So tired

Hejsaan. Jag är så fruktansvärt jävla trött och stressad just nu, och det jobbiga är att jag varje dag tänker att nästa blir bättre, men det händer aldrig. Det bara känns som att det är och har varit lite för mycket just nu, massa dans hela tiden, extra hårda träningar som tar mycket energi, själv vara tränare, mera dans, massor av prov och dessutom andra skoluppgifter och uppsatser som ska lämnas in. Jag orkar fan inte mer, haha..
Aja, idag har jag skrivit sista provet för denna period, sjukt jobbigt var det. Efter skolfan stack jag och mina två Malinar till Avancia, planerade inför morgondagens gympalektion som vi ska hålla. Någon som kan gissa vad det blir? Inte kan det väl vara dans...? Hehe. Älskar förövrigt vädret idag, helt underbart när solen värmer och snön forsar bort längs vägarna.
Efter avancia var jag och fikade med Hanna och Amanda, trevligt var det! Sen hem och skriva som fan på min svenskaberättelse. Har fortsatt med det ikväll. Något som få av er vet är nog att jag faktiskt tycker om att skriva. Haha lite pinsamt men så är det. Men nu var det bara stressigt. Har även hunnit med en danslektion ikväll, härligt! Hade dock sån träningsverk att det for åt skogen ibland, kunde knappt göra situps haha... Och i slutet av timmen började jag må dåligt, misstänker att det är förkylningen som blir värre. Haha, ni skulle hört mig imorse, helt sjukt när jag skulle snacka. Aja, hoppas den ger med sig under natten istället för att bli värre! :)
Imorgon... blir inte heller någon chilldag. Skola 8-3 och sen nästan 6 timmar på dansskolan. Jaja, ser fram emot det, och ska ju inte träna hela tiden i alla fall! Tycker hur som helst om att vara där. :')
Men nu mina vänner ska jag SOVA (=kolla oth)!♥
Puss på er!
Skulle ge mycket, jävligt mycket, för att vara här igen just nu. :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0