2013 och 2014

Nyår då. Finns mycket att säga om detta år men kan tyvärr konstatera att 2013 inte riktigt var mitt år. I våras hade jag så mycket att jag blev helt nerstressad, mådde faktiskt inte bra alls av det. Har spenderat halva året åt att försöka återhämta mig från det och bli av med min "disease to please". Har varit alldeles för "duktig" helt enkelt, och det är något jag verkligen måste fortsätta jobba på. Våga säga nej, tänka mer på mig själv. Sommaren var inte speciellt bra, men två fruktansvärt grymma saker innehöll den i alla fall och det var partyresan till Rhodos med några underbara vänner och att Saine kom hem efter ett år i Argentina. Åh. I höstas vände dessutom allt plötsligt, och jag mådde mycket bättre. Dansade mindre, tog mer tid för mig själv, höll till och med på med mindfulness haha, så flummigt. Men bra. Var en riktig myshöst faktiskt, och vintern också. Visst innehöll den dåliga saker också men överlag var det bra. 
Något riktigt grymt med hela 2013 är ju dessutom att jag blev myndig i mars. Måste nog erkänna att krogen var en av de roligaste sakerna med detta år, hahah alltå.. Illa. Nej men, det har varit så skönt att vara 18 faktiskt. Gjort mycket roliga saker med vänner osv överlag, så det är ju härligt. Tycker om dem så mycket. Och så står jag ju här, vid slutet av ännu ett år, och har fortfarande Micke vid min sida. Jag är verkligen sjukt lycklig över att vi tagit oss igenom en såhär lång tid tillsammans, och fortfarande har det så bra. Hoppas att åren blir ännu fler. 
2014 som väntar kan vara det läskigaste året i mitt liv. Men också eventuellt det bästa. Karonka, student och resor väntar. Och sen till hösten, att flytta. Är så jävla nervös haha, har ingen aning om var jag hamnar men en trygghet är i alla fall att jag faktiskt äntligen har ganska klart för mig vad jag vill göra. Om jag ska hinta lite kan jag ju nämna att jag siktar på en så märklig kombination som dans, basår för fysiken och kemin och utbildning inom något naturvetenskapligt. Den dansande astronomen som folk brukar säga typ haha. Nej hjälp, detta är mina drömmar nu men vi får se vad det blir av mig. :)
Nu ska jag fortsätta fixa mig, sätta vinet på kylning och tagga till inför kvällen. Behöver dock inte tagga så mycket mer haha, är redan mest pepp i hela Finland tror jag. Nej men, ska bli sjukt roligt!!!!!!! Hoppas ni alla får en fantastisk kväll och ett lika fantastiskt 2014!

28 december

Hej! Har haft en riktigt fin och mysig julafton, väldigt traditionsenlig och lik tidigare år, precis som det ska va. Fast jag vid det här laget börjat bli lite jäkla less på all julmat är matälskaren i mig fortfarande överlycklig över allt man proppat i sig, haha åh. Fina presenter har jag fått också, och så var det ju så himla mysigt att hänga med familj och släktingar ♥
I onsdags skulle juldagen firas, vilket innebar ett besök till Arken för vad som kändes som typ alla mellan 18 och 30 på hela holmen. Trodde det skulle bli för mycket folk och bara jobbigt, men var en av de roligaste kvällarna nånsin faktiskt!! Impad över mig själv att jag orkade vara där i fem jäkla timmar haha men tiden gick så fort!! Före var vi hos Sara också, vilket även det var jättetrevligt. Riktigt bra kväll helt enkelt, kanske lite för spårad bara. 
Dagen efter gjorde jag inte mycket vettigt alls. Tog en promenad med Lollo för att diskutera gårdagen, mycket garv på den.Annars har jag även hunnit med årets sista danspass och häng med fina vänner. Riktigt mojs. Ikväll ska det vinas lite med några bruds. 
 


