Nyår!

Tjeena! For då till Saine idag, vi hade maaassa att snacka om, garva åt och ta igen helt enkelt. Fyfan vad störda vi är. Men kul hade jag iallafall. :) Sen skulle vi bada bastu och då höll jag på att svimma, fy helvete vad dåligt jag mådde. Fick sprängande huvudverk, trodde jag skulle spy och sen började det flimra framför ögonen. Ragglade ut och fick sitta ner och bara andas ett tag. Sen vart det bättre, men har verkligen aldrig mått så dåligt förut.
Nu håller jag på att fixa mej för fullt (vad ska man ha pååå sig?!) och sådär. Snart ska jag till Emma för att käka middag med henne, Emelie och Fredric. :) Sen far Saine och jag ut, har lite planer men vi får se var kvällen slutar.
Ha iallafall en jäkligt bra nyårsafton nu hörni! :)

Byebye 2010

Godmorgon! Haha, hade svårt att somna inatt igen, fan vad kul!! Men sen sov jag iallafall som en stock resten av natten, behövdes.
Så. Idag är det nyårsafton. Galet. 2010 har varit ett jäkligt bra år, det insåg jag när jag tittade på alla bilder och tänkte tillbaka. Men, har även haft sämre perioder. Jag har rätt mycket ångest ibland, får dåligt samvete för allt, och ibland blir det fan extremt. Och så mår jag dåligt p.g.a det. Och så gör jag grejer jag ångrar, fast det gör väl alla.
Och grejen är den att jag aldrig skriver sånt på bloggen.
Men, trots detta var 2010 riktigt bra, med massa minnen jag kan le, garva åt och sakna.
Resorna jag gjorde var totalt awesome, all dans under året har gett mej så mycket glädje att det inte är sant, allt kul jag gjort med mina vänner, konfirmationslägret.. Man måste ju bara gilla 2010! :)
Nu ska jag strax dra mej till Saine, som kom hem igår! :)) Vi hörs nog senare!
PUSS!

2010, månad för månad

Okej, det är asigt hur jävla länge detta tog! Men här har vi det iallafall, mitt 2010 i bilder. Finns dock tusen andra grejer också, men då skulle jag bli sittande här i nåt år. :) Men ni får jättegärna kommentera, blir superglaad då.
Okej, då kör vi då, haha

Januari: Ganska händelselös, tråkig månad.
Men jag såg iallafall ut såhär
Hängde på stan med tant Agda
Käkade middag med några av mina fina dansvänner, hos Celinda
Weekend på Lemböte, jäkligt roligt haha!
Och så fotade jag en hel del!
Februari: Ganska lik januari, minns inte så mycket haha. Åkte iallafall till Egypten, hade en helt amazing vecka där borta. Jääkligt skönt!
Och såhär såg man ut, wääääk
Detta var bland det underbaraste jag sett, drömmer jag mej bort är det i princip alltid detta jag ser framför mej :)
Mars:
Fyllde 15, välkomnades av detta i skolan, haha tack gulleida!
Uppträdde på Alandica, det var en gala för Haiti. Dansade i en, som ni ser, glänsande, röd klänning haha!
Och uppträdde igen, denna gång mitt på en skoldag, sköönt som fan!
April:
Slirade med Saine, denna kväll hos Kim tror jag :)
Finajanina fyllde år, så jag och Saga kom dit och firade henne lite, haha fan vad kul vi hade! :')
Var ut till denna chey, kul hade vi! Tänker inte glömma vår kung fu fighting dans, everrrr :D
Uppträdde med dunder på torget, denna bild är dock tagen senare :)
Maj:

Det vart plötsligt sommar, så jag och min finaste Saine tog tillfället i akt (haha) och drog till lh efter skolan hela tiden.
Uppträdde på skolmusik, STÖRT kul! :)
fotade mer
Hade några dansuppvisningar, fick stipendium av ÅMI! Gladast på jorden vart jag då. :)
Jävligt roliga kvällar med Saine :)
Juni:

Gick ut åttan, såg ut såhär
For till underbara lemböte och hade världens roligaste veckor
Med dom här två! :)
Jäkligt trevlig midsommar i Skeppsvik! :)
Juli: Sjukt chill, rolig, härlig månad det!
Chillade på stugan
Fotade
Roliga kvällar
Uppvisningar :D
Cyklade till Uffe på berget med Ida! Sjukt härlig dag
Rockoff var awesome, här i väntan på Kent
Augusti: Chill månad, var mest på stugan, och i stan och dansade. Sen började skolan -> livet tog slut. Haha nä men


Dom här fina kom till stugan också, och fyfan vad kul vi hade! :D När jag skulle måla läppglans på Fredric, en vattenfylld navel, blottning och "gardinstång" (?) är fyra minnen jag fortfarande garvar åt!

September:

Var på besök till Balettakademien, underbaart
Haha, dagen vi tog klassfoto, skön dag!
Oktober:

Det vart höst på riktigt
Och jag åkte till mina drömmars stad: New York. Häftigaste stället på jorden. Känns det som :)
November:



Praoade på Ålandstidningen med Janina, sjukt jävla kul!

December:


Sjuukt jävla rolig uppvisning på Alandica! :D
Vi nior kämpade med en julfest som vi (iaf jag haha) först trodde skulle gå åt helsike, men som sen blev riktigt bra! :)
Och så blev det juul igen!
Märker själv att jag bara valt ut roliga grejer från året här. Såklart har jag också haft dåliga, jobbiga, deppiga perioder, kanske till och med mer detta år än annars. Men vi ska fokusera på det roliga i livet, right? :D

301210

Hallå. Sov som ett as inatt. Eller, det blev kanske inte rätt uttryck, men sov helt sjukt dåligt. Låg och vred mej och kunde inte somna i hundra år, sen stensov jag i nån timme så inte ens min mobil som pep väckte mej (händer aldrig), efter det vaknade jag vid halv 7, låg klarvaken i tre timmar tills jag tillslut sov två timmar till. För tillfället känner jag mej helt jävla slut i skallen. Känns som att jag är sjuk också, YES. Nyår imorgon då, hehe. Nä, ska fan vara frisk då.
Annars då. Fixar och trixar lite till imorgon. Kollar i HM-tidningen, hihi. Beställer lite grejer. Planerar att strax lägga upp en fet bildbomb, innhållande bilder från 2010. Vad sägs om det vaaa? :)
Så, det ska jag börja med NU!
Cya


Beck

Tjo! Idag var jag till stan med Ida, käkade världens underbaraste lunch på Bagis, köpte puder och gick runt lite. :) Efter det gick vi hem till Ida och kollade på Beck. De filmerna brukar ju inte vara så farliga men nu vart det fan brutalt! Skrek som fan och flög in bakom Ida i soffan, haha. Fyfan vad rädda vi var! Gillar att vi satt på musik på hennes iPhone bara för att göra stämningen lite mindre läskig, haha.
Efter det gick jag till sjuklingen Janina en stund. Fick min parfym också som hon hade varit snäll och köpt på båten! :) DKNY, fresh blossom. Love it!
Ikväll har jag bara chillat och det tänker jag fortsätta med. :) One tree hill♥
Haha, mycket gammal bild

Mardrömmar, stan och kläder

Tjotjo! FYFAN vad jag drömde hemska drömmar inatt. Men seriöst, inget slår ju lättnaden när man vaknar upp och inser att det bara var en mardröm.
Just nu sitter jag och chillaar, ska strax till stan med Ida. :) Det blir lunch och så måste jag köpa lite stuff.
Förresten, så längtar jag som fan tills HM-tidningen kommer! Haha, det är ju nästan tradition att kolla på alla sommarkläder i den på jullovet och sen beställa massor till sportlovet, hoho! :D Har sett att kläderna kommit upp på hemsidan, men vågar inte tillåta mej själv att kolla före tidningen har kommit, haha. Okej, ungefär 2% av er som läste detta brydde sig antagligen. :))
Jaja, nu ska jag dra mej mot stan, ha det fint! :)
En fin bild som Sara Karlsson tog, 14/12. :)

AUSTRALIA

Ida var här ikväll, vi badade bastu och såg på film, Australia. Haha, de flesta såg väl den för ett halvår sen, men bättre sent än aldrig, right? Den var lite weird i början, men sen blev den riktigt bra! Fin film. :) Jag vill åka till Australien, haha!
Nu ska jag käka nåt, kolla nåt avsnitt One Tree Hill och sen sovaa. Puss på er!

