Huuuu


Det är runt en minusgrad ute och jag fryser häcken av mig. Hur kommer det inte bli i vinter då, om temperaturen ibland sjunker med ytterligare 20 grader?! Jag kom nyss hem från skolan, iskall, och nu får nån gärna komma och värma mej. Eventuellt annars ge mej en solresa till andra sidan jorden.

Annars då, hur har er dag varit? (Inte för att någon kommer svara på detta men, haha man kan ju alltid fråga...) Min har väl varit helt okej. Massa gapskratt och konstighet åt överanalysering, Truls, skrattkammaren, överdrivna disneyfilmer osv. Welcome to my vardag.
Finskan är jag ju också så nöjd man kan bli över. Lite kul att läraren sa att jag hade bra timaktivitet då jag i princip bara sitter med iPoden på och antagligen ser helt självmordsbenägen ut på lektionerna...

Nu ska jag chilla, och jag kanske, möjligtvis, kan hända, pallrar mej ut i snön och fotar lite också. Ni vet, digibildprojektet kallar, och det går inte så jävla lysande. 

Men att, ha en bra tisdag duuuudes (Sandy Cohen: When I moved from Bronx to California, I practiced one month just saying DUUUUDE. Haha, klockren. Ni som inte förstår det roliga, varför inte börja kolla oc? :D)

Kommentarer
Postat av: Edmull

so, har du flera bloggar elr? för ja typ skrev en grej fel när ja sku in ti din o så kom ja in till en som ser ut typ som din :I

2010-11-23 @ 15:50:37
Postat av: Malin

Whuut? :o nä jag har inte flera, haha.. Vad hette den då? :b

2010-11-23 @ 15:52:44
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0