ME










Fotograf: Saine. Modell: Gandalf. (höhöhöhö)

Haha dessa fem är i princip dom enda som jag vågar publicera av alla som Saine tog på mej här om kvällen. På resten av dem ser jag störd ut eller så orkar jag typ inte hålla mej seriös utan slirar bara till allt, hehe. Undrar verkligen, är jag den enda som hatar att posa på bilder? Som bara vill räcka ut tungan och kolla i kors istället? Haha, tycker iallafall det är jäkligt svårt att bara "se normal" ut, och ännu svårare, "se snygg ut". Hehe :)

Det är valborg!


 
och våren är här, så idag invigdes min älskade läderjacka, wohoo



Och imorgon är det maj, och jag älskar det!
Idag har varit rätt bra. Förutom att jag och Saine var hem till mej på rasten, och just när vi står i mitt rum och allt verkligen börjar faila på riktigt så märker vi dessutom att lektionen börjar precis då.
Vi orkade inte ens springa tillbaka, så vi vart ganska sena, ehe.
Efter skolan skulle jag ha varit med Edward men han vart sjuk.. Krya♥
Så då gick jag till stan med Saine och Ida istället. Vi fikade och gick runt lite.
Ikväll händer massor och jag har inte riktigt koll. Ska först till Emma och så kommer Emelie och Fredric, GILLAS. Sen sticker vi ut nånstans antar jag. Hoppas det blir en nice kväll iallafall.
Imorgon klockan 12.15 är det dansuppvisning utanför Sitkoffs! Be there! Fan vad peppad jag är, wohoo!
Men nu ska jag fixa mej lite, ha en bra kväll!

pink





Tjaa, Saine är här för tillfället. :) Vi gör inte så mycket, sitter och flabbar och sånt. Förvånande?
Senare hittar vi kanske på nåt.
Förövrigt så gick dansen rätt prima idag, eller ganska.
Imorgon är det vaaaaalborg!
Och på lördag första maj, herregud. Vad tiden går. Då har vi dunderdansare uppvisning på stan, kom och kolla! Fyfan vad kul det ska bli!
Men nu ska jag vara lite social här, bye!♥

Lusse, dans och lite till

Tjo!
Dansen igår var pepp. Haha, kände att jag bara måste dansa ut allt, så jao, jag försökte med det. Men före sista 1 och 1/2 timmen så var alla redan så slut så då satt vi bara helt uppgivna och garvade åt varandra.
Hursomhelst längtar jag till nästa vecka, då vi dansar på skolmusik! Och Ella och jag solo... Jag kommer DÖ. Men kul som fan ska det bli!
Idag var en av våra längre dagar, men jag överlevde fint. På teckningen var vi till lusse, och jag dog lite... Trodde nog det var fint, men inte SÅ JÄVLA NICE! Alltså, om man jämför med ÖHS, så är det som att jämföra ett... ruttet campingtält med ett 5 stjärnigt hotell! Vill gå ut åttan, nian, och börja där NU!!
Haha, vi kände oss som små dagisbarn i en leksaksaffär när vi gick runt där typ.
Hur som helst, om ett tag är det dans som gäller, lovely!
Men att, vi hörs!

Nu gör jag som Ella och snor lite danspics som Emma tog igår, härifrån är dom www.emmamathiilda.blogg.se





Igår och idag

Tjooo! Urusel uppdatering senaste dagarna, jag vet! Har så fullt upp bara.. Ska bättra mej, bara jag får tid.
Igårkväll var nice, efter inträdesprovet var jag med Saine igen, vi var ut och fotade. Mycket trevligt var det.
Idag var superbra, tills Saines och min fail kom på simningen med gympan.. Allt vi gjorde failade, och värst var det när Saine bara "ÅÅÅÅÅHHH!!" och samtidigt nästan sjönk ner under vattnet, och sen började hon garva så jävla hårt så hon for ner helt och hållet under ytan, haha. Sen fick hon dessutom världens kallsup och fick ingen luft typ, haha!
Efteråt var Ida och jag ut och doppade oss i Slemmern, FYFAN!!!!!!!!!
Nu efter skolan var jag med Saine, vi bakade lite grejs och såg på film.
Ikväll är det ÄNTLIGEN dans igen! Shit vad jag har saknat den.
Så tyvärr, dålig uppdatering ikväll igen.. Ska bättra mej imorgon!
Hörs!




17:34 , tisdag

Hej, hinner bara blogga lite snabbt, Saine och jag ska till dansskolan strax! Hon ska göra inträdesprov, woho! Känner att det kommer gå fina fisken. :)
Haha, kommer inte ens ihåg mitt eget inträdesprov. Tror inte ens jag visste att det var ett.
Jaja, så har lite bråttom nu.
Idag har iallafall varit superchill, och inga läxor har vi, yeah.
Annars är allt annat också bara fiiiiiiint. :)
Efter skolan var jag med Saine och Edward, det gillas. :)
Men att, vi hörs senare! Pusss


HEJ

Ännu en gång, (kanske typ femtionde, heheee) fick jag ett ryck och bytte header. Är inte fullt nöjd, den vart lite.. flummig, men tycker den får duga ändå, blev så trött på den gamla. Vad tycker ni? :)

Just nu sitter jag och Ida här och chillar och har det trevligt. Vi är ÄLGAR!
Ikväll har vi varit ute och spanat på djurskit och kantarellenplastpåsar i stoooraskoogen, hoho.
Charmigt!
Men att, vi hörs imorgon!



trääning



Hello. Träningen med Emelie var riktigt nice tycker jag! Och jobbig. Men det kändes bara skönt att kämpa lite igen, efter att inte ha gjort det på hela helgen. Så det fick tummen upp, haha.
Nu sitter jag och chillar för fullt. Ska strax ut i skogen med Ida, haha. Naturdagbok...
Förövrigt måste jag erkänna att jag är lite... oinspirerad till att blogga. Jag vill blogga, men jag kan inte! Gash, måste ut och fota. Då jävlar!

som en jävla DÅRE

Hallå! Måndag idag, men den har gått förvånansvärt lätt! Har knappt tänkt på att det är måndag, jessus.
Fick äntligen mitt fantasyprojekt redovisat och överstökat, puh. Jo det gick bra för oss, jag babblade på om nån Paddie som Einar hade skrivit om, och sa "hon" flera gånger, fast det tydligen var en kille. Hehe.
Jajja, och syslöjden var hemsk. Vissa undrar man ju över... Blev så jäävla arg.
Yesyes, efter skolan gick jag till Janina dit även Saine kom. Vi åt cheescake som vanligt, hehe. Sen satt vi bara och pratade och skrattade som dårar.
Igårkväll var jag med Ida på match som sagt, den gick ju superfint, HEHE! Var lite med Emma och Cia också, ojoj vad garvande det var.  
Sen efteråt träffade jag Edward en liten stund :) och efter det hem och fixa på fantasyprojektet som en dåre! Fan vad jag är "dåre" hela tiden, hehe.
Sen på kvällen kunde jag inte sova, plus att bror min måste in till akuten. Så blev uppe ganska sent, och imorse var det risigt. Är det fortfarande men, hehe.
Ikväll är det ingen dans (inträdesprov) och jag döööööör saaaaktaaa boooooort..... Ja fyfan vad jag behöver dansa nu. Men ska träna iallafall, jag och Emme ska förhoppningsvis på Bosuboll? Tror jag det var, blir nice som fan iallafall! Resten av kvällen blir väl chill, och FOTA till digibildsprojekt.. Det går lite åt skogen.
Men att, vi hörs senare!


