Summerdays

HAHA, Emelie och jag ser ut som två djungelkvinnor/apor, det är ju nice!
Senaste dygnet har spenderats i Hammarland och Eckerö, sommarfeelis! Tog en sväng till mormor och morfar, for och umgicks med Emelie, Fredric och Emma, och sov sedan hos Emelie och Fredric. Galet trevligt alltihop, och en hel del skratt vart det! Hann se två filmer inatt också, Letters to Juliet och 500 days of Summer, båda var grymt bra faktiskt! Idag måste jag med till stugan. Var arg. Haha, men efter ett tag lyckades jag faktiskt få lite ro i min virriga själ, så att säga haha. Svårt med annat när det är så tyst och lugnt här ute. Märkligt att ersätta pulserande London mot en liten ö i skärgården. Nog är det skönt här, men jag längtar ändå tillbaks till Storbritannien som ett as. Aja, nu ska jag sluta snarra, vi hörs hörni! :)

Hi and goodbye

Godmorgon, sitter med ett huvud som håller på att spricka och en hals som gör ont. Jävla förkylning.
Annars då, gårdagskvällen blev inte som planerat riktigt men himla trevlig ändå med en tur till pissberget, nattbastande osv.
Nu ska jag strax ta bussen ut till Eckerö, blir att fara till mormor&morfar och efter det till Emelie och Fredric! Två av mina absolut närmaste vänner har nämligen fyllt år när jag varit borta (inlägg kommer sen) och en av dem är Emelie! :)
Men nu måste jag packa lite, vi hörs! Ha en finfin onsdag :)

The last night

Min sista kväll i Ilfracombe var det midsommar. Svennarna som var med på språkresan hade ordnat lite midsommarfirande, som bl.a innehöll att folk dränkte varann i krossade ägg och raklödder haha! Random, men kul var det. Samtidigt ösregnade det, det verkligen hällde ner. När kvällen började närma sig sitt slut hände dock något. Någon snyftade fram att det var synd att jag och några till skulle hem följande dag, och plötsligt började en efter en gråta. Även jag, och när jag väl börjat kunde jag inte sluta. Jag grät mer än jag nånsin gjort i mitt liv, och när en av de andra bara fick fram "never again" mellan gråtattackerna, då brast det på riktigt. För då insåg jag ju att det var sant, jag skulle kanske aldrig mer få träffa de här underbara människorna. Efter massa kramandes, pussandes, skrattandes och lipandes, fick vi helt plötsligt för oss att rusa upp på kullen som vi varit på så många gånger, och bara rulla ner för den. Vilket vi också gjorde. Var helt dyblöt efter det, skrattade och grät om vartannat och kunde inte fatta att det här var slutet på allt, på hela språkresan där. Det var nästan helt omöjligt att till sist säga hejdå och gå hem i regnet, och lämna dom andra där, medveten om att det kanske var sista gången man såg dem. Har lärt känna så jävla härliga personer och jag saknar dem sjukt mycket! Gick hem i ösregnet sen, helt genomblöt och med tårarna rinnande.
Inte en helt normal midsommar, men trots att det var en av de sorgligaste på länge så var den även bra, på något sjukt jävla sätt. Kommer i alla fall att minnas Ilfracombe och människorna där resten av mitt liv, det är jag säker på. :)

Memories


Gullig lapp från en i värdfamiljen, (vet inte hur många namn jag har nedskrivna efter resan förresten), snäckor och stenar från stranden där, armband som jag fick av supergulliga Alex, (en annan syster i familjen) och såklart en liten souvernir från den underbara staden. :')


Idag har jag haft en superbra sommardag här hemma på Åland, för en gångs skull haha. For till Lilla Holmen med min underbara, efterlängtade Saine. Där solade vi, simmade och käkade jordgubbar och ärtskidor (haha), sedan for vi ut till Klosterviken med Jacke, Viktor och Ma också. Härliga grejer, dock landade jag totalt snett när jag hoppade från 8.5, ville ju dö av smärta. Haha, fick röda utslag och blåmärken på benen, nice.
Vägen hem var dock rolig, fick åka lättviktare i 100 km/h. Väl i stan igen käkade jag och Saine på äventyrsgolfen vilket var helt galet gott! Nu sitter jag och väntar på en annan efterlängtad vän, nämligen finisIda, samtidigt som jag packar upp alla miljoner grejer från resan. Inatt ska Saine och jag tälta! Vet inte var, men lär bli nåt rebelliskt.
Vi hörs hörni, kanske hinner få upp lite mer om resan här. :)
Puss!

