GRATTIS SAINE! ♥

För 15 år sedan föddes en människa som senare skulle bli en av mina aboslut bästa vänner. Malin Saine heter hon, och hon förtjänar världens största grattis idag!! :)
Vår vänskap är liksom.. helt galen. Vi har utvecklat en så förbannat snedvriden, handikappad, urkonstig, helsjuk humor, vilket gör att jag kan skratta med henne tills jag verkligen tror jag ska spy av garv.
Med Saine kan jag snacka om allt och vi har så sjukt många minnen tillsammans. Och de flesta av de minnena är helt galna, eller vad säger du om vår absoluta frihet Saine? ;)
Hoppas du har haft en grym födelsedag nu! Nu gör vi ditt år som 15-åring till det bästa nånsin.
Jag älskar dig!

Just put on a smile

Goddag. Ledsen tjej som skriver. Hon får inte återse sitt Egypten. Men nu tänker hon glömma sina sorger och trampa iväg till en annan tjej som råkar fylla år imorgon! Haha, och dom tänker antagligen kolla på film tillsammans med Jacke. Där har vi kvällen. :) Nu tänker jag dö lite. 
Cya!

Hejhej

Idag är ingen bra dag hittills. Fattar inte vad det är med mej.
Håller iallafall på med att fixa lite grejer nu igen, haha kan inte skriva vad det är förrän imorn! Har rätt mycket som måste fixas iallafall.
Förövrigt är jag bara bitter. Deppen som har kommit och gått senaste veckorna har jag motat undan med tanken "snart får du dra från allt och åka till Egypten". Men det skiter sig det med.
Ikväll ska jag iallafall se på film med Saine, Viktor (om han är frisk) och Jacke. Det blir bra det. :)
Ha det fint hörni!
Puss

Chaos

Fan alltså, om 3 veckor ska jag egentligen vara i Egypten, men som det ser ut nu verkar det finnas en risk att vi inte kan fara. Kairos flygplats är redan stängd, folk dör och det är demonstrationer överallt. Myndigheterna avråder från att åka till vissa orter och tomma flyg anländer till Egypten för att hämta hem så många som möjligt från Kairo och Alexandria.
Den här "revolutionen" har inte nått turistorterna än, men om den gör det blir jag verkligen trött, har längtat SÅ länge efter att få åka tillbaka till Egypten alltså.. Aja, vore ju jobbigt att bli hemskickad i ett kuvert, söndersprängd.

Hoppas som fan att detta lugnar ner sig snart!! Inte bara så att jag och alla andra frusna nordbor ska få fly vintern, utan även för att jag helt enkelt inte vill att fler ska behöva dö på grund av detta.


Mitt paradis, ett år sedan. :')

Saturday, 14:48

Tjenaheej! Skön kväll igår, spelade rappakalja med Ida, Pernilla, Ofelia, Cia, Tazmin, Mickis och Alva. Det var riktigt kul, speciellt när alla blev tröttare och tröttare och gissningarna sjukare och sjukare.. Haha!
När jag kom hem var jag så slut att jag knappt kunde gå kändes det som, så jag slängde mej i sängen och sov som en stock i 10 timmar. Idag har jag haft fullt upp med att fixa och trixa med lite grejer. Nu känner jag dock hur den där asiga feberkänslan kommer smygandes igen. Nån måste ju skämta med mej. Så är kind of trött just nu. Ska iallafall ta en lång dusch snart och sen antagligen ta det rätt chill då jag tydligen inte alls är helt frisk än. 
Men vi hörs senare hörni!

Friday, I love you

Tjotjo! Pallrade mig till skolan idag. Hostade rätt mycket och var i allmänhet jävligt förkyld, men hade ingen feber så. Faktiskt skönt att ha något att göra, har dött av tristess här hemma senaste tiden.
Dagen var i alla fall helt okej. Nu för tiden måste jag gå på digibild också, men det gör inte så mycket då jag bara flamsar mig igenom allt. :) Har till och med varit på rätt bra humör idag! Har bara känt mej sådär "medel" senaste tiden, haha.. Men nu kanske! :) Solen sken ju till och med, och jag kunde gå ut för första gången sen i måndags, gillas!

Efter skolan var jag hur som helst till Janina. Det var riktigt fint det. :) Nu har jag nyss käkat middag, och ikväll blir det nog att fara till Pernilla och chilla med några tror jag. (:

Hörs, puss!


