Nääääe

Höll på att få nåt fel på mig själv när jag vaknade klockan 1 idag. Visst, skönt att sova ut, men nu insåg jag hur stressad jag är. Känns som att jag har pressat mig själv mot gränsen senaste tiden, och nu i veckan börjar ju provperioden dessutom. Vet inte hur jag ska få allt att funka, när vår lärare skickar hem fetaste uppgifterna att göra, man måste läsa så många hundra sidor att man tappat räkningen + all dans hela tiden.. Har genrep och uppvisning och grejer imorgon och så är jag sjuk också... Fan. Ska göra mitt bästa för att ta alla bitar av mitt jävla liv och fixa ihop dem till nåt, även om nu detta innebär att jag inte lär få en lugn stund på mer än två veckor. Well, you get used to it.
Nu ska jag försöka sluta klaga, vet ju att många har det lika jobbigt och värre. Nu är det bara all dans och att jag börjar bli sjuk som gör mig ännu tröttare. Dock kommer imorgon vara värt precis allt! Då ska nämligen jag och Linn uppträda på en Amnestygala på Alandica med en dans vi har gjort själva, ska bli så otroligt kul!

Kommentarer
Postat av: Anna

inlämningsuppg. i biologi och geografi kan ta kål på en.. synd att jag inte är hemma, borde ju ha kvar dom jag gjorde! lycka till iafall och bry dig inte om att lägga alltför mkt tid på dom ;)

2011-11-12 @ 16:50:27
Postat av: Malin

Hahah menar det, fyhelvete!! Åååh är det så! Aja, nu är jag faktiskt klar med dom så, ingen skada skedd! Men ja, tack för tipsen haha! :D

2011-11-14 @ 21:01:11
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0