 


 

Julafton

God jul på er!! Som vanligt är det sjukt overkligt att dagen redan är här, men gör faktiskt inte så mycket alls det, då allt känns så sjukt mysigt.
Har haft en jäkligt stressig vecka med skola, jobb nästan varje dag, dans och dansgala. Dansgalan var helt underbar, det var faktiskt riktigt, riktigt, extra härligt i år!! Behöver verkligen det där i mitt liv, det gör mig så otroligt lycklig. Åh. Tack till alla som var och tittade!!
Julfest var det i fredags också, helt galet roligt, kunde inte sluta skratta. Var så klockrent, och musiken var så fin och ja, allt var grymt. Resten av kvällen var också riktigt bra, med häng hos Ida och sen utgång. På grund av jobb (just ja, skulle ju berätta var jag jobbade! Rosenblads är där jag hållit till, tycker om det riktigt mycket) har jag mest tagit det lugnt resten av min lediga tid dom här senaste dagarna innan jul. Fixat presenter och julgodis och julmyst.Är så otroligt glad över att ha lov, ska verkligen ta det så jäkla lugnt som det bara går. Nu ska jag skriva lite julrim, sen blir det enligt traditionen en tur till stan och lyssna på pappa som sjunger, sen gröt, Kalle Anka och julmiddag med släkt, riktigt standard. Men åh så mysigt. Ha en superfin jualfton nu alla!!
 
Här kommer lite bilder jag lyckats ta från senaste också, förutom dansbilden som Lasse Karlsson står för!
 
 
 
 
 

17e december

Oj vad jag är trött!!! Bra start på ett inlägg men är faktiskt helt totalt slut efter senaste dagarna. Mycket att göra. Men äh ska rycka upp mig. Har faktiskt mycket positivt att skriva om. T.ex att jag jobbar hela denna vecka också vilket ju känns skönt både ekonomiskt och framtidsmässigt. Framtidsmässigt. Skumt ord. Är total nybörjare på kassajobb så är ju lite knas i början, men lär mig!! Sen har vi ju dansgala imorn också!!!!!!!!! Mycket stress på den jo. Men jessus vad kul det ska bli. Mitt liv. 
Japp, resten av mina timmar spenderar jag mest i skolan. Hade förövrigt en fantastiskt bra helg!! Hann äntligen mysa med Micke utan att nån av oss var påväg nånstans inom en halvtimme typ. Lördagskvällen bjöd på två förfester, både hos Ebba och Cia. Skippade Arken och drog en snabb Indigo istället, vilket jag tackade mig själv för när jag dagen efter vaknade upp efter ca 10 h sömn. Hade hur som helst en så fruktansvärt kul kväll! Riktigt spårad.
Annars försöker jag mest hitta dom sista julklapparna, julmysa så mycket det går och sånt.
 
Dessa två är typ de enda jag lyckades ta så de får representera min helg här nu!
 
 

Lucia

Åh Lucia idag, älskar denna dag och allt som har att göra med den! Klev upp tidigt imorse för att titta på lusses luciatåg, var så himla fint!
Annars flyter det mesta på, igår hade vi dansuppvisning på Maxinge. Gick nog bra tror jag men var konstigt nog riktigt nervös fast den riktigt stora uppvisningen är först nästa vecka. Dansgala på Alandica!! Mina fötter är under hårdträning nu för att kunna klara av vår tåspetsdans. Åh är så nervös. Och lycklig. 
Var förövrigt och provjobbade i onsdags också! Var riktigt roligt!! Ska jobba idag med efter skolan. Vågar inte skriva var det är nu när jag ännu inte har det garanterat för våren hehe. Men hoppas!
Utöver det har jag mest julmyst, bakat pepparkakor och sånt senaste veckan. Ikväll är det luciatåg på stan och sen blir det nog bara mys. Imorn ska både Ebbas 19-årsdag och Cias 18-årsdag firas!! 
 