Winterland

Hejhejhej. Just nu är jag så sugen på att dansa att det inte är sant. Har kollat på så himla många dansvideor senaste dagarna, och nyss tittade jag även på filmen från Dunders senaste uppvisning. Åh. :')
Aja, annars har jag inte gjort mycket idag. Saine var hit en sväng nyss iallafall. :) Som ni förstår är jag fortfarande sjuk, trist är det.
Yesyes, vi hörs senare! :)

B&J + OTH

Hejsaan. FYFAN vad min blogg suger at the moment, ååh. Jaja, är sjuk, mitt liv är lite smått lame just nu. :)
Ikväll har jag iallafall käkat Ben&Jerrys och kollat oth, lyser upp lite.♥ Haha!
Lär bli hemma imorn med. Hosta känns ju inte sådär jättehett när vi har hk och jag förväntas laga mat åt folk.. Hehe, men vi får se! Skulle inte orka med en till hemmadag egentligen.. Well, skönt att sova iallafall!
Jaja, nu ska jag väl hälla i mej te eller nåt liknande, ha det fiint!
(gammal bild)
Just det, en grej till. Tusentusen tack för alla fina kommentarer, speciellt till det här "Arts"-inlägget, galet hur söta ni är! :) blir så jäkla glad.

13:12

Tjena. Går på panadol för tillfället, så orkar skriva lite nu också. Är hemma idag igen, mår nästan sämre än igår.. Börjar bli trött på detta nu. Har nog aldrig haft såhär jobbig hosta, och sen är jag så freaking slut att jag knappt vet vad jag heter. Ligger iallafall och slökollar på Tyra-show just nu.. Jobbigt att det är så fint väder ute. Vill gå ut, skratta, dansa, vara frisk. NU tack. :)
Tanken på att nåt i denna stil snart är verklighet igen gör mej litelite gladare iallafall! :)

Damn it

Tjenahej. Nångång vid femtiden idag började jag må riiktigt crappy. Och sen dess har det inte varit så great med mej nej. Resten av dagen har iallafall gått upp och ner. Mådde mestadels som igår. Saine kikade förbi tidigare också, vilket var trevligt. :) En annan trevlig grej är också att mina HM-kläder har kommit! Wohoo, har dock inte kunnat hämta dem än. Men att, sen finns det ju 93280 jobbiga saker just nu med: Missar massa dans (blir såå efter i komponerandet, vilket är ILLA), praoplats skiter sig lite smått, det känns som år till sportlovet, och jag mår as. Haha. Även detta blogginlägg skiter sig. Så nu återstår bara: Tack o hej!
Avslutningsdagen i åttan. :') Shit, avslutningsdagen i nian kommer bli mitt livs lyckligaste dag!

Sjuk, yeeehaaa

HAHA, lite smått borta igår kanske, då jag önskade er en trevlig tisdagkväll. Har ju alltid legat lite före.. :) Haha.
Idag är jag hemma från skolan med en kropp som inte orkar ett skit, ett huvud som orkar ännu mindre och en hals som orkar klia som fan. :) Gillart.
Pallar inte sitta vid datorn, så nu ska jag nog slänga mej i soffan. Puss på er!

Tjo

Ikväll har jag bara pluggat, chillat, käkat vitaminer (haha) och kollat One Tree Hill. Och såna grejer ska jag väl fortsätta med nu också. Har sån ögoninflammation eller vad fan det nu är att det nästan har blivit ett sår i yttre ögonvrån, känns skönt. :)
Mår som förut annars också. Det jobbigaste med det är inte smärtan eller tröttheten, det jobbigaste är att jag inte orkar dansa. Haha, för det gör jag typ hela tiden när jag är ensam. Jobbigt läge.
Aja, hoppas det blir bättre till imorgon, och att ni har en bra måndagkväll!
förlåt för upprepad bild, har lite brisstttt :)

Blue eyes

Tjenatjena. Gud alltså, helt jävla galet hur slut jag var igårkväll, orkade knappt stå upp haha. Mådde inget vidare nej. Pallrade mej till skolan idag iallafall. Var som sagt till Lusse de två första timmarna, är rätt 100 på att det är dit jag kommer söka nu. Men hur fan ska man kunna välja ämnen och sånt, har inte en aning om vad jag ska.. satsa på. Hehe. Och gud vad liten man kommer att känna sig där, yeey. Som att vara tillbaks i sjuan, jag längtar. :) Haha. Resten av dagen har varit piss, mina ögon svider av trötthet (eventuellt även ögoninflammation), har ont i hela kroppen och är förkyld. Orkade inte med sista timmen så gick hem. Nu sitter jag i soffan och chillar stenhårt, härliga grejer det. Nån dans lär det ju inte bli, fan vad jobbigt. Men har lärt mej av alldeles för många tidigare misstag när det gäller sånt. Hehe.
Nu ska jag käka nåt, cya!

