HELGEN

Har haft lite mycket att göra igen nu senaste veckorna. Direkt när hemfärden från Finland började, så började även mitt panikpluggande. På fredagen fick jag i alla fall ML14 gjord, grymt skönt. I helgen har jag dansat och dansat och dansat, träning fredag-lördag-söndag och en uppvisning på lördagkvällen. Rockshow på Indigo var det som gällde, såna mindre uppvisningar är alltid så himla roliga! Har även hunnit mysa med mitt hjärta och pluggat mer. 3 prov kvar ännu. Ska bli lite jäkla skönt att resa ner till värmen om lite mer än en vecka måste jag säga!! 
Kommande dagarna innan resan blir dock ganska fulla, med dans varje dag, dubbeluppvisning på Alandica på söndag (wiiho), prov som sagt, Folkhälsanjobb och sånt där. Hur som helst, här är lite bilder från gårdagen, jäklar vad vi rockade haha!
(ska givetvis ladda upp 2947 bilder från turnén också, kommer så fort jag hinner!.. och har en fungerande system mellan min telefon och dator, vilket jag tydligen inte har för tillfället haha skitskumt)
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0