Home

Heeeej! Jag har så otroligt mycket känslor som flyger runt i mig nu att jag skulle kunna gråta. Men det har jag gjort tillräckligt. Nästan. Jag är så lycklig över att vara hemma efter att ha tillbringat 17 dagar utomlands, jag längtar efter att få träffa alla så otroligt mycket, och jag saknar London, Ilfracombe, och alla underbara människor jag träffade där så att det gör ont.
Nu är jag i alla fall hemma igen efter språkresan. Att jag klarade av detta kommer jag leva länge på haha. Känslan när jag satt där på planet, såg enorma London breda ut sig under mig och visste att jag var där helt ensam och fick ta och fixa detta nu helt enkelt, den känslan var galen.
Men allt gick fint, och jag hade en helt underbar tid där. Värdfamiljen var crazy och det var sällan tyst i huset, men trots det var de extremt gulliga och jag trivdes jättebra. Skolan var bra, inte lika tråkig som hemma och lärarna kunde inte sluta undra HUR FAN jag kunde komma från Finland men ändå prata svenska, haha!
Eftermiddagarna spenderades ofta dansandes, läraren måste ha varit den grymmaste dansaren jag nånsin sett seriöst, i alla fall när det gäller street dance. Han har bl.a uppträtt solo på en arena i London för 50.000 pers, inte så illa ändå!
Och på kvällarna gick jag runt i stan med de andra, tog en miljon foton, badade i Atlanten, satt vi stranden eller på nån kulle och bara njöt av livet. :')
Sista kvällen var i en klass för sig... Skriver mer om den sen, precis som jag ska göra om London också! För annars blir detta inlägg för långt. :) Har fortfarande engelsk tid i skallen så är inte speciellt trött men ska i alla fall gå och käka nåt nu! ÄR SÅ LYCKLIG ÖVER ATT FÅ ÄTA VANLIG MAT IGEN!
Haha, vi hörs sen!
Margheritas bild :)
Lite bilder från Ilfracombe, kommer såklart fler sen! För att låta lite fjollig, kan jag ju säga att jag verkligen saknar det med hela mitt hjärta. Jag gör verkligen det.

Tomorrow comes to take me away

Tjaaa! Mina tva veckor i underbara Ilfracombe narmar sig sitt slut. Har haft det skitbra, visst har det gatt upp och ner, vadret har varit daligt ibland, jag har langtat hem som fan, men detta har anda varit en upplevelse som jag kommer minnas resten av mitt liv. Har lart kanna manga nya, underbara manniskor, har lart mig massor och, saklart, skrattat som en dare.
Har om dagen var vi till Bideford och shoppade, forra veckan akte jag berg och dalbana (jag!!! Jag som ar mesigast pa jorden nar det kommer till sant) och i tisdags simmade jag i havet (blev inte av forra veckan). Och tro mig, Atlanten ar inte varm har i juni. Kanner redan att jag borjar bli sjuk.
oh my god tom and mat are super sexy i cant wait to come back
Haha okej, det dar var de tva yttrerst konstiga ledarna har pa skolan, som skulle ha datorn ifran mig med vald. Inte friska pa ett stalle nej, men de ville sa garna va med pa bloggen sa. Anyway, imorgon vantar uppstigning klockan 5 pa morgonen, sen borjar den manga timmars langa bussresan till London. Ska antligen fa traffa min familj igen dar, fyfan vad jag har saknat dem anda :') Sa da blir det nagra dagar i mitt alskade London och sen kommer jag hem!! Fyfan vad harligt det ska bli att traffa alla igen, helt. javla.insane. Bilder och mer text om resan lar komma da. Nu maste jag rusa, ha det bast!