 
 
 
 

9 december 2013

Har haft ett riktigt bra självständighetslov! Alla dagar och kvällar har varit helt fullbokade, insåg idag att jag inte har varit sysslolös en enda stund. Har dock haft riktigt roligt så gör absolut ingenting att man är lite trött nu. I torsdags rände jag till och från dansskolan i princip hela kvällen, jobbigt men roligt ändå. Har även hunnit med häng hos Sara med lite girls, brunch på tsarevna, julbord med familjen, lite häng med Fredric, nattsnack med Celinda, julmys med Saine, körkonsert där min pappa var med, revy och utgång med revygänget. Hoh. Var så himla kul i lördags, efter föreställningen blev hela revygänget kvar på stadshuset för att fira. Hade så fantastiskt roligt!! Vid 1 for jag och några till Arken där vi dansade vidare, alltså åh. Igår hängde jag med Mike som varit borta hela lovet. Fick en massa julklappar köpta, skönt. 
Idag är det måndagar och den är väl som måndagar är. Mer behöver nog inte sägas. Snart ska jag på dans igen. Här kommer bilder från lovet!


 

Julbrunch+julbord ↑↓, hoh♥




 


 
 
 

21

Har fått massa jobbiga saker gjorda senaste dagarna, så allt känns så himla mycket lättare nu. Verkligen skönt. Har dragit på mig nån knasig förkylning som mest yttrar sig som jävligt mycket halsont. Har alltså inte känt mig helt på topp, men idag är det bättre! Taggar därför dans ikväll riktigt mycket!!
Efter skolan idag åkte jag runt med fina Lollo, hamnade uppe vid vattentornet där vi snackade i nån timme medan solen gick ner, var så fint. Haha, lät som vi hade en jätteromantisk date eller så. 
På tal om romantiska grejer, hehe, så var det idag 21 månader sen första pussen med Micke, killen som idag är bland det viktigaste jag har och som fortfarande får mig att känna mig nykär och så ofantligt lycklig. Så efter dansen blir det nog raka vägen hem till honom för att mysa och fira vår dag. :)
 
 




Hahah alltså den vänstra.. paret som t.o.m kör på likadana outfits
 
 
 

JUL

Har varit en riktigt bra vecka detta. Torsdagen var i och för sig sjukt stressig men det var värt det. Hade först åmi-dans från halv 4 till 5, sen klockan 5 skulle jag befinna mig på stan för en timmes genrep, kl 6 uppvisning och sen klockan 7 revyföreställning på Stadshuset. Var trött när jag kom hem. Men uppvisningen på stan var så himla himla rolig, alltså åh. Tänkte att den skulle bli som alla andra men det var nåt speciellt att hoppa runt i centrum i tomteluva till "All I want for Christmas" haha. 
Fredagen var så mysig så jag får nåt fel, for ut till Tsarevna med Saine efter skolan. Väl där hade vi tänkt ta en kaffe eller något, men så visade det sig att det fanns en massa rester som behövde ätas upp från dagens julbrunch. Och alltså, Tsarevnas brunch, den är nästan inte från denna värld. SÅ SJUKT GOTT!! Så där myste vi på medan det snöade lite utanför, fint alltså. På kvällen var det revy igen, resten av kvällen hängde jag i Mickes soffa med honom, lite vin och film. 
Lilla jul spenderades precis som vanligt, alltså med marknad i Kastelholm, julmat, julpyntning och mys. Helt sjukt vad jag älskar den dagen haha, årets mysigaste tror jag. På kvällen blev det middag hos Sundbergs, mycket trevligt och mycket gott. Hade tänkt chilla vidare på kvällen men övertalades till slut om att följa med till Arken istället. Ångrar det faktiskt inte, för var en sjuukt rolig kväll och natt! Dansade så jag har ont i benen idag.
Idag har jag bara mojsat med Mike, helt underbart att inte ha några speciella planer. Den killen är fan också helt underbar förresten.
Nu ska jag dock iväg snart, för ikväll är det revy som gäller igen! Är ovanligt taggad idag faktiskt, förstår ju ej hur med tanke på att det är söndag och jag lade mig 4 inatt. Nåja, fint så. Ha en bra söndag och 1a advent alla!

Brunch!!
 

Revy och julmys efteråt

 
 
 


 

RSS 2.0