tisdag

Provperioden är över, tack för det alltså!! Inte för att jag hade speciellt många prov men, hehe. Är i alla fall glad över resultaten hittills!! 
Helgen har förövrigt varit helt bra, mycket revy så några kvällssysselsättningar utöver det har det inte blivit. Eller jo i lördags var jag med fina Lollo en sväng, käkade, babblade och åkte bil. På lördag dag gick jag runt med Saine på stan, var så mys!! Började till och med lite med julklappsköpandet. Har aldrig varit ute i så bra tid förut. Annars har jag mest pluggat. Är så jobbigt, tänkte ju att äh nu i trean spelar ju inget nån roll, men det är precis nu jag ligger och väger mellan två vitsord i mycket. Och därför måste skriva så jäkla bra så jag får det bättre, och därmed mer poäng och sen kommer in på lite utbildningar jag eventuellt funderar på.. Spännande sånt här!! 
Idag hann jag förövrigt träffa två väldigt saknade vänner, nämligen Hanna och Janina! Blev massa te, snack och skratt som vanligt. Nu har jag parkerat mig i sängen, den här känslan efter provperioder är fan helt oslagbar. Så ska inte göra nåt speciellt alls nu innan dansen ikväll. Kanske göra en julspellista och fixa lite ljus i mitt rum. ÅH JUL 
 
Två från Silverskär för en herrans massa år sen
 

mys

 
Riktigt mysiga dagar, jäklar vad jag mojsar haha. Började 1 igår, dock vaknade jag 8. Var i alla fall inte så farligt då jag kunde chilla hela förmiddagen då, lagade fetaste frukosten osv. På eftermiddagen spenderade jag nån timme på dansskolan och när jag kom hem, helt slut, fixade jag bad och grejer. Idag har jag fikat med min kusin och mormor på Bagarstugan, så himla trevligt!! 
Har även haft ITprov, hah alltså.. Var så arg. Men helt okej borde det nog väl ändå ha gått. Nu är det helg och herregud vad skönt det är! Ska bara mysa vidare, har även tre revyföreställningar.
 

17:23

Hej! Är så galet lättad över att inte ha nåt plugga-till-prov på nästan en vecka. IT på fredag bara och det får ju gå som det går. Är fortfarande slut i skallen efter att ha skrivit matteprov i över 2 1/2 h imorse, haha. Annars då. Myst runt med Saine efter skolan, var till UF-mässan och gick runt på stan. Håller på att få nåt fel av julmysfeelings alltså, ÅH VAD JAG ÄLSKAR ATT DET SNART ÄR JUL!! Tror mina vänner redan har tröttnat på mitt tjat hehe #inteensdecemberännu. 
Nej men jo. Ikväll är det revy igen! Fyra föreställningar denna vecka. Ska bli riktigt roligt, lär lysa upp en grå onsdag som denna ganska ordentligt tror jag. Efter det ska jag bara släng mäj i sängän, är så jävla trött. Vaknar varje natt och kan inte somna om, förstår inte för är så sjukt trött då med. Imorgon börjar jag 1 i alla fall, guld det. 
 
 
 

Så många känslor, så mycket kärlek

Alltså förra veckan. Riktigt jobbig.
I torsdags fick jag i alla fall äntligen mörkerkörningen avklarad, var inte alls så farligt som jag trodde, såklart. Har även ätit middag med familj + farmor och mormor, var så otroligt mysigt det!! I fredags hade jag min sista skoldag med tre lektioner, från och med nu blir det en eller två per dag resten av lussetiden. Är helt sjukt, jessus vad skönt det ska bli. Har även hunnit hänga med Saine, är så jäkla glad att jag har henne.
Helgen har varit tung, galet tung. I lördags var det begravning. Sorgen går inte att beskrivas i ett blogginlägg. Men det var en helt otroligt vacker dag också, och mellan tårarna fick jag le flera gånger åt alla underbara minnen och saker om morfar som folk berättade. Och det är det jag tänker hålla fast vid, och lära mig att bara minnas allt med ett leende. Vill ta upp mitt fotande igen, just för att jag vet att det har jag fått från morfar. Att älska att fånga allt vackert genom kameran.
Kvällen fortsatte dock också vara väldigt tung. Att ha varit på begravning och bara nån timme efter det stå på scen inför 200 pers med ett stort leende på läpparna kändes i princip omöjligt, men vad är det man säger, the show must go on. Och visst gjorde den det, och efter den kvällens föreställning mådde jag faktiskt mycket bättre. Avslutade dessutom kvällen med mina fina vänner Lollo och Isac, så det gjorde mig också glad.
Annars har jag mest pluggat och dansat och sånt där. Myst med mitt hjärta som jag inte vet vad jag skulle göra utan. Igår var jag och Lollo lediga båda två så då bjöd hon på lite brunch, var helt fantastiskt!! Sjukt gott och sjukt trevligt att hänga med henne.
Idag skrev jag spanskaprov, vilket gick bra, och imorgon är det ML10.
 