Och forresten, funkar inte att svara pa kommentarer har, men hur som helst ar jag jatteglad over de jag fick nyligen, ni ar sa otroligt sota, lyste upp min dag att lasa dem!

Ilfracombe

Tjoo! Liten update fran Devon, Ilfracombe kommer har! Jag bor med varldens skonaste vardfamilj som bjuder pa drinkar och dansar loss till Wii Just Dance med mig, jag irrar runt i stan med skitful regnjacka, karta i handen och ett extremt forvirrat ansiktsuttryck da jag far 89546 gangen inte kan hitta vagen hem till Queens avenue, jag lar mig tjeckiska och italienska, jag rusar upp pa en av stans hogsta kullar med varldens vackraste utsikt over stan och solen som gar ner i havet och bara garvar med de andra for att det ar sa stort vackert, jag busar med familjens smattingkillar Max och Henry (sotaste ungarna pa lange) och sa dansar jag saklart hihi! Igar larde vi oss breakdance, mina handleder dog. Sa ja, jag har det prima! Men trots det sa langtar jag hem, saknar alla dar hemma galet mycket, och sa ska vi inte glomma maten! Engelskt kak alltsa... Forlat men, fyfan. Anyway, nu har jag lite lektioner, sen dans och ikvall bbq. Imorgon ska vi vara pa stranden sa forhoppningsvis blir det ett dopp i Atlanten da! Vi hors horni, har dock sjukt svart att hitta dator har borta, och nar jag val hittar en hinner jag typ inget. Men har kom ett litet livstecken i alla fall. Hoppas ni har det grymt horni! Pusss

Drar till Storbritannien!

Okej, då var det dags. Hoho, jag är så nervös att jag inte vet vart jag ska ta vägen riktigt. Eller jag har så sjukt lite uppfattning, vad kommer hända, vem ska jag träffa, vart ska jag fara... Shit. Shit. Aja, nu ska jag i alla fall strax ta och börja bege mig mot båten. Sover hos faster ikväll och imorgon bitti lyfter flyget mot mitt livs äventyr.
Dator har jag inte med mig, men förhoppningsvis hittar jag väl någon där borta, så det blir nog uppdatering, i alla fall någon dag! Nu vill jag bara önska er två grymma sommarveckor! Hoppas jag inte missar allt för mycket här hemma nu. Och jessus vad jag kommer att sakna alla, vill inte tänka på det ens.
Hur som helst, HA DET AWESOME! Puss på er!

Leaving all that I know

Tjena! Sitter ensam, glor ut genom fönstret och försöker finna nån slags trygghet i tanken att jag snart lämnar europeiska kontinenten utan en enda människa jag känner med mig. Gör även ett försök att framkalla den där underbara Englands-känslan genom att lyssna på Beatleslåtar och låta Paul McCartney intala mig att det enda jag kan göra är to let it be.
Kvällen har spenderats med några av dem jag bryr mig mest om. Finfint det. Vad jag kommer sakna alla, det är helt stört.
Ett inlägg innan jag åker imorgon lär det nog bli också, så börjar inte med det där "ni får ha det så braaaa, hejdååå" fjollandet riktigt än haha! Men nu ska jag ta och fixa lite grejer, vi hörs som sagt! :)

Save tonight, tomorrow I'll be gone

Hade en sjukt nice kväll igår för det mesta, så grunskolan avslutades nästan på bästa möjliga sätt! :)
Idag vaknade jag upp hos Ida, for hem rätt tidigt för att säga hejdå till pappa. Han far till Finland idag, och själv åker jag ju imorgon. Kommer alltså inte träffa honom före den 25:e, kan ju säga att bådas ögon inte var helt torra. :')
Annars har jag mest packat och chillat med Janina idag. Att jag börjar min resa (haha låter som från någon boktitel) imorgon är så overkligt att jag inte kan fatta det. Lika overkligt som att vi har sommarlov och grundskolan är över!
Nu ska jag hur som helst pallra mig iväg till Saine, för att va med henne sista gången på ett jäkligt långt tag!
Vi hörs senare, puss!
Saines bild på oss och våran underbara föredetta klass, 9c igår ♥

