Påsklov

Tjo! Tackar Cajsa så mycket för gårdagen! Hade riktigt roligt i början men sen.. ja, man kan ju inte alltid ha tur. Har jättefina vänner i alla fall, och jättefin pojkvän också för den delen.
Mår bra idag i alla fall, vilket är sjukt skönt. Vaknade upp hos Micke och senare gick vi ut och gick runt fiskehamnen, var så jäkla härligt! Nu har jag duschat och käkat världens godaste påskmiddag. Imorgon tänkte jag och Micke ta Grace och åka över till Kimito, ska få hälsa på hans släkt för första gången. Ja, jag erkänner, jag är lite nervös. Haha, men ska bli roligt! 

Tog inte många bilder igår men här är 3 i alla fall :)
 
 
 
 

Det var ett tag sen

Sämsta uppdateringen ever men nu blev livet sådär fullspäckat igen som det blir ibland. Idag skrev jag BIO2, vilket antagligen är typ den knasigaste kursen i Lusse (bortsett från naturämnena antar jag), men det som är ännu knasigare är att det gick bra!! Men sen är ju jag sjuk i huvudet också, som föredrar biologi framför samhälla och sånt. Underlättar förövrigt pluggandet något enormt när vädret är så fint så man kan sitta ute och sola samtidigt (med vinterjackan på i och för sig...). Härligt är det!! Hann även hänga lite med Ida under dagen, ha släktingar över på middag och jobba lite på Folkhälsan.
Annars då. Jag har sjukt ont i kroppen efter 3 dagar som bestått av konditionstest och en jädra massa asjobbiga danstimmar. Men jag tycker om det ändå, hehe. I helgen var jag i Stockholm med mitt hjärta, vilket var sjukt mys. Shoppade, käkade middag ute och hade det fint. Och idag fyller världens bästa bror år också!! Sjukt att lille Marty blivit 14, jag känner mig så gammal. 
Imorgon är det sista dagen innan påsk och den tänker jag spendera med samhällaprov, ML-plugg med mina mattemates (hehe) Frida, Celinda och kanske Fanny, och till sist lite partaj med ett helt gäng sköna typer, blir nog rätt prima det! 
Nu ska jag sluta blogga eftersom det borde vara typ längst ner på min prioriteringslista, och istället ta tag i det som faktiskt är numero uno: samhälla!!! Jävla politik
 
Lite bilder på min fina bruuuur
 
Och några från Stockholm!
 

TISDAG

Hallå. Får börja festa oftare, då statistiken alltid skjuter i höjden dagen efter, haha. Inte ska man väl klaga på det inte. Annars då. Helt bra start på veckan. Sjukt rolig dans igår, massa floorwork igen, vilket ledde till att jag helst inte rör mig alls idag. Har så ont!! 
Förövrigt funderar jag för fullt på kursval osv just nu. På tal om det, vet ni vad jag tänker skriva i realen? Geografi. Hahahah folk tror jag är sjuk i huvudet, men är typ det enda ämnet som inte är så jävla flummigt!! Okej, inte det enda men det är det enda jag verkligen gillar. Så de va de de. Just nu sitter jag hemma och har ont i huvudet och borde plugga spanska. Har dans senare och ber att jag ska känna mig piggare tills dess.
 

70-tal

Inledde kvällen hos Frida W tillsammans med henne, Ebba och lite senare Lollo också. Hade sjukt trevligt och nån gång efter 12 styrde vi stegen mot Arken, jag med största peppen i Finland tror jag. Dansade och hoppade runt till stängning och hade verkligen sjukt roligt! Efter lite käk och taxiväntande med Viktor tog jag mig till slut hem till Micke, där jag låg och trodde jag skulle svimma av kyla i typ en halvtimme innan jag kunde somna. Idag har jag mått ganska skit men dagen räddades av världens bästa champagnebrunch som finaste födelsedagsbarnet Celinda bjöd på! Sjukt gott!!! Spenderade halva dagen där, låg mest hopkrupen i en fåtölj och gapskrattade. Trött. 
Nu har jag lyckats ta mig hem, duscha OCH plugga så känner fan att inget mer behöver utföras av mig idag. Ligger här helt utslagen i sängen och väntar på Micke så vi kan glo på film eller nåt. Blir prima det. Sen ska jag kämpa mig igenom sista jobbiga veckan detta läsår, nästa period blir himmelriket!
 