Här kommer massa massa bilder från senaste tiden!
Jag och finaste revydansarna (inte min bild såklart, osäker på fotograf men i såna här strikta källhänvisningstider så kan jag väl i alla fall meddela att den tillhör teater.ax.... tror jag haha)

Och lite revypremiär:
 
 
Och några från Lovisas 18-årsdag!!
 
Snott denna av Lollo hehi

Och lite andra
Ultimat höstmys med Saine


Indigo

Brunch!!
 
Och avslutar med finaste bilden av alla, älskade älskade morfar♥

but the memories remain

Har inte skrivit på jäkligt länge. Förra veckan var det helt omöjligt eftersom jag hade så himla mycket att göra och denna vecka har det inte riktigt känts rätt att skriva. Har haft några fantastiska dagar förra veckan och i helgen, bl.a har det varit premiär med revyn. Tänker tillbaks på den hela den kvällen med endast glädje i hjärtat haha, allt var så otroligt roligt!! Allt från fixandet före, till själva föreställningen, till dom fina människorna man får uppträda med till premiärmiddagen på Nautical efteråt. Längtar redan till nästa föreställning. Resten av helgen fortsatte också så himla bra. Hann både mysa och festa, på lördagskvällen firade vi min fina fina underbara vän Lollo, som äntligen fyllde 18!! GRATTIS igen gulle! Var en av de roligaste kvällarna på länge, avslutade med att dansa tills Arken stängde. Bilder från veckan får komma en annan gång.
 
Men sen kan ju inte solen skina hela tiden heller. Samtidigt som förra veckan var underbar, har denna vecka varit fylld med sorg. Efter många besök till ålderdomshemmet och en långvarig aning om att detta snart skulle ske, har det nu hänt, jag har förlorat min morfar. Gråter varje dag men försöker samtidigt rycka upp mig och vara glad i skolan osv, är nämligen väldigt dålig på att "bli tyckt synd om". Samtidigt har jag ju varit förberedd på detta och jag vet att min morfar hade ett väldigt, väldigt långt och fint liv. Och nu har han det bättre. Men saknar honom, det gör jag, otroligt mycket. 
Är i alla fall glad att jag har mina vänner som genast får mig att skratta när jag bara några minuter tidigare mådde skit, min familj och släkt som gör mig helt varm och trygg och Micke som alltid finns där för att hålla om mig ♥ 

this is all for you

Alltså senaste dagarna. Vilken stress. Haha, fyfan har ju nästan trauma. Nej men, får ju bara skylla mig själv eftersom jag själv valt att göra det jag håller på med.
Men ändå. Har verkligen varit fullt med grejer att göra från att väckarklockan ringer till att man går och lägger sig, dag efter dag. Har i alla fall varit en riktigt, riktigt bra helg trots det. Fredagskvällen spenderade jag på Stadshuset med revyövning till 10. Fick sen besök av Lollo och Isac, som dessutom hade med sig en rökkakorv åt mig, haha alltså dom där, tycker om dom♥ På lördagen var det revyrep som gällde hela dagen igen, var dessutom pressvisning. Så vill ni veta lite om innehållet ska ni läsa dagens tidningar! :) Efter det raceade jag ut till Celinda för att fixa våra halloweenkostymer, käka middag och sminka oss. Vi var då den vita och den svarta svanen från Svansjön, åh jag vill vara utklädd så hela tiden ju haha. När vi var klara for jag till Anna innan det sen blev Kino. Otroligt rolig kväll!!! Älskar halloween. Tack och stort grattis igen till dig Anna! 
Såhär långt in i inlägget kan ni antagligen se mönstret och då gissa vad hela min söndag bestod av. Jadå, revyövning. Kände mig helt förstörd men överlevde ändå de 5 timmarna vi var där. På kvällen firade jag min mormors födelsedag ute hos min morbror med släkten, så mysigt♥
Idag hade jag en lektion men resten av den här eftermiddagen tänker jag inte göra ett skit. Är tvungen, känner hur kroppen är påväg att säga ifrån på allvar snart om jag inte tar det lite lugnt. Så nu blir det bara serier, serier och serier och kanske en liten sov innan det ikväll är dags för dans igen. 
 
Två från Stadshuset

Och några fler från lördagskvällen:
 



 





 
Och en från igår :)
 
 
 

RSS 2.0