Fruktansvärt gammal, men fortfarande lika bra

Keri Hilson ft. Akon - Change me
Tjenatjena! Galet chill dag, har inte gjort ett skit. Typ läst VR, varit ute och gått, suttit här. Nu var jag nyss till Sparhallen med mamms och köpte One tree hill, säsong 2♥ Haha, fartfyllt!!
Pratade med Saine idag också, hon är ju i underbara Egypten för tillfället. Vad jag saknar henne! Saknar att bara börja asgarva så man knappt får luft åt nåt så jävla konstigt och som ingen annan skulle garva åt. :') Hoho, men snart kommer hon hem!
Förresten, glömde skriva det förut, men vi fick ju diplom på julfesten också, för skolans bästisar! :)) Naaaw, haha! :'D

Dinos

Tjo! Var till Dinos med Ida och Emma ikväll och käkade, snackade och skrattade. Gillar våra Romme-planer! :D
Nu tänker jag glo på One Tree Hill, fytusan vad bra det är! :)
Hoho,inte så typsikt jag med såhär korta inlägg, men ni kanske drar en suck av lättnad, vad vet jag, haha!
Ida och Emma på världens härligaste ö i somras, saknar!!

Ny header

Tjenahejsan! Har suttit och redigerat på min nya header i flera år. Haha, tog jävligt länge iaf, så nu får det bara duga fast jag inte är helt nöjd. Vad tycker ni? :))
Annars är väl dagens planer att ta det chill, gå ut och gå, kolla one tree hill, bada bastu. Senare skulle jag kanske käka middag med Ida och Emma, får se hur det blir. :)
Det var allt för mej, ha det så braa!

Annandan

Hejhej. Min blogg suger ganska stort just nu känner jag. Men orkar inte riktigt göra nåt åt det. Har lite bilder jag skulle kunna fixa och lägga upp, men har däremot inget ps på denna dator. Buhuhu... Byebye lyckat digibildsprojekt.. Hehe.
Idag har jag hursomhelst varit med Ida. Kollat film, snackat och garvat. Himla trevligt! :)) Nu sitter jag återigen och surfar på hotell. Mitt nya liv. Nä, men typ det som får mitt hopp att inte slockna haha. Flyr den gråa, kalla nordiska vintern utanför med att kolla på exotiska bilder från "Blue Lagoon", "Dream Beach Resort" osv, hihi. Trodde idag att far min hade bokat men nänä, tydligen inte. Så nu ska jag/vi hitta nåt perfekt!
Update, ca 30 minuter senare: .......Vafan, sätter på en film istället.

13:25

Hallåhallåå. Sitter och letar hotell, igen. Åh vill bort nuuuu! Jaja, annars har jag inte gjort mycket hittills idag. Det tänker jag snart göra nåt åt och släpa mej till Ida. :) Får väl se lite vad vi hittar på. Nu ska jag käka.
Ha det bäst!
Hahah, har ju inga bilder på den här datorn så det fick bli två gaamla pics från ett minne jag har. 09♥

Inception

Heej! Haha, rätt tråkig dag om man ser till vad jag har haft för mej. Har i princip inte gjort ett skit. Sen fick jag ångest av att inte göra ett skit, blev på asdåligt humör och gick och promenerade bort ångesten. En timme och två halvt förfrusna händer senare kom jag in igen, på lite bättre humör. Ikväll har jag sett Inception. Grym film, verkligen! Snacka om invecklad, handlade om att man drömmer att man drömmer att man.. drömmer. Blev helt jävla sjukt, men samtidigt var den galet spännande! Är nästan orolig för att somna och drömma inatt.
Nu sitter jag och garvar åt Mr.Bean. Haha. 

Resor

Tjena! Så var julafton över. Lite tråkigt att allt gått så fort men samtidigt är det skönt. Nu vill jag mest framåt i tiden. Men nä, ska försöka njuta av lovet nu först.
För tillfället surfar jag omkring och kollar efter platser och hotell i Egypten. Sahl Hasheesh, El Gouna, Marsa Alam, Sharm el Sheikh, finns så mycket underbart. Har nog aldrig i mitt liv varit så sugen på att resa bort som jag är nu! Skulle göra vad som helst för känslan när man kliver ur planet och känner värmen slå emot en.... Ååh. En jäkla tur då att jag antagligen får återse mitt älskade Aladdinland om två månader! :)
Jaja, nu ska jag gå ut och gå, orkar inte sitta inne mer. Puss!

Presenter, film och fina bilder

Hej igen! Har haft en finfin julafton. Ätit halvt ihjäl mej, umgåtts med släktingar och öppnat presenter. Fick en hel del fint i början, det bästa var nog de 5 fotolinserna (4 close-up och ett stjärnfilter :DD), 2 massagepresentkort och pengar. Två presenter som gjorde mej extra glad och varm inombords var dels en "present" från farmor, som var att istället för att jag själv får nåt, går de pengarna till utbildning till kvinnor i u-länderna. Kändes jäkligt bra. Den andra var en text jag fick av världens bästa Odenborgare, som man ska sätta fast på väggen och som det stod "Dance like nobody's watching" på, så fin!! :)
Lite annat smått fick man ju också, som nagellack, smycken, pyjamas och sånt, hihi. När julklappsöppningen var klar var jag helt nöjd, men då visar det sig att jag dessutom har fått en dator! Vilken lycka!! TACK mamma och pappa! Herregud, så nu sitter jag för första gången i mitt liv med en egen, splitterny laptop.
Usch, känner mej lite ego som bara sitter och snackar massa presenter nu haha. Hoppas iallafall ni andra också är nöjda! :)) 
För tillfället sitter jag och ser på Tomten är far till alla barnen, sjuk film haha! Men kul. Imorgon ska jag sova läänge, sen mixtra lite med presenterna och kolla one tree hill. JULLOV I MITT HJÄRTA.
Puss på er, hoppas ni har haft en riktigt härlig julafton!
1. Don't cry because it's ovver, smile because it happened
Har ju inga bilder på den här datorn så googlade bara på "Dance like nobody's watching" och hittade då en sida med jättefina bilder, här är två. :) 



24:e december ♥

Vad jag älskar julen! Stämningen, maten (hehe), att alla blir så extra snälla, mysigheten.. Hihi, fina grejer! Har käkat julgröt, varit till torget, frusit ihjäl och badat bastu idag. Nu börjar Kalle Anka och snart kommer gästerna. :)
Skriver det igen, hoppas alla ni får en underbar julafton!