Ett ord: AWESOME

DÅ HAR MAN GÅTT UT NIAN DÅ! Helt jävla insane, fyfan vad sjukt det äääär! Är så förbannat lycklig, äntligen är man done med ÖHS! Men trots detta så grät jag som fan sen, kommer sakna alla så sjukt mycket! Och vill inte att underbara, helstörda 9C ska splittras!
Avslutningen var i alla fall nice, men galet lång. Fick förresten stipendium i geografi! Hoho, hoppas att inte allt för många hörde mitt "what the fuck" när mitt namn ropades upp. Glad blev jag i alla fall! Och är sjukt nöjd och positivt överraskad till betygen! :)
Efter avslutningen var jag till stan med Saine, Ida och senare Viktor också. Nu ska jag strax iväg till dinos för middag med klassen och sen blir det att fira att grundskolan är över!!

Tre år i ÖHS


Saine och jag har genom åren försökt härma Gustavs underbara standardmin.. Dock utan större framgång
digibilden i åttan haha :')
Här var en jäkligt blandad bildbomb med bilder på oss (såklart har jag inte turen att ha alla på bild, men) som går ut nian imorgon, genom dessa tre år! HAHA, dessa bilder var ändå sjukt lindriga jämfört med andra, shit vad jag skrattade när jag kollade igenom dem. Men med detta kan jag ju säga, att herregud vad jag kommer sakna allt! Nog för att många hänger med till nästa skola, men ändå. Inte samma gamla öhs-känsla. :')
Hursomhelst så ska imorgon bli en riktigt jävla grym dag. Imorgon är fan vår dag! :)

The end is not near, it's here

Tjena! Sista skoldagen idag. S j u k t. Jag förstår verkligen inte, minns så väl dagen före jag skulle börja sjuan. Vad lite man visste om de tre åren man hade framför sig. Har aldrig och kommer aldrig att förändras så mycket som jag gjort under denna tid, haha! Vad jag skäms när jag tänker tillbaka. :)))
Finns ju otroligt mycket att skriva om högstadietiden, men tror att jag låter bilderna tala i ett senare inlägg istället kanske.
Nu ska det dock bli helt galet skönt att lämna den risiga byggnaden ÖHS för gott! Dock känns det helt sjukt att klassen ska splittras, även om vi är så olika att det nästan är komiskt och vi är en allmänt helsjuk blandning som inte alltid kommer överens. För trots det kan jag skratta så otroligt mycket med den och vi har ju faktiskt hängt ihop i tre år nu. :')
Aja, nu ska jag inte bli för lipis här. Ska fixa fotbad (mina stackars balettfötter är inte i vidare skick just nu), noppa ögonbrynen, måla naglarna osv inför imorgon! Sen ska jag även skriva en fet jävla packningslista. Åker för fan om tre dagar! Helt jävla insane.
Hoho, vi hörs senare!
ett år sen nästan

kind of tired

Huvudvärk. Illamående. En trötthet som inte ens går att beskriva med ord. Är inte lika pepp som jag var i förra inlägget... Det är som att kroppen äntligen säger emot efter alla nätter senaste tiden då jag sovit flera timmar mindre än jag är van vid och behöver.
Var i alla fall på dans tidigare ikväll, så otroligt underbart men samtidigt så förvirrande. Vad jag skrattade när jag och Saine skulle försöka oss på de nya rörelserna för första gången alltså, haha!
För tillfället sitter jag och känner mig helt jävla slut. Syr på min avslutningsklänning, som förtillfället är lite för lång hehe. Sen tänker jag... Sova. :)
Vi hörs imorgon, SISTA SKOLDAGEN!!!
Haha får bli en gammal bild på mig och Adrian, mitt supersöta kusinbarn :')

Hawaiitema, volleyboll, fina vänner och dans

Lånade bilden av Julia :)
Idag hade vi volleybollturnering i skolan (skitbra jobbat 9c!!!), riktigt kul med alla olika teman och allt haha! Skönt väder fick vi också, så inte fasen klagar man. :)
Efter alla matcher (grattis till vinnarna 9a!) for jag till Janina och käkade massa gott med henne, Simon, Saine, Julia och Ida. Trevliga grejer! Efter att ha tagit en snabb tur via stan är jag nu hemma och chillar för fullt. Är så vettlöst trött så blir väl kanske att sova lite innan senare ikväll då det är DANS som gäller! Jag. Är. Lycklig.
Det är dunder som står på schemat, tagga inför sommarens alla uppvisningar! :) Fasen vad det är nice. Fasen vad allt är nice!

