Senaste veckan

Tjo! Vardagen har rullat igång ordentligt och hittills har jag tagit mig igenom dagarna helt hyfsat bra i alla fall.
I fredags var jag till Garden och käkade med Micke, Lollo och Filip, kvällen avslutades sen med spel och massa skratt hos Micke. Sjukt mysig fredag! Lördagen inledde jag med att återigen cruisa ut till Eckerö för att ännu en gång käka brunch på tsarevna, denna gång med Saine. MEN DET ÄR JU SÅ JÄVLA GOTT. Inser nu att hela lördagen var som en repris av föregående lördag. Först brunch och sen kräftskiva, haha. Kräftskivan denna helg ägde dock rum hos Jesper, tackar för en himla trevlig kväll! Före det hann vi hänga lite hos Emma, vilket var sjukt härligt!! Sol, skratt, vin och snack. Även den kvällen avslutades till sist på Arken, hoho börjar ju bli trött jag. Borde ta en paus nu haha. Igår hängde jag med min fina pojkvän, vi hann med en massa trots att vi vaknade klockan 3 (herregud). Bland annat "frukost" på Draken, trip till Järsö, dopp i havet vid strandpromenaden och filmmys. 
Ikväll kör jag första dubbelpasset dans sen i våras, fasade i början men nu är jag lycklig. Är så fantastiskt sjukt härligt att ha börjat dansa igen, känner mig så himla.. Trygg bara. Är ju det här jag vill göra. När jag dansar är jag helt mig själv. Har inte känt så på hela sommaren typ, är helt galet. Åh vad det är nice. Och jobbigt. All styrka är totalgone. Hoppas den återvänder en dag. Ska börja jobba på det redan nu, med danspass nummer 2! Ha det så bra!
 
 

Idas bild!


 
 
 
 

20e augusti

Hej! Skolan har börjat och well, grät typ när jag såg mitt schema och mina kurser först. Haha, har dock vant mig nu och är helt ok nöjd (särskrivning??). Har en hel del nu men så sjukt chill andra och tredje perioden!
Så jo, allt funkar. I helgen klippte Janina mitt hår, nästan 20 cm rök!! Är fortfarande inte van med hur kort det är men tycker om det ändå, tusen tack finis! I lördags cruisade jag, Janina och Hanna ut till Eckerö för att äntligen besöka Fridas och Celindas Café Tsarevna och käka brunch där. Stolt kompis är jag alltså. Och jessus vad gott. Kvällen spenderades ute på Järsö med kräftskiva. Var en galet rolig kväll, tackar så mycket till Ida och Pernilla! Som vanligt slutade det på Arken, vet ej när detta ska få ett slut.. Var kul där också i alla fall. På söndagen slog jag sovrekord och sov till halv 3, resten av dagen myste jag med min fina pojkvän. 
Ikväll var jag ner till stan och kollade på danska proffsdansare som uppträdde, JAAAAA JAG BLIR SÅ PEPP OCH TAGGAD!! Varför? För imorgon börjar jag träna igen, efter ca 2 månaders uppehåll! Jäklars vad roligt. 
Det var väl det jag hade att berätta, ska försöka återkomma ganska snart, börjar själv bli trött på min usla aktivitet. Kommer ju inte minnas något jag gjort sen, haha.
Well well, ha det så bra så länge hörni!
 