 


Fick ääääntligen ta bild i arken-spegeln ♥♥♥


Himmelrike


Denna bild på Frida beskriver bara allting så fantastiskt bra. Mer behöver inte sägas

Käk, uppvisning och utgång

 
Hej! Alltså jag är inte den som tar matbilder, tvärtom har jag varit ganska starkt emot det haha men igår åt jag fan världens instagramfrukost!! Oj vad fin den var. Så det måste jag ta kort på. Och sen har jag en så himla fin kopp som jag fått i present också, så den måste jag också fota.  Kul förövrigt att jag nu inlett två inlägg i rad med "jag är ju egentligen inte den som..."
Annars så har min helg börjat bra. Igår blev det dock en hel del stress innan jag kunde ta helg. Skyller allt på den förbannade stilanalysen. Tycker faktiskt det är jättekonstigt att man får en lektion på sig att skriva den och sen måste den in 4 samma dag? De som har full dag, hur fan går det för dem då vavava?! Aja, jag hann i alla fall. Sen var det genrep med Dunder i Baltichallen som gällde och efter det blev det pizza, ost och kex, glass och läsk och allt fan man nu kan äta, med min finis. :) Alltså oj vad han är bra. 
Idag har jag uppträtt på Ålandsmässan, var riktigt roligt som vanligt! Sen promenerade jag hem via stan och nu sitter jag och taggar lite. Ikväll blir det Arkendebut! Vet absolut inte vad jag ska förvänta mig men tänker ha kul oavsett vad!! 
 
 

Går inte att sammanfatta detta inlägg i en rubrik

Tjo!
Igår gick jag med tunga steg och sorg i hjärtat mot Sjömans klockan 8 på morgonen, i tron om att de närmaste 75 minuterna skulle gå åt till att spela handboll. Blev därför sjukt lycklig när salen var dubbelbokad och vi fick gymma fritt på Avancia istället! Är ju verkligen inte den som gymmar allt för ofta (läs: någonsin) men detta var faktiskt helt skönt! Resten av dagen var också bra, var på så skumt bra humör! Efter skolan var jag till stan och fixade med bankmedlemsskapsgrejer och annat vuxet, kände mig cool. På kvällen var det folkhälsandans och åmi-dans. Ungarna på folkhälsan är så söta så jag skulle kunna adoptera dem allihop. 
Idag har inte varit lika bra, men helt okej ändå. Det som förstörde var att jag drabbades av världens jävla huvudvärk. Lyckligtvis gick den över efter lite burana, så jag kunde fara på dagens danspass. Vi har för tillfället en vikarie som gått på Balettakademien, snacka om att man blir sugen på att gå där (om nu hennes övningar är tagna därifrån haha). Idag körde vi lite "floorwork", alltså en massa kullerbyttor och kastande-av-kroppar-ner-på-marken-övningar haha. Var riktigt nice när man till slut fått nåt slags flow i det hela, haha. 
Ikväll har jag stressat sönder över att det där med sommarjobb mitt i allt sket sig -> 18-åring utan jobb, och dessutom utan körkort. Åtgärdade jag det? JAMEN OM JAG GJORDE!! Anmält mig till Jahréns och mailat eventuella arbetsgivare. Såja Malin, nu ska jag titta på OC. Ha det så braaaaa

18

Hej!! Igår fyllde jag 18 år, vilket ju faktiskt kändes som nåt lite utöver det vanliga. Så sjukt, hela dagen kändes bara overklig. Har haft lite ångest över att jag inte fått fylla år på lördagen eller åtminstone söndagen, utan på en MÅNDAG av alla dagar haha. Ångrade mig dock till slut sen och insåg att det var rätt nice det med då jag blev påmind om hur mycket fina människor jag har runt mig. Alla var så gulliga i skolan så är fortfarande helt glad haha. Hade en håltimme också som jag tillbringade med Ida, fin så tusans är den där tjejen. 
Resten av dagen (eller kvällen) gick åt till släktkalas och sånt, och avslutningsvis mys med min favoritkille. Är alltså riktigt nöjd med min födelsedag. 
Idag var ju lite tråkigare haha. Inte alls min dag alltså, förstår inte ens varför. Usch, bara jobbigt. Ikväll ska jag dansa i alla fall, längtar!!
 
