Stockholm, Balettakademien

Heeeej! Just nu är jag bara lycklig. Och ni som känner mej/läst min blogg tidigare kaanske har en aning om vad det kan bero på? Dans, såklart. :) Besöket till Balettakademien var U N D E R B A R T.
Okej, börjar från början.
I söndags kom Saine till mej och sov här. Det var en av de sjukaste nätterna jag varit med om... Herregud, förstår ingenting av vad FAN vi höll på med. Allt var så fucking weird att jag inte vet hur jag ska beskriva det. Men det slutade med 0% uppfattning och att vi låg och skrek och kastade oss fram och tillbaka i sängarna.

Sen på måndagen for vi då över till Stockholm med några andra dansare. Gick runt lite i affärer först, hittade några fina grejer. Sen gick vi alla till Balettakademien, och väl där så var min grupp och kollade på modern dans.
SATAN I GATAN vad duktiga dom var. På riktigt, blev så påverkad att Saine fick säga till mej idag "Alltså Malin, sluta stretcha nån gång!!" Haha! Men dom var jättebra, hade underbara kombinationer och rörelser, en egen trummis som stod för musiken och dom var jättetrevliga och läraren var grym och ååååh. JAG-VILL-DIT.
Har jag en framtidsdröm så är det fan att komma in där. Det är vad jag vill. Exakt vad jag vill. Hur det ska gå vete fan, men fasen vad härligt det var! Uppvärmningen var dock i det roligare slaget. Eller egentligen inte, men Saine och jag fick ju somvanligt allting att bli så jävla... random. Haha!
Hur som helst, när vi sen kom ner igen, helt lyckliga och chockade över hur bra dom var så kommer en annan chock. När vi går ner till cafeet så står nämligen Markoolio och Tobbe Trollkarl där! Haha, fan vad jag skrattade. Dom hade värsta filmningen. Tredje gången i rad jag ser en kändis när jag är i Stockholm, herregud.
Sen gick vi runt i affärer lite mer, och efter det bar det av hemåt igen. Saine och jag hade party på bussen. Nä, men det var en av de roligare bussresorna jag gjort.

Så det var det jag hade att berätta om Stockholmsresan. AWESOME dag var det iallafall! Älskade balettakademien, verkligen.♥

Nu, bilder, hoppas verkligen att man får ladda upp bilderna från danslektionen bara... Om nu nån råkar veta om någge lagar som säger emot det så... Var inte rädda att berätta det då!! Haha




Hoho, nästa gång jag har en dålig dag ska jag titta på den här bilden, blir helt lycklig♥




Malinx3 :)












Haha, sjukt att mötas av detta när man kommer ut!


Saine gillart!


Avslutar med bild på en tröja jag bara älskade, från JC. Köpte den dock inte. :(

Kommentarer
Postat av: Francine

hahhahahaha, hur jag ser ut på den där ena bilden!!! XD

2010-09-14 @ 18:51:54
URL: http://francinee.blogg.se/
Postat av: Malin

Hahahha, ääääh! Inte är det någge farligt! :D

2010-09-14 @ 19:32:32
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: Sara

shiit va najs, nu ångrar ja att ja int kom me :( hoppas de kmr en till chans :D

2010-09-14 @ 20:55:53
URL: http://sarrasjogren.blogg.se/
Postat av: Malin

Åå, det var synd att du inte kom med :( Men jo, det gör det säkert! :D

2010-09-15 @ 06:33:05
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0