Nääää

Aah, mår ju typ sämre och sämre för varje minut som går, yey. Nu känns det bara som att jag orkar rulla ihop mej till en liten boll under täcket, haha.
Men vill verkligen gå till skolan imorn. Nej, jag har inte slagit i huvudet, det är bara det att vi ska på besök till Lusse då och vill inte missa det då det högst antagligen är min framtida skola. Aja, det brukar bli bättre efter ett tag sånt här. :) Hoppas ni har en skön, ångestfri söndag, haha! :)
Det är då meningen att detta ska vara tummen NER, dock failade det lite haha.

Arts

Som alltid, så ska jag nu ta och ladda upp mitt senaste digibildsprojekt, som jag redovisade i fredags. Är allt annat än nöjd, och flera projekt var mycket bättre än mitt om man säger så, men tänkte att det kunde vara kul med en liten bildbomb här igen.
Mitt tema var då olika estetiska ämnen, t.ex dans, musik, konst, foto. Detta skulle jag alltså försöka fånga på bild. Så, here we go
Musik:


Konst:
Fotografi:




Dans:






Älskar kommentarer, som ni vet hehehe.. :)
Förövrigt, så börjar jag bli sjuk tror jag. Känner att en jobbig förkylning är påväg, är helt öm i kroppen (känns som jag har dansat i 12 timmar) och så är jag heeelt slut. Orkar inte igen. Låt det gå över!!

Some days to remember

Goddagens. Sitter och läser inlägg och kollar på bilder och sånt från i somras... Herregud vad fint allting var! Skulle jag få återuppleva allt det skulle jag fan le varje jävla sekund.
Jaja, igårkväll var jag så slut att jag mådde illa, så blev en hyfsat tidig kväll. Idag ska jag träffa Saine senare. :) Men före det måste jag ju göra nåt vettigt, kan inte bara sitta här och glo. Vi hörs senare iallafall! Pusspusspuss

Men vad skönt

Vi har äntligen bokat hotell i Egypten nu. :) Så jävla fint, ska bli grymt härligt och välbehövligt att få åka hit om en månad! :)
Annars så har jag inte gjort ett skit idag. Pallrade mej faktiskt ut en sväng, sen har jag duschat och suttit här bara. Tänker fortsätta chilla nu ikväll med. Sängen och massa avsnitt oth känns ganska lockande just nu också. Jaojao, det var väl det jag hade att säga för tillfället! Hörs! (:

falling a thousand feet per second

Tjo! Jag är hemma igen, är död och orkar ingenting.. Gårdagskvällen vart riktigt lyckad. Blev somsagt födelsedagsfirande av Nikita, hemma hos Cia. Hade helt kul tills saker gick lite käpprätt åt helvete hah, har verkligen aldrig mått så dåligt. Sen kom dock peppen tillbaks, så för det mesta var det riktigt kul!
Finns så många jag skulle behöva skriva världens största tack till nu, men så därför får ni här ett gemensamt: TACK! Hittills idag har jag varit kvar hos Cia och chillat lite med några tjejer och sen vandrat hem igen. Nu tänker jag lägga mej ner och dö. I och för sig, är det fint som fan ute så skulle ju vara härligt att gå ut och fota en sväng.. men lär väl däcka i en snöhög.

wohooo

Tjo! Har haft lite fullt upp idag, och kommer ha det resten av kvällen med hehe, så uppdateringen lär ju inte bli sådär makalöst bra.. Iallafall så var skoldagen helt vanlig, redovisade mina bilder på digibilden, HJÄLP haha. Men det gick nog bra, tror jag.. Eller vafan, det gjorde det ju inte. Haha. Efter skolan var jag först lite med Saine, fixade och trixade, for till Viktor, och sen träffade jag Emelie! :) Var ett tag sen. Nu är både hon och Fredric här och vi har nyss käkat middag. Treeevligt, taggar Egypten som fan!
Nu ska jag strax dra mej mot Saine, och sen vidare för att fira Nikita som fyller 15 idag, grattis! :)
Hoppas på en trevlig kväll, och se till att ha det ni också! Puss
Just nu haha:

Några bilder jag och Saine tog förra veckan:

Hallå! Dansen gick fint, och var riiktigt härlig. loveit. Sen var jag till farmor och käkade middag som sagt och efter det bar det av direkt till skolan. Var ju fan nervös inför utvecklingssamtalet, MEN jag överlevde! Det gick till och med bra. Vilken jävla tur. Sen har jag mest duschat och fixat massa grejer ikväll, haha. Kom just på att jag antagligen måste redovisa mina bilder som jag förväntas ha jobbat hårt med hela hösten på digibilden imorn.. Isåfall... är min undergång kommen. Aja, vi får se hur det blir!
Nu ska jag käkaaa, puss!

En rubrik.

Tjotjo! Ganska skön skoldag, med ett undantag. Kemiprovet. Hujj, men skönt att ha det gjort iallafall! Efter skolan fixade jag och Saine lite grejer, och nu sitter jag och har en politisk diskussion med Einar och ska strax på dans.
Ikväll käkar jag middag hos farmor och sen är det utvecklingssamtal... Oh help me.
Förövrigt vill jag ha imorn, ganska grymt känner jag.
Jajja, nu måste jag dra, puss på er!

16:35

Tjotjo! Är stressad som fan, igen! Skoldagen gick smärtfritt ändå, slapp finskan heh och hade föreläsning med nån helskön diktskrivartjej sista två timmarna. Efter skolan har jag ätit, chillat, löst problem (eller vi försöker iallafall) och kollat på film med Saine, Viktor och Jacke. Nu middag och sen dans! :)

Lite alltmöjligt

Goddagens! Godkvällens kanske man bör säga i och för sig. Är hemkommen igen. Ursäkta för förra inlägget, osammanhängande var ordet. Aja, är iallafall oerhört glad över danslektionen, blev inte så mycket workout direkt, men är glad över att jag över huvudtaget var där. :)) När jag kom hem stängde jag in mej på mitt rum med iPoden på och dansade tills jag var helt slut. Sen ner och råplugga kemi. Helvete vad jobbigt. Ska fortsätta med det nu.
Är lite trött på mitt liv i allmänhet. Jag vill bara framåt i tiden. Se hur mitt liv ser ut om två månader. Vara superlycklig. Få allt att fungera. Inte göra små problem stora och ha ångest.
Men nu ska ni inte tro att jag är självmordsbenägen. :) Hehe, nej nu ska jag sluta babbla och återgå till min gode vän, herr kemijävel.
fina tider!

STRESSAD

Heej! Är stressad som ett as, så ska försöka skriva lite snabbt. Idag har jag genomlidit en jobbig men ändå rätt kort skoldag, skrattat som fan, haft världens snack om hur jobbigt livet är, i en busskur, fikat med Hannaaa och kollat på DUBBAD Harry Potter med Saine, Viktor och Jacke, hahaha! Mobbat det blir med svenska röster.
Nu ska jag käka middag innan 6, då dansen börjar! Blir dunder ikväll, med Medis. Awesome, dock är det första gången jag dansar den här tiden och har ingen aning med vem det blir. Jaja, kul hur som helst! :))
Men nu måste jag rusa, puss på er!

Måndag, 17/1-10

Tjena! Sitter och käkar bullar och kollar på julfesten samtidigt. Ganska fint det, och vad jag skrattar! Men fult som fan är det ju att se sig själv, haha alltså neeeej. Dagen har iallafall varit helt okej. Eller visserligen så lång och jävlig att man bara ville dö, men har väl varit med om värre. Träslöjden var ju rätt kul till och med, haha.
Om ett tag ska jag på däääns. :)) Sen hem och plugga, ussscccchhhh.
Och för att visa hur glad jag är över att få dansa ikväll laddar jag upp två av Ellas bilder på henne och mej från förra veckan. :))

Hej :)

Har sett på film med Saine, Viktor och Jacke ikväll. Sen... vet jag inte vad vi har gjort. Vem fan är grymmen?! STÖRT jävla förrvirrande kväll iallafall, hahaha. Men skrattade som ett as, det gjorde jag. Och Kalle anka som var med på ett hörn i taket, alltså... jag dör.
Nu sitter jag och halvglor på Rush hour (Jackie Chan♥) men ska strax övergå till One Tree Hill och sen sova så jag orkar med helvetesdagen imorgon. Okej, så illa är det inte. Eller?
Aja, puss på er :)