A drop in the ocean, a change in the weather

Här kommer då bilderna från mitt senaste, och sista, digibildsprojekt! Stressad och oinspirerad valde jag "väder" som tema..... Ha ha. Blev som det blev, men fick ihop lite (mestadels gamla) bilder i alla fall! Insåg även nu att jag faktiskt, otroligt nog, kommer sakna digibilden! :')
Anyway, here we go!

Sol
Sol/regn


Vind




Regn




Vindstilla






17:04

Sorry för uppdateringen som inte existerat senaste tiden. Har njutit av sommaren. Fredagkvällen spenderades hos Rasse och i engelska parken, där typ... alla var. Helt trevligt, dock kunde ju kvällen varit bättre på vissa sätt, men men! :)
Vaknade hos min fina vän Saine på lördagen, for ganska direkt hem och sen ut till stugan. Skönt att bara chilla, sova och sola. Idag har jag stekt lite till och nu kom jag nyss hem.
En lååång dusch är prioritering numero uno just nu, senare ska jag antagligen ut med päronen för att käka middag, dom har till och med bröllopsdag och allt idag. :') Sen får vi se lite!
Cya!

Summer, I love you!

Idag kändes det fan som sommar på riktigt, vet inte hur många gånger Saine och jag tittade helt förundrat på varandra och bara "Alltså.. Det är sommar!" Haha! Är så jävla LYCKLIG!
Dagen spenderades som sagt på Lilla holmen då, låg och stekte och simmade även en gång! Nu har jag nyss käkat middag och strax kommer Saine hit. Hon sover här inatt också, nice. Kvällens planer är oklara, vi ser liteeee.
Förresten, om en vecka lämnar jag holmen och beger mig ut på mitt livs äventyr... Haha, är så jäkla rädd. Far då som sagt iväg till London helt ensam, sen vidare genom England för att bo hos en helt främmande familj på sydvästkusten i två veckor. Men tänker mer på det sen, nu ska jag ut och njuta av den åländska sommaren istället, haha!

Här kommer lite bilder från gårdagen också!
"Lönnqvist chillar!!"
Eh, mitt objektiv lossnade 4325 gånger under dagen = min kamera är gaaanska sönder = crapbilder

Like this

Tänkte blogga igårkväll när jag var vid datorn, men orkade verkligen inte. Var så sinnessjukt trött, hehe. Hade i alla fall en underbar dag i Stockholm med Ida och stora delar av 9b nu och då också. Hittade avslutningsklänning, en bikiniunderdel och ett armband, inte så mycket shopping alltså. Låg istället i en park vid Djurgården och solade, käkade jordgubbar och körsbär och lyssnade på musik i några timmar, awesome! Så tack för den dagen! :)
Idag är det stranden som gäller! Har precis vaknat och ska nu ta och käka nåt och så och sen drar jag till Saine för att steka hela dagen, fina grejer! :)

Stockholm next

Tja! Skönt med ledigt nu några dagar, känns i princip som sommarlov redan!
igår hade vi sportdag, som bestod av klaustrofobitest (skulle krypa och klättra omkring i massa trånga, kolsvarta gångar, haha tyckte det var rätt kul), första hjälpen (sportigt!!) och Body Pump.
på eftermiddagen for jag till stan med saine, Malin d och senare Ida också, och fixade lite grejer. Kvällen spenderades på lite olika ställen, bl.a på korpmatch. (: för tillfället sitter jag på rosella med Ida, far till Stockholm med henne idag. Fina grejer, ska chilla runt lite och så måste jag verkligen köpa avslutningsklänning också! Fint att jag började fundera på sånt nu först. Aja, hoppas ni får en fin torsdag nu hörni, vi hörs säkert ikväll!

RSS 2.0