Hemma från GC

Nämen hallå, här har det varit tyst. Mitt sportlov på Gran Canaria var hur som helst så otroligt fint, välbehövligt och härligt!! Saknar redan att käka plättar med Nutella till frukost, skratta ihjäl sig i poolen när någon av oss för 244e gången råkar skjuta upp bollen på någon stackars random turist, vakna av att solen har lyst upp rummet och att nästan falla ur solstolen bara för att man försöker nå pojkvännen som ligger bredvid och kunna ge honom dagens 357e puss. Varit så underbart att få spendera en vecka med sol och värme igen, och dessutom med sin älskling. Känns hårt att vara tillbaks i vinter och vardag, men å andra sidan känner jag mig faktiskt för första gången på jääääääääääääääääkligt länge utvilad. Riktigt träningspepp. Inte skolpepp. Men, det får väl gå. Fyller faktiskt 18 om två veckor, + att sommarens partyresa nyss blev bokad, Rhodos it is! Längtar! 
Den delen av helgen som spenderats i 0 gradigt klimat istället för 25 har hur som helst gått åt till mys, massa svenskt hederligt lösgodis och Snabba Cash med Micke, och även en promenad i solen och lite häng+catch up-snack med Ida. Himla fint. Har hunnit plugga lite ikväll också, vilket igen påminner mig om vardagen som är påväg att börja, och som jag förövrigt ska börja förbereda mig lite för nu! Ha det bra!
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Åh vilken härlig bild! Blir inte alls avis.... :P

Svar: Hihi, taack så jättemycket! :D och hahah nåmen, du förstår i alla fall då hur jag känt med dina Floridabilder alla tidigare år! ;D
Malin

2013-02-24 @ 21:40:11
URL: http://haanabanaana.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0