vill dykaaa

Tjaaa, igen. Nu är jag hemma. Var på stan med amanda, fikade, gick runt lite och så. Nicenice. Sen träffade vi Emelie också, wey. Gillar våra små planer. ;)
Just nu sitter jag på mitt rum och chillar, och kollar på bilder från egypten. Längtar nästan mest efter att få dyka. Jag som tyckte medelhavet var coolt, med några få små fiskar. Vad är då inte röda havet och Sharm el Sheikh som sägs ha världens vackraste undervattensvärld? Haha, jag låter som en nörd, men det är faktiskt lite nice.
Ikväll får vi se vad som händer, kanske bara chillar lite.
Ni får ta och ha en bäst fredagkväll nu iallafall!
puss


Kommentarer
Postat av: Hanna

Jaa! Du måste snorkla! Det är helt sjukt häftigt! Massa häftiga fiskar (Nemo-firrar t.ex!) och koraller och grejer... Vi såg till och med en stingrocka som vi simmade precis ovanför! Vi köpte en sån där engångskamera som funkar under vattnet, men bilderna blev tyvärr inte så bra..

2010-02-05 @ 19:12:55
URL: http://hannahbannanah.blogg.se/
Postat av: Malin

Hanna: Jaaaa, woho :D Fyfan vad nice! :O :DD Måste också skaffa en undervattenskamera :)Ajfan då.. Men men, bara man har nåt slags bildbevis på fiskarna så ;D

2010-02-05 @ 19:27:08
URL: http://maliin.blogg.se/
Postat av: Sara

Mmmm... dyka i röda havet är inte alls fel :) Jag och Mårten planerade resa till hösten... 3 månader borta... Nepal, Thailand och Nya Zeeland... det känns som en ganska ok plan tycker jag! :)

2010-02-06 @ 17:38:29
URL: http://sarapaaventyr.blogg.se/
Postat av: Malin

Sara: Neeejdu, riktigt nice faktiskt.. :D NÄE?! Jävlar bara!! FYYYYY VAD COOLT! Shit :D Nämen fan vad häftigt.. Jaa, det låter ju faktiskt inte bara ok, utan helt AMAZING! :D VIlket...äventyr :D

2010-02-07 @ 09:43:08
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0