Nya frillan
 
.. och 2019 från i lördags
 


trion med likadana outfits och 3 som vet hur en kräftskivsbild ska se ut, haha




Fin helg

Tjo! Har haft en i princip perfekt helg alltså, så jäkla nice. I fredags hängde jag först snabbt med Micke, vi grillade och käkade middag tillsammans, så gott♥ Sen tog jag lilla pärlan och cruisade iväg till Torp där jag plockade upp Lollo för att sen åka vidare lite överallt. Spenderade bland annat ca 2 timmar vid Möckelö, där vi pratade om allt mellan himmel och jord. Hon är lite jäkla bra hon där! På lördagen sprang jag runt på stan med en annan jäkligt fin tjej vid namn Saine. Köpte bl.a. lite skolgrejer, ångest och mer ångest. På kvällen var det dock dags att glömma sån ångest, hade först lite roliga vänner hos mig och sen blev det Arken och dans halva natten. Oj vad jag älskar att dansa, även om det bara är på Arkens dansgolv klockan 3 en lördagsnatt. Vaknade upp mindre mänsklig på söndagsmorgon, usch. Efter lite plättar blev dock livet bättre och efter det for jag och Micke ut till min stuga för att spendera ett dygn där. Hade så himla mysigt. Käkade kräftor, badade bastu, satt ute på terassen medan solen gick ner bland molnen och bara pratade, käkade massa gott, kollade Friends, solade lite och spelade schack (haha). Kom hem idag, och ikväll har jag picknickat med min fina, halvt före detta, balettgrupp. Oj vad många roliga gamla dansminnen vi har som vi kan garva åt. Var sjukt mysigt det också i alla fall! Och på tal om balettgruppen, så fyllde min underbara vän därifrån, Francine, 19 igår!! Tusen grattisar vännen ♥
Brukar alltid ha bilder från typ varje grej jag gjort men nu har jag varit lite sämre med kameran. Några bilder har jag lyckats få i alla fall, och några har Isac skickat till mig, hehe



 
 
 
 
 
 

The vacancy that sat in my heart, is a space that now you hold

Herregud vad det var länge sen jag skrev nu. Har inte kunnat tyvärr, livet kommer lite emellan ibland. Både menat som nåt positivt och jävligt negativt. Nu mår jag helt bra i alla fall. Sommaren är över snart, i alla fall lovet, och det känns som vanligt blandat. Önskar att jag kunde få några veckor till av värme, långa sovmorgnar med mitt hjärta, kravlösa dagar på stugan, random bilcruisande med fina vänner, långa nätter som dansas iväg, kvällar på random brygga med en vän, vin och snack om allt som tynger en, smultron, cider och grillspett. Haha, jag vill verkligen ha mer sommar. Har dock inte dansat på så sjukt länge och håller på att bli galen av det + bristen på vettig dygnsrytm och vettig kost. Så därför ska det bli lite skönt med vardag. 
Annars då. Rockoff var bra och mindre bra. Egentligen mådde jag inte särskilt bra alls. Men några kvällar blev riktigt lyckade faktiskt. Har jobbat klart också, och hängt en del på stugan. Helt fantastiskt, mår så sjukt bra där ute. Sen har jag äntligen fått körkort också, så jäkla nice!!! Har kört så mycket denna vecka att det nästan kändes lite spännande att ta cykeln här om dagen. Haha. Varit massa med mina vänner och dom är så sjukt jäkla bäst att jag inte vet vad jag ska göra.
Min iPhone gick sönder här om veckan också, så har ett stort glapp i bildarkivet nånstans där i slutet på juli haha. Tagit lite bilder nu senaste veckorna i alla fall, så tänkte ladda upp några här. 
 
Så bl.a. har jag hunnit med att förfesta i ett stall haha, inte alltför vanligt men lika trevligt för det!!
 

herregud vad jag älskar den där killen


KÖRKORT!! Jag och pärlan min hihi 
Körkortet ledde såklart till en massa åkande överallt, fågelberget är en favorit

Cruisandet ledde även till random hopptorn i Saltvik (?) en regnig onsdagkväll med Saine, världens härligaste haha!
 




Massa båtåkande
 
 
 
 

Middag ute hos Odenborgs!
 
Emelies lilla prinsessa, herregud har träffat denna unge en gång och tror jag älskar henne redan. Absolut sötaste jag sett i hela mitt liv, är så fantastiskt lycklig för den nya lilla familjens skull ♥
 

RSS 2.0