Gott nytt jul!

Känns som att det blivit niornas standardfras efter julfesten, haha. :)
Så, idag är det julafton. Helt galet, men också riktigt mysigt. Julgranen är klädd, alla ljusstakar lyser, snön ligger tjock på marken, det är julstämning överallt. :') Okej, det där lät som ett dåligt försök till en jullåt, haha.
Idag ska jag ner till stan, kolla när pappa och gänget sjunger på torget. :) Haha, traditioner.. Sen blir det lång dusch, och klockan 4 antar jag att ni kan klura ut vad som gäller. Har inte missat Kalle Anka ett enda år under min livstid tror jag! Ikväll firar vi jul här hemma, med släktingar. Får se om jag har varit snäll i år! Och får se om jag fortfarande kan gå efter all julmat..

Jaja, men nu hoppas jag verkligen att alla ni får en riktigt fin jul!♥




bild från förra året, hehe :)

Mysig kväll

Hejheej. Sjukt mysig kväll, har bara klätt granen, läst VR och käkat godis typ. För ett tag sen kom min kusin hit också, så nu sitter vi och ser på the Holiday, käkar julskinka och chillar galet, haha, mys det med!
Och om lite mindre än en timme är det julafton, sick.
Jaja, nu ska jag återgå till filmen! Puss på er!




Fick bli två av Fellis bilder från dansgalan :)

Imorgon!

Hej! Julafton imorgon. Julafton. Imorgon. Har aldrig varit så förvirrad, och har verkligen aldrig varit så oförberedd på jul. Eller, har ju pyntat och köpt julklappar and so on, men det känns som att det fortfarande är november.. Eller som att det redan är januari. Det känns som allt förutom dagen före julafton haha! Jaja, mysigt ska det bli iallafall! :) Lite julkänsla har man ju trots allt. Är ju sjukt mysigt ute, och inne med för den delen, så det blir nog bra.
Idag har jag sovit, fixat klart lite julklappar och inte så mycket mer. Nu funderar jag på att gå ut en runda och fota lite. Upptäckte nämligen att vi har ännu ett digibildsprojekt! Skjut mej.. Men denna gång är det rätt kul, man ska fota och redigera två julkort, ett tradiotionellt och ett kreativt.
Ikväll ska jag klä granen och chilla.

Gör som förra året och laddar upp So this is christmas (war is over) med John Lennon♥



Tack alla som gjorde julfesten grym!

Heej! Julfesten blev superlyckad! Vilken jävla lättnaaaaaaaaaaad. Det var helt galet kul, både under och efter programmet. Var dock asigt nervös före, helt weird. Men uppträdandena gick nog braa, bortsett från att man ju såg ut som ett arsel i en av danserna. Men whatever, kul var det! :) Och fyfan vilket drag det blev efteråt! Har fortfarande träningsverk i höfterna efter allt dansande. Men förbannat kul hade vi!!
Och tack alla för allt beröm för julfesten, till och med lärarna var lyriska! :)
Efteråt fort jag, Saine, Otto och Adde hem till Gustav och var där ett litet tag, sen hem och sovaaa. Mådde illa av trötthet imorse. Skoldagen idag var totalt onödig. Fick iallafall mina julklappar utdelade hihi. Och mina vänner är så gulliga, tack för presenterna!
Efter skolan var jag med Saine, som åker till Egypten imorn. :( Hur fan ska jag klara mej...
Vi hade det iallafall trevligt, och efter det gick jag till farmor och åt middag. Nu är jag bara hemma och chillar. Är så totalt förintad av trötthet haha.. Känns som att hela den här månaden har varit fullspäckad med grejer. Man har ju knappt haft en lugn stund. Först plugg, julfestplanerande, dans och uppvisning, sen nån dag lugnt och sen maaaassa mer julfestövande hela tiden. Sjukt att det är julafton i övermorgon, kan inte fatta det. Tiden har gått helt cpsnabbt, helt sjuuukt är det! Åh, nu ska jag äntligen tagga ner.. Bara sova och.. ta det chill! FYFAN vad skönt! Äntligen är det JULLOOOOV! Kunde inte komma mer passligt. :)

Nu kommer massa bilder från igår, både lite egna backstage och flera lånade bilder från Fanny, Hanna och Emma. Hoppas det var okej! :)

Kass kvalité, men snygga modeller iallafall! ;)









Himmelroosdansen var så jävla klockren, både när den framfördes av Rasse och Freppa och av orginaldansarna! ;D


Backstreetboys ägde scenen, har aldrig sett så mycket inlevelse! Hahaha!


Dressman, tillägnat vår rektor haha


Vår dans i början, hehh


Här har ni hon (han) som ska göra KAOZ med er!


Tyra Banks och vinnaren av Top Model! (du kan vara stolt över din bror Hanna)


Bland det fulaste jag gjort. Eller kanske inte. Mest kul :')


Alla vi i Talaaaang














Parlamentet :)




Massa glada nior efter programmet, fyfan vad bra vi ääär! :D


Stressad (igen)

Nu är jag färdigt fixad och packad (höhö) och ska alldeles strax börja bege mej mot skolan för att först uppträda och skämma ut mej och sen dansa my ass off tillsammans med resten av ÖHS! Hoppas julfesten blir lyckad, och hoppas alla som ska på den får en jäkligt trevlig kväll! :)

Några bilder från tidigare, men hoooh shit nu måste jag draa!!

 


Genrep.

Tjo! Galet jobbigt att stiga upp imorse.. Men tog mej till skolan till halv 9 iallafall. Övade igenom allt en gång och tog lite bilder (kommer säkert upp på här eller på fejjan imorgon eller nåt). Genrepet gick hur som helst fint, känns till och med riktigt bra nu! Men tror faktiskt jag kommer vara lite nervös ikväll, man vet aldrig. Kul kommer det bli iallafall, är rätt taggad.
Nu ska jag duscha i hundra år, måla naglarna, fixa håret och sånt. Vet fortfarande inte om jag ska locka det eller ha mitt vanliga raka... Får säää litää. Skor har jag inte heller nån aning om. Är ingen klack-tjej egentligen haha, fast jag är så kort. Ska jag ha skor ska det vara converse eller mina kära dansskor, hihi. Men tror jag tar några högklackade ändå. Oj vad ni bryr er! :D Haha,ska sluta babbla. Skriver sen. Puss!



HEJ

Sitter och lyssnar på underbar musik, har tända ljus och, hör och häpna, ritar. Det vet nog inte så många, men tycker jäkligt mycket om det. :') Låter töntigt kanske, men whatever. Dansar runt i rummet lite också. Älskar såna här kreativa saker, älskar att dansa, gillar starkt att fota, tycker om att rita och tycker till och med om att sjunga, vilket ni kanske inte heller vet om. Gör det helst när jag är ensam nämligen haha. Inte för att jag är grym på allt detta, tycker det är så kul bara. :) Estetiska linjen på Lusse känns ganska rätt, haha.
Men nu känner jag en liten hunger så jag nog bege mej downstairsss. Hehe. Sen tv/oth ett tag och så sovaa, så man orkar upp imorn. Rätt skönt att få genrepet avklarat tidigt så har man resten av dagen på sig att chilla. Blir väl att va lite tjejig och ha ansiktsmask, måla naglarna osv i hundra år sen, låter fint i mina öron!

