SÖNDAG

Tjena! Hade det sjukt trevligt i Hammarland med Freric och Saine i början av helgen! Vart massa onyttigheter och chillande. De lyckades även övertyga mig att se någon slags skräckfilm, de som känner mig vet att ingen är lika emot sånt som jag. Men den var faktiskt bra!
Den natten lyckades jag även få ett av de största asgarven på mycket länge. Varför? Jo, för att vi fick för oss att gå ut i skogen, men sen när vi skulle tillbaka var man tvungen att hoppa över värsta diket. Jag tänker, äh vafan och säger lite nonchalant "Äh, jag hoppar nu bara jag!", och det gör jag. Men precis när jag kommit över diket landar jag snett, glider med foten över gräset, och faceplantar rakt ner i marken. VÄRLDENS magplask alltså. Kan vara det fulaste jag nånsin gjort.
Igår for jag hur som helst ut till stugan efteråt. Pluggade matte tills jag blev helt slut i skallen. Chillade lite. Sov. Idag måste jag fortsätta plugga, fyfan vad jobbigt. Aja, längtar tills imorgon! Japp, jag längtar efter måndag. Och den simpla anledningen är: dans. Usch vad underbart.
Två englandsbilder, saknar dessa tjejer sjukt mycket!

Kommentarer
Postat av: Sara

sv: Tack tack! :)

Jo det var väldigt läskigt men samtidigt spännande eftersom det var första gången för mig men inte roligt alls.

2011-08-28 @ 12:22:39
URL: http://sarrasjogren.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0