 

Bilder från helgen

Tjo! Har haft en riktigt fin helg! Har för en gångs skull varit lite duktigare med bildtagandet så kan ju berätta lite med dem här 
 

Grekisk middag och Rhodosplanerande med Celinda, Lollo och Frida, otroligt mysig kväll!
 

Mys med Micke och hans Friendsintresserade katt
 

Jag och Lollo kollade våra pojkvänners match, trevligt det också och vinst blev det!


Och jag fick kallt om fötterna, haha


Käkade sjukt god middag hos brorsans gudmor och gudfar (åt inte sådär lite hehe), sjukt förövrigt att få dricka vin nuförtiden!

Firade min födelsedag lite i förskott med fina vänner

Och firade lite till med lite andra fina vänner :) 
 
Där har vi min helg! Som ni märker är något litet eventuellt på gång, firandet beror alltså på att jag fyller 18 imorgon!! Det är helt insane att jag kan rösta, handla på alko, gifta mig och gå på krog om jag vill om några timmar, hahah, kan inte riktigt ens försöka förstå det. KUL SKA DET BLI ATT ÄNTLIGEN BLI MYNDIG I ALLA FALL! Hoh, herregud! Hoppas hur som helst att ni också haft en fin helg! Vi hörs när vi hörs!

TORSDAG

Försöker tydligen ta igen 4 månader av riktigt dålig bloggaktivitet nu haha, bloggar typ varje dag? Hur som helst så har denna torsdag varit helt bra, även om den började skit. Jag tror jag börjat minst 3 inlägg senaste tiden sådär. "Bra dag som började skit" Morgonmänniska? Nä. 
Idag berodde det på att jag sovit så dåligt, slängde mig ur sängen i tron om att jag skulle spy inatt. Mådde helt knas. Men det gick över, och spy slapp jag. Låg dock och skakade som ett asplöv sen, antagligen endast för att jag är så sjukligt rädd för att spy. Lyckades till slut somna sen i alla fall men imorse kände jag mig riktigt risig. Blev som sagt bättre under dagen ändå, sov lite på håltimmen och orkade mig till och med på dans efter skolan. Oj vad jag tycker om min lilla balettgrupp alltså, blir så ledsen av tanken att det snart är dags för oss att splittras ännu mer.
Kvällen tänkte jag spendera med typ.. ingenting. Efter monstermånaderna december, januari och februari är det verkligen helt otroligt skönt att faktiskt ha helt lediga kvällar som man inte behöver göra ett skit på. Sista informationen som jag tänkte dela med mig av i detta inlägg är att det imorgon är min sista skoldag som omyndig. 
...
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
Hahaha en skitmysslyckad hoppbild som absolut inte fyller något syfte och inte har något med detta inlägg att göra, men kan ju vara kul ändå! Ser dessutom ut som att mitt ben är påväg rakt in i palmen 

våååååår

Hej! Igår var helt bra, fick dock reda på att kvällens dans var inställd. Blev typ panikig direkt, "menmenmen vadFAN ska jag göra dådå?!?!?" haha, är så van att ha dans lite hela tiden. Fick så mycket myror i brallan så sprang 5 km på löpbandet istället. Och jag hatar att springa. Vet ej vad det är frågan om.
Efter det chillade jag mest på, tog tag i saker jag inte hunnit med tidigare och så, riktigt skönt. Idag inleddes klockan 8 med någonslags cirkelträning-max-fys, svettigt var det i alla fall! Nu efter skolan måste jag bara ut och gå lite, så sjukt härligt väder! Tror inte det varit såhär varmt i solen på 5 månader eller något. Nu håller jag på och skuttar runt här lite, koreograferar lite till ungarnas dans som jag ska lära ut på Folkhälsan ikväll. Valde att göra dansen till Jalla Dansa Sawa hahaha dör vad den är härlig att hoppa runt till! 
Nu ska jag försöka koka ris (av nån anledning bränner jag det alltid?), käka middag, fara iväg och danslära lite (bra verb) och sen på balett. Ha en fin kväll! 
 
 
Lite bilder från förra våren bara för att jag inte hunnit ta några i år än, och för att jag är så sjukt vårpepp!!!
(översta bilden är Idas!)
 
