är så häftigt att få lära sig så mycket nytt! Skulle kunna babbla i två år om detta men nöjer mig med att helt enkelt konstatera att jag trivs som fisken i vattnet. Har haft lite fler föreläsningar på KTH också men det har bara varit förberedelsematte inför basåret som börjar på riktigt på måndag först, så inga problem där än så länge. Annars har jag hunnit träffa en gammal kompis från Finland, Johannes, som jag av en slump fick reda på att också bor på Lidingö!! Riktigt trevligt var det att hänga med honom också, samt att få uppleva lite underbar Suomi-anda haha. 
Ikväll chillar jag bara på, fixar bankärenden, disk och annat. Snart blir det en liten prommis för att lära känna ännu mer av Lidingö haha och sen PH. Imorgon kommer Ida hit!! Ska bli underbart att träffa henne igen.
 

Lite Lidingösightseeing häromkvällen
 

 




STOCKHOLM

Hej! Ligger nerbäddad i sängen i mitt lilla hus på Lidingö. Allt är så overkligt att jag knappt vet vart jag ska ta vägen, kan inte fatta att jag bor här. Just nu känns det lite jobbigt, saknar jag alla så extremt mycket, men jag vet att det här kommer bli bra. 
Vad har hänt i veckan då? Har rusat runt från morgon till kväll känns det som, för att hinna med allt innan flytten. Hängt med en massa underbara vänner och kramat dem hejdå. Tagit en tur ut till Bärö med familjen. Lidit av lite stressyndrom/sjukdom och mått dåligt. Blivit bättre igen och packat klart hela mitt liv. Igår tog jag det sista med mig och begav mig till Stockholm med min partner in crime, Saine. Hade en härlig dag här med henne, visade hur jag bor, hängde i centrum och träffade Janina. En fika hann vi med alla tre också innan det var dags att säga hejdå till dem med. Efter det åkte jag iväg till KTH Campus, varifrån vi sen blev lotsade till KTH Kista för vår sittning! Var en jäkligt rolig och skum kväll haha! Avslutade den på någon bar på Fridhemsplan med ett gäng sköningar från basåret, riktigt trevligt var det! Idag har jag packat upp, städat, diskat, handlat och lagat mat. Och tagit en iskall dusch, diskade slut på varmvattnet haha, orkar inte... 
Avslutningsvis har jag cyklat en sväng här på Lidingö för att lära känna området lite, nu ska jag snart sova för imorgon väntar Balettakademien!!
 
 
Vårt fina Tbasmärke och en alldeles egenlagad kunglig teknologdrink

I'm gonna let the future in and take it on, make it on my own

Hej! Då var vi framme vid slutspurten för detta sommarlov då. Sista veckorna har fortsatt leverera härliga minnen, åh. De har bland annat bestått av mysmiddag med tända ljus och vin och grejer mitt i natten, flera helt sjukt underbara uppvisningar, mojs på Björkskär och roliga utgångar. Efter sista uppvisningen var det dags att inse att nu är det faktiskt färdigdansat på Åland för mig (men såklart tänker jag dansa lite nu och då på somrarna osv!!) och jag som sällan gråter hade faktiskt omöjligt att hålla tillbaks tårarna denna gång. Usch vad sorgligt det var, men jag är så jäkla tacksam för allt dansen gett mig, både via ÅMI och Erica.
Utöver det har jag även hunnit med en superhärlig reunion med mina barndomsbästisar Emma och Emelie, gårdsfest, packande, firande av pappas födelsedag, tur till Klosterviken och mer mojs. I helgen firade jag Tazmin i fredags och Rebecca i lördags. Riktigt roliga kvällar blev det!! Och så det galnaste av allt, i söndags gick mitt flyttlass mot Stockholm. For över med alla grejer då och fixade i ordning i mitt nya hem. Det är litet, men det duger prima för mig! Trivs riktigt bra på Lidingö faktiskt! Resten av söndagen spenderade jag sen på dagsfest hemma hos Amanda,en tjej från Lidingö som jag lärde känna i England! Var sjukt roligt i sig, och även jättekul att lära känna lite Lidingöbor. Följande dag hade vi upprop på KTH. Alltså. THAT UNIVERSITY. Well hellooooooooo. Haha, jag blev helt tagen av hur fint (och STORT!) det var. Info och rundvandring fick vi där, ska verkligen bli spännande att se hur det går att kombinera detta med Balettakademien men det är värt ett försök! Nu är jag hemma sista veckan innan det är dags att flytta på riktigt. Bilder och sånt från den här veckan för komma i nästa inlägg, blir som vanligt för långt annars haha.
Här kommer i alla fall en del bilder från tidigare veckor och i måndags!
 