ÄLSKAR den här



iyaz-bulletproof

NICE

Tjoo! Nyss hemkommen från Emelie och Fredric. Har haft det sjukt nice! Igår så var även Budda med ett tag, det gillas. Vi käkade, satt och bara asgarvade, åkte moppe och såg på The Notebook.
Det var så jävla kul att köra moppe igen, har inte gjort det på ett år. Att bara åka längs med vattnet som var helt spegelblankt, aah. Härliga grejer. Och filmen var så jävla fin, jag och Emme snyftade som dårar när den var slut.
Efter det tog vi våra grejer och flyttade oss till gäststugan eller vad man ska kalla det. Där satt vi och käkade godis, pratade om allt möjligt, lyssnade på underbar musik och skrattade så vi dog. Fan vad nice det var! Vid lite över 4 somnade vi, och sov till halv ett. Emelie och jag fick grov ångest, haha. 
Sen gick vi och käkade frukost och sen såg vi på Harry Potter, haha!
Humorn har somvanligt var lägst nivå alltså. Jag bara skrek av skratt när Martin satt på sin stol, helt plötsligt mumlade fram typ "aj fyfaaaaan" och bara ramlade ner på marken. Jag måste härma det minst tre gånger innan jag kunde sluta garva åt det!
Nu sitter jag och skirver som en jäva dåre på ett fantasyprojekt som ska va inne imorgon. Men nu är jag strax klar! Då blir det duschen, och sen ska Ida och jag på IFK match. :)
Har iallafall haft en superbra helg, woho. Alltså, jag läste lite gamla blogginlägg från i höstas förut, och jag mådde ju verkligen inte bra då alltså! Nu är det som att det har vänt, livet känns så jävla bra nu! :)
Ha det, puss!


Lördag, 24/4



Heeeej! Ursäkta för ingen uppdatering idag! Har verkligen ingen ursäkt heller, men jag hoppas ni söta läsare förstår ändå, haha. :)
Nu ska jag skriva ihop en liten text iallafall.
Igår kväll for jag och Ida till videocorner och hyrde film, Wallander såklart. Sen köpte vi massa godis och for till henne och såg den. Det vart lite skrik och sånt, hehe. Den var verkligen rätt asig ibland. Sen satt vi bara och babblade och skrattade, har saknat dej. ♥
Idag chillade jag först på förmiddagen, satt ute i solen och stekte lite. Sen var jag med Edward. :) Det var mycket nice det! Efter det for jag en snabbis hem till Ida, och nu kom jag nyss ur duschen. Ikväll ska jag ut till Emelie och Fredric, och förhoppningsvis kommer väl Emma också! Det blir sjukt trevligt det med. :)
Sen sover jag hos E&F, med lite tur ska vi äntligen sova i en av deras stugor nu! Har planerat det i ett år typ haha! Det kommer antagligen att bli, precis som alla andra gånger, sjukt slir och jävligt kul.
Så att ja, ska fortsätta ha en toppenhelg, hoppas ni med har det!
Pussss

Lite superfina grejer


Dance

Hej! Först vill jag tacka och bocka till söta Janina, som utsåg mej till veckans blogg,wooh! ♥ Mycket trevligt.
Denna dag har flutit på, och varit ganska så chill. Vet inte om jag gillar eller hatar min och Saines nya humor/failnivå, haha.
Efter skolan var jag till avancia med Malin D, Ida, Saine och Saga. Vi dansade som fan! Det var sjukt kul! Och resultatet för mina och Malin Ds gymnastiska skills ser ni här!


haha, Malin måste ju va sjukt stark som kan hålla upp mej sådär! I bakgrunden skymtar Ida, som hjälpte oss, haha. Fotografen är Saine!

... sen gick allt dock åt helvete :D

Hursomhelst, var det mycket nice. Gillar vår egenkomponerade dans till Baby - Justin Bieber. Fina grejer!
Nu sitter jag och chillar, snart middag. Denna fredagkväll ska nog faktiskt spenderas med rätt mest chillande. Ska till Ida och se senaste Wallander, sånt gillar vi också!
För övrigt tror jag denna helg blir ganska great!

lyssna :)

Timbaland ft Katy Perry - If we ever meet again

senaste veckornas drug!

Tjo.

Idag var, som alla torsdagar, lång. När man vänjer sig vid korta chill dagar är 8-3 ganska... asigt. Men jag överlever. Fysikprovet gick DAMN GOOD, och förhoppningsvis engelskan också.
På rasten var jag och Saine somvanligt till mej, och när vi står i köket hör vi plötsligt hur dörren öppnas och Ida och Malin D smyger in, i ett försök att åter igen skrämma oss. HAH!! Busted! Skönt att äntligen få slippa hjärtattacken man får varje gång dom jävlas. Sen satt vi alla runt matbordet, käkade glass och hade vilda diskussioner om Hugh Grant. Haha, Malin D filmade allt, och skulle så jävla gärna vilja ladda upp det på bloggen, ni skulle se hur vi skrek! Men vi får se.
Efter skolan var jag till Janina med Ida och Saine. Vi åt världens underbarste daimcheescake igen, pratade och skrattade. Mycket trevligt. :) Sen for jag på dans, gick inte sådär lysande idag. Igår gick bättre. Haha, gillar min och Celindas övertrötta diskussion efteråt: Jag: - Alltså.. Min svullna lilltå ser fan helt rund ut. Celinda: - Min ser ut som en ostbåge! Jag: - Då är fan min en ostboll!
Haha, så går det efter hundra års träning.
Nu har jag suttit och skrivit klart den jävla bokrecensionen, puh! Nu är det dags för dusch.
Livet känns för övrigt ganska prima just nu. Ända som fattas är sol och 10+ grader. Men det kommer väl det med.


Vi hörs senare!



Grattis!

Förresten, grattis Hanna och Amanda! ♥ 15!



Haha, failade med paint, därav storleken och mellanrummet.. Men det är väl tanken som räknas..? Hehe. Hoppas ni hade en great b-day iaf!

