10 years

Igår sände jag en extra tanke till de drabbade efter terrorattackerna i New York för 10 år sedan. Råkade se någon slags dokumentär om det på tvn också. Herregud vad tagen jag blev, ville bara gråta när jag såg hur folk i panik kastade sig ut från skyskraporna. På nåt sätt blir jag så jävla berörd av detta, så kände att nån uppmärksamhet måste det ju få, även på min lilla fjollblogg.

Annars då. Igår spenderade jag 3 timmar i badhuspaviljongen. Kallt, dålig luft och mögellukt. Men trots det var det underbart, övade massor inför Dansens dag, och jag säger bara: detta blir stort. Dansens dag är den 22a september och då gästas Åland av bl.a Twisted feet, som blivit utseddda till Sveriges bästa street dancegrupp! De har varit med i Talang och uppträtt i Idol bland annat. Det kommer även en superproffsig grupp från Danmark, och dessa två har uppvisning på Alandica samma kväll. Då ska även vi från Dunder ha några extranummer, sjukt grymt att få uppträda på samma show som dem! Ska även på workshop med Twisted feet på dagen, dör ju.
Anyway, nu kom jag just från skolan, har hål. Är trött och sjukt hungrig. Aja ikväll ska jag dansa flera timmar och det lyser upp hela dagen!



Kommentarer
Postat av: emme

vår idrott grupp ska åxå på den där work shopen! :D see you there ;D

2011-09-12 @ 19:24:51
Postat av: Malin

Är det såååå!? :D Nej vad nice, ohyes! :D

2011-09-14 @ 06:48:51
URL: http://maliin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0