Fina dansgruppen + en av de grymma tränarna som jag dansat med i en vecka!
 

Firade pappa med middag på Garden!
 
 



Partylekar på Lidingöö




Mitt nya hus! (Haha ja jag hyr ett litet minihus på 17 kvadratmeter, en familj som har det på sin garageuppfart och hyr ut det)


KTH

 

Lediga dagar

Hej! Helgen och veckan har varit mestadels bra! Spenderat flera dagar ute i Eckerö med massa sol, bad och mys, helt underbart. I lördags kollade jag lite fotboll med Ida och Tazmin innan det blev förfest hos Pernilla följt av utgång. Blev dock något av en standardlördag dvs förfesten var roligare än utgången. Dansen fortsätter, i söndags hade vi träning från 4 till 9 hoh!! Men det är så jäkla roligt att det fan inte gör något, åh vad jag har saknat att dansa! Fattar inte hur jag har kunnat gå hela sommaren utan att få göra det, min inspiration och inre trygghet måste ju ha blivit helt förintad av understimulans. Haha. Efter den träningen drog jag till Garden en sväng med saknade Saine, så himla härligt att vara med henne igen!
Denna vecka har jag dragit mer stugmys, haft en jäkligt härlig dag med fina Lollo i Gottbysund och Kungsö batteri, käkat middag med mina gull Hanna, Janina och Simon, haft dansgenrep och tillbringat en dag i Eckerö med familjen. Det sistnämnda avslutades med middag hos Sundbergs, lika trevligt som alltid det!! Idag gör jag inget speciellt alls, vilket jag inte har den blekaste aning om när jag gjorde senast. Har rusat igenom hela sommaren känns det som. Lite dumt då jag vet att jag är en jäkligt stressad person som ofta har alldeles för mycket och är i stort behov av att bara ta det lugnt, men samtidigt har det varit SÅ ROLIGT. Haft så kul denna sommar verkligen











 
 

Första augusti

Hej! Hela Rock off var så jäkla bra i år, är så glad för det då förra året var sjukt miserabelt för mig haha. Fem nätter i sträck har jag dansat mig helt svettig haha, till De vet du, till John de Sohn, till Lux, till Broiler, osv. Och sen en massa grymma förfester med världens finaste vänner på det. Galet roligt!! Var ju mobillös så fortsättningsvis inga egna bilder alls från veckan tyvärr. Nåja, lika bra det kanske haha. I lördags jobbade jag min sista dag, riktigt sorgligt! Trivts så bra på Rosenblads och herregud vilken blomfantast jag har blivit av det haha, det kan nog alla mina stackars vänner intyga. "MEN KOOOLLA på den där balkonglådan!! Åååååh vad fina pelargoner" haha. Hoppas jag har tid att komma tillbaks och jobba där i jul igen!! 
Denna vecka har jag också haft fullt upp faktiskt, trots att jag slutat jobba. Har nämligen hängt i danslokalen sex timmar om dagen i fem dagar. Är ett stort dansprojekt i Mariehamn nu i augusti och vi är en liten grupp som ska få vara med och uppträda strax innan en professionell dansgrupp från Sverige har sin uppvisning nästa vecka. Detta har vi övat på under senaste veckan, tillsammans med proffsen själva, och HERRE vad lärorikt och grymt det har varit! Har fått träna på helt nya sätt, tänka på helt nya sätt, dansa på helt nya sätt. Känns verkligen som man utvecklats, jätteroligt! Har även hunnit med annat i veckan, som häng på Jackes stuga i Vårdö, middag och bad med Ebba, mojs på min stuga med Hanna och Janina, och igår mer häng på vår stuga. Då var det kräftskiva som gällde, hade en riktigt rolig kväll tillsammans med Fredric, Viktor och brorsan!
Ikväll har jag tre timmar dans till, med Dunder denna gång. Ska också bli jätteroligt! Efter det tänker jag fortsätta på veckans tema, och köra stugmojs. 
 
Här är lite av de få bilderna jag hann ta före och efter att min mobil dog (jo den är förresten lagad nu!!!)

Inleder dock med några som ej är mina, haha dör åt dessa. Den ena är Blancas, andra är Pernillas!

Och denna är också Pernillas :)
 


 



 
 

RSS 2.0