Saine är bra somfan

Woah, gillar denna dag skarpt, då enda lektionen vi hade var en halvtimme oseriös gymnastik! Som bara ägnades åt att springa och anfalla en gigantisk mjukboll.
Resten av dagen gick åt till att kolla på teater på alandica, Anne Franks dagbok. Den var faktiskt bra, fast man väntade typ mest på att det riktigt spännande skulle hända, och det.. hände aldrig, hehe. Men den var ändå rätt gripande, skulle faktiskt inte vara så jävla kul att leva där och då, under Hitler-tiden alltså. 
Sen hade vi även en timmes rast, det gillas! Jag och Saine gick till mej och bakade kokosbollar hoho.
Eftermiddagen har ägnats åt att äta och chilla, med Saine såklart. Nu är det först en middag med tortillas som gäller och sen dans! Får se hur jag pallar tre timmar då jag har varit sjuk, men det ska nog gå bra. :)


Drops

Lite upprepning, men tyckte det var så sjukt kul och coolt att fota dessa droppar så.. :)
Kommentarer uppskattas lika mycket som alltid! ♥













TUESDAY

Hej. Underbart kort dag idag, med 9-1.♥ Mer chill kan det nog inte bli. Eller jo, om vi skulle sluppit dubbeltimmen fysik som vi hade.. Men äh, är iallafall jäkligt nöjd att jag och Davidsson och Janina lyckades konstruera vår egna ringklocka, haha.
Efter skolan gick jag och Saine till Mathishallen och köpte cheescake! Mums tänkte vi. Tills vi åt den. Haha, alltså den var nog god, men det var nåt så.. fail. Jaja, sen ägnade vi typ resten av eftermiddagen åt att.. DANSA! Yes, lärde Saine de flesta av våra dunderdanser. Åh vad jag vill ha träning nu.. Så sjukt underbart. Hursomhelst, gick det fint. :) Sen tog vi en drös med galet fula bilder, och såklart hann vi även hoppa lite på studsmattan.
Nu sitter jag här och har nyss ätit middag. Känner mej rastlös och så. Livet är rätt fint, men jag är så otålig. Vill bort, vill resa, parta, ha helg, åka till E&F, ha sommar, DANSA, ha uppvisning... Och nu sitter jag här, lite småsjuk, lite småfrustrerad. Woho.
Nä, ska nog dansa lite nu och sen pallra mej ut och gå. Eller bjuda på en till bildbomb. Vad tycker ni?
Haha, nu får jag säkert inga kommentarer men.. :)
Men iallafall, ha det fint alla!
puss


Haha, kan ju inte säga att bilden är oredigerad.. men ÄR MITT HÅR BRUNT?! Ser ju fan ut så. Hur skulle det va om jag hade så på riktigt tror ni? :) Fast vågar nog inte, känner mej så blond, haha.


update.

Tjo. Går på panadol för tillfället, mår alltså lite bättre. Halsen är dock fortfarande jävlig.
Kvällen har varit ordentligt chill, har typ bara ätit, varit här och försökt sova lite.
Det vart även en liten bildbomb, ni är supergulliga om ni kommenterar. :)
Nu ska jag också ta och säga grattis till dräparn, 15 år idag! ♥
Haha, nu var det väl typ ett år sen vi upptäckte "dräpar"grejen? Haha, kul som fan var det iaf. :)
Obs, gamla bilder från typ första digibilden.




Hello spring















:)

Varför är alltid rubriker så fans svåra?

Hej alla. Kan säga att jag inte mår så där jättegreat just nu alltså. Jäveln som jag har varit utan i ett år är tillbaks tror jag, nämligen feber-förkylning, woho! Mår som ett as.
Skoldagen har hursomhelst varit ganska så smärtfri för att vara måndag. Jobbat med bokrecension om en bok vars innehåll jag glömt, ägnat två timmar åt att sy en tomteluva på en glad smiley, dansat med Saine och mått dåligt. Ganska blandat och random innehåll för denna dag alltså. På tyskan trodde jag att jag skulle smälla av, var så helsikes slut.
Nu sitter jag invirad i en filt och med mjukiskläder på. Ingen dans blir det ikväll, fan. Men ska se till att bli friskare till imorgon! Slänger kanske upp nån liten bildbomb senare ikväll också. :)
Ni får ha det så bra så länge!


Halsont, blåmärken och DH

Tjaaa. Kom just ur en lååång dusch, nu känner jag mej äntligen orisig igen! Haha.
Min hals är åt skogen, aj pippi säger jag bara. Vill inte bli sjuk, vill inte bli sjuk, vill inte bli sjuk.
Det känns lite som en ondsinnad nål som sprutar ut syra.. :) Haha, skoja men ont tar det.
Förresten, mina knän är fulla av stora blåmärken från dunderdansen igår, och alla känsloladdade.. fall ner på marken, hehe.
Nu sitter jag och försöker läsa lite på min bok till recensionen imorgon samtidigt som jag glor på DH. Ni kan ju gissa vad som prioriteras, hehe.
Jaja, imorgon är det måndag och det känns underbart!
Hoho.
Hursomhelst, hörs efter skol-fanskapet imorn!


Risigt.

*Promenad
*Steka
*Musik till iPoden
*Peppa och ta mej samman inför skoldagen imorgon
*DUSCHA
*ansiktsmask, salva och 1000 andra såna grejer

.. Är precis vad jag behöver nu! :) Är nyss hemkommen från Celinda, och som ni ser på tidigare inlägg slirade det ganska så ordentligt där. Vår humor är av det ovanligare slaget skulle jag säga. Faaaan vad jag garvade iallafall!
Vi hade det himla trevligt jao. Igår fettade vi oss, fixade pics, garvade och såg på film. Idag låg vi ute och stekte, tränade lite hehe, och fixade ihop en egen dans till kung fu fighting! När vi är klara ska jag ladda upp filmen här. ;) Nu sitter jag somsagt och känner mej jätterisig. Och har ont i halsen, KOM INTE OCH SÄG att jag börjar bli sjuk.. Jaja, nu ska jag göra nåt orisigare än att sitta här.
Ikväll vet jag inte vad som händer, kommer antagligen vara trött som en ko. Så kanske bara blir älskade DH och sånt mys.
Jaja, vi hörs senare!


finn tre fulingar



notera att jag surfar på mig själv.

.


@ Celindas place

Sitter med Celinda och fettar mej med glass, grädde, banan och chokladsås samtidigt som vi fixar bilder, tar bilder, lyssnar på musik och gapskrattar åt det mesta! T.ex. "Alltså ett svenska fel som är såå irriterande är "VART bor du?", "VART ligger Åland" osv.." Svar från Celinda: "Jaaaaa, och typ... "Vart ska du?" " Tystnad.... Hahahhaha!
Okej, nu fattar ingen men som Celinda säger: Det hör lite till min image att ha lite randomförklaringar som ingen fattar. Hehe.
Tidigare var vi ut och fotade och sånt och käkade middag. Nu sitter vi somsagt och slirar som fan, och sen får vi se vad som händer, har lite planer, hahaaaa.