 

YRB-bildbomb

Okej, NU ÄR DET DAGS! Ska äntligen ladda upp alla bilder från turnén med Young Russian Ballet! Först kom alltså de till Åland, sen for vi med dem till Finland, Vasa och Björneborg var destinationerna. Heeeere we go

Från första träningen på Åland. Kunde inte sluta gapa typ


Grace, yeah

 


Jäkla klädpåsar man måste släpa runt på hela tiden alltså haha




Vår "loge"!

Smånervösa före första gemensamma träningen
 
Rep inför första uppvisningen i Vasa 
 


Francines bild!






Hahaha Vasas tröttaste tjejer, med Celinda i spetsen♥ Nä, bilden är faktiskt arrangerad
 
plågades av tandvärk haha
 

Ryssarnas buss!!


Drog en shopping i samma kläder som jag sovit i typ, heh


En kväll kunde vi gå ut och käka fiiiiiint, sakolis gott


Alltså haha, rummet i Björneborg... blir typ arg bara av att titta på det, så jävla kaos


Kanske den stalkigaste bilden jag tagit........... men det är ju prima ballerinans klänningar!!!!





Konserthuset i Björneborg


Francines bild igen!


Jag och yrb:s Ion, nervöst? Ah, semi alltså


♥♥ Francines bild!

 
Young Russian Ballets egen bild på oss alla! 
 
Som jag sagt typ 659 gånger förut, detta var verkligen den häftigaste upplevelsen i mitt liv och jag saknar det fortfarande så otroligt mycket. Hade varit guld värt och mer att få göra det igen, hoppashoppashoppas♥  tacktacktacktacktack alla som medverkade i denna sjukt overkliga, galna, jobbiga men framför allt, UNDERBARA vecka!
 

Värmeslag och presentångest

Hej! Min dag började riktigt kasst, både Micke och jag klev upp lika utmattade efter att inte ha kunnat sova. Blir så sur, när man för en gångs skull gått och lagt sig i någorlunda tid, så vaknar man halv 4 och ligger bara och vrider sig. Har nåt jättekonstigt just nu, varje morgon vaknar jag med känslan av att jag har 40graders feber, har så SJUKT varmt att jag inte vet vad jag ska göra. Varje morgon?! Hoppas det går över. 
Min dag blev dock sakta men säkert bättre. Hade helt okej lektioner, fick vår paneldebatt färdigplanerad och hade en håltimme som jag drack 3 liter kaffe på typ, hehe. Timmen mellan skolan och träningen gick åt till att fundera och fundera tillsammans med stackars Celinda, över vad FAN jag ska önska mig i 18-årspresent. För jag har ingen jävla aning. Haha. Har även dansat ikväll som vanligt, känns inte riktigt som allt är på topp där. Varit lite för mycket pauser i och med sportlov, karonkaövningar osv. Hur som helst, efter dansen fick jag premiärskjuts hem i Ebbas bil, och nu sitter jag här och funderar på presenter igen, största i-landsproblemet nånsin detta tror jag. Aja nu ska jag försöka tagga till inför kvällens nästa danspass, ha det bra hörni!
 
 

1 år

Hej! I fredags var det kladdkaronka + parodier på kvällskaronkan som gällde för mig. Var himla roligt, parodierna gick faktiskt riktigt bra tror jag! Längtar tills nästa år då det är vår tur att ha karonka, alla var så sjukt fina! Resten av kvällen blev kanske inte helt som planerat, kunde ha haft riktigt kul men tappade väl peppen lite tidigt. Efter en sväng till Diablo vid 2 kände jag att jag hade gjort mitt den kvällen, så for hem till Micke och sov.
Gårdagen gick åt till att handla och städa (haha vafan), och inför kvällen funderade jag mellan lite mer festande eller chill. Fick bli mys med min finis, för att fira det som egentligen är idag. 3e mars 2012 fick jag nämligen första pussen av killen som senare skulle bli en av de viktigaste personerna i mitt liv. Så idag har vi lite 1årsfirande :)) Fattar inte hur jag kan ha sån tur att jag fått en såhär underbar pojkvän. Vare sig vi pluggar, sover, skrattar, reser, festar eller kollar på film, allt jag gör är så mycket bättre när han är med. Jag älskar dig Micke♥ 
 
 
Sista är från imorse, hehi ettårsfrukost 
 
 

RSS 2.0