Puss på er


Har funderat på rubrik i typ en halvtimme nu. Ger upp.

Hallå! M y s i g a s t väder ute, fyfan vilken julkänsla. :')
Denna dag har varit lååååååååååååååång. Sjukt lång. Jobbigt att måsta avbryta hela tiden för att det blev rast också, hehe. Men tror faktiskt julfesten blir bra. Men skriver som Pernilla, ni i sjuan och åttan ska dock inte ha för höga förväntningar. Men jag har iallafall garvat som ett cp under vissa övningar.
Förutom lång har dagen även varit sjukt risig. Hatar vintern, håret blir helt elektriskt och asigt, huden blir så jävla torr och nä fy. Nu vill jag bara göra som Saine och resa till underbara Egypten, fan vad avundsjuk jag är på henne! På tal om Saine, så var det henne jag tillbringade resten av dagen med också. Gick runt på stan och köpte de sista julklapparna. Skrattade helt sjukt mycket. Vill så gärna förstå vad vårt problem är, vill så gärna fatta varför just vi har blivit så missbildade i skallen. Haha, jävligt kul har vi iallafall.

Jaja, imorgon klockan 08.30 är det genrep.. Och sen julfest. Helt jävla insane att det är redan! Tiden har gått helt läskigt fort, fattar ingenting. Snart är det 2011. Men skämtar någon med mej?! Det var ju nyss man satt där och bara "ååh, sommarn10 måste bli så jäkla braa"... Ojoj. Snart har man väl löständer och rullator.



Morgoninlägg

Godmorgon! Har julfestövning hela dagen idag, jäkligt skönt. Men man lär väl bli trött på det med, men äh, det uppskattas sjukt mycket ändå. Övningen igår gick nog riktigt bra, allt börjar iallafall fungera nu.
Efter skolan ska jag till stan och köpa de sista julklapparna och ikväll ska jag väl vara emo och gråta över att dansen är slut... Nä men, vi får se. :)
Puss!


Nån bild från i höstas, hehe

16:28



Hejhejhejhej, snacka om mysig dag! Har varit hos mormor och morfar och lagat massa julgodis osv. Gooott.
Kom nyss därifrån och nu ska jag plocka fram lite olika kläder och grejer och om en stund bege mej till skolan för att ha julfestövning. Sjukt att det är julfest i övermorgon! Finns massa grejer att skriva om julfestplanerandet, gruppen, hur det har gått, allt. Men gör det nog senare. :)






Suddig, fan vad jobbigt haha.


00:39

Tjena! Har slagit in en miljard presenter, dammsugit rummet och färgat håret idag. Hårfärgningen var jävlig, efter ca en timme var utväxten i princip lika mörk som tidigare, fan vad irriterande haha! Men sen vart det rätt bra till slut iallafall. Efter det åt jag den godaste middagen i hela mitt liv, och drog mej sedan till Saine! Slirig kväll, FYFAN vad jag skrattade! Saine, hon är härlig hon. :')
Imorgon ska jag till mormor&morfar och baka julgodis, haha. (: Mys. På kvällen är det... wait for it... Julfestövning!
Nu ska jag iallafall strax slänga mej i sängen med nåt avsnitt oth, och sen sova

puss gullllllllllen


I GROV brist på annat, två bilder från för ett år sen. :)


Mitt 2010

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? Jo, verkligen.
2. Höll du några av dina nyårslöften? Tror inte jag hade några. Stressa mindre kanske, men det misslyckades jag ganska brutalt med, haha!
3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år? Nope, inte i år!
4. Dog någon som stod dig nära? Nej, tack och lov.
5. Vilka länder besökte du? Sverige, Egypten, USA.
6. Är det något du saknat år 2010 som du vill ha år 2011? Visst finns det en del.
7. Vilket datum från år 2010 kommer du alltid att minnas? Oj gud, är så dålig på datum. Det finns ju tusen dygn jag aldrig kommer glömma, men vet inte vilka datum de var, haha.
8. Vad var din största framgång 2010? Hmm.. Vet inte, det känns väl som att dansen går lite framåt kanske.. Lite vigare maybe?
9. Största misstaget? Oj, det går vi inte in på här.
10. Har du varit sjuk eller skadat dig? Bara förkylningar, wohoo! + Lite överansträngningar och sträckningar, men det är ju inget stort.
11. Bästa köpet? Just nu känns det som min julfestklänning, för att jag tycker om den så mycket.Annars kanske min korta läderjacka.
12. Vad spenderade du mest pengar på? Ajaj, kläder, kläder, kläder...
13. Gjorde någonting dig riktigt glad? Massor! Mina fina vänner, massa sommardagar/nätter, DANSEN och lite annat.
14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2010? Oj shit alltså.. Love the way you lie, I'd rather be with you, Club can't handle me, Gubben i lådan, Waka Waka känns ju iallafall som riktiga 2010-låtar.
15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år? Det blir mer upp och ner från år till år tror jag. Var ledsnare än nånsin förut vissa dagar, andra var jag gladare än jag nånsin varit.
16. Vad önskar du att du gjort mer? Jobbat, haha.
17. Vad önskar du att du gjort mindre? STRESSAT, haft dåligt samvete för allt, haft ångest.
18. Hur tillbringar du julen? Hemma med familj och släktingar. :)
19. Blev du kär i år? Skulle jag nog säga.
20. Favoritprogram på TV? Alltså på TV är ju svårt att säga.. Men okej, jag ska va ärlig. Bonde söker fru! Hahah!
21. Bästa boken du läste i år? Gömda, heter den.
22. Största musikaliska upptäckten? Min musikstil har nog varit ganska lik förra året, så vet nog inte faktiskt!
24. Något du önskade dig och fick när du fyllde år? Jadå! :)
25. Något du önskade dig men inte fick? Svårt detta, har nämligen glömt bort min födelsedag för tillfället... Men säkert, haha!
26. Vad gjorde du på din födelsedag 2010? Ja, somagt, minnet sviker... Haha jag kan fan inte komma ihåg!! Det var en torsdag. Antar att jag dansade iallafall! :')
27. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre? Jo det finns det nog det.
28. Hur skulle du beskriva din stil år 2010? Öööh, men typ nitar, converse, transparent, blommigt.. Är ju sånt jag tycker om. Vet fan inte vad jag ska skriva, haha.
29. Vad fick dig att må bra? Dansen, dansen och dansen. Och fina människor.
30. Vilken kändis var du mest sugen på? Som förra året: Taylor Lautner! Haha.
31. Vem saknade du? Farfar. :(
32. De bästa nya människorna du träffade? Ingen nämnd, ingen glömd brukar man väl säga? :)


Två sommarbilder



Godmorgon. Sov 10 timmar inatt. Känner mej fortfarande inte helt utsövd men det är iallafall tre timmar mer än jag brukar sova. Idag har jag äntligen tid att.. landa. Haha, ganska passligt ord faktiskt då det känns som att jag bara har flugit omkring hela veckan. Känns skönt. Det enda sura är den där tomma känslan, vetskapen om att närmaste dans och uppvisning är hundra år bort.. Jaja, får ta det bara.
Idag ska jag slå in alla presenter jag handlat senaste tiden, och ska även färga håret. Hatar att färga håret, det är ju så freaking tråkigt och jobbigt, men känslan efter, när man vunnit kriget mot utväxten, den kan man inte klaga på faktiskt.