Senare kommer förresten en liten bildberättelse med galet fula bilder på oss! Woho! Här får ni ett smakprov, som också visar hur bra vår humor är!



drops of music









inspiration till dessa bilder fick jag från www.eexx.blogg.se , jäkla bra fotoblogg det!
Hursomhelst, kommentarer vore gulligt?♥ :)

what's worth the price is always worth the fight

Hej, jag är rätt så megalycklig just nu, fyfan vad allt känns braaa alltså!
Dunderdans i tre timmar hade jag nyss, och det var den roligaste träningen på länge! Är så jävla svettig nu, haha. Vi ägnade kanske en timme åt IMPROVISATION (stavning?). Alltså att man helt själv får komma på nån dans till en låt, och det var så DAMN underbart! Tänk er att göra det till Beyonce's Halo. Det var just vad vi gjorde.
ALLA känslor ut! Man bara kör slut på sig själv tills man inte orkar mer.
Spelar ingen roll vad man gör, man kan hoppa, flyga, rulla, kasta sig ner på marken, gråta, springa, snurra, tänja, ALLT! Var ju som hårdträning och psyk-terapi i ett.
Sen gick vi också igenom alla danser till nästa uppvisning, som äger rum första maj. Woho, det gick nog finfint.
Alltså, vad jag älskar det här. Dans är mitt liv!:)

Nu har jag nyss käkat lunch och nu kallar duschen. Sen ikväll far jag ut till Celinda och sover där somsagt, känner att det kommer tas en miljon fula bilder, garvas som fan och bloggas maybe? :D Nice kommer det bli iallafall.
Förresten, nu måste jag berätta om min fail när jag kom hem från dansen idag. Ytterdörren vår var låst, så jag ringer automatiskt på ringklockan och väntar. Då kommer jag på att min bror har ju stukad fot, och jag kan förfan inte låta honom springa och öppna! Så jag kastar mej efter nyckeln, rusar till dörren och sliter upp den, kastar mej in och gallskriker: "DU BEHÖVER INTE ÖPPNA DÖRREN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" ..... och får inget svar. Det var nämligen så att ingen var hemma. Hahaha, det tog ett tag för mej att sluta skratta åt mej själv där ute på trappan.

Nä men hörni, nu duschen! Hörs later



17 april 2010

Uäää, godmorgon. Är tröttttter. Men det ska snart ändras, för om en liten stund är det tre timmar dunderdaans som gäller! Det gillas.
Gårdgaskvällen spenderades som sagt först med Ida och Saine. Vi skulle till nån fest, men det vart ju inte riktigt en fest det, hehe. Istället vart det grillning, brända korvar och beatboxing (?) Haha. Och såklart vår rekordstörda humor. Så det var rätt mysigt iallafall.
Sen stack jag, Saine, Ida och Emma hem till mej och fettade oss, hoho.
Yezyez, senare idag ska jag nog ut till Celinda och sova där, det blir supernice. :)
Ni får ha en bra lördag nu!



Säger det igen: Dance like nobody's watchin!

Tjoo. Dansen var härlig, men pinsam. Eller ja, testa själv att gå tvärs över ett rum, och försöka se galet sjävsäker och glad ut och shaka till musik som inte finns, medan alla kollar, eheee. Haha, men det får man ta om man ska bli a good dancer. :)
Annars var den himla rolig. Imorgon körs det igen, tre timmar! Sen ska jag ut till Hammarland och umgås med min Celindaaaa, woho!
Förövrigt älskar jag vädret, det + underbar musik + vårfeelings + danshumör var en ganska lyckad kombination när jag cyklade hem! Väl hemma for jag runt i köket, vilt dansande till Eenie meenie, haha det gillas!
Nu ska jag käka tacos, duscha och sen ska jag vara med Saine och Ida, vi får se vad vi hittar på.
Ha det!


haha numera är denna bild rätt gammal, hursomhelst så är den från en av de bästa uppvisningarna nånsin, alandica julen 09. Woho vad kul det var!

igår, idag, nu, ikväll.

Hallå. Alltså, fint med vulkanutbrott som täcker in hela europa med aska? Fint att ett sånt utbrott kan hålla på i flera år. (!!) Fint att min pappa är fast i Portugal. Fint att åka tåg eller buss hem därifrån, haha. Ojoj, inte kul det här inte.

Hursomhelst, denna dag var oerhört chill. Speciellt när sista timmen fick spenderas ute i solen, chillandes som fan!
Åh, vad jag ÄLSKAR våren. Finns inget bättre. Nästan.
Gårdagskvällen var sjukt kul, och så klart (det är ju mej och och Saine det handlar om) otroligt RANDOM.
Var runt överallt och kollade lite, drabbades av det ena och det andra, skrattade tills vi dog, kom på helt sjuka fantasier, och just det, Noll Disciplin tyckte vi var härliga! HAHAHA. Tack för den kvällen Saine! :)

Nu sitter jag och funderar hur länge det tar att cykla till strandnäs. Tänker nämligen vara lite duktig och cykla istället för att bussa. Hahah. Därute väntas en timme daaans, i LOOVE.
Ikväll händer nog nåt kul, skriver senare!
pussss




dagens:







me♥ringar.

Skjorta+leggins från HM, linne från gina, halsband från Kappahl, klocka från Wickströms och ringar från HM och Glitter. :)

Nu ska Saine och jag ut och busa. Tar en sväng förbi alandica för att kolla två band som spelar där typ? Hehe, vi fick ju gratisbiljetter så.
Förövrigt så gick dansen waay much better today, haha! Tur det.
Men nu ska vi fara, cya!


Omväxlande/random/fail/great/IDAG.

Hallå. Alltså fyfan vilken random dag! Mitt humör har gått uppochner som nån slags katapult (?) idag och ibland var allt så tröttsamt att jag bara ville gråta och ibland var allt så lysnade bra att jag sjöng och dansade och asgarvade för fullt.
En del av skoldagen spenderades på Alandica (uppvisningsfeelingsx1000♥!!) där typ resten av Åland var... Nä, men en massa åttor och sexor typ? Det var nämligen sjöfartsmässa. Har aldrig varit på nåt mer random. Och Saine och jag fick FAIL och gick omkring och fick allt att bli så sjukt pinsamt och så sjukt jobbigt, haha.
Sen tillbaks till skolan för en massa tråktimmar.
Nu är det snart dags för träning, woho. På tal om det, så var gårdagens träning inte den bästa. Tvärtom, det har nog aldrig i hela mitt liv gått sämre!! Iallafall i slutet. Men trots det var det lätt en av de roligaste träningarna på länge, för det gick så sjukt uselt för oss att jag bara skrek av skratt, haha! Ni skulle se!!
Och i takt med att timmarna gick och tröttheten steg, sjönk även humorn.. Ordentligt. Slutade med att jag satt på en stol och grät av skratt åt min och Celindas idé att göra om vår dans Snöflingor till Havreflingor, och avsluta med att nån hällde i ett gigantiskt mjölkpaket, så skulle alla havreflingsdansare bli en stor jävla gröt!
Haha, jag dog!
Och när det tillsist var dags att gå hem så var jag och Johanna så slut att vi bara behövde kolla på varandra så bröt vi ihop av garv.
Idag är jag fast besluten att göra bättre ifrån mej! PEPP.
Så, nu ska jag fara och ge gärnet liiiite mer än igår.
puss!



vårkänslor, sommarminnen och gymnastik

Tänk så mycket lite vårsol kan göra med oss nordbor. Har varit som i ett lyckorus halva dagen, våren är förjävla underbar ju!