Helgen

Tjenatjena! Förlåt för dålig aktivitet och innehållslösa inlägg. Känns som att jag alltid är påväg nånstans. Det är jag i och för sig nu med, nämligen DUSCHEN. Men den kan vänta ett litet tag. :) Helgen har varit bra och så chill att det nästan blivit för chill. Haha, nej men. Duktigt chill bara. Hängt med Saine, varit till stan, bakat, kollat filmer, varit ut en sväng i kylan, osv. :)
Nu ska jag som sagt duscha, och sen dö lite för att vi har så mycket projekt som måste fixas+att provperioden börjar nu. Neeej. Vilken stress.
Aja, ikväll blir det antagligen att se på film med några. :)
Puss!

Kort om gårdagen och dagens to do's

Tjo! Torsdag var fan ingen bra dag, fredagen var bättre! Ska ta itu med punkterna nedanför (+bädda nytt i sängen) nu så ska inte skriva så mycket, men igår så skrattade jag mej iallafall igenom digibildslektionen ("HUR TÄNKTE DU HÄR MALIN?!"), bowlade (!), var ute och gick och hade världens mysigaste tjejkväll. :) I helgen nån gång har jag 4 jävligt viktiga (okej, heheh) grejer att ta tag i:
* Se till att päronen bokar resa till mitt kära Aladdinland nu, alltså Egypten!
* Beställa HM-kläderna
* Bestämma praoplats (var i hela helsike ska jag vara?!)
* FÖRSÖKA fixa ett sommarjobb

This is what I wanna do, how I wanna live, and who I wanna be

Sjukt att jag kan bli så lycklig av att dansa. Att jag har det i tankarna hela tiden. Att jag alltid dansar mellan spisen och bordet när jag lagar mat. Att jag får rysningar på scenen, under den sista minuten av den sista dansen, för att allt stämmer, allt är så underbart. Sjukt helt enkelt hur mycket dansen har gett mej, och betyder för mej! :')
Annars, så har jag väl inte mycket att berätta. Har varit på dans, käkat, duschat, hängt vid datorn. Försöker jobba med mitt svenska reportage. Tänkte att det äntligen var dags för en litenliten bildbomb igen. Vet dock verkligen inte om ni är så intresserade av dansbilder... hehe, men man kan ju hoppas! :')

15:07

Tjeenatjena. Jo, skoldagen har varit en dans på rosor, allt gick så fruktansvärt fort och lektionerna var döroliga. Eller? Haha, allt är precis som vanligt. Humorn på hkn var dock lite av det ovanligare slaget (när är den inte?) då jag skrattade så jag trodde jag skulle dö åt att killarna hade bakat in en korvbit i sitt bröd. HAHAHA. Och när Gustav sa "Malins lampa" och därmed fick en utskällning av läraren. :')
Nu sitter jag och chillar, ska på dans om ett litet tag. Igårkväll var den asnice, men lite grymt jobbig också. Vi började iallafall komponera på vår nya dans, och jag är redan grymt pepp! Wohoo!

SÄG ZUMBA

Tjo! Jobbig dag, igen. Det är så jävla svårt att vänja sig vid skolan efter lovet.. Jaja, slapp engelskan iallafall. Jag och Saine failade dock ganska brutalt med en grej då, men det är lite fult det jo.
Gympan var kul iallafall, hade Zumba. Så länge jag får dansa är jag glad. :') Dock blev det ju lite enformigt när man gör samma grej för 34829956:e gången, men feelgood-feelings var det ändå.
Nu efter skolan har jag chillat och kollat på film med Saine, Viktor och Jacke och för tillfället lagar jag mat. Ikväll dans hela kvällen, kommer dö av trötthet men kul ska det bli♥
angående rubriken, haha jag vet inte (igen). Viktor och Saine kämpade vilt med att komma på rubrik åt mej så, tack hörni :'D

Om två månader fyller jag år (NU snackar vi rubriksbrist)

Hallå! Dagen har varit tung, FAST jag slutade 1. Då är det illa, haha... Alla timmar gick helt asigt långsamt, och så hade vi bara jävliga ämnen. Fy. Efter skolan blev det roligare dock, skrattade så jag inte fick luft med Saine, och begav mej ut i snön i alldeles för tunna kläder för att fota lite (därav mängden smink på bilderna..)! Bilder från det kommer säkert nån gång, ska nog pyssla ihop en header snart. Sen kom Viktor och Jacke förbi här en sväng också, vi kollade på Rasmus på luffen, HAHA.
Nu ikväll har jag mest suttit framför denna burk. Ajaj. Har skrivit lite på mitt svenskareportage också, vad skönt det känns att nästan vara klar med det nu iallafall!
Nu tänker jag redigera lite bilder eller nåt liknande. :) Ha det fint!