Nån som sett min ring?

Hallå!

I eftermiddags: Stack till stan med Saine, Anna och Otto. Gick runt med Saine, skrattade som ett cp och handlade lite stuff. :)
Ikväll: Var med Saine, vi stack till Kim en stund, annars gjorde vi nog inte mycket. :)
Nu: Är hemma tidigt, trött som ett as. Så nu ska jag strax slänga mej i sängen och sova i hundra ååår.

Detta var det ointressantaste inlägget jag har läst/skrivit i mitt liv tror jag bestämt. Men så får det vara. :)
FAN vad skönt med lördag imorn, måste bara säga det igen. Och sjukt att om en vecka är det julafton och om två är det nyår! Tagga!

Japp, det sista jag vill säga är bara: Om någon sett en mörkgrå, glittrande ring föreställande en fågel typ, i ÖHS idag, så kontakta gärna mej. Tappade den på julfestövningen, och har ångest nu p.g.a att jag köpte den i USA. :(

Jaja, men ha en finfin helg nu iallafall hörni!



14:08

Puh, hoppas ni orkade igenom förra inlägget! Hade tänkt blogga massor igår, men då gick det inte att logga in, jobbigt. Jaja, min torsdag och fredag har iallafall varit fulla av humörsvängningar, stress och trötthet men även massa glädje också. Haha, låter som en poet.
Skolan är så jävla chill nu för tiden, har inga vettiga timmar och övar på julfesten hela tiden.
Nu har vi även haft sista vanliga skoldagen före jullovet. Finns inte ord som beskriver hur galet skönt det ska bli med två veckor ledigt snart!
Igår var jag även på sista dansen för i år. Trist. Men känner att jag behöver vilan. Måste skjuta in hur otroligt gullig min danslärare är, vad vore vi dansare utan henne?

Jajja, och för tillfället sitter jag och chillar. För första gången på år känns det som. Snart ska jag kanske till stan med Saine. Ikväll är planerna oklara, men vi får väl se. :)

Ha det fiint!


Hehe, okej, detta känns ju nästan pinsamt att ladda upp, men i brist på annat då... bild från gårdagens tidning :)

Ett inlägg om det jag älskar mest

Såja, NU har jag äntligen tid och ett fungerande blogg.se. Tisdagskvällen var den underbaraste på länge. Dansgala på alandica. Fullsatt. 5 danser. Journalister och fotgraf på plats. En nervositet som nästan gör att man svimmar. En sån kväll kan ju inte misslyckas! :) Har skrivit det så oändligt många gånger förut, så ni börjar antagligen tröttna på mitt tjaffs. Det där snacket om känslan när man står bakom scenen, hör musiken börja, vet att det är nu eller aldrig. Tankarna skenar och kroppen är i uppror, man är så jävla nervös. Och där ute, i strålkastarljuset, släpper allt och man ger järnet tills man knappt kan andas. Lyckan efteråt som gör att man känner sig oövervinnerlig. Det är magiskt.

Ja, så var min tisdagkväll! :) Den kommer jag leva länge på. Själva uppvisningen då, om den kan man väl säga att den var både lättare och tyngre än tidigare år. Förra året t.ex. hade jag fler danser och tre av dem på tåspets (=döden), men i år har danserna blivit så mycket svårare, trodde jag skulle spy av trötthet på riktigt. Men annars var det så jävla kul också, måste säga tack till min grupp, ni är så fina (och GRYMMA!).
Och TACKTACKTACK till er som kom och tittade, ni är underbara! Och tack för allt beröm, är så oerhört glad och tacksam. Jessus, nu får vi inte bli för dramatiska här. Men TACK alla iallafall, ni är guld värda!
Och så måste jag säga hur imponerad jag är över alla grupper på ÅMI:s danslinje, alla gör såna framsteg och folk var så otroligt duktiga!

Här kommer lite bilder från kvällen. De är antingen tagna av min pappa, Felli, Sara Karlsson eller Saga! Hoppas det är okej att jag snor dom!


Oslagbar kvalité.




Här framför vi (eller snarare avslutar) dansgalans sista framträdande, som bestod av turkisk magdans! Detni! Haha.


Detta, mina vänner, var den jobbigaste dansen genom tiderna. Tycker jag. Hehe




Haha, en av de... mer komiska danserna.. Haha, klädseln var ju stilren iallafall!











Och lite backstage!




Haha, älskar den här bilden, fast den är oskarp! :)


En söööt Celinda








Hela gruppen (grupperna), minus Celinda och Christine!

Jag älskar detta, älskar allt som har att göra med dans, det ger mej så otroligt mycket glädje att det inte är sant.

Hinner inte blogga så mycket just nu

Heej! Har, somvanligt nu för tiden, SKITBRÅTTOM. Kan iallafall säga att uppvisningen igår var nåt jag aldrig glömmer, helt amazing. Att dansa och stå på scen gör mej så sjukt jävla lycklig! Men mer text och bilder kommer sen! Nu ska jag strax iväg på dans nämligen, blir där till halv 9.
Annars har dagen varit sjukt chill, länge sen jag skrattade så mycket som jag gjorde åt Idas, Saines och min egna kärlekslåt vi skrev på engelskan, helt sjukt. Hade simning idag också, var väl helt okej. Och såklart, massa julfestövningar.
Men nu måste jag ruusa!
Pusss på eer!


The stage belongs to us

Heeej! Sitter och dör lite, är så nervös att jag inte vet vad jag ska göra riktigt. Det är ju så, det blir värre med åren. Iallafall för mej. Pressen ökar, man måste vara bra. Åååh. MEN, lyckan att stå på scen slår dock ut nervositeten totalt. Ikväll kommer jag vara så jävla glad att det inte finns ord för det, ikväll kommer jag leva.

Annars har dagen varit grymt chill. Har övat på julfest, varit till Nyan och slutat halv 1. Efter skolan stack jag till stan med tre finisar, Saine, Ida och Malin D. Länge sen det var vi! :') Vi fikade och gick runt till lite olika affärer och fixade grejer, samt skrattade som fan.
Sen var det julfetsövning i skolan igen, vad jag GARVADE! Haha, ojoj.
Nu ska jag strax äta middag och packa ner alla dansgrejer. Och ikväll, klockan 19.00 är det dansgala på Alandica! Ni får jättegärna komma och titta! Det blir en jäkligt omväxlande show, själv är jag allt från snöflinga till en ond tanke i någons huvud till en arabisk magdansare.
Är du 95:a eller yngre kostar det 5 euro, är du äldre än det blir det 10 euro. Välkomnaaaa!

Huuj vad rädd jag är, samtidigt som jag är helt stenfokuserad. Ojojojojojoj, ska nog sluta skriva nu. Skulle kunna skriver en jävla bok om allt detta. :)

PUSS PÅ ER


Just nu, nervös som ett as


Men samtidigt, lycklig så det inte är saant

Genrep och Luciatåg

Tjotjotjooo! Hehe, dansgenrepet gick som jag trodde: Inte så jävla bra, haha! Var så fruktansvärt trött, hade 0 % energi och musklerna var döda. Kanske beror det på mitt minimala matintag idag, hujj! Imorn måste jag äta som en häst! :D Annars var det härligt, blir lycklig bara av att sätta min fot inne på Alandica. Det är nåt med scenen som är så vackert. Alla olika ljus, skuggorna som bildas av dansarna, mörkret som döljer alla hundratals åskådarplatser. Åh.
Efter ett nästan 2 timmar långt genrep gick jag hem i kylan. Såg lite av Luciatåget också och snackade med Janina. Vad jag skrattade när jag såg henne, vi hade stått typ 1 meter ifrån varandra hela tiden utan att märka nåt.
Nu har jag duschat och pluggat lite. Har en klump i magen. Vet inte om det är hunger, stress eller nervositet. Antgaligen alla tre.
Så nu ska jag försöka åtgärda dem genom att fixa lite julfestgrejer, äta och chilla ner lite.
Puss!