Såhär tillbringade jag min eftermiddag:


haha ignorera att benen ser så fläskiga ut när man lutar dom mot marken






tycker man får bjuda lite på sig, hehhhhh





(bara mobilbilder)

Ja, som ni ser har jag haft det nice. Satt på Idas balkong med henne och åt glass, lyssnade på massor av sommarmusik och snackade om allt mellan himmel och jord. Mest sommarminnen. Om nån inte visste det så var förra sommarn den bästa genom tiderna! Det vart en hel del "Neeeeeej, JUST DET!" "HERREGUD!!" "Ååååh" "Fyfan vad jag saknar det" och "Vad fan tänkte vi på?!" Haha, underbart!
Dessutom gillar jag vår extremt märkliga humor, när vi garvade ihjäl oss åt våra fantasier om att min mobil bara skulle resa sig och gå därifrån, haha!
Förövrigt var skoldagen rätt lugn. Tycker VERKLIGEN att Saine ska bli frisk! :(
Fysikprovet gick nog rätt fint, failade lite här och var men.
På gympan cyklade vi till bollhalla och hade gymnastik! Och det var fanimej supernice! Hade jag inte dansat hade jag antagligen gått på det.
Gillar även mitt och Malin Ds akrobatiska .. eh, lyft? Hon låg på rygg på golvet, och höll i mej i mina axlar, medan jag höll i mej i hennes knän, och då liksom hängde ovanför henne samtidigt som jag skulle göra nåt spagatliknande med benen. Haha det var helt SJUKT! Vi bara stirrade på varann och "Vad fan är det vi gör??!?!?!?" haha, men det lyckades faktiskt typ!
Nu har jag nyss käkat middag och nu är det dans som gäller. ♥

Ha det!

makeup


Det var en som undrade hur jag sminkar mej, och här är svaret. :) Dock använder jag inte alltid alla produkterna, när jag har dom allihopa är det som mest.  T.ex på en dansuppvisning, då har jag massor haha. Men oftast är det foundation och/eller puder, mascara och ett läppfett typ. :)

Hursomhelst, hej. Dagen blev himla fin ändå sen, när jag tillbringade hela eftermiddag ute i solen+fick allt plugg klart nästan! Sen var jag dessutom och joggade i en halvtimme. I och för sig hatar jag att jogga, är så jävla tråkigt, men känslan efteråt är nice. Nu har jag duschat och ätit middag, och nu får vi se vad som händer, ska nog chilla bara.
Puss!

ibland är det faktiskt inte så jävla jobbigt att plugga











Ute i solen, jättevarmt, stekarbrillor, iPod med nice musik.. Överlevde faktiskt en hel matteläxa och fysikplugg utan problem. ;)

i like x 2

The game ft Chris Brown - Better on the other side (Michael Jackson tribute)


Sean Kingston ft Lil Wayne - I'm at war


Den första är sjukt fin (hör på refrängen), den understa är... rätt grym :)

Don't leave me out here dancin alone

Hej, jag säger som Tyra: Jag är trött som en gnu.
Fast det märkliga är att jag upptäckte det nu, när skolan redan är över.
Hursomhelst, det har varit en rätt kort skoldag som ändå blev sjukt jobbig. Saine och jag drabbades av fail. Och nu var den grym, vad jag än gjorde blev det sån enorm megafail av alltihop.. Åh vad jobbigt.
Och imorgon har vi fysikprov och jag har inte läst alls.
Och så måste jag få matteläxan gjord idag, woho.
Jaja, ett plus är att jag egentligen skulle ha blivit kvar i skolan i två timmar till, men fick gå hem istället! Alla gillar vi digibildsprojekt! Så ska nog ta mej i kragen och fota lite nu också! Efter pluggandet..
Nä fy, vet ni vad jag vill göra? Jag vill DANSA. Vilken tur att inget kan hindra mej från det då, kan ju alltid dansa runt och läsa i fysiken samtidigt!
Jag vill ha uppvisning igen. Behöver verkligen energikicken man får av det.
Men snart är det skolmusik, och då jävlar!

pussss




öppet hus

Hej, kvällens dans var rätt jobbig, men nice ändå. Modern dansen gick iallafall rätt bra, så. Det var öppet hus, haha hjälp. Saine och Nikita kom och tittade, och trots mina vilda protester från början så var det ändå lite gulligt att dom kom. :)
Nu har jag käkat middag, duschat och gjort finskan.. Nu är det bara det jävligaste kvar; läsa på fysikprov. Får se om jag orkar det.
FÖRRESTEN, så färgade både jag och Saine våra utväxter igår.. Eller okej, SAINE färgade våra utväxter. Haha, TACK! Såå skönt att få bort den! Vi vann kriget mot utväxten! Det var vår pepp när "orange-oron" smög sig på.. Imorgon blir en rätt chill dag, men sdaömjfgnfglfhn gfa inte orkar jag skriva om den nu.
Haha, sorry. Är trött och har ont överallt. Nästan.
Hade fint, hörs tomorrow!


chris brown

for your love



pretty nice

WOW. Det är måndag och ny vecka. Men det har ändå varit en bra dag idag! Inte normalt. Inspirerad av Janina så kan jag ju skriva lite bra saker med idag:
*Soligt och galet varmt. Kort läderjacka snart!!
*Saine och jag sprang till mej och chillade typ varannan rast, vilket underlättar skoldagen enormt.
*Ida is back in school!
*Saines och min humor, "hej. nämen hallå!!!!"
*Är klar med mitt klädesplagg på slöjden, vilket betyder att jag kan chilla som en dåre.
*Sitter för tillfället ute i solen och bloggar/steker.
*DANS ikväll! (Dock öppet hus.. Aaaah)
*Besöksrekord igår! Jag älskar er!
*Har massa ny härlig musik på iPoden (som dock är död)

Yes, detta gillas! Men såklart dyker det upp massa negativa punkter också.. Men nu låtsas vi som att dom inte finns. Jao, dom där punkterna duger rätt bra som sammanfattning av min dag.
Men hörni att, vi hörs senare. :)



@ Tiran Island 26/02-10



Jo att nä. Jag dör.
Bilden är tagen på ett foto, som i sin tur är tagen med undervattenskamera, därav kvalitén.
Men SHIT vad jag längtar tillbaks..Finner inga ord, haha.
I love Egypt.


Vad ska man välja?

Tjena. Sitter för första gången ever ute i trädgården med datorn! Haha, underbart. Solen steker och livet leker. Eh, typ. Nä, men det är faktiskt iallafall rätt så varmt och skönt.
Idag har jag chillat. Varit och handlat, köpt hårfärg, studsat (haha), och hängt med den här apparaten. (datorn)
Ikväll tänker jag färga min utväxt! FINALLY! Den är helt oacceptabel just nu alltså. Men får se om jag vågar, det failade lite förra gången.. Men äh det ska nog gå. Saine kommer och hjälper mej så, haha.
Men nu till den stora frågan. Tillval. Vad fan ska man ta?! Jag har ingen aning. Förra året fanns det tusen grejer jag ville ta, nu finns det.. nada. Kanske bildkonst? Men vem tar det? Kommer sitta där helt mobbad. Men det får man väl ta.. Eller ska jag välja matlagning? Äeeh..
ÖHS, VARFÖR TOG NI BORT DANS?! VARFÖR??
Alla som också väljer tillvalsskit just nu, vad tänker ni ta? Snälla svara, jag är i nöd.. Hehe.