21:27

Tjenatjena! Det var en sådan lycka att komma tillbaks till dansen igen att, näe, vet inte vad jag ska säga! :) Det var dock waaaaay mycket jobbigare än jag hade förberett mej på, eller så har jag bara tappat styrkan under jullovet, shit assååååh. Så nu ska det tränas tillbaka! Fyfan vad skönt att bara få dansa iallafall, jag lever lite igen.
Nu ska jag kolla Top Model. Och One Tree Hill. Och dö för att detta bara är en av 349586839683456 likadana jobbiga dagar jag har framför mig innan sportlovet.
Fyfan vad jag saknar dessa alldeles normala dagar på lemböte! :')

Vårtermin

Tjoo. Gick ju sådär halvbra att somna igår jo. Efter ett antal timmar gled mina tankar in på Saines och min humor, och massa gamla internskämt. Låg alltså helt ensam i sängen och garvade som fan, vad fult.
Idag var det då skola som gällde. 6 veckor till sportlov, håll uuuut. Ganska jobbigt var det iallafall, humöret flög upp och ner, dubbeltimmarna dödade mej och dessutom fick jag typ sågspån i ögonen eller nåt på slöjden, så de två sista timmarna kliade det som faan och jag fick gå omkring och blinka så in i heeelsike, haha.
Annars var de timmarna chill iallafall, underhöll mej med att bl.a. spela Gris med Hanna, Micke och Mange så. (': (haha, nu har jag skrivit det Hanna!!)
Just nu sitter jag hemma och käkar som fan, och strax ska jag iväg och DANSAA! Grymt. Helt jävla grymt. :)

Senaste dygnet

Hallå! :) Ett tag sen jag skrev jo.. Okej, det var igår, hahaha. Men iallafall, så har jag haft ett trevligt dygn som har spenderats mest med Saine, men även Viktor och Jacke ett tag. Har handlat mat, kollat på film, lagat mat, käkat och dött av mättnad, byggt en koja (HAHAHA), spelat spel, därmed blivit tvungen att klippa ett hack i ögonbrynet (som dock inte märks mer typ) snackat om allt mellan himmel och jord med min finis (Saine) och... sovit i en soffa. Vilket var överraskande bekvämt!
Riktigt trevlig var gårdagen iallafall, så tack för den! Idag kollade jag och Saine mest på tv typ. Vet ni den här dokumentären, serien eller vad fan det nu är, som går på TV4, som heter Spårlöst? Haha, det kollade vi bland annat på. Och det var sjukt hur mycket jag grät! Eller okej, iallafall jämfört med hur mycket jag BRUKAR lipa. Fyhelvete vad sorgligt det var! Alltså neej.
Hur som helst, nån gång vid 3 gick jag till Ida och chillade med henne, trevligt det med. :) Hon far ju till Sverige för att testas på ett gymnasium där hon, fyfan vad jag är glad för din skull gulle! Hur det än går är det ju jäkligt kul, men LYCKA TILL iallafall!
Efter det gick jag iallafall hem, duschade och stack till mormor&morfar och käkade middag, och nu sitter jag hemma och chillar. Imorgon börjar skolan och jag är så opepp man kan bli. Men det är bara en termin kvar i grundskolan nu, känns jävligt bra! Och det känns rätt behövligt att svänga tillbaks på dygnet och få lite rutiner igen. Och att börja DANSA igen! Herregud vad efterlängtat det är, det är galet alltså. Ska bli en sån jävla lycka att kliva in i danssalen, att.... *och här sjunker majoriteten av läsarnas intressenivå enormt* Haha, så ska nog sluta med mitt danssnack. Just nu. :)
Yesyes, det som återstår av min kväll är väl mest en massa OTH eller nåt sånt, sen FÖRSÖKA somna i tid. Good luck Malin! :)
Aja, PUSS PÅ ER :)
Fick bli cambilder i brist på annat, hehe..