Hahah, nån lite passande bild till dagen, tagen på Silverskär

Humörsvängningar

FAN TA humörsvängningar alltså. Idag har jag vissa stunder skrattat så jag trodde jag skulle dö (haha, mest i maten och mellanmålet med mina 2 Malinar) och vissa stunder övervägt att bara gå hem och lipa. Typ. Fyfan vad sur jag var. Kanske berodde på att jag endast ätit några morotsbitar till lunch (var fan är min aptit?!).
Annars var dagen helt okej, hade flera julfestövningar och ägnade en hel mattetimme åt att käka glass, härligt.
Nu stressar jag som fan (vilket jag kommer göra hela veckan typ). Dansgenrepet börjar om en halvtimme. Haha, genrepen går sällan bra så vi får väl se ikväll. Förövrigt så kom min julfestklänning idag, jag älskar den!
Men nu måste jag nog rusa, pusspusspussssss

Lucia

Godmorgon! Gårdagskvällen spenderades i skolan. Julfestövning var det som gällde, JESSUS vad mycket som behöver fixas! Alltså, närmaste dagarna kommer man inte få en enda lugn stund känns det som. Det är skola och julfestövningar och fixande till det och dansgenrep och uppvisningar.. Men jag gillar det! Det är ju nu livet är roligt, haha! Hur som helst, de få gånger det inte var kaos igårkväll var det iallafall kul, och stort TACK till Ella för hjälpen!♥
Idag är det Lucia, tiden går förbannat fort måste jag säga. Tycker iallafall om den här dagen, så mysigt.
Annars är det antagligen julfestövning idag igen, och ikväll har jag först genrep halva kvällen och sen kanske man skulle ta en sväng via stan och kolla på Luciatåget, får se.
Och imorgonkväll gäller det, är så pepp/nervös/lycklig att jag dör.

Hörs senare idag om jag hinner, annars får ni ta och ha en så bra Lucia nu hörni! :)



Streetdance



Här är filmen Ida och jag såg. Den var underbar. Den uttrycker verkligen hela min livsdröm haha! Ett liv i London, fyllt av dans. Kan det bli bättre? Svar: nej.
Det är såhär jag vill leva om några år! (':

Täby


Ahahah, skit bild, inte skarp på ett ställe



Har haft en finfin helg med Ida! I fredags gick vi ut och gick en sväng, hyrde film och kollade på den. Streetdance hette den (TACK för tipset Malin!) och den var grym! Måste visa en trailer sen.
Igår stack vi då till Sverige, för massa julshopping i Täby. Köpte ett enda vanligt plagg åt mej själv, det var nämligen julklappar som stod i fokus. Och nu har jag bara 3 kvar att fixa, SKÖNT!
Hade iallafall jäkligt trevligt, och träffade Andreas Carlsson från Idoljuryn (bilden) för andra året i rad, haha!
Inatt sov Ida hos mej igen, och nu har hon nyss åkte hem. Idag ska jag baka lussebullar, hihi. Och ikväll blir det julfestövning, är till och med PEPP! :)

Hopps ni har haft en lika bra helg som jag har haft!

Stressigt

Tjenaa! Vilken stört stressig dag. Alltså, galet att man inte fattade när man gick i sjuan och åttan hur mycket jobb det faktiskt är att ordna en julfest haha! Men det har ändå gått rätt bra, har till och med varit helt kul. :) Oftast iallafall. Efter skolan stack jag till stan, helt förvirrad. Tog bussen till Strandnäs, fotade lite dunderdans (till ett reportage på svenskan) och snackade med Erica lite. :)
Sen fort in till stan igen, och iväg till skolan. Vi hade julfestövning igen då nämligen. Nu sitter jag hemma och kan äntligen försöka få lite ordning på hjärnan.
Imorn blir det shopping i Täby (eller okej, blir nog mest bara julklappar) med min Ida! :) Det är lite tradition, hehe. Blir riktigt trevligt! Så ikväll sover jag hos henne/hon hos mej, får se lite vad vi hittar på.

Ha det så braa!


Lite gamla bilder







Hallå! Har dansat, käkat och duschat. Nu väntar bildredigering.. Alltså, jag är så arg på mej själv. Varför gjorde jag aldrig nåt seriöst av digibildsprojektet? Jag hade en hel fucking höst på mej. Visst tog jag bilder, men är knappt nöjd med nån. Åh, lovar att i vår blir det nya tag. Ska iallafall försöka redigera lite till på det jag har nu.
Över till nåt annat nu: Idag var sista dansen före genrepet på måndag. NERVÖST! Som fan. Idag var även tidningen (jag saknar er Ålandstidningen!!) dit och fotade och intervjuade lite.
Jajja, nu redigering!
Puss

Så jäkla trött

HEJ. Är så trött så ögonen håller på att falla ihop, på riktigt. Dagen har känts jävligt lång. Men den var ändå helt chill, hade bild och hk och grejer. Sen var det julfestövning också. Lite kaos men det måste bli bra helt enkelt. Nu ska jag strax iväg på dans. Igår var den niice, var så kul att kunna ta i lite igen.
Ikväll måste jag antagligen jobba med digibildsprojektet som jag inte har kommit nånvart med senaste tiden, åh.
Tråkigast inlägg i världshistorien, jag vet, men orkar inte riktigt vara så pepp. Men innest inne är jag det. Är pepp på att dansa, pepp på uppvisning, pepp på julfest.. Men nu vill jag bara sova.


Ett år gammal bild tror jag bestämt.. Alltså vad är detta. Måste skaffa lite nya bilder!

right now, the winter is so damn beautiful


















MK/Lusse?

Tjenatjena. Ganska så duktigt chill dag idag! Skönt det. Var bland annat på besök till yrkes. Har alltid varit säker innerst inne på att vad jag än tror så är Lusse det som gäller för mej. Men nu tvekar jag på allvar. För även om det verkar jäkligt bra så skulle Media&Kommunikation på yrkes vara så jävla kul! Nåt jag verkligen tycker om att göra liksom. Men Lusse är ju liksom.. Lusse. Haha. Det har jag ju längtat efter i flera år fan! Åh vad svårt.
Sen var det 20-minuters finska, film och gympa som gällde innan jag slutade. På gympan dansade vi dunderdans haha! Gick inte riktigt till som på träningarna men, var helt nice ändå. Bara att få dansa lite gör mej helt lycklig.
Nu är jag hemma, tror jag laddar upp lite bilder på bloggen snart, kan behövas.
Ikväll tänker jag dansa!! Nu FAN ska inget stoppa mej, nu ska jag slita häcken av mej i 3 timmar!! Eller kanske inte. Känner mej inte helt bra än. Men dansa, det ska jag! :)

Puss på er


Haha, en bild från midsommar, i brist på annat! Jag och Viktors superdupermegajättegellegulliga kisse. :)