Jaja, nu ska jag nog steka lite.. Hö hö hö.
puss!

ps. Kommentera folk, kommentera!


-








Gillar kommentarer.. (:

Fred och Conny

Hejsan. Åh, jag är sååå opepp. Söndag, älskade söndag.. Nä fyfan. Måste rycka upp mej. Bort med ångesten!
Igårkväll vart iallafall riktigt trevlig. For och träffade Ida igen, wohoo! Det är därifrån rubriken kommer, Ida är Fred och jag är Conny. För er som undrar, är en ledtråd våra favorit skomärken. ;) Sen for vi hursomhelst och skrämde vettet ur Emma, och hos henne tillbringade vi sen resten av kvällen. Och helsike vad jag skrattade! Vi bara skrek av skratt. Speciellt åt gamla fina bilder, och "bröden".
Ojoj.
Idag vet jag inte riktigt vad som händer. Men uppdaterar senare. Var ut och fotade igår, så tänkte bjuda på lite bilder, dom kommer upp alldeles strax.
Vi höööres


with my hands up, you got me now

Hahaha, missförstånd igen, måste jag börja med att säga. Dansen var visst på torget! Ojoj. Men tror nog folk hittade dit iallafall. :)
Det var hur som helst sjukt jävla kul!
Aaaaaaaaaaahhh! :D
Somvanligt var det nervöst som bara fan före, kände nästan failen komma.. Haha, men så fort man kom upp på scenen gick det över, och då var allt som fanns i min hjärna typ bara: "Fyfaaaan vad kuuuuul!"
Prova på-grejen efteråt var också riktigt rolig, haha! Och dansen till tiktok var bäst, därav rubriken.
Nu vill jag bara göra det igen och igen, som vanligt. Men hursomhelst, grymt jobbat tjejer!
Nu sitter jag och chillar, humöret är rätt fint och livet fortsätter vara bra.
Jaja, snart ska jag ta en dusch och så. Och ikväll ska jag somsagt träffa gulleida! :D





Gamla random foton. :)

känner för en minibildbomb bara.










woohoo

pics från gårdagskvällen




Tjoooo!
Jafyfan, gårdagen blev riktigt trevlig :) jag for till Saine där vi fixade lite hehe och sen stack vi till Kim, paarty.
Det vart nice, jao. Kom en hel del folk också.
Idag är det dansuppvisning! WOHO! Men GLÖM allt jag sa tidigare, om torget och det, för det är ändrat!
Det är på stan, typ vid zeipels, klockan halv 3! Modevisning före det, prova på dans efter det.
Och jag som trodde vi skulle ha nåt genrep före, var tydligen ute och cyklade.. Ingen övning före!! Hoho, men det ska nog gå fint ändå. KÄNNER PEPPEN!
Kom gärna förbi och kolla!
Och ikväll, vet ni vad jag gör då? Jag träffar Ida igen!! Tjohooooo!
Japp, nu ska jag fixa mej, samla kraft, öva och peppppa.
Sen kör vi, DUNDER!

DUNDEEER!

Tjääna! Skolan idag var bra till en början, men sen vart det mer och mer jobbigt.. Ända tills Saine och jag drabbades av riktig FAIL. Näfyfan. Men när man är dödstrött på svenska och sen måste ha en extra timme, fast man skulle ha haft elevhandledning, andra veckan i rad?? Då blir man ju lite slut. + att man plågas av grym stress + att man tappar ut svenskamappen på marken så allt bara flyger iväg.. Ja, ni förstår dampen. Haha.
Efter skolan rusade jag ner till stan, och tog bussen till Strandnäs, där det vart en jävla massa dansande! ILOVEIT. Underbart kul. Imorgon, då jäklar, peppeppeppppp. Dunderdancers, woooho!
Men sista timmen var energin som bortblåst.. Shit vad slut alla var. Hoho.
Nu sitter jag och glor på älskade Bella&Tyrashow, och väntar på att Saine ska höra av sig! Hehe. Vi ska hitta på nåt fanskap..Haha nä, men något kul ska vi nog göra. :)
Såatt, ni får ha en bra kväll! ♥



ps. Einar.
Sådärja! Haha lång (eller inte speciellt egentligen) historia, för er som inte fattade det där.

En dansande dag.



Goodmorning sunshines!
Wow, inte vanligt med morgoninlägg på denna blogg, men att, här har ni ett!
Dagen kommer att bli rätt fullspäckad.
Först blir det skola, riktigt chill med 9-2, sen fort ut till strandnäs och DAAANS i fyra timmar! Woho, det tycker vi om.
Sen kommer jag hem, käkar och duschar och sen är resten oklart.
Och angående uppvisningen, den är på torget på lördag, klockan 15.00! Före det är det modevisning och grejer, och jag har för mej att det även skulle vara lite "prova på dans" för den som ville. Så om ni har lust att komma och kolla, välkomna!
Japp, nu börjar skolan om 15 minuter, så bye!


lite om dagen, kvällen, morgondagen, allt

Tjena.
Dansen satt finfint. Vet inte om man kan säga så men nu säger vi att man kan det iallafall. :)
Ännu en gång var vi bara tre stycken.
Tränade på de nya övningarna från den där amerikanska dansinstruktionsfilmen. Dagens skratt fick jag när det var meningen att man långsamt skulle lägga sig ner på golvet, helt mjukt, och jag, Francine och Celinda missförstod allt och istället tog sats och bara kastade oss ner på marken, så det bara dundrade om det typ, hahah!
När jag kom hem käkade jag middag och sen duschade jag i hundra år, hade hårinpackning och ansiktsmask+vård för mina stackars dansarfötter, haha. Så det är nice.
Nu har jag kollat igenom mattekapitlet vi har prov på imorgon, och det känns nog som att det kommer funka rätt fint, förhoppningsvis.
Imorgon är det fredag,woho, vilket betyder skola -> dunderdans -> hitta på nåt kul?
Vad det blir får vi se. :)
puss!


jump as high as you can








TORSDAG

Tjaaa. :D
Igår vart inte bloggandet nåt vidare nej. Men hade ju dans. :) Vi var TRE stycken. Hoho. Både Kajsa och Kimberly (som dansade med oss förut) kom på besök, det var riktigt kul att träffa dom igen!
Förövrigt var träningen jobbig, jobbig, jobbig, men lika underbar som alltid ändå.