Allt i en mening

Hejhejhej. Finns inte mycket att skriva, förutom att jag vill skjuta huvudet av mej ibland, men mår fint för tillfället ändå, och snart ska jag gå till Saine, vi ska handla käk, för jag ska laga middag med henne ikväll, vi har lite andra planer med, men vi får se hur allt blir och i övermorgon börjar skolan och jag HATAR det så jävla hårt.
Det vart en faans lång mening och jävligt konstigt blogginlägg detta, men så får det vara ibland! :) PUSS på er
I åttan, lite smink man hade! :)

puss på dej

Tjotjo! Idag har jag och världens finaste syster Saine... ja, vad fan har vi gjort egentligen? Typ det vi är bäst på, att vara märkliga helt enkelt. :) Nä men, vi har chillat stenhårt. Och varit och fikat. Skön dag. :) Sen käkade hon middag här också, och efter det gick jag tillbaks med filmen vi hyrde och en sväng via farmor för att säga grattis, hon fyller nämligen år idag.
Nu sitter jag och chillar, igen. Kollar på dansvideor och det är verkligen sjukt hur det.. påverkar mej. Ryser, blir helt lycklig, längtar så det inte är sant. Och jag nästan hatar att jag själv alltid, nästan ofrivilligt, drömmer om att jag själv är där på scenen. För ibland är drömmarna bara för stora för att slå in. Men drömmar, det är det iallafall. :) Och saknar min vanliga dans, det gör jag som fan! Det har gått aaaalldeles för länge... Får typ klaustrofobi i mitt rum, som ändå är rätt stort. Behöver en större, tom sal+musik NU! Blir helt frustrerad, vad ska jag gööööraaaa. Måste dansa.
Aja, nu ska jag sluta med mitt snack. :) Ha det bäst hörni!

Jag och Saine i sjuan

Godmorgon! FAN vad jag kämpar med att vända tillbaks på dygnet. Haha, inser ju att måndagen kommer bli ett helvete annars. Men det går ändå rätt bra, idag vaknade jag 11.
Saine ligger dock fortfarande och sover här bredvid mej, hihi.
Aja, igår var vi två mest hemma hos mej och chillade. Och skrattade som fan, såklart. Ni skulle sett Saine, det var helt jävla galet! HAHA, ÄLSKAR när det blir sådär att man blir helt förlamad av asgarv.
Hur som helst, vi trotsade snön och gick och hyrde film igår också. Brothers hette den, flera hade sagt att den var skitbra så. Och det var den också, men även jävligt brutal. Mådde ju fan illa på att det var så hemskt.
Yesyes, och idaaag får vi se lite vad vi hittar på.
Så ni får ta och ha det bäst nu, vi hörs sen!
Och jo förresten, var ju sjukt länge sen jag laddade upp massa bilder (förutom "årsberättelsen"), men det är för att jag inte har mitt älskade Photoshop på den här datorn än. Men ska göra något åt det soon, very soon. (:

Gillar

Tjo! Humöret är jäkligt mycket bättre nu, hehe. Har faktiskt redigerat några bilder till digibilden nu till och med! Har även hunnit med en promenad, dusch och supergod middag. Nu sitter jag och... vad tror ni? Surfar på hotell såklart, haha! Snart kommer Saine hit, hon sover här inatt också. Blir fina firren det. :)
Vi hörs! Pusss

13:57

Hejhejhej. Sitter och stressar och är assur och är ledsen. Haha, så jävla jobbigt. Har liksom varit glad lite för länge så nu bara boooom. Låter ju så nåt jävla psykfall. Åh, allt jobbigt kommer bara upp nu. Fast det inte är nå farliga grejer.
Inte blir det bättre av att 3 jävla skolprojekt måste göras också. Blir så trött.
Nu tänker jag göra nåt kreativt (typ dansa, rita, fota hahah). Det brukar hjälpa.
puss på er

Åh

Hittade den här tack vare Isabelle på facebook, och shit vad fin den är! Det där, mina vänner, det är ögongodis! Ååh, vilken underbar dans. Speciellt efter 30 sekunder, fan vad snyggt!