TUESDAY

Tjo! Helt bra dag idag, även om jag låg vaken ett tag i natt med skitont i halsen. Skolan gick smärtfritt och svenskan var ju nästan nice, då vi skriver egna reportage. :)
Efter skolan var jag till stan med Saine och köpte julklappar. Gud vad skönt, fast jag bara har köpt typ 5 stycken känns det som att jag iallafall börjar få lite kontroll över det hela nu, hehe. Sen gick vi till mej och bara låg och snackade. Underbart att bara prata på, och få ur sig allt. Är så glad att jag har dej!
Sen stack vi till skolan på julfestövning, gick nog prapra. Känner en liten peeeeepp!
Och efter den stack jag och Saine hem till mej igen. Garvade helt jävla galet mycket! Nu har jag nyss käkat middag och sitter och chillar lite. Ikväll ska jag väl typ chilla och antagligen sy lite på mina danskläder. Kaanske skulle vara med Saine också. :)





Just det, Edvin är epic! Nöjd nu haha? :)

Gjort idag

* Sytt i hundra år på mina danskläder (och är inte ens halvvägs)
* Beställt julfestklänning (det blev den där enärmade mörkblå, som var till vänster på mitt lilla trebilderskollage, minns ni?)
* Fixat lite bilder till en kalender för 2011
* Letat efter USB-sladden till min mobil i några år (och inte hittat den)
* Varit ute och gått och fotat
* Samtidigt fått fötterna ihjälfrusna p.g.a all snö som for in i skorna
* Dött för att det är så fint ute!

Där har ni vad jag har gjort idag. När jag kom in efter min fotorunda (fan vad töntigt det där lät) så fick jag krafitgt blodsockerfall/återfall av förkylningen/whatever, så mådde inte bra alls. Nu är det bättre men är lite seg. Resten av kvällen tänker jag inte göra ett skit. Tror jag. 


 

2 år

Blev påmind om en grej när jag läste Kenzas blogg idag: Igår fyllde min blogg 2 år! Haha. Herregud.
Fin start fick den, jag började nämligen blogga en dag när jag hade strepokocker, öroninflammation och ögoninflammation samtidigt, haha.
Hoppas iallafall att bloggen har förbättras sen december 2008, för fan vad fult det var då!! Ojoj.
Här kommer lite gamla headers jag har haft genom åren






Hehe, nu blev det bara headers från senaste året.. Men lika bra det, dom tidigare var inget att ha. Ser även att dessa följer ett gaanska liknande mönster, hehehe..


13:34

Tjenahej! Om detta var en vanlig dag skulle jag sitta och ha träslöjd just nu, usch. Men som tur är har vårt kära hemland Finland självständighetsdag idag, det tackar vi för! Hehe.
Dagens planer är nog rätt oklara. Eller har massa grejer att fixa i och för sig kom jag på nu. Nån gång idag/ikväll ska jag iallafall verkligen ta tag i detta att skriva upp exakt vad jag ska köpa till varenda en i jul. Och så ska jag tömma hela min mobil på allt som finns sparat, nollställa den och sen hoppas på att den börjar funka normalt igen. Kameran har nämligen vägrat starta i några månader nu... OCH så ska jag sy på mina danskläder! Brukar hata att sy, men inte när det gäller danskläder. Och speciellt inte nu, när det gäller att sy så bra att jag inte tappar dom och står på scenen i bara underkläder inför 500/600 pers, haha!
Jaja, det var väl det jag hade att berätta jo. Nu ska jag käkaaa. Just det, tyckte avatar var riktigt bra! :) Hehe.
Puss på er!


Vet inte riktigt var skärpan hamnade på denna bild, hehe..

Sharks bay



Tjo! Är bara hemma och kollar på film ikväll, skönt. Efter att ha varit sjuk och sedan dansat järnet känns en chillkväll ganska behövlig. :)
Och ord kan inte beskriva hur underbart det blir att få sova länge imorgon igen! Haha.
Förresten, ingen har väl missat detta om hajattackerna i Sharm el Sheikh. Hemskt! Och lite jobbigt att det var dit jag gärna hade åkt i år igen. OCH lite jobbigt att det var just där jag simmade helt ensam, på djupt vatten ute vid en öde ö förra vintern. Är glad att jag inte vart hajmat. :)

Nu ska jag antagligen kolla på Avatar, känner mej lite SMÅTT efter. Kan inte riktigt förstå det underbara med massa blå figurer men så många har ju sagt att den är bra så antagligen lär nästa inlägg på denna blogg bestå av "ååh vad Avatar var underbaaar". Hehe, we'll see.

Några bilder jag tog igår

Hallå! Underbart att få sova tills man vaknar av sig själv idag, haha. Behövdes verkligen.
Känns lite (jätte) tomt att inte ha nån dans nu. Vill göra om igår igen och igen och igen. :) Nåt jag glömde skriva var också att vi dansade till Love the way you lie, vilket har varit drömmen sen i somras typ. Åååh. :'D
Idag är det söndag, vilket borde betyda ångest men det gör det inte! Woho, galet skönt att vara ledig imorn.
Idag har jag köpt lite julklappar och varit till mormor och morfar och även träffat lite kusiner och kusinbarn. :) Vet inte riktigt vad som händer mer idag.
Jajja, ha det så fint nu iallafall!

Här kommer lite bakom scenen-bilder från igår :)


Haha, naw!




HAHA, nej vadå skit på linsen?










ALLT LJUS PÅ OSS

Lycka. Inget ord beskriver bättre mitt humör, min känsla just nu. En glädje som skulle kunna bära mej några varv runt jorden, en glädje som gör att jag bara vill rusa ut på gatan och vråla och hoppa och dansa. Att uppträda är nåt jag måste få göra, det är det som ger mej ny energi och får mej att må bra. Jag är kanske inte den som tar mest plats annars, därför är det så underbart att stå på scen. Allas ögon på sig. Där kan man bli någon annan, där kan man vara precis vem man vill. Där ger man allt och får så mycket tillbaka.

Puh. Skönt att få det ur sig. Har egentligen ett ton energi till, men. :) Detta gäller inte bara ikväll, utan alla uppvisningar jag nånsin haft. Känslan är alltid densamma.
Lite mer neutralt om ikväll då, så gick det fint! Det vart fullsatt dessutom, woho! Och tack Tonja, Tara, Gabbi, Maria och alla andra som hjälpte mej med mitt platta hår, haha! Efteråt stod jag och snackade lite med mina kära ÅMI-dansvänner. Nu peppar vi som fan för uppvisning på Alandica! Hihi.
Yesyes, nu är jag osäker. Chilla eller inte chilla, det är frågan. Jaja, får se vart.. vinden bär mej tänkte jag säga, men det lät ju lite lagom märkligt.
Jaja, ha en bra kväääll iallafall!




Just nu, glaad och med lockigt hår :D Haha, så vill jag alltid ha...

Nu faaar jag

Och lever mitt liv som jag vill leva det: Dansandes, på scenen!
Har inte fixat mej såhär mycket sen... minns ej. :) Foundation och kajal och highlighter och jessus..




Genrep klart, uppvisning nästa!