Idag var det en lååång och jävlig dag. I skolan alltså, det mesta andra var rätt fint. Life is good just nu. Saines livsglädje har smittat av sig. Haha. Men dock så saknar jag Ida, och tycker hon kan ta och komma hem nu!
Nu sitter jag och käkar lite och ska snart på dans, det gillas. På tal om dans har jag uppvisning i helgen! @ torget. Ohno, haha. Men skriver mer om det sen.
Men nu ska jag byta om och sånt.
Vi hörs ikväll!


en TYP

 
Dagens: leoleeegs :)

Tjotjo.
Denna dag gick jävligt fort och var chill som tuusan.
Det kom nån typ (funderade och funderade men kunde inte komma på nån bättre beskrivning på honom) och snackade om respekt och sånt, han var kul. Men man satt nersjunken i stolen och tittade bort hela tiden typ, bara så att han inte skulle få för sig att fråga mej nåt, han frågade nämligen skitmånga om massa random saker, haha.
Efter skolan stack jag och Saine till Mathishallen, handlade mat och sånt och drog hem till mej. Vi fixade vår underbara fruktsmoothie, var ut och studsade (som vanligt) och lagade kycklingsallad, yummi!
Lika trevligt som alltid hade vi, haha.
Nu är det daans igen, woho! Har inte haft det på en vecka.
Så det är vad min kväll kommer bestå av.
Ha det bäst!

Tisdag - back to school

Tjooo. Det var inte sådär jättefarligt att vara tillbaka i skolan efter lovet igen.. Men inte var det trevligt heller. Jaja, dagen var kort och så, fick sluta 1!
Men på fysiken failade jag och Rasse störst ever, haha förlåtx100!
Efter skolan var jag med Saine, det var fina grejer det. Jävlar vad vi garvade! Förvånad, någon? Nä tänkte väl det.
Det vart en hel del videofilmande. Och fyfan vilka sinnesrubbade videor det blev alltså! Ni vill inte veta.
Ikväll går jag kanske ut och går och sen chillar jag nog bara. Lider av dansbrist. Men imorgon, då jäklar!








Lite kombinerade DET ÄR VÅR/Solnedgång/Ego/Dagens outfit bilder, hehe.


Nytt och fräscht. (frächt? fräsht?)

Ännu en omändring på bloggen. Nu vart ovanligt mycket förändrat, men det känns bra!
Det känns som i rubriken, nytt och fräscht. Men hur fan stavar man det ordet egentligen? Haha aja, whatever, är faktiskt, för en gångs skull nöjd på riktigt. Tror jag.. Hehe.
Bakgrundsfärgen, headern, rubriksbakgrunden och storleken har fått sig en makeover.
Vad tycker ni?
Var inte rädda för att kommentera, finns inget roligare än när det står "1 ny kommentar" när jag loggar in! ♥
Puss!

Hej jag har tråkigt.

Aaaaah, jag har så tråkigt så jag inte vet vad jag ska göra. Haha, notera humorn i den meningen.
Men att, ja, har verkligen 0 % idéer.
Och jag känner lite smått hur failen kommer! Ni minns väl den ödesdigra onsdagen då Saine och jag första gången drabbades av den. Och nu är den här igen! Haha, och Saine är inte här, så jag har ingen att dela den med! Crap. Och så snöar det dessutom.
Men nu orkar jag inte faila. Nu ska jag komma på nåt att göra! :)
Och ikväll ska jag och Saine gymma, pepppp. Och förhoppningsvis (inte) faila!

Jaja, hejdå.:)




I Thailand åker man Tuktuk. I Egypten åker man TAFTAF




Haha,tyckte den var så frän. Den åkte runt på hotellområdet, så man kunde fast ta den och åka från poolen till rummet om man ville!

Godmorgon!
Har sovit som en stock och drömt helt sjuka drömmar, om nån som brändes levande, en katastrof som inträffade på julafton och en massa annat random.
Idag är sista lediga dagen, neeeeej. Men skönt som fan ändå att slippa skoldag idag, det är ju måndag.. Och ingen älskar måndagar lika mycket som jag.
Idag får vi se lite vad som händer.
Cya!


Lite om dagen.

Tjo. Dagen har varit chill som fan.
Varit med min granne igen, chattat med trevliga typer, varit ute på låångpromenad, haft DHrace och haft ett enormt humörsammanbrott. Hehe sånt kommer med jämna (och långa) mellanrum. Nu snackar vi verkligen att man ligger helt desperat och sliter sig i håret typ, haha. Inte muntert. Med det gick över, som allt annat.
Somsagt kollade jag även på en hel massa Desperate Housewives. Underbart bra, haha! Så bra att jag började lipa, haha.
Nu sitter jag och slökollar på Evan den allsmäktige (?). Den verkar helsjuk = jag gillar.
Men nu ska jag försöka fatta handlingen.
Byee


underbara egypten.


@ Janinas place

Nu kommer bilder från kvällen hos Janina!
Varning för allvarliga störningar.

 
sagas bild, www.sagaholmstrom.blogg.se . världens godaste middag!


sagas bild. Och världens godaste efterrätt!


sötaste födelsedagsbarnet


haha, riktiga singstars ;D


sötsaga :)


HAHAHHAHAA

Janina och hennes lifeguards




Haha, jag är fri! Sagas bild. Sen var vi ut och lekte, hoho


haha, sniggt. Sagas bild igen!


HAHAHHA så jävla bra! Sagas bild


och Sagas bild. :)


Haha Janinas bild. Foki looki!

Det får räcka!
Hade en sjukt kul kväll som ni kanske märker. :)

nyinhandlat (finns det ett sånt ord?)


Haha, liten tjuvtitt här. Så här ser det ut på min "klädstol" just nu, fiint.
Hursomhelst, hej. Känner mej utvilad men risig just nu, haha.
Vete fan vad planerna blir för idag, vi får väl säää.
Nu kommer lite tydligare pics på min shopping, hoho.


två t-shirts från monki


äeh, crapkvalité haha.


blommigt


två kjolar från hm och gina


leo-legs!


skjorta, i like


spets linne och armband


älskling nr 1!!!


och älskling nr 2 !!!!! ♥ Mitt tredje par converse :D Jagade runt halv city+båten i jakt på dessa (har väntat hela vintern på att få köpa) och så var det bara way to stora storlekar överallt. Jävla skit, men sen kom mamma på snilleblixten åhlens, och där fanns dom i min storlek, förstå min lycka. Dessa är ju dessutom liite annorlunda mot de vanliga vita conversen så det är ju bra det med.



Japp det var det. Är jätteglad att jag hittade allt. :)
Nu fattas bara nån bikini till, sen är jag fit for fight till sommarn, hehe.
Nä men nu ska jag masa mej ur sängen och hitta på nåt!
Ha det bäst.