Hejhej

Idag var jag då till stan med Saine, ytterst jävla onödigt då det enda vi (jag) köpte var godis. Efter det var vi till Ida, satt och snackade mest. :)
Nu ikväll har jag varit ut till min morbror och käkat med massa släktingar. :') Träffade två av mina supergulliga kusinbarn igen, galet hur söta dom är! Dog lite när dom bara ville leka hela tiden, har sprungit upp och ner i trappor, hoppat i sängar, jagat dom, byggt 45657774 figurer och blivit "nerbrottad" lika många gånger. Haha, vilka gulliga kusinbarn jag har alltså, sjukt.
Nu har jag suttit och garvat och slirat vid datorn alldeles för länge. Haha, fysatan vad jag skrattar!! Jag är sjuk, det är ju så det är. Jaja, nu ska jag göra nåt annat! Hörs imorgon, pussss

5/1-11

Godmorgon! Finns inte mycket att skriva idag... Eller jo det gör det, men kan inte skriva allt jag vill säga.
Jaja, fint som fan är det ute iallafall, vill fota! :) Men nu håller jag på och lagar lunch och efter det blir det stan med Saine! Nice det.
Puss!

BROADWAY

Hehe. :) En bild, ett redigeringsprogram och en dansfantast som inte har nåt för sig och som gillar att drömma sig bort kan mycket väl resultera in en sån här fånig bild... :')
Vad säger ni mina dansvänner? Vår framtid? Haha! Tänk att den är en stor reklamskylt på Times Square... Åh. :') Största drömmen jag har är iallafall nånting i stil med detta, låter väl fjolligt men det är den enkla sanningen. :)

Massage

Tjo! Dagen har spenderats hemma, ute i iskylan med Janina och en hund och hemma hos tidigare nämnda tjej. :) Trevligt trevligt. Efter middagen for jag på massage, fyfan vad härligt det var! Tur att jag fick ett till presentkort. (:
Nu är jag alldeles trött och slut. Blir väl one tree hill eller nåt sånt nu skulle jag tro, ska bara leta lite hotell i Marsa Alam först, haha.
Puss!

Well, that is not a byxa.

Heej! Har inte bloggat på några dagar nej, sorry för det. Har inte haft tid riktigt.
I förrgår var jag i alla fall med Saine på dagen, tog det ganska chill. På kvällen var vi med Viktor och Jacke, spelade lite och snackade mest, trevligt! Då fick vi även för oss att dom skulle följa med mej och Saine till Sverige nästa dag, och så vart det. :) Så gårdagen spenderades i Stockholm med dem, hade jäkligt kul! Och fast jag hade lovat att inte shoppa så mycket, blev det lite grejer iallafall, hehe. Ångest... Jaja, älskar det jag köpte iallafall!
På vägen hem träffade vi Gustav också, så vi 5 satt mest och garvade och spelade kort på båtresan hem, naajs.
Haha, och angående rubriken var det en så jävla klockren kommentar Viktor sa, orkar dock inte berätta hela "historien" nu.. :)
Idag har jag en del grejer och göra kom jag på. Eller nja, men har två digibildsprojekt som bara måste bli bra. Borde faktiskt ta och jobba lite med dem. Senare ska jag iallafall ut och gå med min Janina! :)
Och ikväll ska jag på massage, första gången i mitt liv. SKÖNT var ordet!
En kavaj, tre tröjor och en ring fick följa med hem, inte så mycket ändå alltså. :)

Nyårsdagen

Tjena! Årets första dag har mest spenderats med Ivanhoe på tvn och Saine bredvid + hos Ida med henne och Saine. :) Vad vi skrattade, haha! Nu är jag trött som ett as. Hojojoj. Imorgon kommer det nog upp lite roliga bilder från igår på ansiktsboken skulle jag tro. :) Om jag hinner och orkar.
Nuu ska jag väl chilla lite till innan OTH+sängen gäller. :)
nåt från i somras, i brist på annat

1.1.11

Heej! Så var det 2011. Direkt när jag vaknade idag hade jag ångest. Men, sen tänkte jag att det fan är nytt år nu och ångest hör till förra året. Nu ska jag bara ha kul, vadfan, man är inte 15 år(snart 16!) hela livet! :)
Aja, gårdagskvällen/natten blev jäkligt bra! Kollar på bilderna jag och andra tog med min kamera igår och vad jag garvar haha! Kvällen började iallafall med middag hos Emma med henne, Cia, Emelie och Fredric. Trevligt var det, och fyfan vad mätt jag blev! Sen började nyårsfirandet hos Sara O, och slutade hos Salomon. Jäkligt roligt hade jag iallafall, även fast vi gick från Sviby till stan i snön, fyfan haha!
Idag är man ju sådär lagom pigg. :) Haha usch. Är hemma, och väntar på Saine iallafall. Vi ska chilla ganska hårt. Ivanhoe kommer ju snart också, kollar på det varje år haha. Go Rebecca!
avslutar med tre bilder från innan jag drog ut igår :)

RSS 2.0