Tjenahej! Har varit på genrep i fyra timmar nu. Det gick bättre än jag hade tänkt mej faktiskt! 140 dansare borde ju innebära kaos men tycker ändå allt vart riktigt bra! Kul var det också. Speciellt när supernördarna jag och Tara stod typ en halvmeter från fotografen från tidningen i världens töntdans, haha!
Nu är jag rätt pepp för ikväll. Men ingen nervostitet än heller.. Skönt det, haha. Förra året inför en uppvisning med ÅMI kunde jag knappt äta den dagen för jag var så jävla nervös, hoho.
Jajja, nu ska jag packa lite dansstuff, käka middag och sen dra iväg för att (detta har jag skrivit minst två gånger förut) uppleva de där underbara minuterna på scen


10:13

Godmorgon! Jobbigt att va uppe såhär tidigt, hehe... Igårkväll kom Saine hit, vad trodde ni vi gjorde då? Skrattade såklart, åt allt och inget. "Nu faan vill jag bara flytta till Norge, skaffa mej en norsk man och bara "nu går vi uut i pulkabacke me barne!" Hahaha, alltså jag vet inte!

Idag ska jag då dansa och dansa och dansa. Och ikväll är det uppvisning i Strandnäs, känn er välkomna att titta! Mår dessutom bättre idag, känner mej fortfarande lite krasslig men inte som tidigare dagar! :)
Nervös är jag inte heller, all min nervositet är koncentrerad till tisdagen den 14:de december, hehe... :)Dansgaaala!
Jajja, kul som fan ska detta bli iallafall! Skriver säkert senare idag, efter genrepet. 
Pusspusspuss 

17:42

Hej igen och taack för era kommentarer. :) Borde bli bättre på att skriva ut hur kul det faktiskt är att få dem. :)
Efter senaste inlägget kastade jag mej i soffan med en filt, iPoden och Hallelujah på = sova. Sköönt. Sen kom Saine förbi, vi satt och pratade och gapskrattade i två timmar, som bara flög förbi. Tack för sällskapet. (:
Nu är jag återigen rätt slö och hängig. Nån partykväll lär det ju inte bli.. Hehe, kanske går och sover igen nu, eller kollar på film. JUST DET, Idas blogg påminde mej om some good news: Vår klass vann rockoffpass! Kommer inte ihåg vad det är för tävling vi har deltagit i (?) men sjukt nice att vi vann iallafall. Jag har nog fan aldrig vunnit nåt jag. Jaja, ha en finfin fredag!


Här har ni det som jag ska shotta ikväll! Haha... Allt för att va pigg till imorn. :)
(Tack Hanna för alla tips!)


FROST















Hoho, det tog på krafterna att redigera och ladda upp bilder... här är tjejen med energi alltså!! Haha, nu ska jag sova. Vore gulligt att hitta lite kommentarer när jag loggar in igen? :)

031210

Gårdagskvällen var asig, har nog aldrig varit så färdig alltså haha. Helt slut i skallen, förbannad, trött och ledsen. Idag är det inte lika illa, i och med att matteprovet är gjort! Gick och skrev det vid 9, stannar hemma resten av dagen. Vissa frågor gick iallafall helt skrattretande dåligt men annars gick det nog bra, FAN VAD SKÖNT. Nu är jag hemma och är helt slut. Ska nog ta och kolla på oc eller någon film. Skönt att ha idag + ytterligare 3 dagar ledigt nu iallafall.
Så från och med nu blir det VILA, C-VITAMINER och... (vad mera hjälper när man är sjuk?) .. HALSTABLETTER! Hehe. För imorgon måste jag vara på topp! Ska dansa massor och även uppträda. Oh help me. Men kul ska det bli, även om jag har feber.
Jaja, hörs sen! :)




Usch

Fysatans helvetes jävlar vad jag hatar matte för tillfället. Och typ allting annat. Åh. Idag har jag skurat och rengjort badrummet och dammsugit hela huset nästan, fyfan. Och ni vet hur det är, när man är på dåligt humör så går det dåligt och då blir man på sämre humör och då går det ännu sämre, och sådär håller det på. Så var det för mej. Doppade håret i det skitiga vattnet, spillde ut det på golvet, sprättade vatten över min tröja, tappade dammsugaren ner för trappan, slog tån i väggen... Haha, började fan garva nu för att det är så jävla tragiskt. Sen var jag på dans också, jag och Celinda var båda sjuka och jag mådde inget vidare alls, uschusch. Efter den skjutsade/gick jag med gulleCelinda till stan (hehe, vilken jävla mästerchaufför jag var!) och så käkade jag hos farmor. :) Nu har jag duschat och dampat på matteboken. Har prov imorn och senaste provperioden slutade för 3 veckor sen, kul. Känner mej helt slut och vet inte om jag far till skolan imorn. FAN vad jobbigt allt är nu, alltså satan.
Hoppas ni är gladare än mej, förlåt för detta inlägg.



Försöker liva upp mej lite med bilder från lemböte, två av de underbaraste veckorna jag varit med om. Men vafan.. började ju bara sakna det mer

Dagsverke idag.

Godmorgon. Gick nyss upp. Inatt hade jag feber tror jag, mådde jäkligt dåligt och fick frossa. Och idag känner jag mej sjukare än tidigare. Blää. Höll ju på att bli frisk i söndags/måndags och nu blir det såhär igen. Jaja, helt insane hur underbart det var att sova länge imorse iallafall. Nu ska jag ta och börja med att rengöra ett badrum, wohoo.. Efter det blir det dammsuga, mat, kanske lite matteplugg och sen dans. Måste på dans idag, fast jag inte är så där överdrivet i form. Vi har övning med alla grupper som ska vara med i en dans på uppvisningen och jag kan inte missa det. Jaja, ska hur som helst bli trevligt att fara dit. :)
Hoppas ni får en fin torsdag :)




Stress!

Hej! Haha, såg att det var officiella chilldagen på facebook idag. Min dag blev allt annat chill sen jag bloggade senast. Hade planen klar, skulle fara på vanlig dans. Så upptäcker jag att det är dunderdans samtidigt. Tänker att nä, jag kan ju danserna där! ... Tänker om. Det kan jag ju fan inte alls. Så det blev att riva ihop middag och käka på en kvart, stressa sönder, kasta sig på cykeln och raca iväg på dunder! Haha. Ångrar det inte iallafall, behövde verkligen den träningen! Och herre min tid vad kul det var! Haha! Åh, jag är kär. I att dansa. Surprise surprise. Bestämde platser, övade dom gamla, lärde mej en ny och skrattade.
Efter det skyndade jag iväg till dansskolan, en timme sen. Men min danslärare sa att jag inte behövde repetera våra danser mer och att jag skulle fara hem och vila. Så jag fick mina danskläder (som jag ska börja sy) och drog hem. Ni ska veta att det tog emot att se danssalen och dansgruppen och sen måsta gå därifrån.... Hihi, buhu.
Men känner att det var bäst. Nu ska jag ta det luuugnt. Duscha, lyssna på julmusik, dricka glögg. Se på oc halva natten (eh, eller lär ändå däcka senast 12 så trött som jag är, hehehe) Har ju dagsverke imorn, VILKEN LYCKA!! Ska bara vara hemma och dammsuga och städa, men får sova hur länge som helst.

Och jo, förlåt för mitt danssnack. Ni kan skippa läsa det om ni vill. Försöker att inte skriva om det så mycket (heh) men det är en så pass stor del av mitt liv att det vore konstigt om det inte stod om det i bloggen som ju handlar om.. mitt liv. :)
Jaja, ha det så fint, puss!


Haha, nån slags inte så förberedd bild som Janina tog i studion på Ålandstidningen! Saknar deeet!


RSS 2.0