STHLM

Heeeeej. Har den där trevliga värken i fötterna efter att ha sprungit runt i storstan hela dagen. Aj.
Men trevligt har det varit iallafall, det är ju fan sommar i stockholm! Dog av värme.
Och shoppingen är jag grymt nöjd med, är helt lycklig nu haha. Hittade nästan allt jag ville ha, och imorgon får ni bilder på alltihop! GASH vad nöjd jag är alltså! Love it.
Träffade även min Saine igen, ♥ Har saknat henne!
En mindre trevlig sak är att jag hade förjävlig ryggvärk (?) hela dagen. Har nämligen sträckt min stackars rygg ganska rejält med alla mina hopp och övningar.. Och det är inte nådigt nu, haha. Måste "kolla på kläder i hyllorna närmast golvet" flera gånger idag, bara för att få sträcka ut ryggen. Smärtan bara strålade ut, aj.
Jaja. Nu är jag trött som en... åsna.
Sovgott så hörs vi imorgon!


finfin kväll.


Tillbringade kvällen med dessa två grymt söta typer! :D
Vi hade verkligen skitkul.
Det började med att vi åt världens godaste middag, efter det var det singstar som gällde. Det vart en massa fjollande och fånande framför tvn, haha.
Sen satt vi på massa härlig partymusik, dansade, tog 1230143 sjuka bilder, och snackade massa. Och SEN, fick vi äntligen den underbara daimcheescaken vi hade väntat på, haha. Mmmmums.
Vi hann även med att sticka ut lite, ta ännu fler sjuka bilder, slira runt massa, och fåna oss vid webcamen.
Ojoj vad jag har skrattat ikväll alltså! Tack för kvällen hörni, och grattis Janina igen!♥
Före det, tidigare idag, var jag med min granne Cecci. Det var trevligt trevligt det.
Låg på studsmattan och solade lite också, härligt.
Tvingade pap att ta massa hoppbilder, hehe.
Och imorgon far jag in till Stockholm, som typ resten av Åland befolkning, haha.
Så det blir en rätt tidig kväll.
Min uppdatering imorgon kommer att suga eller kanske utebli helt, hehe. Men vi hörs på söndag isåfall!
Ha det bäst.


Glad, saknar, förväntansfull, mera glad, pigg, medmera.

Här har ni dagens humör, haha ↑

Godmorgon! Wow, tro det eller ej, men jag har inte sovit såhär länge sen jullovet!
Haha, tycker det är rätt underbart att äntligen ha sovit ut iallafall. Eller sovit ut och sovit ut, somnade vid 3 -halv 4 igår. Menmen, kan ju iallafall säga att gårdagen var trevlig. :) Mina planer verkade nämligen funka! Unbelievable. Vågar dock inte avslöja dom än (jo, jag vet, jag hatar också när det står sådär i bloggar), men det är bara för att jag är så osäker. När jag vet, då jäklar!
Idag är det underbart väder, passligt till påsken, hehe. Soligt och 5 grader i skuggan. Man vill ju nästan kasta ut solstolen och ligga och pressa lite, haha!
Nä, jag vet vad jag ska göra för att få ur mej min gladhet (japp, är riktigt glad över allt och inget just nu) : Studsmaaattaaaa! Haha.
Om jag nu måste nämna nåt bittert också är det att nu är det ett år sen vi var i Sälen med Sundbergs, och det var fan sjukt kul!Sakna.
Ikväll blir nice, då ska jag och Saga till Janina för lite tjejkväll/födelsedagsfest/call it whatever you want to, det kommer bli nice iallafall! Och på tal om Janina, GRATTIS GULLE!!!!!! ♥ Nu har jag ju inte så många bilder på dej,
men en lyckades jag, efter mycket sökande, hitta!
En liten gullig Janina i början av 7an!
Hoppas hur som helst du får en bäst födelsedag, det är du värd. :) Puss på dej finis!


right now

 

Sitter och chillar, äter massa onyttigheter, lyssnar på Empire state of mind och drömmer mej bort. Mest till New york för tillfället.. Våra gäster har nämligen varit där, åkt hiss med Bruce Willis, (!) vandrat på Fifth Avenue osv.. Den staden verkar vara underbar alltså. :)
Jaja, imorgon fyller min Janina år, så på kvällen ska vi fira henne, DET GILLAS. Och på lördag blir det Estocolmo (sthlm) and shop til' you drop. ;)
Jao, nu finns det inte mycket mer att skriva om. Ni får ha det så bra, så hörs vi imorgon!

Grattis Malin!


Malin i mitten sen, ifall det råkar va någon som inte vet, haha.





FEMTON ÅR! ;D
Tycker du ska ta och bli frisk nu, för vi saknar dej! ♥
Hoppas du har haft en jättenice födelsedag!
puss på dej :)


wooho!




ungefär såhär vill jag göra nu, är jäkligt glad helt enkelt. :)

Idag blev det påsklov, och jag älskar det. Sitter så fint med några dagars chillande, kul grejer och shopping nu.
Ah, underbaaart. Något som inte är underbart är att både Ida och Saine har lämnat mej. :( Men får väl ta det, i guess.
Det är även 1a april idag! Har inte lurat nån eller blivit lurad. Tragiskt.. Måste göra något åt det.. Om jag så ska bli lurad frivilligt. Haha, nej så desperat är jag inte.
Förövrigt har jag träningsverk i varenda kroppsdel idag typ. Dansen var jobbigare än jobbigast igår, riktigt hårt. Men härligt ändå, såklart.
Denna dag var kort, 8-1. Led av krampaktig smärta i nacken till och från hela dagen, vete fan varför. Vaknade med nackspärr i onsdags också. Usch, minns fortfarande i typ tvåan när mitt huvud fastnade på sned, och förblev så i några dagar. Det kallar jag grym nackspärr! Haha.
Back to the day.
Jag och Saine hann somvanligt med DAGENS FULASTE. Vi var påväg tillbaka till skolan efter att ha varit hos mej en snabbis. Plötsligt ser vi en moppebil med två dårar som kör runt omkring oss. Sen kör dom jävlarna upp på trottoaren och börjar styra rakt mot oss. Vi stod med öppna munnar och ännu öppnare ögon och bara stirrade. Saines tankar var ungefär att jaha, nu dör vi, mina var funderingar ifall man kunde ta skydd genom att kasta sig bakom bakom dom 20 centimeters höga buskarna till vänster.. Haha, men lyckligtvis blev vi inte påkörda. Haha, visst är jag som Susan i Desperate Housewives ibland, gör allt så dramatiskt, men det är så jävla kul efteråt! Ni skulle sett våra miner! Sen när dom hade kört förbi och vi hade pustat ut märkte vi dessutom att dom vände och körde mot oss igen. Vi skrek som dårar och rusade upp på skolgården. Haha!
Efter skolan gick jag till stan med Ida och Hanna F. Fikade, och gick runt.
Fick även hämta ut min födelsedagspresent från Ida på posten, det här! :


TACK gulle!
Jappjapp, sen var jag och Ida hos henne ett tag, och sen kom det smärtasamma hejdåandet. :( Buhu.
Sen gick jag hem och nu sitter jag och dör av hunger. Ikväll kommer lite gäster hit, dom vi åkte till London med. Och jag har en plan.. Som absolut inte kommer att funka men whatever.
Japp, nu får ni hursomhelst ha ett jäkligt bra påsklov!
Puss!




RSS 2.0